helgen har börjat

Jag räknar fredags eftermiddagar som helg, vet inte om man borde det men ändå.

Om en timme är de samling inför matchen, sista kvalmatchen idag, hoppas de går bra :)
Imorgon blir det inflyttningskalas hos Emlan, men jag ska ta det lugnt o försiktigt eftersom jag har har innebandy på söndag med, fast då är det DM.

Det är min helg det, och den låter ju inte helt fel :)

image470


jag känner mig älskad...

Sofia säger:

är du där?

Angelica säger:

jo?

Sofia säger:

glömde nästan bort att du var här


idag har jag varit utanför 50 skyltarna för första gången på några dagar...

Dagen började med att jag satt fastklistrad vid datorn, så jag hade bra vy över gatan där postbilen drar fram, var tvungen att vara beredd på att springa som en tok ner till brevlådan. Men jag satt och glodde, satt o glodde, ingen postbil kom, tillslut gick jag ner till brevlådan ändå, och posten hade kommit, av någon anledningen hade jag missat den, men iaf, i brevet låg min Coupling box o min Roots rock rebel, de första jag gjorde var att sätta i högtalarna i datorn och se på lite Clash covers :) Sen begav jag mig in mot tv:n och skrattade mig igenom första säsongen av Coupling, ska snart gå in i mitt rum, o se på några fler, man kan ju inte få nog av det helt enkelt!!
Efter detta så vart det träning, fotbollsträning dvs. Vi sprang o vi trampade ner snö på B-plan, lagom jobbigt...Sen var det en timme inne. O nu sitter jag här.
Trevlig onsdag tycker jag.

P.S. Jag lagade ju middag idag med, de bjöds på falukorv o makaroner, japp, stjärnkocken Angelica är i farten ;)


påskhelgen

Här är min sammanfattning av påskhelgen, lite sent, men ändå:

Skärtorsdag
Jobb på dygnets första 8 timmar, sedan blev det en kort powernap innan det begavs mot Filipstad och innebandymatch. Gick inte riktigt som planerat och vi fick åka därifrån med en förlust...


Långfredag

Tog en härlig sovmorgon och sedan vet jag inte vad jag gjorde på dagen riktigt, gjorde nog inget speciellt, väntade mest på kvällen då det var utgång med kusin M o rödtott S. Vi var på Dalia o partajade som aldrig förr ;) Kul var det i alla fall.

Påskafton
Upp ganska tidigt, äta påskmiddag hos mormor, där var en del av släkten, moster I o morbror S, o sen kom även kusin S med kusinbarnen V o A, så jag satt o spelade spel med dem, jag förlorade i yatzy med de blev oavgjort i UNO.
Sen efter det så vankades det utgång ännu en gång, denna gången i Åmål, vi samlades hemma hos mig först, de vart jag, S, L, A, Jx2. De var mycket trevligt, tog även en sväng förbi M oxå, även det var mycket trevligt.
Hade roligt inne på HC med, även om jag kanske mest satt, men ni vet vad de säger, Heroes never die, they just reload ;)

Påskdagen
Gjorde inte speciellt mycket, var piggare än jag trodde jag skulle vara ;) Var lite i Bfors o hämtade min skor hos kusinen o lämnade tillbaka hennes skor.

Annandagpåsk
Skulle ha spelat fotbollsmatch men så blev det inte, men hade lite ont i halsen med, så jag tog det bara lugnt...en rätt så tråkig dag med andra ord...

De var min påskhelg det, helt okej :) Nu vet jag inte om jag ska ut på en promenad eftersom solen var framme, men de var den inte längre, får se vad jag ska göra, orkar inte sitta o vänta på posten något mer :P 

image467
Spelen som spelades på påskafton
Fotograf: Vera

äntligen på väg hem till mig!!!!!!

image466

=)

image465

en ny mobil?

