så det kan gå när man har lite för bråttom

Angelica säger:

nja nte inda

Angelica säger:

odag

Angelica säger:

odag

Angelica säger:

iadg

Angelica säger:

idag


ny-gammal favorit


Lily Allen - Littlest things

Gick inte speciellt bra idag...

Usch, idag var bollen inte min vän på träningen, lyckades inte ens med passningar :/ får hoppas det blir bättre till helgen.
Nu är stormen Tuva här med, tänkte på en sak, vem döper alla stormarna? Är det ett yrke? Aja, hoppas det blir bättre väder imorgon iaf, för jag vill inte åka till Åmål i detta vädret...
Hade förut den mest förvirrande msn konversationen med Sofia hitills i våra liv, men gudars vad hon var trög, det märks vilken hårfärg som är hennes naturliga ;)
Ska nog snart ta och sova, börjar bli trött nu...Måste säga en sak med, har inte nördat en enda gång idag :)

vad kallt det är :/

Är iskallt hemma hos mig just nu :/
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, har träning om drygt en timme, men vad ska jag hitta på tills dess?
Kan ju inte nörda, vet ju inte när man kan spara spelet då ju..hmm...aja, det lär märkas...

städa datarummet

Ska städa iordning här inne nu, och det gör jag till The Hives - Tick tick boom

ändrade planer

Blir  inte Åmål idag, har nämligen hittat ett jobb som jag ska söka och det ligger i Åmål, så ska lämna in ansökan samtidigt som jag köper benskydd och jag behöver lite hjälp från min far.
Så nu ska jag se om jag kan svara på lite frågor om mig själv, men det är allt bra kluriga frågor ....



Mamma kom in med en stekpanna som jag fick av henne o pappa antar jag man kan säga, det var lite roligt när hon skulle berätta att jag skulle få en:

Mamma: Angelica, du får välja vad du vill i detta häfte
(mamma räcker fram ett häfte till mig med fullt med saker i)
Mamma: Nej, detta var ju det häfte Andreas valde en resväska i, du har ett annat du får välja ur.
(mamma tar fram ett annat häfte och slår upp en sida)
Mamma: Denna har jag beställt åt dig.

Det gick alltså från att jag skulle få välja vad jag ville, till att mamma redan hade beställt en stekpanna till mig. Men stekpannor är väl bra att ha antar jag, så ska inte klaga, även om den var av gjutjärn och tung som fan....

Lite av min onsdag och lite av min torsdag

Har precis åte klart min frukost, men känner mig ändå lite hungrig, får nog bli en smörgås till.
Idag ska jag o mamma till åmål, jag behöver nämligen investera i ett par nya benskydd, vill gärna ha dem tills imorgon, då det är cup och allt. Var på träningen igår, hoppade dock över löpningen eftersom jag har kännt av halsen igen(!). Men idag känns det mycket bättre, vilket uppskattas mycket mycket. Så nu ska jag alltså göra mig iordning och så, eftersom jag tror vi åker när mamma har kommit hem från jobbet, och det är ju inte så långt kvar tills dess nu.
 
image445

nu kommer snön...

Vaknade i natt, kollade ut lite på väg till badrummet, och ser då att det är alldeles vitt på backen. Gick och kollade ut på gatan och såg att det snöade som fasen. Varför kommer snön nu?? Lite segt, så nu är det slaskigt och mysigt ute :/
Längtar mer och mer till Grekland, bara några månader kvar nu :)
Idag blir det middag hos mormor och fotbollsträning. Träningen igår var jobbig, men då ger det ju, så antar att det är bra ;)
image444

ett inlägg från ed

Sitter hemma hos Jenny medan hon fixar sig lite mat. Har vart på ett möte ang vår bok. Ska snart åka iväg till fotbollsträningen :)
Sen ska Jenny med mig hem där hon ska spendera natten för att sedan återvända hit med min far i morgonbitti.
image103

jäklar vad hurtig jag ska bli det närmaste

Nu jäklar kommer jag bli hurtig.

Måndag (idag): Innebandyträning
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Fotbollsträning
Torsdag: Innebandyträning
Fredag: Fotbollscup
Lördag: Innebandy match
Söndag: Innebandy match
Måndag: Innebandyträning
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Fotbollsträning
Torsdag: Innebandyträning

Jäss, nu jäklar :P

Till helgen så är det alltså två matcher, och de är all världens väg uppe i de värmländska skogarna, vilket innebär att det blir vandrarhem för BIBK. Trevligt.
Och jag ser otroligt mycket fram emot fredagen, har inte spelat fotbollsmatch på länge länge, och då kommer det spelas flera matcher :))

take a walk on the wild side

Idag har jag inte gjort allt för mycket, har vart hos farmor o farfar på ett litet besök, har vart ute o gått en liten promenad, har spelat FF7 så klart ;) och nu sitter jag och lyssnar på Lou Reed och ska snart gå och byta om till träningskläder, är måndag vilket innebär innebandyträning. Har inte tränat det på länge, skamligt, men nu är jag frisk så nu är det bara att köra på :)
image443

fredags pub i långed

Jag såg att jag inte skrivit om fredagen, så det får jag ju göra nu då :)

Efter matchen i fredags var det snabbt hem, göra sig iordning och sen hoppa in i bilen för att brumma ner til Långed där det var pubafton. Plockade upp Sofia på vägen och väl framme träffades en hel del roligt folk, Simon som jag inte sett på länge, Amanda som jag inte sett sedan nyår, Jenny, Josse min luffarvän och en massa annat trevligt folk :)) Var där till stängning, kom hem ca halv 2 efter en mycket roligt kväll :D


lördag, blev en oplanerad utgång

I lördags så fick jag förfrågan om jag kunde vara chaufför till HC, och eftersom jag inte gjorde så mycket så kunde jag ju göra det. Fick med mig Sofia som resesällskap, och vi åkte vid 10 tiden. Var framme vid halv 11, var inte någon kö alls, så jag o sofia funderade på att gå in om det inte var för dyrt, och det var det inte, men fick ändå inträdet betalt av Mia o Erica, jättesnällt :) Så satt vi inne på hc och tjatade med lite folk, mest med Niklas o Henrik. Trevligt var det. Skrattade en hel del den kvällen kan jag ju säga. Och Niklas fick till och med upp mig på dansgolvet, jag som aldrig dansar utan alkohol i kroppen, men nu gjorde jag det för min barndomskompis :) Sen efter stängning var det pizza och sen hemfärd. Var hemma vid halv 4 efter en spontan utgång, men roligt som fasen var det!! :)

förtrollad

Har precis kollat klart på Förtrollad, och jag hade rätt, var min humor ;)

matchen igår gick ju bra =)

Spelade innebandy igår, hemma mot Sunne. Gick bra :) Hela laget kämpade på bra och det märktes ju i resultatet, vi vann med 7-4. Var även med i tredje kedjan, vilket innebär att jag spelade en hel del :D Fick även in ett mål med :) Hör inte till vanligheten att jag gör mål i sporter, men nu går det iaf bra, och då klagar jag inte =)


nervöst...

image441
Om en timme så är det samling för innebandyn, första hemma matchen, och jag är nervös! Vet ju inte hur mycket jag får spela eller så, men det är ju nervöst ändå :P
Så får hoppas vi spelar lika bra som i lördags och hoppas min hals beter sig som den ska göra!


en dag i trollhättan

Var med bror o mor till trollhättan idag, handlade en klänning som ska med till grekland, ansiktskräm och deo, inte speciellt mycket alltså. Men var inte på jakt efter något speciellt heller.
Dagens mest använda ord är tätt, detta beror på att bror var med och han kan ju vara lite tätt ;)

är fast, ännu en gång

image440
Spelet kanske är 11 år gammal och gubbarna liknar tre st klossar på varandra, så är det ändå favoritspelet, och har ännu en gång börjar om från början :)

And she feeds you tea and oranges


Nick Cave - Suzanne (Leonard Cohen tribute)

min framtid?

Pratade med Fii förut om att åka utomlands o plugga, vilket jag inte skulle ha något emot alls. Är väl bara det att det kostar pengar...o så har jag hittat en utbildning som jag inte skulle ha något emot, den är dock i Kalmar, ingen aning om hur den staden är, har aldrig vart där, men det är ju en bit bort..Får se hur det blir.

Nu ska jag iaf äta mat :)

ohh!!!!!!

