bara för att

Har packat sedan jag kom hem idag, runt två tiden. Är inte klar, får ta resten imorgon. Mer idag blir plugg. Roligare kan man nog inte ha det tror jag! Härliga valborg.


but it gives me thrills to wind you up

Haft en väldigt produktiv morgon. Har diskat, städat badrummet, bäddat ur min säng, packat, åte frukost, plockat, gjort mig iordning, ringt mamma, suttit vid datorn, läst AB och nu sitter jag här. Ska snart bege mig ner mot stan och mot min buss och sen åker jag mot Dalsland.

Imorgon blir jag officiellt en Karlstadbo, vet inte om jag ska skratta eller gråta ;)

dagarna som komma skall, so much to do, so little time

Imorgon blir det att åka hemåt tidigt. Buss. Allt för min mamma. Åka runt i Åmål, spana på möbler. Hemåt, sätta igång och packa, varvat med tentaplugg. På kvällen ska jag vara en snäll vän mot mina snälla vänner och köra dem till Åmål där de ska slå klackarna i taket. Själv ska jag vara hemma och packa och plugga. Fredag, samma sak där, packa och plugga. Våldgästa min bror står också på schemat och hjälpa mamma fixa maten, hon ska lära mig att laga den där goda kycklingrätten, ska bjuda kusin Malin på det nämligen. Så det vore ju rätt bra om jag kunde laga den. På lördag är det färd mot Karlstad igen med en fullpackad bil kan jag tänka mig. Blir en tripp till Ikea med och troligen till Maxi. Måste ha möbler och mat när man flyttar in i en ny lägenhet, så det blir att greja med den hela dagen, sen hörde jag en liten fågel som viskade i mitt öra att jag kommer få besök, trevligt värre. Söndagen blir väl att pilla i lägenheten och sen på eftermiddagen/kvällen ska jag spela min första seriematch med RIK. Roligt !!


Gammal bild, från den tiden jag hade hår och jag kom överens med mina lockar....

i can't get no satisfaction

Hektiskt dag idag med, var uppe runt 7 tiden, städat iordning, packat, duschat, fixat med instuderingsfrågorna. Ska om sisådär 40 minuter bege mig mot skolan, möta upp klasskamraterna, vi ska plugga. Sen väntar några timmars föreläsning. Hem, dammsuga, äta mat och plugga. Sen vidare till fotbollsträningen, sen hemma, packa iordning det sista, plugga.

Längtar tills tentan är över.

tisdag 28 april 2009

Idag har det varit rätt så hektiskt. Började med att jag försov mig lite, har ju sovmorgon egentligen, men jag tänkte dra mig upp relativt tidigt, det slutade med att jag vaknade klockan 11. Skamligt. Upp till skolan för en föreläsning, efter det sprang jag runt på skolan och skämde ut mig lite här och var, det är en busschaufförs fel dock. Men direkt från skolan till jobbet, där jag inte var klar fören 20:15, hoppa upp å cykeln och nu sitter jag här. Ser på lite fotboll. Hejar nog på Chelsea, bara för att jag gillar deras namn mer ;) Ska även ta tag och fixa med frågorna inför imorgon och så ska jag påbörja packningen.

Så spexig dag har jag haft och den är som sagt inte slut än på ett tag, härligt......

Vågar man köra på Sony Ericsson?

Min mobil är död. Min fina blåa lilla Nokia Express Music. Den bara dog idag under lektionen och nu kan man inte starta den igen.
Note to self: Tappa inte mobilen nerför en balkong på tredje våningen.
Så nu har jag varit på jakt efter en ny. Är lite sugen på att byta märke och köra på Sony Ericsson för första gången i mitt liv. Och det är denna lilla sak som hamnat i mitt blickfång:



Får se hur mycket pengar man har kvar efter helgen, då det ska shoppas på IKEA och Jysk....

dagens tack

Dagens tack går till Sanna. Utan henne hade jag varit mobillös och troligen legat i fosterställning och gråtit.



