Hela denna dag har spenderats i långed på/brevid en fotbollsplan

Har idag vart i Långed så gott som hela dagen. Inget fel på det, finns mycket trevligt folk i Långed, även om det kan vara lite svårt att tro ;)
Spelade säsongens sista match och även om det inte gick som vi ville, så kämpade vi på och gjorde en bra sista match, vi har bara sån otur! Men men får ta nya tag nästa år!
Sen kollade vi på när herrarna gick obesegrade ut ur serien, vilket är väldigt bra gjort! De fick fina guldmössor av oss med.
Sådana mössor ska vi ha nästa år är det planerat ;)

Sedan dess har jag inte gjort så mycket, kollat på När Lammen Tystnar med mor o far. Faster var här en sväng med, trevligt, hon tog med sig tre böcker, najs najs!

och nu blir det inget mer för mig ikväll

Var sjukt sugen på kokosbollar eller chokladbollar eller vad man nu säger, skitsam, har varit sugen på det länge länge och idag så blev mitt begär för mycket och jag var bara tvungen att baka det, och shit vad gott det var, men det är sådant som jag inte kan äta i lugn o ro, hetsäter det nästan känns det som, och nu mår jag illa...att jag aldrig lär mig :P
image348

ääääntligen!!

Jag har äntligen hittat en sida där jag kan framkalla kort!! Inget internet som stänger av sig, inga bilder som försvinner!! Hurra för Fuji direkt!

Hoppas jag får dem nästa vecka, för behöver ju ha en del av bilderna ganska så snabbt!

Så nu är jag glad!

Sitter o väntar på mor o far. Vi ska, förhoppningsvis, sätta upp hyllorna i mitt rum idag! Vill verkligen inte ha dem stående på golvet längre...

mina planer går sådär

Skrev upp mina planer igår och hade tänkt utföra dem idag, håller just nu på att städa rummet, tar dock en paus, skulle egentligen bara kolla upp en sak och sedan skicka iväg det till Laxen, men råkade visst fastna här först, vilken chock. Men har i alla fall tagit bort klädhögen som låg mitt på golvet och så har jag städat garderoben som är för liten, vet inte riktigt hur jag ska göra, för så som det är nu lär jag få panik över i längden. Ska snart hugga tag i dammsugaren och dammvippan.

Är ett bra städar väder idag, regn regn och åter regn. Så har övat på mitt "skott" på altan...

image347

jodå har allt planer inför lördag

Har allt planer inför imorgon, ska städa mitt rum, alltså på riktigt denna gång, inte bara plocka upp kläderna och lägga in dem i garderoben, nej nej, imorgon ska jag dammsuga o damma. Ska vara så rent att man kan äta från golvet (inte för att jag skulle göra det men man vet aldrig med Jenny - laxen eller Sofia - långedaren, de gör de mest konstiga saker)
Sen har jag fått en mycket fin innebandyboll av min bror, så ska öva upp mitt skott, så om ni ser en 19 årig tjej stå och skjuta som en 3 åring, så är säkerligen jag.

mitt expriments resultat

Provade ju idag lite mer lock-produkter än bara schampot., och det fungerade med tror jag, dock blåste det och mina lockar blev lite utdragna, men ändå är det mycket bättre än hur det brukar se ut.
Så är nöjd nöjd!

Fias o Ikas minus topp 10

Det tio största minusen i Fia o Ikas liv just nu:

1. Fusklax

2. Ikas internet

3. Sofias Dlink

4. Brist på partyn som duger.

5. Ikas svettande

6. Rädsla

7. Kyla

8. Äckligt mätt

9. Pinsamheter på planen

10. Förlångt nackhår och förlång lugg.


can we bring yesterday back

Har nu spenderat förmiddagen i Bfors. Åt mumsig kladdkaka och träffade farmor o farfar. Träffade även Sandra, henne har man inte sett på ett tag så det var trevligt. Det blev även lite shopping, iofs var det mat vi handlade, men man kan ju inte få för mycket at det.
Kom hem och upptäckte att bror har ockuperat mitt rum och slängt ut alla min klockor...de ticker ju sååå högt...
Men han tog mitt rum då tar jag hans tröja, kallt som det är...

Blir mums mat snart, kyckling fajitas. Finns det något godare? tror knappast det!

image346

dagens expriment

Idag exprimenterar jag lite med mig själv. Har i ett antal prdukter i håret, som ska göra det lockigare, vet att schampoot fungerade, ska nu se hur det blir med lite andra "lock-produkter". Jag måste i alla fall klippa mig. Luggen är inte att leka med, men det får jag se när det blir.

nu hatar min kropp mig

Nu hatar min kropp mig, speciellt benen, de är inte vana vid att träna 5 ggr på 4 dagar, men det var bara denna veckan det var så intensivt. För nu har ju sista fotbollsträningen varit och det var skoj, även om vår tränare kallade sig själv för slavdrivare (så ni kan ju ana hur det var). Spelade match mot pojkarna med, blev 1-1. Så det var skoj.

Sen var det innebandy träning, inte lika mycket spring i övningarna som är det på fotbollen i alla fall, men det är ju mer intensivt när det är tvålag.

Så nu värker det både här och där, så nu gäller det vila vila och vila tills på söndag då det är match, sista matchen för säsongen...

image343

ont överallt!

