nu börjar snart mitt nyårsfirande

Ska om drygt en timme åka hem till Emlan, vi ska laga tacos och göra oss fina inför kvällen bravader, har ännu inte hittat något bra ställe att spendera 00:00 slaget, men det kommer säkerligen lösa sig. Nu ska jag äta lite spagetti, hungrig som en varg är jag. Sen packa iordning det sista, plattat håret och sedan åka. Skulle ha färgat slingan idag med, men orkar inte, så det får vara som det är, lite lila/rosa.

Och årets nyårslöften är:
*Svära mindre
*Äta bättre och mer varierat

GOTT NYTT ÅR :D

2008 i ord

Förra året hade jag bara bilder, det var lättare att göra än att skriva vad som hänt, men eftersom jag har mammas dator och inga bilder, så får jag skriva istället.

Första delen av 2008 var jag arbetslös, vilket innebar att jag gick hemma på dagarna och på kvällarna tränade jag antingen fotboll eller innebandy. Såhär höll jag på i ca 5 månader, eller ja, jag jobbade lite då och då, men inget som höll i sig en längre period. I maj var jag med om årets jobbigaste dag men det fanns lite ljuspunkter också i maj, som att jag fyllde 20 år, det var inte fel. Sen under sommaren så jobbade jag på Bäcke, jag velade fram och tillbaka om jag skulle studera i Hultsfred/Kalmar eller Karlstad. Jag var på en roadtrip med mamma o pappa till Kalmar, bestämde mig då för att välja Karstad. Midsommar spenderades på västkusten, roligt. I augusti så började jag skolan i Karlstad, Media-kommunikation Globala Medier, och jag ångrar mig inte ! Blev sambo med världens bästa Malin. Slutade på innebandyn, började träna med Råtorp och studerade. Träffade nytt folk, härliga hela bunten =)  Det var inte bara jag som flyttade iväg, även två av mina allra bästa flyttade långt iväg. Sofia hela vägen ner till Kosta för att bli en glasblåsare av högsta rang och Jenny som följde sitt hjärta till Svennljunga, känns konstigt att inte träffa dem varje vecka som man gjorde förr, men vi håller ändå kontakten bra och när vi väl träffas så har inget ändras. Det känns skönt. =)

Mitt år var väl inte så himla spännande, iaf inte det första halvåret, men jag är ändå nöjd, speciellt med det sista halvåret som spenderats i Karlstad =)

det blev en lång promenad genom billingen

Var ju på promenad med Maria förut. Det var roligt, skrattade och pratade hela tiden samtidigt som M dokumenterade våran hemby med sin kamera. Hon fick ooootroligt fina bilder må jag säga. Jag visade även upp en ny pose, Bananen, den kommer bli känd. Vi såg så gott som allt som Billingen har att erbjuda, även vår stora idol, det var dagen höjdpunkt ! Var ute i nästan 3 timmar, i slutet blev det kallt, men det var roligt värre så det gör inget alls =)

så typiskt

Vaknade i morse av att jag var döv på ena örat, kunde inte andas genom näsan och huvud värkte. Har varken tid eller lust att vara sjuk nu ju. Så jag kurerar mig och imorgon får man väl dricka bort förkylningen ;)
Varit med mamma till Bfors nu, handlat och fikat, om sisådär 20 minuter ska jag möta Maria, a.k.a. Billingens finest, vi ska ut på en promenad, inte helt fel det inte =)
Ikväll blir det att färga brors hår med, sen ska min lil/rosa slinga färgas om med, får se om jag kan göra det imorgon.


min dag

Idag så åkte jag med Sofia och Amanda till Karlstad. Vi åt frukost och sprang runt på IKEA i några timmar, jag fick med mig några välbehövliga saker, bestick, glas, grytvante och liknande. Sofia var den som storhandlade där, inte så chockerande egentligen. När vi var klara på Ikea, väntade Bergvik. Där sprang vi runt resten av dagen, shoppade en flanell (!) pyjamas och nagellack. Sen sprang vi runt på parkeringen och letade efter bilen, man kände sig inte lite bortkommen precis. Men tillslut hittade vi den, och då var vi frusna. Träffade Sanna med på Bergvik, inte alls fel det =)
Sen åkte vi hem till lägenheten, jag gav A och S en rundtur och sen åkte vi hemåt igen. Var rätt sleten efter en heldag med shopping.
Nu sitter jag i den nya pyjamasen och ser på Meningen med livet. Bra avslut på dagen må jag säga.

