hos andreas

Sitter hemma hos Andreas, han har ju internet!!
Jag kom hem från Sthlm i onsdags, och såg då till min förfäran att sladden till internet var helt sönder....hittade dock en ny sladd som var hel, men den fungerade inte den heller :/ Så har vart utan internet länge länge, iaf några dagar ;)
Var som sagt i Sthlm i veckan, från söndag till onsdag, detta gjorde jag i huvudstaden

Söndag:
Åkte med pappa och hans arbetskompis till Sthlm, hittade stugan där pappas andra arbetskompis var och sedan var det sovdags
Måndag:
Var på mässan hela dagen, från 08,00 till 22,00, var alltså en oootroligt lång och kylig dag med monterbyggning. Var där så länge pga att en maskin inte riktigt ville vara vår vän. Senare på kvällen kom Jeanette och hennes kompis Tove upp.
Tisdag:
Jag, Jeannette och Tove bytte av varandra som "maskinoperatör" under halva dagen, för vid 15 så åkte jag med tåget och mötte Sua, John, Vera och Alice. Åkte med dem till deras hem och där busade jag med de underbara kusinbarnen och sedan grillade vi, pappa kom även över en sväng och åt grillat han med. Sen så kollade jag och Victor på film och sedan var det sovdags.
Onsdag:
Hela dagen spenderades i en bil på väg till Åmål.

Hade en mycket trevlig halv vecka i Sthlm.

Sofia har tagit över min blogg i väntan på internet och jag må säga att jag nästan blev lite rädd när jag läste vad hon har skrivit, men ha detta i åtanke, Sofia är blond OCH från långed, man kan alltså inte förvänta sig allt för mycket av henne ;)

Virus och inget internet.

Angelica har nu kommit hem till sin byhålla. Men väl hemma hade modemet kraschat så nu har hon inget internet.
Därför skriver jag här igen. Även min dator har mått dåligt, fick virus igår. Tryck inte på länkar som skickats till dig på msn!
Angelica har nu bestämt sig för att tacka nej till jobbet som jag fixa åt henne. Kräsna kvinna ;)
 Imorgon ska Angelica handla inför helgen, och hjälpa hennes bror att städa hans hem.
Angelica har även bestämt sig för helgens outfit:Wooooooooho mera jobb och feEsT!

Angelica har fått mera sommarjobb. Tyvärr är det samma veckor som jobbet som Sofia fixa åt henne. Men Angelica får försöka byta veckor på Bäcke, så hon kan både jobba som städare och maskinoperatör. Nu är det en som kommer bli rik! Därmed kommer hon bjuda på drinkar i helgen. Det är äntligen dags för fest! Sist gång Angelica festa var den 26 april. Nu till helgen har allt blivit perfekt. Ingen fotbollsmatch på söndag då den är flyttad till 4 juni. Därmed kan man vara bakfull hela söndagen om man så önskar. Lördagen kommer bli såå kul. Det är kulturen i Åmål och då är det mycket mycket folk ute. Sen ska Angelica som sagt stå för drinkarna ;) Hon ska även handla för 2a gången i sitt liv på systemet. Hon ska festa loss lika mycket som en blåval går loss på plankton.

Blåvalar är fula så tog en bild på en delfin istället.


Helgens uppmaning till ALLA!

//S


"Angelica"

Det var en gång en liten flicka som bodde på landet och som var så söt att ingen kunde bli sötare.
Hennes mor Carina var innerligt förtjust i henne och hennes mormor Dagny ännu mer. Mormor D hade sytt en liten svart tröja med vit text, "Ursäkta, att jag pratar så fort", till henne och den klädde henne så bra, att alla kallade henne Angelica.

En dag när Angelicas mor C hade bakat bröd och gjort pannkakor, sa hon til Angelica:

- Jag har hört att mormor lär vara sjuk; gå du till henne och se hur hon har det och ta med dig pannkakor.

Angelica gav sig raskt iväg till mormor D som bodde i några gator längre bort. Hon tog vägen genom skogen, och där mötte hon en knarkare, som hade stor lust at ta henne, men han vågade inte på grund av några joggare som sprang i närheten. Han frågade henne, vart hon skulle ta vägen. Det stackars barnet visste inte, att det är farligt att stanna och lyssna på en knarkare, så hon svarade:

- Jag ska till mormor D med pannkakor från mor.
- Bor din mormor D långt härifrån? frågade knarkare.
- Ganska långt, svarade Angelica. Hon bor på Dalhemsvägen som du ser där borta, i det första huset.
- Javisst, sa knarkaren. Jag vill också gå och hälsa på henne. Jag går den här vägen och du kan gå den andra, så ser vi vem som kommer först.

