are you wishing you were ugly like me

Nu ska jag och Fia göra stan osäker. Jag fick med henne till nöjes, ska visa att man kan svettas där, hon tror mig inte. This is how we do it student style helt enkelt =)



nya skor

var 30% på converse nere på stan. Var ju tvungen att köpa ett par. Eftersom de lila inte fanns i min storlek, fick de bli vita. Mina andra vita är inte jättesnygga längre precis...


om ni inte ser det, så är det den vänstra som är ny


hälj

Idag kommer Fia :)
Så jag ska städa städa och diska diska. Måste vara fint när man får finbesök.


Halloween 06


hey girl you are beautiful

fick klart tentan i tid. Kom dock lite sent till jobbet, men det gick bra. Tentan gick inte lika bra. Kompletering, oja. Nåja, nu är den inlämnad och jag kan inte göra något åt det. Gått bra än så länge på jobbet. Peppar musik och glor på sedlar jag ska registrera.
Pratade med das chief om mina arbetstider, jag orkar nämligen inte att jobba 3 dagar i veckan, så kommer gå ner på max 2 dagar i veckan. Vilket innebär att jag kommer kunna spela fotboll igen. Hur underbart som helst, har försakat fotbollen i ett halvår, det känns. Vill spela, och på söndag börjar det igen :)
Blir bio ändå ikväll, hade bestämt mig att inte gå, eftersom jag är liiiite trött, men efter 2 sms från Sofia var jag övertalad, lockade med subway och grejer, hur kan man motstå?

Jag är jäkligt lätt att övertala alltså, som nu, två sms var allt som krävdes, en annan gång, under nollningen på blue moon bar:

Sanna: vi tar alla samma drink
Jag: nja jag ska ta de lugnt idag, så jag hoppar nog över
Sanna: jo du ska också ha en
Jag: Okej då

I rest my case.

Jag och Frida älskar tentor så mycket att vi kör på ännu en heldag


Vem behöver fest när man kan spendera hela fredagen med att skriva hemtenta på Karlstads universitet??


uppesittarkvällen går mot sitt slut

Nu packar Frida ihop sin väska. Om ca 7 timmar ska vi mötas igenom och åka till Uni för att skriva klart tenta skiten. Har varit en bra uppesitterkväll/natt. Fått nästan klart allt på tentan, om det är bra är en annan sak, men klockan är halv 3, nu får det räcka. Och jag upptäckte Mighty Boosh, väldigt udda, men udda är skoj, så det klagar vi inte på. 
Nej nu blir det att bädda upp soffan och få sig några timmars sömn, imorgon väntar en lång dag med plugg och jobb. Kanske bio. 

 

uppesittarkvällen lives on

Jag har gjort en halvfråga ikväll. Så himla svårt. Jag och Frida har varit nära att bryta ihop. Sett Mighty Boosh, Scrubs, måste ha lite pauser. Pimplat cola och vräkt chips och skrivit på våra tentor. Jag tror att jag snart är klar med 1an. Då väntar halva 3an och hela 8an. Underbart.

Natten är ung och klockan är bara barnet.

uppesittarkväll

Sutte hela dagen på Uni, sen for jag och Sanna in till stan och shoppade loss på Ica, för ikväll är det uppesitterkväll. Ingen sådan rolig uppesittarkväll som Bingolotto bjuder på den 23e december, utan istället en msn-plugga-tenta-uppesittarkväll. Chips och cola och oboy. Så ska jag ta mig igenom detta hade jag tänkt. Börjar runt 21 tiden skulle jag tro, fram tills dess blir det lugnt. Vila behövs.


bara för att


so what, I am a rockstar, I got my rock moves, And I don't want you tonight.

Idag har jag varit på skolan, plugg med Sänna och Thea. Gick bra, fick en hel del gjort på tentan. Det tycker vi om. Lunch med Sofia, inte heller fel. Efter lunchen gick det utför dock, mer skratt än skriva. Men man måste ha det roligt också. Nu har jag städat iordning lite lite, plockat mest, men hinner inte städa hela min stora lägenhet på en och samma gång, så får ta det bitvis. Nu är det snart jobb. Och ikväll blir det tv. Inget mer plugg idag. Har en heldag på Uni planerat imorgon.