Fick en fråga från anynom (skriv gärna namn :P ) om fotbollsturnering? Eftersom jag bara vet om en fotbollsturnering så är det den i Ed 10 januari ... Där DLIK dam och herr kommer stå som segrare ;)

imorgon intar jag och de blonda kusinerna värmland


Dessa spexiga damer ska jag spendera min måndag med, lovely :)

fotboll, pizza, med andra ord, skratt, en perfekt söndag

Det var sjukt roligt att spela boll med mitt lag igen, inte konstigt att jag egentligen inte vill byta lag. För vem skulle vilja byta när man trivs sjukt bra?
Var övningar och två lag, en vanlig träning alltså. Jag kunde dock inte sätta en pass kändes det som..men det är typiskt mig så.
Sen så blev det pizza/spel/film kväll med laget var det meningen. Men det blev så att det blev, jag Fia, Marit, Louise, Hanna, Anna och Amanda som var med på denna kväll så vi inhandlade pizza, hyrde film, 27 dresses och åkte mot klubbstugan. Där kom vi på att det inte fanns någon DVD-spelare så vi åt pizzan, spelade Med andra ord som Marit och Hanna vann bägge gångerna. Jag och Amanda kämpade dock på bra, de var lite klurigt dock när Amanda skulle förklara ordet "Sängvätare" och började med meningen: "De sover länge" Jag vet inte riktigt vad hon tänkte med just då.
Kom hem för ca 30 minuter sedan. Har haft en jätte trevlig söndag i alla fall =)

idag blir det fotboll :)

Idag är det fotbollsträning i Långed, så roligt så. Har inte tränat med dem på länge länge, och snart cup med, två träningar innan cupen, får se om jag får vara med, cupen verkar ju hur rolig som helst, så det hoppas jag att jag får. Den är liksom att första halvlek spelas av damlaget och andra halvlek av herrlaget, så man spelar samma match med samma resultat och så, hur roligt låter inte det? Jo ganska så roligt.
Sen var det prat på att ha spel/film kväll efter träningen. Och det är ju alltid leka roligt. Men nu blir det frukost, kolla på skräptv eller Mika dvd kanske, sen packa, och sen åka iväg =)

lördagnatt

Ikväll/natt har jag bott framför dator med tvn på i bakgrunden på mute. Just nu är det Jurtjyrkogården, har alltid velat se den, men aldrig vågat, så har på den på mute samtidifr som jag ser på youtube klipp, med världens roligaste, Monty Python. Har kommit fram till att den boxen som jag ska inhandla fortast möjligt, är 22 timmar lång. Härligt att skratta konstant i ett dygn ;)



Nobody expects the Spanish Inquisition!

lördagkväll

Sitter och ugglarn framför tvn/dator. Ser på Sagan om Ringen. Bra film.
Har inte riktigt kommit igång med pluggandet heller än. Men som tur är har jag drygt 2 veckor på mig. Den förra skrev jag på sista dagen och det gick ju bra, men ska inte göra så nu, vore gött att inte känna sig super stressad precis ;)


It’s clear we don’t understand but the last thing on my mind Is to leave you.

Sitter i sängen, med mammas dator i knäet och surfar runt samtidigt som Mika är på tvn och sprider musik i mitt lilla rum. Så bra på att plugga är jag ;) Mor o far får besök, så jag ska hålla mig inne i mitt rum i afton hade jag tänkt. Se på nya tvn, jag klagar inte =)
Nu ska jag ta mig ett glas julmust :)

min lördag, vilken spexig lördag det kommer att bli...

Har läst på lite om ERK, hade ju tänkt börjar med min tenta idag. Ska dock städa rummet nu, sen lägga över lite nya låtar på mp3n och ge mig ut på en joggingtur. Sen plugga. Härliga tider.

min nya ögonsten


Inte världens bästa bild precis, men ändå, det var denna som fick följa
med mig hem idag  :D


dans på hc

Igår så var det ju utgång. Började hos Fia, där Josse, Amanda, Louise och Lovisa också var. Vi åkte rätt tidigt till Åmål, då vi trodde att det skulle vara sjukt mycket folk där, men vi hade tur, det var bara att gå rakt in. Väl inne mötte man folk som man inte har sett på ett bra tag, Sandra och Madde tex, helt sjukt kul att träffa dem :)
Det dansades, sjöngs, skrattades och tjatades. Helt perfekt alltså med andra ord !
Det blev även så på något sätt att jag hamnade hos bror, som jag skrev i det förra inlägget, sov där och åkte hem vid 10 imorse. Sedan raka vägen till Uddevalla och mellandagsrea shopping, och jag kan ju bara påpeka att det inte är så himla roligt att trängas med hundratals ha-galna personer när man är härligt bakis ....
Men jag fick det jag ville ha, så jag blev nöjd. Ska nog lägga upp en bild på den sen =)

Nu ska jag lira Guitar Hero

efterfest

Sitter hos bror , efterfest. Ska sova här, spexigt värre. Haft roligt idag. kommer nog en mer utförlig sammmfattning i morgon.  =)

känner peppet komma nu

Ikväll är det HC som gäller för mig och mina vänner. Det blir förfest hos Fia med Amanda, Josse, Louise och Lovisa, spexigt värre =)
Har druckigt en ny cider med, en julcider, äpple kanel, den var faktiskt god. Nu ska jag väl fixa det sista, som att byta telefon, Berit ska med ut på äventyr igen, och se till att man inte ser helt offer ut.

juldagen so far

Än så länge idag har jag varit på shoppingtur med bror, vi var i Åmål och Säffle, jag var på jakt efter en TV och bror efter Lipz, ingen av oss hittade det vi ville ha. Sen åkte vi hem, hela familjen såg på Monty Python and the Holy Grail, sen åkte vi till mormor för middag igen, inte fel. Och nu sitter jag här framför tvn, ser på Lilla Sjöjungfrun, och ja, om 5 månader fyller jag 21, men spela roll ;)
Ska snart hoppa in i duschen och förbereda mig för utgång med mina flicks.

