lördag

Jag och Sanna shoppade, blev skor, strumpor, drickor och örhängen rikare och samtidigt lite pengar fattigare. Men men, sitter nu och ska strax hoppa iväg te Sanna, sen ska vi åka upp till Frida och sen blir det fest i Kronoparken, får se om de blir nöjes med.

Nej nu ska jag packa ihop my stuff och fixa det sista =)



Going to the party Sippin' on Bacardi. Wanna meet a hottie, But there's Adam, Steve and Marty

Hade en mycket trevlig afton igår, härligt sällskap och så var ju såklart Flight of the Conchords sjukt roligt =) Jag och Frida plöjde igenom 6 avsnitt (de tre timmarna kändes mer som en halvtimme, men tiden går fort när man har roligt) och sen såg vi på deras liveshow och sen tjatade vi lite och kollade på lägenheter. En perfekt fredagskväll med andra ord =)

Idag fortsätter min helg. Ska om drygt en timme ner på stan och möte Sanna, vi ska te Bergvik och shoppa lite. Sen vet jag inte hur det blir ikväll, är några frågetecken som behöver redas ut. Men det ska nog lösa sig =)


äntligen har jag tagit helg

Hade ingen toppendag på jobbet precis, men nu har jag tagit helg. Och vilken helg det ska bli, snart kommer Frida och då vankas det underbara FoC. Imorgon är det shopping med Sanna på Bergvik, ska handlas inför imorgonkväll då det vankas festligheter, hoppas verkligen att Sofia känner sig tillräckligt kry för att genomföra USA-festen.

Nej nu ska jag ställa fram lite godis inför tvkvällen =)

exakt en månad kvar nu....


we're gonna show all the crews how to make that rhythm and blues

Dagen började bra, ett avsnitt av Coupling fick sparka igång fredagen den 27 februari 2009. Mötte gruppen vid biblan och vi började spåna idéer till vår kampanjfilm som ska göras. Fick allt något gjort, sedan hem, städa iordning, får ju finbesök av Frida i kväll. Och sen så hamnade jag här så klart. Ska ta tag i diskandet strax tänkte jag, och matlagningen. Blir jobb ikväll med. Efter jobbet kommer ju som sagt Frida, vi ska ha ett halvtidsmaraton av Foc, dvs, se de 6 avsnitt som kommit av säsong 2, Frida har alla, jag har inte sett två av dem, så det ska bli underbart roligt =)

the future is unwritten


Punk rock warlord

rabies from the dogs of love

Idag så har det varit föreläsning på skolan. Sen ett kort möte med gruppen och sedan var det hemfärd. Har åte lunch nu, blev fruktsallad, gott, vindruvor, hallon, jordgubbar, kiwi, äpple och banan. Ska snart hoppa i joggingkläderna, ska se om det går bättre idag, missar ju träningen imorgon och på måndag med pga jobb, men prioterar jobbet nu, så länge jag har det. Så det blir att springa själv. Halsen känns bättre idag med och så ska jag ha på skavsårsplåster, sen är jag fit for fight.

Just de, de var ju Kramas årsmöte i tisdags, jag blev med i Sexmästeriet tillsammans med Jennifer. Vi ska hjälpa sexmästaren David med diverse saker när det vankas olika tillställningar antar jag.

Mer idag blir jogging, som sagt, och sen grupparbete nere på stan. Så nu blir det att springa iväg en liten sväng =)


onsdag

Idag har det inte hänt allt för mycket i mitt liv. Vart ute på en joggingtur, började hosta och fick skavsår, kan sammanfattas som en bra löptur....*hrm*
Mer idag blir jobb, ja de är väl det de blir. Ska plugga med. Och diska. Härliga onsdag...


Gammal bild på mig och Fia, eller gammal och gammal, 1,5 år :P

my beloved monster and me, we go everywhere together

Gårdagen blev lite annorlunda, istället för träning blev det jobb. Blev inte heller någon lång skoldag, utan vi slutade efter kl 12, men hade gruppmöte, så de blev en lite halvlång dag.