Och Fia, jag kommer med all säkerhet överleva helgen. Helgen mellan två kurser är den bästa av alla helger! Så det får vi fira :)



Oh as long as I know how to love I know I'll stay alive, I've got all my life to live, I've got all my love to give and I'll survive

Överlevde presentationen. Överlevde analysen. Överlevde föreläsningen. Överlevde stressen och cykelturen till jobbet. Om jag överlever jobbet är en annan sak. Är himla himla trött. Och jag borde verkligen plugga lite när jag kommer hem också. Usch. Försöker vakna till liv genom att spela punk och äta middag bestående av drickyogurt, äpplen, melontuggummi och sprite. 


it's just another manic monday

Full rulle idag. Skola och möte, mötet drog ut på tiden, prat på hur mycket tid vi spelare är redo att lägga ner och vilken division vi ska spela i. Är hemma nu, åte lite digistive till kvällsmat. Nyttigt ska det vara. Nu blir det skriva på presentationen.

Imorgon blir det en lika fullspäckad dag. Längtar tills denna vecka är slut!

Har varit en lång dag och den är långt ifrån slut

Har varit på skolan sedan kl 9 och kom precis hem. Fått en del skrivet på tentan och en del skrivet på presentationen. Har lagt ner tentan för idag och nu blir det fokus på presentationen. Nu är det 1.5 timme kvar innan jag ska vara i Haga och sen åka mot Råtorp. Hade tänkt försöka hinna klart med presentationen nu innan jag ska gå iväg. Får se hur det går.

Jackie is a bookie, Judy's taking loans They both came up to New York Just to see the Ramones

Igår fick jag förfrågan av moster att åka med till Örebro med henne och kusin och kusinbarn. Till leklandet, där var vi förra året med. Men idag är det heldag på Uni så var tvungen att stå över. Jag, Sanna och Frida sitter och pluggar hemtenta. Går sådär, bättre än igår i alla fall. Har nästan gjort klart 1 fråga av 8. Framsteg!



vad som får mig på bättre humör



16 dagar


man mår som man mår när man inte har lämnat sin lya på 20 kvm på hela dagen

ingen bra dag idag av diverse anledningar. Försökte plugga, det har ju inte gått speciellt bra.
Och jag har sådan hemlängtan idag. Kan bero på att jag suttit i min lilla lägenhet hela dagen. Men just nu vill jag bara vara i Billingen. Sjukt sugen att åka hem till helgen och bara vara, men har fotbollsträning, iofs är det inte helt fel. Men innan dess väntar en hektiskt vecka. Plugg varvat med jobb varje dag. Ljuvligt.


 


wake me up when october ends

Så många bra saker händer i November.
ny kurs
lagfest med DLIK
hemfärd
sthlm och träffa kusin o hennes familj
p!nk
mamma mia helg med HELA skogen
fotbollen börjar
robbies nya album

mamma fyller år
olga fyller år

(lite uppdatering, fick ju kritik. problemet åtgärdat :)

fin månad som sagt


mamma, denna måste finnas hemma på julafton. Annars kommer jag stanna kvar i karlstad!


I can't help it, I like to party, it's genetic It's electrifying wind me up and watch me go Where she stops nobody knows A good excuse to be a bad influence on you and you

har fått lite skrivet på tentan. Alltid något. Nu blir det festligheter. Fira Jessica som fyllde 20 för någon vecka sedan. Får helt enkelt in i dimman och röra så man glömmer bort tentaångesten lite.



In the navy Yes, you can sail the seven seas In the navy Yes, you can put your mind at ease In the navy

Kom hem för nästan 2 timmar sedan. Blev som sagt en tidig och lugn kväll. Men det var skoj hos Sara. Trevligt folk och sjömans tema. Inte fel alls. Nu blir det snart sova järnet, för imorgon väntar en pluggdag och ett till födelsedagskalas.



