live from kronoparken

Sitter hemma hos Thea. Vi pluggar på även om det är soligt och otroligt härligt väder ute. Har skrivit en del. Sånt är sannerligen inte fel alls. Tog en liten glasspaus med, det gillas verkligen :)
Mer idag blir det fixa middag, sen fotbollsmatch. Sen går jag in på min sista vecka denna terminen. Det är sjukt. Nu, mer plugg.

idag är det mammas dag

Tråkigt nog är jag i Ktown och mamma är i Billingen. Ska fira henne nästa helg istället =)
Men mamma, jag hoppas du får en uunderbar dag =D


Gammal bild, men ändå. Älskar dig mamma :)

Badsäsongen 09 har börjat =)

idag har jag pluggat på Uni med Thea. Träffade även på Frida och Sofia där. Gick sedan hemåt, var sjukt varmt. Frida kom då med en mycket bra idé, nämligen att åka och bada. Frida letade upp en bra strand och jag badade för första gången i år. Inte fel alls =)
Kom hem, suttit vid datorn, sett på tv, pluggat, sett mer på tv, surfat runt, och nu pluggar jag igen samtidigt som jag spelar Oasis, blir bara mer och mer kära i dem. Blir inte mer spännande än så ikväll.



Melody Club 22 maj 2009


ännu en gång...

Den här listan har jag gjort många gånger. Men jag har rätt så tråkigt, har ingen motvation till att plugga och har bara 4 kanaler....


1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd låttiteln som svar på frågan
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
Born to run

2. Kommer du komma långt i livet? 
Armagideon time

3. Hur ser dina vänner dej?
American Boy

4. Kommer du gifta dej?
Carol Brown

5. Vad är ditt livs themesong? 
Uppsnärjd i det blå

6. Vad är ditt livs historia?
Holding out for a hero

7. Hur är skolan för dej? 
Sit on my face

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Covergirl

9. Hur kommer imorgon vara?
Kiss me quick

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Wanna be startin' somethin'

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Relax (take it easy)

12. Vilken låt beskriver dig bäst?
Well Alright

13. Hur är det med ditt liv?
Can I keep him

14. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Tommy Gun

15. Hur ser världen dig som?
Police and Thieves

16. Kommer du ha ett lyckligt liv?
This is how it goes down

17. Vad tycker dina vänner om dig?
IQ

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Take what you take

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Holidays in the sun

20. Har du en djup och mörk hemlighet?
Cryin'

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om mig?
I say a little prayer

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
I'm yours

23. Kommer jag någonsin ha barn?
Ohh La La

24. Vad är några bra tips till mej?
Kung för en dag

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Radio

26. Vad är min danssång?
Do I dsappoint you

fredagen då allt händer..

.. och jag sitter hemma. Har jobbat idag, så kunde inte vara med på A-lags (!) matchen, jag kunde inte åka med och överraska Frida och jag kunde inte åka med och grilla hemma hos Jessica...Eller jag fick ju komma efter jobbet om jag kände för det. Men jag är så sjukt trött, så är inget roligt sällskap för någon just nu ändå, så håller mig hemma framför tvn med mitt naturgodis. Blir tidigt i säng, ska upp och plugga imorgon. Blir plugg hela veckan nu. På fredag är det redovisning.

kramas egna superhjältar

Igår var det ju sittning. Var väldigt trevligt måste jag säga. Och alla var utklädda, härligt =)
Förfest hos Sofia med Buzz och stora delar av styrelsen, sen Glada Ankan med Inferno och Krama, kan inte bli fel det! Var varmt på dansgolvet, manteln åkte av i slutet, blev för varmt. Shottade tequila, det har blivit lite av en tradition nu det ju =) Var kvar till stängning, gick till BK sen hem.

Hade en otroligt trevlig afton måste jag säga =)

Världens bästa styrelse?

Från v: Gobal Warming, Mrs Döllar, Bitch #2, Mr Man,
Nedre raden: Mr ManBoy & El Maestro de Coito
Saknas på bild: Mr PaperCut, Mr Webb & Bitch #1

Pepp pepp

Har vart på möte och fått lite plugg gjort. Nu ska jag snart börja peppa och fixa iordning mig inför sittningen. Ska nog dra iväg om sisådär en timme skulle jag tro =)

Har förörvrigt kommit på vad jag vill tatuera så småningom. Ju mer jag tänker på det, desto bättre känns det. Nu är då frågan vart den ska hamna =)

Imorgon väntar en lagom rolig dag, plugg hela dagen sen eftermiddagen blir det jobb. Tur att man inte blir bakfull så lätt *peppar peppar*


Jag (och mitt udda ansiktsuttryck) i min spexga mantel som jag ska, kvällen i ära =)

Lila nagellack, lila ögonskugga & lila mantel

Igår gick matchen inte alls som vi ville. Pga domaren! Han gav Arvika en feldömd (och riktigt feldömd) frispark i sista sekunden och de gjorde såklart mål då...Så igår kväll tröståt jag digestive.

