Happy new year

Såhär ska jag fira in det nya året:
(schema gjort av Jenny)


18.00: Jag och Xandra infinner oss som sista personer till bartyt.
18.01: Kyssar på kinderna och välkomstdrink.
18.10: Jenny förbereder potatisgratängen, klyftpotatisen och fläskfilén innan den sätts in i ugnen.
18.11: Kort efter att Jenny har tagit på sig förklädet gör även ansvarig person (Amanda) i ordning förrätten och resten av packet (X, S & A) fixar sallad.
18.30: Förrätt och mingel.
19.00: Alla intar sina platser vid bordet (Jenny fixar placeringskort).
19.01: Maten står serverad! Vin/cider/öl till maten för fyllans skull!
19.30: Ansvariga personer (Angelica och Sofia) fixar kladdisen.
19.45: Efterrätten intas i soffan framför "Grevinnan och betjänten".
20.00: Päs, paltkoma och tjöt i soffan.
21.00: Femkamp arrangerad av Lövet och Trädet.
21.45: Fri tid.
22.15: Party & co - skitroligt spel som J & X har med sig.
23.30: UTGÅNG (Lipz, O´learys, Butlers eller liknande) om vi vill?
24.00: Nyårsskål i kylan någonstans i Trollywood;)
03.00: Snark Zzzz


Och med det säger jag Gott nytt år.
Hoppas alla kommer få en lika spexig afton som jag uppenbarligen kommer att få :)


it's been a hard day's night

Men hallå. Jag skrev ju inte inte vad jag gjorde igår hemma hos Sanna i förra inlägget, var väl så frustrerad över SF.
Men hemma hos Sanna så spelde vi Kinect! Så roligt. Dansade, blev totalt krossad av Sanna, men de var skoj ändå, sen körde vi även lite Adventure, tror det heter så, vi åkte flotte, sen började jag hosta och få ont i halsen, så tittade på när Sanna och Jonathan körde på. Roligt att se på. Nästan så att man ångrar att man inte satsade på ett Xbox istället för Wii...

Dream a dream and what you see will be

Skit SF! Bion igår fungerade inte! Det började bra, men efter, kanske en kvart, blev det suddigt och filmen stängdes av. Filmen startades och höll på ett tag, och sedan blev det samma sak igen. Och även en tredje gång, men efter filmen stängts av den tredje gången, fick vi alla snällt gå hem med två ersättningsbiljetter. Skit. Jag som så gärna ville se Narnia. Var inte heller speciellt imponerad över 3D effekterna...

Nåja, ska inte vara bitter nu när det är nyårsafton.

Jag ska äta lite frukost framför Den oändliga historien och sen packa och städa det sista, innan tåget går mot Trollhättan.


If I had the chance I'd ask the world to dance

När man är ensam och är sällskapsjuk, när man har noll motivation för att plugga, när hjärtat hoppar lite extra och man hostar lungorna ur sig. Då finns det bara en sak att göra. Bjuda in sig själv till en spexig kompis. Sagt och gjort, om en halvtimme går bussen mot Sanna och Jonathan. Trevligt värre.

Och ikväll blir det bio. Jag älskar att gå på bio. Och denna gång blir det 3D bio till och med. Första gången jag går på det. Mitt fina sällskap för kvällen står Sanna, Thea och Jonathan för. Det blir Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen. Ah Ben Barnes i 3D, aldrig fel.


It's The Most Wonderful Time Of The Year

Lite bilder från julafton










come fly with me

Nu har jag äntligen sett det första avsnittet av Matt Lucas och David Walliam's nya serie "Come fly with me". En serie som utspelar sig på en flygplats och liknar alla "riktiga" flygplats-dokumentärer, eller om det kallas för reality show, hur som helst. Och eftersom de är skaparna av Little Britain, var förväntningarna skyhöga. Och de infriades till stor del, lika bra som Little Britain kommer det nog inte bli, men riktigt roligt var det. Nästa avsnitt kommer imorgon eller om det var i övermorgon, det lär märkas. Och det ska verkligen ses.

Jag rekomenderar alla med bra humor att se detta, man blir inte besviken.


Printscreen från datorn


lost in a melody

Mario Cart Wii.
När man vill tänka på något annat.


we hear the sun

Det som hänt sen jag skrev sist:
Jag har härjat på HC med en massa trevligt folk.
Jag har köpt ett Nintendo Wii.
Jag har nördat Nintendo Wii.
Jag har kommit tillbaka till Karlstad.
Jag har jobbat.
Jag har sett Despicable Me.
Jag har varit i Trollhättan.

