Så klockren!!

Social Worker: Vicky, where is your baby?
Vicky Pollard: Swapped it for a Westlife CD.
Social Worker: Vicky, how could you do such a thing?
Vicky Pollard: I know. They're rubbish.

//Little Britain


Vicky Pollard
                                                                          

Framtiden?

Har nu fått svar från pappas kompis dotter som bor i London, jag mailade henne och frågade ut henne om hur det var att bo och arbeta där. Allt hon sa var positivt, detta gör mig bara mer positiv och lockad till att flytta dit och arbeta där, men det blir isåfall nästa höst. Detta är vad jag allra helst skulle vilja göra, så jag känner just nu. Men vet att jag kommer att komma till London nästa höst, oavsett om jag ska flytta dit eller inte. Det känns bra, kan ju kolla hur det är där och så innan. Jag vet inte varför jag vill flytta till just London, jag har aldrig varit där eller så, men det är bara något som gör att jag vill, vill, vill, verkligen vill flytta dit!
Men får se hur det blir, kommer i alla fall bli en Londonresa, får se om jag stannar eller inte ; )
 
Känns i alla fall väldigt bra just nu! 

Det enda som är negativt, så som jag känner nu, är att alla mina änglar är ju här, och de har ju med planer, andra planer, men det kommer att lösa sig. london bridge


                            London Bridge
london big ben


Big Ben


Höstlovets första dag...

Skulle jobbat idag egentligen, men är tillräckligt förkyld för att veta att jag inte skulle orka städa i ca 8 timmar. Så får ta igen det imorgon och resten av veckan.
Så idag blir det nog inte speciellt mycket gjort, bara ta det lugnt.

Just nu


Var på bio igår, Click, första halvan av filmen var rolig, andra halvan var bara sorglig, men hade ett bra slut i alla fall. Men det var roligt att Jenny fick med mig, så jag kom utanför 50 skyltarna..... 


Flashback

Höll på att somna förrut, så måste göra något för att aktivera mig lite, så jag satte mig här....


Åt en pizza förrut, en Clazone, fick då en flashback tillbaka till Bari, där åt jag den godast inbakta pizza jag någonsin har smakat. Men kommer inte ihåg vad den hette, det var något speciellt.

bari 2006
Bari 27 mars till 8 aprilVet inte vad det blir mer idag, ska kanske göra några blonda slingor, då blir det nog även någon röd slinga med, har ju lite färg kvar...

Jenny försöker få med mig på bio, "Click", men ska upp tidigt imorrn + att jag är förkyld var lite skeptisk till denna idé, men hon övertalade mig, så håret får väl vänta då antar jag.... ; )

Just nu

Charlotte Church - Even God

Ika Fika och Fia Pias senaste

 Msn konferans 28/10-06


  1. Maria
  2. Student 2007
  3. Belgien, Bryssel
  4. Welcome to the black parade
  5. Körkort
  6. Partymuggar från Åhléns
  7. Halebop
  8. Msn
  9. Smirnoff raspberry med hallonsoda
  10. Widén & Alfredsson

ika fika och fia pia

Volleyboll och Innebandy

Volleyboll

Åkte till Bäckefors i morse, hämtade först upp Madde i Brohögen, Sofia var lite sjuk, så hon följde inte med. Inne i hallen i Bäckefors var det KALLT, men det var så spännande i Volleybollen att man blev varm av det. Såg bara en match, men det blev en lång match, tror att de spelade i ca 2 timmar, om inte mer. Men Kulan vann tillsut mot Arvika. : D
Fick senare reda på att de vann sin andra match med, mot Orion.
VK kulan
VK Kulan vs Arvika
Innebandy

Efter några timmar i Bäckefors och kollande på Volleyboll bar det av mot Billingen för mig och Madde. Där väntade innebandy. Det var om möjligt ännu mer spännande än volleybollen. Men Billingen vann tillslut, de avgjorde i sista sekunden, och det menar jag bokstavligen, de gjorde 4-3 när det var 19,59 i tredje perioden, ganska så kul : ) 

Just nu:

Stiff little fingers - Strummerville


Helgen som komma skall

Helgen som kommer nu ser ut som följande:

Den börjar rätt lugnt med fredag. Då blir det, skola, samhäll c, (sista fredags samhällslektionen) och matte c. Sen är det projekt time, ska ut strax och ta lite kort, väntar bara på en lärare som ska tömma kameran. Har nämligen inte med mig någon kamera idag, trodde ju att det skulle bli oväder, men solen skiner för första gången på ca en månad, och just denna dag har jag inte med mig någon kamera, lite surt!
Efter skolan blir det lugnt, mår inte toppen just nu, huvudet och halsen värker, så ska hem, ta en kopp varm oboy och se på det nyaste avsnittet av Lost.
Och ännu senare blir det Hey Baberiba.


