I search a new place with some of my friends. And I see you there! Do you really want to stay here? You look so afraid, you look so mad now, You must paint your face cause' you show your... on MySpace

Idag hängde jag lite på expert. Satt och bara glodde på den fina kameran. Till slut kom de fram ett affärsbiträde och frågade om jag ville ha hjälp och se på kameran, vilket jag ville. Så fick leka lite med den. Och jag är kär. Blir verkligen en Nikon d3000.

Var en sväng på skolan, skulle skriva ut ett papper inför morgondagens lektion, men skrivaren protesterade visst och jag hade ingen tid till att vänta. Åt lunch med det visuella folket. Gott och trevligt. Hemma en sväng nu. Ska snart iväg mot Ica och inventera tillsammans med RIK. Ska vara där till ca 21:00. Jippie. Så blir nog ingen nollning för mig idag. Kanske lika bra, är sjukt trött.

Lyssnar på Sliimy igen. Haft problem med Spotify. Men nu funkar de bra igen. Och till helgen får jag skivan. Inte i fysisk form dock. Det får bli efter den 25/9.




Nu har jag bestämt mig =)

Var inne på en Canon eos 450d först, sen en Canon eos 1000d men nu har jag bestämt mig. En Nikon d3000. De var Andreas som tipsade mig om den, och läste lite om den och så och den verkar passa mig perfekt. Så den ska inhandlas så fort ekonomin tillåter. Ska köpa lite böcker och så och sen får jag se hur mycket man har kvar.

Pappa hade rätt. När jag visade honom 450d så sa att han jag kommer hinna ändra mig många gånger. Och det gjorde jag ju, men nu är jag helt säker. Jag ska ha en Nikon :)



Grattis i efterskott :)

Igår fyllde världens bästa pappa år. 51 år. Var inte med och firade honom, men han blev glad över presenten iallafall. Bra det :)


Gammal bild på mig och pappa :)


tråkigt med bara text ju

Varit för mycket text och för lite bilder på bloggen nu. Har inga bilder från nollningen på datorn just nu, så de får helt enkelt bli en bild på Mika. Inte fel de heller ;)


Jag går med baggy kläder och kepsen bakåfram. Yo jag dunkar hiphop så högt jag bara kan

Har ingen tid att blogga under veckorna egentligen.
På dagarna är de jobb, skola eller någon nollningsaktivitet. Kvällarna är det utgång som håller på hela nätterna och sedan börjar de om igen. Blir några få timmars sömn också.
Idag har jag dock varit riktigt effektiv. Tvättat, handlat, diskat, städat. Känns bra. Ikväll är det prepsittning. Kommer bli jättebra!

Men kan ju skriva lite om de senaste dagarna. I torsdags missade jag själva nollningsaktiviteten, som var "lära-känna dag" men kom till förfesten iaf. Så var med lite. Sen var det Glada Ankan. Skoj. Mycket folk dock, så satt mest ute och tjata, men de är inte fel de heller. Igår så var det "tårtbak", jag missade även detta eftersom det var min tur att stå i kiosken för RIK (som förövrigt vann med 5-4 :D ) men mötte upp hela gänget på torget och gick bort mot Blue Moon med dem där det var fest för alla nollor och studenter. Markoolio och Alcazar spelade. Även om jag tog de lugnt så var det skoj skoj =)

Nej nu blir det att städa iordning det sista.


torsdag

Blev Ankan igår. Förfest hos Frida med massvis av Kramoiter och några Infernoiter. Inte fel alls =) Sedan blev de som sagt Ankan till stäning.

Idag var det lagom roligt att gå upp. Kände mig lite överkörd. Föreläsning några timmar och sedan tog vi betalt för prepsittningen, ser ut att bli många, mycket roligt =)

Mer idag blir jobb. Sen hem och sedan direkt vidare till campus tror jag, sen vidare till Ankan. Blir bra detta =)

Dagens motto har varit "Heroes never dies. They just reload". För jag har behövt att ladda om idag. Trött. Men peppet är påväg tillbaka!