Jag och Sanna matchade


Candy came from out on the island In the backroom she was everybodys darling

Stan hela dagen lång med Sanna och Sofia. Shoppade upp lite pengar.
Är himla trött nu, men om ca 2 timmar kommer Sanna och vi ska promenera bort till Sara och hennes kalas.
Det kommer bli en lugn kväll för mig, kommer nog att skippa utgången, är som sagt otroligt seg, men detta kan ändras, ska aldrig säga aldrig liksom.
Men en sak som är positiv med att jag tar det lugnt idag, är att Daffyd kan få följa med :)


Dagens låt


And you know that she's half crazy But that's why you want to be there

Den här låten från starta dagen.
Ska snart hoppa ur pyjamasen och fixa iordning mig dra ner på stan där lite nödvändig shopping väntar.
Sen blir det plugg plugg och kvällen avslutas med festligheter. Fira Sara som fyller 20 år idag nämligen :)



Det känns som om Frida har koll på hur jag är

Frida fick tag i mitt block idag på föreläsning och såg mycket busig ut när hon började skriva. Fick lite senare tillbaka blocket och detta är vad som stod:



Alltid koll på schemat
Nosig (haha?)
Gurka? Ja tack!
Elegant frisyr
Långhårig? Knappast
Ivrig på hemtentan
Cool brüd
Apa var hon (och alla) en gång

jo, Frida, jag måste säga, detta är jag i ett nötskal.


vilket dilemma...




take a walk on the wild side

Igår var det film/tvkväll hos Sofia tillsammans med Sanna. Vi såg på Nile City, Grey's anatomy och True Blood. Var en sväng till Donken och var ute på en liten promenad med Molly. Så söt hund.


So need your love, so fuck you all, I'm not scared of dying I just don't want to If I stopped lying I'd just disappoint you

Jag och Sofia kom in i ett Robbie samtal och då var jag ju tvungen till att sätta på en favorit skiva, Escapology. Bästa spåren är Love Somebody, Come Undone och Feel. Denna kommer gå på repeat idag :)


I think I'm gonna be sad, I think it's today, yeah. The girl that's driving me mad Is going away.

Sov inget bra alls i natt. Drömde många (och rätt sjuka) drömmar, och nu är jag trött. Tur då att skolan börjar sent idag. Blir skolan all day long. Och sen ska vi försöka dra ihop några och se på film senare ikväll.

Har även beställt
Den förlorade symbolen. Sa till mig själv att jag skulle vänta med den tills jag läst ut Feel, men den är snart utläst och jag har inte speciellt bra diciplin på mig själv.


'cause they don't understand how Death or glory becomes just another story

Idag får jag duktighetspoäng. Jag har varit på en joggingtur i ett nyvaket Karlstad. Jag har tvättat två maskiner tvätt. Diskat och bäddat. Handlat lite mat och hämtat paket på Ica. Nu blir det att ta tag i maten innan det blir jobb. Sista jobbpasset denna vecka. För nu kommer snart hemtentan och mitt i den, presentation, i grupp iofs, men ändå. Det blir alltså att plugga järnet. Våga vägra U. Får nog tillbaka analysen också. Den kommer jag ta tillbaka med glädje...eller....nja....hrm...



All the lonely hearts in London Caught a plane and flew away

Jag håller på att peppa mig själv till att flyga. Kommer inte flyga än på ett bra tag, men lika bra att börja i tid. Jag vet inte riktigt hur man egentligen ska göra för att övervinna en rädsla, så jag kör på mitt egna lilla sätt. Det går ut på att googla London och kolla på allt man vill se när man kommer dit. Och jag ska dit, för i lördags på Ikea sa pappa "Vi åker till London du och jag". (Och muntliga avtal är lika bindande som skriftliga) Var inte så svårt att övertala honom som jag trodde. ;)

Det är lättare att skriva i bloggen, för då finns det kvar och alla kan se, på något sätt känns det mer äkta då, mer på riktigt, svårt att förklara, och sen kan jag ju alltid gå tillbaka och peppa mig själv genom gamla pepp-inlägg.

Jag mår fortfarande dåligt vid blotta synen på ett flygplan, MEN, denna känsla försvinner faktiskt när jag tänker på vad som väntar efter flygningen. Det är värt det. Lätt att säga nu kanske, men det är så jag måste tänka. Det är 2 timmars flygning. Jag har flugit längre förr. 2 timmar, det är inget, det är 4 avsnitt av Vänner. Två avsnitt av House. Det är halva Sagan om Konungens återkomst den förlängda versionen.




music makes me smile...