Idag är det istället en extra lång dag. Föreläsning till 16, och sen 16:30 är det Kramas årsmöte, ska välja styrelse idag, och sen ikväll är det möte och fotbollsträning. Jag hoppas verkligen att jag hinner med på den, har redan packat väskan, så de ska jag nog =)

och vilket sätt den börjar på

Jag har biljett till Pink's konstert den 10 november :D:D:D



och så börjar en ny vecka

Sitter i lägenheten, väntar på att Pink biljetterna ska släppas, om 11 minuter, ska nog satsa på sittplats, de känns bäst tror jag, var inne på ståplats, men tror inte det. Mer idag blir det skola, skola och skola, hela dagen lång. Sen träning, det är ju inte helt fel, får se om jag hittar någon som kör, nu är det verkligen dags för träning i allfall, inte tränat på drygt 2 veckor, skamligt!
Ska lämna in hemtentan idag med, ångest. Nåja, nu är det inte mycket jag kan göra åt den, får hoppas de räcker till godkänt iallafall.


Från lördag

humorn är på topp på söndagskvällen


The Lion King - Hula Song

lördagskväll/natt

Hade det underbart skoj igår. Svårt att ha något annat egentligen när man är med så underbart folk. Det var jag, Amanda, Louise, Anna, Marit, Anna, Karin, Miriam, Hanna och Suzette. Vi åt hemmagjorda langos, de var första gången jag åt det, hade på gräddfil, vitlökssmör, ost och räkor, var ju gott =)
Sen kollade vi lite på Melodifestivalen och sen var det charader och sist Twister, det var sjukt roligt, jobbigt, men roligt. Sen bar de av mot HC för alla, utom Anna och Karin, som tråkigt nog, är lite för unga för HC.
Var en hel del folk på HC tyckte jag allt. Roligt. Dansade lite, drack lite, skrattade och tjatade mycket, som vanligt ;)
Blev en appletini med, gott det =)
Åkte hemåt med Amanda lite före stänging efter en uuuunderbar kväll :D

kanske lite mika kan få fart i min lördag

Har inte fått någon lördagsfeeling än, kan bero på att jag sitter och skriver, eller ja, försöker skriva på tentan. Inte gått sådär jättebra, kan inte utveckla de två små riktlinjer jag har och så kommer jag inte på någon tredje. Kanske aivy kan hjälpa mig med det ikväll måntro? Nåja, jag ska försöka komma på en tredje innan jag öppnar aivy, slippa tänka så mycket på tentan i afton.
Ska nog sätta på dvdn och se lite på Mika tror jag, hans musik blir man alltid glad av. För snart måste peppet inför aftonen börja, halv 5 ska jag vara i Långed och sen påbörjas kvällen. Ingen tid att förlora med andra ord. Nu, mat, sen tenta, sen pepp med Mika Live från Parc Des Princes och ännu senare göra sig het för en utekväll tillsammans med spellistan "Galej" i Spotify. Som sagt, tiden är knapp.

 

det är lördag?

Det känns inte som om de vore lördag idag. Känns mer som söndag, men snart infinner sig nog lördagskänslan. För i eftermiddag ska jag och den äldre delen av fotbollslaget åka till Åmål och fira Hanna som precis fyllt 18 år. Hennes HC-oskuld ska försvinna och det måste man ju vara med på ;) Så det blir mat och lekar hos Marit och sen HC alltså. Det kan ju inte bli fel =) Men först blir det att skriva på tentan. Underbart....eller kanske inte.


Kanska ska lyxa till det med en appletini i afton?