Nollningen är igång :)

Nollningen drog igång igår. Jag tillhör gruppen Gangsta. Oerhört passande måste jag erkänna. Vi sprang runt på stan och gjorde en massa uppdrag. Mycket roligt. Våra nollor hade lite problem med sångerna, eftersom de är både Inferno och KRAMA som nollas blir de lite komplicerat på den punkten, men det löste sig rätt så bra tillslut. Efter en rundvandring på stan och korvgrillning på Gubbholmen hängde vi på Nöjes. Dansade som aldrig förr. Mycket roligt. Gick hemåt vid stängning.

Idag är KRAMA på Boda Borg och har de skoj. Jag jobbar idag, så möter upp dem efter de har kommit tillbaka. Då blir det Ankan. Lugnare än igår dock, skola imorgon.

Btw, följ våran nollning på  
kramabloggen :)

nya favoriten

Har blivit helt beroende av Sliimy. Speciellt låtarna Wake up och Magic Game. Underbart.

Wake up


Magic game

Nollningen drar igång idag då :D (och just de, skolan också)

igår var det film, From Hell, med Frida, Sara och Sofia. Trevligt.

Idag vaknade jag extra tidigt, ställt klockan en timme för tidigt.

Nu blir de introduktion på skolan några timmar. Sen möte om sittning, sen hem till Thea för att klippa och klistra och sen ner på stan och handla inför ikväll då nollningen drar igång. Trevligt.

wake up

Har inget att göra på jobbet nu. Väntar på de sista bilarna (tror de är de sista). Antingen så har det blivit mindre körningar/hämtningar eller så är det jag som blivit mycket mer effektiv. Jag vill tro att det är de senare ;)

Idag har det varit full fart. Skolan, kånka runt på stan med tunga grejer, mina armar hatar mig. Hem till Sanna med Frida och Thea. Klippa och klistra. Gick på stan med Thea, shoppade inget även fast pengarna har rullat in på kontot, bra där Angelica. Sen direkt till jobbet och här sitter jag nu. Men idag går de timmar då jag inte har något att göra lite snabbare. Har med mig min ipod idag. Fint de. Spellistan "topnotch" spelas. Och med ett sådant namn kan de ju bara inte bli fel.
Efter jobbet kommer Frida hem till mig. Blir film, From Hell. Lite Johnny Depp såhär på måndagskvällen är inte fel. Hoppas jag hinner hem i god tid innan hon kommer så jag hinner bädda upp soffan.

Imorgon börjar skolan och nollningen. Blir bra det. Blir jättebra det :)


Because maybe, You're gonna be the one who saves me. And after all, You're my wonderwall

Idag var det lite nollningsmöte på Gubbholmen med Krama och Inferno. Nollningen kommer bli så bra så bra =)

Skolan börjar alltså denna vecka. Vår klass delas ju upp nu i höst. Visuella för sig och globala för sig. Vilket är tråkigt, då jag gillar min klass. Men de blir nog bra med uppdelning. Vi, de globala, är runt 16 stycken tror jag. Det blir alltså en liten, och förhoppningsvis, en tajt klass.

Så det ska faktiskt bli roligt att börja igen. Träffa alla och äta kyckling-gegga-ciabatta från Selma. Blir bra detta. Det vet jag :)


the boy who knew too much



Bokad :)

You said I'm gay, but I'm cool, Maybe anorexic but look at you, You should taste my cupcake, it's for you cause' Mr Sliimy can kill you with some food

Var väldigt bra igår. Förfest och grill hos Thea med Sanna och Johan, sen kom även Sofia. Hemma hos Jennifer och Erica var det massor med folk. Så det var roligt att träffa alla igen. Var där hela kvällen, tjatade och skrattade. Sen åkte vi hemåt, jag hängde efter Frida och spanade in hennes nya lägenhet. Riktigt fin var den :)

Sen gick jag hemåt, trött efter en mycket trevlig kväll. Känns faktiskt bra att skolan börjar igen. Iaf delen att träffa alla igen. Det blir bra.