Min julafton i ord

Igår så var det ju julafton, tror ingen missade det precis :P
Var en underbar dag, först middag hos mormor där nästan hela släkten på mammas sida var, sen åkte vi alla upp till oss där vi åt kakor, godis, drack julmust och glögg och såg på Kalle. Nästan alla var med hit upp, utom kusin S med familj, och eftersom de inte var några barn med hit (Över söta Matilda och Sebastian var med nere hos mormor dock) så var det ingen tomte som kom. Utan istället så skrapades det lotter, 11 stycken lotter och de var vinst, 25 SEK, på en av dem. Sen åkte vi bort till farmor och farfar, där fasters familj var, där öppnades det julklappar och det åts kakor igen. Jag fick mycket bra och fina saker, så jag var nöjd nöjd med mina julklappar =)

24 december 2008


god jul:)

Julafton idag då, helt sjukt vad fort det har gått egentligen.
Har hunnit med att göra mig iordning, ska snart iväg till mormor för mat och sen blir det hem hit och sen farmor o farfar, precis som det brukar vara =)

Skulle bara in och skriva God Jul =)


nu börjar det kännas som jul :)

Nu känns det lite mer som att det faktiskt är julafton imorgon. Spelat jullåtar hela dagen, mamma har klätt granen samtidigt som jag byggt ett pepparkakshus, ser dock ut som om en treåring gjort det, får se om jag vågar lägga ut en bild på den sen ;) Och senare ikväll kommer bror och då är det uppesittarkväll med Bingolotto, med gröt, skinka och julmust som väntar. Bror har även med sig, hela Sunes jul och den nya Lily Allen låten, detta gillas skarpt, snäll bror jag har :) Sen är det ju även Little Britain USA idag, men eftersom vi bara har Canal + på en tv, så får jag nöja mig med att se en kvart, men det är ju bättre än inget alls.
Det enda minuset just nu är väl att det inte är någon snö, men lite frost, så får vara nöjd med det lilla antar jag.


dan före doppardan

Idag har jag inte så himla mycket att göra som jag kan komma på nu i alla fall.
Jag ska städa iordning lite på rummet, fixa naglarna och bygga ett pepparkakshus. Får se hur det blir....

Just de, jag färgade ju om min lila slinga igår, den blev mörkare, vilket man egentligen kunde ha räknat ut, men nu skiftar den iaf inte i en massa olika färger, utan det är samma lila i hela slingan och den liksom blandar sig med resten av håret, lite synd att den inte sticker ut lika mycket som förut, men jag är ändå nöjd :)

Nu borde man kanske äta lite frukost...

traditionen lever vidare

Idag har jag och Malin varit hos farmor och farfar och julstädat och pyntat och klätt granen. Som vi brukar göra.
Blev några timmar, men det blev så fint, så fint till slut :)
 Sen var jag och mamma en sväng till mormor, och nu är vi hemma, jag är trött, men måste plocka iordning på rummet och så ska jag färga håret igen. Eller ja, jag ska färga om den lila slingan i håret. Får se om håret sitter kvar ;)

jag och emlan vet hur man gör lussekatter och lusseklumpar

Idag så har jag varit med världens bästa Emelie. Vi gjorde för andra året i rad en julbakar dag/kväll. Vi gjorde lussekatter, drack julmust, åt pepparkaksdeg (eller ja, det var väl mest jag som gjorde det), och gjorde pepparkakor.

Och så som de var förra året, hade vi nu heller inga former till pepparkaksdegen, så jag gick loss med en kniv. Skar katter, bokstäver, hjärtan, ägg utan gulor, runda ringar m.m. Pepparkakorna blev inte så goda, ja gillar mjuka pepparkakor eller degen. Men lussekatterna blev sjukt goa, även om vissa såg ut som klumpar, det är väl så det går när det är E som har hand om lussekatterna ;)
Sen såg vi på Ensam Hemma, härlig julfilm det :)


Från dagen med de fina


Får se om jag får tag i några från skogen med, de var ju spexiga :)