The time is right to do it now The greatest rock'n'roll swindle The time is right to do it now

Min fredag blir inte den spexigaste fredagen precis. Ska börja med tentan strax, varva pluggning med packning och sen vid halv 4 hoppa upp på cykeln och trampa iväg mot jobbet. Sen ikväll ska jag åka hem med far. Han var i Karlstad idag, så han skulle vänta på mig, inte helt fel =)


torsdag

Kom en bit på tentan tillslut, men de blir att sitta mesta av dagen imorgon med innan det blir jobb igen på eftermiddagen.
Jobbet gick bra idag, fick hjälp igen, vilket jag varmt välkomnar, klarade av att göra Norge fakturor nästan helt själv, framsteg (!) Eftersom jag fick hjälp, var jag klar i tid, cyklade hem, käkade sisådär ett kg snö. Inte roligt att cykla i snö.
Nu ska jag pimpla varm oboy.

plugg och jobb

Sitter på skolan med Frida. Vi pluggar, eller ja, försöker i allafall, är en rätt så klurigt uppgift vi fått, men de tyckte vi förra gången vi hade hemtenta med och det gick ju bra, så vi får hoppas på en favorit i repris ;)
Vart här sedan ca 9 imorse, inte riktigt kommit igång än med pluggandet, skrivit, raderat, skrivit, raderat, typ det har jag gjort och lite facebook med. Svårt att komma igång ju.... :/
Jobb i eftermiddag med, så måste lägga på ett kol med pluggandet nu...


Frida und ich
hade det nog liten spexigare då än vad vi har det nu :P

they call me the wild rose, but why i don't know

Har pluggat lite på tentan, har fått lite text på första delen av provet, fast det är mest en massa osammanhängande meningar och tankar, men bättre än inget iaf
Fixat med csn också
Och så har jag jobbat, lärde mig norgefakturor, aldrig fel. Hade dock en hel del hjälp, och de var tur det, annars hade jag väl vart kvar på jobbet fortfarande....
Så resten av veckan blir det plugg och jobb, ska se om jag hinner iväg till en dr med, för nu är jag trött på halsen och tänker ta i med hårdhandskarna, dvs åka till doktorn. Men kommer säkert bli som vanligt, inget fel på mig, det kommer gå över så småningom, men ja vill ju ha bort det nu, vill träna träna träna !!

Nåja, de får bli som de blir. Ska hemåt i helgen iaf, fira H

Härligt år det blir på musikfronten i år =)

Pink ska till Sverige (!!) och jag har bestämt mig för att åka dit och se henne. Den 10 november spelar hon på Hovet i Stockholm. Senaste gången hon spelade i Sverige kunde jag inte åka, kommer inte riktigt ihåg varför, men nu ska jag verkligen se henne, måste det helt enkelt =)

Så det blir ett härligt år på musikfronten i år, ska se Thåström, The Hives, Pink (hoppas jag), Mika kommer med nytt ablum (tror jag?), Lily Allen har kommit med ett nytt album, Robbie Williams ska komma med ett nytt album (tror det blir i år iaf)
Så det kommer nog bli ett spexigt musikår känner jag på mig =)


dagens planer

Plugg
Ringa csn
Jobb

Vilken härlig dag jag har framför mig....



All the lonely hearts in London Caught a plane and flew away And all the best women are married All the handsome men are gay

Spenderade ca 2 timmar på skolan, blev lite klokare när Sanna o Thea och jag pratade om hemtentan, blev dock lite förvirrad igen när jag pratade med Johan, men det ska nog lösa sig, har nog kommit på vilken teori jag ska använda mig av att analysera bilden med, alltid något. Får sitta i eftermiddag/kväll och läsa, skriva och greja. Blir ingen fotboll idag heller, har ont i den dumma halsen, men ingen annanstans, alltså jag känner mig inte förkyld eller så, det kanske går bra att träna då?
Men var på möte med, var bara jag, Johan och Ida, men vi var snabba som få, så mötet var över på några minuter. Nästa mötet är Kramas årsmöte, då ska den riktiga styrelsen väljas. Spännande =)


Jag och Emlan firar in det nya året =)

You'll make me beans on toast and a nice cup of tea And we'll get a Chinese and watch TV

Idag blir det att hänga på skolan. Först ska jag träffa Thea och Sanna för att plugga på tentan, sen blir det Krama möte, och sen lite mer plugg antar jag. Får se om de blir träning idag, har ju ont i den förbannade halsen. Otroligt störande.
Men men, ska göra mig iordning nu antar jag, får se om jag kan slita mig från musikalen Xena, otroligt svårt ;)

