presentation + jogging

idag så var det altså presentation och jag överlevde, hoppas inte att jag pratade för fort eller var för flummig men nu är det i alla fall gjort. Efter vi var klara (vi var tredje gruppen) så satt vi och lyssna på alla andras presentationer, ska höra mer på torsdag. Efter skolan så åkte jag hem till Malin V och vi joggade i ca 40 minuter med lite intervaller också, så nu är mina ben stela ! Men det var trevligt, blev en del prat med =)

Nu blir det lugnt, ska lägga mig rätt tidigt för ska upp rätt tidigt imorgon.
Men nu ska jag skriva på lite i mitt arbete först.

efter en lasagne

Har nu åte lunch, antar jag att det är, blev lasagne från findus. Är ju inte hemma fören typ 19 ikväll, så måste äta innan jag åker till skolan, har även fixat lite mellanmål att ta med upp. Tror jag åker med 12.20 bussen upp.
Nu ser jag på Jay Leno, Little Britain ska dit !





Uppdate: Trodde ju att David och Matt skulle göra en scen från Little Britain eller liknande, men de var ju en vanlig intervju, lite besviken....

regnig tisdag...

Regnar idag, tror det i alla fall, ser så ut.
Idag blir det skola, ska dit och träffa gruppen kl 13:00 och sedan börjar lektionen 14:15, då vi ska presentera vårt arbete om Kulturell Imperialsim. Skönt att ha det idag, så slipper man gå och fundera på det under hela veckan. Får hoppas att de går bra.
Sen direkt efter skolan ska jag hem till Malin V, vi ska ut och jogga, ska bli skönt.
Sen blir det att åka hemåt och, ja jag vet inte vad som händer här hemma, men det lär märkas =)

oh spexiga måndag

Var ju ute på en joggingtur, inte så långt, men några km blev det nog, kändes som det iaf :P
Sen så har jag lagat mat, och när jag skriver lagat, så har jag värmt mat jag fick med mig av mamma igår. Vad kan man säga, jag är en mästare på microvågsugnen iaf, men där tar mina köks-kunskaper slut.
Sen så har jag, "skypat" (eller vad man nu kallar det) med Fii, har tagit mig en halv powernap och nu ska jag strax diska och sen skriva min presentation.


Mina pinglor Jenny o Sofia  även Amandas hår och hand ;)

lite skola och lite shopping

Idag så var det ju gruppmöte, vi gick igenom vad vi hade skrivit och gjorde vår powerpoint. Nu ska jag skriva rent allt jag ska ha med samt, fylla ut med lite mer text och sånt.
Sen var jag nere på stan, inhandlade lite små saker.
Och nu sitter jag klädd för att bege mig ut på en jogging tur, blir inte så lång med tanke på att jag vart sjuk i ungefär två veckor, men jag hinner nog bli svettig ;)

Härligt väder med ju !

farligt trött

Ja idag är jag farligt trött, somnade sent och vaknande tidigt.
Men men, idag ska jag till skolan, ska vara där kl 10, så ska äta lite frukost nu och lägga in lite låtar på Ipoden, sen åker jag med bussen halv 10, så har gott om tid. Tycker inte om att stressa på morgonen.

its sunday

Idag så har jag åkt upp till Karlstad med mamma och pappa, vi åkte til IKEA och Bergik, spanade in lite saker som jag ska handla när det är dags för mig att skaffa egen lägenhet, kan ju inte snylta på kusin allt för länge ;)

Har en ganska så uppbokad vecka framför mig

Måndag
Grupparbete - kulturell imperialism
Träning - Joggingtur
Tisdag
Skolan - presentation av vårat grubbarbete
Träning - ? Får se hur det blir

Onsdag
Ledig från skolan, men troligtvis grupparbete
Shopping - kalas kläder inför lördagen behövs

Torsdag
Skola - lyssna på presentationer
Hemfärd
Fredag
Färga håret !
Lördag
Kalas med vänner
Söndag
Little Britain dag med favorit Jenny

Låter som en bra vecka =)

skype - bra när man håller kontakt !