Har haft en underbar dag

Skogen kom vid 11 tiden. Vi började med att värma gröten samtidigt som vi delade ut varandras julklappar, jag fick Jennys, vilket var en lyxigare tvål som luktade candy. Sofia fick min julklapp, salt och pepparkar i form av en djävul och kock ängel. Amanda fick Fias tvättpåse med tillbehör och Jenny fick Amandas kakburk. Efter att vi hade åte gröt och pimplat julmust, åt vi kladdkaka (ett måste) och pimpla julmust. Efter det satte vi oss och kollade på Little Britain USA, vilket var sjukt som vanligt och självklart var det hur roligt som helst. Sen gick vi ut på en liten skogspromenad, där vi lekte top model eller något liknande, en massa kort togs i alla fall. De var S som hade med sin kamera, ska försöka få tag i några av dem :)
Sen kom vi hem igen och spelade Jeopardy, jag var Magnus och ledde hela spelet, tror att det var A som vann. Sen far de hem för ca en timme sedan, och då började jag städa och diska, allt till ljudet av julradion. Nu ska jag ta tag i julpyntningen i mitt rum.

Snart kommer skogen

Snart kommer vännerna Amanda, Sofia och Jenny. Vi ska äta gröt och byta julklappar. Vi ska vara hemma hos mig, så morgonen har bestått av att försöka få upp värmen i huset, har än så länge lyckats gå från 15 till 17 härliga grader....

Nu ska jag ta på mig lite finare kläder och sätta på mig ett respektabelt ansikte... :P


min fredagskväll, inte som planerad

Träffade underbara Fia förut, vi käkade mycket god pizza från Kings, vi såg halva filmen för jag var tvungen att åka till bror, skulle ju vara hans chaufför under kvällen. Så åkte med honom till Åmål, blev lite sena, jag skyller på vägen. Under tiden han var på julbord så var jag som sagt hos moster och hennes sambo. Vi såg på tvn och åt varma smörgåsar, mycket trevligt. Sen så skulle jag köra hem bror, men han tjata om att vi skulle till Ed, och dit kom vi tillslut. Var en privatfest, jag kände bara två stycken där, så jag började smsa med de flesta i min telefonbok, och jag hade otrolig tur, fina Jenny var vaken, och vad ännu bättre var, hon var i Ed ! Så jag åkte dit då bror sa att han skulle stanna kvar länge på festen, så jag åkte till J, vi tjatade och kollade lite på tvn, mest tjatade vi dock, eller ja så mycket vi hann på 15 minuter, för då ringde bror och vill hem. Så jag körde hem honom och några av hans kompisar och nu sitter jag här. Är inte så trött, så det fick bli VH1 och datorn.
Borde snart sova, ska ju trots allt "snart" upp igen, får fint fint besök imorgon :)


When a man named Al Capone, Tried to make that town his own

Idag så har jag hunni med att städa rummet, tvättat, slå in julklappar, spelat guitar hero. Ja det är väl det jag har gjort än så länge. Om typ en timme kommer Sofia. Vi ska äta pizza och se på film, Love actually, en av mina favorit filmer. Sen är jag chaufför åt bror min till Åmål, under tiden han är på julbord ska jag vara hos moster. Trevligt.



Försök strunta i mitt udda ansiktsuttryck, för det jag vill visa med denna bilden
är den lila slingen som uppstod igår, den är inte helt perfekt, lite skiftningar i
färgen och liknande, så blir att färga om den till jul, men den blev klarare än
jag trodde den skulle bli, så jag är nöjd :)

var är snön??


Ge mig lika mycket snö igen ...

torsdag

Idag så har jag vart i Åmål med mamma, moster följde även med på en stadstur. Jag klippte mig, blev samma frisyr typ, dock en aning kortare.
Just nu spelar jag tvspel, ska gå och hänga upp lite tvätt hade jag tänkt göra, sen ska jag och mamma färga håret, mamma ska ha blonda slingor och jag ska ha en mörk mörk lila slinga i luggen tänkte jag.


Just de, igår var jag ju hos bror och såg på Madagascar 2, ja vi är mogna. För filmen var rolig, väldigt rolig faktiskt.
Nej nu är nog tvätten klar.

hemma igen

Är hemma igen, har hunnit med att äta mat, färga håret lila, och surfat järnet. Mer idag blir de hem till bror, han har några nya How I met avsnitt som måste ses, sen tror jag att han har madagascar 2, så de vill man ju se med. Men det blir inte fören ikväll, bror slutar ju inte jobba fören om en timme.

en vecka kvar tills julafton

Hur ska då min vecka spenderas? Jo typ såhär:
 
Onsdag (idag)
Skolan - Möte om Mysko
Stan - shopping
Hemfärd - :)
Håret - färga lila
Bfors - Tv kväll/natt hos bror

Torsdag
Frisören - klippa håret
Hår - leka frisör med mammas hår
Lila - Fixa en lila slinga i mitt hår

Fredag
Bfors - fixa sista julklappen
Kings - pizza med fia
Bil - vara chaufför (tror jag iaf)

Lördag
Långed - julmys med de finaste

Söndag
Julbak -  hos bästa Emlan

Måndag
Tradition - julstädning hos farmor o farfar

Tisdag
Snickare - bygga pepparkakshus

Onsdag
Julafton



Har inte mycket att göra för tillfället, det kanske märks? :P

min dag

Idag var de ju skola, sen så hem, städa och plocka iordning. Sen kom kusinen, hon slog in lite paket, sen drog vi till ICA, handlade mat, sen så har jag börjat packa, har dock tagit en paus i det just nu. Sitter och funderar på vad jag ska ha som frågeställning till min hemtenta...står verkligen still....