Är inte på världens bästa humör just nu, inte konstigt med tanke på att jag fått reda på att jag ska slänga ca 600 kr i sjön!! Inte bokstavligt talat då, men det har ju samma effekt.....Och det är en hel del pengar för någon som är arbetslös...störande!!!!
Så idag måste jag till långed och spela boll, blir nog på bättre humör då....Måste nog dock skippa löpningen då jag fortfarande är snuvig, men halsen är helt ok idag.

nu har jag nördat loss

Ikväll har jag verkligen nördat loss i ett underbart tvspel som heter Final Fantasy VII. Men nu ska jag istället se på en liten film tror jag, blir Good Luck Chuck tror jag den heter. Får se om den är något att ha :)

för att vi är så heta

Gick utanför dörren nyss och upptäckte att halva gatan är vit av snö och andra halvan syns asfalten som om det vore sommar. Och det är lite underligt, förstod inte riktigt varför det inte fanns snö på vår del av gatan, men sen slog det mig, det måste ju vara pga att vi är så heta i min familj eller hur? Snön smälter....Ja det måste bero på det...
image439
Obs denna bild är ett montage, med tanke på att det är mörkt ute och min kamera har ingen blixt, och då får man ta vad man har, och jag har en gammal bild och paint
Men det ser iaf ut såhär utanför mitt hus...

lördag

Kalas hos Emlan, spelade härlig musik, var överskott av pojkar, dödskalleglas, mobiler, msn, sms, nötter i alla dess former, Bfors o Bifors, äldst, roligt.
Även om det inte blev exakt som planerat så var det en trevlig kväll

innebandy igår

Var och spelade innebandy igår, gick bra, kände inte av förkylningen under matchen, efteråt var jag lite hostig, men det gick fort över. Spelade borta mot Sunnanå, och vi kämpade bra och det märktes även i resultatet, blev 8-4 till oss :) Det är inte fy skam det. Jag spelade så gott som hela matchen med, hur roligt som helst :) Fick även in 2 mål :))
Så det var mycket roligt igår :)

En lista, bara för att..

Antal låtar i din musikmapp: 378
En gammal låtfavorit: The Clash - Complete control
En ny låtfavorit: The Hives - Fall Is Just Something Grown-Ups Invented
Mest spelade album: Mika - Life in cartoon motion
Artister du har mer än fem låtar av: The Clash, Robbie Williams, Mika, The Hives, Ramones, Rufus Wainwright m.m
Vara-glad-låtar: Mika - Lollipop, I'm From Barcelona - We're From Barcelona, Elvis Presley - Viva Las Vegas 
Pinsammaste låt i mappen: Luftens hjältar


ett inlägg från brorsans hem

Sitter hemma hos bror min, han jobbar så jag o mamma byter köksgardiner, eller mamma gör väl det egentligen, med tanke på att jag sitter här och skriver samt smsar. Har dock bäddat brors säng, jag måste nästan vara en av världens bästa systrar?? Jo det tror jag...

Igår kväll, när jag inte kunde sova, sätte jag på en film, och inte vilken film som helst utan Sagan om Konungens återkomst, den är väl drygt 3 timmar tror jag, spolade dock över det tråkiga, hehe.

Har innebandy match imorgon med, vilket innebär att jag ska kurera mig som fan idag, är dock inte jättesjuk, bara snuvig och halvt döv om det har med förkylningen att göra eller om jag bara börjar bli döv vet jag ej.

Så i afton blir det varm oboy och P3 guld :)

Born to be wild

Idag har jag haft det ganska så fullt upp. Jag o mor har varit hos farmor o farfar, vi städade bort det mesta av julen, tog ner granen och de flesta julsakerna. Var även till affären med farfar. Sen var det middag hos mormor, var makrill :) Sen såg jag på Gilmore Girls och nu sitter jag här. Börjar bli förkyld, så är trött och sliten, ska lägga mig i min säng och sätta på en gammal hemmagjord cd-skiva, blir alltså ingen innebandy träning idag vilket är segt :(
image438

min dag fram tills nu

Idag har jag vart hos farmor o farfar lite, satt o tjatade, sen åkte jag o farfar ner till ICA o shoppade loss. Ska dit imorgon igen och städa bort julen.
Just nu hjälper jag mamma med maten, tro det eller ej, jag håller på o lagar köttfärsås, just nu står den o får färg.
Sen kommer bror o vi ska äta maten, sen ska jag nog byta sängkläder och sen ska jag träna fotboll :)

fick den idag :)

Idag fick jag det fotoalbum jag grejat med i en månad typ. Var en julklapp som pappa fick från jobbet typ, och den fick jag :) Var jättefint, blev nöjd nöjd!
En av sidorna ser ut så här:

image437
Kopierat o inklistrat paint och har inte så mycket tid att fixa till det, därför är det dålig kvalité

