"This is my house, I have to defend it"

Dagen började med att jag vaknade lagom sliten efter gårdagens bravader. Gick upp och gjorde mig iordning för att åka mot Långed och sälja bingolotter. Sålde hela 3 stycken. Läste i min massmedier bok och ringde Sofia. Sen åkte jag hemåt, la mig ner och råkade somna, åt mat och nu sitter jag här. Ska fortsätta med instuderingsfrågorna nu tänkte jag, samtidigt som Ensam Hemma står på i bakgrunden, en härlig julfilm.

gårdagen

taco chips-drinkar-skratt-guitar hero-gamla klasskompisar-tjat-skrik-nya vänner-poker face-waterboy-dans-spring-pizza-regn-snö-bfors-åmål-hc-roligt


Now Lucy looks sweet 'cause he dresses like a queen

Har nu pluggat i tre timmar typ, med lite små pauser då jag har nördat runt på internet. Har gjort första sidan med instuderingsfrågor, resten får blir imorgon, för nu ska jag äta lite, sen göra mig iordning, sitter fortfarande i pyjamasen, men vem orkar ta på sig normala kläder för att sitta i sängen och plugga på om mediehistoria? Nej de var väl det jag trodde;) Nu ska jag göra en cd-skiva med nya spexiga låtar som ska spelas sönder när jag gör mig iordning för kvällens drabbningar.



Hade det så trevligt i Kosta för en vecka sedan :)

Kan man göra något annat än att längta tills de blir januari??


Härmar Frida lite och lägger ut detta klipp, men det är ju bara för bra :)

No he can't read my poker face

Träning igår, på gräs, innomhus, kul med andra ord. Mycket passningsövningar och liknande, inte så konstigt med tanke på att det är träning inför futsal säsong. Åkte hem med pappa igår, slapp tåg, det klagar jag inte över. Hade tänkt plugga när jag kom hem, men var sjukt trött, gick och la mig vid 22 tiden, sov ca 10 timmar, sånt är inte fel. Just nu sitter jag med näsan i böckarna, har börjat med instuderingsfrågorna inför tentan, har gjort 3 stycken av 56, härliga tider. Så jag har egentligen ingen tid att förlora, får blir mer läsa om massmedier nu.


min fredag

Pluggat - inte alls så mycket som jag hade tänkt mig, får plugga ikväll istället.
Städat - jag har diskat och bäddat sängen iaf
Packat - både fotbollsväskan och "hemväskan"
Middag - nudlar och köttbullar, avancerat
Chattat - msn är aldrig fel

Nu har jag precis satt på mig två skavsårsplåster, hoppas de sitter kvar länge, för om en halvtimme ska jag möta upp några ur laget och åka iväg på träning, på G R Ä S, konstgräs iofs, men ändå, roligare än i en gympasal :) Har dock inga dubbskor här uppe, får ta med det på måndag helt enkelt :)


en liten notis såhär på fredags förmiddagen

Har nu vaknat till liv efter en mycket trevlig kväll igår. Nu ska jag ta tag i tenta pluggandet, gör det med en ny spellista, som går under namnet jul, härligt, snart första advent nu ju, så nu kommer julllåtarna gå på repeat :)

nagellack på, inte den färgen jag hade velat men man tar vad man har, men redo för galej är jag i alla fall

Har ju inte med mig några finare skor, har ju bara converse här uppe för tillfället, hade ju inte planerat in någon utgång såhär mitt i veckan, men är inget jag klagar över. Hade alltså tänkt ha rött nagellack så jag matchar lite med mina skor som också är röda, men hade inte det röda nagellacket med mig, så de fick bli svart. Nog pratat om mitt nagellack, vart i skolan typ hela dagen idag, började 11 med gruppen där vi gjorde klart de sista på arbetet om smutskastning inom presidentval i USA. Sen vid 13.15 så var det dags att börja lektionen, vår föreläsning gick bra, fick höra bra saker av både läraren och klasskamrater, så nu ska det firas, vi hade en backup plan också, om de gick åt skogen skulle vi dränka våra sorger, allt för att få festa mitt i veckan ;)
Är ju studenttorsdag på Arena, första gången jag ska dit. Kul. Ska dit med Karlstads Finest och är säker på att det kommer bli skoj skoj =)


Världens bästa Emla fyller år idag !

Idag fyller Emlan hela 20 år, detta ska firas på lördag :D

inte mycket att säga just nu


And remember that your brother is a boy

Har nu vaknat till liv och har åte frukost, ska nu ta tag i mitt pluggande, mer idag blir en tur till stan, måste gå på jakt efter någon form av skavsårsplåster och lite dricka inför imorgon. Annars är det plugg dagen lång som gäller.

fotboll är aldrig fel !

Har nu kommit hem från min första träning med Råtorp. Var väl kanske inte min bästa träning, men roligt var det !
Kan skylla på att jag inte har spelat innefotboll på nästan ett år och att jag återfick mina olägliga skavsår.....men men, ger man sig in i leken får man leken tåla.
Men som sagt, det var roligt och laget verkade bestå av bara trevligt folk :)
Nu är jag små trött och ska sova.

sveriges sämsta kock?

Kan inte laga mat, jag är nog Sveriges sämsta kock, för idag lyckades jag misslyckas med att steka bacon...så blev bara nudlar till middag, ska nog slänga i mig lite yogurt och flingor innan jag ska åka iväg till träningen :)
Har även kommit igång med tentaplugget, ska fortsätta nu tänkte jag.