Idag är jag på lite bättre humör. Svar från Max och förhoppningsvis svar från BK, men vi har ju svar från Max nu iaf, alltid något. Ska snart te skolan, plugga och möte. Sen blir det sittning. Vårsittning med Krama och Inferno. Ska bli roooligt. Temat är påhittade (det var för dig Sofia) figurer.

Men först, några timmars plugg.

Kommunikation räcker armarna mot alla!

En av de hetaste bloggarna just nu!
 
KRAMA


sofia misshandlar det svenska språket...

Sofia säger:
För dig jag din kvinna


detta är nog mest till min kära mor =)

Mamma ville se hur jag såg ut i håret. Så då får jag väl visa det =)


He talked and talked and I heard him say, That she had the longest blackest hair, The prettiest green eyes anywhere, And Marie's the name of his latest flame

Inget svar från BK eller Max idag. Vi fick panik. Åkte till Bergvik. Köpte alkohol och kläder. Får vi inget svar imorgon kommer jag att börja gråta. Måste få svar imorgon. Håller nu på med att göra en backup av metod och inledning. Förhoppningvis kommer det att lösa sig med BK. Deras svar är allt vi behöver, sen är vi back on track. Ska träffa läraren imorgon med. Ångest inför det. Så sitter alltså och skriver, pimplar vatten och lyssnar på min spellista "Oldie but goldie" på Spotify. Match ikväll med. Härligt. Peppar för fullt!


när man inte kommer på någon rubrik

Idag så har jag beställt en ny mobiltelefon. Sånt är inte fel. Nu blir det återigen nudlar det närmsta ;)
Sitter och spelar lite tvspel. Har ångest inför den skoluppgift vi har nu. Det har J & T med. Så vi har ett pepp-samtal på msn just nu. Det funkar, vi tänker INTE få ett U nu så här nära slutet av första terminen...INTE!

Nej nu blir det att nörda lite mer sen sova. Är en lång dag imorgon. Plugg, match och Champions league final.

london is drowning and i live by the river

Idag har jag klippt mig som sagt. Sedan spenderat en del timmar på skolan. Fått lite gjort, framsteg. Nu blir det att laga mat, diska, plocka, beställa mobil, blir en LG.
Fick en glad nyhet förut med. Blir att fira midsommar på västkusten, eller som jag kallar det, bästkusten. Grebbestad. Kommer bli så bra =)

Do I disappoint you in just being like you?

Jag bryter snart ihop. Grupparbetet går åt pipsvängen. Ska jämföra två organisationer. Men vi har bara en organisation för tillfället. Härligt. Och det ska vara klart om en vecka och sen ska man göra en muntlig presentation också. Herregud, ge mig 6 juni NU!

Men något positivt i mitt liv, har klippt mig. Var otrogen mot Marit. Ville helst inte vara det, men jag blev desperat. Nu sitter jag här med en aaaning kortare frisyr. Luggen blev kort också, iaf delar av den. Men den växer fort.

Nu blir det skolan med J & T. Nu måste vi komma på vad vi ska göra med det otroligt dumma arbetet vi pysslar med.


LG? ERICSSON?


Var ju inne på att köpa mig en Ericsson, men har nog ändrat mig. Är denna lilla fina sak istället som har fått min uppmärksamhet det senaste...Men ska fundera lite till. Nu blir det mer plugg...



:)

freaks and geeks

Är vad jag ska se i helgen. Inte sett det på sisådär 9 år...Var bra då iaf. Kommer nog vara bra nu med :D


söndag 24 maj 2009

Hade det skoj igår. Både i Råtorp och på Campus. Kom kanske upp lite väl sent till campusfesten, men hade ändå skoj =)

Idag blir det shopping. Ska ut till Bergvik och handla mat. Vill egentligen inte, men måste. Sen blir det att plugga. Roligare söndag får man leta efter. Men det är klart, har haft roligt två dagar i sträck nu, så någon dag måste ju vara lite tråkigare med.

Har en fullspäckad vecka framför mig. Plugg, jobb och fotboll. Och på torsdag är det ju vårsittning. Skoj =)

Jag hade tänkt vara lite vuxen och försöka spara och INTE köpa en ny mobil nu i maj, utan ha min Nokia till septemer. Men nu hade med den igår och vet inte riktigt vad som hände, den stänger av sig och är trög att skjuta upp, så måste nog köpa en ny nu i maj ändå. Aja får se hur det blir.

Nu blir det väl att ta tag i mitt liv och åka iväg och spendera lite pengar.

faboosh lördag

Nu blir det att gå tillbaka in i dimman. Ska bort till Råtorp nu. Lagfest. Sen hemåt igen, byta om och åka mot Campus. Campusfest.