"On second thought, let's not go to Camelot. It is a silly place."

Blir som sagt inte många inlägg här nu för tiden, skyller på internet.

Men iaf, igår var det möte med Inferno, vi beslutade att starta upp Mysko igen för medie-studenterna som kommer nästa år. Jag blev med i styrelsen, eller ja, inte den slutgiltiga styrelsen utan en tillfällig fram tills januari. Så imorgon är det första mötet. Åker även hem imorgon eftermiddag, pappa kommer, får åka bil hela vägen hem, sånt är inte fel.

Idag var det sista skoldagen för detta året, har gått sjukt fort. Gick igenom hemtentan och sen var det lek, Spice, mitt lag, kom 2a, tror att vi kom 2a i alla fall. Det bjöds även på kakor, trevligt värre.
Nu är jag i lägenheten, ska diska, dammsuga, damma och göra det allmänt fint hade jag tänkt.

Det ser inte ut som att det blir någon träning ikväll heller, har fortfarande lite hosta och irriterad hals, så får se hur jag mår senare i eftermiddag, vill ju träna !


"Friendship's more lasting than love, and more legal than stalking"

Idag har jag varit i skolan några timmar, där vi såg lite om hur George Lucas kom på Star Wars m.m. Sen när jag kommit hem kollade jag på Coupling, pratat lite med mamma, lyssnat på musik, kommit fram till att mina snäckor till Ipoden har gått sönder, och nu sitter jag framför tvn, halv 4 så ska jag mot skolan igen, är möte med Inferno, får hoppas det kommer fler än förra gången.

Hmm, detta blev en väääldigt lång mening :P

tredje advent

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Sett på tv, sutte vid datorn, städat, börjat packa, ja det är väl det.
Kommer nog inte sitta med datorn så himla mycket i december, eller ja, inte med MIN dator i alla fall. För telia har sådär att om man gör något (har inte så stor koll på EXAKT vad det är men) över 5GB så minskar internet hastigheten och de har ju min så klart gjort, så nu tar det EVIGHETER för den att öppna en sida. Så i jul blir de mammas dator som får duga ;)
Ska snart börja med maten hade jag tänkt, spela lite mer julmusik och sen se på Coupling kanske, får se vad det blir :)

julbord

Igår var det julbord/julsittning med Inferno, de bjöds på Luciatåg, allsång, julbord, musik och skratt. Jag stannade kvar på Glada Ankan hela kvällen, med Thea, Sanna och Sofia. Vi gick även till Burger King för nattmat, och denna gång fick jag följa med ;)
Innan de var dags att åka mot stan var jag hemma hos Sofia, där var även Thea, vi spelade Buzz, jäklar vilket roligt spel, var extra roligt när jag vann också ;)
Var en mycket trevlig kväll.

min fredagskväll

Igår så var det trevligheter hemma hos Sofia med Sanna, Frida och Therese. Vi hade julmust, pepparkakor, ostågar och popcorn. Vi spelade Guitar Hero 4 World Tour, vi var hela bandet, bas, gitarr, sång och trummor. Sjukt roligt var det, så det måste verkligen inhandlas någongång i framtiden när ekonomin är aningen bättre ...
Men vi spelade inte bara GH utan vi såg på Idolfinalen med. Jag hejade på Kevin, bara för han verkade så glad hela tiden. Så det var bra att han vann.
Gick hemåt vid 23 tiden, hade en mycket trevlig kväll :)

    

fredag

nu har jag handlat julmust och pepparkakor för kvällens bravader. Ska snart skicka iväg ett mess till Sanna, vi ska ta följe till Sofia. Och snöigt och fint är det ute.
Min hosta har blivit bättre, men min huvudvärk har blivit värre, men såg på bieffekterna av mina hosttabletter och en av dem var huvudvärk, typiskt värre. Men men, just nu pimplar jag julmust och ska ta på mig lite mer anständiga kläder.

lite av gårdagen och lite av idag

Igår så var jag ju och kollade på en lägenhet. Men jag valde att tacka nej. För jag kände att jag inte skulle trivas där en längre period, så Malin är fast med mig lite längre ;)
Sen igår gjorde jag inte mycket, låg och hostade, såg på tv och datorn, Thomas ringde och frågade om jag ville med på hockey, FBK-HV71 spelade och han hade en extra biljett, ocj jag var tvungen att tacka nej tyvärr, tråkigt nog.
Idag har jag inte gjort så mycket, sov hela natten, ingen hostattack, det tackar vi för, men är ändå trött, men de kan  bero åp att jag inte har åte någon middag idag. Vet inte vad jag ska äta heller och "snart" ska man ju iväg med på mysigheter med vänner. Alltså om ca 2 timmar.
Nu ska jag knapra en alvedon och en hosttablett, sen fixa iordning middag och sen fixa iordning mig själv.