I think I need a little bit of drums, I need just a little bit of mandolin

Har nu spenderat hela dagen på skolan, först grupparbete med Sanna och Frida, sen var det föreläsning.
Ska snart ta tag i tenta pluggandet och fixa lite mat, sen blir det fotboll :D

Har även blivit lite ändringar i mitt schema för veckan, imorgon blir det inget journalistseminarium, utan ska istället plugga tenta som en liten galning hade jag tänkt. Och på torsdag är det utång, studenttorsdag.

Nu blir det alltså tenta plugg....


Vad som spelades i min hjärna hela helgen !


Är inte världens bästa låt precis, kan heller inte texten förutom I do delen, men
denna låten var det som jag hörde från det att jag vaknade till att jag somande,
sjukt störande, för alla iblandade ;)

you change your mind like a girl changes clothes

Är i Karlstad, har varit på skolan och gått igenom lite med gruppen, varit på stan och handlat underställ och mat och nu sitter jag här. Ska börja skriva på mitt arbete om presidentvalet i USA, eller ja, om gamla presidentval och dess smutskastning. Ska även äta lite mat, nudlar, vad annars? ;)


min vecka som den ser ut nu i alla fall..

Måndag
Ska om en timme börja åka mot Karlstad, blir buss och tåg denna gång, så tar lite extra lång tid, har inte heller lyckats få ut min biljett...
Väl framme i Karlstad är det skolan och grupparbete som väntar. Efter detta så blir det mer plugg.
Tisdag
Plugg på förmiddagen, föreläsning på eftermiddagen och fotboll (!) på kvällen
Onsdag
Föreläsning hela dagen och efter det plugg
Torsdag
Plugg på förmiddagen och presentation av grupparbete på dagen, eftermiddagen plugg
Fredag
Plugg hela dagen och fotboll på kvällen
Lördag
Hem, plugg på dagen och festligheter på kvällen
Söndag
Sälja bingolotter och plugg hela dagen

Japp, det är snart tenta dags, plugg, plugg och åter plugg är ett måste då....

söndag kväll

Har haft rätt så mycket problem med SJ ikväll, och de är inte slut än, kan inte skriva ut min biljett, ska prova lite senare igen, om de inte funkar då så får jag prova imorgon igen, och om de inte funkar då heller så får jag väl gå till Kings och hämta ut den där, vet inte ens om de har öppet så tidigt på morgonen, men det lär väl märkas antar jag.....

Är sjukt trött, ska packa iordning det sista, fixa med ipoden och sen, som sagt, försöka skriva ut biljett sen ska jag sova.

Mamma mia helgen i kosta

Fredag
Jag åkte ifrån Billingen vid 11 tiden, var framme med Amanda ca 12.20, då började våran roadtrip mot Kosta och Sofia.
Jag och A hade en hel del tid att ta död på, då bilresan tog ca 5 timmar, men vi hade så trevligt i bilen att tiden flög iväg. Vi åkte på en rundtur i Falköping, vi skrev dikt till S, vi lurade S om att vi var vilse och försenade, vi tog kort på Kosta skylten, vi lyssnade på julmusik och tjatade och skrattade, A var ett helt perfekt resesällskap !
När vi väl var framme hos Sofia så handlade vi mat och pizza, inte helt fel. Smällde i oss pizzorna och sedan kollade vi på Mamma Mia. Detta blev sedan helgens soundtrack, alltså Abba låtarna speciellt I do, i do, i do och Our last summer. Helgen kom även att kallas Mamma Mia helgen.
Efter filmen så hände inte så mycket mer, vi tog lite kort på oss själva, som vanligt ;) Sen spelade jag och A "Hur fan visste du det...?" Vi lärde oss en hel del nyttiga saker. Försökte få med Fia, men hon låg och sov.....

 


Lördag

Vaknade till liv efter en mycket jobbig natt då min luftmadrass hade förvandlats till en....ja, en madrass helt enkelt, allt luft var ur, detta märkte A och fick sova lite på hennes lyx madrass.
Sen var det dags för att utforska Kosta och dess utbud. Vi gick på julmarknaden, glasutställning, vi var inne på glasbruket där vi hade en alldeles egen guide i form av S, vi var på shoppingcentret där det blev lite shopping för alla tre. Sedan fikade vi i Sofias skola, billigt och bra ;)
Efter det så gick vi hemåt, jag och A pluggade lite medan S gjorde middag, blev mycket god tacos, efter tacosen tog vi oss en kvällspromenad, det var K A L L T, och sen när vi kom hem till Fia igen så såg vi på Yrrol, den var mycket rolig ! Samtidigt som vi provade på ansiktsmasker, vet inte om det fungerade så himla bra men var jäkligt snygga i dem iaf ;)
Sen så var det lite allmänt slö tittande på tvn och sedan var det dags att sova. Jag bojkottade min madrass och fick sova skavfötters med A, så snällt av henne, sov även mycket bättre än förra natten.

     



Söndag
Var bara att äta frukost, packa och åka hemåt.
Hade tur med vädret, ingen snöstorm här inte, det tackar man för.
A köpte även Mamma Mia soundtrack, så vi lyssnade på det på vägen hem. Som jag sa, detta var verkligen en Mamma Mia helg ;)

Hade en otroligt rolig helg med två av världens allra bästa !!