Nu ska jag snart gå ner mot stan för att träffa Sanna. Inte sett henne på länge, så det blir trevligt. Med betoning på trevligt.

Denna vecka är det jobb och plugg som gäller, någon förvånad? Mitt mål är alla alla duggor ska vara klara samt att biografin ska vara utläst och de frågorna som hör till ska börja besvaras. Sen firar vi in det nya året i Trollhättan med Amanda, Jenny, Sofia och Xandra.



Santa Claus Is Coming To Town

Haft en toppen dag med bästa släkten. Middag hos mormor, Kalle Anka och godis hemma hos mamma och pappa. Tomten hittade även hit, till Vera och Alice's stora glädje. Sedan var det julklappsutdelning hemma hos farmor och farfar. Fick fin fina julklappar, mycket nöjd. Och nu sitter vi hemma hos mamma och pappa och ser på Svensson Svensson. Fin avslutning på en fin julafton.


En av de mest underliga julklappar jag fått.
En apa som torkar naglacket.
Det kommer ut luft ur munnen på den när man trycker på bananplattan.


tomtar överallt och en skog av gröna granar Jag vill ha snötyngda hus

Dan före dan.
Jag har varit i Bfors, handlat viktiga saker, som alkohol och hårfärg, jag är numera brunett. Ändrar man inte på frisyren, får man ändra hårfärgen, som jag brukar säga.
Sen var vi en hos morfar och gjorde det julfint och sen var vi en sväng hos mormor. Imorgon blir det julbord där, inte helt fel.
Om två timmar kommer bror och Sabina för uppesittarkväll. Bingolotto, gröt, ostsmörgås (varför ha skinka när det finns ost? mitt motto) och TP. Himla trevligt.


It's gonna take some time But I'll get there

Okej så bilfärden hem gick inte riktigt som planerat.
Allt flöt på bra tills vi kom till Åmål och jag var tvungen att göra ett kort besök hos moster och låna hennes toalett. När vi kom i sista korsen, innan mosters gata, så körde vi ut på vägen och samtidigt som vi körde ut, kom en stor röd bil i en väldans fart. Vi sladdade och stod så gott som still på vägen, medan den röda sladdade upp i en snöhög, den röda bilens bakdel studsade ut i vägen igen och in i våran bil som åkte in i en snöhög. Vi hade dock tur, för den röda bilen slog i vår bils bakdörr, där ingen satt. Så det gick bra med alla inblandade. Jag fick dock lite ont i örat av ljudet som kom när bilen slog i vår bil och glaset krossades, men sen är mina öron lite veka också. Men alla klarade sig bra. Det är ju det viktigaste.


I sing this song To pass the time away Driving in my car Driving home for Christmas

Billingen nästa.


Dreams of santa dreams of snow Fingers numb

Idag träffade jag Erika, var ju min tur att bjuda på fika. King Creole. Lika gott som förra gången. Och lika trevligt sällskap så klart. Erika slutar på jobbet idag, flyttar ifrån Ktown och Haga och drar i vår vidare till Amerikat. Förhoppningsvis hinner vi med en fika till innan dess.
Efter fikat drog jag ner på stan för att hitta en outfit att ha på julafton, eftersom min klänning blev nedröstad. Hittade inga kläder alls, eller ja, jag hittade ett par strumpbyxor. Alltid något. Det var kallt att gå runt på stan i ett par tunna leggings. Men å andra sidan, känsel i benen är väl överskattat?

Nu ska jag diska och packa iordning det sista innan pappa kommer och vi beger oss hemåt.


And so this is Christmas I hope you have fun

Igår hämtade jag ut min tenta. Det var ju två i en, en hemtenta och en salstenta, sen räknades poängen ihop och man fick ett gemensamt betyg för bägge. Jag fick G men det var inte många poäng över g gränsen. Men jag är jäkligt nöjd ändå med mitt betyg. För november var en jobbig månad. En hemtenta, en salstenta, ett litteraturseminarium i skolan, och utöver det jobbade jag typ mer än dubbelt så många timmar på jobbet än vad jag normalt gör på en månad. Jag fick in hemtentan samma dag som den skulle vara inne, man kunde vänta några veckor med att lämna in den, men jag behövde veta mitt betyg snarast och inte i januari. Jag var inte alls nöjd med hemtentan när jag skickade in den, men den kom in i rätt tid, och det jag hade skrivit räckte ju, men tror att om jag hade suttit lite mer med den hade det gått en aning bättre.