Är sommartema på lagfesten. Så därför ska jag byta om sen, inte för att det inte är sommar på campus med, mer för att jag tror jag kommer frysa lite om jag inte byter om...


min sommar outfit.
Ha en trevlig kväll. Det ska sannerligen jag ha =)

vilken tur jag har

Har jag berättat att jag har världens bästa vänner? Och jag överdriver verkligen inte heller. Utan de är alldeles underbara. Allihopa. Gamla som nya. Fått jättemånga grattis hälsningar, brev från Kosta, blommor, magneter, plunta och tequila shot. Ja, min födelsedag har varit heeeelt perfekt tack vare mina vänner. Så tusen tack för allt :D Ni har gjort min 21-årsdag till en av de allra bästa =)

22 maj, en dag helt i min smak

Idag händer det grejer, som jag har längtat till fredag 22 maj 2009. Idag blir jag 21 år! Min födelsedag, bara det är ju en aning speciellt. Ska snart åka upp till Campus och representera Krama tillsammans med några andra previligerade i Cop de Kau. Efter det så får jag finbesök och sen väntar Melody Club!!


Relativt nyfödd


Fyller väl typ 12. Mest saker i världen hade jag i mitt rum iaf....


Fyller 20!





Får se vad det blir för spexiga bilder från denna födelsedag :)




:)

Haft en otroligt spexig kväll och nu väntar en otroligt spexig dag! Mitt liv kan för tillfället sammanfattas i ett ord:
FABOOSH!

ibland är jag otroligt påhittig

Gjorde ju en lista förut, tyckte den var rolig, så gör den igen i brist på annat att göra. Borde sova, men vill ändå inte göra det. Men denna gång byter jag artist.

Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel (Det är svårare än man tror.)

Välj artist: The Clash
Är du kvinna eller man?: What's my name
Beskriv dig själv: Dictator
Vad tycker du om dig själv?: the leader
Beskriv var du bor för tillfället: Safe european home
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: London Calling
Favoritfärdmedel: The street parade
Din bästa vän är: Janie Jones
Din favoritfärg är: Protex blue
Hur är vädret?: Hateful
Favorittid på dagen: Working and waiting
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?:  Clash city rockers
Vad är livet för dig?: Living in fame
Det bästa rådet du kan ge?: Julie's been working for the drug squad
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: Sean Flynn
Favoritmat: Four Horsemen
Dagens tanke: I'm not down
Hur skulle du vilja dö?: Overpowered by Funk
Din själs nuvarande tillstånd: Cool confusion
Felen du kan leva med: Lost in the supermarket
Ditt motto: Stay free

min lista vid dagens slut...eller ja, nästan iaf...

Har inte mycket tid över nu, ska snart hoppa iväg till Konsum, handla lite småsaker inför kvällen. Ska hem till Frida, se på Rhys, både när han är med Jemaine & Bret och när han är själv. Är mycket spänd inför detta :) Vi ska fira att tentan är klar och den gick bra. Faboosh!

Skaffa fler tvkanaler - nej
Skaffa klipptid - nej
Surfa runt och leta fakta om BK - lite
Påbörja metod på grupparbete - japp
Städa - som fan
Plugga på uni med J & T - uni var stängt, satt med J en liten stund, sen hemåt
Leta rätt på röda strumpor - hade inga här hemma, vad de gör i Billingen är en gåta
Handla inför fredagen - godis och chips och dricka
Ha FoC & Rhys kväll med Frida - På g

Har fått relativt mycket gjort ändå...

lista, längesedan nu

Besvara dessa frågor enbart med låttitlarna från en och samma artist. Undvik att upprepa en låttitel (Det är svårare än man tror.)

Välj artist: Robbie Williams
Är du kvinna eller man?: Baby Girl Window
Beskriv dig själv: Something Beautiful
Vad tycker du om dig själv?: Karma Killer
Beskriv var du bor för tillfället: A place to crash
Om du kunde åka någonstans, var skulle du åka?: I will talk and Hollywood will listen
Favoritfärdmedel: Monsoon
Din bästa vän är: She's Madonna
Din favoritfärg är: Hot Fudge
Hur är vädret?: Summertime
Favorittid på dagen: Falling in bed (again)
Om ditt liv var en tv-serie, vad skulle den då heta?: Let me entertain you
Vad är livet för dig?: Random acts of kindness
Det bästa rådet du kan ge?: Spread your wings
Om du fick byta namn, vad skulle du heta då?: Supreme
Favoritmat: Rocks
Dagens tanke: No Regrets
Hur skulle du vilja dö?: Tripping
Din själs nuvarande tillstånd: Strong
Felen du kan leva med: Misunderstood
Ditt motto: Come undone

Torsdagen kan bli faboosh ändå =)

Nu ska jag tänka positivt om denna dag, vilket jag inte gjort sedan tisdags ;)
Men dagen började med tentaresultat, godkänd, faboosh. Ännu än anledning till att festa till det i helgen.
Sen blir det plugg inte så skoj, men det är med T & J så det kan nog bli faboosh ändå :)
Sen bestämdes det i natt att det blir lite FoC och lite Rhys Darby med Frida idag med. Faboosh.