I love you
I do, I do, I do, I do, I do

live från kosta del 2

Idag har det varit spexigt, har vart på shoppingtur och grejer, ska skriva mer om det när jag kommer hem imorgon eftermiddag. Nu ska vi se på Yrrol :)

live from Kosta

Har nu äntligen kommit fram till Kosta. Tog ca 5 timmar, jag och Amanda hade en trevlig bilfärd. Har åte pizza med :)
Så kul att träffa Fia igen.
Just nu väntar vi på att se på Mamma Mia, får se när Sofia är klar  :P

nu så :)

Nu har jag börjat bli klar inför resan, ska bara packa ner lite småsaker nu och lägga ner datorn och så ska jag upp till Bfors och hämta lite papper och sen ska jag ner mot Trollhättan.
Har åte mormors pannkakor till frukost, kan det bli en bättre start på dagen? Jag tror inte det :)
Nu väntar en helg med världens bästa Sofia och världens bästa Amanda, ska bli  U N D E R B A R T!


hos bror

Kom hit, skulle ju föra över lite filmer, fick en överraskning, mamma var också här, så jag och hela La Familia åt pizza, min familj är rätt så bäst vill jag lova :)
Nu spelar pappa och Andreas tvspel, jag sitter här, har fört över Yrrol och Caspian, får se när man "hinner" se Caspian, den var rätt så lång, men säkerligen bra.
Ska väl hemåt snart antar jag, väl hemma har jag saker att göra, ska packa upp, packa om, bränna musik till bilfärden imorgon, skriva ut skolpapper, sen är det väl fler andra saker man kommer på att göra också innan man kan sova.
Ja det var det jag ville ha sagt ;)

in any other world

Har nästan precis kommit hem från en dag på skolan. Satt från ca 10 till 15 med grupparbetet. Blev så klart tjat om lite annat med, speciellt om Flight of the Conchords, men det är ju inte så konstigt egentligen, med tanke på hur bra det egentligen är.
Har kommit en liten bit på arbetet, får jobba järnet nästa vecka, blir nog inget grupparbets plugg i helgen, men ska nog ta med mig lite anteckningar inför tentan ner till Sofia, måste göra något skolarbete nu i helgen, annars kommer jag ha ångest.
Ska diska lite nu hade jag tänkt och sen ska jag lägga in låtar på Ipoden, fick ju Jenny av Frida, den kommer verkligen gå på repeat  ;)


The people must have something good to read on a Sunday

Sitter och uppdaterar min ipod. Ska åka hemåt idag, vill gärna ha lite musik i öronen på tåget. Även om jag faktiskt hade tänkt läsa i kurslitteraturen men man hinner nog både och skulle jag tro.
Nu, om ca en halvtimme ska jag upp till skolan, möta gruppen, alltså Sanna, Frida och Therese, vi ska börja på vårat arbete om president valet i USA. Blir nog där rätt så länge och vid 19:00 åker jag alltså hem. Hemma så ska jag en sväng till bror, hämta Yrrol, som i helgen Ä N T L I G E N ska ses :P
Och imorgon åker jag och Amanda till Kosta :D
Fia, hoppas du har städat och fint nu ;)

ikväll är det fotboll


Ikväll är det landskamp, träningsmatch iofs, men ändå :)

onsdag

Idag så har jag vart på skolan, var tentagenomgång och sen diskussion.
Fick alltså tillbaka hemtentan, trodde ju att det skulle gå dåligt, men jag hade som tur var fel, jag hade väldigt fel. Gick bra, klarade den och de känns rätt bra, nu kan jag njuta hela helgen av det mycket trevliga sällskapet och slippa tänka på forskningsmetodik =)
Mer idag blir plugg, måste läsa mer i böckerna, ligger efter i det känner jag, sen ska jag börja packa och sånt, får se om de blir innebandy med, har ju skavsår som inte är så trevliga, får se hur de blir när jag sätter på mig skorna sen. Får gå runt i hallen lite :P


slö dag

Idag har det inte hänt myckt, skola på förmiddagen, sen slapp dag resten, har försökt läsa lite i boken,har kommit en bit, men somnade när jag läste den, som tur var sov jag inte allt för länge, men blir snart att sova, har ju lite sovmorgon imorgon med, tror jag iaf, ska kolla upp när jag börjar, har varit många olika tider nu, eller ja, två stycken olika tider, men ändå :P

Snart så är jag med två av mina allra bästa i de småländska skogarna !


På fredag så far jag och Amanda ner till Sofia i Kosta. Ska bli så underbart!
Jag börjar i Billingen för att sedan bege mig till Trollhättan och hämta upp nurse Amanda
och sedan börjar vår drygt 4 timmar långa roadtrip till Sofia =)
 (det blåa är ungefär vår resväg tror jag, vi ska ha gps så får se vilka vägar den får in oss på, men typ så som jag har måla iaf)

Tisdag morgon

Jag trodde jag hade världens sämsta hårdag igår, men det visade sig att det kunde bli värre, ser ut som ett offer i håret, har iofs inte försökt platta ner det, så det blir nästa projekt. Men det blir nog keps idag med :P Är mörkt ute idag med, usch usch, mörkt och blåsigt. Inte helt fel att man ska vara inne hela dagen typ då :)

måndag, men jag tror hela tiden att det är tisdag...

