2007 here I come

Bara några timmar kvar av 2006, tiden går fort!
Ska fira in det nya året med Sandra, hemma hos hennes pojkvän, är inte helt hundra på vilka mer som ska dit, men det lär märkas. Sandra kommer hit om ca 30 min, sen blir det utgång senare, trevligt det!

Så nu sitter jag här, i min party outfit redo för nattens äventyr, har alltid på mig samma kläder när jag är ute känns det som, jeans kjol, prickigt linne, jag får nog helt enkelt köpa lite mer finare kläder....

Idag var jag på jakt efter pizza till mig o bror, men alla pizzerier var stängda i B-fors, och grilllen OCH konsum. Så det blev shoppa på ICA, tack och lov för att det var öppet, så fick tag i lite mat. Gott de....

Gjorde även en sak igår som gjorde mig glad ; )

Fick inte tag i några chips heller, så Sandra ska få gnaga på några toffifee ; )

Shakira - Hips don't lie vann ZTVs topp 100.


Mitt 2006

 

Våren
Det som tog mest tid på vårkanten var lätt EU projektet. Det gick ut på att jag och flera till i min klass drog ner till Bari i sydöstra Italien och bodde hemma hos elever på en skola där. Vi var där nere i 12 dagar och det var hur underbart som helst. Jag bodde hos Lucrezia Fanelli och hennes familj, de var ju hur snälla som helst. Under de dagarna gjorde vi många utflykter till städer runt omkring osv.
Sen i april/maj så kom Italienarna hit, och vi gjorde utflykter till ställen här omkring, vi cyklade dressin, tältade osv.
Så Italien resan var det som jag minns mest från våren och hela året med faktiskt. En helt underbar upplevelse.


bari 2006                                                                               






Italien - Bari 27 mars till 8 april






Sommaren
De första veckorna av sommaren spenderade jag hos Emelie i åmål, jag gick på körskola där, vi plöjde igenom ALLA avsnitt av Sex and the City på de veckorna...
Sen blev det jobba så gott som resten av sommaren, först var det en vecka i Ed, hos pappa, sen var det 2 veckor på BIK, för att sedan bli lite mer i Ed.
Jag fick även in några veckor på kusten, vilket aldrig är fel, en sommar utan Resö, är ingen riktigt sommar.
Var även lite sjuk, så det blev inte så mycket bad för mig i sommras, alla gånger jag var i vattnet kan räknas på en hand...
Sommarens stora höjdpunkt var nog Robbie Williams konserten med Sofia och Amanda den 1 juli, helt underbart ju.
Det var min sommar det, verkligen toppen!

 rw                            
                         
Japp, vi var bäst                                                                                       

Hösten
I skolan så är det nog mitt och Jennys projektarbete som har tagit mest av min tid, vår bok. Vi har skrapat ihop pengar, fotograferat, klagat över vädret, men det är i alla fall roligt, så det är värt det.
Fick körkortet i oktober, något som jag är ganska så glad över måste jag säga!
Det är min höst, har inte hänt så mycket saker som sticker ut.

Vintern
Vet inte riktigt vart vintern börjar, eller om man får kalla det vinter, för det har väl något med temperaturen att göra tror jag, men det struntar jag i. Samma som hösten, mest jobb med boken, har inte gjort något av det som jag planerade att jag skulle göra, skulle bygga en jättefin snölykta, skulle verkligen gå in för det, men nu går det ju inte. Har dock gjort mitt första pepparkakshus, ser ut som om en tre-åring gjort den men det är min första så...
Det var min vinter det, har varit helt okej, men minus för det dåliga vädret!

Detta var i korthet mitt 2006, och det har överlag varit ett väldigt bra år med många minnen!

sista lördagen 2006

  • Kollade vädret - regn, inga kort idag
  • Frukost - gröt över hela köket, varma smörgåsar istället
  • Middag - julmiddag hos mormor
  • Projekt - skrivning av bildtexter
  • Långed - utförde byteshandel med fia, musik i bilen
  • Dator - musik - Imperiet & msn - fia, tommy, niklas

"handel handel handel"

Har idag skrivit bildtexter till vår bok. Jenny var hemma hos mig, vi satt väl i typ 2 timmar och skrev. Fick en hel del bilder avklarade. Inte helt fel det.
Men det var så mycket skratt, Jenny klarar av att göra bildertexter roligt, det är nog därför hon är VD ; )

