4-1

Vi vann idag mot Valbo med 4-1, vi spelade bra och de var så himla roligt och spela och allt var bara toppen :D
Saknade såklart vissa spelare, så de var ju tråkigt, var ensam representat från skogen.
Men själva spelet och allt sånt var bra !

Även planerat så nu att jag åker upp till Karlstad på tisdag morgon, så jag kan vara med och träna boll imorrn kväll, skoj =)

fredagen då min pappa blev 50 år :)

Igår så fyllde världens bästa pappa 50 år. Det firades såklart med kalas.
Först så var de kalas här hemma, med mormor, farmor, farfar, Käti och Alf, vi åt mat, tårta och kakor.
Sen följde jag med Andreas hem till honom på förfest, var en trevlig förfest, jag försökte ta reda på Meningen med livet med hjälp av Monty Python, roligt var det i alla fall, och Andreas nörda CS.
Sen åkte vi mot BIK's klubbstuga där pappa, mamma och deras vänner var.
Sen var det festligt hela natten lång.
Även om jag var något yngre än de allra flesta där så hade jag det jätteroligt :)


Min pappa :)


torsdag

Hade en lugn skoldag idag, pratade om vad vi skulle läsa och om betyg och liknande.
Hade tur, för utanför skolan träffade jag en del andra "nollor" så vi tog följe in till klassrummet, var lite klurigt att hitta, men de gjorde vi iaf i god tid.
Efter vi var klara så gick jag och Frida till akademibokhandeln och sen till pressbyrån. Sen träffade jag Icke-kusin Malin och vi åkte ner till stan, tittade i lite olika affärer och sen åt vi även lite mat och nu är vi hemma igen.
Malin håller på att göra sig iordning för sin nollning och jag gör väl inte spec mycket, väntar på att åka hem typ, tar 19 tåget ikväll, så är hemma vid 20.
Snart kommer Kusin Malin också, hon har vart på äventyr på Ikea hela dagen.


idag blir det skola igen

Idag är det skola igen, ska vara där upp kvart över 1, så ska vi ha introdution (tror jag) om vår inriktning, min är då kommunikation och globala medier. Var inte så många sådana som var på nollningen igår, men de som var där var mycket trevliga iaf, så de ska nog bra =)

Får se om jag behöver vara kvar i Karlstad imorgon, troligtvis behöver jag inte det, så då åker jag hem idag, i eftermiddag/kväll, har ju ingen nollning ikväll heller så. Får se hur det blir.

Nu ska jag måla mina naglar :)

nollning igår

Igår var det ju nollning igen. Vi var på campus och lekte lekar, berättade hemligheter om oss själva, grillade, drack och spelade singstar, jag körade dock bara ;)

Det var väl det vi gjorde, roligt var det, fick även de andra att åka med min buss, så jag slapp vara ensam  :P

Bangade utgång ännu en gång, men hade ingen större lust, håret var ju katastrof och sen hade jag inte så mycket pengar med mig, så jag gick hemåt.


onsdag

Idag blir de ingen skola, så ska dra runt på stan lite tänkte jag. Sen ikväll är de mer nollning så de ska bli roligt =)

Var väl det jag hade att säga:P

lättad efter första dagen

Idag så vart de ju första skoldagen, hade introduktion under dagen, gick igenom lite vad vi skulle läsa nu det första delkursen. Och de verkar ju intressant, så det är ju bra =)
Sen var jag på Donken med kusin Malin och Carro, trevligt, Sen gick jag till min nollning. ROLIGT !
Även om jag var nykter, så var det roligt, träffade en hel del trevligt folk, så det var skoj. Lekte lekar och samlade poäng samtidigt som vi sjöng vår Inferno sång.
Just de, tillhör även gruppen PUNK, och inom gruppen Punk är jag med i Ramones, så cool är jag ;)
Så hade en snygg vit t-shirt med massa kladd och ett hårband med mitt namn på, haha var skit het.
Nu är de andra på Arena, men jag bangade det, då jag är trött och inte så himla sugen och sen så vet jag inte om jag skulle hitta hem så snabbt efter en utekväll ;)

och jag som trodde att solen alltid skiner i karlstad...