Idag så har jag vart i skolan på föreläsning, var sjukt trött. Hade även världens sämsta hårdag, så har bott i en keps hela dagen. Efter skolan var klar så åkte jag hemåt och har sedan dess bott i soffan, jag lever ett mycket spännande liv måste jag erkänna ;)

nu börjar det kännas att julen närmar sig...

....har nu sett den första coca-cola reklamen för julen, inte den mysiga med lasbilarna, men ändå, en julreklam från coca-cola är väldigt juligt för mig. Så nu börjar det faktiskt kännas att julen nalkas :)


If you want me to, I can hang 'round with you If I only knew, that's what you're into

Idag var jag bjuden på ett Flight of the Conchords maraton hos Frida, vilket var mycket trevligt ! Vi såg hela första säsongen, från avsnitt 1 till 12. Alltså 6 timmars skratt, ja de var verkligen 6 timmar med konstant skrattande, för gud va roligt det programmet är!
Var hur trevligt som helst, kommer gå runt med ett bra humör hela veckan nu =) (iaf tills onsdag då man får tillbaka hemtentan...) Nej men de var en mycket trevlig dag, tack Frida för att jag fick ta del av din underbara box :)


And I'll write about you, dancing without you

Än så länge har jag hunnit vakna till liv, åte frukost och städat klart i lägenheten. Är väldigt effektiv så ;)
Ska ta och läsa lite i skolböckerna med hade jag tänkt.
Sen vid 3 tiden ska jag till Frida för ett Flight of the Conchords maraton, det kan ju inte bli fel det !

lördag kväll

Haft det lite små stress nu i eftermiddag, jag skulle städa och laga mat och vara klar innan Madagaskar började 18:20, men jag råkade somna och vaknade för inte så jätte längesedan, var bara att hoppa upp och börja städa. Är ganska klar, ska äta lite mat nu och sen städa lite till, sen blir det tvn och sen blir det sova, för fasen vad jag är trött :P
Mat idag är hamburgare (det har jag faktiskt inte haft på länge) och pommes :)
Snart klart nu hoppas jag, för nu börjar ju filmen, så himla rolig, måste se tvåan med !


aj aj aj aj att jag aldrig lär mig....

Varför tänker jag inte? Oh...
Jag vet ju om att jag får skavsår på fötterna jättelätt, men ändå springer jag ut i nya skor utan några skavsårsplåster...och nu har jag ju såklart två härliga skavsår på varje häl....Hurra. Men det är klart, jag får hellre skavsår nu, än om en vecka på första fotbollsträningen, men då ska jag lätt ha skavsårsplåster på.
Jag hann iaf springa rätt så långt innan hälarna protesterade. Inte helt fel ändå.

Aja, nu väntar duschen...


lördag den femtonde november tvåtusenåtta

Solen skiner idag, vilket betyder jogging =) Får se hur långt jag kommer, har ju glömt mina joggingskor hemma i Bifors, så får ta mina nya inneskor, får se hur det går. Men ska bli gött att komma ut lite.
Mer idag blir städa och så får jag se om jag hinner med en runda på stan :)


Peace out ;)

gårdagen blev mycket rolig.

Igår så var det ju tacos på Blue Moon Bar, var jäkligt mycket folk. Så vi stod och åt tacos, som för övrigt var riktigt stark. Efter ett tag så beslutade jag, Sanna och Therese oss för att åka till Våxnäs, till några kompisar till S och T. Så då gjorde vi det, var även en snabbis till S supermysiga lägenhet. Sen så var vi alltså i Våxnäs på förfest, dock blev det en nykter förfest för mig eftersom jag inte hade något att dricka. Men det var trevligt ändå :)
Sen åkte vi inåt mot Arena. Där var det en hel del folk, inte fel det. Inne på Arena blev det dans, dricka ( tex. en väldigt god shot) och skratt. Hur bra som helst :)
Valde att inte följa med på efterfest då jag var trött och hungrig. Så gick hemåt samtidigt som jag pratade med bror, mycket snällt av honom att hålla mig sällskap i mörkret =)
Sen var det fixa lite mat sen raka vägen i säng.

Men hade en mycket rolig kväll :D

Får mig att minnas bussresan till Lips, vilken underbar kväll/natt det var :)


Mika - Relax, take it easy

Har blivit helt kär i denna låt, speciellt i live version, men hittade ingen bra ,
så de får bli studio versionen, men den är inte helt fel den heller =)

snart blir det tacos :)

Ikväll ska jag, Therese, Sofia och förhoppningsvis Sanna, och så några kompisar till Sofia, till Blue Moon Bar för att äta tacos och se på Arvingarna, låter inte det som en toppen fredag så säg? :)
Ska gå ner mot stan om drygt en timme, innan dess ska jag göra mig iordning.  Har ju i alla fall gott om tid på mig .


When you gonna give me some time, Sharona?

Hade en kort föreläsning idag, två timmar, om internet och demokrati.
Efter skolan så åkte jag direkt hem, hade fått för mig i skolan att jag inte hade låst dörren till lägenheten, så satt och var nojig hela föreläsningen... men det hade jag egentligen ingen anledning att vara, jag hade ju såklart låst dörren.
Nu lagar jag lite lunch, och ikväll blir det tacobuffé =)

"Is he from Gabon?"


Inget bra på tvn, då kommer AbFab boxen fram =)

kommer inte på någon bra rubrik

Har nu vaknat till liv igen efter en välbehövlig powernap. Sitter och tittar på tv, finns dock inte så mycket bra att titta på...
Har inte mycket att skriva heller, händer inte så mycket idag..