Så dagen kommer nog bli faboosh.

Lite tråk är dock att jag missar träningen som flyttades till nu på morgonen, jag hittar nog ingen frisör som har öppet idag och sen så jobbar nog inte den mannen som har hand om mina tvkanaler idag, idag gillar jag inte att det är en röd-dag. Men nu fokuserar jag på det som är faboosh.


min checklista

Detta är egentligen bara menat för mig, orkar inte skriva det på ett normalt papper bara, klockan är trots allt 1 och jag är lite små trött.

Mina mål för morgondagen (eller ja, idag blir det ju, torsdag)

Skaffa fler tvkanaler
Skaffa klipptid
Surfa runt och leta fakta om BK
Påbörja metod på grupparbete
Städa
Plugga på uni med J & T
Leta rätt på röda strumpor
Handla inför fredagen
Ha FoC & Rhys kväll med Frida

Får se hur det går med min lista, men nu kommer jag iaf komma ihåg det imorgon när jag vaknar :)


jobb jobb

På jobbet, framför mig ligger två listor som ska in i datorn. Brevid mig ligger några norge sedlar, som kanske ska iväg, annars tror jag att jag är klar. Najs. Men eftersom jag är paranoid vågar jag mig inte hemåt fören halv 8 som tidigast. Man vet ju aldrig det kan ju komma någon lite senare. Som nu tex, nu kom det ännu en mapp, vilket innebär att jag har lite till att göra. Så får väl slita mig ifrån datorn. Men det är ju inte fel med en liten paus heller =) Sen när jag kommer hem ska jag ta tag i mig och mitt boende. Diska och påbörja städningen inför fredag. Hur det kan bli så stökigt på ett rum som är så litet är en gåta...Och imorgon ska jag göra mitt yttersta för att få lite fler tvkanaler.

Nej nu får man jobba lite igen. Så man överlever juni månad.


And we couldnt change our destination On this road of facination for love

Solen skiner i Ktown idag. Dock är det rätt så många moln på himlen, men de kan vi bortse från. Ska snart börja göra mig iordning för fotboll och lite shopping. Måste ha en vit tshirt som vi kan vandalisera på fotbollen sen. Ska göra lagtröjor. Så jag och Thea ska springa ner på stadium och sen åka till Klassmossen. Efter det blir det direkt till jobbet för min del och sen hemåt och påbörja min del av grupparbetet.



Had to cool me down To take another round Now I'm back in the ring to take another swing

Imorgon är det den 20 maj. Den kommer bli bättre än förra årets 20 maj. Det är mitt mål. Kommer med största sannolikhet att lyckas med, ska mycket till för att den ska bli värre. Dagen börjar med fotboll, det säger sig självt att det kommer bli en bra dag. Shoppa lite först med Thea, sen boll med Krama, sen jobb. Det blir min onsdag det. Och jag kommer må bra. Hela dagen. Och mitt mål är då uppfyllt. Det kommer bli faboosh! (mitt nya favoritord)


Blir nog en sådan här på fredag. Aldrig fel :D


Have a proper giggle, I'll be quite polite But when I rock the mic

Kunde inte somna igår, vilket resulterade i att jag läste Kalle Anka, vilket resulterade i att jag är sjukt trött idag. Men det är bara att rycka upp sig.

Idag blir det typ samma som igår, ska häcka på uni hela dagen. Grupparbete, möte och fadderutbildning.


Ge mig torsdag, fredag och lördag nu tack !


måndag 18 maj 2009

Idag har det varit fullt upp. Började tidigt med grupparbete, fick iväg lite mail och hann planera lite innan jag och Jessica drog iväg på en träning med Krama. Vi ska ju representera Krama (Kau's finaste förening) på Copa de Kau senare i veckan. Så vi spelade lite två lag i någon timme, sen hemåt duscha och göra sig lite respektabel, så mycket man kunde iaf, måste verkligen inhandla en hårfön! Sen var det fadderutbildning i skolan i 4 timmar, sen hemåt och äta mat och bara dega framför datorn.
Blir någorlunda samma imorgon, men istället för fotboll blir det styrelsemöte med Krama. Planering av nollningen står på schemat. Najs =)
Dagen avslutas med att lyssna på Duffy. Måste verkligen köpa hennes skiva....ja när ekonomin tillåter, det blir en dyr vecka detta. Medlemsavgift till RIK, träningsoverall och väska från RIK och biljetter till Melody Club, men det har jag valt själv och då får jag prioritera bort andra saker, såsom mat. ;)

språk lektion med sofia

'"hur dysbst msn ksndkr?"