Regn, det är regn ute ! Och jag som köpte ett par shorts igår, för att de var så varmt, störande. Skulle ha lyssnat på mamma när hon frågade om jag skulle ha med mig paraply, har varken det eller regnjacka...Fast kusin Malien hade kanske ett paraply jag kunde låna.

Men idag är det alltså första skoldagen, ska dit 13.15, vet inte vad jag ska göra men det lär väl märkas ;)

a boy called brian

Sitter och lyssnar på Monty Python musik medan kusin Malin tar sig ett barn. Icke-kusin Malin är ute på nollning.

Men innan allt detta så har detta hänt idag

Dagen började med att jag och icke-kusin Malin åkte upp till skolan där hon skrev in sig och jag gick på kod-jakt och det var verkligen lättare sagt än gjort. Var överallt och letade efter rätt person att prata med men kom alltid fel, men till slut hittade jag rätt och jag blev registrerad !
Sen åkte jag till centrum, träffade även J på bussen, vi kom fram till att vi ska på samma nollning då han ska läsa information, så nu kommer jag iaf känna igen någon på nollningen imorgon. Vi var på en stadsvadring då han köpte osthyvel och jag en vikbar kåsa. Så nu är jag redo för nollningen, behövde ju en tshirt och en kåsa, och nu har jag alltså det.
Sen åkte jag ut till kusin Malin och hennes kompis Therese där Malin hade varit barnvakt under dagen, så fick lite lunch och sånt där, var även ute på en promenad, trevligt.
Sen åkte vi in till centrum igen och så småningom även hem, där vi har lagat mat och sett på tv, och snart ska vi se på Mean Girls.

Och imorgon blir det skola för mig...herregud, har inte fattat det än, att jag ska börja på universitetet alltså....det är sjukt...

i karlstad med malin och malin

Har nu kommit till Karlstad, har hunnit med en hel del, fått en tour av kusin-malin av staden, vi har handlat och lagat mat, tacos. Sen har vi sett på en film och nu sitter jag här och surfar runt lite medan kusin Malin och icke-kusin Malin sitter och pratar gymnasieminnen.

Imorgon ska jag till skolan och leta efter salar, busskort och pinkoder.

Sen ska jag leta efter en kåsa också och sen kanske jag vågar mig ut i stan på kusin Malin jakt.

snart så åker jag från dalsland till värmland

Om två timmar så ska jag möta upp Malin och Malin och sen så ska vi vidare till tåget som ska ta oss till Karlstad.
Börjar ju skolan på tisdag, så åker upp i eftermiddag, för imorgon måste jag till skolan och hämta koder och grejer. Har alltså lite saker att göra. Sen i veckan blir de alltså skola och nollning. Sen åker jag hem igen på fredag då pappa ska firas :)

överraskning :)

Jag och Amanda åkte hem till Sofia nu ikväll, för att överraska henne nu innan hon flyttar.
Så vi åkte dit med lite presenter, kladdkaka samt smultrondricka. Mysigt :)
Så vi satt och mumsa kladdkaka, pratade om skolan och veganer ;)
Kollade även på lite resor, hoppas verkligen vi kan åka på en nästa år, fasen va roligt det vore =)


Så i morgon flyttar min ängel Sofia till Småland, långt borta...men
vi har ju sms, msn (som vi förövrigt är världsmästare på) och så
har vi ju planerat in besökshelger :)
Men kommer sakna dig Fia, vet att du kommer bli världsbäst på glasblåsning !

MINA LÖRDAGSPLANER

Idag så ska jag storstäda mitt rum, packa inför flytten, färga håret. Ja de kommer nog ta hela dagen skulle jag tro.

Har fått tillbaka min dator nu med, lite fattigare blev jag, men fick ju en snabbare dator, så det var lätt värt det =)

någon som vill köpa en liten sak till mig?