Jenny: "handel handel handel handel handel"

jennys kommentar när hon skulle skriva handel i början av en mening, upprepade det ordet fler gånger men :P


Äntligen

Idag börjar den 3:de säsongen av Little Britain. Så glad för det, tack SVT!!



little


ännu mer inventering

har jobbat några timmar idag med. Idag inventerade jag hylsor och det är exakt lika roligt som det låter...
Jag hade i alla fall radio och det var inte så kallt, så helt hemsk var det inte.
Men jag är glad för allt jobb jag får, så jag ska inte klaga!!

intressant...

sitter i en msn konversation med tre italienare, de tycker om att prata italienska med varandra ... och ibland nämner de mitt namn...hmm....blir smått nyfiken på vad de säger : P

rock'n'roll high school

Såg Ramones filmen "Rock'n'Roll high school" nyss och blev så sugen på att höra lite amerikansk punk, så nu spelas The return of Jackie and Judy. En låt som jag verkligen kan rekomendera : )
kan även rekomendera filmen, den var rolig med mycket bra musik : )

the ramones

inventera mera

har jobbat idag, inte en full dag, men det var i alla falla jobb. Inventerade en massa rullar med plast, papper och en hel del burkar med färg också, och imorgon blir det inventering av hyslor för glatta livet. och pga detta så kunde jag inte åka till Emelie som planerat, får ta det nästa vecka. Jag var välkommen då med, känns bra, men hon glömde ju mig när vi pratade i telefon....hmm ; )

tjat och kladdkaka

idag så träffade jag sandra och ennelie på Kickis café för en fika, vi disskuterade det mesta, från nyår, till resor, till pojkar och flickor. Väldigt trevligt, satt där inne i nästan tre timmar, och det är aldrig fel det!!

I like my girls :)

detta har då hänt idag

hämtade bror i b-fors - är faktiskt snäll, även om julen är förbi
cd - gjorde en bra till sofia, den stackaren har inga bra skivor, så då får jag rycka in
joggat - det var jooobbigt, skulle nog inte ha ätit choklad innan...
pratat i tele - först med emlan, ska hälsa på henne på torsdag, sen med sandra, ska träffa henne imorgon.

så nu sitter jag här i brist på annat att göra, ska snart in till den andra datorn och fixa i ordning sofias framsida till cd:n

juldagen - inte som jag hade väntat mig

igår blev det en annorlunda dag mot vad jag trodde när jag vaknade. Min dag så då ut som följande, hem till farmor o farfar för julmat, sen bara sitta och slappa hemma. Dett tyckte jag lät som en bra plan, men efter ett samtal från Sofia, så övertalade hon mig att följa med till ed några timmar när hon var chaufför, så jag följde med, eftersom jag trodde att jag skulle vara hemma igen runt 22,30. Men så blev det inte, körde in gänget till hotellet, jag och sofia stod i kön och pratade lite med folk, gratulerade Niklas som fyllde 18 år igår : ). sen runt 23,00 kom vi på att det skulle nog vara lite roligt att gå in med alla andra, eftersom själva Eds "centrum" var alldeles öde, så beslutade vi oss för att gå in, men det var lättare sagt än gjort, eftersom ingen av oss hade pengar och jag hade inget leg. Så vi for till billingen och hämtade det, sen var vi på hotellet tills det stängde typ. det var trevligt, men väldigt mycket folk...fast jag tappade inte bort Sofia en gång i alla fall.

det blev alltså inte alls som jag hade planerat, men det blev ändå en trevlig dag.

årets mysigaste dag

jag tycker att julafton är årets mysigaste dag.

