jag är bara tvungen

Snart.


So I'll play along when I hear that special song I’m gonna be the one who gets it right. You'd better move when you're swayin’ round the room Looks like the magic's only ours tonight

Igår var det lördag och fest hos Sänna. Kortspel, BSB, djurläten och ett himla trevligt sällskap. Sen drog vi vidare till Nöjes. Jag var sjukt pepp på att prova en strawberry daiquiri, men de kunde de inte göra. Fick nöja mig med en annan jordgubbsdrink som var helt okej god. Spenderade lite tid inne på dansgolvet och sedan vid borden och tjatade lite. Drog ner på stan med Frida, köpte mat och sedan hem och nörda lite Mighty Boosh.

Så, summan av kardemumman: Fin kväll





Rewritten by machine and new technology, and now I understand the problems you can see. Oh-a oh I met your children Oh-a oh What did you tell them? Video killed the radio star.

jag missade utröstningen i Biggest Loser! Jag hade på mute för jag lyssnade på en låt. Så typiskt. Nåja, det var tur att det var en bra låt i alla fall. Den måste bli min på ett eller annat sätt.


I don't care if Monday's blue Tuesday's gray and Wednesday too Thursday I don't care about you It's Friday, I'm in love

Det är fredag. Planen idag var att gå upp relativt tidigt för att storstäda lägenheten och ta en sväng till Ica. Men igår "glömde" jag att ställa klockan, jag vaknade vid halv 11. ska snart ta tag i städningen, men det är ju Biggest Loser, det är ju ett tecken på att jag inte ska städa just nu. Jag har alltså en super rolig fredag framför mig, städa, handla och jobba. Sen tar jag helg!



Since I was young I've been very hard to please And I don't know wrong from right But there is one thing I could never understand Some of the sick things that a girl does to a man, so I'm just sittin' on a fence

 Blir gym nu med Sänna och Frida och föhoppningsvis Thea. Har träningsvärk from hell i benen. Men det är väl bara att kämpa på antar jag. Citerar min bror "man ska ha dödslängtan när man tränar" (det var typ så han sa iaf, det var innebörden, mitt minne är inte det bästa)



the lights of a car go by in a stream Seems like I stand pretty much unseen But I open my eyes and beams Come out

Idag var det en kort, och då menar jag kort, föreläsning. Hem och sen väntade en sväng på stan med Frida. Jag skulle ha lite festliga kläder, kom hem med två hoodies, nåja, tröjor är aldrig fel. Sedan väntade även ett mycket fint armband på mig i brevlådan. Sånt gör mig glad. Sen ringde chefen, blir ett oplanerat arbetspass ikväll, men inte mellan 16-21 som vanligt, utan mellan 17-21, undra varför, nåja de lär märkas. Blir alltså inget gym idag, det blev flyttat till imorgon istället. Skönt sätt att börja dagen på.



Som jag har längtat efter ett Humanity-armband.
Den invigs idag tillsammans med en
av de nya tröjorna.


The girl in the cake Jumped out too soon by mistake, Somebody said the whole things half baked And Diamond lifts her glass and says "cheers"

hela dagen idag har jag bara velat åka hem. Hem till Billingen. Kan bero på att jag har ugglat själv i Igloon hela dagen. Inte gjort något vettigt. Åker hemåt om 1,5 vecka. Men nu kommer det nog gå lite bättre, skola och gym imorgon, jobb på torsdag och fredag, festligheter på lördag med karlstad finest och fotboll och disneykväll på söndag. Jag känner mig sällskapsjuk nu. Så det blir bra detta.

Och på tal om nollning. Det är ju himla roligt, speciellt när man inte nollas eller nollar själv. Är rätt glad över att jag, under höstens nollning, inte kommer bo i ett studenthus.