Sitter och lyssnar på Sliimy, blivit helt beroende av honom. Sett lite på Coupling med. Skulle ha tvättat idag, men råkade sova istället. Sen blir det grilla med Krama och Inferno på Gubbholmen. Trevligt.


I hold my breath because you were perfect

Mötte upp Sanna nere vid systemet, handlade lite inför ikväll. Sedan gick jag och köpte mig en ny hårfärg, Deep Plum. Ska snart lägga i det i håret. Ska bara laga min garderob först och ta bort alla kläder från golvet.
Ikväll blir det grill och förfest hos Thea och sedan går vi en trappa upp eller är om det är en trappa upp i huset brevid, på Jennifer och Ericas inflyttningsfest. Skoj =)


I'm Not mister muscle but I can be loathsome And I can hustle you

Sitter på jobbet. Lugnt för tillfället. Blir väl som vanligt, att allt kommer halv 8. Har inga direkta planer för kvällen, blir lugnt. Häcka framför tvn, zappandes mellan mina många kanaler. Till det kommer det drickas en smoothie. Imorgon ska jag försöka ge mig ut på en promenad, får se vad foten säger om det, löpning gillar den nog inte, så det får bli en promenad. En kort runda på stan, tvätt tror jag, får se om jag byter tid. Sen är det inflyttningsfest uppe i Kronoparken för Jennifer och Erica. Det blir trevligt. Ingen tjock dimma för mig dock, har inte råd med det, lite dis kanske.

Jag fick förövrigt en krona i dricks på jobbet, för jag var "gullig", det gjorde min jobbdag. Iofs får jag inte kronan, men ändå. Jag tar alla komplimanger jag kan få, även om de troligen är oseriösa.

Jag har det ganska tråk just nu, därav mitt otroligt ointressanta pladder.

Läste ut Labyrinten av Kate Mosse idag. Sjukt bra. Som Da Vinci koden fast med lite mer historia. Underbart.

Nej nu ska jag ta tag i jobbet.

sådan morfar, sådant barnbarn





Morfar låg flera år före modet :)

My friends are all so cynical refuse to keep the faith, We all enjoy the madness 'cause we know we're gonna fade away

Det var sisådär 2 måndaer sedan jag senast spelade en fotbollsmatch, och under dessa två månader har jag bara tränat fotobll 2 gånger. Vilket resulterar i att jag igår var jätteglad över att äntligen få spela fotboll igen. Ledig från jobbet åkte jag hemåt med Amanda och Sofia och sedan vidare mot Rölanda. Efter 30 minuter lyckas jag skjuta i gräsmattan istället för på bollen. Otroligt störande. När det blir så brukar smärtan i foten gå över efter ett tag, men efter 10 minuter gjorde det lika mycket ont, om inte mer. Så fick gå av och sitta och kolla på den andra halvleken. Så gissa om jag var arg och ledsen igår?

Idag blir det återfärd till Karlstad. Jobb ikväll och imorgon är det inflyttningsfest hos Jennifer och Erica och på söndag var det grill tror jag. Sen börjar skolan. Ja, jag blir nog kvar i Karlstad ett tag nu.

No I don't believe you When you say don't come around here no more, I won't remind you. You said we wouldn't be apart

Sitter på jobbet just nu, väntar på att mer bilar ska komma in.

Idag kom de blonda kusinerna till mig, aldrig fel det. Vi drog runt på stan, frukost på Wayne's, shopping i Mitt i city, HM, lagerhause, Röda Korset och ICA. Lagade middag tillsammans, någon god kyckling wraps liknande sak, mycket gott. Och nu är jag alltså på jobbet medan de blonda kusinerna roar sig ute på stan.
Ikväll blir det toast och film. Mysigt värre.