So you've got to live up to your name, Or else I'll put you to shame

Idag har det varit föreläsning om Internet, var dock kallt och så var jag trött på föreläsningen, men hängde allt med lite i alla fall ;)
Sen så åkte jag mot stan, jag och Sanna sprang runt inne på Konsum i jakt efter rostad lök, det tog ett litet tag men till slut så hittade Sanna det hon behövde för att laga middag. Hon gick hem till sig för att äta medan jag strosade runt lite inne på Mitticity i jakt efter kläder till mamma, hittade dock inte det som mamma ville ha, så begav mig hemåt igen. Nu har jag precis åte upp min middag som bestod av nudlar, ja är man student så är man.
Nu vet jag inte vad som ska göras, plugg antar jag.

italien, idag vill man verkligen tillbaka

Har sutte och kollat på en massa kort från Italien på facebook, har även chattat med några italienare, och saknar ju Bari. Har inga bilder på denna datorn heller från vårat projekt, tråkigt nog, men när jag kommer hem till Billingen igen, ska jag slänga upp alla bilder på denna datorn =)


Snodde bilden från Vitos facebook, men denna bilden har jag med, vet inte
vem det var som tog bilden, men här är, iaf nästan, alla som var med i projektet :)

lite försent födelsedagsfirande


Detta bjuds det på när kusinen fyllt år, någon som ser hur mycket hon fyllde? ;)

min dag

Idag så är det onsdag, har varit på skolan en sväng, pratat lite med gruppen, Sanna, Frida och Therese, vi ska skriva ett arbete om presidentvalet som hölls nu i USA. Vi gick igenom vad vi ska ha som frågeställning osv. Sedan dess har jag tjatat lite med kusin, hon är tillbaka nu ju efter hemarbeten och utlandsresor. Nu ska jag ta och läsa i min spexiga bok, ska läsa om internets framväxt. Spännande värre ;)


Idag är det mammas dag =)

Idag fyller världens bästa mamma år, nämligen min =)
Så grattis grattis till henne !!

tisdag kväll

Idag har det inte hänt så mycket precis. Skolan i några timmar, sen hem, lagade middag och sedan dess har jag mest slappat.
Malin kommer inte i afton heller, hon har lyx så hon tar bilen imorgon istället.

tisdag morgon

Sitter och lyssnar på Lazee - rock away, och tänker tillbaka när man jobbade natt för första gången i våras, då denna låten spelades hela tiden.
Men i alla fall. Skola idag, föreläsning. Har inte riktigt läst det som ska läsas, hade tänkt läsa på tåget upp igår, men träffade ju Malin V på tågstationen så satt och pratade hela vägen upp istället, mycket trevligare än läsa måste jag säga ;)
Skola alltså idag, sen kommer Malin upp idag med, har inte sett henne på evigheter känns det som, och ja, det är ju ca 3 veckor sedan nu.
Nu ska jag mot platttången och fixa iordning håret.

live from mellerud

Sitter hos moster, har precis kollat upp vilka kapitel som ska läsas inför morgondagens föreläsning, så nu har jag lite att göra på tåget upp till Karlstad....

Idag så var jag och mamma bjudna på middag hos bror, det bjöds på kycklinggryta och ris, mycket gott, lite starkt, men gott. Sen spelade jag lite tvspel, fotboll och CoD 4. Gick väl inte så jättebra precis ;)

min söndag

På förmiddagen hände inte så mycket, städade iordning rummet och packade ner lite saker i min väska.
Sen på eftermiddagen hände desto mer.
Först så åkte jag, mamma och pappa bort till farmor och farfar, där var även faster. Fick bara höra trevliga ord om min nya frill =)
Åt kladdkaka och drack julmust och tjatade lite innan det var dags att åka iväg och hämta Emlan. Vi åkte sedan till Kickis där vi satt och tjatade och skrattade om minnena från nöjes ;)
Efter det så åkte jag hem till bror, kollade på de nya avsnitten av How I met, och sedan spelade jag tvspel tills hans kompisar kom och spelade tvspel. Så blev alltså ingen Yrrol för mig ikväll, får bli nästa gång jag kommer hem.
Och nu sitter jag här, blir inte mycket mer heller, ska väl fixa min ipod lite och sen, ja, jag vet inte, göra inget alls antar jag.

We are young, we run green, Keep our teeth, nice and clean, See our friends, see the sights, feel alright

Sitter i min säng, borde gå upp och ta tag i livet, ska städa rummet och börja packa ner saker, åker ju tillbaka till Karlstad imorgon eftermiddag.
Mer idag blir fika med Emelie, sen blir det äntligen Yrrol hemma hos bror.

Min rubrik är ju nästan längre än mitt inlägg, jag lever ett händelserikt liv... ;)


ge mig fotboll, inomhus eller utomhus, spelar ingen som helst roll längre !!