Detta är då småländska och kan översättas till "Hur stavar man kanske?" på Svenska.


me like

Känns bra nu. Snart sommar. Överlevt det första året på universitetet (har iofs två uppgifter kvar, men ändå). Känner att min utbildning är rätt. Har jobb. Trivs bra i Ktown och min nya lägenhet. Gillar sannerligen mina klasskamrater. Trivs bara bättre och bättre i Råtorp. Fyller snart år, 21, ska firas med fina vänner, god dricka och bra musik, Melody Club på Arena. Campusfesten närmar sig. Likaså min första lagfest med RIK. 4 veckor semester i sommar, då blir det kusten och sjävklart den efterlängtade resan till Hultan med Frida. Nollningen i höst kommer bli så rolig så. Ska se Pink i höst.



Var uttråkad i väntan på bussen, tog då kort på mina skor, ett perfekt
tidsfördriv måste jag säga...

har allt något att göra

Blir mycket att göra i veckan. Fullt upp. Men det är bra, då går de nog fort, för jag vill verkligen ha helg NU !

Måndag: grupparbete, träning med Krama inför cupen, fadderutbildning
Tisdag: grupparbete, fadderutbildning
Onsdag: grupparbete, jobb
Torsdag: Copa de Kau, fotbollsträning
Fredag: Copa de Kau, födelsedag, kalas, Melody Club
Lördag:
RIK-fest, campusfest
Söndag: Blir nog plugg


In the middle of Northtown, just feeling good. Did not think I liked this city, Thought I, thought I hated this city but, Gothenburg I came back to you

Igår var jag på en liten resa. Mötte upp familjen i Mellerud, i bilen på vägen ner mot GBG (eller GTB, som en viss Staf brukar säga) så fick jag en födelsedagspresent. Lite tidigt, fyller ju på fredag, men ändå. Det var en underbar liten digitalkamera :D :D Helt perfekt. Så i helgen ska det sannerligen tas en massa kort :D
Nere i Götet så gick jag och mamma runt i Nordstan. Jag var duktig och höll hårt i plånoken. Köpte lite nagellack bara och lite kamera utrustning. Sen stod vi och hejade på alla de duktiga löparna som kämpade sig runt varvet. Sen åkte jag och mamma runt och runt och runt i gbg på jakt efter den manliga delen av vår familj. Hittade dem tillslut. Åkte hemåt, åt lite mat, såg lite på tv, sen sova.


and i'm off

ska strax hoppa i mina skor och bege mig mot stationen. Sen ska jag till Mellerud där familjen plockar upp mig och sedan åker vi till Sveriges näst största stad, och i mina ögon Sveriges härligaste stad, Göteborg. Är varvet idag. Jag ska INTE springa. Been there, done that. Men ska heja på far och dessa två herrar. Så jag och mamma ska väl ta några varv inne på 5an istället.
Missar en fotbollsmatch dock, lite segt, men tror det är bra för mitt ben att vila lite med.

fredag 15 maj 2009

Idag skulle jag få besök av mamma och hennes "tjej"gäng som hon kallade det. Jag trodde först att det var mamma och mina mostrar. Jag hade lite rätt. Det var mamma, moster I, kusin S, kusinbarnen V, M, A & S. Underbart skoj. En riktigt överraskning med må jag säga. Vi fikade lite här hemma hos mig och V var väldigt förvirrad, hon förstod inte vart mitt sovrum var :P
Sen åkte vi till IKEA. Jag fick lite saker av mamma, aldrig fel =)
Sen åkte jag hemåt igen och till jobbet. Nu sitter jag framför Så ska det låta. Imorgon blir det GBG.

Dagens kommentar stod kusinbarn Sebastian 2 år för:

"Jag kan inte säga Thomas, för svårt namn"

pluggar de aldrig nere i småland?

Angelica säger:

fortfarande hemma från skolan?

Sofia säger:
vet int ens hur jag hittar dit??


;)


One week he's in polka-dots, the next week he is in stripes. 'Cause he's a dedicated follower of fashion.