You've got a reputation, Well I guess that can be explored, You're dancing with the chairman of the board

Det jag menade i förra inlägget var att det inte var bra att jag hade så mycket att göra och får besök imorgon. Men jag kan förstå hur det kan misstolkas. Är givetvis överglad för det kommande besöket :)

Idag har jag varit på en liten joggingtur, städat, läst, Labyrinten är snart klar nu, varit på uni med Thea, lämnat in vårat case igen. Snälla G  Och en liten sväng till Ica. Och nu blir det jobb.

step inside the sun

Igår var jag och mamma i Grebbestad, Tanumstrand och Tanumshede. Träffade kusin Sua, hennes man John och Vera & Alice. Det var underbart skoj. Shopping, fika, lekar.
Efter en dagstur på västkusten åkte vi hemåt, jag och pappa såg på Baksmällan. Sjukt rolig.

Idag har jag åkt tillbaka till Karlstad. Jobbat. Borde ha städat och diskat, men har varit helt slut. Och så får man besök på onsdag med. Inte bra. Blir fullt upp imorgon. Jogging, shopping, städ, disk, uni, jobb. Härligt.

fördelen med att vara nykter en lördagskväll är söndagsmorgonen

Mår prima idag. Var inte så jätte pepp igår när jag skulle åka till Louise. Fick ett sms om att matchen idag blev inställd. Hur tråkigt som helst. Så var inte på min allra bästa humör precis. Men som tur är har jag roliga och underbara vänner och de fick mig på bra humör igen.

Nu blir det västkusten. Hälsa på kusin och kusinbarn :D

pappa tänder brasan, är det ett tecken på höst eller vad?

Åkte hemåt idag då. Kalas för bror som nu endast har ett år kvar tills han är halvägs till 50. Mormor, farmor, farfar, moster, morbror och kusin var här. Åt kakor och något köttfärspaj, vet inte om pajen var god eller ej, men kakorna var goda, det vet jag med all säkerhet.
Ikväll ska jag iväg till Långed, hem till Louise. Tror de är grill och spel, inte fel alls. Det är ju sista säsongen jag gör med mitt DLIK nu. Det faktumet gör mig väldigt ledsen, menar, jag trivs bra i RIK, men det är ju inte DLIK. Har spelat 10 år med mtt DLIK, och i RIK inte ens ett, så det är ju inte samma sak alls. Kommer sakna mitt lag. Kommer sakna dem oerhört mycket! Men det är väldigt jobbigt att byta mellan två lag, även om jag har samma position i bägge lagen är det ju annat spel i lagen och åka hem varje helg är också jobbigt. Så det är bäst att jag skriver över mig helt och hållet för RIK. Det blir bra det med, men som sagt, det är inte mitt DLIK.

Don't worry about a thing, 'Cause every little thing gonna be all right

Jobbet gick bra idag. Då gillar jag mitt jobb. Efter att jag kom hem så träffade jag Sofia lite, stod och tjatade lite med henne. Sen tog jag tag i disken, städade upp här hemma, gjorde smoothie, som vad supergod om jag får säga det själv. Såg på slumdog millionaire som verkligen var bra!!

Ska väl snart lägga mig och läsa lite Labyrinten. Ska ju trots allt upp och åka hemåt om 8 timmar.



I'm gonna go out dancin' every night, I'm gonna see all the city lights, I'll do everything silver and gold, I got to hurry up before I grow too old

Skulle göra plättar till middag, kanske inte det bästa man kan äta, men bland det godaste. Hur som helst, jag brukar göra runt 10 st, lagom. Och idag tyckte jag att det var väldigt mycket smet, och kom på att jag precis hade gått efter recepetet på 10 st pannkakor. Så gissa vem som har plättar i överflöd just nu?