... speciellt när två av mina favoriter artister kommer med nya videor :)
... speciellt nr 2, när det är två av mina favorit låtar.



Mika - Rain



Lily Allen - Who'd have known


magiskt armband

Köpte för några månader sedan ett armband, ett önskearmband från Brazilets. Man knyter tre knutar  och för varje knut önskar man sig något, och sen när armbandet går sönder, gör önskningarna i uppfyllelse. Jag minns inte vad jag önskade mig och vet heller därför inte om det funkar... Troligen gör det inte det, men pengarna gick till välgörenhet och jag hade under några månader ett fint (nåja i början var det fint) litet lila band på armen.
 


I stand before you naked to the eyes, I will destroy any man who dares abuse my trust, I swear that youll be mine

Min söndag spenderades i Haga hos Frida. Vi gjorde det vi gör bäst, nämligen plöjde igenom Flight of the Conchords säsong 2. Underbart. Var längesedan sist, så det var verkligen på tiden. Blev även att se på Vem kan slå Filip och Fredrick hos Frida. Detta resulterade alltså i en härligt slapp och rolig söndagseftermiddag/kväll. 





Idag blir det städa och sen jobb. Ack du roliga måndag...



I'm your biggest fan I'll follow you until you love me, papa-paparazzi baby, there's no other superstar you know that I'll be your papa-paparazzi

Igår var det skoj. Tacksittning och jag tror nog att vi gangsta faddrarna hade det bästa spexet..
Sen var det nöjes hela kvällen. Dansade sönder mina tår. Och sen var det nattmat utanför BK. Bra kväll. Mycket bra kväll :)

Nu blir det att duscha och vakna till liv, sen väntar FoC säsong 2 med pizza hemma hos Frida.

live from thea

Sitter hos Thea på förfest. Hon tvingade mig att blogga. Jag spelar Mika. De andra verkar måttligt imponerande. Jag, Sofia, Thea och Erica. och nu ringde det även på dörren. Nu kom Kramas styrelse. Bättre än detta kan de inte bli. Nu väntar tacksittning i dimman. Den börjar tjockna vill jag lova. Herregud, punkter till oändligtheten alltså :P nåväl'

Nu blir det att gå tilll vännerna och fortsätta kvällen.

Julen kommer tidigt i år


Nu blir de Thea och sen Tacksittning.
Syns i dimman


But I trip up and then I lose I hate looking like a fool

Idag har det varit full fart. Färga håret mörkare, sen var jag en sväng på stan och shoppade lite inför morgondagen och lite smink som Emlan beställt. Provade även de stövlar jag spanat in ett tag, men de var finare på hyllan än på mina fötter. Och sen var det jobb. Det gick bra och relativt snabbt idag.
Nu sitter jag och äter lite vindruvor, men de är inte så goda som de brukar vara. Ska snart ta mig ett glas oboy och se på Blades of glory. Har en fullspäckad morgondag. Ikea och Bergvik med familjen, sen förvandla mig till T-- och så blir det tacksittning.
En bra lördag måste jag säga =)


Tacksittningen förra året




Ge mig en svårknäckt nöt, sötare gröt, djupare dopp i grytan Glittrigare glim och grötigare rim och mer Arne Weise i rutan Jag vill ha rymligare säck, segare knäck, fetare fläsk från grisen Krimsigare krams, längre långdans och raskare räv på isen

En sneak peak på min outfit för imorgon. Dock kommer nog de vita strumbyxorna bli gråa istället.


You better leave town if you only wanna knock us Nothing stands the pressure of the clash city rockers

Imorse vaknade jag av att Hitsville UK började spelas och jag var pigg. Tänkte att jag lika gärna kunde gå på föreläsningen och under de första 10 minuterna var jag med i föreläsningen, jag anteckade till och med. Men sen kom tröttheten och oengagemanget som ett brev på posten. Och efter det satt jag mest och bytte arbetstider med Linn och längtade tills det skulle bli lunch, tänkte gå hem vid lunch, men fick dåligt samvete, för vi var så få personer där och sen så hade jag ju varit där från början med. Men det gick bra. Hem och börja med middag och sen åka till jobbet och nu sitter jag här. Trött som få.