Knarkaren tog den kortaste vägen och sprang det fortaste han kunde. Angelica tog den längsta vägen och hon stannade ibland för att plocka smultron och hon jagade ormar och gjorde små buketter av de blommor hon fann längs stigen.

Knarkaren kom snart fram till mormor Ds hus. Han bankade på dörren: Bank, bank!
- Vem är det som bankar, frågade mormor D.
- Det är Angelica, ditt barnbarn, sa knarkaren och försökte göra rösten så ljus som Angelica.
- Jag har med mig pannkakor från mor.

Mormor D låg til sängs, för hon var inte riktigt kry. Hon ropade:
- Tryck på klinkan, så går det att öppna dörren.

Knarkaren klämde på klinkan och dörren öppnade sig. Strax kastade han sig över den stackars kvinnan och åt upp henne i ett nafs, för det var mer än tre dagar sen han hade ätit senast. Så stängde han dörren och gick och la sig i mormor Ds säng, medan han väntade på . Strax efteråt bankade Angelica på dörren: Bank, bank!

- Vem är det?

Först blev Angelica rädd, när hon hörde knarkarens grova röst, men så tänkte hon att det var nog för at mormor D var förkyld, och så svarade hon:
- Det är Angelica, ditt barnbarn. Jag komer med pannkakor från mor.
Knarkaren gjorde sig till med rösten och sa:
- Kläm på klinkan, så öppnar dörren sig.
Angelica klämde på klinkan och dörren öppnade sig. När knarkaren såg henne komma in gömde han sig under täcket och sa:
- Sätt pannkakorna på spisen och kom och lägg dig hos mig.

Angelica kläde av sig och skulle just krypa ner i sängen, när hon blev mycket förskräckt då hon såg hur mormor D såg ut utan kläder. Hon sa:
- Men mormor D, så långa armar du har!
- Det är för att jag ska kunna krama dig bättre, svarade knarkaren.
- Men mormor D, så långa ben du har!
- Det är för att jag ska kunna springa fortare, mitt barn.
- Men mormor D, så stora öron du har!
- Det är för at jag sk kunna höra dig bättre, mitt barn.
- Men mormor D, så stora ögon du har!
- Det är för att jag ska kunna se dig bättre, mitt barn.
- Ja men mormor D, så vassa tänder du har!
- Det är för att jag bättre ska kunna äta upp dig! Och med dessa ord kastade sig den grymma vargen över Angelica och åt upp henne.
 


"Angelica"

OBS!!! Angelica är ett fingerat namn, hon heter något annat i verkligeheten.
OBS!!! Detta är en påhittat berättelse för att få en inblick över det farliga liv Angelica lever i Billingen. Samhällsklimatet i byn är mycket tufft och där knarket byter ägare vid den gamla hockeyrinken varje fredag kl 12.00. Tanken är också att visa knarkets effekter på den mänskliga kroppen. Man får som sagt långa armar/ben, stora öron och vassa tänder samt svåra skador på inre organ.

(Angelica har för tillfället åkt bort när detta inlägg publiceras. Hon befinner sig på okänd mark troligen på
en mässa i Älvsjö. Där hon arbetar som reklampelare för hennes fars arbetsgivare. Mitt namn är Sofia och jag har fått tillåtelse att skriva inlägg i hennes blogg.)

hola belgrad

HAHAHA Björn var ju bäst!!!! Han o Christian Luuuk samt tutan =) Helt bra :D

hola belgrad

HAHAHA Björn var ju bäst!!!! Han o Christian Luuuk samt tutan =) Helt bra :D

Utkast: sitter hemma ...

sitter hemma hos mig med sofia.
Vi har åte vårotroligt goda middag med kyckling, bandspagetti, sallad och vitlöksbröd och efterrätten bestod av diverse alkoholhaltiga drycker ;)
Vi har hunnit se på en väldigt sorglig film, sofia låg i soffan och gråt medan jag satt vid datorn och lekte med telefonen, vi är så sociala mot(?) varandra.. ;)
Ser just nu på Eurovision, ser dock inte så bra ut för Sverige, precis när jag skrev det så fick sverige 12poäng :D alltid något =)

nej nu får jag väl koncentrera mig lite mer på tv:n, tyckte Luuk sa att Björn kommer es

snart så

Snart kommer Fipp hit, vi ska laga kyckling med bandspagetti och någon härlig sås till. De låter ju inte helt fel det inte =) Sen är de ju Eurovision ikväll med, vet inte om det är de som kommer att visas på min tv men de är väl inte helt omöjligt iaf. Har nu gjort iordning i huset och nu väntar jag bara på att Fipp ska komma, hoppas hon har med kameran, min är ju i Grekland med nästa hela min garderob....vilket är lite små störande :P

efter en liten powernap är jag back on track

Ja, de märks att man inte längre är någon ungdom..skulle ju träna, men råkade somna istället :P
Så nu hinner jag nog inte träna spec mycket, ska duscha, städa och flytta och greja innan Fia kommer om ca en timme, eller var de en och en halv timme tro? aja de lär märkas, trött som en nyvaken apa är jag iaf...så nu blir de duscha !

its not pms, its you

Igår var jag med Sofia, Jenny, Hanna, Louise, Lovisa, Amanda, Marit och Malin hemma hos Louise. Vi kollade på tv och så spelade vi ett spel som jag fick i födelsedagspresent, fick hhur mycket roligt som helst i present av A, J och S. Plåster med halvnakna cowboys, en liten rolig bok "tv-tabbar" , en magnet, spelet "Hur fan visste du det?", två glas och ett tuggummi paket med texten, "its not pms, its you", alltså bara roliga saker =)

Var väldigt länge hos L, till kl var ca halv 2 om jag inte har helt fel...
Jag bjöd in mig själv till en övernattning hos A, ville inte åka hem till en mörkt och tomt hus, så sov över hos A, vilket var mycket mycket trevligt.
Åkte därifrån ca 11.00 och sedan begav jag mig mot Bfors och systemet ;)
Var även en liten sväng till Emelie och Daniel, lämnade tillbaka lite filmer och gav dem lite skjuss =)

Nu ska jag snart ta och träna lite, blir nog spinning skulle jag tro, sen kommer ju Fippan hit och lagar middag med mig, trevligt värre =)

fullt upp idag

Har haft en hel del att göra idag, har vart på lite olika ärenden och så har jag hand om hushållet nu med ju, har städat, och plockat runt i huset och nu ska jag strax sätta igång med disken. Sen blir det en tripp till Långed och hem till Louise, vet inte riktigt vilka mer som ska dit, men de kommer säkerligen bli roligt oavsett =)

födelsedagen

Kunde inte skriva något igår då min blogg flyttades, men nu är de klart och jag kan återigen skriva ;)
Hade en bra födelsedag, pappa bjöd på lunch, blev kina mat, hade vart sugen på det hur länge som helst, så det var otroligt gott.
Hälsade på hos mormor och hos farmor och farfar. Alltid lika trevligt det, satt och tjatade hos dem ett tag.
Var hemma hos Andreas och vattnade hans blommor :P
Sen kom pappa hem från jobbet med en kladdkaka =)
Sen så kom Jenny och Sofia hit och överraskade mig med blommor och kladdkaka, så vi satt och åt (ännu mer kladdkaka), tjatade och skrattade. Kollade på tv:n och roliga klipp på internet.
Kvällen avslutades med datorn,som vanligt ;)
Hade en jättebra födelsedag och de var hur roligt som helst att Jenny och Sofia kom, de hade jag verkligen inte anat, så tack för att ni är så bra :D

inte längre någon tonåring =)

Fyller 20 år idag :D

Vet inte riktigt hur den ska firas, ska iaf upp te Bfors sen och äta lunch med pappa och hans arbetskamrater, kina mat =) har vart sugen på det hur länge som helst, så de ska bli gott gott!
Sen blir de att städa rummet och baka (?), ska baka något tills lördag, så kanske bakar imorgon.
O till helgen ska jag besöka systembolaget, hehe, de måste man ju ;)
image497
Jag må vara 20 år, men barnasinnet sitter allt kvar ;)


ett av de mest öppna inläggen jag skrivit....

Jag har en ganska så ytlig blogg egentligen, skriver inte speciellt mycket om hur jag känner mig och så, förstår inte riktigt varför jag ska göra de heller..men nu känner jag bara att jag vill skriva av mig, så de får blir här.