den var lite prat om en julafton i åmål, men det blev som vanligt, och det är så det ska vara tycker jag.
så det blev en vanlig jul, förutom en sak, det var lite annorlunda på morgonen, då brukar det finnas två paket till mig och bror, men nu var det en lapp som låg där i stället, det var början på en skattjakt som pappa hade gjort. jag hade iaf väldigt roligt, tror inte att bror hade det men det är ju tur att någon av oss har barnasinnet kvar i alla fall.
Efter det var det som vanligt, åkte ner till mormor, där så gott som hela släkten på mammas sida var, där åt vi julbord, och för mig så blev det som vanligt köttbullar och potatis och kyckling, mamma hade gjort det i år, så det var lite nytt. sen efter maten så busade jag och Vera. Vera var en bäbis och jag en snäll mamma, men sen blev jag helt plötsligt en elak häxa med trasig kvast. Vera är allt för go : )
sen åkte vi hem till mig, där vi åt godis och kollade på Kalle Anka, sen kom tomten. Han hade med sig mååånga presenter till mina underbart söta kusinbarn, Vera, Alice, Mathilda och Sebastian o Victor.
Sen bar det av hem mot farmor och farfar, där var faster o hennes man o kusinerna Malin o Niklas, där öppnade vi våra julklappar, fick många fina saker, hade visst varit rätt så snäll i år ; )
Sen bar det av hemmåt och där kollade jag på Svensson Svensson och Sällskapsresan 2.


Allt som allt var det en toppen dag!!!

dan för doppardan

det som hände hos mig i lördags var följande:

  • julskiva - med bara bra låtar
  • städning av rummet - det behövdes verkligen dammsugas
  • pepparkakshus - första gången någonsin
  • bingolotto - så nära men ändå så långt borta
  • ondskan - bara pga GS ; )

jag & min blonda kusin : )

igår så var jag & min kusin Malin hos farmor och farfar och julstädade och klädde deras gran. det har blivit lite av en tradition nu att vi gör det, tror det är 4:e året som vi gör det. och det är hur trevligt som helst. Började med att dammsuga och dammade, sen var det skurning för Malin och jag strök lite dukar. Sen började vi med granen, vilket är det roligaste. Men det var lite problematiskt i år, eftersom granen välte hela tiden, men sen fick vi tag i en bättre fot, och då stod den. Sen klädde vi den, och som vanligt, blev det hur fick som helst! Vi är numera proffs på julgranspyntning.


julgran
Så fin sååå : )

"rock this party"

i torsdags var det party i trollhättan, det var ju inte alls fel det!


Det började med att bussen gick från ed, runt 18,30 sedan runt och hämtade folk i b-fors, & åmål, sen bar det av mot trollhättan.
var väl framme i trollhättan runt 21,30 tror jag, så hade sutte i bussen rätt så länge, men det gjorde inget alls, var super trevligt, så de timmarna gick fort.
vi kom inte in på lipz förren 23,00 så var på O'learys (stavning?) innan, där var det en trubadur, mycket trevligt.
sen gick vi till lipz, där blev det mycket, mycket dansande, eller i mitt fall hoppande, eftersom min såkallade "dans" är hopp. var med jenny o malin, oerhört trevligt må jag säga. så där hoppade vi runt från 23,00 till 02,00
hem resan var trögare eftersom jag var ganska så trött, kunde inte sova, satt på simons armstöd, halva vägen och det var väl inte det bekvämaste men. sen väckte jag micke pick, då han sa han roliga saker, så skrattade resten av resan hem.
kom hem ca 05,30 och då var jag trött. men det var det värt, hade hur roligt som helst!!!


Just nu

Lily Allen - Cheryl Tweedy


sista julavslutningen...

Idag var det min sista julavslutning, känns lite konstigt, men det är så det är.
Kom till skolan, hade en tävling inom klassen, på spåret, i mitt lag var det jag, tommy, holmen, begga och sofia. Vi dominerade totalt, vann stort, så det var en rolig tävling. ; )
Sen så lottade jag, sandra, jenny och sofia ut våra julklappar till varandra, jag fick jennys, det var en klocka, strumpor, tofsar, godis och en borste, aldrig fel med något av dem.
Sen var det avslutning i missionskyrkan, det var sång och diktläsning, jag och sofia fick dock inte läsa upp vår dikt, det var lite synd. sen var det julbord på Dalia, sen var det hemfärd.

"i mina gyllene skor"

igår så var jag, mor & far till bengtsfors, tänkte kolla på lite skor till mig, lite mer finare än de inte-längre-så-vita converse som jag haft sedan våren. Så kollade runt, jag kollade på några fina stövlar, men de fanns inte i min storlek. Jag ville inte ha någon högklack, eftersom jag ser ut som ett fån när jag går i klackskor. Jag hittade inga, så det blev ett par guldiga converse istället. Var väl inte direkt det jag var ute efter, men jag blev i alla fall helt nöjd, de är jättefina!