Vad har mer hänt idag, jag har vart ute på en joggingtur i morgonsolen, härligt. Gick lättare än förra gången. Bara ett skavsår som jag kände av, framsteg.
Sen har jag tvättat som en liten tok.
Redigerat bilder, ska göra en riktigt scrapbook med bilder från balen, studenten och klassenskväll. Eller ja, ska försöka göra en riktig iallafall.
Beställt biljett hem. Ja de blir hemfärd imorgon ändå, kom på att jag har mina fotbollsskor och benskydd hemma. Så det blir ett dygn i Billingen. På det dygnet ska jag på kalas för bror, promenad med Maria, spelkväll med min dlik tjejer. Trevligt.
Sen har jag tagit mig i kragen vad gäller bokläsning med. Har läst ca 100 sidor ur Labyrinten. Riktigt bra.

Nu blir det jobb. Eller ja, jag ska väl åka om en timme, men ändå.


torsdag

Lyckades strula till det ordentligt på jobbet idag. Hatar att strula till det med jobb relaterade saker. Usch.
Men fick en uppmuntrande sms förut, jag ska vara med på matchen på söndag. Trodde jag inte med tanke på att jag inte tränat på hur länge som helst, bara gjort en träning nu under hösten. Men hur roligt som helst. Fick även förfrågan att följa med på a-lagsmatch imorgon, troligen hade jag inte fått någon speltid, men det är ju alltid roligt att kolla, men jobbar ju, så fick stå över tråkigt nog.

Nu blir de knäckemackor och Potc. Johnny Depp som Jack Sparrow är inte helt fel alltså =)

oldie but goldie


The Beatles - I feel fine


Baby's good to me, you know,
She's happy as can be, you know,
She said so.
I'm in love with her and I feel fine

Lite tankar såhär på kvällskvisten

Jag blir så knäckt. På lördag är Lily Allen i Göteborg och Mika i Malmö. Och vart är jag?? I DALSLAND! Hur dumt är inte det? Jag ska på kalas för bror, sen spelkväll med trevliga fotbollsflickor från DLIK och....hmm...ja, de blir nog inte helt fel det heller tror jag. Med tanke på att det alltid är extremt roligt när jag är med dem. Nej även om jag missar både Lily och Mika så får jag nog en bra lördag. Det är jag helt säker på.

Och på tal om getingar. Idag när jag knöt mina skor så kände jag att det liksom sved till på lillfingret, tänkte att jag kanske "brände" mig eller något liknande på skosnöret, så tänkte jag inte mer på det. Sen när jag var ute och gick sved det fortfarande på fingret, kollade då på det och såg att de var svullet och rött, precis som vid ett getingstick. Men nu till det konstiga. Det har ALDRIG varit en geting inne i min lägenhet. Hur kan något som inte finns sticka mig på fingret??

Inte sett Slumdog millionere än heller. Blir nog imorgon eller fredag. Den ska ju vara sjukt bra, så har otroligt stora förväntingar.

Idag blev jag, Jäss och Thea så gott som klara med arbetet. Jag skulle egentligen ha rättat lite stavfel och sånt nu ikväll, men har inte gjort det än*skämmes Angelica*


Aldrig mer långt hår!

Lets get married, put a fence round our house Lets make some babies, leave for Paris tonight

Idag har det varit fullt upp. Långpromenad, shopping, plugg, matlagning, jobb och nu sitter jag här.

Drömde om fotboll inatt. Vill så hemskt gärna spela nu. Har inte spelat på hur länge som helst. Skulle ha spelat med med DLIK nu på lördag, men det blev inställt. RIK har match på söndag, vet inte om jag får vara med på den, med tanke på min träning statestik är lika med 0. Men jobbar man så jobbar man. Blir ändring på det i september, då är det inget jobb på tisdagar och torsdagar, så jag kan vara med och träna. Vi tackar för ett bra schema i skolan så jag hinner med skola, jobb och fotboll.




this is how it goes down

Har redan stött på problem i mitt lilla beach projekt. Det problemet är min hals som är så himla jobbig! Den gillade inte löpningen imorse och protesterar nu. Så imorgon blir det en lite lugnare promenad. Ska inhandla halstabletter med.
Jobbet gick bra, lagom mycket att göra. Det gillas.

Sen har jag inte mycket mer att skriva, helgen ser ut att bli lite krånglig med. Nåja. Det löser sig väl.



We sat in the bus, driving around, Running all over Sweden's old towns

Idag påbörjas mitt projekt beach 2010, ska börja träna mer nu och äta bättre. Sommaren är slut och nu ska det tränas. Idag blev de en joggingtur, inte så himla långt, men kom iallafall ut, alltid en början. Har ju match i helgen med, så måste träna nu.

Sen blev en tur till affären, städa och sen kom Jäss och Thea. Vi pluggade på i några timmar med vårat case. Fick allt en hel del gjort.

Nu har jag precis åte klart och ska snart till jobbet. Hoppas att det inte blir som de var igår. Visst tycker jag om att faktsikt ha något att jobba med, men igår var det sjukt. Jobbade över för första gången på några månader. Visst ska jag inte klaga, jobbar ju bara 4 timmar om dagen, men var inte beredd på att få så mycket att registrera då de senaste dagarna har var sjukt lugnt. Allt kommer på en gång antar jag ;)


inget tar bort på söndagsångesten som bio

Sitter hemma i Dalsland. Mulen söndag och ingen fotboll. Då kan det bli en aning långtråkigt. Då fick jag en aha-upplevelse, Public enemies går ju på bion och den är ju ganska så mycket billigare här än i Ktown. Så nu blir det bio med Johnny Depp och Christian Bale, och just de ja, Sofia ska ju också med ;)


otroligt intressant

Sitter på jobbet. Är lugnt för tillfället så sitter och slösurfar lite.

Snart helg alltså och den ska spenderas i Billingen. Är det årliga Kräftkalaset i Bfors så det blir att åka dit en sväng och spana. Är chaufför i år med, men detta året kommer jag endast att köra mina föräldrar! Kommer inte bli som förra året. Och på söndag är det fotbollsmatch med DLIK.

Kommer nog inte ta mig till Malmö och RixFm festivalen den 15 augusti. Dels för att jag inte har råd med resan och dels för att jag läste att Mika kommer till Sverige i höst, så jag väntar :) Och sen ska ju Sanna firas också, hon fyller den 14e.

Just nu sitter jag och lyssnar på "förfest" på Mix Megapol. Det gillas.

Idag har jag varit nere på stan för första gången sedan jag kom hit i måndags. Shoppade present till bror, han fyller år idag. Jag är som vanligt ute i god tid....men det är inte bara mitt fel, eftersom min bror sa vad han önskade sig först igår...

Nej nu blir det att googla runt lite i väntan på mer bilar.

Anledningen


I förra inlägget skrev jag att jag levde så spartanskt jag bara kunde, och detta är anledningen, denna ska bli min innan jul!

It'll come in your sweet time Lord I've just got to let you in The blind leading the blind Lord Getting underneath your skin I can feel you in the silence Saying let forever be Love and only love will set you free

Igår vart de bad ute på Hammarö, Getingberget tror jag det hette. Kallt i vattnet, varmt på land. Blev röd. Men trevligt var det. På jobbet märktes det att det börjar bli som förr, alltså att jag får något att jobba med. Lite strul såklart, men det är ju min vanliga tur. Efter jobbet så åkte jag mot Sanna där Sanna, Sofia och Jonathan var, blev lite förfest (inte för mig dock, eftersom jag lever så spartanskt jag bara kan) och sedan gick vi till Nöjes, där det var den sista sommaronsdagen för sommaren. Var tema White night. Blev en del folk tillslut, satt och tjatade på uteserveringen hela kvällen, gick hemåt vid halv 1 tiden. De andra drog till Donken medan jag gick hem och kurerade min hals med varm oboy. Ja, jag vet inte vad som hände igår, kan ha varit det kyliga vattnet, men min hals gjorde sig påmind igen. Vilket inte är bra eftersom det är match på söndag, så nu blir det att kurera och de är det jag gör, istället för att vara med Sanna och Sofia på Kroppkärr och solar och badar, sitter jag hemma och pimplar oboy.

