nu är det helg

Är så trött, märks att man inte är van vid att jobba :P men till mitt försvar så har jag ju jobbat tre dagar förmiddag och två nätter ;)
Var en del krångel i natt, men tiden gick relativt fort ändå, men var hur trött som helst vid 4, fick tag i lite cola då, efter det kändes bättre, fanns även mer att göra då, så de sista timmarna gick faktiskt rätt så fort.
Idag blir det inte så mycket tror jag, ska nog ut o gå den vägen jag gick igår, ska se hur lång den är, sen ikväll blir det innebandy, ska heja på herrarna. Kul. MIssar dock Så ska det låta, får väl se på det nästa vecka istället...
image457
De Blonda Kusinerna
Vill ha sommar...

låten som spelades mest igår

Hade ju mammas mp3 igår på jobbet, och den har en liten udda random funktion, samma låt kan liksom komma 5 ggr under 20 minuter, så den låten som spelades mest var denna:
LaZee - Rock Away

vaken

Har vart vaken i någon timme, men gick inte upp fören nu typ. Jobbet i natt gick bra, men shit, mellan kl 5 och tills det att jag kom hem var jag sjukt trött, det sved i ögonen, men nu är jag pigg. Blir nog ingen träning för mig ikväll, ska nog bort o kolla iaf, men blir så stressigt med tanke på att jag ska äta mat o greja innan jag åker till jobbet, lite synd. Men nästa vecka blir det förmiddag igen, då kan man ju träna järnet :)
Ska nog ut på en promenad nu med, sol ute ju. Ska bara lägga in låtar på min Ipod, så är jag fit for fight!

marias dag

Kom på att det är den 28 februari nu ju, alltså min namnsdag, tänkte bara att alla skulle få veta det.

Skickar ut ett grattis till alla andra Marior där ute ;)


at work again

Sitter på jobbet, har nu jobbat i två timmar har alltså sex timmar kvar. Går bra, min uppgift är bra om man har lite aggressioner att ta ut ;) Står o smäller o bankar för glatta livet. Just nu var det lite ändrignar på maskinen, så jag kunde få sitta vid datorn istället för att stå och glo på den. Är lite trött, blir värre när man stänger av musiken och lägger ifråns ig klubban och sätter sig ner, då kommer tröttheten, får se hur det går framåt natten. Har hört att det är värst mellan 2-4...Men men, det ska väl gå hoppas jag, har med mig cola, hade tänkt tvinga i mig kaffe, men cola är ju godare, kanske inte lika effektivt men ändå.
Vet itne hur lång tid det tar att göra iordning maskinen, men det lär märkas. Blir nog natt i morgon med, kommer nog kännas bättre då med tanke på att jag fått lite mer sömn än jag fått idag. Jobbade ju som sagt förmiddag, sen efter det fick jag iaf 2 timmars sömn, bättre än inget, men imorgon , torsdag (läs idag) så får jag iaf soooova länge. Göttans! Tur är även att jag har moders mp3 med MIN musik på, allt går så mycket lättare då, radion är ju inte spec bra eftersom p3 har tillsammans med p4...

Det var väldans vad mycket jag hade att skriva om jobbet då :P

tillbaka till jobbet om några timmar då..

Jobbat idag med, plastade lite, städade en hel del. Det jag städade förra veckan i två timmar, var stökigt igen, segt. Men det var bara o sätta igång och städa igen. Fick även frågan om jag kan tänka mig att jobba natt resten av veckan, alltså nu i natt och imorgon, och det hade jag inga problem med, kanske lätt att säga det nu, får se hur pigg jag är i natt efter att ha jobbat förmiddag tre dagar :P
Så nu ska jag sova, hoppas jag kan sova läääänge, sen ska jag nog sätta in lite trevliga låtar på mammas mp3, sen blir det jobba igen då.

jobb o fotboll, det är min tisdag det

Jobb idag, var tröttare när jag gick upp idag än vad jag var när jag gick upp igår, får se hur det är imorgon ;)
Var mycket att göra på jobbet idag med, inte många lediga stunder precis, men alla kan inte ha ett glassigt jobb där man bara sitter ner på en stol hela dagen ;) Men de gick bra, ju mer man har o göra, desto fortare går ju dagen, eller hur? Så idag har jag plastat som fan, blir likadant i morgon med skulle jag tro.
Tränat fotboll idag, var bara 5 st kämpar där, men shit va roligt det var. Sista kvarten typ gick jag på ren glädje, oh vad jag älskar att spela fotboll :)
Nu blir det duschen sen soova.

Just de, är det bara min msn som inte fungerar? :/

har snart vart vaken i 12 timmar...