Vi börjde med sms och msn, nu har vi även SKYPE !!
Kommer alltid hålla kontakten, även när Fia är nere i de smålänska skogarna :D

I'm the one who put the Brits in celebrity


Robbie Williams - Handsome man

Give in and love it
What's the point in hating me
You can't argue with popularity
Well you could
But you'd be wrong

fortfarande lördag

Har inte gjort så mycket, lagat mat, blev kyckling och pasta, mycket gott.
Började även se West Side Story, men stängde av efter halva typ, var inte så bra som jag trodde den skulle vara, nej de var ingen Sound Of Music precis, och ja, jag gillar musikaler om inte det framgick ;)

lördag

Än så länge har jag inte gjort speciellt mycket, tog en välbehövlig sovmorgon. Sen så har jag surfat, pratat i tele och sett på tv och just nu leker jag stylist till Sofia via msn.
Mer idag blir packning, åker till Karlstad imorgon bitti, sen ska jag fixa mat då la familia har lämnat mig helt solo idag, eller iaf under dagen, men vuxen som man är (går ju trots allt på universitetet, lite vuxenpoäng där) så fixar jag mat heeelt själv ;)

Sen kanske jag ska försöka mig på att se West Side Story, men men, får se.
Sen ville Emlan Semlan ha mig på dåligheter i stan :P
Men eftersom jag är fattig och ska upp tidigt imorgon, så känns det lite segt, även om jag verkligen skulle vilja, men men, får se hur det blir....


halv tio på en fredag, och jag pluggar...

Ja så roligt har jag det i kväll.
Iofs så kunde jag ju ha tagit mig själv i kragen och pluggat under dagen, men nu sitter jag här. Aja, något säger mig att det inte är full rulle ute på "stan" heller, så missar nog inte så mycket ;)

The hills are alive with the sound of music

precis sett klart sound of music med mamma. Den var lång, men den var faktiskt bra =)
Får se när det bli West Side Story, den köpte jag med, eller ja, den och Sound of Music kostade bara 69 kr när man köpte tre cd skivor från cdon. Sådana fynd kan man ju inte tacka nej till ;)


en fredag hemma

Är hemma i Bifors. Har varit hos doktorn för min hals, har ju haft ont i den i två veckor., men det var inget fel, så får väl helt enkelt vänta på att det blir bättre.
Mer idag blir Sound Of Music, har aldrig sett den, och den är på 3 timmar, så det blir ett projekt. Sen blir det mat från Kings och innebandy i kväll.

Ska även skriva på grupparbetet.

msn konversation med sofia

Angelica säger:

på vår bussresa

Angelica säger:

de ska vara helpension eller?

Sofia säger:

JAA HELPENis

Vågar jag verkligen åka iväg med denna tös?


tenta idag då och lite andra tankar....

KL 14 är det tenta time. Hurra...
Ska läsa igenom anteckningarna och lite i boken nu hade jag tänkt, sen får jag helt enkelt hoppas att jag kan så mycket så jag klarar mig.
Sen vet jag inte om det blir hemfärd ikväll eller inte, för vissa flickor i klassen skulle ut, och skulle vilja följa med,men har inte så fett med pengar direkt och sen har jag inga kläder som är passande för en utekväll...Så får se hur det blir.

Fick svar från tränaren som jag mailade igår, och nu så har de bara några matcher kvar sen är det speluppehåll i några veckor, men sen var jag varmt välkommen :)

snart fotboll igen? hoppas hoppas

Nu har jag skickat iväg ett mail till en tränare för ett fotbollslag här i Karlstad. Vill ju träna fotboll, har svår abstinens. Så får se om jag får träna med dem eller ej.
Jag har sökt efter ett lag att träna med, och i affären idag såg jag en fotbollstjej (ja jag vet att det var en fotbollstjej pga hon hade på sig fotbollskläder) och läste diskret på hennes tröja vad laget hette och så googlade jag dem och de fanns här i Karlstad, i Råtorp, efter lite sms med Sanna och lite konversation med Malin listade jag ut att de låg ut mot Skåre, alltså en bussfärd bort. Helt okej med tanke på att jag har åkt den långa vägen till långed varje vecka i ca 12 år.
Så får se om jag får träna lite boll snart, hoppas hoppas :)

sms med min pappa..

mitt sms: Vaken? Kan du ringa mig i såfall?
Pappas sms: ja

En minut senare ringer pappa...