Har ju som sagt vart i Lidköping hela dagen idag, på en shoppingtur, och det shoppades må jag säga, eller ja, jag shoppade inte så mycket, hade istället mycket snälla föräldrar som sponsrade mig med två par nya fotbollskor, ja två par , ett för inomhus och ett par för utomhus, och hur glad blir jag inte då?? Jo blir mycket glad, nu vill jag bara spela spela och spela boll i mina nya snygga skor !!
Pappa köpte för övrigt en ny motorcykel en HD, den var visste way coolare än den han har nu som var en gullig mc, och det kan man uppenbarligen inte ha allt för länge ;)
Efter att vi var klara med att gå i affärer i Lidköping åkte vi hem till Iréne och Steven och fikade i några timmar, sen åkte vi hemåt igen. Blev alltså ingen film hos bror för  mig idag heller, utan det blir imorgon, då ska jag även fika loss med
Emlan =)



Försök att ignorera strumporna de matchar inte så bra med skorna ;)
Vänster innesko, höger utomhus sko.
De är liiiite lika i utseendet ;)


Hade bara tänkt köpa inneskor bara, men provade utomhusskorna med,
och herregud, de satt helt jävla perfekt ! Så nu jäklar ;)

But we're the generation that's got to be heard

Har nu gått upp tidigt, sjukt tidigt för att vara lördag, men ska man på roadtrip så ska man. Ska åka till LiDköping, har nu lärt mig det efter att ha frågat pappa ca 10 gånger.
Pappa ska alltså dit för att kolla på motorcykel, sen ska vi gå på stan, om jag har fattat det hela rätt.
Nu ska jag äta frukost och sen åka iväg.


att anteckna

idag har jag tagit mitt första glas med julmust


En bild från mitt och Emlans julbak förra året =)


change of plans

Blir ingen tripp till bror ikväll, är så trött att jag mår illa, eller ja, jag är jävligt trött och så mår jag illa, vet inte om det har någon koppling med varandra egenligen men ändå. Sen har jag ont i örat också, vet inte riktigt hur jag ska göra med det, får inte igen den nya ringen som ska sitta i den "pluppen" man har ....bra på att förklara är jag också :P
Får se hur jag gör, men nu ska jag iaf, lägga mig ner, sätta på en bra cd och hoppas att min stereo är normal och inte tättar sig....


sitter i ett kallt kallt rum

Är iskallt i mitt rum , kan bero på att elementet inte är på, så får väl skylle mig själv antar jag.
Har precis kommit hem från Bfors, åt kina mat med La Familia, gott värre. Köpte även lite örhängen som jag ska försöka få i öronen nu.
Sen ska jag åka tillbaka till Bfors, ska se på lite tvserier och film hos bror.

You take your girl And multiply her by four Now a whole lot of woman Needs a whole lot more

Sitter framför tvn och ser på Mikas live konsert från Paris, har blivit små besatt av honom igen, men jag klagar inte, så himlans bra =)
Mer idag blir, hmm, ska med mamma, pappa till Bfors och äta kina mat, sen ska jag till mormor och till farmor och farfar, har inte träffat dem på LÄNGE. Sen ska jag nog till bror och kolla på tv och spela lite tvspel ;)

Imorgon ska jag med på lite äventyr med mamma, pappa,  Iréne och Steven, vi ska till Lidköping (?) tror det var det iaf, eller så var det Linköping, har inte så stor koll på skillnaden men ;) Pappa ska kolla på en ny motorcykel och jag ska kolla på fotbollskor, börjar snart träna :D

Ja, det var det jag hade att säga för tillfället .

tillbaka där allt började

Jag är hemma på min gata, i mitt hus och i det blåa rummet, dvs mitt rum.
Har vart på bodypump med mamma, mina muskler, speciellt de i armarna, gillar mig inte just nu. Får se om de gillar mig mer eller mindre imorgon..troligen mindre.

Idag så gjorde jag något tråkigt, slutade på innebandyn =( Men kände att det skulle bli för mycket att hålla på med den, fotbollen och skolan, speciellt då både fotbollen och skolan är i Karlstad, vilket innebär att jag kommer hålla till mer och mer där uppe, och jag är ju inte direkt en stjärna i innebandy, så behöver ju träning för att kunna utvecklas,men den skulle jag ju inte få så himla ofta precis. Lång mening det blev där, men iaf, tråkigt, men tvunget antar jag. Men fick iaf höra att jag alltid var välkommen tillbaka om jag så ville, så det kändes bra ändå =)

Nu ska jag duscha, sen bränna en väldans bra cdskiva sen ska jag sova och sova och sova och sova !

My mate Johnny was a lover

Har nu kommit hem från föreläsning och har åte lunch, nudlar, är som beroende av det.
Föreläsningen var intressant, inte helt fel det, sen att allt är på svenska är ju ett stoort plus.
Nu ska jag städa iordning här och börja packa, pappa kommer vid halv 4 i eftermiddag och så åker vi mot Dalsland.


trött, tröttare, angelica

Tror jag har haft den rubriken en gång tidigare, men i alla fall...

Igår så var det ju som sagt valvaka här hos mig. Är därför jag är så trött. Fick inte så mycket sömn i natt, la mig halv 7 och vaknade halv 12.
Men tillbaka till valvakan. Jag hade som sagt, Jessica, Sofia, Sanna, Frida och Sara här. Vi hade väldigt många liter coca cola, en hel del chipspåsar och även lite vin och kaffe konsumerades under kvällen. Det var roligt, vi skrattade en hel del och sånt är aldrig fel =) Höll mig vaken hela natten, även om vissa tog lite powernaps då och då men jag hade iofs tagit min powernap på dagen så ;)
Men hade som sagt en toppenkväll med Karlstad Finest, det var vårt namn igår, och det är ju rätt så sant med så ;)

onsdag

Har  nu vaknat lite mer till liv, har börjat fixa med middagen också, blir väldigt avancerat, köttbullar och spagetti.
Blev ingen vända på stan heller, böckerna var ju mycket billigare på nätet så har beställt dem nu, får hem dem i veckan. Så jag ska hemåt imorgon, åker med pappa, han har ju vägen förbi Karlstad här så det blir bra. Måste tvätta också, vet inte hur man tvättar här, har inte riktigt lärt mig det, det såg väldigt avancerat ut när Malin gjorde det, och hon kan ju inte visa mig det nu heller, eftersom hon är i Egypten och har det härligt. Fuskigt värre....