081220

Längtar till den 20, då är alla samlade igen, för första gången sedan Augusti ! Sinnessjukt...Så det ska bli underbart roligt =)



Ni är bland de finaste jag har :)

nu har jag tagit helg

En lektion idag, och ingen mer fören på måndag, hur ser då helgen ut?
Jo, som följande:
Fredag , shopping om jag orkar, ingen fotbollsträning, åker dock till Sofia med några trevliga flickor där vi ska spela Guitar Hero world tour och se på Idol finalen. På lördag blir det en lugn dag, och på kvällen blir det julbord med inferno och söndag, en slappardag. Shopping då kanske istället om jag inte kommer ut imorgon.


hej mitt vinterland, nu är du här

Igår kom Malin hem och frågade om jag hade kollat ut de senaste, vilket jag inte hade, men så gjorde jag det och såg att det snöade. När jag vaknade imorse snöade det fortfarande och det är minus, vilket beyder att det inte är slask och äcklig blötsnö, utan puder, me like ! Bara det kan hålla i sig i två veckor nu då =)

Mer idag, skola nu fram till 12, in i stan och handla hostmedicin, är helt sjukt på nätterna och kolla lägenhet, är dock lite negativ till den, eftersom den inte alls är som jag helst vill ha...
Ja de var väl min torsdag, tar för övrigt helg efter denna lektion vi har idag, skulle vilja åka hem, men har julbord på lördag på Glada Ankan med Inferno, det ska bli roligt =) Får hoppas denna otroligt störande förkylning har försvunnit då....

Nu ska jag försöka trycka i mig de sista av min gröt sen gå iväg i SNÖN mot bussen.

all the young dudes

Satt och läst min egna blogg nyss, vad jag gjort i december de senaste två åren,  för två år sedan så gick jag i skolan, för ett år sedan gick jag hemma. Men iaf, det slog mig, när jag läste, att jag vill ha jul nu, eller iaf "jullov", ska visserligen pyssla med en tenta då (bara EN tenta hoppas jag) så mycket till lov är det väl kanske inte men iaf. Julen är lätt min favorit högtid, och jag längtar tills jag kommer hem och får julpynta mitt rum =)
Blev en lite halv flummig text, men skyller på att jag är trött, ont i huvudet och snuvig. Imorgon väntar skolan, vet inte vad det är om, eftersom jag inte har inhandlat kurslitteraturen än, men hade tänkt göra det imorgon. Nu ska jag göra mig iordning för att sova. Sen är det bara en vecka kvar tills jag åker hem :)

lika barn leka bäst

S o f i a säger:

har blivit så slapp ang diskning

Angelica säger:

ja samma här

S o f i a säger:

ibörjan så tog jag det direkt

Angelica säger:

ja samma här

S o f i a säger:

men nu väntar jag tills det blir aktut

Angelica säger:

hah samma här


Årets jullåt? Den är iaf lite annorlunda, men jag gillar den :)


Cyndi Lauper & The Hives - A Christmas Duel 

...

Skulle handla julklappar idag, men kom hem med en julklapp, så får ge mig ut en annan dag.
Nu så ligger en lasagne i ugnen, men något säger mig att den inte blir så himla bra precis, får se om den blir godkänd av kusinen. Får hoppas det, annars bor vi ju nära ICA ;)
Känner mig även sämre av förkylningen, har nu inte längre bara hosta, utan även snuva, halsont och huvudvärk. Usch usch. Måste ju vara fit for fight på lördag, så har inte tid med att vara sjuk längre... !
Nu ska jag gå och se på lasagnen.


Wanna hear the most annoying sound in the world?

Skola, föreläsning om reklam och etik, hem, greja lite, mat, disk, sen tillbaka till skolan igen, möte om Mysko, hem igen, samtal med Fia, bad i badkar, tv, dator, kyckling och pommes, tv och dator.


mår bättre idag, så nu blir det skola i 3 timmar.

Idag blir de skola som sagt, mår bättre, men de blir ingen fotboll idag :(
Mer idag blir att ringa en tjej som har en lägenhet som jag kunde få ta över i februari, men den lät inte direkt som det jag vill ha, men får spana in den iaf, hoppas jag, får se om hon har tid med mig :P
Nu ska jag ta död på 30 minuter innan bussen går.

de var ingen rolig natt i natt...