Har ont i mina armar, mina ben, min nacke och min mage...Sen har jag dubbla träningar idag med...först fotboll sen innebandy...huu, jobbigt värre, men det är ju roligt så det kommer nog gå bra, får ju både fredag o lördag som vilodag, så det blir inte helt fel det :)

Nu ska jag nog ta och hoppa ur pyjamasen och ta på mig lite anständiga kläder

idag kom glädjen över att jag har börjat med innebandy ;)

Idag var det en styrke/konditionsträning, alltså ingen klubba o boll idag.
Var löpning först, gick bra med tanke på vår nya tränare i fotboll, så kan man iaf springa.
Men sen gick det lite nedför, var en massa spurter, kan väl det med från fotbollen, men sen var det armhävningar och andra arm relaterade övningar, vilket varken jag eller mina armar gillade, för spelar man FOTboll så gör man inte så mycket med armarna, så just nu krampar de lite i protest...Är dock inte bara armarna som protesterar även låren gör det efter en övning som jag aldrig gjort tidigare, så får se hur det går på träningarna imorgon...
men men, vill man bli bättre får man helt enkelt bita ihop, och jag måste verkligen bli bättre....
Jag överlevde i alla fall :)


Nu ska jag ta mig lite mer kvällsmat.

image342

idag har det förekommit jakt hemma hos mig

Jag har varit på jakt idag efter minajoggingskor. De har varit borta sedan i måndags, eller det var då jag upptäckte att de inte var där jag trodde att de var, vet egentligen hur länge de var borta...
Aja, hade en mycket nogrann jakt idag, letade överallt i huset, utom på ett ställe som min mamma påpekade. Och desperat som jag var kollade jag där, och hittade till min förvåning mina skor...

Vart låg då mina skor?
Jo i tvättkorgen

image341
Mitt i tvättkorgen, bland allt tvätt låg mina skor.
Då är frågan varför pappa alternativt mamma (det kan ju inte ha varit jag) la dem där...

första duschen med mitt nya lock-schampoo

Hade ju i ett schampoo som skulle ge mig "drömlockar", och håret blev faktiskt mer lockigt. Det blev korkskruvar över hela håret istället för endast underhåret som det vanligtvis bara bli korkskruvar i. Resten av håret brukar ju vara fullt med en massa böjar och lockar åt alla håll o kanter, men nu var det lika i hela håret. Lovley. Vet dock inte om min frisyr passar sig så bra till sådana lockar men men, får se om det blir likadant idag med...

Fotboll sen lite tjat om mitt hår och mina tvplaner för kvällen

Näst sista fotbollträningen för denna säsong är över. Var en hel del spel och det är ju aldrig fel det.
Känner mig dock stel, både i nacken och benen, men så det ska vara, iaf i benen, ska kännas att man tränar.
Jenny berättade även om ett möte med en 3,5 år gammal lax, det var nog det skojigaste jag hörde under träningen... :P


Efter träningen väntade en mycket efterlängtad inpackning av min lilla risbuske till hår. Hade även i en kräm som ska ta fram drömlockarna, ska se om mitt ris fattade det och börjar locka till sig snyggt nu...

Om en kvart blir det House, är väl bara jag som inte ser Desperate Housewives kan jag tänka mig, det är ju bra det med, men det är ju en sådan serie man MÅSTE följa eftersom det händer en hel del i varje avsnitt har jag märkt, då är det bättre med House med rätt så fristående avsnitt.

Oh my God i can't belive it

Har faktiskt utfört några av de saker som jag sa att jag skulle göra i förra inlägget.

Min mp3 är återigen full av låtar
Åt en mycket god frukost
Städade rummet, allstå plockade upp sakerna som låg på golvet
Behövde bara ringa ett samtal, för det andra gick det bra om jag mailade
Åt mycket god middag hos mormor
Vände dock ingen båt pga vädret


Sen har jag inte gjort något mer, förutom tv:n och datorn då som jag visste att jag skulle göra lite då och då, träna ska jag göra om ca 50 minuter.

image339

vad jag ska göra idag

Lägga in låtar på mp3:n
Äta frukost
Städa rummet
Ringa två samtal
Äta mat hos mormor
Vända båten
Träna boll
Sova


Kommer nog komma in en hel del datorn och tv med, men det är sådant som görs bäst spontant.


Jag har nog gett upp...

Var i Mellerud förrut under dagen hämtade lite hårprodukter, bl.a. en locktång. Kollar man även i påsen så är det en massa trevliga produkter för lockigt hår, som ger drömlockar och/eller sexiga lockar och allt där i mellan. Så jag har nog gett upp som jag trodde..
Men nu får jag kanske ordning på mina lockar? Och det är ju aldrig fel det :)

Så det ska bli kul att se hur det blir!! Wii :D

innebandy

Hade första träningen idag, och kan erkänna att mitt skott inte är att leka med...*hrm*
Nja skottet kommer väl hoppas jag, och ha lite mer koll på bollen, men det var i alla fall roligt :)
Så det blir träningar på onsdag och torsdag med. Känns bra att ha något att göra nu när fotbollen tar ett uppehåll.

image338

nybakta scones

Har precis åte upp mammas nybakta scones, mums.
Sofia ska komma om en stund tror jag, vi ska byta lite bilder från studenten o så, vilket påminner mig om att jag måste leta upp pappas kamera...
Ska även ta mig ett glas oboy, mums, har inte druckigt det på länge, drickder det endast när jag är förkyld nu för tiden, förr drack jag oboy varje dag till alla måltider typ ;)
Sen blir det Mellerud och sedan träning, är bra i nacken idag, eller i alla fall bättre, så får se hur det går :P

the kids of tomorrow don't need today, When they live in the sins of yesterday

Har nu sett det sista avsnittet av Mord i Sinnet, tråkigt att det bara är 4 avsnitt per säsong, men men.
Ska nog sova snart, imorgon kommer kanske Fia, får se vad vi kommer fram till, sedan väntar Mellerud och sen en innebandy träning. Så det blir en fullspäckad dag.

