snyltar fias dator

sitter hemma hos Fia och lånar hennes dator i väntan på träningen. Ska snart åka.

äntligen en dator med internet!!!!!

Mitt internet hemma på min dator dog förra fredagen, så jag har försökt överleva denna vecka utan dator o internet. Vilket inte har varit helt lätt. Är nu hemma hos min broder och lånar hans dator, härligt de!
Denna vecka har jag jobbat hela veckan, tränat boll så jag har i alla fall haft saker att göra förutom att sitta och sura över att jag saknar internet och dator. Så nu har jag en vecka kvar att jobba, sedan får jag se vad det blir. Vet i alla fall att jag ska köpa mig en dator när min nästa lön kommer. Ska köpa mig en alldeles egen bärbar datorn, så ska jag bo i mitt rum och ha min dator där och den ska alltid fungera :P

Helgen har varit bra, spelat träningsmatch mot Mällby som vi vann, trevligt. Sedan hade jag o Fia myskväll med pizza, kladdkaka, film o tv-spel. Mycket trevligt!!

Så vet inte när det blir ett inlägg från mig igen, har försökt att få iväg saker via mobilen, har dock inte fungerat speciellt bra.

ett inlägg från långed

Sitter hemma hos Fii, vi har precis spöat skiten ur Mustad folket i Brännboll. Mycket skoj. Gjorde väl dock inte så mycket när jag var ute på plan, men sak samma, vi vann i alla fall. Så nu väntar fest och grillning vid vattnet, treeeeevligt!!

Så denna helg ska spenderas här hos Fii, nu ska jag allt snylta som faaan!! ;)


gårdagskvällen i åmål

Igår så var jag i Åmål och hälsade på hos Emelie o Sammie. De har fått två katter som var sååå söta. Mozart o Brolle. De tyckte att det var skojigt att skrämma mig och rivas lite, de bet även lite i mitt hår, men ack så söta de var.
Sen kollade vi även på Animal Planet, och det är ju ett måste när man är hemma hos Emelie :P
Åkte hem rätt så tidigt, var hur trött som helst efter en veckas jobb.....


På jobbet och på festen, Berit är alltid med

Jag har en ca 5 år gammal mobil och den fungerar fortfarande bra, den har hållt trots att jag har misshandlat den på alla sorters vis. Det är inte längre min vardaliga mobil, utan den har blivit min party/jobb mobil. Helt perfekt liten och sådär härligt tjejig rosa, det är min Berit det!

image279
Min gamla, lite slitna rosa nokia 3100

åhh vad jag gillar fredagar då

Så har jag nu gjort en vecka av tre på jobbet, känns bra. Idag var det ganska så lugnt, jobbade bara i 6 timmar och var på kapen hela tiden, så det var inte allra värst.
Åt middag hos mormor idag, markrill, gott, o på måndag ska jag få pannkakor :D min mormor är allt bra hon.

Idag ska jag till Emelie, ska titta på hennes katter, Mozart o Brolle. Har sett bilder de är sååå söta. Så jag kommer att spendera kvällen i Åmål och sedan kommer jag spendera helgen i Långed, trevligt.



image278

min torsdag

Idag på jobbet så hände en hel del, jag har bl.a: satt i nya rullar, tagit bort gamla rullar, skarvat ett antal rullar helt själv, öppnat pallar, slängt en massa grejer, fått ett geting stick, sagt Va? x-antal gånger, lyssnat på P4 o de spelade hela TRE bra låtar, slagit rekordet på Snake, packat färdiga hylsor och så har jag knutit en knut eller två.

En mycket händelserik dag, och imorgon är det bara 6 timmars jobb, häääärligt!

någon som kan göra min lunch?

Borde gå och fixa min lunch för i morgon, men vill inte...vill hellre sitta här och lyssna på Sahara Hotnights med Visit to Vienna. Datorn fungerade inte så bra att jag kunde spela musik igår, men nu har jag offrat msn och lyssnar på musik istället och det är bättre musik än det som spelas på jobbet, lyssnar på Sveriges radio Väst. ytterst trevligt....


Liseberg

I Söndags var jag, Amanda, Lousie, Jenny o LovisaLiseberg. Det var verkligen hur skoj som helst, det var perfekt väder och lagom mycket folk.
Vi var där hela dagen, från 12,00 till 20,00. Roligast var nog Flume Ride, som är min favorit, det var även roligt i Radiobilarna, där det var alla mot Jenny. Vi gick Gasten och jag trodde att jag skulle skrika mig hes, träffade även lite trevligt folk från Växjö där. 
Vann två chokladkakor med, men de fick mor o far.

Hade en underbar dag!!! 

förklaring och min vecka än så länge

Jag har inte uppdaterat på ett tag, som en viss person påpekade, men det beror inte på att jag har skaffat mig ett liv eller så. Utan det beror på att varje gång jag sätter mig vid datorn blir jag sur och säger en massa saker som jag kanske inte borde säga. Det jag känner för min dator är inget annat än avsky, jag trodde inte att det var möjligt att hata något som egentligen inte "finns" så mycket, men det kan man uppenbarligen. Så när min löning kommer ska jag inhandla en laptop och sedan njuta av en dator som kan både msn och musik på samtidigt, vilken lyx.....