Måste bara få klaga lite...
Jag sitter o jämför olika mobiler, min vanliga sjunger nog på sista refrängen, batteritiden är på ett dygn, usb sladden glappar vilket gör att det är något jobbigt att lägga in saker på datorn/mobilen. Sen är den lite halv mysko o stänger av sig själv när den vill, repig display samt en spricka som håller på att ta över hela displayen...små störande.
Vet inte vad jag ska skaffa för mobil dock, helst inte för dyr, men vill ju inte ha en kass telefon heller :/

vill ha sommar o resö!

image464

påskmiddag hos mormor

Nu blir det snart frukost middag hos mormor, ska bli gottans. är hungrig som få just nu, även om jag troligtvis bara äter köttbullar o potatis, men ändå :)
Så nu ska jag hoppa in i duschen o ta bort alla diverse produkter jag har i mitt hår sedan utgången igår, som jag hade otroligt skoj på :)

snart så

Snart är det dags för galej. Har inte varit ute på festligheter på väldigt länge, och idag ska jag inte köra eller något sådant onödigt , så nu jäklar ;)
Ska snart till kusinen där lite förfest väntar och sedan blir det Dalia.
Ska blir en rolig kväll, även om vädret är apa, hade tänkt ha platt o rakt hår, men nej, får bli rufs istället, iofs så tror jag att det var såhär frisören tänkte att jag skulle ha håret när han klippte det, eller kanske ännu mer rufs, men jag vill inte ha så mycket rufs :P
Ska nog prova en Appletini idag med :)

ken lee


Från Bulgariska Idol

kanske är jag släkt med min kusin ändå?

Sitter o chattar loss med min blonda kusin, och vi har nästan samma musiksmak ju, iaf några låtar, detta hör inte till vanligheterna, vad är det som händer? :/

Det har kommit dumt mycket snö med, hoppas verkligen att folket i Bullaren skottar som aldig förr, för jag VILL VERKLIGEN spela fotboll på måndag!!

Måste städa rummet med, lagom skoj, ligger en stor klädghög där från veckan, men vem orkar städa när man jobbar förmiddag? Ja, inte jag i alla fall.


inget mer jobb på ett tag

Har nu jobbat klart på ett tag, så nu blir det att leta efter nytt jobb. Men jag fick ju jobba i typ 2 veckor mer än vad som var planerat, så jag är nöjd, sen finns det ju även en chans att jag får mer jobb där, vilket aldrig är fel :)

Men var iaf gött av sova ut idag.

idag blir det verkligen tidigt i säng

Fy vad jag är trött, har sovit väldigt lite de senaste nätterna o upp skrämmande tidigt...
Jobbar denna vecka med, gött det, är förmiddag så man är ju lite trött nu på eftermiddagarna, men idag har jag inte tagit mig någon powernap heller, för gjorde de igår och kunde då inte somna...Så ikväll ska jag sova tidigt.

Snart påsk med, blir utgång, fast är inte helt hundra på var när eller hur, iaf nästan :P

Visdomsord

Om inte nasse är här . .
då kan det bara betyda en sak,
. . han är någon annan stans
// Nalle Puh

blogg inlägg från italien resan 2006

Hitttade dessa inlägg på min blogg på lunar (ja jag har fortfarande kvar lunar, vet inte riktigt varför dock), från Italien, ville ha dem på denna bloggen istället av någon anledning, och så får det bli :))

Italia
Ons 29 mar 2006 12:26

Nu àr jag italien. Det àr jàttebra hàr. Tivs :)

Fast maten àr lite annorlunda, men jag smakar iaf pè en del.

Nu àr vi i Lecce. Jag, sandra och Sofia har sprungit runt och letat efter nàgon rolig affàr, men har inte hittat det. sè vi hamna hàr istàllet, fast sandra, lyxbarnet, behòver inte anvànda internet fòr hon har det hemma hos sig. det har inte jag, men det gàr àndà :) Har varit uppe sedan 06.00. det àr tiiiiidigt. Kommer tillbaka till Bari runt 21.00, dà ville lucrezia ut kanske.

Nu àr det snart solfòrmòrkelse. ska nog kolla lite pà det. Har aldirg sett det fòrrut.



Hoppas att alla i klassen som inte fòljde med har det bra. Vi syns snart :)


Sol, sol, sol och mer sol
Ons 5 apr 2006 17:29

Har varit sol varje dag sedan vi kom hit :D
Det regna pà natten en gàng, och sà har det varit lite mulet, men alltid lite sol pà varje dag :)

Har gjort sà mycket. Kollat inte grottor, kyrkor, SKF, pasta fabrik, ska skriva mer om det nàr jag kommer hem och har riktiga bokstàver.....

Idag var vi pà SKF, sen var jag hemma hos Veronica och Sandra, vi kolla pà film.
Lucrezia àr hemma, hon skulle fira sin bror eller nàgot sàdant, jag àr inte helt sàker, men hon skulle hàmta mig senare.

Jag àr lite fòrkyld med, men det gàr bra.

Har hemlàngtan nu, vill hem till mina vànner, min familj och maten och sàngen....vill kunna fà sova ut, har gètt upp fòre 9 varje dag, och lagt mig efter 23.00 varje dag, och varje dag har vi sprungit runt och masat. Sà jag àr tròtt.

Och all mat. Jag har gàtt upp minst 2 kg, det àr jag nàstan sàker pà. fèr kakor och choklad i màngder.....

Vet inte vad det blir ikvàll, fàr se, fòrhoppningsvis blir det tidigt i sàng, vill sooova.

Ha det bra alla.
Syns snart :)

I fly like paper, get high like planes


M.I.A. -  Paper Planes

vinst idag, göttans =)

Idag så var jag hos mormor o visade upp den nya frillen, den fick godkänt :) Sen var jag o mor till bror, där fick jag god middag, sen var det innebandy, första kvalmatchen, mot Sunne. Vi spelade bra bra och det märktes i resultatet, blev ju 8-3, härligt härligt =)

Nu blir det soova för mig!


måndagen i lite bilder :)

image464

sega angelica, dock med ny frisyr

Har inte lagt in bilderna från måndags, då jag o fia var hårmodeller, på datorn än, är så seg. Men vet inte vart mamma har sin sladd och hon jobbar ju o när hon kommer hem åker jag...men de ska upp iaf :)
Fick en annorlunda frisyr, eller det är egentligen en annorlunda version av den som jag hade, kortare i nacken o längre fram, men nu är det verkligen kort(!). Det är så kort att det nästan är helt rakt...o det hör inte till vanligheterna...det är rätt så ovanligt, men det är ju aldrig fel att prova på något nytt =)

Blir jobb idag, eftermiddag, har bara två dagar kvar nu.
Vill göra något träningsaktigt idag med, men vet inte vad jag ska göra :/
image462

hårmodell :)

Idag var jag o Sofia på hårmodell-uttagning. De gick bra :)) Vi kom med båda två, fick reda på att vi bara skulle färgas för att klippas imorgon på scenen(!), det blir nog roligt ;)
Sofia blev rödhårig och jag blev mörkbrun med violetta toner i. Alltså blev min förvandling inte så stor, men jag gillar det :)
Så imorgon vankas det klippning inför publik, inte varje dag man gör det inte, men ska bli skoj skoj!!

On the day I was born, the nurses all gathered 'round, and they gazed in wide wonder

har vart en lugn dag, exakt en sån dag behövde jag kände jag. Är trött nu med, så det blir nog snart sova gör mig, ska ju upp "tidigt" o bege mig, med mami o sofia, till Mellerud, ska se om våra hår duger *hoppas hoppas*
Fick lite kläder o så av mamma o pappa som vart o handlat, fick batterier, decilitermått o en kanin, trevligt värre.
Vi har sett på Melodifestivalen idag, första jag sett i sin helhet, har alltid vart annat att göra på lördagskvällarna, men inte idag.
Kört volvo v50 idag med, häääärlig bil, nästan så man vill ha en sådan istället för mini coopern som jag suktat efter i flera år nu, fast bara nästan ;)
image461
Min kanin, Beauty, kallade den som gör dem för.