Men nu, middag, sen innebandy med Malin V, sen sova.

längtar till julen och dess musik

Jag låg o halvsov imorse, eller imorse, kl 12 typ ;)
I alla fall, så har jag några jullåtar på min ipod, och jag brukar inte lyssna på jullåtar fören det är lite närmare julen, för annars blir jag så himla jul-sugen. Tänkte i alla fall på att jullåtar kan man lyssna på om och om igen, år efter år och inte tröttna. Beror väl på det faktum att man bara lyssnar på dem under någon månad per år. Men längtar tills man får höra jullåtar i affärerna och dylikt =)

Mina julfavoriter:

Bing Crosby & David Bowie - Peace On Earth/Little Drummer Boy
Adolphson & Falk - Mer Jul
John & Yoko - The Plastic Ono Band - Happy Xmas (War Is Over)
Triad - Tänd Ett Ljus
The Pogues feat. Kirsty MacColl - Fairytale Of New York
Just D - Juligen
José Feliciano - Feliz Navidad
Slade - Merry Xmas everybody

säker någon jag har glömt, gillar de flesta jullåtar ...


och så är man vaken, eller ja, i alla fall lite..

Vaknade halv 12, men har ännu inte riktigt hunnit vakna till liv på riktigt. Ska ner på stan sen, så det blir nog lite piggare när jag kommer ut till solen och friska luften.
Mer idag blir nog innebandy träningen på skolan, och som sagt ut på stan och leta kurslitteratur.

Nu frukost.

nu är valvakan över och vi är nöjda med resultatet

Nu ska de sista gästerna gå hemåt, vi är alla trötta efter en helnatt framför tvn. Vi är nöjda med att Barack Obama vann =)

Nu ska jag sooooova

snart blir det valvaka med några av Karlstads Uni finest

Har nu städat klart lägenheten, dammsugit och grejer, slår på stort idag, inte så ofta jag får besök, men ikväll/natt får jag verkligen besök. Det blir jag, Frida, Sanna, Sofia, Jessica och Sara, vi ska pimla god dricka, äta godsaker och varma smörgåsar samtidigt som vi ser på Fredrik och Filip's valvaka. Ska bli otroligt roligt och jag är inte den som är mest intresserad av politik egentligen, men detta känns väldigt viktigt, men får se om man orkar vara vaken hela tiden, menar, det är slut halv 7 imorgon bitti, men ska försöka, får väl handla en cola helt enkelt ;)

jag blev utmanad

Blev utmanad av Sofia, har aldrig gjort denna förr, så får se om jag kommer på några roliga saker :P

- länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg

1.
När jag var liten så samlade jag på mjukisdjur, som mest hade jag runt 500-600 st. Det var inte så roligt att bädda sängen varje morgon precis... ;)

2. När jag ska sova, måste allt vara stängt i rummet, alltså dörrar, skåp och lådor måste vara indragna, en tvångstanke kan man kalla det antar jag :P

3. På min första träning med tjejerna i DLIK så fick jag en "utskällning" av Sofias pappa Eiron pga mina gröna skor. Hade ju gröna tröjor i BIK medan DLIK är röda, några veckor efter det, köpte jag ett par röda fotbollskor, och då blev jag accepterad ;) 

4.
Jag har varit i Lönneberga, det är status ;)

5. Kan "prata med" i Lejonkungen, alltså jag kan alla repliker...favorit filmen nr 1 i mina yngre dagar

6. Jag hade mest floskler på floskeltoppen 2008 i DLIK dam.

7. Ett av mina mål här i livet är att sova i en rund säng.


Jag utmanar: Sofia, Madde, Maria, Frida - sen vet jag inga fler :P


Won't you help to sing these songs of freedom


Har nu kommit hem efter en föreläsning och en runda på stan.
Lite skumt att vara hemma nu, menar, för de senaste månaderna har vi ju börjat skolan 13:15 och nu sluta vi 12:00, så skönt att komma hem tidigare, även om det innebär att man inte får någon speciell lång sovmorgon längre.

Men ska snart sätta igång med diskning och städning. Får ju fint fint besök i natt, så det måste ju se lite anständigt ut här. Så ska ta itu med berget av disk som samlats i köket, ska köra en sväng med dammsugaren och sen ska jag plocka lite och sånt.

Efter det blir det vila, ska ju vara uppe hela natten är det planerat och hålla koll på vem som vinner där borta i U S and A.



Sommar väder vore inte helt fel...