Varför skriva ja? varför inte bara ringa direkt?  ;P

Några timmars plugg senare

Nu är jag tillbaka i lägenheten, har egentligen varit här i en timme, men unna mig en powernap, fortfarande små sjuk. Eller ja, är ju bättre i huvudet, men halsen är fortfarande emot mig....
Men iaf, så var det alltså plugg-dag idag med Sanna, Sofia, Frida och Therese. Vi satt i biblan och pluggade, pratade, skrattade och så lunchade vi även på skolans restaurang. Hamburgetallrik blev det för mig, sjukt gott !

Nu ska jag ta mig ett litet mellanmål tror jag och se på Top Model och sedan blir det pluggning igen, eller "studa" som Sofia säger ;)


klubb 11

Idag så är det plugg dag, ska åka upp till skolan om en timme för att försöka få ut det som jag har skrivit på datorn. Sen klockan 11 är det samling för Klubb 11, vi är så coola i min klass, så vi var tvungna att ha en klubb, en plugg-klubb :P
Var väl egentligen jag som tjatade på om att det var en klubb..... :P

Ska gå och ta på mig lite mer normala kläder, och sen ska jag påbörja processen med att platta håret. Kommer nog ta sin lilla tid idag då jag la mig med fuktigt hår igår. Så det står hej vilt.

smelly cat

Sitter och ser på Vänner, hade lite problem med att skriva ut de som jag hade skrivit inför tentan, som jag hade tänkt läsa i kväll, men får skriva ut den på skolan imorgon och sedan läsa den som galning, så ska läsa i boken istället hade jag tänkt.
Har åte en otroligt god middag, Malin tog fram sina kock-talanger och gjorde kyckling, klyftpotatis och sås. gott =)


Monty Python !


Hahaha, Little Britain i all ära, men detta är ju i en helt annan liga !
Finns inga roligare än Monty Python !

Ännu en solig dag !

Än så länge har jag åte frukost...
Ska hoppa in i duschen nu, sen plugga lite, sen åka till skolan för en föreläsning om globalisering och sen blir det plugg hela kvällen lång.

Härliga dagar !


bönhörd av världens bästa mamma !

Carina säger:

jag kan bjuda dej på kebab på tors om du vill ha då lr fre...

Angelica säger:

jaaaa

(carina är alltså min mamma)


svar till majvor
Om det ändå vore så väl !


oh !

Är sjuuukt sugen på en kebab rulle från Kings....
Mamma kan du inte komma med en? ;)


jag förstår inte....

Sitter och pluggar, eller försöker i alla fall. Men har så ont i huvudet och halsen att det inte är så himla lätt att fokusera på det man ska göra. Ska nog ta och diska lite, dricka varm oboy och vila huvudet och sedan ta tag i pluggandet igen.....

Ja det var väl det jag ville ha sagt... :P

solen skiner i karlstad

idag så har ja vart på tenta seminarium, fick veta lite mer om vissa ämnen och så, så det var bra.
Sen drog jag runt på stan, handlade lite halstabletter, min hals är ju fortfarande emot mig.
Blev inte heller något grupparbete, vi ska nämligen fokusera på tentan nu bestämde vi oss för.
Det blir det med, ska börja plugga strax hade jag tänkt.

poppa popcorn i en kopp

Åkte upp med ett försenat tåg te karlstad. Träffade på Josefin från innebandyn, så hade sällskap upp. Hon sjöng även poppa popcorn i en kopp som sedan har fastnat i min hjärna.
Ser på tv nu, vilken chock :P
Har även gnagt av nästan allt mitt gamla naglack, är smart som inte tar bort det innan jag åker iväg...

.........

I brist på annat så fungerar punkter bra som rubrik har jag hört


Iaf, har pluggat som en galning idag känns de som, men nu säger hela kroppen emot, är trött, ont i huvudet och ögonen även fast jag har på mig mina spexiga glasögon och halsen är måttligt irriterande. Så nu skiter jag i detta, alltså pluggandet, iaf tils jag är framme i K-stad, när det nu blir.

blev ingen match alls idag

Jag skulle inte ha varit med på matchen idag, mår inte tillräckligt bra, så hade tänkt åka ner och iaf kolla på matchen, men tränaren ringde och sa att matchen var inställd. Så jag har pluggat, städat och packat istället. Lagom roligt, men nödvändigt.

Är inte på speciellt bra humör idag av diverse anledningar, och nu måste jag återigen läsa........