Jag är stolt över det jag klarade av i november. Det är inte ofta jag skriver så om mig själv, men nu gör jag det. Och för att belöna mig själv, blir det ett Nintendo Wii i mellandagarna.


Another year over And a new one just begun

Varit på sista föreläsningen detta år. Nu är det bara två inlämningar kvar och en tenta, i hela kursen.
Har ett jobbpass kvar denna vecka, och det är ikväll.

Ska promenera med Erika. Med mycket kläder, det är iskallt verkligen ute. Men då får vi i alla fall en vit jul, så jag klagar inte.

Ska packa och städa lite innan det är dags att gå.


When the snowman brings the snow Well he just might like to know

Blev en liten bloggpaus under helgen, sånt händer.

I fredags så lekte jag med Amanda, Jenny och Sofia. Vi hade vår traditionsenliga grötkväll där vi lottade ut varandras julklappar, jag fick Jennys, för typ 3e året i rad. Denna gång var det grejer som man ska ha när man gör drinkar. Väldigt spexigt. Hade en underbar kväll med dem, inte för att jag brukar ha något annat när jag är med dem.

I lördags var det meningen att jag och Malin skulle städa och donan hemma hos farmor och farfar, som vi gör varje år, men Malin fick inte igång sin bil, så jag fick dona själv, men det fungerade det med, tråkigare än vanligt, hade ju ingen att skvallra med, men nu har de jul i huset i alla fall.
På kvällen hade jag inget planerat, mina föräldrar lämnade Billingen och då gjorde jag också det, åkte till Bengtsfors för att hänga med Emlan och hennes Sebastian. Vi åt kina mat och såg på film och åt godis. Väldans trevligt.

I söndags så var det tomteparad i Långed. Det var kallt, men ack så trevligt. Dansade runt granen, pratade med mina DLIK-tjejer, fick en godispåse av en snäll tomte och köpte lite lotter. Vann inget. Men hade en fin kväll i Långed.


julen är här

Vilken dag!

Åkte hemåt.
Fixade till frillen hos Marit, blev nöjd.
Åt mat från bästa Kings.
Upptäckte att jag klarade tentorna!
Ska snart träffa tre utav världens bästa människor.

Gillar't.


på radion sjöng dom om fred på jorden

Okej så det blev en halv dugga klar istället för fyra stycken.
Jag har tömt mina konton. Cash is king.
Jag har hittat en klänning. En julafton/juldag/nyårsklänning. Är man student så gälller det att vara ekonomisk.
Jag har bakat och misslyckats.
Jag dansade runt till musikhjälpen samtidigt som jag städade lyan.
Till middag åt jag pannkakor och saft samtidigt som jag såg på Grinchen. Är man 22 år så är man.
Sen tog jag en massa bilder på mig själv i webcam. För att jag kan. Och vill.
Nu ska jag och min spexiga studiegrupp härja på Tables. Biljard it is!



Jag såg en stjärna falla det var i natt när alla sov

det ska vara snökaos nu, enligt tidningarna. Men vi har mest kaos. Alltså ingen snö. Det växlar mellan regn och snö. Väldigt mysigt.

Idag är det ingen skola eller jobb för mig. Galet.
Så jag ska ner på stan och leta kläder.
Sen ska jag göra duggor som aldrig förr.
Städa och packa.
Sen avslutas dagen med biljard med studiegruppen.


Rocking around the Christmas Tree Have a happy holiday Everyone's dancing merrily In a new old fashioned way

Inte världens bästa bilder. Men orkar inte masa mer. Här är i alla fall min gran.




christmas lights

Dagen började bra, var på bra humör och sånt. Men sen började det gå utför en aning. Hittade inte min lypsyl, vilket jag är smått beroende av. På rasten så lyckades jag bryta sönder mitt bankomatkort. Och jag har inga kontanter, om man inte räknar min 10kr samling, men orka släpa runt på den. Mitt nya kort kommer i början på nästa vecka.

Men vem behöver kontokort när man inte har kontanter?
Mitt nya motto.