I am the wilderness locked in a cage, I am a growing force you kept in place

Skola på förmiddagen, fick tenta och ångest.
Just nu så lagar sambon mat, trevligt.
Blir ingen fotboll för mig heller idag, ont i halsen :(



Och på tal om fotboll, jag har hittat en underbar stereo som ska bli min. Min gamla, men dock så härliga, stereo back home sjunger på sista refrängen, men inte så konstigt egentligen, har ju haft den i x-antal år, har hållt bra måste jag sga. Men nu har den börjat protestera när jag vill spela cd-skivor och vad ska man ha en cd-spelare till om den inte kan spela just cd-skivor? Och när jag nu så småningom ska flytta iväg till eget är en stereo ett måste ! Jag har som sagt hittat en, som jag tror, är perfekt för mig. Ipod-dock och allt, kan inte bli fel då =)


helg helg

Söndag igen, varför är helgerna alldeles för korta??
Åkte hemåt i fredags ju. Kollade på Johan Glans - World tour of Skåne med hela familjen, hur rolig som helst.
Igår var det rätt så lugnt, gjorde inte mycket fören på eftermiddagen/kvällen. Då var det utgång med Louise och några till, förfest i Långed, dans och tjat på HC, pizza i bilen hem. Precis som det ska vara. Hade en trevlig trevlig kväll måste jag säga. Idag, har jag inte gjort mycket alls, men ska göra lite mer nu på eftermiddagen, som att packa väskan, läsa i kurslitteraturen, sen blir de väl att nörda lite tvspel också om jag känner mig själv rätt. Bror kom även nu, men FoC, så det ska jag se också, och så ska hela familjen se på Patrik 1,5, har velat sett den länge länge, så det ska bli spexigt =)


Jenny, jag och Louise

nej jag tycker inte att han ska få en bulle, han kan bli mätt

Angelica säger:

JAG HAR ÄTIT PANNKAKA !!!

Sofia säger:
Hemlösa trabaduren, får tigga sig fram i livet!

Angelica säger:

kvinnan är rasist

Sofia säger:
Din fru har haft samlag med någon annan

Angelica säger:

blanda inte in mig i vårat förhållande

Sofia säger:
Jag känner de mycket väl

Angelica säger:

väldigt parant

Angelica säger:

jag ställde den i kylen så den skulle bli kall

Sofia säger:
Achtung betyder med.

Angelica säger:

jag känner igen den här trappan

Sofia säger:
Hold our horses

Angelica säger:

snackar vi present, eller snackar vi present? och då menar jag, present

Sofia säger:
Jag vill inte prata med henne..

Nej det kan vara komplicerat att va gift med sin syster.
Angelica säger:

claes månsson, alltid något i backfickan


alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag, hur ska jag då spendera denna otroligt romatiska dag?
Jo jag ska tvätta och packa upp, göra mig het som smet och åka iväg med Louise och hennes vänner till Åmål och HC där det vankas partaj.

Dagen har börjat bra i allafall, började med att lyssna sönder Lily Allens nya cd "It's not me, Its you" och sedan var det smoothie och kanelbullar till frukost och sen fick jag en present av mamma, en fin liten bok med en massa mor-dotter citat :) och nu sitter jag här och lyssnar sönder Death or Glory med Clash. Lyssnade på den igår, funderade på varför jag inte lyssnat mer på den, underbar härlig ju =)


fredag

idag blir det skola mellan 13-15, sen hemåt, äta lite mat och sen åka till D-land.
Ska packa iordning med, inte så roligt.
Ska inte träna idag, bättre i halsen, men hade ont när jag vaknade, så ska kurera mig.
Men nu, blir det alltså skola, eller ja, om två timmar. Vi ska visa ett klipp, och sedan prata om varför vi valde det osv.