Herregud, det är Soligt, det måste utnyttjas!

Har varit uppe sedan kl 7. Har tvättat två maskiner, så nu har jag rena kläder igen. Thea var här en sväng, vi grejade lite med vårat case och sen tjatade vi lite of course. Nu väntar jag på att Sofia, Sanna och Jonathan ska komma så blir det sola och bada innan jobbet drar igång. Vet inte vart det blir bad och sol, men Sofia sa att det blir härjning, så det blir nog inte fel det inte =)

lite bilder från hultsfred =)


Peter Bjorn and John


Madness


Franz Ferdinand


Frida takes the stage med Fibes Oh Fibes


John ME


Frida och jag, frontrow på Gossip


The Killers


Vårat hem. New Zealand town.

och så var det tisdag

Inte mycket att göra på jobbet idag heller. Men de funkade ändå. Gillar mitt jobb, så ska inte klaga :)
Nu är det sista avsnittet av Allsång på Skansen, när det slutar, ja då vet man att skolan snart börjar.
Har varit rätt duktig idag, städat och donat. Ska snart diska lite och fördela tvätten, har tvättid klockan 07:00 imorgon. Hu. Men ska plugga på förmiddagen och jobba på eftermiddagen, så det får bli då helt enkelt.


And things started to grow On young Brian and so He was certainly no No girl named Brian

Jag är inne i en Monty period. I går nördade jag den Flygande cirkusen och jakten på den heliga graalen, idag är det Life of Brian. Underbart =)

Ska snart börja peppa inför jobb. Hoppas det är lite mer att göra än igår, var sjukt lite att göra igår, är väl så på sommaren kanske. Men som tur var fick jag tag på Amanda som höll mig lite sällskap via telefonen :)


tillbaka i karlstad och vardagen

Är hemma i Karlstad nu. Kom hit vid klockan 8, åkte med pappa. Har sedan dess packat upp lite, åte frukost och ser nu på Monty Python. Fint det. Blir som sagt jobb idag igen, klockan 16. Så har ju en hel del ledig tid innan, det blir att städa det, hann inte göra det innan jag åkte hemåt förra helgen. Nej nu ska jag fokusera på tvn =)


Amanda och back-up Angelica festar på Brännbollsfesten 09 :)

lila såhär på sensommaren är inte fel =)

Trött på det ljusa. Sitter och färgar håret nu. Lila. Brukar bli en väldigt mörklila när jag färgar denna färgen, men nu har jag ju ljust hår, så får se hur mörkt det blir. Sen blir det att packa, imorgon åker jag hemåt igen. Semestern är slut och ikväll blir det Långed, möte med fotbollen.

söndag i bifors

Mamma och pappa åkte på en shoppingtur idag. Egentligen borde jag ha åkt med, för fy vad tråkigt jag har det nu. Men det kändes inte så skoj att åka iväg på en shoppingrunda då min hals bränner, huvudet dunkar och min plånbok gråter. Sen är det bara skräp på tvn. Nej ska väl ge mig av snart och leta upp en cykel.



"My Album's a killer..Old Robbie New Robbie And a Robbie that neither of us have met..."

Det låter ju inte helt fel :)

helg

Sista helgen innan vardagen börjar med jobb. Igår så var jag hos mormor, fick äta av hennes nybakta bullar och hennes hemmagjorda hallonsaft. Sedan var det tacos här hemma hos mamma och pappa. Sen åkte jag med Andreas hem till honom, såg på Terminator Salvation, helt okej =) och så fick jag lite glass där med.

Idag vet jag inte vad det blir. Har så himla ont i halsen, så det blir att kurera den iaf, men de är lite svårt när de inte finns någon oboy i detta huset.

Nu ska jag äta lite mer av mammas nybakta kaka =)