Kommer få min locktång imorrn, najs najs!

efter 10 års uppehåll är det kanske dags igen?

Har inte spelat innebandy (förutom i skolan då) på ca 10 år. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag tyckte att det var, om jag längtade till träningarna o så, men eftersom jag inte slutade "frivilligt" så måste jag ju tyckt att det var roligt?
Pratade i alla fall med damlagstränaren idag, jag var välkommen imorgon. Får se hur det är med nacken, förhoppningsvis bra. Annars kanske jag går och kollar.
Så fort vi kom hem sprang pappa upp på vinden och hämtade ner några gamla klubbor, tror att han tycker att det är roligare att jag börjar igen än jag :P
Så nu är jag faktiskt lite nervös, men tanke på att det är ett div 3 lag och jag har inte spelat på typ 10 år...
Men har ju faktiskt varit med och slagit Pixbo, och det säger inte lite ;)

uddevalla resan blev minst lika trevlig som jag trodde

Hade en sjukt bra dag med systrarna W. Vi sprang i affärer från 12-16, inte helt fel det. Längst tid var vi på Duka, men det berodde på Pamela valnöt.
Hittade mig, äntligen, ett par röda converse i min storlek. Så ett par av dem fick följa med hem, samt en mössa o vantar. Köpte även en försenad födelsedag/inflyttningspresent till bror.

Så det var en lyckad tripp måste jag säga :)

image337

snart bär det av mot staden

Om en halvtimme ska jag o systrarna W åka på en liten roadtrip till Uddevalla, trevligt.

Jag är inte på jakt efter något speciellt egentligen, ska dock se om jag hittar en par skor o en halsduk och så lovade jag att kolla efter en klänning, och eftersom jag håller vad jag lovar får jag väl göra det med.

Kommer nog bli en mycket trevlig dag!


jävla kanin

Niklas skickade denna länken till mig, och det är lätt beroende framkallande.
Tyckte först att kaninen var gullig o så, men just nu HATAR jag den, den lyder mig ju inte! Skit, och så ska jag slå Niklas rekord på några miljoner så, medan mitt är på knappt 5 000....

min kväll håller sig lugn än

Har dratt i mig lite digistive och 50 cl sprite, lovely!

Sett på Svensson Svensson

Suttit här i ca en timme

Har blivit lite mer aktiv på facebook

Tänk ut en tänkbar klädsel inför imorgon

Chattat lite

Tagit av mig kragen


image336

lugn kväll

Blir en lugn kväll idag. Ska bara ta en sväng ner till affären o köpa ostbågar till mamma, sen blir det Svensson Svensson.
Sen vet jag inte vad det blir, får se om det går någon bra film eller så. Men det lär märkas.

image335

bohuslän hela dagen

Har spendrat största delen av min dag i bohuslän, i ett blåsigt bohuslän. Kollade när vi spelade mot HBK, satt o var lagledare, en mycket mycket frusen lagledare. Gick inte vår väg idag heller, vi är inne i en spiral av otur och dåligt självförtroende, men ska ändå kämpa sista matchen som är om en vecka, och sedan ska vi börja om från början. Kommer nog blir bättre nästa år!
På vägen hem åkte vi lite fel, Jenny hade rätt, jag o Matilda var lite chockade...
Vi åt pizza i Dingle, och det är inte något man gör varje dag, och det kanske är tur det? Väntade vääääldigt länge på vår mat...
Var hemma för ca 30 minuter sedan, efter en hel dag i Bohuslän.

fan fan fan fan

Skulle ju spela fotboll imorrn, men istället sitter jag här med nackspärr!
Har kletat in mig i zon och så har jag mammas skitheta nackstöd, så hoppas hoppas jag är bättre tills imorrn! Annars ska jag kanske åka med te kusten och kolla på matchen. Stöööörande!!!!


Fan fan fan fan!

image334

karlstad hela dagen

Hela dagen har spenderats i värmlandska Karlstad. Först var det besök hos kusinen o spana in det nya huset. Dock var inte husägarna hemma, utan moster o kusinbarnen. Så fick en husesyn samt saft o kakor. Sen bar det av mot nyöppnade IKEA. Där några timmar spenderades, kom även hem med "kläd-lådor" samt cd-förvarnings lådor, (jag suger på att komma ihåg vad saker egentligen kallas, så hittar på lite egna namn) och även några hyllor. Så nu ska det väl bli bra hoppas jag. Träffade även lite kännt folk, världen är allt liten, men det är ju faktiskt bara trevligt.
Sen var det en vända inne på Bergvik med, men där handlades det inte.

Men det var kul att träffa Mathilda o Sebastian igen, några av de sötaste jag vet, och Sebastian tar definitvit tillbaka min tro på söta pojkar. För sötare får man faktiskt leta efter, lite lik Toker i Snövit o de 7 dvärgarna, megasöt alltså!

catfight

Idag har jag o Fia haft en riktigt catfight. Eller vi har inte gjort något fysiskt mot varandra, så det kanske inte var en "riktig" catfight, men vi hade en över cyberspace. Vi är lite mer moderna och fixar allt över msn.
Men nu är allt som vanligt igen.
Bara en vanlig chattkväll med Fia

If I stop lying, I'll just disappoint you

Så håller nu ännu en dag att lida mot sitt slut, men när den är slut så tar en rolig helg vid. Blir Karlstad, kusten o sedan Uddevalla. Trevligt.