Hm, ja träningen gick väl inte sådär jättebra precis. Benet värkte konstant, eller ja, iaf när jag sprang. Så var illa tvungen att stå över tvålag, vilket är det roligaste. Nåja. Blir att vila benet till Copa de Kau. Tror det heter så iaf. Så träningen var ingen direkt "topp", men det gick bra ändå, har nog hittat det trevligaste och härligaste lag i Ktown med omnejd :D

Nu sitter jag och lyssnar på mina två nya favorit låtar:  Turtles - Elenore & The Kinks - Dedicated follower of fashion samtidigt som jag ser på Monty Python. Även med mute är det hysteriskt roligt. Så det är på väg uppåt igen. Det är det som är bra med mina dalar. De håller oftast inte på så länge. Det tycker vi om =)

upp och ner men snart upp igen

Dagen började med skola, var bra på humör, efter skolan en liten vända på stan, fortsatt bra humör, men sedan jag har kommit hem har det gått stadigt neråt...vet inte riktigt vad det beror på. Men alla har väl toppar och dalar. Just nu har jag hamnat i en liten dal antar jag. Men ikväll är det fotbollsträning, en topp. Kan inte bli annat än en topp när det vankas fotboll.


skogen abstinens....





Idag saknar jag er extra mycket.....

kanske dags att skaffa nya vänner?

Sofia säger:
Gud bevare mig väl
Sofia säger:
Du som går på universitetet

Sofia säger:v
vet du hur mycket snor det finns i en näsa eller?

Angelica säger:

nej jag sov nog på den föreläsningen

Sofia säger:
haha

Angelica säger:

vill du berätta för mig?

Sofia säger:
ja, snor eller nasalt mucus är slem som bildas i slemhinnorna i näsan, under en dag kan det bildas upp emot ett par dl slem

Angelica säger:

jaha okej

Angelica säger:

va härligt

Sofia säger:
mmm om snoret är gul/grönt som jag har haft nu ibland, beror det på att det är mycket celler i mitt snor som vita blodkroppar.

Sofia säger:
vid en förklydning kan slemhinnorna bli inflammerad och vätskefyllda och mängden snor ökar markant,

Sofia säger:
OCH dagens viktigast punkt om snor

Sofia säger:
*att blåsa ut snor ifrån näsan kallas för en snytning, vilket man brukar göra i en näsduk*


reservmobilen till min reservmobil har kommit fram

Jag är så himla bra ibland. Lyckades glömma min laddare till mobilen hemme i Billingen, men som tur var ställer Berit upp. Berit har varit avstängd sedan juldagen 08. Satt och läste lite sms, har ju bara en massa fylle-sms på den. Lite små roligt så. Hade en massa rolig från Sofia ;)
Så nu blir det att köra på rosa mobil fram tills dess att jag får tag i min laddare. Så jag hoppas pappa kan ta med den upp på fredag :)

Idag är det soligt och fint i Ktown. Det ska jag fira med att städa. Ska nog ge mig ut på en promenad med. Sen jobb och efter jobbet ska jag hem till kusin Malin. Trevligt =)


"Every president gets the country she deserves"

Igår var jag på bio, The Boat that rocked, med Frida, Sanna och Sofia. Var en mycket, mycket bra film. Och känner jag min far som jag tror att jag gör, är detta en film i hans smak med =)

Idag har jag och Sanna varit hos Sofia. Vi åt mat och såg på Goldmember. Trevligt.
Nu sitter jag i mina träningskläder, redo för träning. .

The boat that rocked


Ska på bio ikväll. Kommer bli mycket trevligt :D

härlig fotbolls helg

Match med RIK idag. Hemma mot Slottsbron, som igår slutade matchen med vinst. 5-0. Härligt ! Var libro hela matchen. Härligt ! Det regnade och haglade. Mindre härligt. Men vinst, hääääärligt =)

söndag 10 maj 2009

Idag blir det färd hemåt igen. Mot Ktown. Ska spela match med Råtorp idag. Hemma match, det är sannerligen inte fel. Ska vinna denna matchen är det tänkt. Så nu blir det att skaffa tågbiljett, hjälpa mamma med håret, packa och åka iväg. Var en snabbvisit här i Dalsland.


lördag 9 maj 2009

Varit full rulle idag. Kom hem, åt lite mat, packade väskan och åkte mot Långed. Sedan väntade match borta mot Frändefors. Hade på oss föreningens största matchställ, men det gick bra ändå. Seger med 7-2 är inte fy skam =) Det var en rolig match att spela. Efter det var det att åka hemåt, äta fajitas med hela familjen, tväta lite, sen lite dataproblem och nu sitter jag här, färgar håret gör jag med. Ska bli brunett igen. Med lite slingor i. Så nu är det bara frillan kvar som ska göras något åt. Måste göra något innan den 22:a maj i alla fall. Kan ju inte fylla år och se ut som att man har ett skatbo på huvudet precis.