Sista riktigt skoldagen för detta året

Lite sovmorgon - inte helt fel, men en timme i skolan att ta kål på - gjorde lite svenska, lite pyssel med Fia, lite dikter, tomten o tomtenissen
Matte - läste dikt - ingen lyssnade, pratade betyg
Filosofi - gick inte på den, tog istället kort
Svenska - prov, blir glad för g...
Buss - Roligaste bussresan på länge, ville inte gå av i Billingen, det tackar jag Jenny o Fia för.



Jenny, jag o Fia
på bussen hem : )
Jag ser mest skum ut
men det så det är...


"I wish it could be christmas everyday"

Lång sovmorgon - inte alls fel
Engelska C - skrev ett formellt brev
UF - kollade på bilder, satt i telefonkö
Idrott - "badminton" med simon, volleyboll
Dator - musik - Lou Reed, msn - Malin

"How do you speak to an angel"

Idag var det den sista dagen som det var julmarknad på Baldersnäs. Hade med mig Sofia denna gång, gick bättre än igår, sålde lite mer, och det är aldrig fel, men det var väldigt lite folk, men vi gick ju i alla fall plus på dessa dagar så ska inte klaga, men rätt skönt att det är slut på julmarknaden nu. Jag och Sofia satt tills klockan blev 15,00 och då åkte vi hem till henne, åt lite mat och kollade på lite NRK 1, för att sedan gå iväg in mot långed och den årliga tomteparaden, för mig var det andra gången jag var där. Jag och Sofia sålde lotter, och det blev lite kallt om fingrarna, men tiden gick i alla fall fort. Kollade på när barnen och alla tomtarna dansade kring granen och sånt.




Dagens Sofia kommentar:
Det är mitt professionella utseende

kvällen i ed

Så igår var jag i Ed, hos Jenny. Kom dit ungefär runt 18,00, så åkte vi och hyrde en film, det blev Omen och så blev det lite lördagsgodis med. Sen hemma hos Jenny kollade vi på bilder från Jennys barndom/ungdom. Sen var det julkalendern, sen postkodsmiljonären, sen Omen, Jenny var den som hoppade mest ; ) sen så somnade alla in till Det våras för sheriffen, jag blev kvar lite längre än vad jag hade planerat, åkte ifrån Jenny ca 00,30 till bowlinghallen, där mamma och pappa var. Åkte hem runt 01,00, vägen hem var det allsång, min familj är tokig, men jag tycker ändå om dem : ) sen fick jag vara lite mer chaufför än vad jag hade tänkt, fick köra upp till Bengtsfors oxå, runt 02,30, somnade väl runt 03,30, då var jag ganska så trött.

just nu

Blondie - Denis

Ännu en dag på baldersnäs

Var på baldersnäs idag igen, nu för näst sista gången. Först satt jag och Amanda själva, sen kom även Jenny. Vi satt i några timmar, försäljningen gick inte speciellt bra, men det kommer nog gå bättre i morgon för  det var flera som sa att de skulle komma och handla då, så hoppas de kommer i morgon nu då, eftersom det är sista dagen, får kanske rea ut lite saker, men men....

Så nu ska jag snart iväg till Ed, är chaufför idag, åt mor, far & bror, de ska på julbord och själv ska jag hem till Jenny. Ska bli trevligt!

15 Dec

Vakna extra tidigt - sms av en viss person ;  )
Film - En obekväm sanning, om den globala uppvärmningen
Möte - Nils pekade på bilder
Fotografering - fotade mycket och ganska så länge
Grejade med bilderna - la in dem på minnet
Hemma - Datorn & mat


Bäst just nu

Robbie Williams - Never touch that switch
Lou Reed - Romeo had Juliette
Bob Sinclar - Rock this party
Lily Allen - Cheryl Tweedy
Hinder - Lips of an angel
The Clash - Hitsville UK



Inte i den ordningen men dessa är i alla fall de bästa låtarna just nu enligt mig

Än så länge

Svenska - Muntligt "prov", 5:a i ordtävling.
Lunch - Nya Tandoori, gratis, gott
Religion - Etik


"she never lost her head"

Skrev ett långt och meningsfullt inlägg för bara några minuter sedan, men det ville inte publicerats, då orkar inte jag skriva ett nytt som jag redan skrivit....så det får blir lite kortare...