Jag sitter inte på en varm och trevlig ö i Grekland, jag är hemma i Billingen, jag kom till Landvetter men där tog min resa slut.
Jag hade känt obehag inför resan länge, jag trodde att jag om jag pratade om hur roligt och härligt de skulle bli så skulle de fastna i mitt sinne istället för obehaget, men de lyckades inte...
på måndag var jag som i dvala hela dagen, jag kunde inte glädja mig åt att jag skulle till Grekland med mamma, bror, moster och kusin, sånt ska man ju längta till, men inte jag...
När jag satte mig i bilen för att börja resa mot flygplatsen hade jag en stor klump i magen och hela vägen ner till gbg så satt jag och tänkte på flygresan, medan de andra satt och faktiskt såg fram emot resan, vilket jag också försökte göra, men återkom hela tiden till de faktum att jag skulle vara tvungen att sitta i en plan en mil upp i luften, hur mycket jag än försökte tränga bort den tanken så gick de inte. Ju närmare vi kom Landvetter, desto värre blev det, väl inne på Landvetter kunde jag inte hålla mig längre utan bröt ihop, mamma, moster, bror och kusin försökte trösta mig så gott de kunde, men de gick inget vidare.
Jag checkade iaf väskan och gick med resten till en bar, ringde pappa för att få prata av mig lite, pratade med flygvärdinnor och piloten, de lyckades faktiskt lugna mig lite och jag tänkte att jag ska åka med, men när jag återigen kollade på planet så fick jag en enorm obehagskänsla och jag visste att jag inte ville upp i luften, så jag bestlutade mig för att stanna hemma.
Efter jag beslutat mig så kände jag mig så himla ledsen och besviken på mig själv för att jag låtit min rädsla få stå ivägen för en, vad jag tror, mycket underbar resa, men samtidigt kände jag mig otroligt lättad.
Pappa kom till Landvetter och hämtade mig, sen åkte jag med honom till Halmstad, så jag kom iaf lite söder ut...

snart blir det utomlandsresa

Inatt åker jag, mamma, Andreas, moster Irene och kusin Thomas till Grekland i en vecka, allltså tisdag till tisdag. Har aldrig vart i Grekland så det ska bli roligt, även om jag är något nervös inför flygresan....
Men åker alltså vid midnatt härifrån och hämtar upp moster o kusin i Mellerud för att sedan fortsätta ner mot gbg och landvetter. Planet går ca 06.00 och är framme ca 10.00 tror jag de var. Tror dock de var grekisk tid, så alltså vid 9 tiden svensk tid är vi framme? aja tror de var något sådant iaf, jag har planerat att sova under hela flygresan, gillar inte att flyga som sagt.
Men nu ska jag till duschen och tvätta ur en hårinpackning...

how i met your mother


Seriens bästa (iaf än så länge) scen =D

ja vi kämpade på i alla fall

Matchen gick väl kanske inte sådär himla bra, men vi kämpade på. Så de får bli nya tag till nästa match helt enkelt, dock missar jag den pga grekland resan, men till nästa match igen är jag tillbaka på svensk mark =)

Har inte gjort så mö ikväll, chattat, bränt en cd, åte mat, slö surfat...

nu blir det match

Nu ska jag packa i de sista sakerna i väskan och sedan bege mig mot Långed. Borta match mot Viken idag, får hoppas vi spelar bra och fortsätter som vi börjat, men kul ska det i allafall bli =)

tänkte bara påpeka...

...att det är skinade sol och 25 grader varmt på Zakynthos ;)

 


fredag och lördag

Fredag
Var en mycket trevlig dag, fick sommarjobb och hade kalas.
Fick många trevliga presenter, mixer, glassbägare, soadastreamer (så nu är jag redo att flytta hemifrån;), pengar, smycken, kakor och plattång, en sladdlös plattång =)
Alltså jättebra presenter =D
Åt mycket onyttigt, men de var ju så himla gottans!
Sen på kvällen/natten kom Jenny, Amanda och Sofia, vi åt ännu mer onyttigt och kollade på hockeyn, iaf de första två perioderna sen satt vi och googlade och chattade och hade det allmänt trevligt till kl 3 på natten efter det var det raka vägen till sängen.

Lördag
Upp tidigt för att åka till gbg, för att handla och heja.
Medan pappa och bror gick och gjorde sig iordning så gick jag Sofia och mamma till 5:an och spenderade pengar. Gick rätt så bra att spendera pengar, de brukar iofs inte vara så svårt heller ;)
Sen gick vi ut och stod ute i kylen, även om de var soligt så blåste de som fasen, men vi överlevde, hejade fram pappa, marcus och andreas. De gick bra dock, alla kom i mål, var nog pga vårt hejande ;)
Sen gick jag, mamma och Sofia tillbaka in till 5:an och fikade, sen väntade vi på de andra som tillslut kom och då var det mat och sedan hemfärd.
Väl hemma var det lite svordomar över internet och sedan sova.