Nja det var min förklaring till de hela.

Har börjat jobba nu, jobbat tre dagar, har 12 kvar..
det går bättre än vad jag trodde att de skulle göra, de som är vid min maskin är trevliga, så det är bra. Gillar dock inte att gå upp så tidigt, även om det är senare än vad jag gick upp förra året, men ändå, hatar att gå upp, vill sova lääänge ju.
Men denna vecka har gått bra än så länge i alla fall, har inte tappat något på mig....

Pannkakor o muffins, är nyttig när jag är hos emelie

idag så har jag som sagt varit hos Emelie som är en stor favorit i mitt liv.
Emelie bjöd på pannkakor till middag och muffins till efterrätt, men är det lördag så är det.
Muffinsen gjorde vi själva, eller vi blandade vatten i en färdig muffinsmix, men sak samma, goda blev de i alla fall.
Sedan spelade vi Gears of War och jag var inte sämst hela tiden, går framåt, skoj är det i alla fall.


Hade, som jag redan visste, en super kul dag med underbart sällskap!

Nu ska jag till storstaden, dalslands metropol, självklart talar jag om Åmål

Ska strax åka till Åmål o hälsa på Emelie, trevligt.
Får se vad vi kan tänkas hitta på, men skoj lär det bli i alla fall, har inte träffat henne sedan studenten, det är skandal måste jag säga. Så nu är det verkligen på tiden!!

image277
En äkta Birgit o Olga bild

min helg

Nu kommer snart helgen, o den ser ut att bli rolig, och då kommer det gå fort och sedan är det dags för mig att börja arbeta igen...

I morgon ska jag till Emelie (som troligtvis ska flytta till Bfors:) , tror vi ska baka muffins och ha det allmänt trevligt.

På söndag bär det av mot storstaden Gbg och Liseberg med en drös av trevligt folk.

Vad härliga de är


The Zimmers - My Generation

så härlig låt!


Mika - Big Girl (You are beautiful)

så kan det gå

idag så har jag flyttat över så gott som alla min kläder över till det nya rummet, men brors garderob var för liten, vilket innebär att jag måste flytta över min garderob som är så stor, klumpig o tung, får se hur det går. Så mitt jobb idag var nästan förgäves, men men.
Har hittat en bra tapet med, eller det var mor som hittade den, får se hur det blir :)


Nu flyttas det för fullt

Håller på att byta rum nu. Idag har jag fått en hel del gjort, flyttat över de mesta av kläderna, städat ur rummet och kastat en massa skit. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att flytta över resten av kläderna och eventuellt min bokhylla med, men först ska jag äta lite tror jag..

När Jenny var här

Igår eftermiddag kom Jenny hit, hade inte träffat henne sedan Pier Pressure, så det var trevligt.
Vi gick en ganska så lång promenad, jag försökte få henne att förstå det underbara med FF7, men det gjorde hon inte. Vi bakade ett ungkarlsbröd som blev helt utsökt, om man bortser från kanterna. Sedan kollade vi lite på tv och hade det allmänt trevligt.
Hon spenderade natten här, och jag kan inte förstå hur mycket ljud kan komma från en enda person, o nu kan hon inte skylla på att hon var förkyld som i Bryssel ; )

Vart är mina skivor??!?!!?

Nu har det gått 3-6 arbetsdagar och jag har fortfarande inte fått mina cd-skivor!!
Kanske ska gå tillbaka till Ginza?

Hela dagen har spenderats i värmland

Har varit i Karlstad hela dagen, åkte upp 10,00 o kom hem nu 19,00. Det var jag, mor o bror som åkte upp, finns ju inte så mycket att göra när det regnar, så en shoppingur var inte helt fel.
Vi var inne i Karlstad och på Bergvik. Jga handlade dock inte speciellt mycket, bara lite små nödvändiga saker.
Nu är jag trött och har lite huvudvärk, så det blir en ytterst lugnt afton.

Då man vill skratta

Absolutely Fabulous


Coupling

Fii wanted some Candy

Åkte med Fii till godisfabriken idag. Hon shoppade loss rejält, och fick även rabatt. Fii kan verkligen detta med att pruta.
Sedan var vi inne i centrum lite, Fii köpte lite papper o sen köpte bägge en glass.
En trevlig förmiddag med andra ord.



min fredagskväll blev ju jättebra

Sitter nu i det rum som ska bli mitt rum inom den närmsta framtiden. Bror tog inte datorn i dag, det gör han nog på söndag istället skulle jag tro.