Hade träning, lite tvålag, löpning samt skottövningar, alltså en helt vanligt träning. Skoj.

Men blir inte mycket mer nu, ska väl sitta här tills det är dags att sova. Mor o far ser på film, så TV:n är ockuperad, inte för att jag tror att det går något bra där nu?



min dag, en regnig sådan

Idag har jag vart o handlat, och jag var både miljövänlig och hurtig. Jag trotsade regnet och trippade ner till affären och inhandlade mat och tidningar. Fanns inte den tidning jag ville ha, så köpte en annan, en dyr, och den var inte så rolig som jag hade trott, så köper nog inte den några fler gånger...

Men lagade ihop middag sen, pommes o hamburgare. Brandlarmet gick igång X-antal gånger, i alla fall något i vårt hem som fungerar, det känns ju betryggande.

Blir snart träning, ser kallt ut, men tur då att jag lätt blir varm, blev inget besök hos Fia, det blev lite struligt med bilder o minne och grejer, så blir nästa vecka istället.

Nej nu blir det verkligen dags för mig att ta mig på mina träningskläder!

30 rock

Har sett mitt första avsnitt av 30 Rock, och det var ju riktigt bra!
Går på canal+ och vet inte riktigt vilka dagar o tider o sådant, men det går att ta reda på, för det måste jag verkligen se fler gånger.

image333

vad har jag gett mig in på...

Har nu en facebook,inte för att jag har någon aning om vad det är, men "alla andra" har ju en, så får väl hänga med lite, antar att det är ute med lunarstorm nu..

the minor fall the major lift

Idag är det träning, har något att se fram emot, men det är tiden tills dess jag måste komma på något att göra..
Ska nog hem till Fii innan träningen, vi ska ha bild-bytar-dag. Spännande.

Men då är det de närmsta 6 timmarna jag måste komma å något skojigt att göra. Kanske fortsätta att läsa Djävulen bär Prada som jag började med igår, var dock så trött när jag läste den att jag hoppade över hela stycken ibland..

Drömde som vanligt helt sjuka drömmar med inget alls sammanhang..om personer jag inte vill drömma, om brädspel, tv-program, trappor, släkten, vänner och vågar med mera....tss

image332

Såhär kan det bli om man har Fia bland sina kontakter på msn

Sofia säger:

okej blir bra det

Sofia säger:

vettu

Angelica säger:

nepp?

Sofia säger:

JUeeppp

Angelica säger:

vaddå?

Sofia säger:

Nu börjar du yra igen

Sofia säger:

vet inte vad vi pratar på

Sofia säger:

jag skrev det: okej blir bra vettu

Sofia säger:

fast vettu kom efteråt

Sofia säger:

Ååh vad vi yrar

Angelica säger:

jaha

Angelica säger:

haha

Sofia säger:

Vi är riktiga yrekärringar


Såhär är det ofta i våra samtal, ingen som har någon koll alls


He's in love with rock'n'roll

Har nu sett på tv och konstigt nog hamnade jag framför datorn, vilken chock.

Har vräkt så mycket mat idag att jag mår nu illa, då är det tur att link finns, tror det hjälper mot det också, aja det lär märkas.

Sitter just nu i godan ro o lyssnar på bra musik samt chattar loss lite, vilket är en bra avslutning på dagen tycker jag.!

Har även hört från Jenny i Bulgarien, de verka ha det bra.
De åker hemåt imorrn tror jag det är, ska bli skoj att träffa henne igen :D

nu vet jag vad jag vill göra den 9 november

jag vill på Mika i Stockholm, men jobbar då, vet inte om jag jobbar morgon eller kväll eller hur tiderna nu är uppdelade, men oavsett så kommer jag inte hinna dit i tid....seegt!!
Blev så glad igår när jag kollade på biljetter så hittade jag Mika, men men, får väl se honom en annan gång då..

image331

Affären, here i come

Har nu ätit upp gröten och den var lika god som alltid. Har slutat regna med, så nu blir det en tripp till affären där jag ska handla lite grejer inför kvällsmaten som ska ätas inför Greys Anatomy, vet inte om jag stavade rätt, orkar inte kolla upp det heller.


Mein Gott

Jag har inget att göra just nu, regnar ute o så är det nog kallt. Inget att se på tv:n antar jag.
När det är såhär segt så finns det en rolig sak man kan göra. Äta. Så nu ska jag iväg och göra något som jag är bra på, äta. Har allt sett att mormors hemmagjorda gröt står ute i köket. Så mitt nya uppdrag för dagen blir att tömma den tallriken.

Tänkte ta en bild på gröt, men fanns bara på havregrynsgröt, men alla vet väl hur risgrynsgröt ser ut?

jävla velande fram och tillbaka

Blir ingen löpning idag, min hals gör ont igen o känner verkligen inte lust till att gå ut o gå, får se sen....

Just nu sitter jag o mamma o letar låtar som hon kan ha på sin mp3... hon är sååå kräsen...

ohh ohh!

Jag har inte längre ont i halsen, och jag har inte ätit några halstabletter eller någon varm oboy. Kan man då ut o träna? Det borde väl gå bra?

Aja det lär märkas, får bara inte bli sjuk inför helgen. Har en fullspäcka helg framför mig ju...

image330

stöööörande

Vaknade inte bara med halsont idag, utan även med lite värk i mitt huvud, det har för övrigt gått över, men inte halsen...så det blir väl en promenad idag då...börjar bli mäkta trött på det nu..men men

Så ingen jogging för mig idag... :(

om jag vaknar utan halsont imorrn

Då ska jag köra en annorlunda träning, ska springa terränglöpning, upp o ner för backar, det låter i alla fall bra när jag tänker på det, får se om det är lika bra i verkligenheten...

image329
Kommer se ut såhär i morgon, bortsett från jeansen då..

Dalsland

Det finns i alla fall en fördel med att bo i Dalsland.

Om man någonsin blir trött på det stressiga storstadslivet...
image324


...kan man alltid ta en avslappnad promenad i skogen, o titta på t.ex. träd, ormbunkar..
   

eller varför inte en stor stenhög?image328
Tror knappast att de har stenhögar som denna i Stockholm

nu ska jag på promenad

Har inte så mycket att göra. Ska gå ut och gå lite tror jag, kanske huvudvärken försvinner. Lite luft skadar inte i alla fall.

Är som ingen träning idag, och det blev inget IKEA idag heller, blir senare i veckan istället. Ska inhandla hyllor o lådor.

Så nu sitter jag här o lyssnar på Beatles o blir mobbad av min familj...trevligt...

Nej ska istället ut o gå..
image325

en lista

Snodde denna från Fia

Senast sedda film - Simpson
Senast köpta skiva - Lily Allen o MCR
Sparar till - CD-skivor, möbler, resa
Väntar på - Mamma
Pålägg som gäller - Ost
Dagens dryck - Blir nog juice eller vatten
Senaste boken du läste - Mina Hemligheter av  Sophie Kinsella samt I cirkelns mitt av Dan Brown
Senaste maträtten du åt - Smörgås o flingor
Senaste klädesplagget du bar - De kläder jag har på mig nu, Mjukis byxor o sälen tröja
Senaste repliken du yttrade - hej då
Senaste personen du träffade - mamma eller pappa
Senaste personen du pratade i telefon med - Farmor
Senaste personen du fick brev av - Av något pappersföretag
Senaste gången du sov - Imorse
Senaste saken du köpte - Ingen aning...
Vad har du gjort idag - Vaknat, bäddat o gjort frukost
Hur tidigt stiger du upp - Runt 10-11
Vilken färg har du på håret - Brunt med lite blonda slingor
Vad har du för färg på ögonen - Gröna
Är du uppväxt i stan eller på landet - Landet
Hur många par skor har du - Inte så himla många
Var har du ont - Liltån samt huvudet
Kan du stå på händer - I vatten
Vad lyssnar du på för musik nu - MCR
Vad tycker du om idrott - Skoj
Vad har du för klocka - Den i mobiltelefonen, en "gammadags", bordsur, samt en digital i stereon.
Sämsta sport - Curling

...

Är mycket mycket glad för att det är träning idag, komma utanför 50 skyltarna är inte helt fel.

Bara en timme kvar typ...najs!


i go to nyc, see the pretty statue of liberty

Försöker ladda upp bilder så jag kan framkalla dem, går inte speciellt  bra. När jag trycker på ladda upp så protesterar mit internet eller är det min dator? Aja hur som helst så stänger internet av sig. Så kan ju inte ladda upp...störande!

Nu ska jag hämta posten i alla fall!

image323

detta har jag hunnit med idag

Jag har:
Vaknat
Gjort frukost
Ätit frukosten
Sms:at
Sett på TV
Vart på datorn
Bäddat sängen

Ja än så länge har jag haft en mycket produktiv morgon :P


Så blir det film snart då hoppas jag

Ska upp till bror o hämta film, om han kan svara dvs...

Har lagt in lite bilder på datorn, sådana som jag ska framkalla, har inte framkallat på jättelänge, har kort från nyår 2005-2006...så det är en hel del bilder som ska framkallas, ska göra det i omgångar med tanke på min ekonomi.

image322
En av alla de kort som ska framkallas,
från Robbie Williams konsert 1 juli 2006

The hardest part of this is leaving you

Dåligt väder idag, inte för att det förstör mina planer, för jag hade inga planer, så egentligen spelar det ingen roll. Men ska nog trippa ner till affären sen, har fått pappa till att göra lasagne, mums.

Vet inte vad det blir mer idag, men det lär märkas antar jag.
Känner mig inte alls sjuk heller, trodde att jag skulle bli sämre efter matchen, men är nästan bättre, och det gillar vi!

image321

så trött

Är trött nu, ska nog sova. Blir tiiidigt idag märker jag. Men finns det inget att göra samt att man är trött, så borde man gå o lägga sig eller?

image320

Svensson Svensson o glass

Snart är det Svensson Svensson. Woo! Vet inte hur länge sedan det är sedan det gick, men det är i alla fall högtid till att det böjar igen. Menar, det är ju det bästa på hela julafton, att se på Svensson Svensson. Så då ska glassen fram och sen kan man bara njuta i 30 minuter!

image319

damn, vi har då osis

Match idag då, gick väl rätt så bra ibland. Går iaf uppåt, så det är ju bra det då.

Annars har det inte hänt så mycket, var hos mormor o åt mat.

Det är det som har hänt idag...

blir fotboll istället för fotboll

Ska snart åka iväg till match, är hemma idag, gött det. Blir dock en tuff match, men är väl bara att kämpa på...