Idag blev det en resa till åmål

Åkte till åmål idag, med mor o mormor. Vi hälsade på moster och kusinbarnen A o V. Jag o V o A lekte katt, igen, förstår inte att de (spec V) tycker det är så roligt att leka det, men blir V glad av det, klart att jag leker det med henne då :) vi läste bok, pratade om mitt plåster o mina knän, sen var vi även ute på äventyr i en affär. Mina underbara små kusinbarn :)

Min söndag hos Emelie

Har spenderat så gott som hela dagen i Bfors hos Emelie och hennes katter. Vi fikade loss på Kickis, där vi satt och åt och jag drack en hel del, satt och kollade på det vilda utelivet på Bfors gator och bara tjatade, hann även med en shopping tur på konsum. Sen kollade vi film. Blev hillside-stranglers (tror det var så den hette) och S.W.A.T.  Hade en mycket trevlig dag :D
image436

en liten lista såhär på söndagen

3 bästa låtarna just nu: 
The Wombats - Lets dance to Joy Division
The Cure - Friday I'm in love
The Hives - Try again

Tre låtar/artister/band du gillat mer än tre år:
The Clash
Robbie Williams
Pink

Tre svenska artister/band du gillar:
The Hives
Maia Hirasawa
Marit Bergman

Tre brittiska band/artister du gillar:
The Clash
Mika
Lily Allen

Tre artister/band du tycker är överskattade:
Spice Girls
Jessica Simpsons
....

Den mest otippade artisten/bandet på mp3:n/ipoden:
Britney Spears

Några artister/band som aldrig kommer hamna i din Ipod/mp3:
Spice Girls, Jessica Simpsons, Madonna (de nya låterna iaf)

fredaglördagsöndag

Hade som sagt innebandymatch i fredags, fick väl inte vår väg precis, även om alla kämpade bra, så studsade bollen inte riktigt vår väg..Matchen var i Kristinehamn, och började 20:30, vilket innebar att vi inte åkte därifrån fören vid 22:30, var hemma vid 00:00, och jag somnade 00:30. Klockan 03:45 på lördagsmorgonen vaknade jag av min alarmklocka, bara att gå upp och göra sig iordning för bussresa till huvudstaden. Bussen gick 05:15, jag sov ca en timme på bussen. Var framme i Sthlm typ 10:30, tror jag det var. Där träffade vi kusin Sua, vi fikade och gick på stan så gott som hela dagen, köpte en topp bara. Sen åkte vi hem till Sua, med Victor o kompis och träffade John, Alice o Vera o spanade in deras nya hus, som var jättefint. Jag satt och kollade på tv med A o V, sen kl 18:00 så åkte bussen från Sthlm mot Åmål. Jag satt med V, och vi lekte katt hela vägen hem, sov inte en enda gång på vägen hem, när vi var i Säffle trodde jag att jag skulle somna hela tiden, men V hade allt koll på mig, fick ju inte sova, sö söt :) Var i Åmål vid 23:30, där V o A's mormor väntade på dem. Så åkte jag o mor hem till oss, o då var det raka vägen till sängen. Sov i ca 12 timmar i natt, och det behövdes verkligen. Men det har vart en rolig helg så det var värt det att vara så trött :)
Så idag, söndag, vet jag inte riktigt vad som ska hända, ska iaf duscha o så nu.


snart

Snart ska jag gå bort till samlingen inför innebandyn, blir min andra match, är reserv så får se hur mycket jag spelar, men det spelar inte stå stor roll, är glad för att få vara med :)
¨Hoppas det går bra :)


samtal

Igår så berättade jag för pappa när samlingen inför innebandymatchen var, då följande samtal ägde rum:

Jag: Samlingen är kl 17:00
Pappa: Oj, det vet jag inte om jag hinner hem till.
Mamma: Men jag gör köttfärsås.
Jag & pappa: ?

Hur hjälper det pappa att komma hem tidigare för att mamma gör köttfärsås?

friday i'm in love

Blev inget med Trollhättan med de blondakusinerna idag, fick nämligen förfrågan om jag ville spela innebandymatch ikväll, och det vill jag ju, måste ta chansen när man får den :)
Blir dock en jobbig kväll/natt, matchen börjar kl 20:30, håller på till ca 22:30 och sedan tar det ca två timmar innan vi är hemma, så är hemma vid 01:00, sen ska jag upp kl 04:00, för att ta bussen till Stockholm, tur att man kan sova på bussen i alla fall :)

Så det blir min dag idag istället för fönstershopping.

helgen som nalkas

Blir en rolig helg :)

Fredag:
Ska åka, blev bestämt nu, med Fii till Amandas nya hemstad, nämligen Trollhättan. Vi ska gå runt i stan o shoppa tror jag, dock blir det fönstershopping för mig. Så där ska jag vara så gott som hela dagen, sen ska jag hem o slinga min mors hår.