La mig vid 21 igår, trött som ett spån, men kunde inte somna förren klockan var typ 1, hela natten låg jag och var varm och sen började jag frysa, höll liksom på så och masa, samtidigt som huvudet gjorde sjukt ont, när klockan ringde halv 8 så kände jag bara nej ingen skola. Hostade var 5 sekund och huvudet var, bättre iofs, men de värkte fortfarande, så jag valde att stana hemma. Somnade om till klockan var halv 12, mådde då bättre. Hostar fortfarande och huvudet värker,men som sagt, bättre än i natt i alla fall.
Mer idag blir inte så mycket, ner till affären handla lite nödvändigheter. Sen bara ta det lugnt, ska kurera mig idag är det tänkt.

Dagens glada är att jag fått ett eget inlogg på Spotify nu, så sitter och lyssnar på såndär udda musik som man gillade när man var lite yngre ;)

usch usch usch

Har blivit riktigt förkyld, huvudet spränger, när jag går runt mår jag illa och jag hostar varannan sekund typ. Har låge i sängen från kl 19, tror jag somnade lite med, nu ska jag hoppa in i duschen, sen sooova. Ska ju upp tidigt imorgon, kursstart för nya kursen....hurra....

min dag so far

Mår inte så mycket bättre,mår sämre tror jag typiskt nog. Mår illa, men det kan ju bero på att jag inte har åte något middag än, orkar liksom inte.....men äta bör man ;)

blir inget julbak idag heller, många som inte kunde och resten av sjuka, typiskt.

Så de blir en lugn kväll framför tvn.....

andra advent

Vaknade med hosta och huvudvärk, får hoppas att de snart går över, vill inte bli förkyld liksom.
Idag ska de blir julbak är de tänkt, om vi nu får tag i Sofia :P
Nej har verkligen inget mer att skriva, är lite trött just nu .....


"Don't be fooled by the rocks that I got, I'm just Vicky Pollard from round the corner from the block. V to the P to the Icky to the Ollard"

Gårdagen blev rolig, blev inte Arena för mig, utan de blev Glada Ankan, för som jag trodde så blev man på mycket bättre party humör efter en cider eller fyra ;)

Har längtat till denna helgen, mest för att jag inte kan plugga något alls, för nu är jag mitt emellan två delkurser, så har inget att plugga på, hurra hurra. Så hur ska då min lördag spenderas? Jo på följande vis:

Städa
Diska
Se på julkalendern, får se om den är något att ha
Se på Narnia
Se på Little Britain


Ja de blir alltså en dag framför tvn ;)

tentan avklarad, nu tar jag helg

Tentan var lättare än jag trodde den skulle vara, eller ja, den var både lätt och svår, kändes som om de gick bra och dåligt samtidigt, så får se hur det går, hoppas på g iaf !
Efter skolan så åkte jag mot systemet, var ju tentafest som jag inte hade planerat att gå på, men saker och ting ändras fort, jag är dock inte helt säker på om jag ska med till Arena eller så, är inte på fest humör just nu, men det är klart, det kan ju ändras efter man har fått i sig några cider ;)


Mer min smak

Lily Allen är liite mer min musikstil än Britney, och denna låten är ju härlig, längtar till hennes nya album :)


Lily Allen - The Fear

Forget about guns and forget ammunition
Cause I'm killing them all on my own little mission
Now I'm not a saint but I'm not a sinner
Now everything is cool as long as I'm getting thinner

tenta dagen

Idag, mellan klockan 14:00 och 19:00 har jag tenta. Får se om jag behöver sitta alla FEM timmarna, förhoppningsvis är jag tillräckligt smart och inte behöver det....man kan ju alltid hoppas.
Nu har jag haft besök av mor och bror. De kom med mat :) De skulle julhandla medan jag tentar, livet är allt lite orättvist,men det är klart, Staven har tenta imorgon, så det är allt lite värre för henne :/
Nu ska jag fixa håret, sminka mig, packa väskan, läsa igenom anteckningarna och sen gå iväg mot bussen....

Wish me luck....



Från Bryssel resan, en uuunderbar vecka =)

Brittan Spears


Britney Spears - If u seek Amy

Jag är inget direkt fan av Britney, iaf inte i nyktert tillstånd, men denna låten
gillar jag faktiskt, gillar även låten Circus från nya albumet


everybody wants to rule the world, it must be something we get from birth

Har spenderat så gott som hela dagen i soffan, har grejat lite med musiken på datorn, pluggat som en galning känns det som, men det fula är, att även om det känns som om jag inte kan tillräckligt...så himla frustrerande...men kvällen är inte slut än, ska äta kvällsmat, diska och plugga innan kvällen är slut. Jag svarade på lite frågor som jag gjort själv förut, och de kunde jag ganska så bra, så hoppas att läraren har tänkt som jag ;) Det är rätt bra att plugga på en torsdagskväll, för de finns ju inget bra på tvn som lockar....

