ääääntligen!!

Jag har äntligen hittat en sida där jag kan framkalla kort!! Inget internet som stänger av sig, inga bilder som försvinner!! Hurra för Fuji direkt!

Hoppas jag får dem nästa vecka, för behöver ju ha en del av bilderna ganska så snabbt!

Så nu är jag glad!

Sitter o väntar på mor o far. Vi ska, förhoppningsvis, sätta upp hyllorna i mitt rum idag! Vill verkligen inte ha dem stående på golvet längre...

Kommentarer
Postat av: Therese Odesten

hihi..=)några speciella kort som du väntar på?
tack, dom är så söta så att man inte kan bli arg på dem :(
haha.. jo, du skulle bara veta vilken ångest jag hade veckan innan jag skulle börja.. ville bara börja i säffle ist, men mina föräldrar övertalade mig till att åka ner & testa en vecka och om jag inte trivdes så kunde jag bara åka hem & börja gymnasiet i säffle ist så jag gjorde så & jag fick massa nya vänner med en gång & trivdes hur bra som helst, nästan så att jag inte ville åka hem :) fast ibland så fick man ju hemlängtan men som tur var så kände de flesta samma sak så vi hade varandra det fanns folk som kom från luleå där så =) Oki, tack så mkt för tipsen! Fast jag kan bli lite lat & tycker inte att det är så kul att göra saker själv, tror att jag skulle tycka det var roligare att träna tillsammans med andra.. Fast att köpa träningskläder o skor skulle nog funka & musik! då blir det ju lite roligare! =)
kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback