fått lite gjort

Har fått en del gjort idag, även om jag känner mig lite som en zombie.
Som tur var slapp jag åka till Bfors, kom på att jag numera har en far som jobbar där, så då kunde ju han inhandla det som behövdes för att lägga upp min kjol =)
Blir nog rufs hår idag, inte plattat, vädret ser lite för mulet ut för att jag ska platta det, orka platta om de sedan börjar regna, så de får bli naturligt (eller jag får väl hjälpa håret lite på traven) för att bli trevligt rufs.
Vet inte hur länge jag blir på kalaset, mår inte jättebra precis, men har fått tag i lite halstabletter som ska med till kalaset.
Så jävla typiskt, har inte vart sjuk på länge, men nu blir jag sjuk på den dagen som jag längtat länge till. Så himla typiskt :/ Men får väl vara glad över att jag inte snorar eller pratar med hes röst. Nej,  reliv och halstablatter blir min räddning i kväll =)

idag är det amandas dag!!!!!!!!!!!!

Idag fyller Amanda hela 20 år, alltså ingen tonåring längre, de måste kännas bra =)

Hoppas att hon får en underbar födelsedag!



Grattis grattis till Amanda säger jag då =)

valborg

Idag blir det som följande

En tripp till Bfors
Slå in paket
Bestämma kläder
Betsämma håret
Vräka halstabletter
Åka till Lousie
Gå till Amandas kalas
Kalasa =)

fika med sandra

Har varit på dagens andra fika, blev en toast med vatten till, fick även beställa en varm oboy för min hals är inte min vän just nu, men ska äta alvedon och dricka mycket, de var de råd jag fick, ska bli bra, har träning snart och snart är det seriepremiär och så är det ju kalas imorgon, har inte tid med detta.

Men iaf, så var det en mycket trevlig fika, har inte träffat Sandra på länge, så vi satt och tjatade om allt och lite till, blev en liten shoppingtur på Konsum med, fick med ett kort till Amanda. Träffade även Emelie med mamma o syster. Trevligt.
image485
Jag o Sandra med våra normala blickar i Bryssel ;)

en bra nyhet med ju =)

Jag ska avboka den tiden jag har hos sportskadekliniken, för har inte ont längre i benet :D Wo!


....

Har ingen vettig rubrik på g, så de får bli punkter.

Har idag vart i Långed och solat lite med Sofia, men ser inte så stor skillnad precis .. tog även en fika, blev glass för jag har ont i halsen och huvudet, får ju INTE bli förkyld nu :/ dock kollade jag i halsen förut, skulle se om det såg rött ut, men de var blåsor (?) i halsen, det låter inte som om det vore något bra iaf...får se vad mamma säger när hon kommer hem, kan ju inte gå runt och ha äcklel blåsor i halsen såhär...

Nu ska jag sätta mig ner och se på Prison Break, har sett halva säsong 1 nu, spännande =)

imorgon har jag lite saker att göra

Planer för morgondagen:

Sola med Fia
Fika med Fia
Träna något?
Slå in Amandas present
Fika med Sandra

Sen får man se vad det blir mer =)
image483

3 vinster av 3 möjliga =)

Har ni haft vår tredje och sista träningsmatch. Gick bra, vinst med 6-0 är aldrig fel, även om de var lite virrigt då och då så gick det ju bra. Har alltså vunnit alla våra träningsmatcher, får hoppas att de håller i sig sen när serien börjar med...
Men roligt var det, även om man känner sig lite halvt mörbultad, men det är ju så det ska vara efter en match =)

första matchen hemma och första matchen på gräs, riktigt gräs

Ska gå och packa väskan nu, så man är ute i god tid, vilket jag inte brukar vara ;) Är faktiskt nervös idag för matchen, de brukar jag inte vara och så är det ju "bara" träningsmatch..hmm...aja de går väl snart över =)
Blir alltså första hemmamatchen för året, skoj, blir dock på B-plan och ingen Christer musik,  skulle iaf inte tro att vi får välja musik eftersom herrarnas B-lag har seriematch samtidigt fast på A-plan, så de blir nog inte Christer fören vi har seriematch hemma. Så får se hur det blir idag

bingolotter, festligheter & shopping

Lördag
Sålde hela 4 st bingolotter, satt ensam och sålde bingolotter i långed, men när de var ca 30 minuter kvar kom mamma och gjorde mig sällskap.
Sen så gjorde jag mig festfin och så kom Fia hem till mig, blev ju lite ändringar med chaufförer och så, men det blev ju bra tillslut. Sofia kom alltså hit till mig, vi fick en drink och kollade lite på tv innan Robin med följe kom, då åkte vi till Ed, åkte även runt lite i Billingen, men det är inget som jag klagar på ;)
Väl hemma hos R, var det flera gamla kollegor, skoj det. Vi spelade spel, inget roligt alls, med tanke på att alla (utom jag, såklart) fuskade, så jag förlorade alla gånger...
Sen så begav vi oss mot hotellet, var väl en hel del, vet inte riktigt, för jag satt nere och pratade så gott som hela kvällen. Skoj var det i alla fall. Ungefär vid stäning drog jag hem till R där vi spelade Guitar Hero, spelade för andra gången i mitt liv, var inte spec bra för jag "kände inte rytmen" som R sa. Sen började det komma en hel del folk hem till R, även Jenny som var chaufför till oss, skojigt värre.
Var hemma vid 4 efter en mycket rolig kväll =)

Söndag
Upp tidigt, eller ja, vid 10, tidigt för mig i alla fall,med tanke på lördagen. Jag, mamma och moster åkte till Trollhättan för en shoppingtur. Kom hem med en ny kjol, nya skor, väska och klänning, trevligt värre =)

vad jag ska göra idag

Tog en lång sovmorgon, och efter denna helg så gjorde det absolut inget alls =)
Än så länge har jag sett på ett avsnitt av Prison Break, provat mitt nya naglack som är typ lila, håller just nu på att gå in mina nya skor. Ja det är väl det jag har lyckats göra.
Mer idag så ska jag städa rummet, hur ofta jag än gör det så blir det alltid stökigt igen, oftast dagen efter jag har städat, vad det  beror på vet jag inte...
Sen ska jag prova kläder, fick ju tag i lite kläder igår, och måste prova ut något så jag är redo för Amandas kalas.
Sen ikväll är det träningsmatch, skooj, hemma på gräs. Underbart. Har haft tre träningsmatcher och då har jag hunnit spela på tre olika underlag, först var det konstgräs som var täckt med snö, sen grus och nu gräs. Gräs är ju trevligast.


jag är fast i Prison break

Igår lånade jag hela säsong 1 av prison break av Andreas, har sett det lite då och då, men aldrig i följd om man säger så. Men igår började jag alltså, såg på 3 avsnitt och det är ju bra =) Får se när det blir nästa avsnitt, men nu har jag i alla fall något att göra på dagarna ;)
image482

Nu ska jag bli säljare

Ska sälja Bingolotter idag, får se om man får något sålt, det brukar inte direkt vara någon rusning, och nu när det är mindre som ser på det, så får man se hur det blir. Händer mycket på en dag idag, fotbollsmatcher, marknader och bingokurer. Och jag ska sitta i bingokuren i nästan två timmar, får ta med en tidning ;)
Mer idag blir det utgång, jag o Fi ska hem till Robin från gamla jobbet, där kommer det, förhoppningsvis, finnas några till från det gamla jobbet, annars ser man nog dem på Hotellet hoppas jag =)
Kommer bli en roligt kväll hoppas jag.

än så länge har det inte hänt mycket

Har inte gjort allt för mycket idag, inget alls faktiskt, hade tänkt att gå ut på en jogging tur, men när klockan ringde var jag så trött och hade även huvudvärk, så somnade om lite, sen var det mulen och jag kände ingen lust alls till att gå ut och jogga, får se om det blir lite träning ikväll kanske?

Nu ska jag gå och göra mig iordning, sedan gå ner till mammas jobb och sedan åka till Bfors. Spännande, mycket spännande

blev inte bara mika idag, måste ju ha lite clash med =)


The Clash - English civil war (live)

idag blir det mika musik för mig =)

Har inte gjort så speciellt mycket än så länge, men ska snart ut och hämta posten, sen ska jag bädda iordning på rummet sen ska jag nog sätta mig ute i vårsolen, vet inte om det blir ipoden som får följa med ut eller en bok...I-landsproblem antar jag :P Blir kanske en promenad senare med, får se hur mena ben känns, de är trötta idag :P
Blir nog mycket Mika idag, vet inte varför, känns som en Mika-musik-solig-vårdag  ;)

en onsdag i april

Idag har jag vart hos min farmor och farfar, hjälpte dem att städa på altan, vi fikade även, hade det trevligt. Sen gick jag ner till affären och handlade lite yogurt, en mycket viktig produkt att ha i sitt kylskåp. Sen så kom mamma och bror hem, så det var middag, sen blev det en tur till Bfors där vi kollade in pappas nya bil, den var faktiskt fin. Sen provkörde bror en bil med. Sen var vi till affären i Bfors, sen skåpakoisken och köpte en glass sen hem. Och nu sitter jag här, har träning om en timme, så ska väl börja packa lite smått snart.

en kväll hos emelie o daniel

Vart hos Emelie o Daniel under kvällen, jag hade missuppfattat *chock*, och där var även Henke o Niklas. Vi satt inne och fikade lite, bullar (iaf jag och emelie) och muffins. Kollade lite på Vänner som är så bra, sen kollades det på när Emelie ägde på COD4 (hoppas jag skrev rätt nu :P) Hade som vanligt ytterst trevligt =)  

To me you'll be forever sacred

Om ca 30 minuter ska jag till Emelie, vi ska fika ute i det sköna gröna =)
Är så himla glad att hon bor så nära, kanske har sagt det förut, men det kan inte sägas för ofta =) Hon kommer kanske inte bo så nära som hon gjorde när hon bodde hemma hos sina föräldrar något mer, men ett avstånd som man faktiskt kan cykla eller till och med gå är ju hur bra som helst, fast idag tar jag bil. Mina ben är som tidigare sagt döda. Men ska bli otroligt roligt :D

Min rubrik går direkt till Emelie, snart firar man ju 14 års vänskap =D


E under julbaket

herregud...

Jag var på en låång cykeltur med mamma och andreas, tror vi cyklade ca 2 mil, okej kanske inte så långt med tanke på att det är planerat att cykla 10 (!) mil  te sommaren, men men. Var jobbigt, den riktigt brände i låren, mina ben är inte vana vid att cykla på detta viset. Men kom runt, och nu känns det ganska så bra måste jag säga ;)

image480

Sun is in the sky oh why oh why, would i wanna be anywhere else?

Har nu gjort klart en liten sak, nu ska jag snart gå och sätta på mig träningskläderna för sedan väntar ett cykelpass med mamma och andreas, skoj =) Roligt att ha lite annorlunda träning än bara löpning och fotboll, så cykel är trevligt.

Har inte gjort allt för mycket idag, även om jag faktiskt var uppe tidigt, iaf för mig ;)


Lily Allen - LDN

snart blir det ännu en tur till långed

Om ca en halvtimme åker jag till Långed för dagens fotbollspass. Roligt roligt. Det är soligt och det ser varmt ut, så kör stenhårt på shorts och tshirt, dock har jag med mig en långärmadtröja ifall de blir kyligt....

Har gjort det jag skulle gjort idag, förut om att gå ner till affären, men gick iaf till postlådan ;)
Har även fått två av mina favorit byxor lagade, trevligt värre :)

Det som hänt idag. Nu blir det alltså snart träning och sedan 100 höjdare, sen har jag inte mycket mer att göra.


en liten spontan fika med malin

Blev en liten spontan fika med kusin Malin. Otroligt trevligt, som alltid =)
Var på Kickis, åt en grillad baguette och drack ett glas vatten, har haft väldigt ont i huvudet idag, men nu börjar det bli bättre, vatten är allt bra =)
Vi satt och tjatade lite, sedan förflyttade vi oss till en bänk i solen där vi fortsatte att tjata och sedan gick vi en runde på Konsum där jag handlade middag och sånt. Hade en myyycket trevligt förmiddag med min favorit Malin =))

idag har jag några få saker att göra

Jag ska städa garderoben, alltså, dra ut alla kläder och sedan vika dem och lägga in dem igen.
Jag ska gå ner till affären och handla något, kommer inte ihåg va det var, så får ringa mamma lite senare.
Sen ska jag ta fram min Ipod och sitta och lyssna på musik i den härliga vårsolen.
Sen blir det fotbollsträning.

Min dag, får se vad mer som kan tänkas dyka upp =)

igår var det fotboll, fotboll, tacos, christer sjögren och ännu mera fotboll

Hela gårdagen spenderades i långed på fotbollsplanan. Började kl 10 med lite prat för att sedan dra igång den lite mer fysiska träningen halv 11. Första passet var två timmar, då var det mest spel och försvarsträning. Sen var det lunch, tacos. Min grupp ansvarade för dukningen, och måste säga, det blev en otroligtfin dukning. Samtidigt som den nya uppvärmningsskivan med Christer spelades i bakgrunden of course. Sen efter vi hade åte klart, diskat och dukat bort så svarade vi på spelar profiler, vi hade lite små tävlingar och sånt, där mitt lag kom på delad andra plats. Efter detta var kl 16 och då väntade det andra träningspasset som innhöll anfall, hörnor, frisparkar och sådant. kl 18 var detta passet slut och även hela dagen, då var det bara att duscha och bege sig hemåt. Var ganska så trött när man kom hem igår, precis som det ska vara.

Men hade skoj skoj!
image480


en hel dag på fotbollsplanen i skinade solsken!

Ska strax åka till långed där hela dagen kommer spenderas på fotbollsplanen. Och det är jättefint väder! Oh skoj skoj. Förmiddagen kommer de vara försvarsspel och eftermiddagen anfall, eller om det var tvärtom. Ska äta lunch där med, tacos tror jag de blev =)

ännu en dag med sol, oh va härligt!

Idag skiner solen igen, herregud, detta är man inte van vid, men kan lätt bli ;)
Ska nog ut på en liten cykeltur idag, ska man cykla nästan 10 mil till sommaren, gör man nog bäst i att träna lite ;) Senare idag blir det fotbollsmatch, herrarna har seriepremiär, det måste man ju kolla på. Första matchen i div 4. Så har min dag ganska så planerad, blir kanske något med laget efteråt också, var tal på det i alla fall. Får se hur min lördag utvecklas, men nu, cykling!
image478

en vårpromenad

Idag var jag uppe otroligt tidigt, iaf för att vara mig, kl kvart över 8 var jag påklädd och påbörjade min promenad.Var trevligt, var ute i ca 40 minuter tror jag det var, sedan dess har sotaren vart här, jag har sett på tv, typ det. Men nu ska jag städa rummet och skala potatis, kanske även hjälpa bror med att tvätta hans bil, får se hur snäll jag är.
image477

tre som spelade fotboll

Igår så var jag, Louise och Jenny på planen och lekte lite, vi trixade, nickade, eller försökte iaf ;) O så övade vi på våra skott. Hade lite problem i början med tanke på att vi inte hade någon boll, men som kom vår tränare så vi fick ta hur mycket bollar som helst :)
Så var på planen i några timmar för att sedan bege oss mot konsum där vi köpte lite glass som vi åt.
Trevlig eftermiddag.

kanske blir lite fotboll?

Blir kanske lite fotboll idag med, vore ju inte helt fel det. Blir ju då på skoj, skjuta, trixa och sådant, med Louise o ev Hanna, sen vet jag inte vilka mer som kanske kan komma. Det lär märkas =) sitter just nu o väntar på att Louise ska återkomma från maten, så vi kan fortsätta diskutera detta ;)

I've got a pocketful of sunshine

Nu har jag fått i mig en smoothie, den var god god. Ska nu bara starta en tvättmaskin sen ska jag ut o jogga runt i vår vackra billingen, helt okej =) och det är varmt o skönt ute med, så det blir t-shirt & shorts, dock har jag underställ under shortsen, man vill ju inte blända folk med de spökvita benen heller.

torsdag morgon och solen skiner

Solen skiner för fullt så idag blir det en joging tur, längesedan nu.
Men först ska jag ner till affären och köpa lite yogurt, var längesedan jag hade det till frukost, och vill ha det idag, så ska ner till affären alldeles strax. Måste bara chatta lite med Amanda. Så trevligt ju =)

en otroligt lugn eftermiddag

Blev inte så mycket gjort efter att jag tog ner tvätten, har mest suttit framför tv:n alt datorn. Var ju på träningen  med, icke att förglömma, roligt roligt.

Vet inte vad jag ska göra nu.....

än så länge...

...har jag gjort följande:
Vaknat - vilket är viktigt
Fått upp värmen från 15,3 grader till 19,8 grader i huset - kallt på morgonen...
Ringt ett samtal - hoppas det leder till lite vikarieat
Sett på Häxdansen - missade det i måndags och hann inte igår, bra att de finns på nätet så man kan se det när man vill
Bakat - chokladmuffins med hallon
Potatis - skalat och nu kokar den
Promenerat - till postlådan, men ändå, lämnade ju huset iaf
Pratat i telefon - med min mamma

Och nu ska jag gå ner te garaget och ta ner tvätt. Får se vad mer som kan tänkas komma upp på min "dagens gjort lista" =)

igår så var jag med jenny i trollhättan och vi hälsade på amanda

Igår så åkte jag och Jenny till Amanda i Trollhättan, vi var ute på en rätt så lång promenad, vi fikade på ett mysigt café, vi var inne i den affär som Amanda kallade "Angelica-affären", vilket hos hade iofs rätt i, var hur mycket roligt som helst där inne. Sen gick vi runt på Oden, ett köpcenter, vi kollade i olika affärer och sånt. Sen blev det ICA där vi gick runt och försökte bestämma middag, blev tillslut hemmagjord pizza. Den blev otroligt god, ost, skinka o bacon. Sen kollade vi på Sunes sommar och åt kex för att sedan surfa lite på internet och kvällen avslutades med en massa prat. Sen åkte jag o Jenny hem igen. Var väl hemma vid halv 1 tror jag. Hade en mycket trevlig dag!
image476
Jag och Jenny "lånar" Amandas blonda hår.
En gammal bild ;)

o så roligt!

Hade en extremt rolig träning idag, skrattade otroligt mycket, så härligt, spelar med världens trevligast o bästa lag!

Det var bara det jag ville säga!

en liten notis

Skrev ju att jag hade framkallat 160 kort, men de var ju 260 kort upptäckte jag :P Well well, ska nog tillbaka till köksbordet och fortsätta att klippa o klistra :) Tog en liten paus i det när jag var hos mormor.


ohh kort kort kort!

Jag skickade ju in bilder för framkallning förra veckan, och jag hoppades att de skulle komma idag eftersom Fuji brukar vara snabba. Men efter att posten varit här så hade jag inte fått dem, trodde då att jag skulle få dem imorgon eller så, men så kom postbilen igen, och när jag kollade i postlåden var det mina kort som kommit!! Så sitter nu och rensar o ordnar mina ca 160 kort, och snart kommer mamma hem med lim så jag kan börja klippa o klistra =)

idag

Idag har jag inte så mycket planerat, ska till mormor o bära några däck med mamma, sen blir det fotbollsträning och självklart måste man ju se på 100 höjdare ikväll.
Och imorgon är det sista dagen för att söka till högskolan, jag har ju redan sökt och jag tror inte att jag ska ändra något, det som finns på min lista är:

Music & Event Management

Lärare, Barns utveckling och rättigheter

Medier och kommunikation: Visuell kommunikation och design

Medier och kommunikation: Kommunikation och globala medier

Religionskunskap (kurs)

Event Management
Detta är hur jag prioterat dem, men vet bara att den som är nr 1 är nr 1, de andra är jag inte helt säker på, men men, får se om jag kommer in på något :)


roligt att spela fotboll, speciellt när man vinner ;)

Vann matchen igår med 2-0, det är aldrig fel det :) Var roligt och vi kämpade bra, även om man kunde tro att det var en studsboll och inte en fotboll vi spelade med, men ändå, roligt som sagt, som oftast ;)
image475
Gammal bild, men längtar till gräset!

fredagen spenderades i ett lekhus

Åkte tidigt i fredagsmorse till min moster i åmål och sedan vidare till Karlstad där vi hämtade M o S och sedan begav vi oss mot Örebro. Gick snabbt att åka dit, pratade en del med M, även om jag inte förstod exakt allt hon menade men ;)
Framme i Örebro så träffade vi kusinen och V & A. V fyllde ju hela 5 år, så vi var där för att fira henne.
Vi var alltså på lek och buslandet och de fanns verkligen mycket att göra för 4 små barn, fanns iofs även roliga saker för oss "lite" äldre med ;)
Vi klättrade, lekte pirater, sköt bollar, hoppade studsmatte, åkte rutschkana så det stod härliga till!
Var dock lite jobbigt att hänga med när V, A och M sprang före, med tanke på att det är barnanpassat var de ju som sagt jobbigt för mig som är lite större, men roligt var det.

Maaaaatch =)

Ska snart åka iväg te samlingen, har ju match idag, blev lite orolig igår när det började snöa, men de har redan försvunnit =) Så nu vankas det träningsmatch borta mot Bullaren. Kul!!

Idominsalva, det är grejer det, dock överdriver sofia som vanligt...

Sofia säger:

Ring 112

Sofia säger:

Angelica har tagit en överdos

Sofia säger:

VA har hon av vadå?

Sofia säger:

Idominsalva


fått lite gjort idag :)

Har som sagt sökt till högskolan nu, blev 6 olika program, så får se vart man hamnar te hösten :)
Har bakat kaka som mamma ska ha med sig till jobbet imorgon. Blev otroligt fina måste jag säga :)
Har skickat in bilder som ska framkallas, blev väl ca 260 st kort, ska bli roligt att få dem :)
Sen har jag bränt kort till cdskivor, kan ju alltid vara bra att ha dem på något mer ställe än bara på datorn :)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det tidigt i säng, blir ju tidigt upp imorgon, sen väntar en heldag med moster, kusin o kusinbarn i Örebro, spexigt värre :)

Många smileysar idag med ;)

Högskolan + bakning, min dag det

Ida har jag sökt till 5 olika program på lite olika skolor, funderar även på att lägga till en utbildning, får se, men de lutar åt att lägga till den.

Just nu så har jag en liten paus från mitt bakande, råkade nämligen ut för ett litet missbedömmande, så nu får jag snällt vänta på att mamma kommer o styr upp allting ;)

Vet inte vad de blir mer idag, men det lär märkas :)

detta har jag sett på de senaste dagarna

image474
"May the Force be with you"
Jag är en sån stor Star Wars nörd ;)

måndag

Idag har jag städat undan på rummet, sett på 10 orsaker att hata dig, tänt eld i kaminen, slängt in låtar på mobilen, spenderat tid vid datorn o tv:n, vart till postlådan 2 gånger, tagit ner o vikt tvätt. Jag lever ett otroligt spännande liv just nu ;) Men snart ska jag ta tag i det lite mer, söka högskola, jobb och sånt.

Men mitt liv blir lite mer skoj om några timmar då Jenny kommer, vet inte riktigt vad det blir innan vi ska vidare till Långed och träna fotboll, ingen snö nu heller, gött det, den har regnat bort, inget som jag gråter över precis. Nu ska de blir vår.
image473

fotboll =)

Spelat träningsmatch idag, blev inte direkt världens mest "normala" (kommer inte på ett mer passande ord, är trött ;) match idag. Det var på konstgräs, snön vräkte ner, iaf i första halvleken och så spelade vi inte 45 minuter utan första var 35 minuter och andra halvlek var 25 minuter. Så det var ju lite annorlunda, men vi kämpade på bra och vi vann, göttans :D
Nu ska jag försöka tina lite o se på film, vet inte vilken, har ju en hel drös med bra filmer som inte har setts på länge, får se vilken man väljer :)

oh gudars vilken trevlig kväll jag haft

Har vräkt tacos, så nu känner jag mig som en gravid grävling (jag höll nästan på att köra på en grävling förut, om den var gravid eller inte, vet jag inte), men känner mig alltså ganska så full.
Satt o tjatade som vanligt hemma hos Emelie, Skåne satt o spelade lite tvspel o jag o E satt vid datorn.
Blev inte så sent eftersom det är läggdags nu, ska ju upp tidigt o sparka boll :) :) :) :) :) :)
Så ska bara packa väskan sen blir det sova


@ emelie & skåne

Sitter hos E o D, E nördar, jag nördar på ett annat sätt och D springer runt med knivar o är allmänt farlig ;)
E blir anklagad över att vara full, vilket jag faktiskt kan förstå ;)
Blir snart tacos, gottan gottans! Bara god mat denna helg, kyckling fajitas igår, mcdonalds o tacos idag. Vet inte vad det blir imorgon, men eftersom det är min far som lagar maten blir det säkert något med köttfärs, tex, kåldpudding eller pannbiff....

Nu ägde E sönder allt motstånd i GoW, hon tillade att det "inte var något nytt", självgod?


hemma igen, fast bara för en kort stund

Är nu hemma efter en hel dag i Uddevalla med Fia. Vi var o kollade på Diellza och hennes klass när de hade modevisning, oh my vad fina kläder hon hade gjort. Jag fick mig lite saker hem oxå, ett linne, benskydd, filmer o naglack, är nöjd, även om jag skulle vilja ha haft en klänning med mig hem oxå, men man kan ju inte alltid få allt.
Nu ska jag strax hem till Emelie o Daniel för en trevlig kväll.