Vilken lovley vecka det var !

en kall lördag

Är kyligt idag.
Har vart och tittat på triatlon i Bfors, stannade dock inte kvar så länge att jag fick se målgången, för jag var tvungen att åka hem och studera lite och det har jag gjort, läste i en timme ungefär, nu har jag en paus på ca halvtimme, ska läsa en timme till sen. Efter det ska jag och mamma bort och kolla på fotboll, sen lite mer läsning och sen kyckling fajitas :D
Härlig avslutning på lördagen må jag säga =)

kommer inte på någon bra rubrik

Har pluggat idag, hela dagen, men ändå känns det inte som om jag fått något gjort ! Har inte läst alls mycket, inte skrivit ner mycket, vad har jag då gjort idag egentligen?? Skumt..
Och nu känns det som om huvudet väger ca 3 kg mer än vad det ska göra (och det beror inte på att jag har fyllt den med viktig information om teorier och marxism och grejer) utan för att jag är sjuk, har väldigt lätt för att klaga när jag är sjuk :P och så känns det som om jag har en taggtråd i halsen, härliga tider. Nu ska jag lägga ner böckerna för en stund, får nog ta och läsa lite innan man somnar, men nu, ingen mer, är trött. Ska bara slappa framför tvn och vänta på att mamma kommer med min kalla glass.


spexig fredag jag har framför mig...

Idag så ska det bli plugg varvat med lite mer plugg. Det kommer bli otroligt roligt, speciellt eftersom vi har boken från helvetet, nej nu ska jag inte överdriva, men de är lite klurigt språk i den.
Så det är väl det jag ska göra samtidigt som jag knarkar halstabletter och pimplar varm oboy. Blir ingen innebandy träning för mig ikväll, men måste, måste, vara frisk tills söndag och säsongens sista match !!


Grupparbete, föreläsning, mingel med pizza och roadtrip med kusin och faster

Idag så var det full rulle hela dagen.
Började med att vi skulle jobba med grupparbetet, men det var bara jag och Therese som kom, men vi var duktiga och jobbade på.
Sen var det föreläsning om representation och identitet.
Efter det så var det mingel med alla lärare, det bjöds på pizza och så var det lite lekar. Jag och Therese var ett team, gick väl sådär ;)
Åkte hemåt vid 17 tiden, och hemma så packade jag och Malin iordning saker, och så kom hennes mamma, min faster A-K. Sen så åkte vi till Bergvik där vi sprang runt lite och spanade in en massa olika saker, innan vi åkte hemåt.
Så är alltså hemma i Bifors igen, och i helgen blir det plugg, plugg och fotbollsmatch. Förhoppningsvis blir det även innebandy träning imorgon, men halsen är inte så bra, men mår som sagt förhoppningsvis bättre imorgon.

Nu ska jag leta efter en internetsida till mor.

lite plugg har det allt blivit idag, men mer ska det bli

Har pluggat en del idag.
Ska snart sätta mig och skriva på grupparbetet, har hittat lite fakta, hoppas det är rätt det jag har letat upp med nu då.
Mer ikväll blir de diskning och sen lite tv skulle jag tro. Blir nog inte så jättesent i säng heller då jag fortfarande är rätt så hängig.

Well well, nu blir det alltså diskning.

blääää inte min dag idag....

Har pluggat i några timmar nu, har iaf fått lite gjort, men har mycket kvar att göra. Men mår inte alls bra...sitter och har huvudvärk med en hals som känns tjockare än....ja jag kom inte på något bra att jämföra med, men den känns inte bra i alla fall. Är otroligt trött med..Sen svettas jag och fryser om varannat, vilket är lagom trevligt.
Ja jag var tvungen att klaga ut....

Nu blir det återigen böckerna.