mysig fredag & slapp lördag

Var hos hemma hos Amanda o Erik igårkväll med Jenny o Joel, var hur trevligt som helst. Det vankades middag, kortspel (ett dumt kortspel!), o film, var en läskig film så jag satt fastklistrad vid Amanda o hennes arm ;)
Sen var det ju även fotografering som alltid, och det är ju alltid lika roligt! Var hemma lite efter 1 och var då sjukt trött, är fortfarande trött, har inte gjort speciellt mycket idag, men ska iaf ner till affären nu o köpa lite saker till farmor o farfar, sen ska jag hem till dem och sen ska jag nog köra lite volvo :)

hem ljuva hem =)

http://www.billingsfors.se/

en morgon kvar...

En morgon kvar att gå upp äckligt tidigt...Jobbar inte hela dagen imorgon heller, jobbar till kl 11 typ. Så lite mer än halva dagen iaf.
Är så himla trött att det är skamligt. Har sovit lite grann, ska göra lunch o fixa allt sånt innan träningen, så ska jag allt försöka dra mig dit, missade ju fotbollsträningen igår : / och nästa vecka blir det ingen träning alls, för då blir det ju eftermiddagspass. Får väl ut med mamma, hon har ju gått o blivit värsta joggern.
Nu ska jag nog göra en fin cdskiva, måste ju ha något att lyssna på imorgon i bilen, åker själv, eftersom jag ska hem tidigare, och så tidigt på morgonen finns de inge bra alls på radion.

image460

jobb, träning, skratt

Jobbat idag med, fick även reda på att jag har jobb nästa vecka med =)
Idag så körde jag maskinen oxå, alltså inte bara packade o bankade, roligt med lite omväxling =)
Har även tagit en liten power nap, aldrig fel det, nu ska jag göra iordning lunch samt åka iväg till träningen, sista inomhus träningen idag, vilket även betyder att det är sista löpträningen, får se hur hårt det blir idag ;)

Haha säger jag bara xD

orkar inte bry mig om att komma på en bra rubrik

Idag har det vart jobb, förmiddag, gillar det passat pga det går så fort, iaf om man jämför med natt, men gillar det inte pga att man är så trött på eftermiddagen, lite hat kärlek så ;)
Men har bankat och slagit idag, helt okej det :)
Har iaf jobb hela denna vecka, gött det :)

workout with mami

Nu har jag vart ute o joggat med mamma. Gick bra, vet inte när mamma joggade senast, hon har ju en liten thing för spinning. Men det gick bra, sprang familjefejdsrundan, som är 4 km. Härligt väder var det med, så det var skoj :)
Nu blir det dusch, sen mat, sen bfors tror jag :)

kvällen i åmål

Var i Åmål på HC igår. Var trevligt, var chaufför, men nu har jag bestämtmig för att det kommer dröja ett bra tag innan jag är chaufför igen, blev så otroligt festsugen igår att det inte var sant, har inte festat loss sedan, ja jag minns det inte ens...skamligt ;)
Var ju även hos Sofia igår, vi spanade på Shrek 3 o lite av melodifestivalen. Inte helt fel.
Hemresan var annorlunda, men rolig ;)
image458

lördag den första mars

Har spelat innebandy, vi kämpade på bra, men resultatet blev inte riktigt som vi ville men men.
Ska snart äta middag och sen ska jag göra mig iordning för kvällen. Blir först filmkväll med Sofia, sen blir det HC, jag ska köra, tur att det är trevligt folk i alla fall.
Så ser min lördag ut, jag klagar inte :)

vi hälsar i alla fall ordentligt

Ox- säger:
tja

Angelica säger:

tjoho

Ox- säger:
Hallå!

Angelica säger:

hej

Ox- säger:
hejsan!

Angelica säger:

tjena