måndag 27 april 2009

drömde att jag var på Pink's konsert och det var inte alls bra. Hon hade gjort om alla sina låtar till ballader, hon tog jättelånga pauser mellan varje låt. Vill ha 10 november nu, tror att det kommer bli mycket bättre än de var i min dröm =)

Idag blir det skola i några timmar, sen hemåt, äta lite mat, ta tag i tentaplugget och sen fotboll.


maj

Nu i maj blir det full rulle.
I skolan ska en datatenta skrivas, och en hemtenta påbörjas, i sexmästeriet ska nollningen planeras, få fadderutbildning inför nollningen, planera vårsittning, jag ska flytta till Sherffien, jag firar min födelsedag, jag ska hjälpa till och fixa lagfest med RIK, ska på campusfest, Melody Club och säkert några andra fester, jobba, fotbollserien i dalsland börjar, fotbollsserien i värlmand börjar, fotbollsträningar för att få vara med och spela matcher.

Ja det kommer bli fullt upp i maj, var bara det jag ville säga.


helgen

Var en mycket bra helg med Råtorp. Vi började ute vid Mariebergsskogen, uppdelade i lag och sen sprang vi runt på Karlstadsgator i jakt på olika uppdrag och gåtor. Gick inte så bra för mig och mitt lag, men roligt var det. Avslutades med en glass. Sedan gick vi hem till Ida i laget, åt lunch och hade ett qiuz, sedan vidare till Victoria i lagets sommarstuga utan för Karlstad, där vi spelade Kubb, åt och drack nere vid vattnet, hade ännu mer quiz, mångkamp, där mitt lag vann, priset var ett Kinderägg, sådana priser uppskattas. Sen var tjat och lite nattliga äventyr, spanade in en skyltdocka i ett växthus, lite halvt skumt sådär.
Idag så hade vi (allstå alla spelare utom spelarrådet) ordnat lite lekar och tävlingar för spelarrådet. Skoj. Sen åkte vi hemåt.
Haft en myyyycket trevlig helg, är trött som ett spån, men det är smällar man får ta ;)

helg med RIK

Ska snart dra iväg, eller ja om trekvart, ska iväg på Råtorps helg. Vet inte vad vi ska göra, men det lär märkas =) Blir iaf borta tills imorgon. Så får se vart man hamnar :)

en rätt så produktiv dag

Dagen började tidigt med plugg, sedan var det föreläsning på universitetet, sen ner på stan, handla lite småsaker, hemåt, fixa middag, beställa biljetter, till Norrköping och till Hultan, gjorde adressändring, packade lite smått inför helgen, åkte till jobbet, jobbade, kom hem, såg på tv, satt vi datorn, packat inför imorgon, fixat mellanmål inför imorgon.

Ja, det har varit en ganska så produktiv dag =)


Biljetterna är fixade :D

Juli kommer bli fin i år. Ska nämligen till Hultsfred med Frida !!
Kommer bli så sjukt bra =)


och så var man tillbaka

Är nu i Ktown. Kom hit runt lunch tid, åkte då direkt till Hästen och spanade in den lägenhet jag hade skrivit upp mig på. Den föll jag inte för, så åkte tillbaka till Stub och frågade om jag fick se på lägenheten på Sheriffen och det fick jag och den gillade jag mycket mer. Så nästa helg flyttar jag in. Kommer bli roligt att ha en egen lägenhet, men kommer bli så tomt att bo själv, kommer sakna min Sambo ju.
Efter det så åkte jag hemåt och sen så lagade jag och Sambon mat, sen satt vi och pluggade vi, Malin hann klart med sina uppgifter, inte jag. Det blir alltså att gå upp tidigt imorgon och göra lite fler. Men har gjort en hel del, nu ska jag belöna mig själv genom att se på härliga klipp med vår allas Rhys Darby som jag fick av Frida =)



Jag med mina fina kusinbarn i Sälen

sista kvällen i sälen

Har praktiskt taget bott i skidbackarna de senaste dagarna, är därför sjukt trött idag. Kusinen med familj har åkt hemåt med, så är bara jag, mor och far här nu. Är väldigt tyst utan systrarna Bus måste jag säga ;)
Imorgon är det återfärd till Ktown. Ska spana in en lgh som finns ledig, kommer troligen att tacka ja till den, om det nu inte är världens sunkigaste ställe.....

Nu blir det att sova.

vad jag tänker på när jag är i fjällen


sälen part 1

Idag har vi varit i backen hela dagen typ. Sånt är inte fel. Ramlat lite också, men har ju inte åkt på några år, så är lite ringrostig. Men åkte ändå en hel del. Åkte med mor, far, Victor. Åkte även med Vera, hon och Alice åkte för första gången på riktigt nu idag, de var väldigt duktiga. Fått gjort lite plugg också, inte fel.

solig söndag, snart sälen

Vaknade klockan 8 av ett tomt sms från moster. Är trött. Inte bakfull, trött. Bara amatörer blir bakfulla ;) Men inne i dimman igår var jag allt. Och de var roligt där måste jag säga. Jätteroligt. Grillning hos Frida med en några andra privilegierade, Sanna skötte sig bra som grillmaster måste jag säga. Sen var det dans och tjat och skratt på nöjes till klockan 2, efter det lite nattmat och sen hemåt.

Söndag idag då, är en solig dag, härligt. 10 kommer mamma och pappa och sen ska vi mot nordligare breddgrader, ska till Sälen. Börjat dagen med Nalle Puh och nu Kalle Anka. Hur gammal jag är? snart 21.

Nej ska väl ta tag i disken så inte sambon har disk att göra det första hon kommer upp.

"For getting every hunk's full attention"

Peppar för fullt nu, snart klar med allt, bara håret kvar som ska fixas, sen är jag redo. Blåsbubblorna är framme, visselpippan är runt halsen, drickat är i kylen och peppmusiken spelas för fullt. Japp, nu vankas det snart fest, börjar på campus hos Frida, grilla tillsammans med Krama och några infernoiter. Och sol är det med. Kan det blir en bättre lördagskväll?? Tror inte det =)




Går jag vilse i dimman, visslar jag bara !

hey girl why can't you carry on?

Nu har jag packat och pluggat järnet. Eller ja, jag har gjort en och en halv fråga, men det är ju så fint väder ute, så nu ska jag ner på stan, se om jag stöter ihop med Sanna, vilket jag troligen kommer göra så småningom. Jag ska inte handla något speciellt, förutom en nagelsax, jag har "långa" naglar nu ju, alltså långa för att vara på mig, det tycker vi inte om, och vart min nagelsax är har jag ingen aning om. Kanske ska börja dricka mjölk så jag får i mig lite B12?

Och gårdagskvällen var toppen, men det visste jag ju redan innan att den skulle bli :D

dagens planer

Packa
Plugga
Stan
Fest

Jo detta kan nog bli en bra lördag =)


Fredagskväll

Om en timme ska jag vara hos Sofia. Blir Yrrol som sagt, med mat från Donken tillsammans med Karlstad Finest. Kan ju inte bli annat är toppen det ju =)


härlig vårdag kräver härlig musik

Idag är det en härlig vårdag, och då ska det spelas härlig musik, och vad är bättre än Mika? Man kan ju liksom inte bli annat än glad av hans musik, precis som man blir av en härlig solig dag i April =)


Idag och helgen som komma skall

Mina ben hatar mig. Var ute och sprang med laget förut, och träningen från igår kändes ju. Så nu hatar mina ben mig. Men det var iaf bullar i mängder på mötet efter löpningen, så nu ligger jag på plus/minus 0 igen ;)

Men det kommer bli en fin helg iallafall. Jag räknar fredag som helg, den börjar med en föreläsning om bloggar med Alex Schulman, sen efter det ner på stan och ut till Bergvik, shoppa kläder och dricka. På kvällen vankas det snabbmat och Yrrol och Remeber the titans hemma hos Sofia tillsammans med Karlstad Finest. På lördag blir det grillfest på campus tillsammans med Krama och några Infernoiter, och sedan utgång. Härligt. På söndag är det Sälen som hägrar tillsammans med mor och far samt kusin med familj. härligt =)