For her lips were the colour of the roses

Nick Cave and The Bad Seeds and Kylie Minogue -
 Where The Wild Roses Grow


And I kissed her goodbye, I said, 'All beauty must die'
And lent down and planted a rose between her teeth

onsdag

Idag så är det hemstudiedag, om de nu heter så :P Så idag ska jag plugga, kurera mig och posta brev.
Ska plugga väldigt mycket, för det måste jag verkligen, tentan närmar sig raskt.
Fortfarande sjuk, men nu idag ska jag knapra halstabletter och häva varm oboy, så kommer bli frisk snabbare än kvickt ;)

en föreläsning och stadstur senare

Nu så har ja vart på en föreläsning, var helt okej.
Sen efter skolan så följde jag med, Sanna, Sofia och Therese ner på stan.
Vi käkade på Burger King och sen så gick vi runt på stan. Käkade även Ben&Jerry's glas, det var god !
Kom hem för inte så längesedan, har pratat med Fia i telefon, hon låg och sov, så det var bra att jag väckte henne, kan ju inte sova bort tisdagarna såhär ;)
Nu ska jag diska och sen ska jag vila mig, förkylningen som påbörjades igår är inte bättre precis, ont i hals och huvud...

störande !!

Är förkyld....
Mådde inte så bra igår, så gick och la mig rätt tidigt så jag skulle kunna vara pigg nu idag så jag kunde läsa på inför föreläsningen.
Vaknade med huvudvärk och ont i halsen, nästan är tät och jag har lock i örat....
Så himla typiskt...
Men men, får hoppas de blir bättre framåt dagen.
Nu ska jag iaf duscha, sen läsa, läsa, läsa och läsa.

ahhh kan inte koncentrera mig :/

Har försökt läsa, men jag kan verkligen inte koncentrera mig nu, och det är inte bra med tanke på att tentan närmar sig :/ jag är trött, huvudvärk och ont i halsen.....super segt !!
vet inte vad jag ska göra, känns rätt så meningslöst att sitta och läsa när ens tankar inte riktigt vill tänka på publiken, medier och dylikt. Kanske ska gå upp rätt tidigt imorgon för att läsa då istället, då jag är utvilad ? hmm

Cultural imperialism

Pluggade på grupparbetet, men de står inte så mycket på internet, iaf inte vad jag hittar, så har kört lite fast. Ska till Biblioteket imorgon och se om jag ser någon bok.
Så ska nog byta ut Cultural imperialism till Produktion, Distribition & Exhibition i min härliga bok....well well, måste göras, får hoppas jag förstår en del iaf :P

åter i karlstad

Lördagen var skoj, kanske lite för skoj, men man lever bara en gång ;)

Igår var jag seg hela dagen, bodde framför tv/datorn hela dagen.
Åkte upp till Karlstad idag, hade första "mötet" med gruppen, vi ska ju göra ett grupparbete som ska vara klart om två veckor. Vi la upp en plan och ska träffas på torsdag igen, iofs så träffas ju alla ändå imorgon då det är föreläsning.
Så mer idag blir det lite shopping, pluggning och så får jag spana in någon film, Malin har en härlig bladning =)

live från emlan semlan och skånepågen

Sitter och dricker lite cider, som för övrigt smakar saft, och lyssnar på musik. Försökte även greja lite med halebop, men de gick inte bra som jag kanske ville. Men men.
Blir alltså Åmål idag, hoppas det är mycket folk där =)
Nej nu ska jag se om jag kan få lira lite Guitar Hero, måste visa vad jag har lärt mig alla de timmar jag spelat hemma ;)

plugg, vma, cd-skivor och party party, min lördag det =)

Idag har jag pluggat, fattar typ noll, förhoppningsvis så kommer detta ändras på innan tentan om två veckor....
har sett på vma, även om man visste vem som vann och så, var det ändå roligt att se på.
Jag har gjort lite skivor, en party skiva som ska med hem till Emlan Semlan och Daniel där det är förfest och sedan är det Åmål som är vår destination...
Sen får vi se hur vi kommer hem, någon som vill hämta några underbara flickor från Bifors och en skånepåg, var inte blyga, ring mig då ;)

fredag, eller frädag som sofia säger

Än så länge har jag hunnit med:
Vaknat
Mailat lärare
Bokat tågbiljett
Pratat med mamma och med moster
Sett på tv
Ätit frukost
Sett på Monty Python klipp
Chattat
Dushat
Blivit irriterad på en gubbe på tvn
Börjat packat
Laddat Ipod
Sminkat mig


Ja det var väl det, damn jag är effektiv :P
Nu ska jag diska, sen vet jag inte vad de blir, tåget går vid 14 typ.


nu är jag en etta =)