Gammal bild, men ändå, har ingen bättre just nu =)

man KAN ha roligt utan alkohol =)

Hade det jätteroligt igår. Även om jag var nyktrast på stället. Började med att vi var hos Jennifer, satt och tjatade lite där, innan vi (alltså jag, Sofia, Sanna, Frida, Thea, Jennifer x2, Erica och Hana)  gick upp till Simon, där pojkarna kollade på hockey. Fastnade där uppe hela kvällen. Under kvällen kom även mer och mer folk från klassen, skoj skoj :) Tjatade, spelade bra och mindre bra musik, skrattade en hel del, så jag har nu lärt mig att man KAN ha roligt utan alkohol, men det kan ha berott på den trevliga sällskapet =)

Just nu sitter jag och ska snart åka hemåt. Ser på Lattjo Lajban, och jag måste säga att jag tycker synd om dagens barn, jag menar, programmen är ju S K R Ä P.  Nej på måndag ringer jag hyresvärden eller vem det nu är som ska ringas, så jag får fler kanaler, om de nu är möjligt, men det måste det ju nästan vara tycker jag.


vi syns inte i dimman ikväll

Tentan gjord. Fest på g. Jag kommer inte att dricka alkohol ikväll, upp tidigt imorgon, hem och spela match. Så ikväll blir det bara spädryck för mig. Ska se om det är sant som man säger att man "kan ha kul utan alkohol". Upp till bevis !


Sprite, alltid med på fest, oavsett syfte ;)

lite tankar såhär en fredagsförmiddag i brist på annat

Hamnade här istället för stan. Har läst lite mer nu, ska inte läsa om yttre och inre effektivitet, kriser/risker, förändringar eller något som har med organisationskommunikation att göra fören det är dags för omtenta, det känns som om den kommer komma nu...nåväl. Ska göra mitt bästa nu iaf, och hoppas att det räcker till G.

På tal om tennis, så har jag kommit på att jag egentligen inte ska äga några tekniska saker, allt går ju bara sönder.
Det senaste året har min stereo, tv, kamera, mobil gått sönder och min substitutmobil sjunger också på sista refrängen. Varför kan jag inte bete mig när det gäller tekniska saker? Menar, det är ju inte de billiga precis...Och så har jag tappat bort min internetsbank-dosa (eller vad de nu heter). Bra gjort Angelica...
Men har iaf kommit på den briljanta idén att köpa en ny mobil till mig själv efter löningen i maj, en lite försenad födelsedagspresent till mig själv. Och en ny kamera måste inhandlas innan sommaren och Hultan.

Vaknade förövrigt av ett sms, SOFIA MARIA ALFREDSSON, varför skicker du sms så himla tidigt för?? Alla är inte glasblåsare som är upp i ottan! I sms:et, blev jag kallad gris, en gullig gris, vet inte riktigt hur jag ska tolka det? Bra/Dåligt?
Men nej Sofia, jag har inte svininfluensan.....

Regnar gör det också, har varit väldigt underligt väder det senaste i Ktown, tidigt på morgonen är det sol, sen när man vaknar till liv är det regn och sen på eftermiddagen/kvällen sol. Hoppas det blir så idag med, sol ikväll alltså, inget roligt att grilla i regn....



Snart.....

hur mycket vet jag egentligen om organisationskommunikation? det lär märkas...

så var dagen här, tentadagen det vill säga. Usch. Ska sitta mellan 13:00-17:00. Härligt när hela fredagen försvinner. Det känns som om jag inte kan någonting heller. Får hoppas jag kan tillräckligt för ett G. Efter tentan är det grillning med Krama och sedan utgång, eller ja, inte för mig, jag ska upp tidigt imorgon. Ska åka hemåt, spela boll :) Så det blir en lugn kväll för mig.

Nej nu blir det att duscha, läsa igenom anteckningar, sen bege mig mot stan och inhandla lite lunch.

ett förtroligt samtal mellan mor och dotter...

Carina säger:
hej

Angelica säger:

hej

Carina säger:
allt väl?

Angelica säger:

jo

Angelica säger:

själv?

Carina säger:
ska träna nu men vi hörs väl sen

Carina säger:
hejhej

Angelica säger:

hejhej

(en av de mer kortare konversationer jag någonsin haft på msn ;) )


torsdag 7 maj 2009

15 dagar kvar tills man blir 21. 15 dagar kvar till Melody Club. 15 dagar kvar till 22 maj alltså.

Nu sitter en tredjedel av klassen och skriver en tenta om organisationskommunikation. Håller tummarna för dem. Jag ska skriva den imorgon eftermiddag, jag är alltså sist ut med att skriva den. Så idag blir det plugg, plugg, plugg, fotboll och lite mer plugg. Sofia och Sanna kommer förbi en sväng med, Sanna skriver tentan just nu, medan Sofia har den imorgon förmiddag. Så blir lite förhör och sånt, ska även ge dem en tour of my crib. Det kommer nog ta långt tid... ;)

Nej nu blir det att plocka undan diverse saker och sen sätta sig med mina härliga tentapapper.


vilka problem man har....