Som sagt, går en mycket härlig helg till mötes =)

Nostalgia locomotive It gives you a hell of a ride

Har precis kommit hem från träningen, det var på gräs, eller ja, gegga om man så vill ;) Nej nu ska jag inte vara sådan, det var skoj. Beställde lite kläder och en väska med, så man inte är helt utanför i laget med mina röda kläder från DLIK. Var på skolan förut, pratade om sittningen, vi var desvärre tvungna att ställa in den, för lite folk som kom och betala, så nu blir det grillfest på campus på lördag. Lite tråk att de inte blev någon sittningen, men får göra det bästa av situationen helt enkelt, och jag tror nog att det kommer bli toppen ändå =)

Nu dusch, sen toastmys med kusinen/sambon =)


vill ha sommar och resö !


onsdag

Dagen har börjat bra. Sambons familj kom upp, så åt frukost ute på balkongen i solen med dem, trevlig släkt man har alltså =)
Nu blir det att åka upp till skolan, sitta i en timme och ta betalt till sittningen, sen möte med styrelsen, vi ska fixa våra superhjältekläder till lördagen. Sen ikväll är det fotboll.
Kommer nog fortsätta vara en bra dag, det verkar tämligen så i allafall =)


Varför bor jag jag på fel sida atlanten?

Ibland skulle man vilja bo i Los Angeles.....

annandag påsk 2009

Idag har jag varit ute och lekt med mina nya fotbollskor och en fotboll. Fick dock känningar av ett skavsår, då fick sluta upp med det. Packade istället, packat inför Ktown och fotbollen, inte Sälen, får ta de efter matchen. Vart nere hos Familj W, lämnat en jacka, fick en liten tour of the house också, var mycket fint måste jag säga, inte varit där inne på flera år, det är ju Emlans fel det, hon som flyttar iväg på det sättet, nåja. Nu sitter jag och väntar på mat innan det är dags att åka mot Långed och sedan till Ödskölt för att spela fotboll, på G R Ä S.


påskdagen 2009

Idag har jag träffat mina fina vänner. Jag, Sofia, Amanda, Jenny, Jennys flickvän Xandra och Jennys bror Dennis var ute på Baldersnäs. Där vi gick runt lite, sen satte oss på en brygga och åt kladdkaka och tjatade och tog en massa kort. Var helt underbart skoj =)


Skogen i all sin prakt ;)
Bilden är snodd från Barret

påskafton 2009

Min påskafton började farligt tidigt. 6:30 rättare sagt började den. Åkte med far till Ktown och Klasmossen där RIK blå (u-laget) mötte RIK vit (a-laget med hjälp av några från NIF). Var ju som sagt min första match i Råtorp, även om de inte var en "riktigt" match, var jag ändå nervös. Det kändes lite bättre när vi fick reda på hur vi skulle spela, jag skulle vara libro och det blev jag mer än nöjd med. Libro är lätt den bästa och roligaste positionen, jag klagade alltså inte på det. Fick även tag i mitt nummer 15, då blev det ju ännu bättre. I det blåa laget, u-laget, var de som inte varit med på någon match tidigare eller inte träna så mycket, medan de vita var alltså a-laget. Jag var ju då självklart med i u-laget, eftersom min träningsstatistik inte är den bästa. Jag skyller på jobbet. Men vi kämpade på, även om vi inte var speciellt samspelta kämpade vi på bra, även om resultatet inte riktigt var så som vi hade velat.. :P Men det är alltid roligt att spela fotboll.
Direkt efter matchen var det raka vägen hem till mormor på påskmiddag, där var även moster o morbror. Det var som väntat mycket gott. Var hos mormor några timmar innan vi åkte hemåt, hemma var det bara att börja peppa och fixa inför kvällen som spenderades i Åmål hos Marit. Hade en kväll med stora delar av fotbollslaget. Vi åt mat, kollade på kort, spelade spel och tjata och skratta. En helt perfekt förfest. Fick även med de allra flesta till HC vilket inte var fel alls !
Hade en väldigt bra påskafton måste jag säga, en lång påskafton, men en bra =)