Skulle egentligen till IFK - Elfsborg idag, men eftersom jag hade match just idag, så fick jag helt enkelt stå över resan till Göteborg. Även om jag verkligen skulle vilja se när Änglarna krossar Elfsborg.


fredagskvällen

Igår så var jag ju på fotbollsmatch, vilket var trevligt. Satt i slänten, och kollade när DLIK så gott som säkrade seriesegern. Åt Fias goda hembakta bullar med varm Oboy.
image318

Efter matchen så var Amanda o Fia hemma hos mig. Vi spelade lite TP, ingen vann dock, eller förlorade. Vi satt o pratade, läste gamla dagböcker, vad pinsam jag var när jag var liten :P

Var en mycket mycket trevlig kväll!

shopping, städning, fotboll o mys

Så har nu halva fredagen gått, och jag har hunnit städa rummet, vart med mamma o handlat, åte middag, fyllt på mobilen, så nu blir det svar på alla sms jag får de närmsta 30 dagarna, snål som jag är ;)

Men har en mycket mycket rolig fredags kväll kvar.
Ska snart hoppa in i duschen, för att sedan bege mig mot Långed och se på fotbollsmatch, DLIK mot Håfreströmseriefinal. Så det ska bli spännande.

Sen efter matchen, kommer De Blonda Kusinerna hit. Vi ska ha en liten myskväll. Treeeeevligt :)

image317

nu blir det att fara iväg i regnet

Ska åka till Bengtsfors och handla lite mat tror jag. Ska även få med min några paket juice hem, det är aldrig fel det.
Ser inte ut att gå så bra för damerna idag heller, attans!

Dagens låt

kaiser chiefs - oh my god

fotbollen + lite annat

Var lagledare/massös/målvaktstränare/bollkalle/medicinman/vattenbärare, känns bra att man har uppgifter även om man inte spelar.

Var sista B-lagsmatchen idag. Gick väl inte vår väg precis, även om alla kämpade bra. Men det var bra motstånd.

Sedan jag kommit hem har jag hängt upp tvätt, åte mat och sett klart på Djävulen bär Prada som jag började se igår.


snart kommer Jenny, sen blir det fotboll

Snart kommer Jenny hit, det var väldigt längesedan hon var här egentligen. Hon ska få se mitt nya rum, tror inte att hon har sett det sedan jag flyttade in dit? Well well. Sen blir det fotboll. Jenny ska vara med o spela o jag ska leka cheerleader.
Måste hänga ut tvätten med ju....


såhär vill jag ju att mitt hår ska se ut

         
Reese Witherspoon & Jennifer Aniston



Skulle inte tacka nej till långt rakt hår,
liknande Jennifer eller Reese


De tio låtar som spelas mest, kanske inte i rätt ordning men

Kate Nash - Mariella
Plain White T's - Hey there Delilah
Maia HirasawaGothenburg
Mutya BuenaWonderful
My Chemical Romance - The sharpest lives
Queen feat David Bowie - Under pressure
Robbie Williams - Make me pure
Rufus Wainwright - Hallelujah
The Academy Is...We've Got A Big Mess On Our Hands
Kaiser Chiefs - Oh my god

times square can't shine as bright as you

Har nu vaknat, sov egentligen för länge, men lägger mig ju alldeles för sent på kvällen, så det är ju ganska logiskt att jag faktiskt sover länge, sen jag är lite sjuk med, huvudvärk och halsont. Fast om det inte blir mer än såhär så är det bra. Har ju match på lördag, måse vara bra tills dess.
Idag är det också match, men ska inte vara med, dels pga halsen o dels pga min fot. Men ska iväg och heja!
image313

vad gör jag här?

Hur kommer det sig att jag var dag sitter upp längre än planerat?
Jag skyller på den som uppfann msn....



image312

lite smått ur mina samtal

Angelica säger:

i've got funk

Sofia säger:

I got fuck?


Simon säger:

snälla lilla angelica...åk hem till sofia med lite margarin ...

Angelica säger:

va?

Simon säger:

hon ska ju baka imorgon ...tänkte du kunde "smöra" lite



Det är mina vänner det!

inget vettigt att skriva

Idag så har jag o mor tagit en promenad
Jag har haft panik på internet, det är inte helt bra nu heller, PANIK!
Jag har varit inne i gamla konsum, ser mindre ut nu är förr
Jag har dammsugit den lilla bilen
Jag har sett nästan hela Djävulen bär prada
Jag ska nog sova snart, tråkigt att vara vaken just nu
Snart helg, blir roligt med mycket fotboll


i surrender?

Har precis beställt en locktång, betyder detta att jag har kapitulerat i min kamp mot lockarna?


image311

skeleton you are my friend

Woo idag är jag på bra humör. Har fått jobb, och det är väl inte det lättaste här i skogarna där jag bor. Så nu är jag glaaad. Börjar om ca en månad, wooo, det är bra, då är det inga mer fotbollsmatcher, så missar inga pga jobb, vilket är bra. Fast det första tiden är ju trots allt dagtid, men sedan blir det annorlunda. Blir helger, kvällar, morgnar och kanske även helgdagar, såsom julafton. Segt att jobba kväll på julafton, men om det blir så, så blir det så, inte mycket att göra något åt. Men det är långt fram, behöver ju inte sitta och fundera på det nu :P

image310

mitt rum var kallt och nu är det varmt

Kollat på tv i mitt rum och det var KALLT men nu när jag satte mig vid datorn, är det helt plötsligt VARMT. Något för intresseklubben att anteckna.

Har sett det allra sista avsnittet av Gilmore Girls. Gillade slutet, har dock missat de två senaste säsongerna men man fattar ändå. Där är i alla fall en serie som jag skulle vilja ha alla avsnitt av, men först ska jag ha Scrubs o Coupling, det är mitt mål.