Jag kommer nog lägga det gråa håret på hyllan, iallafall för tillfället, ska dock prata med frisör Marit innan jag bestämmer mig. Men jag har tänkt lite realistiskt på det hela, och de kommer nog inte gå så bra att få det så som jag vill ha till sommaren. Så nu är den stora funderingen, what to do? Är lite inne på svart, även om jag flera gånger sagt att jag aldrig mer ska färga håret svart i och med de stora problemen och ångesten jag hade när jag försökte få bort det svarta. För annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vilken hårfärg ska man satsa på?


Blont?

Svart?



Brunt med en hel del slingor?



Brunt med lite mindre slingor?


Mörkbrunt?


Lila-aktig?

tisdag 5 maj 2009

Jag tror att det är rätt smart att jag bara har 4 kanaler just nu, på kvällarna har jag inte så mycket annat för mig än att plugga. Jag kommer nog inte ringa hyresvärden fören tentan är avklarad. Orkar inte med en omtenta i mitten av juni. Nej, så det blir att plugga järnet nu fram till fredag.
Det är förövrigt det jag ska göra idag, upp till Universitetet och plugga!


my crib





första matchen i karlstad

Igår kväll så spelade jag ju min första match med RIK, hemma mot Qbik. Jag fick vara libro, hela matchen, då var jag glad. Jag tyckte vi kämpade på bra, vi hade en massa bra chanser, men vi hade otur, ribbskott, bortdömt mål och såvidare, medan Qbik fick in 2 alldeles för lätta mål, men det är så det är i fotboll. Det blev iallafall 2-1 till Qbik. Blir att ta nya tag helt enkelt !

If you had to lie a little, I'll let it be true

Idag har jag sovit lite längre än planerat, ställde klockan, men när den ringde somnade jag om direkt och vaknade inte fören halv 11. Upp och greja iordning lite, diska, plocka undan, bädda soffan, plugga, ja det är väl det jag har gjort än så länge. Ska snart ta tag i pluggandet igen, sen kommer mamma och pappa, sätta upp lite hyllor, äta mat, fixa med sladdar, trycka in mer saker i min lägenhet, flytta över saker hit från Malins lägenhet, sen är det min allra första seriematch med RIK, u-laget, börjar bli lite nervös faktiskt. Men det är väl bara att spela på =)

flytta

Idag har jag försökt mig på att länsa både IKEA och mitt konto, och jag måste säga, det var nära att jag lyckades. Shoppade en massa fint på IKEA och en massa mat på konsum, så jag ska nog överleva här på Sheriffen. Så det är det jag grejat med hela dagen, först shopping, sen inflyttning. Hade självklart hjälp med det, de som hjälpte mig var min fina familj. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan dem, tack så mycket =)
Allt är iofs inte riktigt klart, ska sätta upp några hyllor, gömma lite sladdar, diska lite mer, men det får bli imorgon. Är sjukt trött nu. Var bjuden till Sofia ikväll, ville så gärna gå, men hade saker att göra, djävulsk huvudvärk, så jag stannade hemma. Lite tråk så, men vad ska man göra liksom. Nu blir det att bo i min bäddsoffa innan det blir dags att sova, första natten i eget boende. Får se hur det går ;)



Det jag ser just nu, min fina tvmöbel, den har jag velat haft länge länge =)

fredag 1a maj 2009

Igår satt jag och pluggade till klockan slog 21:00, sen kunde jag inte sitta inne något mer, det var ju trots allt valborgsmässoafton. Så jag pallrade iväg till Patric's inflyttningsfest där var även Emlan, Sofia och Niklas som jag skulle köra senare på kvällen. Var givetvis mycket mer folk där, några äldre och några yngre, en salig blandning med andra ord. Var där någon timme innan jag körde mina vänner till Åmål, sen hem igen, sen tillbaka och hämtade dem. När jag satt där bakom ratten så lovade jag mig själv, som jag gör så ofta, att aldrig mer vara chaufför. Missförstå mig inte, jag gör allt för mina vänner (jag vet att jag komemr vara chaufför igen), men att sitta och höra hur kul mina vänner har haft när de har varit ute och festat medan jag har suttit hemma och haft ångest över tentan, gör mig lagom glad. Men det gick bra, var hemma sent, eller tidigt, beroende på hur man ser det.
Idag har jag varit hos mormor, fick en dammsugare :D En fin rosa dammsugare. Så nu kan jag ha det skinade rent all the time hemma. Sedan dess har det varit plugg, plugg, plugg och lite mer plugg tills jag fick ett litet sms av Louise där hon frågade om jag ville med på fotboll i Långed, och det tackar man ju inte nej till. Så slet mig från böckerna och åkte och såg när Långed vann över Bäckefors. Härligt =)
Nu, blir det plugg.....