Well I wish I had me one million dollars Oh, one million to call my own I would raise me, and say, "grow for me baby"

Idag är det ingen skola och inget jobb. Herregud, vad ska jag göra med all denna tid? Har dock träning i kväll, men det är sent, 20:00 börjar den. Så har ju hela dagen till mitt förfogande. Så jag ska göra det som jag brukar göra när jag är ledig, diska.
Nåja. Träning idag alltså, första fys-passet för mig detta år. Och jag har redan träningsvärk. Får se om jag överlever.
Har även kommit fram till att jag, för ungefär 3e gången, ska försöka spara ut håret på höger sida och få det långt, och ha vänster sida kort. Denna plan har jag aldrig lyckats med eftersom jag får panik när håret är allmänt långt och bara ser dumt ut. Får se om jag kan stå ut denna gång.



söndagskväll


fin lördagskväll

Förfest hos Micke, det var många där, skoj. Det blev lite spel, mycket singstar och mycket skratt. Åkte in mot stan, vi hann med en sväng på Blue Moon men där var det inte så rockigt så gick runt på stan, jag och Erica letade efter ett gratis ställe att gå in på och vi hittade Blå (tror jag det heter) där vi dansade och drog ner medelåldern med ett par år. Lite nattmat på det och sen hem.

Hade en riktigt fin kväll vill jag lova.
Eller ja, det var en sak som inte var okej någonstans. Jag lyckdes tappa mina vantar. Detta blir alltså det femte(!) paret jag har slarvat bort under de 1,5 åren jag bott här. Skamligt


lördagskväll

Jag har inte haft några direkta kollegor som jag har jobbat med under hela året på dhl, men nu har det ju utökat och det har resulterat i att jag har fått ett flertal kollegor, och alla är hur trevliga och roliga som helst. Och ikväll är det dags för vår första (och förhoppningsvis inte den sista) jobbfesten. Ska snart dra mig ner mot torget och möta upp de andra och åka på förfest. Spexigt.


Driving along on the plastic dream Heart beats fast like a tiny machine I am electro boy I am electro girl

En kort sväng på stan och gymmet med Sänna är det jag har gjort hittills idag. Min armar hatar mig, kan jag ju bara påpeka. Nåja. Träning är aldrig fel. Önskar att jag hade haft tiden till att kunna gå oftare. Men någon gång i månaden kan det nog bli.
Ska snart springa bort till ICA och fixa mat inför middagen och sen ikväll är det jobbfest. Det är allt skoj med arbetskollegor ändå.


And all over Britain We wait for permission To form another queue We stand in position Though someody's missing And that somebody's you But what can I do?

Än så länge har jag lyckats bra med min dag tycker jag. Tvättat tre maskiner, så nu är tvättkorgen helt tom. Har städat och diskat och betalat räkningar och nu lagar jag middag. Lite duktighetspoäng tycker jag allt att jag är värd. Och så avslutas kvällen med jobb.
Rolig fredag. Verkligen.


stamps

Det var detta som låg i brevet jag fick från England som jag skrev om tidigare. Deras post släppte ett häfte med klassiska cdomslag på frimärkena nu i januari. Och en av dessa var the Clash - London Calling. Så den ville jag ju gärna ha, och pappa har en gammal arbetskollega som bor i Liverpool, så han var snäll och köpte ett häfte till mig och skickade hit det :)

 


Alla motiven på frimärkena är:
Pink Floyd - The Division bell
Coldplay - A rush of blood to the head
Blur - Parklife
New order - Power, corruption and lies
Rolling Stones - Let it bleed
The Clash - London Calling
Mike Oldfield - Tubular bells
Led Zeppling - Led Zepplin IV
Primal Scream - Screamadelica
David Bowie - The rise av fall of Ziggy Stardust and the spiders from Mars


And if there's anybody left in here That doesn't want to be out there

Idag har essän lämnats in, vi ville fira detta med en kycklingmacka på KAU, men den fanns ingenstans, så vi åkte till stan och köpte en kycklingmacka där istället. Helt okej var den. Fick en fin sak i brevlådan också idag, ett brev postat från England. Ska visa sen vad det var. På jobbet var det helt okej idag. Lugnare än förra gången vilket var fel. Nu sitter jag och försöker vila upp mig inför morgondagen, blir en "duktighets-dag", städa, tvätta, diska och jobba.


såhär startades min torsdag, kan ju inte bli annat än glad då


gimme gimme, symphonies Gimme more than the life I see Score adds up Angels play Let my lonliness gets blown away

Nu har jag bestämt att min essä är klar. Nu får det bära eller brista. Men är som sagt klar. Och då blir jag så glad att jag bjuder på en Joe Strummer bild. En hoppande Joe till och med.