Vart en mycket rolig helg iaf =)

woooooooohooooooooooooooooooooo

Är glad, har fått ett sommarjobb i sommar, tre veckor, städa på bruket här hemma i Billingen, gött de, och de kan bli mer!
Fia var där före mig på intervju och nämde då mig att jag bor i billingen och skulle gärna jobba i sommar, och så fick jag med komma ¨på en intervju! woho! Så nu har jag lite jobb, gött det =)

fi o gorda
Så dagens tack går till Sofia =)


Young love burning a hole in my heart

Moto Boy - Young love

and I replied "I dont know but its something divine"

de kommer bli en spexig och trevlig helg

Fredag
Städa - dammsuga rummet
Baka - ännu en kladdkaka
Kalas - ha ett litet kalas

Lördag
GBG - 5:an huset - shoppa "nödvändigheter"
          - heja på alla löpare

Söndag
Fotboll - bortamatch mot Viken


Sen någon dag blir det även en lite playdate med Skogen, får se vilken dag de blir, är inte helt bestämt än, men de lär märkas =)
         

jag har allt bra tur jag

Min eftermiddag startade med att jag, kl 16.20, skulle ge bror pannkakor, såklart så var det ingen som öppnade dörren, fastän jag knackade och ringde på, ingen som öppnade dörren. Och jag hade inte så lång tid på mig, skulle möta Sandra halv 5..Så gick till bilen, hämtade telen, ringde bror, inget svar. Ringde tillslut till mamma som sa att han troligen hämtade tvätten, så jag gick och kände på dörren till tvättstugan och den var såklart låst. Så stod o väntade lite, sen fick jag nog och precis när jag gick ut ur brors byggnad kom han ut från tvättstugan, så han fick sina pannkakor tillslut.
Sen for jag iväg till mötesplatsen Kicki's för att möta Sandra, som var ännu senare än mig ;)
Vi köpte en grillad ost-och skink baguette och mumsade i oss den samtidigt som vi tjatade på som vanligt, trevligt. Sen tog vi även en tur på konsum. En mycket rolig och trevlig fika =)
Sen åkte jag hem till Emelie och Daniel, där Emelie var lite övertrött(?) ;) och vi drog till pizzan, där E och D åt middag, sedan till Konsum och sedan till E o D's lägenhet där vi kollade på tv och pratade, trevligt =)

Så hade en mycket trevlig eftermiddag, och jag har ju tur att ha de vänner jag har =)


roadtrip o bilder

Hade en otroligt rolig dag i Karlstad med Jenny och Sofia. Vi var på IKEA, Bergvik och Biltema. Vi hade ett schema som vi höll med god marginal ;)
     

 sofia har skrivit lite mer utförligt om våran lilla roadtrip

Tack Jenny o Sofia för en underbar dag =)

roadtrip

Idag blir det lite utav en roadtrip för mig och mina vänner Sofia och Jenny. Vi ska till Karlstad och spana in IKEA, kanske lite andra affärer med, för S är på jakt efter en klänning. Sen ska vi hälsa på hos Miriam och sedan blir det träning. Ser ut att bli en trevlig dag, men nu ska jag vidare och göra iordning mig i håret.
image490

utmanad av madde

Tre namn jag lyssnar till: Angelica, Ika och Oregon
Någonting jag tycker om med mig själv:  Att jag har ganska bra disciplin, iaf när det gäller godis ;)
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag är så otroligt lättskrämd
Detta är jag rädd för: De mesta ;)
Tre saker jag vill ha varje dag: Vatten, tillgång till dator och frukost
Tre saker jag absolut inte kan göra: Steppa, sjunga och
Detta tycker jag om att göra: Vara med kompisar, spela fotboll och skratta
Detta vill jag göra just nu: Hoppa in i dsuchen
Bästa känslan: När man skrattar så man gråter
Värsta känslan: Ensamhet
Följande egenskaper ser jag gärna att min partner är/har: Snäll, rolig och ärlig
Är jag kär just nu?: Nej
Jag vill gifta mig: Ja varför inte =)
Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Se Taj Mahal, sova i en rund säng och köra en Mini Cooper
Min käraste ägodel:  Mobilen
Något jag vill ha i present: Plattång, mixer, våffeljärn m.m
Detta har jag på mig just nu: Svart mukisar och en stoor Helge t-shirt
Favoritkläder: Hm, beror på tidpunkt på dygnet
Favoritdjur: Hund
Följande musikstilar tilltalar mig mest: De allra flesta
Då grät jag senast:  Kommer inte ihåg
Stjärntecken: Tvilling
En bok jag gillar: Änglar och Demoner
En film jag gillar: Life of Brian
TV-program jag gillar:  Little Britian, Coupling, Helt Hysteriskt, House, Scrubs, Vänner, How I met your mother, listan kan göras låång ;)
Favoritdoft: Britney Spears - fantasy
Detta äter jag gärna: Något med kyckling
Dricker helst: Sprite eller vatten
Favoritgodis: choklad
Hit vill jag gärna åka på semester: Någon storstad, som tex London eller New York, något ställe med strand skulle ju inte heller skada
Färg på mina ögon: Gröna
Min längd: Tror typ 174 cm
Jag tror på: Vet inte riktigt ...
Jag spelar: PS2 - FFVII
Person/er jag beundrar: Personer som vågar göra det oväntade
Såhär bor jag: I ett enplanshus högt upp i vad som kallar Billinge Hills ;)
Det här tänder mig: -
Det här gör mig avtänd: Masiga personer
Favoritfärg:  Blå
Favoritcitat: "You're not drunk if you can lie on the floor without holding on" - The Rat Pack ;)
En hemlighet jag vet. De säger jag inte då är det ju ingen hemlighet längre :)
Den bästa present jag "fått": ingen aning :/
Senast köpta skiva: Lily Allen och MCR
Det jag är mest nöjd med över mitt utseende är: Tänderna, trodde inte att munnen skulle växa ikapp, men de gjorde den ;)
Det jag är missnöjd med: Håret kunde ha vart mer normalt och man kunde ha vart lite mer vältränad
Udda förmåga/egenskap:  Kan darra med ögonen
Om jag vore ett djur skulle jag vara: En gepard
Tre personer jag vill ska göra detta test: De som vill =)