Imorgon blir det städa, La Familia kommer ju upp på lördag med lite prylar och liknande. Jag ska försöka hinna färga håret, bränna lite pengar, springa lite ärenden, fixa mat och jobba.



jag peppar mig själv


If God is a DJ Life is a dance floor Love is the rhythm You are the music

Sitter på jobbet och väntar på sista bilen. Vet inte om den kommer komma i tid eller ej. Så får snällt vänta till klockan är halv 8 senast. Sedan blir de full fräs hem till mitt besök och fotbollen. Har jobbat som fan idag rent ut sagt. Och då blir man klar en timme innan arbets"dagen" egentligen är slut och så en en bil försenad. Just idag. Hurra.

Nåja. Peppar inför Pink konserten genom att nörda hennes låtar samtidigt som jag vilar ryggen, den tycker inte om att sitta på en datastol för länge.




She poured the drinks and she poured the power, Diamond girl who could talk for hours

Hemma från en rätt så menlös dag i skolan. Sedan var det lite myrorna och lagerhause med Sanna och Frida. Har precis kommit hem nu, blir att diska och plocka lite, får ju besök ikväll. Sista VM-kvals matchen för Sverige. Även om de inte kommer gå vidare till Plat Off, ska man ändå stötta sitt landslag.
Sen blir det jobb och sen fotboll alltså. Min dag det.


Och Fia, du kan hälsa Sixten att det var de tre finaste tekakorna från första plåten och de andra var inne i ugnen :)


så kan det gå när jag leker husmor


Hur tinar man en igloo?







svar: man missbrukar stearinljus


Vilken hurtig tisdag

Idag har jag och Frida varit extremt duktiga och hurtiga. Vi har promenerat till solan och tillbaka till stan, ca 2 mil. Inte helt fel. Det känns dock i benen vill jag lova.
Nu har jag precis lagt på telefonen efter ett samtal med mormor, fått recept på tekakor, så nu ska det bakas. Men först en dusch och sedan storshopping på Bergvik. Både kylen och frysen ekar, så får fylla på dem.


But I will not be caught Coz I can read those velvet eyes And all I see is lies

Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att göra något åt min flygrädsla. Jag kan bara inte gå runt i livet och vara rädd för att flyga. Jag vill ut och resa. Jag vill till London. 2010 ska jag flyga. Jag har börjat operation "övertala pappa", han lät inte helt emot det i alla fall. Och så har jag pratat med kusin S vars man flyger, så förhoppningsvis någon gång inom en relativ snar framtid får jag åka med honom.
Jag ska kicka min flygrädslas ass! Är pepp på detta. Ska övervinna den!

Nåja, till något annat. Har nu bokat tågbiljetter till Stockholm, blir från 9e till 11e november. Kommer husera hos min kusin och hennes fina familj. Kommer bli så bra. Och så ska jag ju se Pink den 10e. Som sagt, kommer bli himla bra detta. Och för andra gången i mitt liv ska jag åka X 2000.


Is there anybody home? Who wants to have me, just to love me

Ny vecka, denna vecka kommer bestå av skola och jobb, den kommer avslutas med tacksittning på lördag. Blir ett bra avslut.
Mina
kurerings-metoder var inte bra någon av dem, för idag är även halsen emot mig. Störande.
Nåja, ska snart ta tag i livet och göra middag och sen peppa inför jobb.
Lagom spexig dag idag alltså.

Nåja, spelar Mika och kan inte bli annat än på bra humör då.


blame it on the girls

Igår var det full fart, kanonkul. Kanske inte att Sverige förlorade, men allt annat var kanonkul. Förfest hos mig med Sara, Sanna och Frida, Thea var även här en snabbis med. Det var dans och fotografering, mycket underhållande kort blev det vill jag lova. Sen var det utgång, hade tänkt gå till Arena eftersom de hade bartömmning, men denna tanke hade uppenarligen alla i Ktown tänkt, så det var kö. Lång kö. Istället blev det Ankan som var lika varm och mysig som alltid. Men roligt var det. Nattmat på Subway, första gången det blev nattmat där för mig. Gott.