Nu ska jag plugga lite innan det blir jobb.


Vem har tänt den stjärnan som speglas i ditt öga

I natt drömde jag att jag spelade fotboll på vårsäsongen. Alltså i solen och på riktigt gräs. Inte helt säker på vilken plan, men tror det var på Ekhagsvallen.

Fan vad jag saknar att spela fotboll.


And give your dreams the wings to fly

Jag sov så bra i natt, var helt utvilad när klockan ringde. Hurra. Inte ofta det händer.

Hängde med relativt bra på föreläsningen.
Jag och Malin lyckades även att klara av metro's korsord på rekordtid.

Nu har jag försökt läsa om Första världskriget i den stora blåa boken, det går sådär. Funderar på om jag istället ska göra dugga nr 2 innan det blir jobb. Blir bil till jobbet idag. Lyx. Får skjuts av Erika och hennes mamma. Himla snällt.


Believe in what your heart is saying Hear the melody that's playing

jag hade tänkt att gå till jobbet idag. Få lite luft. Men sen skulle inte min promenadkompanjon Erika gå från Haga, och jag är sjukt trött och ont i halsen. Så jag latar mig och tar bussen. Tar med Michael P med mig, så får han hålla mig sällskap tills jobbet börjar.


There's no time to waste There's so much to celebrate

Veckan har bara börjat. Och jag är redan trött på den. Det får mer än gärna bli torsdag eftermiddag. Eller fredag morgon.

Mån-ons har jag skola på förmiddagen och sen jobb på eftermiddagen. Inte överdrivet roligt. På torsdag har jag en föreläsning, sen stan för att hitta något att på mig på jul. Hemma det blir städning, tvätta, packa och baka.

På fredag åker jag hem till Billingen där jag ska vara hela helgen.
Jag ska klippa mig i Åmål. Äta gröt och fira jul med Skogen. Julpynta med kusin hemma hos farmor och farfar. Våldgästa bror och våldgästa Emlan. Jag ska till Långed och gå på Tomtepromenad. Och slinga mors hår.

Och så ska jag plugga.

So much to do.
So little time.


Ships go sailing far across the sea Trusting starlight to get where they need to be When it seems that we have lost our way We find ourselves again on Christmas day

Hadet det så himla trevligt igår hos Anna. Vi lagade tacos och såg på Sex and the City, och åt naturgodis tills vi mådde illa. Som sig bör på en lördag.

Nu har jag ätit gröt och sett på Mysteriet på Greveholm. Ska snart hoppa på bussen som tar mig till Bergvik, via Våxnäs där Sanna ska hoppa på, och sen ska vi spendera pengar.


winter wonderland

Jag är hungrig. Om en och en halv timme är det tacos. Så får hålla mig lite till.

Löpningen var inte jätteskoj idag precis. Det har uppenbarligen snöat i natt, så det var snöigt och lite jobbigt att springa, två steg fram, ett steg bak typ.

Jag skrev klart första duggan som handlade om en kvinna under första världskriget. Samtidigt som jag skrev såg jag på Sunes jul. Otroligt underhållande.

Nu ser jag på Narina: Häxan och Lejonet. Bra film, även om inte Caspian är med, men det funkar ändå.


mer jul ge mig mer jul jag vill ha

Efter en lugn kväll på jobbet så åkte jag hem till Sofia där det var idolkväll. Hur trevligt som helst. Hade inte träffat dem på länge, så det var verkligen på tiden. Vi satt och såg när Jay vann Idol och när Lady Gaga vann best female voice på vh1. Vi pratade om det mesta och åt ostbågar och nötter och drack julmust. Fin fredag.

Idag ska jag plugga och sen ska jag ut och jogga och ikväll är det tacos med Anna. Bra lördag.


Sagan om Ringen risk


Stop The Cavalry

Jag har läst ca 2 kapitel i biografin. Jag har gjort halva dugga 1.
Alltid något.

Nu ska jag hoppa iväg till bussen, orkar inte gå till jobbet idag. Kallt. Sen blir det idol hos Sofia. Inte fel någonstans.


Idolmys för två år sedan.


do they know it's christmas

Idag fikade jag och Erika på King Creole och de var ju helt underbart trevigt. God fika och fin musik. Och trevligt sällskap med så klart. Jag köpte en skål gjord på en gammal vinylskiva. Mycket nöjd.