Detta är en "julsång" för mig


Robbie Williams- Feel


Känns som vinter när jag lyssnar på denna, av diverse anledningar

att anteckna

Har nu, under pluggningen, kommit fram till följande:
Jag komer aldrig lära mig skillnaderna mellan alla sorters konvergenser som vi uppenbarliga ska kunna
Kommer heller inte ihåg vilka som är huvuddragen i YGL
Jag skiver läser iställer för läsare
Mina tankar vandrar väldigt lätt iväg mot annat håll än mot mediehistoria
Jag är hungrig

Every move you make is poetry, They all fake what you do naturally

Har nu vaknat och åte lite frukost. Ska snart börja plugga tänkte jag. Blir väl mest att läsa på de svar jag fick från frågorna, lite anteckningar och sådan skojigt.
Idag blir det att nörda RW låtar med, drömde att jag skulle på hans konsert med vaknade precis innan den började, så tar igen det med att lyssna på honom nu ;)
Sen har jag inte alls mycket att skriva, händer inte så mycket skojigt i mitt liv måste jag erkänna....hmm...


We can be lovebirds or sting like bees

Idag så har jag vart på skolan, betalade julfesten och sen träffade jag Sanna och Jessica och vi gick igenom frågorna, nu gäller det bara att nöta in text och så i huvudet så man fattar iaf lite tills på fredag.
Nu ska jag diska hade jag tänkt.

mamma och pappa, jag har varit jättesnäll i år, kom ihåg det :)


För jag skulle inte något alls emot att hitta denna under granen i år, hälsa tomten det :)

blev utmanad av madde

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Meddelade de utmanade på deras bloggar.


8 Favoritprogram
1. Little Britain
2. Flight of the Conchords
3. Helt Hysteriskt
4. Coupling
5. Vänner
6. Scrubs
7. Gossip Girl
8. Gilmore Girls

8 Saker jag gjorde igår
1. Pluggade
2. Tränade fotboll
3. Diskade 
4. Åt middag Malin hade tillagat
5. Kolla på tvn
6. Satt vid datorn
7. Läste bok
8. La mig

8 Saker jag ser fram emot.
1. Att tentan är avklarad
2. 18 decemer - jullov ;)
3. Klippningen / färgningen av håret
4. 20 december, Skogen reunion
5. Julafton
6. Juldagen
7. Nyår
8. Januari då nya Flight kommer


8 Favorit restauranger
1. Har ingen :P
2.
3. 
4. Äter
5. typ
6. aldrig
7. ute
8. !

8 Saker på min önskelista.
1. Att tentan blir godkänd
2. En vit jul
3. Monty Python box
4. Platt tv
5. Att mina skavsår ska försvinna
6. Att mitt "nytagna" hår i örat ska läka
7.  -
8.  -

8 Personer jag utmanar
Hmm, de som vill :P så rolig är jag idag ...

::trött::

Den här dagen har väl inte varit världens bästa, suttit och pluggat hela dagen känns det som, men vet inte hur mycket, om något alls, har fastnat i mitt lilla huvud. Jag är även sjukt trött med en spexig huvudvärk, la mig i sängen för att läsa lite, höll på att somna, satte mig här och började kallsvettas, ljuva pluggtider...aja, blir väl bättre när jag kommer ut och när jag får spela boll :)


Jenny och jag rockar loss till Takida på göteborgskalaset

min dag

Idag så var det ingen skola, lektionen var inställd, så har pluggat hemma istället. Börjar närma mig slutet på instuderingsfrågorna nu och sedan ska jag plugga på dem och powerpointsen (vad heter powerpoint i plural?) och försöka läsa i böckerna som en galning tills på fredag då tentan är.
Senare ikväll är det fotboll =) Aldrig fel med fotboll.

julradio, en favorit såhär års =)

Har vaknat, åte frukost och hann nästan ta på mig mina normala kläder och skulle bege mig mot skolan då Sofia skrev på msn att det var inställt idag. Skulle ha tentagenomgång inför tentan som är nu på fredag, men så blev de alltså inte. Tur att Sofia sa det annars hade jag åkt uppåt, hade ingen som helst tanke på att kolla kurstorget idag.
Nu sitter jag och lyssnar på julradi.se, älskar den. Men nu ska jag nog lägga mig i sängen lite och vila upp mig inför en heldag med plugg, sov dåligt i natt, somna sent och vaknade tidigt, typiskt.

planer för dagen

Städa - dvs packa och bädda sängen
Plugga - Instuderingsfrågor
Mat - koka ris
Åka iväg - mot Karlstad


Vilken spexig dag jag har framför mig :P
Tog en lååång sovmorgon idag, var inte helt fel.
Ska som sagt greja hela dagen typ, först ska jag packa, sen hjälpa till att laga mat, dvs sätta riset på  kokning, sen ska jag plugga plugga plugga innan vi åker mot Åmål, mamma skulle handla lite, sen ska jag åka mot Karlstad. Blir nog kvar där ett tag nu, fram tills julen skulle jag tro.
Nu ska jag ta tag i packningen.