Bildbevis på hur mycket jag och Julia egentligen ägde på
"Med andra ord"

Vad jag vill se just nu


Manchester England


Hair

Let it fly in the breeze And get caught in the trees, Give a home to the fleas in my hair, A home for fleas, A hive for bees, A nest for birds, There ain't no words For the beauty, the splendor, the wonder Of my...


Ja vill göra om mitt hår, ny färg, ny frill. Skulle vilja prova på grått så som Pink, men
även mörkt rött så som Brittan. Men tror inte att jag passar så bra i ljust hår, så
nästa färg blir nog mörk mörk röd, även om jag trivs bra i mitt lila också,
men tar nog ett tag innan jag gör en lila slinga igen, färgen går ju ut så fort att de ser ut som rosa tråkigt nog...
vilka dilemman ;)


How on earth could I be anymore obvious?

Jobbet gick bra idag, hade J där med, så var ju inte ensam, vilket inte var fel alls ! Har inte gjort så mycket mer, valt ut ett filmklipp tills imorrn, ska träffa gruppen i skolan så ska vi välja vilket klipp vi vill ha. Fortfarande ont i halsen, otroligt störande, vill träna, får snart spasmer (inte helt hundra på vad det är, men de lät rätt i detta sammanhang).
Sverige vann mot Österrike, aldrig fel det.

Nu, varm oboy kanske.....kurera kurera !

onsdag

Idag så har jag ingen skola, men ska ändå plugga, läsa i mina nya spexiga böcker och leta efter en film på youtube. Sen i eftermiddag/kväll är det jobb, får hoppas de går bättre än förra gången.
Vaknade med riktigt ont i halsen, inte roligt alls. Fattar inte hur jag kan bli sjuk så ofta nu förtiden, sedan jag flyttade hit har jag vart sjukt tre gånger, så mycket brukar jag aldrig bli sjuk annars...typiskt.
Kanske bli fika sen med, får se om det funkar med tiderna, hoppas hoppas =)

on the way to my stereo =)


Marching up and down the square


Beroende?
Troligen....

a love like ghosts

Så närmar sig ännu en helg sitt slut. Har varit hemma i Billingen denna helgen, inte helt fel. I fredags var det cup, gick väl inte så jättebra, men det var roligt att träffa alla igen och få spela boll. Gårdagen spenderades hela tiden i hemmet, var inte utanför dörren en enda gång, inte helt fel. Har blivit lite småsjuk, så igår gjorde jag minsta möjliga. Idag, har jag varit hos bror, sett på FoC och Himym och så färgade jag håret, verkligen på tiden kan jag ju säga. Sen har jag påbörjat min packning, åker tillbaka till Karlstad ikväll.


the mom song

Pappa visade mig denna igår, är ju helt sjukt bra =)


sgt.peppers lonely hearts club band

Har precis kommit hem från skolan, sista textseminariet, hurra hurra. Så nu har jag tagit helg. Ska börja packa/diska/plocka nu tänkte jag innan mamma o bror kommer halv 3. Sen blir det middag på mongolisk restaurang och sen hemfärd, ska spela fotbollscup :D Trodde inte att jag skulle få vara med först, men så ringde de igår, roligt roligt =)


why don't you just love me the way you used to do

Borde plugga, ska plugga också hade jag tänkt. Är ju trots allt min grupp som "har hand om" seminariet imorgon. Vi läser en orginaltext av Aristoteles om retorik, och ja, det är roligt....
Men först ska jag nog ta mig ett bad, efter det hoppa i mjukiskläderna och sedan sätta mig med papperet i ena handen och en kopp varm oboy i andra. Måste ta bort det som gör småont i halsen innan det gör jätteont. Ska INTE bli förkyld igen. Så nu, bad.



ge mig sol och sommar !!