Idag var det en heeeel del att göra på jobbet, men det är okej, för då går ju dagen fortare. Jag o Sasha (stavningen är jag inte helt säker på) plastade o packade in rullar som bror körde på sin lilla blå maskin. Tog någon timme innan vi kom i det och delade upp sysslorna så det gick snabbare. Jag stod för plastningen, alltså jag plastade först in rullen med lite plast sen så snurrade den runt på en maskin, även jag snurrade, men sen började jag må illa, men det kan ju även bero på det faktum att jag åt ca en tejprulle med...
Sen har jag vart i Bfors med mor, vi shoppade loss, eller mamma gjorde det.
Nu ska jag ladda på min mobil och sen ska jag skicka ett sms till min Jenny som håller till i Asien just nu. Lyllos henne!

innebandy o fika

Idag så har det vart innebandy i Karlstad, mötte de som ledde serien, så det var ju inte direkt ett dåligt lag vi mötte, sen var vi inte så många spelare heller, men vi kämpade på bra, även om vi inte vann, men de andra hade en riktigt bra spel.
Efter innebandyn så var det fika i Bfors med E o D. Trevligt värre, som vanligt  :)

härlig lördag i långed

Igår så vart det spel o lek i långed med härliga fotbollslaget. Tog rätt så lång tid, men roligt var det, kan inte riktigt förklara vad spelet gick ut på, var iaf att man skulle satsa pengar o grejer, kul var det iaf. Mitt lag vann med, hääärligt :) Tog allt kort med, det kommer upp så småning om :)

min kväll ser ut att bli hur trevlig som helst!

Ikväll är det dags för åretsförsta spel-kväll med fotbollslaget. Har inte haft en sådan på rätt så lång tid, så det ska bli roligt. Ska vara i långed kl 18, sen håller det väl på under hela kvällen. Skoj skoj. Så nu ska jag duscha, borsta tänderna (åt mat som innehöll vitlök ;). Ska leta upp mammas kamera med, får nog låna den om jag ber snällt. Har just nu inget minneskort i min, så då lånar jag mammas, det går ju bra det med  :)
image456

muffel-duffel

Var på bio igår, Morgan Pålsson, hur bra som helst var den ju :D
image455

detta har då jag gjort de senaste dagarna

Har jobbar torsdag och fredag, har inte gjort det som jag egentligen skulle göra, för egentligen skulle jag packa rullar o grejer, men det har vart lite krångel så istället har jag städat, hoppat i hål,städat lite mer, flyttat lådor m.m. Till veckan blir det packning dock, jobbar förmiddag, så då blir det verkligen upp tidigt.

imorgon blir det att sätta alarmet, något jag inte gjort på ett bra tag...

Imorgon ska jag jobba, ska bli gött att komma hemifrån och få något att göra. Jobbar dagtid samtidigt som pappa. Fattade inte riktigt vad det var jag skulle göra, men det lär väl märkas imorgon. Så imorgon ska jag upp med tuppen, får se hur det går för en som har haft ledigt i ca 2 månader....


Nu blir det iaf träning så det står härliga till ;)


mina ben tycker inte om mig...

Igår hände det en del grejer i mitt lilla liv. Jag fick tillbaka min kamera, jag sökte jobb, jag fick jobb :D inte det jag sökte med ändå, och det var "bara" för några veckor, men det är ju hur bra som helst ändå, så nu är jag glaad =)
Tränade fotboll igår med, och herregud vad mina ben var sega, det värkte i dem när jag sprang, usch usch. Hoppas de går lättare idag.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir, blir nog Miami Ink, är helt besatt av det programmet :P

....

Kan detta verkligen stämma?!?
Troligen inte.... ;)


nu ska det bli rent

Nu ska jag storstäda mitt rum, det ska bli rent och fint. Ska spela otroligt bra musik samtidigt som jag flyger genom mitt strooora rum med både dammsugare och dammtrasa! Sen ska jag ta mig i kragen och bege mig och söka jobb...Men först, städa.
image454

Igår nördade jag loss med emelie

Igår var jag ju hos Emelie a.k.a. Olga. Vi åt pizza, som jag var otroligt sugen på, så det var inte helt fel det inte :) Sen så gick vi och shoppade loss på ICA för att sedan bege oss hem till Emelie och nörda lite Gears. Nu hade inte jag spelat på ett tag, så det gick väl sådär ;)
Roligt var det i alla fall :D

nu bär det av mot storstan

Ska till Bfors och är pizza med Emelie o Daniel. Är sååååååååååå glad över att hon bor nära igen, inte för att hon bodde jättelångt bort förut, men nu är det ju liksom mycket mer nära...och det är jag glad för :)
Blir nog lite tvspel med skulle jag tro, jag måste ju få se Emelies nya rosa kontroll, annars blir jag mäkta besviken ;) Nej nu skulle jag egentligen vart uppe hos Emelie, jag o tider...hmm

lördagen

Gårdagen var en trevlig dag.
Det började med vinst i innebandy, det är ju aldrig fel det :)
Sen fortsatte det med lite festligheter, först hos Sofia sen i Åmål.
Träffade en del folk man känner och del man inte känner, precis som det ska vara ;)
Var hemma vid 4 och var då helt sluuuuut!