Efter träning

Har tränat fotboll idag, och med den "nya" tränaren blir det en hel del löpning...vilket iofs är bra och även känns bra efteråt så känner det inte lika bra samtidigt som man gör det :P

Måste nog stå över matchen på torsdag, eller måste o måste, det är ju mitt egna val, men har ont i min fot o vill bra bra nu. Men ska i alla fall dit och heja mig hes, är ju trots allt lite derby.

Nu blir det fotboll

image309

Och självklar ska det hejas på Sverige!

en biltur till ed samt en promenad med emelie i telefon

Åkte och hämtade pappa på jobbet för en stund sedan, hann dock inte åka hem, så pappa släppte av mig och så fick jag mig en liten promenad i solen, vilket inte var helt fel. Pratade även med Emelie i telefon under så gott som hela promenaden. Och det är ju aldrig fel det.

image308

dagens låt


Morrissey - Last of the famous international playboys

Är inte min kväll slut än?

Kom på att man kanske skulle läsa lite nu?
Lägga sig i sängen och läsa lite Dan Brown?
Det ska jag banne mig göra...

image307

nasty

Idag har det inte blivit många steg, tror dock att det är rätt bra, känner mig inte allra piggast kanske. Mor o far har precis vara förkylda, vill INTE bli sjuk...inte inte... ska inte bli det heller...

Ikväll har jag sett på CSI, spelat musik o chattat. Inget annorlunda.

Nu blir det nog snart sova tror jag.

They're taking down our satellite

Så har jag nu kommit hem från en heldag nästan hos bror. Åt pizza, sen hjälpte vi till med att plocka upp lite lampor o tavlor o så, kollade väl mest på tv egentligen. Mor o far är kvar där uppe, ibland är det rätt gött att ha två bilar.

Vet inte vad jag ska göra mer ikväll, blir iaf CSI....skulle vilja ut på en promenad, men mitt huvud o vädret får mig att stanna inne ....

Ett besök hos mormor o snart blir det även ett besök hos bror

Har kört till Bengtsfors med mamma, sedan var det besök hos mormor, där vankades det bullar o saft, vilket aldrig är fel.
Ska snart hem till bror och där ska middagen ätas.

Blir nog inte så mycket mer idag, har huvudvärk och är så sliten, både i kroppen och i huvudet, störande....


image306

dagens låt


Robbie Williams - Ghosts

fotboll hela dagen lång

Idag har jag nästan levt på Ekhagsvallen. Började att vi hade B-lags match, som vi vann, inte helt fel :) Efter den matchen så var det herrarnas B-lag som hade match, dock vann de inte, men de kämpade bra tyckte jag.

Så det har min dag bestått av. Kvällen är lugn nu, blir Mord i sinnet om ca en timme :)

oh my gosh

Dagen har idag spenderats i bohuslän, spelat boll. Gick riktigt bra i första halvlek, sedan kändes det att vi endast var 11 spelare och vi blev trötta. Det hjälpte ju inte heller att en del var skadade o så, men vi kämpade ändå på bra, även om inte resultatet var så bra men...

Skulle egentligen ut idag, till HC, men så blev det inte, ska spela boll imorrn igen, börjar känna mig seeeg nu, men har iaf haft en vilodag denna vecka så, men börjar man bli gammal så gör man ;) Tror att jag är äldst på matchen imorrn med...Då jävlar ;)

image305

min afton

Först for jag med Sofia till Bäckefors och kollade på fotboll, DLIK vann som vanligt. Sedan dess har jag suttit här och tjatat med roligt folk. Har öven fått en ny relationsexpert i Gustav ;)

att chatta med fia kan vara lite svårt

Bevis:



Sofia säger:

har du fått ufrpn ug




ufrpn ug = från mig


PGA en kommentar jag fick på förra inlägget

image304

Fredag

Är fredag idag, har väl inga stora planer för dagen, ska i alla fall till Bäckefors i afton och kolla på fotboll och det är ju inte helt fel.

Men under dagen ska jag nog försöka få iordning i mitt rum tror jag. Ska nog ge mig ut på en lite promenad med, har inte så mycket annat att göra.

träning

Har nu tränat, hade endast Lennart idag, och det betyder att vi ska springa, och det gjorde vi med, men det var roligt så det gick bra.

Blir inte mycket mer, ska nog läsa lite i "I cirkelns mitt" så är den snart slut så jag kan börja med antningen "Gåtornas palats" eller "Djävulen bär prada", får se vad det blir.

image303

och ibland vill man bara leka lite

                             
Före                                            Efter

sen är det detta med mig och bra rubriker....

Har vart på intervju idag, min allra första någonsin, och jag tror att det gick rätt så bra. Verkar vara ett bra ställe att arbeta på med. För se vad de säger när de hör av sig.

Idag har det börjat tapetserats i mitt rum. Ska få en fondvägg, ser bra ut också, ;)

Sen får jag se vad det blir mer, men något blir det säkert.


image300

Promenad i regn samt lite grodor o paddor

Var ute på en kvällspromenad, hade inte mycket att göra, ville till Trollhättan, och det blev ju inte bättre av att man får bilder på mumsig tacos när man bara har knäckebröd hemma...

Så idag har jag inte gjort mycket, vart på en joggingtur samt en promenad, läst ut Mina hemligheter det är väl det jag har gjort antar jag.

Såg en hel del grodor/paddor på min promenad, en hoppade på mig, några andra bara satt helt still....
tog ett kort på en av paddorna men datorn vill inte ta emot kort från min mobil just nu, kanske kommer senare...