 


I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess

Igår var jag ledig från skolan, men satt och pluggade lite, var på stan och hämtade brors jacka och sen var det dags för jobbet. Gjorde de mesta av mina uppgifter själv, för igår var sista dagen med back-up, på måndag är jag alldeles ensam. Får hoppas de går bra. Idag blir det skola, börjar 13:15, ska försöka hinna plugga lite innan jag åker iväg och sen hem och plugga lite mer. Ska även ta tag i disken. I morgon kommer mor och bror hit med, vi ska äta mongolisk mat, mums, sen ska jag hem till Dalsland. Se på fotbollscup och greja lite hemma. Spexigt =)


here's to you honey, but i'm out of your league

JAG SKA SE THE HIVES LIVE!


Jag, Sofia och Emelie, ska spana in Howlin' Pelle, Nicholaus Arson, Vigilante Carlstroem, Dr. Matt Destruction och Chris Dangerous a.k.a. The Hives. Är rätt så glad över det.

dagens sofia

Sofia säger:
När är 27 mars?


bland det mest underliga och roligaste jag sett =)


mina dagar blir aldrig som planerat :P

Var på stan, hittade ett par varma vantar, kanske inte stans fagraste vantar, men varma, så de fyller ju sin funktion och sen att de kostade 19 kr med var inte helt fel. Skulle hämta brors jacka på Blue Moon Bar, men de var lunchstängt så får dra mig tillbaka dit imorgon. Sen kom jag hem, lyckades bra med maten, starkt dock, men gott. Sen såg jag på film, Lars and the real girl (har många filmer att plöja igenom) den var annorlunda, den var rolig/sorglig/mysig så den var bra, en fin film. Sen fick jag mess av tränaren, ingen fys idag, så är helt "ledig" ikväll, vet inte vad jag ska göra, se på film kanske? ;)


min dag

skola - föreläsning om textens hantverk
stanshopping: nya vantar, en av mina gamla försvann spårlöst i lördags & hämta brors jacka
mat - bacon, nudlar och broccoli
träning - fys

Detta är det jag kommer pyssla med idag.


tisdag

Är trött, ser dubbelt känns det som, ska på föreläsning i några timmar och ikväll blir det fotbollsträning om jag hittar någon att åka med. Är fys idag, har inte vart med på den förr, men har hört att det är JOBBIGT. Så får se om man överlever ;)
Ser för övrigt ut som
Frankensteins brud i håret. Håret står rätt upp, min föredetta lila slinga är numera rosa/orange igen. Det är aldrig bra att lägga sig med blött hår.

en trevlig helg =)

Igår, började med förfest hos Sanna, de var jag, Frida (som trotsade sin sjukdom och var med på större delen av förfesten=), Fia, Thea, Jonas, Patrik och David, spexigt värre. Det spelades 90 talsmusik och självklart även lite FoC. Sen bar det av mot Nöjes. Där inne var jag mestadels på ett ställe jag inte är så ofta, nämligen dansgolvet (jag skyller på aivy) träffade några fler klasskompisar, sen träffade jag Niklas, Emanuel, Niklas och Sofia ! Blev en aning hysterisk när jag såg dem, inte träffat dem på länge, speciellt inte Sofia, så det var roligt roligt  =) Gick hemåt lite före stäning. Höll på att dö dock när jag kom hem, hade glömt bort att kusin Niklas chaufför skulle vara här under tiden som Niklas och de var på Arena, så han stod här i mörkret, men men, så såg lite på tv innan han åkte iväg och jag kunde sova. Vaknade första gången vid 9, trodde jag skulle dö typ, men det är klart, om man har roligt tycker jag det SKA kännas dagen efter ;) Men de blev bättre med några timmars sömn till. Vaknade till liv vid halv 12, kom på att det är ju Flight of the Conchords dagen idag. Alltså att hela säsong 1 ska ses i ett svep, dvs 6 timmar. Så Frida kom, skulle ha varit några fler, men de kanske var lite slitna efter gårdagen? ;) men jag och Frida hade det väldigt trevligt ändå. Vi åt popcorn och vindruvor och sedan åt vi pizza till middag. Kollade igenom FoC boxen, skrattade i 6 timmar, sen såg vi 4 avsnitt av Monty Python också, så vi skrattade i 8 timmar sammanlagt. Spexigt värre =)