Igår var det sjukt roligt. Var alltså på finsittning. Vi var på Arena här i Karlstad, där vi åt mat, sjöng, skrattade, drack och dansade.
Var hemma vid 1 tiden, en i klassen bor ju i samma byggnad som mig, så jag slapp gå hem själv, trevligt värre det =)
Tog faktiskt en del kort, så det är ju alltid roligt att ha, får se om de kommer upp några här... :P

tillbaka i värlmand efter en liten snabb visit i dalsland

Är återigen tillbaka i Karlstad. Åkte hem i tisdagskväll och upp nu igen på morgonen.
Hade en del att göra igår, så var tvungen att åka hem.
Orkade inte heller uppdatera något här, då jag var upptagen och orkade inte inte heller då jag inte mådde speciellt bra. Så det blev inga träningar igår heller, gick och la mig ca 21.00, vilket är väldigt tidigt, men det behövdes =)
Idag blir det föreläsning och sen sittning, ska bli roligt =)
Nu kom Malin hem med :)

så var det eftermiddag

Idag så var de som sagt skola. Hade föreläsning. Helt okej.
Fick även reda på att jag inte var med i någon grupp för grupparbetet, men det ska jag bli, så småningom.
Nu så har jag slängt i mig lite mat, ska snart börja städa iordning lite innan Kusinen kommer. Sen ska jag hem. Väldigt mycket resande denna vecka, men måste man så måste man.

dags för lite skola såhär på tisdagsförmiddagen

Så ska strax iväg till bussen, eller ja, den går om en halvtimme, men eftersom jag är trög så är de lika bra att börja gå iväg strax.
Idag är det föreläsning, har inte riktigt läst kapitlen som skulles, men får ta dem på tågen hem ikväll.
Nej nu ska jag sätta på mig några strumpor en tröja och göra klart håret.

min kväll

Min kväll har bestått av youtube klipp. Roliga sådana, med Russell Brand, han som var värd för MTV galan. Visste inte vem han var innan galan, och nyfiken som jag är var jag ju tvungen att kolla upp detta. Han ser ju ut som en Jack Sparrow, och sådant klagar man inte på ;)
Men han var allt rolig.
Nu ser jag dock på Sex and the City.




Okej, de kanske inte var så jättelika ser jag nu men lite iaf :P
Dock är ju Jack waaaay snyggare ;)

måndag

Är sämst på rubriker idag känner jag, men men.
Idag så åkte jag upp till Karlstad, hade diskussionseminarium idag. Var lättare än jag trodde, de var väl mest ett uppvärmnings seminarie (om sådana nu finns :P )
Efter det så har det inte blivit så mycket mer, har sett på lite film och nu ser jag på Kristallen och så kom Sofia online på msn, trevligt värre =)

en söndag i mitt liv

Igår så var det en söndag. En regnig sådan, men det spelade inte så stor roll. Igår så var det fotbollsmatch och det är ju faktiskt inte helt fel att spela när det regnar.
Vi kunde ha spelat ett bättre spel, men vi fick till ett bra spel tillräckligt mycket för att kunna få in några mål, och det är ju aldrig fel det inte !
Vi vann alltså mot Bäckefors.


gårdagen

Igår så var det meningen att vi i damlaget skulle ta hand om insparken för Stenebyskolans elever,men det blev inte så. Det kom nämligen inga, eller jo en person kom, så vi ställde in det, så det blev lite korv med bröd och dricka.
Sen så åkte jag, Amanda, Sofia och Hanna till brors lägenhet i Bfors och hade tvkväll. Vi såg på fotboll, sen såg vi på lite olika program och sedan kollade vi på roliga Robin Hood - Men in tights. Sen var det hemfärd.
Hae en mycket rolig kväll med mina vänner =)

its just a rainy saturday

Sitter innomhus och kollar på Gilmore Girls. Regnar som fasen här hemma nu, och sen i eftermiddag är det inspark för Stenebyskolans elever. Så ska leka lite lekar med dem och så, det är alltså DLIK som har hand om det.
Sen försöker jag få tag i lite folk så vi kan ha vm-kval kväll, men mina vänner är dryga och vill inte svara mig...

Igår kväll så var det innebandy träning, första träningen på länge, så det gick väl sådär, men roligt var det i alla fall =)

hemma i dalsland, igen...