Min lördag i ett kortfattat format.
image453


det gick inte riktigt som vi ville...

Matchen gick inte riktigt som vi ville idag, bollarna ville hellre gå i stolpen än in i mål..men men, nya tag imorgon.
Så nu blir det sova, vill ju gärna vila lite innan matchen imorgon, då det även blir en sen kväll med, men roligt :)

Oh vill se den nu nu nu nu!

min helg

Fredag: Innebandymatch :)
Lördag: Innebandymatch, sen utgång till Åmål, dock ska jag uppföra mig mer än vanligt eftersom jag är chaufför ;)
Söndag: Våldgästa Emelie :)

Låter som en bra helg detta :)

spenderade gårdagskvällen med sweeney todd

image452


solen skiner idag

Kommer aldrig på bra rubriker, så tar dagens väder :P
Idag har jag vart i Bfors med mamma, vi handlade lite grejer, jag fick en knapp och schampoo + balsam i alla hjärtansdag presenter :)
Har inte gjort så mycket mer, om två timmar blir det träning, innebandy, var en hel vecka sedan jag var där senast, så det ska bli roligt :)
Nu är det snart middag med, bra det, börjar bli hungrig nu, men jag är ju hungirg för det mesta så ;)

En liten dag i mitt liv

Är inne i en Little Britain period just nu, sett på Little Britain klipp hela dagen typ och kollade sent in på kvällen igår, men är ju så bra ju :)

Mellan Little Britain idag så har jag faktiskt lyckats med att ta mig ut på en promenad, var ju sol, så för en gång så var jag ju tvungen att dra mig ut. Sen så har jag börjat läsa den bok jag lånade igår, När änglar dör, verkar annorlunda men bra :)

Mer idag blir det att jag ska laga maten, och eftersom jag bara kan laga en maträtt, ugnspannkaka, så får det helt enkelt bli det :)

"i'm the only gay in the village"


Tänk om man hade fått varit där :)

nu finns det inte längre några böcker på biblioteket, jenny har varit där...

Efter lite middag så åkte jag o Jenny till storstan, där vi besökte biblioteket, var för övrigt värsta SP-återförening, vi träffade ju Sandra o Elin G, trevligt. Inne på biblioteket tog Jenny fram sin bok-lista, och det var en lista..Vi var väl där i typ en timme och letade böcker, Jenny hittade en hel del, men ändå inte alla hon ville ha. Men hennes "kvitto" eller vad man nu ska kalla det, det papperet man får med alla böcker man lånat, var hur lång som helst...
Så nu finns det inte många böcker kvar ;)
Sen var de en tripp till Konsum, äntligen har jag skickat in min kamera, inte en dag försent..
Sen var det Little Britain, underbart. O sist var det fotbollsträning och nu sitter jag här...

Idag blir det little Britain

Idag kommer Jenny hit, vet inte riktigt vilken tid, men någon gång. Vi ska ha en Little Britain eftermiddag innan vi ska bege oss mot träningen. Ingen av oss ska vara med på löpningen, vi är lite små förkylda, eller jag vet inte riktigt hur Jenny är, men jag har iaf lite ont i halsen o huvuvdet. Ska försöka få ner mig själv till affären med och lämna in ett paket, min kamera som gått sönder, den måste in på lagning nu...jag är så seg ibland...

Jag o Jenny (& amanda) nyår ;)

ohh, denna ska ju vara i min dvd!!

image450



11 februari

Blev senare än planerat igår, kunde inte sova, kollade då på tv:n tills klockan slog 2. Upp lite små tidigt, tidigt för att vara mig iaf, upp o skala potatis, sen bege sig till farmor o farfar där kusinen Malin var med mina skor, hon fick tillbaka sina stövlar och jag fick mina Converse. Bra att ha samma storlek :)
Sen kommer bror hit på middag.
Sen blir det innebandy träning.

Min dag det :)

image449

"she got the face of a fuckin' angel!"