Lördag:
Heldag i huvudstaden. Ska hälsa på kusinen o hennes familj, ska bli mycket skoj :) Sen ska nog kusinbarnen med till vackra Dalsland sen :)

Söndag:
Sova antar jag, blir en lång, men rolig helg ;)

 

Ny frill

Har klippt mig idag, blev kort, vilket jag inte är så van vid, jag som hade tänkt att jag skulle spara ut mitt hår, få det likt Jennifer Anistons, men mitt hår vill inte växa, så då sket jag i det och klippte av det. Är kortare där bak o lite längre fram, men inte så kort där bak, vågade inte för mycket ;)
Men är nöjd i alla fall :)


Don't stop the music

Ska klippas kl 12 imorgon :)) Vet inte exakt hur det blir, med tanke på att mitt hår är rätt så lockigt, men vill ha det liknande Rihannas hår i musikvideon Don't stop the music
image434

oh snap

Nu har träningarna kommit igång igen, och nu har fotbollen kommit igång på riktigt, hade första träningen igår, och det kändes kan jag väl säga, men det är ju bra för då ger det resultat. Hade ju innebandy träningen i måndags, men blandade ihop datumen... ehh :/ 
Så nu blir det träning på dagarna, ska börja söka lite jobb, ska snart ringa och skriva upp mig som vikare på diverse ställen om det går, eftersom fast jobb är omöjligt att få häromkring, om jag inte skulle vilja gå tillbaka till mitt gamla jobb, men det vill jag inte, saknar dock arbetskamraterna, alla var ju hur bra som helst, så de saknar jag. Men var tvungen att mig själv som prio 1 och då blev det som det blev.
Ska nog klippa mig i veckan med, hoppas det, är innerligt trött på min frisyr nu, blir nog en sådan som Rihanna har, en bob, eller vad det nu kallas, något liknande sånt i alla fall, ska bli trevligt med lite ändringar.
På lördag blir det Sthlm, ska hälsa på kusin, samt så följer det med två otroligt söta kusinbarn ner till Dalsland med. Det blir spexigt :)
image433
Julmuffins

två veckor försent

Varför kommer snön nu och inte för två veckor sedan??
Det är dagens fundering....
image432

nyår i bilder

Har skrivit om nyår, nu kommer några bilder :)
image431

Om jag hade pengar hade jag inte lagt dem på kläder utan på....

image430

hur jag firade in det nya året

Hade en mycket trevlig nyårsafton i Trollhättan hos Amanda o Erik. Jag åkte ner med Jenny, Joel o Louise.
När vi var framme kollade jag in lägenheten, som var väldigt fin, sen så stod jag o lockade håret på Louise, under tiden kom det fler folk, några nya människor och några inte riktigt så nya, trevliga var de allihopa i alla fall så :)
Efter ca hundra år så var jag klar med Louise's hår, och det första hon gör är att springa in i badrummet och blöter ner hela håret....hon trivdes inte i lockar sa hon, så fram till kl 12 gav jag henne onda blickar.
Vi åt middag, en mycket god middag, fläskfilé och potatisgratäng, och jag åt faktiskt av potatisgratängen. Sen efterrätt var det tårta o godis.
Sen satt vi och tjatade, skrattade, drack och spelade spel. Mycket roligt.
När klockan närmade sig 12 så fick vi ut på stan och kollade på fyrverkerier
Sedan gick vi hem till Amanda o Erik igen för att tjata och skratta lite mer. Sedan var det läggdags, men kunde inte sova pga X-antal anledningar ;) Fick mig väl ca 2 timmarssömn, men så det ska vara på nyårsafton, det ska kännas dagen efter att det är ett nytt år, och det gjorde det, var sååå trött, men det vart det som sagt värt.
Åkte hem efter Ronja Röverdotter och en pizza.

Hade en undertbart trevlig nyårsafton!!!
image429
Fler bilder kommer senare, så länge visar jag o Amanda
upp våra nyårsminer