Denna ska bli min, förr eller senare =)

vad jag funderar på just nu

Har posten kommit än?
När/hur ska jag hämta min dator?
Hur de blir i Karlstad?
Får jag mina böcker/papper/uppgifter idag?


jag har lite tråkigt denna torsdagskväll

Vet inte vad jag ska göra, bor ju inte i världens största metropol precis, inga vänner i närheten, minst 7 minuters bilfärd till närmsta vän. Så what to do?
Blir väl film skulle jag tro, några avsnitt av Satc, fick ju låna boxen (kinesisk version, öva på engelskan, alldeles utmärkt det) av Emlan. Eller lite Guitar Hero? Eller något annat spexigt som finns i min dvd samling. Tv:n är allt rätt bra på att få tiden att gå lite snabbare, för det behövs när man har en tråkig torsdagskväll.

Imorgon blir det lite mer att göra, ringa en massa (läs 3) samtal, hämta datorn på ett eller annat sätt, spela fotbollsmatch (wii) och så måste jag nog ta tag i packningen, flyttar ju hem till blonda kusinen på söndag. Hoppas även att jag får mina nya skolböcker imorgon, och jag hoppas verkligen att jag har köpt rätt böcker. Annars blir jag lagom glad.

lånar mammas dator, min är nämligen blivit sjuk av dumma virus...

Idag så åkte jag och lämnade in min dator, min touchpad har inte funkat på ett tag, och vill gärna ha datorn fungerande tills att skolan börjar. Så åkte iväg med den och där så fick jag reda på att min dator var full med virus, eller vad som nu verkade vara virus. Så nu ska jag förhoppningsvis få bort viruset och så ska jag få ett anti-virus program installerat.

Men som tur är så har mor precis köpt en dator, så jag överlever nog denna kväll/natt ;)

en tisdagskväll med emelie

Igår så var jag på date med Emelie, vi fikades loss hemma hos henne bland xbox, mobiler, datorer och skvallertidningar. Vi satt och tjatade, lyssnade på hennes underliga signaler på mobilen och sen såg vi på Sailor moon, nostalgi på högnivå ;)

I guess I just lost my husband


Pink - So What

I am a rockstar
I got my rock moves
And I don't want you tonight

tisdag, jo det är faktiskt tisdag

Idag så har jag vart med mamma ner till Mellerud där jag hittade mig ett par skor, aldrig fel det.
Sen så åkte vi till Bloms och sen åkte vi hemmåt igen. Väl hemma hade jag fått brev från Karlstad, och har sedan dess försökt registrera mig, men mitt internet vill inte det jag vill, så får hålla på och försöka under dagen, annars får jag väl ringa eller något sådant. Så de kommer allt att lösa sig

Mer idag blir att jag ska på date med Emelie, ska bli mycket trevligt :D

herregud jag kom in !!

Fick ett brev idag från Karlstad universitet där de stod att jag var antagen till Medier och kommunikation: kommunikation och globala medier. De trodde jag verkligen inte att jag skulle göra, men nu har jag gjort det och jag är glad =)
Så nu blir det stress, leta efter bostad (fast fick ju bo hos underbara Malin ett tag) och studiemedel och böcker och allt vad nu som behövs. Fast vet inte så mycket, vet bara att jag var antagen, men inte fått några papper på tider eller något sådant, men de kommer väl så småningom antar jag :P

mulen måndag

Än så länge har jag inte fått så mycket gjort. Har vaknat och åte frukost.
Vet inte riktigt vad de blir idag, mamma pratade om en promenad igår kväll så de får de väl bli då, sen ikväll är det fotbollsträning. På tal om fotboll så var de ju match igår, mot serieledarna, så man kunde ju lista ut att de skulle bli en tuff match. Vi låg under med 3-0 i halvlek men sen vände vi på det och när vi närmade oss slutet av matchen stod de 5-5 men sen fick de in ett mål till, så matchen slutade 6-5 till de andra, lite surt. Men de kändes ändå rätt okej, för vi spelade bra :)


match

I eftermiddag blir de match, på hemmaplan, skoj skoj :)