Är tvungen :)

nu ska jag snart springa runt lite

Hade en mycket trevlig halv-spontan kväll igår med kusinen :) Kommer mer om det senare.

Idag blir det jogging med bror, får se om mina löpningar i Långed har gett verkan, har inte vart ute själv o joggat efter vi börjat träna fotboll...Så får se hur det går ;)

ja jag kan stryka

Förstår inte varför alla blir så förvånade över att jag strök förut.....

Angelica säger:

nej nu ska jag gå o stryka

Guru gurra säger:

stryka?

Guru gurra säger:
:D


Angelica säger:

ska stryka

Angelica säger:

hörs sen

Sofia säger:

ska du stryka :P


Ja, jag strök och det blev skit bra ;)


fika med kusinen

Är nu hemkommen från en fika stund med Kusin Malin, hon som säger åte, vi fikade loss på Kickis, satt o tjatade en hel del, precis som det brukar bli när det är hon o jag ;)

Bland det bästa som någonsin har gått på tv!!


Little Britain

they say

På tal om bra rubriker...?

Ska snart åka iväg till Bfors, ska träffa kusinen där, kul kul :) Vi ska helt enkelt fika o tjata, alltså det som vi är bra på ;) Blir nog lite planerade av resten av dagen med, ska bli kul kul :)

är fast

Är helt fast i Gossip Girl, måste se ännu ett avsnitt :)
Sen blir det innebandymatch för herrarna.

Min kväll det ;)

min kväll

Träningen gick väl inte min väg precis, kan ju inte ens skjuta :/
Men men, blir ingen match imorgon, vi var för få för att få ihop ett tillräckligt stort lag. Så imorgon ska jag nog kolla på herrarna istället, ska bli skoj, har inte gjort det på länge.
Nu väntar jag på ännu ett avsnitt av Gossip Girl som jag ska se innan det blir sova.
Får se om jag drömmer om håret igen ;)

just de, en liten notis

Kusin Malin säger med ÅTE! Det ligger alltså i släkten :)

nu blir det innebandy

Ska snart åka, ja åka, bort till hallen. Anledningen till att jag åker beror på att jag har med mig matchstället från i helgen som jag, läs mamma, har tvättat. Och det är inte en liten väska, den orkar inte jag bära runt på, så tar bilen. Det är det som händer i afton för mig.
Men ser ut att bli en mycket trevlig lördag i alla fall :)

Vad jag är trött :/

Är helt slut, speciellt i benen, och ikväll är det innebandyträning, får se vad min ben tycker om mig ikväll ;) Aja, det är ju roligt så :)
Har inte fått speciellt bra sömn i natt, drömmer så himla mycket och så himla konstiga saker, då blir aldrig riktigt utvilad, men men, skulle egentligen till Bfors med Sofia idag, men hon fick jobb idag, så det får bli en annan dag....Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, men det lär väl märkas antar jag :) Blir nog lite Spindelharpan, haha, har verkligen fastnat för det :P


men gudars

Åte är en böjning som finns i Billingsfors, nu orkar jag inte försvara ordet Åte längre, för jag vet att jag har gjort det förr också, eller hur Sofia? :P

En förklaring till Sofia

Åte är en böjning av äta. Man skulle kunna säga att åte är ett annat ord för ätit, eller även äte som Amanda brukar säga. Det finns alltså många sortser versioner av detta ord.


nu är jag trött

Var en seg träning idag, benen var inte alls pigga på att springa. Men nu är det iaf gjort och det känns ju bra, men är sååå trött. Har nu åte min kvällsmat samt kollat på ett avsnitt av Gossip Girl. Så nu ska jag soooova :)
image448

gossip

Idag har jag inte gjort allt för mycket, ska träna boll om några timmar. Har även sett mitt allra första avsnitt av Gossip Girl, och jag tyckte det var bra, får se om det andra avsnittet är bra det med....
Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, men det lär märkas :)
image447

kvällen blev lite annorlunda än jag först trodde

Igår så hämtade N, H o E mig, eller E var i affären, så egentligen hämtade vi henne, men iaf, så åkte vi upp till E's lägenhet, där även D var, de åt pizza, jag åt ingen eftersom jag var mätt efter min pannkaka. Vi satt o pratade om helgen, och kollade på tv. Var trevligt :)

Mat, kvällsplaner, mammas påhitt

Sockerkakan ser otroligt god ut, mamma sa även att den var jättegod. Min middag blev också jättegod :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska hem till Emelie i kväll, hon kommer till Billingen vid kvart i 6, så då ska jag iaf vara nere vid stationen. Frågan är då vad som händer fram tills dess, har två alternativ, antningen, nörda tvspel eller läsa bok....Får se vad det blir.