vad som ska göras idag

Träffa mina trevliga vänner ute på Baldersnäs, blir en typisk skogen träff, dvs kladdkaka och tjat och skratt.
Städa rummet, tycker jag städar rummet varje dag, men blir lika fort rörigt, och i natt föll lite jord ur en kruka, så nu måste jag dammsuga med.
Packa inför sälen
Plugga




lugn långfredag

Har inte gjort så jättemycket idag. Vart hos bror med nycklar, svarat på 8 frågor av 137 (!), sett på tv, åte grillat för första gången i år, vart hos mormor, städat iordning på rummet, tvättat, kör mor till hennes vän i Bfors.
Blir en lugn kväll, en tidig kväll, ska upp tidigt imorgon, för klockan 06:45 går bilen mot Ktown. Ska spela match med RIK, en internmatch, skulle egentligen ha mött ett "riktigt" motståndarlag, men de kunde inte, så det blir en internmatch. Jag vill vara med dels för att det är roligt att spela match och dels för att jag inte har varit med så mycket på träningarna där uppe, så vill visa att jag kan spela boll. Får hoppas att jag kan bete mig imorgon då och spela relativt bra iaf =)

You walk alone in the valley of life, In the shadow of love, under the trees of happiness

Igår var de match, var roligt att spela, vi spelade bra, även om resultatet inte var på vår sida helt, men så är det ibland, vi var mycket bättre än förra matchen, det går alltså framåt, vilket inte är fel. Jag var dock tvungen att gå av i andra halvlek pga skavsår, vad annars? Men som sagt de var roligt att spela med mitt DLIK.

Idag blir det lite blandat, jag ska snart vara världens snällaste syster och åka till bror med nycklar, sen ska jag tvätta, fixa på rummet och så ska jag plugga(!). Jag brukar inte plugga på fredagar, det är lite av en helig dag för mig, men nu gör jag ett undantag, kommer nog  inte plugga järnet, men iallfall börja på instuderingsfrågorna. Fick ju mina fina böcker igår, och de vore ju skamligt om de började samla damm.


En Hives bild som Frida fixat iordning =)



home sweet home


Hittade bilden på Billingens Finest (Maria) FB

I found the keys, keys, Yeah the keys to your heart, heart

Gick fort på jobbet. Gick bra på jobbet, inte mycket att göra, fick ett påskägg. Ja, en trevlig dag på jobbet. Åkte hemåt med pappa, var en mycket kort sväng hos farmor och farfar. Ska dit imorgon en längre sväng imorgon. Har lekt lite med min stereo, provade ipod-docken, eller vad det nu heter, och den funkade bra. Är mycket nöjd med min nya stereo. Sitter just nu i tv rummet med mor och far, ser på hockey. Vore ju lite roligt om HV71 får in ett mål så att de blir spännande. Och sen skulle jag inte bli så himla ledsen om FBK förlorade heller, jag kanske bor i Ktown, men jag är sannerligen inget FBK fan..... (nu var visste matchen slut, FBK vann)
Har alltså tagit påsklov, eller lov och lov, har ju inga lov längre, men ledig iallafall. Ska hålla mig i dalsland tills måndag. Eller ja, en sväng till Ktown på lördag blir det ju, fotboll =)


"Yeah I called her up, she gave me a bunch of crap about me not listening to her, or something, I don't know, I wasn't really paying attention "

Har otroligt tråkigt just nu och sen är det ju bara skräp på tvn. Ser dock på fotboll, Arsenal - Villareal, kunde ju ha varit värre antar jag. Och sen kommer nog kusin hem igen med tror jag, då blir det nog en aning roligare =)

Idag var de alltså möte om sittningen, kommer bli så bra.
Sen lekte jag kock och som vanligt när jag leker kock, lagade jag köttfärssås. Var helt okej.
Sen hade jag tråkigt, så jag gav mig ut på en joggingtur, benen kände av gårdagens träning, så det blev inget maraton lopp precis. Sedan dess har jag ugglat framför tvn/datorn.