Shoppar

Sitter o äter med fia på donken, har Shoppat lite, ska snart till hm igen sen blir de nog hemgång. Sett på modevisning. Damn vilka fina kläder diellza hade gjort :-)

Ska testa lite

Har ju en ny mob, ska se om jag kan blogga från den.

Lite fattigare men gladare, vem sa att pengar inte kan köpa lycka? ;)

Har fått, eller jag har köpt, en hel del saker denna vecka, eller det är inte så mycket saker, mer att de är lite dyrare saker, eller en dyr sak. Jävlar vad jag flummar :P
Men igår fick jag min blåa älskling, en underbar liten blå mobil, rena leksakstorleken om man jämför med min gamla. Men härlig är den allt! Så den har jag lekt med hela dagen igår och halva dagen idag ;)
Idag fick jag även kläder som beställdes förra veckan, från HM, två linnen, varvav ett var för stort och ska skickas tillbaka, ett par byxor och en skjorta. Allt passade bra, förutom då det linnet, de var ett sånt från Fashion Against AIDS, där kändisar hade designat kläderna, jag köpte Rufus Wainwrights linne, som jag nu ska få i en mindre storlek.
Nu är även resan till Grekland betald, woo :D Ska blir otroligt härligt, en vecka på Zakynthos.

gudars vad jag är uppe tidigt...

Kunde inte somna om efter det att en viss person väckte mig halv 7 i morse...Så nu sitter jag här, mest för att jag var nyfiken o se vad som hade skett med mobiltransporten sedan igår, och 23.00 var den i Örebro, hoppas den kommer hit idag :)
Nu blir det nog inte spec mycket som händer, kl är ju trots allt bara halv 9. Ska nog se på film, för jag antar att det inte går något bra tvprogram nu. Blir nog Star Wars episdod II, en härligt lagom nörd film ;)

ohh den är på väg!!

Nu är den på väg till mig, skulle egentligen skickas nästa vecka, men nu är den i gbg och snart här! :)

kocken angelica

Idag så har jag lekt kock, var o handlade o köpte mat, lasagne plattor som jag sedan tilllagade. Blev väl inte riktigt som mammas men den blev ätbar iaf :)
Just nu pratar jag med Emelie i telefon, pratar om hennes jobb dag.
Snart blir de träning, på gräs förhoppningvis!

sometimes i think i'm crazy

Har inte bättre för mig än att sitta här o uggla samtidigt som jag lyssnar på Eminems bästa låt, enligt mig, Hailies song.
Blir inget scones bak idag, blir smoothie istället, med kiwi, jordgubbar och hallon, mums :)
Men de kommer bli film ikväll i alla fall. Något som går som planerat.
Just de, har blivit bjuden på 20 års kalas med, woo, så nu måste jag inhandla kalas-kläder, de får bli dagens i-landsproblem, vet ju inte vart jag ska kolla eller vad jag ska kolla efter, förhoppningsvis hittar jag någon fin klänning :)
image472
Blue Lagoon från Bryssel

1:a april

Än så länge har jag faktiskt inte gjort allt för mycket, har dock ätit en underbart god middag hos mormor, makrill o potatis :)
Blir inte så mycket mer idag tror jag, ska kanske baka lite scones sen till kvällen och se på Indiana Jones med mamma.
Det är min första april, har även blivit lite lurad, men bara lite ;)


jag har köpt en ny mobil =)

Denna är på väg hem till mig !
126717-471
Nokia 5310 Express music

Innebandy, kalas, innebandy

Fredag vart de innebandymatch, de gick inte alls bra, spec inte för mig, usch. Men vi hade ändå tur och de blir fortsatt spel i div tre även nästa säsong :) I lördags så var de ett litet inflyttningskalas hos E, där var de ett antal personer, spelades lite tvspel o tjat och sånt, trevligt :) De andra drog sedan på kvällskvisten vidare till Åmål, men jag o S drog hemåt, jag hade innebandy dagen efter o S hade inga pengar eller ID med sig. Så det blev en tidig lördagskväll för mig. Söndagen spenderades i bohuslän hela dagen, i Grundsund närmare bestämt. De var innebandy DM och de gick bättre då än de gjorde i fredags. Vi kom 4 och vi kämpade på bra i alla matcher tycker jag. Söndagskvällen spenderades med film med mor o far.