oh matchen gick ju vägen =)

Hade ju match idag, andra seriematchen, mot Laxarby/Fengefors så det var lite derby i det hela. Det var en rolig match att spela, även jobbig, men framför allt rolig, och att det blev vinst med gör det ju hela bara roligare =)
Hela laget kämpade på bra och de var roligt som sagt :P
image489
Hela laget före en träningsmatch i år

Lite kallare men fortfarande sol

Idag var det lite kallare i luften, men det är iaf sol så får väl vara nöjd över det =)

Idag har jag vart och presenterat mig på förskolan här hemma, var trevliga lärare och barn, så nu hoppas jag att jag får hoppa in någongång och prova på det. Sen efter det så gick jag hem till farmor och farfar där favorit Malin var. Vi satt och tjatade, Malin städade och jag hjälpte till lite med att skaka mattor och sedan hjälpte jag farmor med att laga middag. Sen gick jag hem och åt middag och sedan la jag mig för att vila lite, råkade även somna lite och nu sitter jag här och laddar inför matchen ikväll. Är ju derby mot Laxarby/Fengefors, ska bli roligt =)

i get by with a little help from my friends

Sitter och lyssnar på Beatles, har inte gjort så mycket idag. Solat, åte pizza, sett på How I met your mother, fick alla avsnitt av bror :D
Ska cykla en liten sväng med mamma nu med, vågar inte ut på någon långfärd bara för att jag har match imorrn, vill ju inte ha träningsvärk till tusen då ju. Så det blir en kort runda på några km. Men det är ju alltid något.

en varm lördagskväll i maj

Igår var jag ju hemma hos Emelie och Daniel. Det började med att vi spelade lite tvspel (chock) och jag dog (ännu mer chock) sen så fick jag även lite kex, vilket inte var helt fel. Sedan promenerade vi ner till Shell och handlade lite, och sedan hem till E o D igen. Efter en liten stund kom även Sofia, vi satt och skaffade lite låtar till E's dator och så satt vi där och lyssnade på bra (?) musik ;)

Sedan kom, Niklas, Patric, Johannes och Henrik, var alltså fullt i lägenheten, och VARMT. Kunde inte öppna fönstrena får då ville E's katter hoppa ut, så de var stängda. Men sedan gick det inte längre, var verkligen jättevarmt. Så katterna fick inte längre vara i vardagsrummet så vi kunde öppna fönsterna, då blev de lite skönare.
Sen drog, N, S, P och J till Åmål, och jag H, E och D satt och kollade lite på tv, tog en massa kort och hade det trevligt.

En trevlig men varm kväll ;)


trevlig match

Satt och stekte i solen samtidigt som jag såg på Billingen mot Laxarby, först så tog laxarby ledningen med 2-0 men sedan så tog Billingen tag i det hela och vann med 3-2, inte helt fel det inte =)
I andra halvlek så kom Sofia (hon hejade på laxarby dock ! ) men hon fick ändå sitta brevid mig ;) Vi satt och tjötade lite, mycket trevligt var det iaf!

Nu blir det grilla och sedan hem till Emelie, treeeevligt =)

nu blir det fotboll

Ska strax iväg och kolla på fotbollsmatch, vilket jag finner mycket underhållande =)

Idag har jag faktiskt jobbat så jag blivit svett, inte för att det kräver så speciellt mycket men men ;) Har klyvit (?) ved, hjälpt pappa med stenar och så har jag kastat pinnar.