Mamma lånade min dator förut, och när jag sätter mig vid den igen, har jag fått en ny bakgrund.
Mammas påhitt slutar aldrig att förvåna mig.....

Syns kanske inte så bra,
men är iaf en rätt så stor man i en alldeles för tajt dräkt....

sockerkaka

Snäll som är jag så bakar jag sockerkaka till min moder. Jag äter ju inte kakor och sånt, men var otroligt sugen på att baka något, så frågade mamma vad hon ville ha och hon ville ha en sockerkaka. Japp, idag tjänade jag ett dotter-poäng ;)
Nu ska jag snart börja med middagen till mig, blir ungspannkaka, är otroligt sugen på det just nu och eftersom mamma äter äckel-mat, betyder det att jag får mycket mycket pannkaka för mig själv :)

min dag blir kanske såhär

Idag så har jag inte gjort allt för mycket, sov ganska så länge, men var helt slut efter helgens bravader. Är ingen träning idag, så jag ska troligtvis hem till Emelie, får se om jag får tag i en bil eller ej...
Var prat om att vi ska på en musikal i gbg om Marilyn Monroe med, verkar mycket trevligt :)
Ska även tvätta innebandykläder, eller mamma får nog göra det, eftersom jag inte vill missfärga, eller minska kläderna, så får nog mamma hjälpa mig ;)
Sen blev jag väldigt sugen på att baka något...får se om mamma vill ha något bakat...
image446

idag är jag trött, idag har jag ont

Idag är jag trött och har lite ont här och där, men så det ska vara efter en fotbollscup o två innebandymatcher.

Gårdagen började lite konstigt, kom inte av parkering vid hallen hemma i Billingen pga snön....Så det tog lite tid att komma upp till Skoghall, men vi kom dit, jag var med i alla tre perioderna, och vi kämpade på bra, men det blev ändå 7-5 till de andra, det var lite segt men men. Sen åkte vi mot vandrarhemmet i Karlskoga, där vi lagade tacos, tjatade och kollade på tv, blev en lagom sängtid med. Men upp ganska så tidigt idag, eller ja, tidigt för att vara mig iaf ;) Åt frukost och sen var det iväg till nästa match. Även idag så kom vi inte från parkeringen, eller det var en backe, brevid parkeringen vi inte kom upp i, men efter ett tag så backades bilen upp och vi kunde åka iväg. Matchen mot Karlskoga gick bättre, jag var med dock inte lika mycket som igår, men jag var med en hel del så jag klagar inte :) Vi vann med, även om det var en sunk hall med sunk omklädningsrum och sunkdommare så vann vi och det är aldrig fel, blev 5-3 till oss :)
Så nu ska jag nog sova, är sååå trött efter en slitsam med rolig helg :)

Fotboll igår, innebandy idag & innebandy imorgon

Spelade ju cup igår, och det var skoooj, även om första matchen inte var någon höjdare från min sida så kämpade hela laget på bra. Det gjorde vi ju iofs i alla matcher, men det gick ändå inte riktigt vår väg, en vinst, en oavgjord och två förluster, men vi har blivit mycket bättre sedan förra året. Nu släppte vi inte in alls så mycket mål eller så, så det går ju åt rätt håll :) Var hemma rätt så sent, och upp rätt så tidigt, ska åka till Skoghall (?) om ca en timme och spela innebandymatch, får se om benen hänger med, de börjar bli lite sega ;) Sen på kvällen blir det tacos med laget, spexigt :) sen avslutas helgen med ännu en innebandymatch. Nu ska jag nog gå och ta på mig lite kläder.

inget åmål idag, det är vädrets fel

Blir inget åmål, inga nya bensdkydd ingen jobbansökan denna vecka. Får bli nästa vecka det då antar jag.
Nu har det troligtvis blivit andra planer, ska till Bfors och till Kickis, får se hur det blir med transport och sånt, och mat. Mat är viktigt om man ska spela boll mellan 18-22 typ.

Som jag har längtat

Idag är det cup, fotbollscup, har längtat som fasen, cuper är ju hur roligt som helst, och sen är det inte säkert att vi ska vara med på några fler cuper än idag, så får passa på och njuta och ha roligt ikväll :)
Vill gärna till Åmål sen med, men om jag har sett rätt så står brors bil ute på uppfarten, vilket troligtvis betyder att mamma har den lilla bilen och den vill man INTE köra i sådant här väder, man vill ju inte dö för ett par benskydd precis....Så får höra vad mamma säger när hon kommer hem från jobbet.