Lördagen är planerad på detta sätt; först är det Volleyboll match i Bäckefors , och eftersom jag är VK Kulans största supporter så ska jag självfallet åka och heja på mitt favorit volleybollag. HInner dock bara se en match, för efter den ska jag tillbaka till Bilingsfors där BIBIK spelar innebandy. Så jag ska leka lite cheerleader i helgen är det planerat, och med mig har jag Madde och Sofia : )

Söndag har jag inga som helst planer för. Men det blir väl att vila upp sig inför en veckas jobb på Artinova!


Träning :)

Idag var det första riktiga innhomsträningen. Det var damlaget och F16. Vi ska träna tillsammans nu. Det var roligt, först en massa snabbhets övningar, sen var det 45 minuter tvålag, det är aldrig fel det : ) men jag vrickade foten, och nu gör det lite ont, men det är sådant man får ta om man ska spela boll.
Det kändes bra att få träna riktigt, även om man jag fick en del klagomål på mina matvanor ; )

126717-4
Damlaget 2006

Dagens låt

My Chemical Romance - Welcome to the black parade

min dag än så länge

Sitter hemma, var inte en så jobbig skoldag idag. Var med på ca 30 minuter på svenskan, sen blev jag och Jenny intervjuade av Dalslännningen om våran bok. Sen var det ingen mer lektion, men jag gjorde klart svenska inlämningen och jag och Jenny gjorde klart samhällen. Sen var det lite jobb med boken. Sen hem, gjort lite mat, åte lite godis, sett lite på tv.

Just nu sitter jag och chattar lite med kusinen Malin, och dricker lite vatten..

Det som blir i eftermiddag/kväll är följande:

- Lost
- Religion
- Städa
- FotbollsträningSnart skolan då...


Ska till skolan nu då, har bara svenska, och då ska jag lyssna på några föreläsningar. Sen blir det intervju med Dalslänningen, om projektet. Sen resten av dagen blir det abra plugg och åter plugg, och även lite fotboll med : )

Resor...

Idag skedde det två stycken resor, iaf som jag vet.

Den första var väl den mer riktiga resan så att säga, Emelie far iväg till Kina. Tror att flyget dit tog ca 10 timmar : / 

 Den andra resan var jag med om, den var till Göteborg, lite skillnad kanske. Jag och Jenny, alltså styrelsen i Firma Gnafp UF, blev medbjudna av min far till en stor, och då menar jag stor, mässa i Göteborg. Den handla om plast och plasttillverkning, kanske inte något som Gnafp sysslar med. Men det var inte därför vi var där, vi var där för att se på montrar. Eftersom vi själva ska göra en inom om ett halvår, så är det bra med lite idéer och för att se hur de andra hade gjort. Vi fick med oss många bra idéer, så våran monter kommer att rocka ; ) Sen så fanns det mycket, mycket, mycket godis där med, detta upttäckte Jenny och hon blev helt crazy. Var tvungen att ta från varje godis skål som fanns. I början var jag med på det, men i den andra halvlek, gjorde Jenny det själv. Allt som allt vägde det godis som vi fick med oss hem ca 4,5 kg...

Sen fanns det en UNDERBAR chockladfontän. Man doppade frukt, kex, ja allt möjligt i den, sen åt man det, gott!!  


Chokladfontän  Favoriten!
                                                         Är man i Göteborg kan man ju inte låta bli att gå på stan, så vi hann med en liten shopping tur också. Den resulterade i en svart kofta till mig och manliga underkläder till Jenny ; )


Det var det som hände under dagen, nu blir det svenska skrivning, var duktig och gjorde nästan klart det på vägen till Göteborg, så nu hoppas jag att jag blir klar!!On the phone...

Sitter i telefon, med Emlan, hon ska åka till Kina imorgon, så måste ju prata med henne innan hon åker. Vi pratar om hennes körkortsbok, den var visst bättre än min, hon fick ett fodral.... Hon är lite halvt knäpp ;)

Skriver även på svenskan, realismen och naturalismen, kommer nog inte att bli klar idag, men en bra bit på vägen i alla fall.

Sen efter det blir det träning, löpning i 30 minuter, sen innomhus, blir nog inte så jätte jobbigt, eftersom det inte är någon tränare, men det kommer säkert kännas......Temadag

Idag var det en temadag i skolan. Vi såg på en film och hörde två föreläsningar. Filmen handlade om den ena föreläsarens, Emerich Roth och hans upplevelser i koncentrationsläger. Det var en väldigt hemsk film, men ändå visade det inte allt det hemska som hände. För då skulle den bli för hemsk för att se. Sen pratade han och en f.d. gängemedlem som sina tankar om främlingsfientlighet, om vad som framkallar detta hatet. Det var väldigt bra.

Första gången

Vet inte riktigt varför jag skaffade mig en blogg, kanske bara för att ha en. Får se hur mycket viktigt som denna kommer att innehålla, men eftersom det är min blogg, så blir det nog inte speciellt mycket.

Men det är nog rätt bra att jag har en blogg, nu kommer jag att tänka mer på hur jag skriver, kan inte skriva så himla bra på datorn, är lite halvt stressad av mig när jag skriver.


Nja, det var det första inlägget av mig, får se hur många fler det blir ;)