Och efter fotbollen blir det ett besök till Emelie o Daniel, trevlig lördagseftermiddag med andra ord =)

lördag

Lördag idag då, och solen skiner, härligt. Ska snart ut och klyva ved verkar det som, sen så ska jag kolla på fotbollsmatch, var egentligen tänkt att jag skulle till Långed och kolla på fotboll, men nu så blir detr match hemma istället, är ju ett derby på gång och det kan man ju inte missa...
Sen blir det en tripp hem till E och D. Har inte varit där på ett tag så det ska bli trevligt värre =)

jovisst man kan ha allsång på msn

s O f I A säger:

ska man kunna svänga sig i dans

s O f I A säger:

ALLSÅNG

Angelica säger:

jag dansar aldrig nykter

s O f I A säger:

SKa du föja med hem till mig,, först rava till 3

s O f I A säger:

men jag saknar

s O f I A säger:

både mod

Angelica säger:

både takt och modet

s O f I A säger:

jaa!

Angelica säger:

och jag har inget negerblod

s O f I A säger:

stjärt

s O f I A säger:

NU

s O f I A säger:

Jag DAnsar nykter

Angelica säger:

jag dansar aldrig nykter

s O f I A säger:

aldrig


vad har då jag hunnit med att göra idag..

Jag har än så länge hunnit med en kort joggingtur, hänga ut tvätt, tagit ner lite tvätt, spanat in bikinis, hjälpt virriga Jenny med tågtider ;)
Det är väl typ det, hade tänkte promenera ner till dagiset men det får bli till måndagen istället, är bättre att gå ner på morgonen än nu på en fredag eftermiddag. Och det ska göras!!
Ikväll blir det grilla med mamma, pappa och bror, hela familjen samlad igen, denna vecka har ju jag o mamma haft huset för oss själva. Men nu blir det alltså som vanligt igen.
image488

I asked her her name and in a dark brown voice she said lola

The Kinks - Lola
Well we drank champagne and danced all night
Under electric candlelight

seg i mina ben

Har varit ute på en cykeltur med mamma och det känns i benen. Är seeeeg. Men så det ska vara =) Blev lite mer skogscykling idag än i förrgår, roligare i skogen.
Ska ta tag i träningen igen, förra veckan var jag inte speciellt aktiv, men skyller på att jag var förkyld och då ska man ju ta det lite lugnare, men nu ska jag börja igen, får se hur det går.

en kortare frisyr

Var och klippte mig tidigare idag, blev samma frisyr typ, fast lite kortare, jag trivs iallafall =)
Nu ska jag ta och laga middag, blir lasagne, inte helt fel =)

senare är jag trodde

Tiden går fort när man sitter vid datorn, får nog ta och stänga av den, menar, ska ju upp ganska så tidigt imorgon, ska ju klippa mig =) vet dock inte hur än, ska prata med Marit så får jag se vad hon tycker, men nu, sova!

grekland !!

grekland
13 dagar kvar =)

onsdag 7 maj

Vilken spännande rubrik jag fick till nu....

Men i alla fall, idag så har jag faktiskt varit ute en hel del, och mer ska de bli. Men från ungefär kl 11 till 14 så var jag ute och grejade i farmor och farfars trädgård, klippte gräset och sedan krattade jag ihop gräset, tog även några längre pauser med tanke på att det var otroligt varmt, trodde jag skulel svettas bort...men jag överlevde, blev dock lite bränd på axlarna. Bjöds även på mat hos farmor och farfar, köttbullar med potatis, aldrig fel det.

Nu så nu är det träning om 45 minuter, så ska så småningom börja packa väskan för att sedan åka iväg till Långed. Hoppas verkligen att min ljumske är min vän, men den har kännts bra nu sen söndags, så det ska nog gå bra bra =)

härligt väder =)

Det är sol sol och sol idag, härligt värre! Ska snart bege mig bort till farmor o farfar för att klippa deras gräsmatta, om vi får på gräsklipparn dvs, annars så fanns det andra saker att göra, så något kommer jag att får göra iaf ;)

Har även hunnit med att göra två samtal idag, ett som ledde till att jag ska få ett utdrag från belastningsregistret och ett som ledde till att jag fick en klipptid imorgon, två trevliga samtal alltså =)


min dag som nu lider mot sitt slut

Har inte gjort allt för mycket idag, Andreas var här och hjälpte mig med datorn och installerade ett spel som jag spelat under dagen ;)
Sen har jag även "hunnit med" att sola, se på Gilmore Girls, gå på en promenad, vart ute på en cykeltur med mamma. Ja typ det.