Hade en mycket bra kväll. 5 av 5 toast



fint

Haft det roligt i afton. Om det blir lite stavfel, ja då får det bli det helt enkelt. Lyssnar på Daffyd just nu, kanske  lite Christine blir en fin avslutning på denna fina kvällen? Tror nog det blir bra =)





sverige förlora, jag har ändå en bra kväll =)

har fest nu. sanna, frida och sara är här =) vi har sett på morgan pålsson och sen fotbollen, det gick ju inte som vi ville, så gav upp och började spela musik istället. Kommer vi till sydafrika nu?? har inte så stor koll, håller tummarna på att C-ron och resten av sydeuroperna inte kan fotboll.

Lite i dimman är jag allt, ska jag erkänna. Dricker passoa, cider och lysssnar på trevlig musik. Nu kom Sanna och Frida med, som små häckar, Frida har lätt den snyggaste bilden ikväll., får se om den kommer upp =)


Sanna hälsar: "Rock on!!"






Father wears his Sunday best, Mother's tired she needs a rest

Snart kommer folket, Sanna, Sara och Frida på förfest. Födelen med att få besök (förutom sällskapet då) är att man städar, och min lägenhet har inte varit så ren på länge. Körde på vaniljljus med, vet inte riktigt om det luktar eftersom min näsa inte är riktigt som den ska. Men ska in i dimman ikväll, bacillerna kommer nog gå vilse och lämna mig ifred, det är planen. Just nu peppar jag med denna låten, och tänker tillbaka till en underbar kväll i Småland.




förfrusna fingrar är ett minne blott


I'll never forget you They said we'd never make it My sweet joy Always remember me

det första jag får se när jag sätter på tvn är Mika. Dagen startade alltså på en mycket bra sätt. Sedan dess har jag tvättat och diskat. Ska snart köra runt med dammsugaren. Sen blir det stan. Jag måste ha ett par vantar, höll på att förfrysa mina fingrar när jag åkte hem från jobbet igår. Ja, det var väl det lilla jag hade att säga, allt för att inte behöva starta dammsugaren antar jag...


Dammsuga. Jeey!!


fredagskväll

Jag har lite problem med kroppstemperaturen, ena stunden fryser jag för att sedan börja svettas. Härligt. Lagom rolig kväll alltså, sett klart på Da Vinci Koden, inte alls så bra som boken! Men det får några plus bara för att Ian McKellen är med. Det blir alltid plus när han är med. Blev lite sugen att sätta på Sagan om konungens återkomst nu bara för det, för Gandalf då alltså. Men den är närmare 4 timmar lång. Så får nöja mig med Da Vinci idag tror jag.

Vet ni vilken jag har för spexig lördag framför mig då? Kanske inte så lätt att veta, men den kommer bli jäklig spexig vill jag lova. Eller ja, morgonen, som består av tvätt, är väl inte det roligaste kanske, men sen så. Runda på stan med Frida och Sanna, sen kommer de hem till mig och ser på Morgan Påhlsson och sen blir det fotboll och förfest och sedan utgång. Som sagt. En spexig lördag!



jag har två olika kurerings metoder. Vilken är bäst? Det märks på söndag morgon

Sitter på jobbet, har en liten rast. Jag har under dagen börjat bli riktigt förkyld. Så himla dumt alltså. Nåja, nu kurerar jag mig med vatten och kladdkaka (fanns på jobbet, inte helt fel, sjukt god) och så spelas Sliimy. Kurera mera. Och det ska jag när jag kommer hem, kurera alltså, smoothie och vindruvor och film. Om inte detta funkar så blir det att dricka bort bacillerna imorgon med Frida och Sanna. Får se vilket som ger mest resultat, nyttiga sättet med vatten och frukt eller onyttiga med alkohol och dans. Spännande.


And it was New York, New York And she took his heart away oh my And it was New York, New York She had poisoned his sweet mind

Vaknat till liv. Eller ja, relativt iaf. Förkyld, mycket dumt, ska snart vräka lite frukost och sen promenad. Måste ha luft. Och sen blir det jobb ikväll. Sen blir det nog sista delen av Da Vinci Koden ikväll med. Så lång att man måste dela upp den ju, eller så ska man kanske börja se på en tre timmars film klockan 22:30 en vardagskväll.


Och på tal om HC, kollade i utkast på min mobil, där hittade jag ett sms som det stod "U must be Harry". Stod inte vem jag hade tänkt skicka detta sms till, så jag undrar nu, hur tjock var dimman egentligen?