mitt dygn i göteborg

Allt började på torsdagen, jag, Jenny och Louise åkte ner till Göteborg för att ha kul på kulturkalaset.
Men kom ner till Göteborg vid lunch tid och då träffade vi Anna, som vi fikade med, sjukt god fika !
Kom överens med Anna om att vi skulle träffas senare på Takida.
Men innan dess så gick vi lite i Nordstan, inhandlade lite småsaker som är viktiga när de vankas galej.
Sen gick vi till hotellet, mycket fint hotell måste jag säga. Där gjorde vi oss iordning och sedan gick vi ut och kollade på Takida. Jag är inget speciellt stort fan av Takida, har bara hört två låtar, men de var ändå roligt.
Träffade som sagt Anna där och även Cajsa, trevligt värre !
Träffade även Xandra med, trevlig tjej :)
Sen drog jag, Louise och Anna tillbaka till hotellet och hade de trevligt framför en film, något som Jenny inte uppskattade ;) Jenny kom tillbaka med ännu en Anna, trevligt det med.
Sen drog vi till Kajskjul 8 där vi dansade loss till Peter Siepens blandning, de var trevligt värre.
Sen efter det drog vi runt lite på jakt efter tandborste och tandkräm
Blev rätt så sent i säng, men somnade fort iaf.
Klockan ringde tidigt på fredagsmorgonen, Louise skulle med ett äckligt tidigt tåg, hon skulle jobba, tyckte så synd om henne. Märkte även att Jenny hade fått med sig Xandra hem :P
Sen så somna vi om och vaknade lagom i tid till frukost, efter det blev det lite OS tittande och sedan stan.
Sen åkte jag hem, tog lite omvägar och så, men kom iaf hem tillslut :P

Hade skit roligt iaf :D


Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG. Zoom-Boing. Z'nourrwringmm

Sitter och kollar på Monty Python and the Holy Grail, så himla bra, det är min humor det =)
Ska snart lägga in bilder från helgen, var mycket roligt måste jag säga =)
Och senare idag är det fotbollsmatch och sen till kvällen, ja de vet jag inte riktigt hur det blir, men något blir det iaf :P



sista inlägget innan helgen

Åker ju bort imorgon på lite festligheter med Jenny och Louise, det ska bli mycket mycket trevligt, får hoppas bara vädret ändrar sig och beslutar sig för att INTE regna.


Bild från senaste festligheten jag var på, i Gränna av alla ställen, mums drink var det iaf =)

onsdag

Idag så var jag med mamma till Mellerud och lämnade in bilen på lagning, medan den var på lagning hann vi med att spana lite i affärer och äta kina mat :D GOTT !
efter det så har jag packat inför morgondagen då det blir Göteborg med Jenny och Louise, skoj skoj.

Nu blir de nog lite Guitar Hero och sen packning inför fotbollsträningen =)

tisdag

Idag så har de väl inte hänt alldeles för mycket. Har vart i Bengtsfors en sväng, snart blir de en tripp till mormor och äta middag, makrill :D
Sen ikväll blir det Bengtsfors igen och date med Emelie =) Ska bli trevligt !

Look inside, look inside your tiny mind

Lily Allen - Fuck you very much (vet inte riktigt om det är de rätta namnet men)
 
Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew

sommarens mest spelade låtar

Gyllene Tider - Flickan i en Cole Porter sång
Flight of the Conchords - Leggy Blonde
Kid Rock - All summer long
Kate Perry - I kissed a girl
Madonna - Give it 2 me
Robbie Williams - Lola
Duffy - Rockferry

3 hääärliga poäng :D

Igår var det den första matchen för säsongen, borta mot Laxarby/Fengefors. De gick bra, mycket bra. I första halvlek så var de väl lite virrigt i backlinjen, men de fixade vi tills andra, eller ja, de blev bättre iaf ;)
Vi hade ett bra spel i regnet och de märktes i resultatet, 5-1 är inte fy skam :)
Målen stod Bulan, Hanna, Louise, Filippa och Marie-Louise för.