Igår var jag inte i skolan, och nej jag skolkade INTE, jag var med mig kära mor till Överby där vi handlade lite, kunde inte handla så, kan ju skylla på att bilen var för liten för att få plats med några kassar, men så är det inte egentligen, det var bara det att det inte fanns något som föll mig i smaken, så det blev inte alls så mycket som jag hade tänkt mig.

Idag så var det en vanlig dag i skolan, hade tre lektioner, tisdagar är den jobbigaste dagen på hela veckan, och det har jag Samhäll C, Historia C och Matte C att tacka för, men slutar i alla fall tidigt.


Väl hemma har jag inte gjrot allt för mycket, gjort svenska, sett på julkalendern, börjat sett på sanpphanar, den är ju bra. Har bara sisådär halva filmen kvar, alltså ca 1,5 timme kvar. Men det orkar jag nog inte se klart på idag, ska ju upp tidigt imorgon och bevittna det sista Lucia firandet som jag har kvar när jag går i skolan, så får offra mig och kolla på det, dessutom ska jag och Jenny greja med vår bok.

Baldersnäs julmarknad andra dagen

Även denna dag spenderades på Baldersnäs. Sålde mer än igår, så det går framåt, vilket inte är hel fel : )
Såg en hel del skumma personer, vi såg Ursula från "Den lilla sjöjungrun", Cruella DeVille från "Pongo och de 101 dalmatinerna" och så såg vi Baloo från "Djungelboken".

Ingen ville köpa mina pepparkaksmuffins som jag så omsorgsfullt bakade igår kväll, men det var flera som köpte min rispuffar. Jennys sockerkaka var en stor hit, sen fick vi två jättefina saffranskransar som Joels mamma hade bakat.


Gubben som blinkade åt mig igår, sa hej idag, sen så stirrade han en hel del med...


Baldersnäs julmarknad första dagen

Idag har jag och Jenny, alltså styrelsen i Firma Gnafp, varit på julmarknaden på Baldersnäs och det gick inte som vi hade förväntat oss, det började med att vi var där en timme för tidigt, vi sålde inte alls mycket saker, vi sålde dock alla Lussekatter, de fick mycket beröm! Sen var det så trögt att vi åkte hem två timmar innan det stängde, men imorgon är det en ny dag och då ska vi ta nya tag!! Ska sälja mer hembakt, så nu håller jag på att baka pepparkaksmuffins, sista plåten är inne i ugnen nu. Sen blir det inte mycket mer ikväll, är ganska så trött. Men blir i alla fall en liten sovmorgon i morgon, och det tackar jag för. 

Men det var roligt idag, och det kan jag tacka Jenny för.


P.S. det var en skum gubbe som blinkade till mig :/ .D.S. 

En kväll i världens näst bästa stad

Eller jag tror det egentligen är världens näst bästa småstad, eller något åt det hållet i alla fall. Då menar jag ju självklart Åmål.
Var där igår, och det var trevligt. Var hos Emelie några timmar, det var jag, Emelie, Sofia och Matilda, vi tjatade och så, sen drog vi till 3D, där vi satt och tjatade några timmar. Sen bar det av mot Hörnan, där det var trubadur, Emelie och Matilda ville höra Dagny och 9 to 5, men trots evigt tjat och skrikade så spelades ingen av dessa låtar. När klockan gick mot 01,00 så skulle Emelie och Matilda iväg vidare till HC, medan jag och Sofia var trötta, vi två skulle upp tidigt idag, jag skulle till julmarknaden på baldersnäs och Sofia skulle vara med i ett julspel, så vi åkte hemmåt, var trevligt att få lite sällskap i bilen på vägen hem : )
Så hade en underbart trevligt afton!!

Just nu

The Doors - Light my fire

Änglar i öronen :)

Fick de örhängen som jag beställde av Amanda, och de är hur fina som helst. Amanda är så duktig och snäll och underbar som ville göra de åt mig!! Wiii!

Idag så har det mesta av dagen gått åt till att ta kort och greja med projektet, hann även med ca 40 minuter av matte. Vilket jag är såå glad för....

Kom hem tidigt idag, aldrig fel det, gjort mig iordning, för snart är det mot Åmål som det bär av. Ska till Emelie, hon har ju fyllt 18 för inte allt för längesedan, sen var det en klasskompis till Emelie som också har fyllt ganska så nyligen, så ska fira dem, trevligt värre : )

Men först ska jag lägga lussekatterna i påsar inför imorgon.