Åkte hem igår, kändes att de skulle bli bäst så, även om det innebar att jag missade ännu en nollningskväll, men men.
Försökte få mig en sovmorgon, men det var inte så lätt, men har än så länge, kontaktat csn, tvätt en tvättmaskin, ska slänga in en till, sen ska jag plugga, städa, betala räkning, laga mat, packa upp, träna innebandy och sen vet jag inte riktigt hur det blir ikväll, men det lär väl märkas antar jag :P

torsdag

Jag förstår mig inte på Sveriges väder, det är regn ena sekunden och i nästa ögonblick är det sol...Lite svårt att klä sig passande då.
Idag är det skola igen, föreläsning, har inte läst klart allt som ska vara klart, ska göra det nu tänkte jag, ska bara duscha, sen ska jag läsa och sen så blir det att åka upp till skolan.
Blir nog kanske hemfärd ikväll med, så har jag hela dagen på mig att fixa med en skoluppgift imorgon hemma och så har jag träning på kvällen, innebandy, längesedan jag spelade det nu, får se hur det går.
Så får när jag åker hem.

Nu, dusch.

flottracet

Idag så var det ju flottrace, kan dessvärre inte lägga in några bilder just nu, då min kamera sladd är hemma i Dalsland.
Men det gick inte så bra för vårt Inferno lag. När start skottet kom så var vi inte vid startlinjen ens, gick alltså inte så snabbt, men snyggast och mest högljudda var vi i alla fall !
Träffade Gustav också, drog med honom hem till lägenheten, vi kollade på Bryssel bilder och sen kom Malin hem. Sen drog Gustav till Sofia da klasskompis. Jag och Malin åt hamburgare och kollar på film.
Jag skippade även utgången denna gången med, jag är trött, fattig och nykter, så en utgång lockar inte så himla mycket ;)

Så det blir en luugn kväll nu med Malin och film.

lite gjort då

Än så länge har jag hunnit med att läsa ett och ett halvt kapitel, köpt kläder och diverse saker som jag ska ha på mig ikväll.
Sen så har jag lagat middag och ska snart börja diska, sen måste jag plugga hela tiden tills jag ska åka till flottracet, får se hur långt jag kommer. Är ju utgång och sånt ikväll med och jag inte vart med på en enda utgång hitills, känns lite offer-varning på mig nu :P


Ville ha en bild, så tar den på min och Amandas skor från Bryssels tunnelbana ;)

mycket att göra, trots att jag är "ledig"

Idag ska jag läsa tre kapitel ur min roliga skol-bok, eller vad man ska kalla det. Den heter så mycket som The Media Student's Book, och ja, den är lika rolig som den låter ;) Nej då, den är rätt intressant, iaf de delar som jag förstår ;)
Sen så ska jag ner till stan och leta upp en utklädnad tills ikväll, sen ska jag plocka iordning mina saker, sen blir det flottrace. Då ska vi heja på Circusen som är Inferno ! Och ikväll ska verkligen kameran med !


Nej nu får jag väl ta tag i läsningen.

tåg,skola,flotte

Tog ett tidigt tåg upp till Karlstad idag. Hade min första riktigt föreläsning och jag överlevde. Sen var det att åka hemåt, slänga i sig mat och springa ner på stan för att bygga flotte med resten av nollorna.
Vår flotte blev väl kanske inte del allra snyggaste, men den flyter nog, iaf i början ;)
Imorgon är det flottrace, vi har temat circus. Så imorgon ska jag leta efter utklädnad...
och så ska jag läsa imorgon, läsa som fan...

jag bytte ut ett soligt dalsland mot ett mulet värmland

Åkte upp till K-stad idag, imorse. Vaknade upp i ett soligt Bifors, men sen, ju längre norr jag kom, desto mer moln kom.
Så här är det mulet, typiskt.
Skola idag alltså, första gången med böcker, får se om det fortfarande verkar intressant ...
Sen är det nollning, tror jag är världens sämsta nolla, eller iaf en av de mer uppförande nollorna. Har inte vart med på hela helgen, vilket innebär att jag bara varit med 2 gånger, har alltid varit hemma rätt så tidigt :P

Men nu har jag en timme på mig ungefär innan jag ska åka uppåt till skolan.

Så får se vad som sker fram tills dess.

måndag

Idag så har jag några saker att göra

Åka till Bfors och göra diverse ärenden
Hänga upp tvätt
Plocka in disk
Packa
Städa
Hämta nyckel
Träna fotboll

Ja det är väl min dag det