är du en av tusen små

idag var det meningen att jag skulle ut och springa på morgonen, men vaknade med ont i halsen och en täppt näsa. Så får vänta med nästa löptur. Men ska i alla fall promenera till jobbet.

Om en timme ska jag möta Erika för ett nytt försök till att fika på Elvis-fiket.
Och sen är det jobb i eftermiddag.
Och på kvällen går det rykten om att det är idol-finalkväll hos Sofia. Som det brukar. En liten tradition.


Hey Mr Churchill comes over here To say we're doing splendidly But it's very cold out here in the snow Marching to win from the enemy Oh I say it's tough I have had enough Can you stop the Cavalry?

Nu har jag trotsa kylan och min lathet och varit ute på en joggingtur. Blev inte speciellt långt eller snabbt, men har inte tränat på över en månad, så tar det lugnt i början.

Idag efter skolan gav jag mig ut på en shoppingtur. Prio var de sista julklapparna och glitter till min gran. Kom istället hem med lite kläder till mig själv. Men det är inte mitt fel att de inte säljer glitter någonstans i stan. Ska ut till Bergvik på söndag. Allt för mitt glitter. Jag ska ha häng-glitter eller vad man nu kan kalla det.


Believe in what you feel inside And give your dreams the wings to fly You have everything you need If you just believe

Igår var jag med Anna till SkinDeep när hon tatuerade sig. Gissa om jag blev sugen på att göra en till.

När jag går till jobbet så går jag längs älven, som nu är isig. Och igår såg jag en räv som sprang runt på isen! Räven raskade på isen! Jag tyckte det var otroligt roligt, mina kollegor, inte lika roade.

Idag kom jag på varför jag avskyr att duscha på morgonen, man måste gå upp lite tidigare än vanligt och sen den enorma kyla som kommer när man kliver ut ur duschen.

Nu är det föreläsning och sen ska jag shoppa.


Believe in what your heart is saying Hear the melody that's playing There's no time to waste There's so much to celebrate

Nu ska jag promenera till jobbet. Gjorde det igår också. Måste ju få lite motion och luft på någon sätt. Då passar en promenad på ca 5 km bra. Även om de är iskallt. Idag har jag dock på mig underställsbyxor, det hade jag inte igår, tappade känseln i låren efter ca 10 minuter.


Children sleeping snow is softly falling Dreams are calling like bells in the distance We were dreamers not so long ago But one by one we all had to grow up When it seems the magic's slipped away We find it all again on Christmas day

Idag var det meningen att jag skulle gå på föreläsning, en tidig sådan. Men jag somnade sent igår och sov allmänt dåligt, så jag var död när klockan ringde, skippade föreläsningen och ställde om klockan på 9, men måste ha varit trött då med, för istället för snooze stängde jag av alarmet och vaknade kvart i 11. Inte helt okej.

Nu ska jag dock plugga. Jag lovar.


Fairytale Of New York

Nu kan jag läsa något annat än kurslitteraturen utan att få dåligt samvete. Vi har nämligen ett litteraturseminarium i början av nästa år, vi ska läsa en biografi. Jag har ju redan påbörjat Michael Parkinson's bok, så det blir den jag ska läsa. Helt okej.


snart kommer änglarna att landa

Det var hur trevligt som helst igår.

Bion var sådär bra, jag måste nog säga att jag gillade 6an mer än 7:an. Jag är inget jättefan av Harry Potter, men det känns som det är någon man måste se, såsom Twillight filmerna, även om jag skulle välja Harry Potter framför Twillight any time.

Efter bion var vi en sväng hemma hos Anna, där Katarina mötte upp oss. Vi satt och tjatade lite innan vi drog till Annas kompis som bodde på andra sidan gården. Där spelade vi två omgångar av "med andra ord". Först tjejerna mot killarna, vi vann. Andra gången hamnade jag med killarna, vi vann. Någon som ser den gemensamma nämnaren till vinsterna?

Sen hamnade vi på Koriander, där vi dansade lite och tjatade och skrattade. Sen var det nattmat på Sibylla. En fin fin kväll.

Idag var det tänkt att jag och Linn skulle åka skridskor, men jag sov lite väl lite i natt och min hals är inte min vän, så bestämde vi oss för att skjuta upp åkningen. Istället ska jag försöka mig på att göra lite duggor.

Och det snöar.