You gave me a weak heart, God gave me soul But still that is nothing compared what's been given to you

Då var jag klar med analysen, redovisat idag. Sitter och väntar på inspiration till att ta tag i disken, men den kommer inte. Hur som helst så blir det lugnt idag. Mycket lugnt. Tvn tvn tvn och lite mer tv. Är himla trött med, och imorgon är det sovmorgon. Fint planerat det. Har ingen mer skola fören på onsdag, inget jag klagar över.


onsdag

Äntligen är denna långa dag slut. Sova det blir.
Skolan och lyssnat på redovisningar, sedan direkt till jobbet och var där till kl 20 typ. Har kollat igenom min otroligt tarvliga powerpoint och fått lite ångest. Lång dag i skolan imorgon igen, inget jobb direkt efter i alla fall, alltid något.


If you can't get a girl But your best friend can It's time to move your body

Idag var det skolan några timmar med Frida och Sanna. Fixade iordning min powerpoint presentation. Rätt så simpel, men sen är jag inte någon form av datasnille heller. Finns en anledning till att jag läser globala och inte visuella. Nåväl. Efter några timmar åkte jag och Sanna till Ikea och Frida fortsätta skriva på sitt arbete.
På ikea blev det några kuddar och ljus (har blivit en ljusmänniska, kan iofs bero på att jag bor i en igloo) för min del, Sanna köpte bord. Sedan jag kommit hem har jag fixat mat, sett på Christine, fick boxen idag, jeey. Och sen inte mycket mer. Ska dona lite med arbetet och så, men sen blir det inte mycket mer idag.
Tvn hägrar.



dagens Rhys

Like a cake shop without any cakes, like a cornflakes box without any flakes.
Left all alone in the world, like a little laughing girl

Move while you're watching me dance with the enemy here is my remedy

Har hängt i skolan sedankl 9 imorse med Frida och Sanna. Simon tittade även förbi en sväng. Blev lunch, inte Selma denna gången utan restaurangen. Spännande. Sedan kl 14 har vi suttit i Ägget-huset igen. Frida har skrivit lite på tavlan, att det kanske, eventuellt, typ ska pluggas analys och det är just det vi gör. Jag har kommit en bit på vägne, vet inte om jag är klar eller ej. Ska läsa igenom och se vad jag kan skriva mer. Om de inte blir någon mer kommer jag nog överleva ändå tror jag. Funderar på att springa ner och köpa mig lite gott, bara för att. Denna låten har förövrigt nördats idag. Underbar.


mika - blame it on the girls





Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en

Har nu uppfyllt min personliga kvot för dagens plugg. Resten får göras imorgon då en heldag på Uni väntar. Nu har jag belönat mig själv med varm oboy och ser på Love Actually. Fin film det. Sen blir det nog sova. Är trött, var ute på en promenad med Frida förut, den tog mina sista krafter.


Oh it seemed forever stopped today, All the lonely hearts in London Caught a plane and flew away

Det händer bara inte. Har inte ens 20 ord kvar till min personliga gräns för skrivna ord på analysen idag. Jag ska upp i 700 och jag måste hitta referenser, annars måste jag bjuda Sanna på en muffins, och det går ju inte för sig alls det. Så jag sitter och nördar RW låtar samtidigt som jag försöker hitta någon som passar bra ihop med min Spotify, alltså referens till min analys av Spotify, men det står ju bara om Nike och skit i mina böcker. Hu. Börjar bli övertrött med. Och förkyld. Tror det i alla fall. Sprängade huvudvärk och irriterad hals. Jeey. Blir att värma oboy och sitta och smaska på lite vindruvor sen tror jag. Men först. 20 ord och en referens. Om jag hittar en referens lär jag kunna få ut minst 20 ord också. Så prio 1. En referens!