Ingen trollhättan för mig

Skulle egentligen till trollhättan om ca en timme, men ska på arbetsintrevju tidigt imorgon, och jag sa inte till att jag inte kunde då som Fia gjorde,var ju faktiskt rätt smart av henne. Men nu är det som det är, och jag har ingen aning om hur jag ska bete mig, har aldrig varit på en arbetsintervju förrut. Jag hoppas att det går bra....

Så det blir en hemmadag för mig nu...
Vet inte vad jag ska göra ?
Några idéer?

image299

planer för dagen

Idag så har jag faktiskt gjort lite planer. Ska nog ut o jogga en sväng snart, läsa mer ur Mina hemligheter, och sen åka ner och hälsa på hos Amanda med Jenny o Sofia. Ska bli så roligt :) Blir kvar där tills imorrn.

Nu kom mor o far o säger att jag MÅSTE köra runt med bilen, pga nått med batteriet, som jag hade fixat visst...får väl göra det då....

image298

mina hemligheter

Köpte en bok igår när jag var o handlade, eller jag köpte egentligen två böcker, men har iaf börjat läsa en av dem nu, den heter "Mina hemligheter" av Sophie Kinsella, och den är ju jättebra och rolig, precis som "Shopahilc" boken, har bara hunnit läsa en av dem.Så det har jag gjort idag, läst typ halva boken, och jag skulle gärna ha fortsatt om det inte var träning om en halvtimme.

image297

Dessa skulle jag inte ha något emot att hitta i min cdhylla


Mutya Buena - Real Girl
The Clash - On Broadway
Robbie Williams - Intensive care
Pink - I'm not dead
Maria Hirasawa -Though, I'm Just Me
Elvis Presley - The Essential
Billy Talent - II
Kate Nash - Made of bricks
My chemical romance - Three Cheers For Sweet Revenge 

bara stökigt ju

Blev inga tapeter uppstatta idag, skyller på mamma som gick loss på tapeten och drog ner en bit, som hon sedan spacklade och nu ska det torka i ett dygn, så mitt rum får väl se ut som f-n.
Så ska nog ta och läsa lite i min nya bok och sedan en promenad innan fotbollen börjar.
Kanske ska passa på att gå ut nu, med tanke på vädret....

Har börjat med att lägga in bilder på de flesta inlägg, bilderna har kanske inte något med inlägget att göra, men vill bara ha lite mer bilder i bloggen :P

image302

nu blir det förändringar

Ska snart börja tapetsera om mitt rum, ska göra en fondvägg, trevligt. Hoppas det blir bra, och då får jag även upp en bokhylla som jag ska låna av mor och som gör att alla saker på mitt golv kommer att förflyttas. Så är bara några få steg kvar till ett färdigt gjort rum, allt som behövs är alltså, tapeterna som ska upp, bokhylla samt ett besök till IKEA.


image301

första eftermiddagen med stegräknaren

Har nu haft igång stegräknaren några timmar och är uppe i 6858 steg av 10 000 som man egentligen ska gå varje dag...men är en bit på väg :P


image300

shopping

Var o handlade idag med mamma, mormor o Fia. Först var vi en stund på sjukhuset, för att sedan åka till Överby o shoppa loss lite. Köpte en del sminkgrejer o lite tröjor o några böcker. Köpte även en stegräknare, så ska snart ut o springa med den. Innan dess ska jag fylla mp3:n med nya låtar, härligt :)

image299

nyårslöfte update

Hittade mina nyårslöfte, tänkte se hur det går med dem:

  • Inget godis, chips eller kakor - har inte åte något godis eller några chips än så länge, har dock åte kakor sedan maj, kunde inte hålla mig längre.
  • Äta mera grönsaker - det gör jag faktiskt
  • Träna mer och ge 100 % - jag tränar mer, men om jag ger 100% vet jag inte
  • Prata långsammare - gick rätt bra när jag gick i skolan, men nu är det snabbt igen...
  • Mindre tid vid datorn o tv:n- var mindre ett tag under min jobb period, men nu är det äckligt mycket dator.

  • Sammanfattning: har klarat mig relativt bra än så länge, bara några månader kvar ;)


    oh jäss, ikväll är det tv som gäller

    Ikväll är det mord i sinnet, har saknat den nu i sommar, men har ju haft morden i midsomer, och det är ju inte helt fel det heller. Så klockan 21.00 är det återigen dags att bänka sig framför tv:n för en ny säsong med mord i sinnet!!


    image298
    Så här glad blir jag då

    aldrig fel med lite fotboll på en söndags eftermiddag

    Hade B-lags match idag. Började som en förvirrad back, för att sedan gå till markerande arg back och sedan till libro. Libro är lätt det roligaste.
    Vi kanske inte spelade den bästa matchen i år, men vi vann i alla fall och det är ju aldrig fel det. Blev 3-1 till oss och det ska man inte klaga på. Så nu är jag lite seg i benen, men imorgon väntar en cykeltur, sa nog ta en längre tur imorgon, beror lite på vädret också, får även se om jag kan få igång klockan, blir ju roligare då.

    Nu vet jag inte vad jag ska göra, äter inte middag i protest, jag gillar inte kålpudding, men min familj har inte förstått det efter 19 år.....

    Gillar både videon & låten


    Mutya Buena ft Groove Armada - Song 4 Mutya

    Nu tv, snart mellerud

    Just nu är det Gilmore Girls, så trevligt att kunna flytta med sig datorn in till tv:n... jag är en sådan tv-nörd.. :P

    Ska åka till Mellerud om en timme, ska på kalas, kul det :)



    image297