Blivit lite ändra planer också om min hemfärd, skulle hemåt på torsdag morgon, men nu löste det sig så perfekt att jag åker hemåt med pappa imorgon efter jobbet. Härligt.

Here is the place where the feeling grows. You gotta get high before you taste the lows

Soligt idag, härligt. Ska snart hoppa in i duschen sen är jag redo för tisdagen den 7 april.
Tränade igår, fotboll, ute, på gräs, konstgräs iofs, men ändå, var underbart skoj. Har en del fotboll nu under påsken med, match på torsdag med DLIK i Ed, sen match med Råtorp på lördag i Ktown. Första matchen (och förhoppningsvis inte sista) med Råtorp, så det ska bli roligt värre det.
Idag är det ingen föreläsning eller så, men ska ändå upp till skolan, träffa Krama styrelsen och prata om sittningen som komma skall.

I want to party just with three, lost but happy at sea.

igår kollade jag och Frida på Flight of the Conchords i 10 timmar. Och jag skulle lätt kunna göra om det =)




thåström är kult

Inte för att jag kunde så många låtar igår, så var det ändå bra. Menar, Thåström är ju kult. Men han sjöng några låtar från Imperiet, då blev jag glad. Sen var det mellanfest här en kort sväng, ladda batterierna så att säga. Sen blev de nöjes igen. Var inne på det lilla dansgolvet hela kvällen. Var sjukt roligt =)

peppar inför thåström med dum & dummare

Fan, det är ju bara skräp på tvn, då får man ta saken i egna händer och sätta på något bra. Och finns det något bättre än Dum & Dummare? Tror nästan inte det =)



You were made to, go out and get her. The minute, you let her under your skin, Then you begin, to make it better

Lördag, mulet ute. Gör inte så mycket, det är ju lördag. Och det kommer bli en mycket spexig lördag. Ska städa lite (okej inte så spexigt kanske) sen ner på stan, handla lite inför kvällen, sen blir det Thåström på nöjes. Ja, inte helt fel lördag.
Sen går ju rykten om att flertalet människor från Dalsland också ska till Thåström och Värmland. Trevligt.



När jag höll på att drunkna Tänkte jag på dig

Fredag idag, inte tagit helg än dock. Först vankas några timmars jobb. Har fått lite gjort idag dock, skola, middag, En midsommarnattsdröm, har upptäckt att Håkan Hellström är riktigt bra, ringt telia, bokat in ett FoC maraton, ett RIKTIGT maraton denna gången ;)
Och nu sitter jag och peppar inför jobbet. Åker väl om en timme eller så. Efter det blir det att påbörja peppet inför imorgon, då ska jag se Thåström, det är kult !

All the places you have been, Trying to find a love supreme

Sitter och missbrukar låten Supreme med Robbie Williams som jag lagligt har inhandlat via Itunes. Helt underbar är det ju, troligen min nya favorit med honom, det tog bara sisådär 8 år att upptäcka det....nåja, nu har jag den iallafall på min dator och snart i min Ipod med. Var och hämtade den idag, och nu fungerar den som den ska, dvs att låtarna låter som de ska. De hade dock inte gjort något med den, bara gjort en rejäl omstart (vet inte vad det heter på "riktigt").
Mer idag var det skola, första föreläsningen om Organisationskommunikation. Verkar lagom flummigt, men de kan bero på att jag inte har världens koll när det gäller psykologi och sådant grejs. Får se hur det är imorgon. Nu ska jag sätta på mig mina spenderar byxor och spendera alldeles för mycket pengar. Inte på något roligt dock, utan på kurslitteratur....


Trams coming in, there´s wind from the sea. But I don´t feel cold, it´s not shivering me. And I thought I didn't like this city but I've changed

var hemma några dagar, var inte helt fel. Åt mammas kaka, sov i min säng, hämtade Pinkbiljetterna, fick min Booky Wook, såg på FoC, himym, ramade in RW postern och lite Hives bilder.

Idag har det vart resa till Ktown och jobb.