You WON'T be lost, hurt, tired or lonely. Something beautiful will come your way

Idag har jag vaknat, sett på Gilmore Girls, häckat framför FB, kollat på gamla bilder. Det var mycket underhållande vill jag lova. Får dock lite ångest över hur jag egentligen såg ut, mitt hår var ju oförklarligt, ingen frisyr alls. Nu ska jag fixa iordning mig lite, sen väntar en dag av analyserande av Spotify ur ett ekonomiskt perspektiv. ÄR verkligen spotten bra för artister?  That will be my mission to find out.





detta är numera "kvällen då sanna tog med 1 kg morötter"

Haft en riktigt bra lördagskväll. Började med att Sanna kom med 1 kg morötter och sen kom Sofia och vi alla tre åt ostbågar, morötter och gruka med dipp och drack fanta samtidigt som vi såg på Monty Python and the holy graal. Sen så satte vi på tecknat och Sofia hittade en fototidning och vi kom att prata på ljusfotografering, så det höll vi på med under kvällskvisten. Underbart underhållande att se hur man såg ut när man gjorde det och sen se hur bilder blev. Fick mig ett par bra skratt vill jag lova. Precis som det ska vara på lördagskvällar :)




Har invigt mina ljuslyktor. Igloon är kall, ute är det kallt och regnigt och jag vill ha värme.



Cos I'm slipping away Like the sand to the tide Falling into your arms Falling into your eyes

Två tvättmaskiner tvätt har blivit tvättad och håller nu på att torkas. En timmes promenad och en frukost. Det är det jag har gjort idag. Mer idag blir storstädning, shopping och sen ikväll är det Monty med Sanna. Så Lördagen kan nog arta sig till en rätt så bra dag tror jag.

Sitter och lyssnar på soundtracket till Love Actually. Kanske blir film senare också, har inte sett den på länge. Får nog bli så.

Nu, en till toast och sen påbörja städet.



Teenage dreams in a teenage circus Running around like a clown on purpose

blir nog inget plugg idag. Är sjukt trött. Upp imorgon med för en promenad och tvätt tidigt. Så blir nog sova efter Mikas uppträdande på Skavlan. Är fortfarande helt hyper över att jag ska få se honom live. I övrigt har kvällen bjudit på oboy, toast och kex. Fin fredagskväll. Lugn fredagskväll.


Hey hey hey it's my birthday, you missed it, Don't worry about the cake and the present I'm gonna buy it, eat it, feeling selfish

Idag har jag haft lite att göra. Diskat, bokat tvättid, lagat mat, bokat biljetter, pluggat. Nu till pluggandet som stör mig något så fruktansvärt. Jag har MINDRE ord nu än när jag började i morse. Hur? Hur? Ah, blir så frustrerad. Målet för idag är att nå 650 ord innan jag somnar, och de ska vara sammanhängade och rätt så relevanta ord också.
Nu blir det jobb, men mest av allt vill jag bara kunna ta helg och elda lite analyser och kurslitteratur. Men så lycklig ska jag inte få vara nej.


18 mars 2010

Missade honom när han var här 2007, missade honom på RixFm festivalen i Malmö 2009, jag missade honom på Skavlan igår
men äntligen ska jag få se Mika live. I Stockholm i Mars med Frida. Underbart :)



It’s a cruel cross that I have to bear
If you come a little close I’m going to pull your hair
More than just a toy in a patch-blue suit
Hold me in your arms I’m just a boy like you
But your mama thought there was somethin’ wrong
Didn’t want you sleeping with a boy too long
It’s a serious thing in a grown-up world
Maybe you’d be better with a Barbie girl


Gimme a ticket for an aeroplane, Ain't got time to take a fast train

Lite mer "tummen upp" saker denna dagen.
Har upptäckt hur man får elementen att bete sig, hellre ljummet än iskallt som jag brukar säga
Fått in lite mer text på arbetet, om det är relevant? Ger det mer ord, då är det relevant! Dagens motto
Jag hade en halv mörkchokladkaka kvar sedan igår
Spotify funkar och
denna låten nördas


Well, she wrote me a letter Said she couldn't live without me no more. Listen mister can't you see I got to get back

Idag känns det lite bättre. Efter en dag på Uni med Frida så känns det bättre. Kommit gång mer med arbetet, fått en med en referens från kurslitterturen (jey!) Så idag känns det bättre. Nu blir det snart Christine, ett program jag blivit kär i, sen plugg och dusch (idag saknar jag att inte ha ett badkar, igloon, a.k.a. my crib är ISKALL) och sen blir det att titta på Talladega nights: The ballad of Ricky Bobby samtidigt som jag försöker få lite skrivet på
arbetet.