Men kvällen spenderades i alla fall hemma hos Lousie. Det var jag, Lousie, Hanna o Amanda. Vi kollade på film, och självklart var det fotboll som stod i centrum. Vi kollade på Skruva den som Beckham o Offside. Bäst är lätt Offside, där är även min Stav med, värsta kändisen alltså.

Kom hem alldeles nyss efter en himla trevlig kväll i Långed!

image276

fredag

Snart så ska jag åka till långed, hem till Losuie o kolla på film, trevligt. Det har även ryktas om att Hanna o Amanda ska dit, trevligt.
Så nu sitter jag o funderar på om jag ska platta till luggen lite eller om jag ska låta den vara lite burrig, dagens stora fundering.

Ikväll tar min broder med sig sin dator till sin lägenhet, får se om jag får igång den andra datorn, annars blir det nog en väldigt seg helg, men tanke på vilket litet samhälle jag bor i.


min torsdagförmiddag med de blonda kusinerna

Idag spenderades förmiddagen med De Blonda Kusinerna. Vi åkte till Munkvillan där vi satt på bryggan och pratade samtidigt som vi smaskade på bullar och drack saft, hur mysigt som helst.
Sedan var vi hemma hos Fii och gjorde lite tester på datorn, och kom då fram till att jag var den största fjortisen av oss, lite skrämmande...


image275

nu ska jag flytta...

..till andra sidan köket så att säga. Ska ta över brors rum nu när han flyttar, hans rum är större, och det klagar jag inte över. Ska fixa en fondvägg, fick inte måla om hela rummet, så får väl nöja mig med en vägg. Fast det är klart, blått är ju min favorit färg, så det ska nog gå bra. Har redan planerat lite om hur jag vill ha det, och det kommer nog bli bra hoppas jag.

Viktig info om min fötter

Jag tror att jag har Sveriges mest känsliga fötter, och det stör mig!

1. Jag får skavsår, av min väl använda fotbollskor, bak på hälarna
2. Jag får skavsår, av mina viktiga inlägg, under fötterna
3. Jag får ont i fötterna utan inlägg (detta bildar ett litet dilemma mellan punkterna 2 & 3)
4. Jag får oerhört lätt nageltrång, vilket inte är så mysigt som det låter


Så nu sitter jag hör med två ärr från skavsår, ett skavsår som håller på o läker, ett skavsår som kom idag och ett skavsår som är på väg...mysigt


ingen mika till way out west

Läste nu att Mika inte ska till Way out West, detta gjorde mig lite skadeglad eftersom jag inte heller ska dit, och det var främst Mika o Lily Allen jag ville se.


snart i min stereo

image273

image274

My oh my!


My Chemical Romance - Teenagers

Min trevliga helg

Fredag:
Jobbade från 07,00 till 13,00m en kort dag med andra ord, trevligt. På eftermiddagen/kvällen så träffade jag Sandra o Ennelie, vi fikade på Kicki's Café, blev en grillad baguette som vanligt för mig och en hel del tjat, som vanligt det med, trevligt. 
Sen bar det av mot långed, där jag, Sofia, Hanna o Lousie kollade på när Långeds herrlag återigen vann, det går bra för dem i år, trevligt.

Lördag:
Var trevlig och följde med till brors lägenhet där jag gjorde det jag gör bäst, diska och damsög. Mor, far o bror satte in hans nya säng o köksbord, blir riktigt trevligt där nu, även om han har ett rosa elskåp.
Skulle egentligen ha lagat mat till familjen på kvällen, men vi åt pizza istället, det är väl trevligt, men då orkade ingen kyckling, så jag fick inte laga någon mat.

Söndag:
Åkte till Gbg med Sofia, Hanna, Jenny, Lousie, Malin o Fredrik för att gå på Pier Pressure. Vi stannade och fikade i ljungskile, som för övrigt Jenny körde lite fel i, så då fick man ju se Ljungskile och det är ju alltid trevligt.
Kom i alla fram till gbg och hittade en oväntad men bra parkering. Gick direkt bort till Pier Pressure, vi kollade på en massa band, vissa var bättre än andra, de som jag såg var (antingen hela konserten eller i alla fall några låtar): Blindside, Loving Chokes (som jag fick en cd skiva med, trevligt), Early to bed, Kid Down, April Devine, Billy Talent, The Sounds, Sunrise Avenue, Sounds like Violence, Avril Lavigne och My Chemical Romance. Stod lååångt fram på MCR o Avril, TREVLIGT!
Vi började vår hem färd ca 1 från parkeringen, stannade till på McDonalds, stod i kö i ca 35 minuter, slängde i oss maten och hoppade in i bilen, och for mot kära Dalsland. Var hemma ca 4, och då var jag trött efter en super trevlig dag med super trevligt sällskap!

Det var min trevliga helg det!
Var dock en otrevlig grej som inträffade igår, på MCR konserten, så ville min kamera inte fungera riktigt, fick bara mörka bilder på bandet, lite otrevligt så...


Pier Pressure 1 Juli 2007

konsert

    
  
    


mcr