Kanske inte blev så detaljerat som Louise skulle ha viljat, men ändå :P

fredag&lördag

Fredagen spenderades på jobbet, iaf fram till klockan 13. Sen var det raka vägen hem och göra sig iordning och åka med La Familia till Trollhättan för lite shopping. Jag hittade mer än vad jag räknat med, ett par jeans, ett linne och en jacka, de var typ en jacka iaf :P Jag brukar inte hitta saker när jag handlar och nu kollade jag inte speciellt mycket heller, så jag var nöjd. Var hemma på kvällen och då var jag slö, så gjorde minsta möjliga och somnade tidigt.

Lördagen spenderades innomhus, iaf tills de var kväll, Då jag var chaufför åt mamma och pappa och deras vänner. Var ju kräftskiva i Bfors. Jag hamnde tillslut med bror och hans vänner, så jag kom in på området och grejer, de hade jag inte förväntat mig...men trevligt var det allt =)
Sen på natten kom även Sofia upp till Bfors, och de var inte helt förväntat, men trevligt. Blev en del körning och jag var hemma vid halv 4 eller så, trött och så ska jag aldrig mer vara chaufför på kräftan :P

sista dagen på hm6 är nu gjord, i alla fall för denna sommaren....

Idag jobbade jag mina sista timmar på sommarjobbet. Trivdes riktigt bra i hylsfabriken, mycket bättre än förra året. Då hade jag panik inför varje skarv jag skulle göra typ, men i år, ingen panik, kanske första dagen men ;)
Haft de skoj med, de är roliga de vid HM6, och alla de andra som tittade förbi ibland med, har haft lite små udda konversationer.
Har även lyssnat konstant på radio Väst, kanske inte världens bästa radiokanal med sina 5 låtar per dygn ;)

Kommer nog söka sommarjobb där nästa sommar med och hoppas att jag återigen hamnar vid 6:an =)

kalas igår

Igår vart det kalas för Andreas, han fyllde 23 år, gammalt värre ;)
Var hemma hos honom, med mamma, pappa, mormor, farmor och farfar. Vi åt lite kakor och drack diverse pärondrycker.
Andreas fick en massa cykeltillbehör, och de var ingen som passade, lite störande, men de var bara att byta :P


Gammal bild på ett annat kalas, men ändå :P

idag är det fullt upp

Har precis kommit hem från jobbet, eller för ca 45 minuter sedan, har sedan dess hunnit slänga i mig lite mat, ska nu packa fotbollsväskan, sen väntar träning och sen blir det att heja på herrarna i DM semifinal.
Så idag har jag faktiskt fullt upp =)

tisdag

Idag har de vart jobb, är nu inne på sista veckan som hylsmakare. Gick väl sådär bra idag, mer bra än dåligt iaf, så det var ju tur det :P
Vet inte vad det blir till höst dock, tackade nej till Kalmar/Hultsfred för att jag inte kände att plugga ekonomi i tre år inte var något för mig. Så har fullt upp med att försöka söka om till Karlstad, men det går lite trögt och börjar bli små stressad.

I veckan blir det som följande:
kalas för bror
kräftkalas i Bfors, en lugn sådan
fotbollsmatch


Har en mycket fullplanerad agenda :P

träningshelgen började och slutade med baldersnäsjoggen....

Skulle ju ha träningshelg denna helg, och då skulle vi springa Baldersnäsjoggen, sen träna och grilla på kvällen igår och även träna nu idag på förmiddagen. Men kände mig stel i nacken innan Baldersnäsjoggen, fick lite massage och sånt innan loppet började. Men de hjälpte inte så bra, det började göra ont när jag sprang och när jag äntligen kom i mål så fick jag nackspärr.....
Så jag tränade inte igår kväll, men var med på grillningen och gudars va roligt det var, jag skrattade så jag svettades och så jag gråt, mest tack vare Rakin Tetur  a.k.a Eskil ;)
Fortfarande stel i nacken, men lite bättre =)


why so serious?

Var med Andreas och Erland och kollade på den nya Batman filmen The Dark Knight.
Den var BRA !