Diamonds, glitter and trauma tears, with an unfriendly atmosphere We'll make our night, we'll make tonight.

Imorgon ska essän lämnas in, så jag har suttit så gott som hela dagen idag och pillat på den, hade trevligt sällskap av Frida. Jag är inte direkt klar. Men nu har jag en paus på några timmar, ska och träna nämligen. Ska bli skönt att tänka på annat. Och sen väntar en uppsittarkväll med naturgodis och essä.


mammas nybakta kaka

Något jag skulle kunna döda för just nu känns det som.


I don't care how much money I gotta spend, Got to get back to my baby again

Jag har nog vänt lite på dygnet vilket inte är speciellt bra.
Nåja. Idag ska jag skriva på essän och sedan väntar jobb i eftermiddag.
Roligare än så blir det inte.


ooops she did it again

Sofia säger:
anabda ör hu kalar till våren





jag kan inte ens kommentera denna. mållös.


Robbie Williams - Angels. Live 8 2005

För några dagar sedan la jag ut Queen - Radio gaga från Live Aid. Nu är det dags för en av favoriterna från Live 8.

 


Det är sent och jag har smuttat lite passoa, det blir lite osammanhängade då...säger som mick jagger "take it or leave it"

atDet blev en lite underlig kväll. Förfesten var spexig som få. Men sen blev det lite problematiskt, hittade inget ställe att hänga på, blev BK och sedan hemfärd. Så nu sitter jag och lyssnar på Biffy och blir allmänt kär.
inget bra på tvn heller. Kanske nörda Pang i Bygget? (Ni kan inte ana hur mycket jag ville skriva "Bugget")
Passoan sitter kvar uppenbarligen, och jag tål den fortfarande, det gör mig glad, jag gillar passoa. Nej nu ska jag nörda mer Biffy och bli glad. Blir glad av bra musik och Biffy gör för tillfället den bästa musiken.



"would you like to go to a club where people wee on each other"

Idag har jag varit på stan en sväng, för ikväll vankas det galej. Och jag vågar mig på Passoa igen efter ett upphåll på några månader. Kommer bli fint. Men innan dess är det fotbollsträning. Så det sitter jag och peppar inför just nu, ser på Mighty Boosh och har det allmänt roligt.


Queen - radio gaga. Live aid 1985


jag vet vad jag ska göra ikväll

I flera veckor har jag nu skrivit om Live Aid, och detta har lett till en liten abstinens efter att se den. Fick upp dvdn idag tack vare moster :)
Nu blir det jobb några timmar, sen vet jag hur min fredagskväll ska spenderas!


ibland har jag det alldeles för bra

Igår var det en såndär rolig dag som man bara älskar. Plugg på förmiddagen och jobb på eftermiddagen.
Och ibland har jag en sådan tur, för idag är det en exakt lika rolig dag.

Woo. Låt oss jubla över mitt underbara liv!



längesedan nu

Sofia säger:
å måste betäa rälming

Jag har sagt det förut, men det tåls att upprepas. Att chatta med Sofia kan vara jäkligt klurigt.
(även om detta inte var hennes värsta, är det värd en plats i bloggen)


Nothing lasts forever except you and me You are my mountain you are my sea Love will last forever between you and me You are my mountain you are my sea

För någon vecka sedan har jag problem med att sova, satt då och letade låtar på Spotify, hittade då bandet Biffy Clyro. Och som jag har förälskat mig i dem. Veckans soundtrack. Underbart.


let's use this dynamite, we're only making noises we want to affect a change with voice and electrical noises

Upp innan solen i morse. Åka till skolan och hänga där hela dagen. 80% seminarium stod på schemat. Gick väl okej antar jag. Sprang runt och letade efter lunch, var sjukt sugen på sallad, men eftersom alla matställen på skolan var stängda, utom Gläntan som serverar smörgåsar, fick det bli två sådana istället. Sen hemåt och sen en rask promenad till jobbet. På jobbet var det verkligen full rulle. Jobbade över. Här hemma har jag plockat iordning i lägenheten. Borde kanske börja strukturera upp essän, men ikväll bojkottar jag den totalt. Blir nya tag all day imorgon med Sanna och Frida.