Sista inlägget för dagen

Måste uppdatera en gång till, jag uppdaterar på tok för mycket, medan den andra halvan av IkaFika&FiaPia, inte uppdatera alls, eller hur Sofia? Så då uppdaterar jag tillräcklig för oss båda ;)

Är ganska så trött nu, men var tvungen att stanna upp lite extra länge och lyssna på Joe Strummer and the Mescaleros, fick ju ner deras Streetcore album nu, har inte haft det på datorn sedan vår gamla hemma gick sönder, vilket var över ett år sedan, så nu ska de spelas på repeat =)

Imorgon blir det en annorlunda men rolig dag, eller ja, en del blir iaf roligt ;)

Skola från ca 9-12 - detta är ovanligt då vi brukar gå eftermiddagar
Hem - städa/diska/handla - detta är iofs inte så ovanligt med tanke på att det sker rätt så ofta
Powernap - inför kvällens bravader
Valvaka - Det händer inte varje dag precis, jag, Frida, Sofia, Sanna, Sara och kanske Therese som ska vara här och ha en helnatt, från 23:20 till 06:30 då vi ser på Fredrik och Filips valvaka, detta ska göras med lite alkohol och förhoppningsvis mycket skratt =)
Får se vem som orkar vara vaken längst ;)


det tog bara 10 timmar...

...men nu är tentan klar.
Satt från 10-20 på skolan idag och pluggade järnet ihop med Frida och Sofia, det har jag ju iofs redan skrivit, men ändå.
Nu sitter jag hemma, mätt och trött, ser på csi, ska läsa igenom tentan, få ångest över hur luddig den är och sen skriva ut den, sen får det bli som det blir helt enkelt.
Imorgon kl 9:15 så börjar en ny kurs, mediernas mekanismer, har inga böcker än så länge, men när man läser böckernas namn så verkar de rätt så intressanta iaf och det är inte helt fel ;)

Fortfarande kvar på uni

Har nu suttit här sedan kl 10 imorse, alltså i 8 timmar, det är sjukt ...men är snart klar, eller ja, snart uppe i 1000 ord som var minimum, så det är mitt mål, sen om det blir bra eller ej är en annan femma, men det är ju inte så att jag satsar på vg precis, blir sjukt nöjd med g.

Har iaf haft bra sällskap hela dagen, Frida och Sofia.=)

live from karlstad universitet

Sitter på univeristet med Sofia och Frida, eller ja, typ hela klassen är här, men det är Frida och Sofia som jag delar bord med. Vi sitter och klurar på vår hemtenta. Går sådär, är upp i ca 300 ord nu, fattas bara 700....
Så hela dagen ska spenderas här...

98 ord av 1000

Har nu skrivit lite lite på min tenta. Men har iaf börjat. Så det är ju inte helt fel. Imorgon ska jag hänga på skolan all day long, med Frida och Sofia, tror Sofia skulle med iaf. Så det blir bra, inte helt fel att sitta och prata och gå igenom de andras tankar och sånt. Det är nämligen inte så lätt att göra det via msn...

Om ca 20 min är det Gossip Girl, det bästa på söndagarna =)

efter en joggingtur

Har nu pluggat några timmar och sen tog jag en joggingtur på ca 40 minuter. Skönt att komma iväg från böckerna och tenta tankarna och bara springa till härlig musik i öronen.
Men nu är jag hemma igen, ska laga middag och sedan ska jag börja, i alla fall försöka, börja skriva på hemtentan. Får se hur lång tid det tar att komma igång ....är ju som sagt mycket svårt...

söndag

Har precis åte upp min frukost. Ser lite på tvn, efter Gilmore Girls så ska jag plugga, sen ska jag ut och jogga, hann inte med det igår, och sen plugga hela dagen lång.

Ja det är så min roliga söndag ser ut...


Så roligt hade vi i Bryssels tunnelbana =)

oh va roligt

Sitter nu med min roliga artikel, Otnological assumptions and generalizations in qualitative (audience) research, ja man kan ju se bara på namnet hur roligt jag har det denna lördag. Har alltså suttit här i ca 1,5 timme, har kommit ca 5 sidor fram, och den är väl på ca 19 sidor.....Ska göra ca 2 sidor till, sen ska jag ner till affären och handla in middag, sen blir det middag och lite tv, gött med en paus från artikeln, sen det sista på artikeln och sen ska jag bo framför tvn.

planer för lördagen den 1a november

Har nu följt Emelie till hennes päron som väntade nere på stan. Sen gick jag till HM och handlade en halsduk och örhängen, menar, nu syns ju mina örhängen om jag använder det =)

Mer idag blir:

Vila - ett måste dagen efter en lyckad utgång ;)
Plugga - Plöja igenom texten
Jogging - eller promenad, beror på hur min kropp känner sig ;)
Matlagning - vet inte riktigt vad jag ska ha....Några förslag?
Pluggning - Något säger mig att jag kommer behöva MINST två plugg tillfällen idag
TVkväll - Blir nog att hyra en film, går ju bara läskiga på tvn ikväll, och jag är lättskrämd :P


kul igår, ångest idag...

Ja tentaångest igen alltså, ingen bakfylleångest här inte, Uppförde mig relativt bra igår tycker jag allt, kunde dock nästan inga låtar, men annars var kvällen mycket lyckad.
Fick lite nya vänner från hela världen, eller ja, iaf Sverige och Norge.
Blev dansade på bord, soffor och golv. 
Ett stort plus var att de spelade The Clash - London calling, det är inte så ofta man får dansa loss till dem precis. 
Sen blev nattmat på Burger King.

Lovley kväll/natt med min lovely Emelie =)