Rockin' Around the Christmas Tree

Idag fick jag mig en gran, en liten 120 cm. Den är dock i Saja's bil för tillfället, får hämta hem den imorgon. Var ute på Våxnäs och shoppade loss lite, sen en sväng på stan och mat. Nu är jag redo för kvällen. Bio och sen en lugn, med betoning på lugn, utgång.

Före bion ska jag och Anna springa och härja på en julmarknad först.


Does your granny always tell ya that the old songs are the best? Then she's up and rock 'n' rollin' with the rest

Vart är all snö? Det snöade lite igår, men inga större mängder, jag vill ha mer snö.

Igår gick det inte riktigt som jag och Erika ville, King Creole, som Elvis-fiket heter, var stängt. Typiskt, men vi ska göra ett nytt försök i veckan. Så vi hamnde på stan i stället, på Expressohouse. Hur trevligt som helst, sen gick vi en snabb vända på stan innan jag drog mot jobbet. Och det var en bra dag på jobbet. Ingen stress och vi var klara lite tidigare. Anna följde med mig hem och vi åt pizza och såg på Harry Potter och halvblodsprinsen. Helt okej bra.

Idag började dagen med scones och Mysteriet på Greveholm, en bra start. Ska snart möta upp Anna, så får väl börja göra mig iordning.


it may be winter outside

med tanke på mitt förra inlägg, som bara handlade om vantar, kan man ju inget annat än att konstatera att jag lever ett väldigt händelserikt liv. Men det ska det bli ändring på i helgen. För nu i helgen händer det massvis med spexiga saker vill jag lova.

Om 25 minuter ska jag möta upp Erika och vi ska äntligen fika på ett fik här i Haga som vi pratat om i månader nu. Ett Elvis-fik, kan ju inte bli fel.
Sen jobbar vi lite på det och efter jobbet är det pizza och Harry Potter 6 med Anna.

Imorgon är det julgransjakt med Saja och Anna, sedan bio, Harry Potter 7 del 1, med Anna och troligen Viktoria, och sedan en liten utgång med Anna och Katrina, kanske Viktoria.

På söndag, om vädret tillåter, är det skridskoåkning med Linn i Mariebergsskogen.

Spexig helg eller spexig helg?



Ingen tar lika bra bilder som min mobil.
Jag och Anna.


What will your daddy do When he sees your Mama kissin' Santa Claus

Förra helgen så tappade jag min ena vante, någon som är chockad? Detta är inte helt okej med tanke på hur kallt det är. Jag har inte orkat köpa några nya, eftersom jag är så trött på mig själv som ALLTID tappar vantarna. Hittade ett par underbart sköna, som såklart kostade 250 kr. Varför ska alltid det som jag gillar mest vara det allra dyraste i hela affären?

Hur som helst. Jag rotade runt i mina lådor efter en annan vante, så jag kunde köra som förra året, ha omatchande vantar, i alla fall för ett tag, men då hittade jag faktiskt det sista paret jag köpte förra året. Då blev jag glad. Dock blev jag lite mindre glad när jag gick ut i ca -15 och upptäckte att vantarna var lite för tunna för den kyla vi har just nu, så får ändå köpa ett par tjockare i helgen, men jag är ändå glad över att jag faktiskt har ett helt par vantar. Som har överlevt i nästan ett år i min ägo. Det måste vara något slags rekord.


Så ge mig trettio grader kallt tomtar överallt och en skog av gröna granar

Nu har Julie, Andrée och Pelle åkt hemåt. Vi spelade i nästan 4 timmar, men det var riktigt roligt. Kan bero på att jag vann hela skiten! Då är det ju alltid skoj. Nej då, det hade allt varit skoj annars också. Jag tog över hela Rohan med mina alver och örnar.



I am a poor boy too pa rum pum pum pum I have no gift to bring pa rum pum pum pum

Är besatt av Little Drummer Boy. Hänger på Spotify för att leta efter bra versioner, det finns massvis med olika versioner, vissa bra, andra inte lika bra.

Nu ska jag duscha och sen springa ner till affären och sen är jag redo för Risk.


And so this is Christmas I hope you have fun The near and the dear one The old and the young

Idag har jag storstädat, eller ja, jag håller fortfarande på. Jag får besök om några timmar. Delat utav min studiegrupp kommer, vi ska spela Risk. Sagan om Ringen risk för att vara exakt. Har aldrig spelat Risk, så det ska bli roligt att prova.