alla snubbar vill ju vara katt

Idag åkte jag och Frida en sväng till skolan och lekte med deras skrivare. Åkte hem och skrev på en opponering. Denna måndag skulle alltså inte ha varit allt för rolig om det inte vore så att jag blev hembjuden på kladdkaka, glass och film hos Frida. Så vi åt på hennes hemmagjorda kladdkaka samtidigt som vi såg på Aristocats och Familjen Annorlunda. Det blev ett fint avslut på dagen.



Alla snubbar kanske vill vara katt, men jag tror att Frida vill nog hellre vara en Racoon.


mina ben hatar mig

Första träningen detta året. Hade inte tränat på länge innan idag, och det kändes vill jag lova. Mina ben är helt sega just nu och jag är så himla trött. Så det blir att stänga ner tidigt idag. Men skönt att komma igång igen.

dagens planer

Sträckläsa Den förlorade symbolen och inte lämna sängen fören det är dags att träna boll.




LÖRDAGSKVÄLL I IGLOON

Kvällen artade sig allt bra ändå.
Sofia kom över på våfflor och så hade hon med sig en Muse konsert, alltså en dvd med Muse. Som om det skulle få plats en hel konsert i Igloon. Vilken skrattretande tanke. Efter den var det Robbie Williams på tvn som vi också såg. Blev lite youtube och tjat med.
Fin fin lördagskväll.


dagens soundtrack


Och det tackar vi storebror Andreas för


You are creating all the bubbles at night I'm chasing round trying to pop them all the time

Igår strejkade mitt internet, istället under höll jag mig med Pang i Bygget, Mighty Boosh och Den förlorade symbolen, som börjar bli riktigt, riktigt bra nu.

Idag har jag en rolig lördag framför mig.
Plocka iordning
Tvätta
Handla (inte den roliga sortens shopping, utan mat)
Plugga

Roligt.nu


Att anteckna: är för nuvarande kär i
denna.



Bring on those tapes from the past They make you look better in a mirror Feel that long time jerkin' Between the taker and the giver

Idag vankades det plugg hos Thea tillsammans med Sanna. Vi tog bussen dit och spenderade några timmar där skrivandes på essän, jag kom därifrån med lite mer bla bla än vad jag hade i morse när jag vaknade.
Eftersom jag och Sanna är snåla (läs; fattiga) så bestämde vi oss för att skippa bussen hem och istället använda det som gud gav oss, nämligen benen och fötterna. Så vi gick hem. Efter ca 10 minuter kände jag inte längre mina lår. Och jag fryser fortfarande MEN vi sparade 22 kr. Wiihooo.

Imorgon väntar en städ/plugg/bak-dag.
Jäss, vardagen är tillbaka.



Take a look at the girl next door, she's a player and a down right whore

Uppe i Karlstad igen. Jobb idag. Ska även försöka "hinna" med lite plugg.
Annars är det bara att packa upp och fixa middag som gäller just nu. Är himla himla seg. Blir nog att promenera till jobbet också. Spännande.

Annars händer det inte mycket. Skolan och fotbollen börjar denna vecka. Träffa lite människor jag inte träffat på länge ska bli roligt.
Har saknat Karlstad finest.

Nåja. Nu blir det att packa upp.




10-03-18


2009

Fick jobb på DHL.
Weekend i Sthlm med Madde
Jag såg The Hives live på Nöjesfabriken.
Många Foc maraton
Thåström live på Nöjesfabriken
Jag flyttade till helt egen lägenhet, Igloon.
Firade min födelsedag med fotbollsturnering och Melody Club på Arena.
Hultsfredfestivalen. Underbart.
Fadder under nollningen
Slutade i DLIK.
Åkte till Stockholm för några dagar med kusinen och familj.
Såg Pink live i globen.
Jag tatuerade mig.




Adventure seeker on an empty street Just an alley creeper light on his feet

min helg ser ut som följande:

Fredag - Skriva essä
Lördag - Skriva essä
Söndag - Skriva essä

Livin' life and lovin' it