"Just remember who you are"


Min skojiga 7 december 2006

Svenska - Två föredrag, sen låneord prat
Klippning - Äntligen en ny frilla
Religion - Islam, könstympning, usch
Projekt - Grejade med bilder
Brandlarm - Det rök i skolan, brandbil, stod i kylan, missade en minut av samhäll
Samhäll - Sierra Leone, allsång till trasdockorna, msn, aftonbladet
Regn - Kallt, bil hem
TV - Julkalendern
Dator - MSN - Emelie & Sofia, musik - sex pistols


Dagens skönaste kommentar kommer från Sofia på svenskan, då vi diskuterar olika ord för kvinna:
"När ska jag klitta mig?"
Tog en kort stund innan hon kom på vad hon sagt och ändrade sig då till klippa.
Skoj var det i alla fall


Rubriken kommer från låten Even God med Charlotte Church, bra, den spelades på samhällen!



Lussekatter och fotboll

Har bakat lussekatter, blev en hel del folk, det var jag, jenny, amanda och fia. Trevligt, vi bakade till då jag och jenny ska vara med på julmarknaden på Baldersnäs. Så det blev en hel del. Degen jäste över bunken, såg lite roligt ut, sofia gjorde en kamel.

Sen bar det av mot fotbollen, trevligt som alltid.

Nu sitter jag här, ska strax se på julkalendern, har missat några avsnitt, så måste ju se.....

försöker även få tag i emelie, men det är lättare sagt än gjort...

Nu hoppar intressesmurfarna


Sitter i skolan, brevid Sofia (Sofia säger--> Angelica ville sitta på mig men jag sa nej. Jag är upptagen med annat.), skriver på mitt samhäll C arbete om Sierra Leone

Är redan hungrig, får dock ingen mat förren klockan har slagit
13,00

Mitt öra smärtade, så tog en alvedon

Har historia sen, och ännu senare matte

Vill ha snö

För att få julstämming behövs:
snö, julmust, pepparkakor, julmusik, julkalendern, mörker.

Samuel är emot julafton, han kallar den för kapitalistdagen. Han är en noob (typ enda ordet jag kan på "datorspråk")

Sofia skriver också på sitt Samhäll C-arbete, hon skriver om Niger, men hon vill hellre se på julkalendern på projektorn i datasalen, men hon vågar inte starta den. Sofia tycker att hon
får för dåligt med uppmärksamhet, men ingen bryr sig om det.

Nu kom det många
barn från SP2, med Frida i spetsen ; )


jul 

Vill ha snö nu!



 


Just nu:

Bobby Helms  - Jingle bell rock

Måndag

  • Extra lång sovmorgon - inte fel det
  • Engelska - var nästan först till lektionen
  • UF - fick beröm : ) sen var det sortering på bilder
  • Idrott - återvände lite till barndomen
  • Nya skrivaren - lekte och skrev ut bilder
  • TV:n - kollade på en julfilm
  • Datorn:
  • Msn - Malin
  • Musik - julmusik


Så var ännu en helg över...

..och jag har gjort en hel del denna helg faktiskt, det hela började i fredags då jag följde med Jenny hem till henne, där vi åt pizza, bakade pepparkakor till klockan var 23,30, såg även på Hipp Hipp, skoj.
Det blev en hel del pepparkakor, vi hade köpt FYRA pepparkaksdegar, men detta åt vi inte själva, utan vi gjorde de till julmarknaden som var på lördagen. Där sålde jag och Jenny;

  • Jennys jätte fina hemmagjorda krokar, sålde en del : ) 
  • Förhandbeställningar till vår bok, fick en förhandsbetställning : D
  • Pepparkakor
  • Jennys pappas bok

Sen var Amanda med också, hon sålde:

  • Julkort, jättefina
  • Örhängen, jag beställde ett par med änglar


Så det var det jag gjorde på lördagen, råkade även fastna i lera, men Jennys Joel hjälpte till så det hela ordna sig...

Idag, så blev det inte fotboll som det var tänkt, utan istället blev det en liten färd till Uddevalla och Torp, hade tänkt köpa några fina kläder, som jag skulle ha på jul, men blev inte det, blev istället två tröjor från BikBok.

Var på Resö på vägen hem, tittade till stugan lite. Vill ha sommar nu!


Det var min helg det, nu väntar en vecka men skola, men det kommer nog att gå bra.