Hoppas de blir fint väder imorgon med, ska till farmor och farfar och klippa deras gräs imorgon och träna fotboll =)

en liten vårpromenad, halvt frivillig

Ska möta upp mamma nere vid affären om ca 30 min, och eftersom det är rätt så fint väder ska jag gå iväg nu och ta en extra sväng, får se om ljumsken går med på det. Känns ok idag, men blir nog ingen träning för mig ikväll =(
image486
Jag i Bryssel

seriepremiär

Hade fotbollsmatch idag, och var så glad när jag vaknade och inte hade speciellt ont i halsen, det bådade gott. Så jag packade väskan och sånt, men hade under dagen både halsont och huvudvärk så tänkte att jag kunde börja på bänken. Men det kändes bra på uppvärmingen så körde från start, och de gick bra, ganska iaf, tills jag sträckte ljumsken, så himla typiskt :/ Men spelade hela andra halvlek, gick sådär bra.
Men själva matchen slutade ju lyckligt, vinst med 3-0, härligt härligt =)

blev ingen sådan dag som jag hade trott

Har inte haft en äckligt lugn dag idag som jag trodde i morse. Utan istället har jag gjort mer saker än vanligt, kört brors bil från bfors och hem hit, hjälpt han bära däck, tvättat däcken, lagat mat, diskat, tvättat, tagit ner och häng upp tvätt så det stod härliga till, de började ju regna så fick ta ner allt av de som var ute och sedan hänga upp det inne. Så är trött nu, vilket inte alls är bra....

we'll spend an hour but no more than two


Duffy - Warwick Avenue

uppdraget för dagen: bli frisk

Måste bli frisk tills imorgon, har ju seriepremiär, men ännu viktigare, har nästan inget lag :/ Men förhoppningsvis så vaknar jag imorgon och har inte ont i halsen, då är man ju fit for fight, och även om man jag skulle ha lite ont i halsen så är de ju inte samling fören eftermiddag, och man hinner ju bli bättre under dagen med, så nu har jag lite mer än 24 timmar på mig att bli bra, och de ska jag banne mig bli.

Så det blir en äckligt lugn dag för mig idag, vet inte vad det blir, har inget mer avsnitt av How I met your mother att se på, blir nog Prison Break, håller ju fortfarande på med säsong 1, men har typ 8 avsnitt kvar eller så.

Dagens plus är att det är sol idag =) det är ju iaf inte helt fel de inte.

lite sammanfattning av de senaste dagarna

Valborg
Gjorde minsta möjliga på dagen, var inte speciellt pigg, otroligt ont i hals och huvud, så tog alltså lugnt. Var ju tvungen att vara fit for fight på kvällen då det var Amandas 20 års kalas.

Hämtade Sofia (jag körde), och sedan åkte vi till Louise där även Jenny och Lovisa var. Åkte sedan till kalaset där det fullt med Stavar ;) mycket trevligt, det bjöds på spansk mat, smakade faktiskt på det mesta (!), och så var det sång och så hölls det tal. Mycket mycket trevligt och bra. Sedan gick vi upp på "stan" för att kolla in brasan, kören, orkesten och fyverkerierna. Sedan tillbaka till kalaset där det var musikuppträdande och kex med ost, trevligt. Sen var jag tvungen att köra min bror till Åmål, jag var ju hans "sista hopp", så då får man ju ställa upp, dock gjorde det så att jag missade när Amandas släkt sjöng för henne, men Sofia spelade in det, så har fått sett lite klipp =)
Tog längre tid än jag trodde att köra Andreas med vänner, men jag tog mig iaf tillbaka till kalaset där vi satt och tjatade i någon timme innan det var hemfärd. Var hemma vid halv 2 och hade haft en otroligt rolig kväll med mycket trevligt sällskap :D

1:a maj
Mådde inte speciellt bra när jag vaknade, halsen och huvudet dunkade, eller halsen kanske inte "dunkade" precis,men den kändes iaf. Så åkte till sjukhuset för och se så att de inte var typ halsfluss eller liknande, så satt i vänterummet i ca en och en halvtimme för att sedan få höra att de bara var en förkylning, och att de skulle gå över av sig själv, lagom störande. Så gjorde inte mycket igår heller, kollade på film.

2:a maj
Mår inte så bra idag heller, men så otroligt störande och jag SKA bli bra tills söndag då det seriepremiär, vill vara med ju....Så ska ta det sjukt lugnt i helgen...alltså ska jag ha en lite tråkig helg.

Så nu blir det ännu en kopp varm oboy och ett nytt avsnitt av How I met your mother.


bara för att skriva lite ;)

Idag är det den 1:a maj, vilket innebär att det är:
19 dagar kvar till Grekland
 21 dagar kvar tills jag blir 20

:D