nu det är officiellt...

..jag har världens bästa bror. Inte nog med att han fixade Flight of the Conchords till mig (som förövrigt var bra bra bra bra bra) och en massa Little Britain, så la han även till lite "överraskningar" till mig. Och en av dessa var Monty Python Live At Hollywood Bowl. Herregud, jag har sett den, men inte hela på en gång om man säger så, men gud va bra det är ! =)

"I drink, therefore I am"
Kvällens mottot ;)

var en lyckad shoppingtur

Var nere på stan och shoppade förut. Skulle ha dricka, partykläder, något för håret. Och jag kom hem med, dricka, lite mer än planerat men det är ju trots allt lördag, en ny blå klänning och en lila toning som försvinner efter några tvättar. Helt perfekt =)
Nu borde jag stå i köket och laga middag, men har ingen ork eller lust, hade tänkt göra kyckling med jasmineris, men glömde ta upp kycklingen, så orkar inte masa med det längre. Så får se det blir istället.

Ska ta och färga håret sen med, lite fundersam hur jag ska torka håret, med tanke på att jag inte har någon sleten handduk, fast jag ska iofs bara färga slingan tror jag. Nåja, det löser sig.

tänk om...

...man passade i ljushårfärg och om man hade varit
liiite modigare, då hade jag lätt haft samma frill
som Pink..



its looking like a nice weekend i must say

Gjorde sista upplärningsdagen idag. Hade Elin som hjälp. Vi var klara ca 20:10, fan jag kommer ju aldrig bli klar sen när man bli ensam....nåja det löser sig allt. Men men, nu är det helg och vilken helg sen. Den kommer bli spexig. Börjar imorgon med lite shopping inför kvällen, såsom dricka och en ny party outfit, sen träffa bror och hämta filmer/serier, sen hem fixa middag se på Flight och göra mig iordning för kvällens bravader som består av förfest hos Sanna med Karlstad finest och sedan blir det Nöjes. Söndag kommer spenderas framför tvn, det vankas ett Flight maraton med just Karlstads finest. Kan inte bli fel. En helt spexig helg som sagt =)


have you seen your brother baby, standing in the shadows

Igår var det skola och jobb, samma sak idag. Blir dock stress idag, slutar skolan 15 och börjar jobbet 16. Så det blir hem och hämta cykeln sedan direkt till jobbet. Så jag ska äta middag nu hade jag tänkt. Sen är det alltså skola, bildseminarium, roligt. Sista dagen på jobbet som lärling, sen får jag hoppas att jag kan tillräckligt mycket ...

Blir en spexig helg också. Imorgon ska jag shoppa, sen möta upp bror som har med filmer och serier i massor, sen blir det festligheter hos Sanna och sen blir det utgång, på söndag är det FoC maraton med tacos, tror jag iaf, hoppas det =)


Dagens låt: Rolling Stones - Have you seen your mother baby

dagens sofia

Sofia säger:

hur långt är 12,3 km?


en liten onsdag i mitt liv

Idag var det ingen skola, men satt och pluggade på min orginaltext, förstår denna lite mer än förra, success.
Sen så städade Malin lägenheten, så jag hjälpte till och diskade. Sen var det dags för jobb. Gjorde ungefär samma sak som igår. Vi var effektiva så slutade en timme tidigare, åkte då hemåt och lagade middag med Malin, blev hamburgare, aldrig fel. Sen var det lite plugg med texten igen och nu sitter jag här. Känns som om jag börjar bli lite förkyld också, tungt huvud och lite ont i halsen. Kan bero på att jag cyklar till jobbet, blir både varm och kall då, ingen bra kombination.
Ska upp ganska så tidigt imorgon, så det blir en tidig kväll.


Fick en flashback till Italien förut på jobbet, av någon anledning luktade det
samma som det gjorde hemma hos Lucrezia :)

tisdag

Idag var det skola på förmiddagen, Krama möte mitt på dagen och jobb på eftemiddagen/kvällen. Otroligt spexig dag... :P
Lärde mig lite nya saker på jobbet, provade på nya saker på jobbet, så nu klarar jag av två saker, alltid något =)
Var klara med jobbet lite tidigare, så slutade vid halv 8. Nu sitter jag och söker efter virus och ser på Top Model.

Pratade med bror också, han ska ta med lite filmer till mig på lördag, bl.a.Flight of the Conchords, Himym, Little Britain USA, Little Britain abroad, Little Britain down under och Little Britain live. Hur glad tror ni jag är nu på en skala?? Rätt så glad =)  Så det kan gå när man har en mycket, mycket bra broder !!

Det var vi som måste skrika livet ur oss, Bara för å veta att vi fanns och va


Den 4:e april så är det dags för mig och Emlan att inta Nöjes tillsammans med Joakim Thåström




work it

Så är nu hemkommen från jobbet, var en kortare dag, från 16-19, egentligen är det ju 16-20 men hon som lärde upp mig åkte vid 19, då gjorde jag med det. Men vi gick igenom vad det är jag ska göra, det var lite snurrigt, var många siffror, olika sidor på datorn och sånt. Liknande mycket programmet vi hade på sykes. Och det lyckades jag ju lära mig, eller ja, nästan iaf ;)  Hade en snäll kvinna som lärde mig också, hoppas mina andra "lärare" är lika snälla =)

Nu ska jag äta mat, sen ta ett bad och läsa den nya spexiga texten vi fick i skolan =)


först skola, sedan jobb

Idag var det föreläsning på skolan. Var helt okej, även om det var sjukt kallt. Nu sitter jag hemma, ska snart påbörja middagen och sedan kommer mamma upp med en cykel och lite andra småsaker som jag saknat. Ska ju börja jobba idag, jobbar hela veckan, för det är upplärningsvecka, nästföljande veckor så blir det en till två eftermiddagar/kvällar i veckan, mer lagom att jobba så när man har både skola och fotboll också.

my weekend i huvustaden

Åkte upp till Madde och Stockholm på fredag eftermiddag. Väl framme gick jag och Madde till hennes rum på militärskolan, där vi gjorde oss iordning för en utekväll. Vi styrde kosan mot Stureplan, Madde visste ett trevligt ställe där, men hittade inte dit först, tog några timmar, men hittade äntligen dit, och då var det såklart 25 årsgräns. Typiskt, men vi gav oss inte, vi fortsatte leta efter ett uteställe, men alla de som vi var på var det 23 årsgräns, tills vi hittade TGHIF. Där fick vi oss en drink (appletini of course) och lite tjat, sedan blev det donken och sedan hemfärd.
Lördagen spenderades på stan. Vi drog runt och kollade i affärer, sedan gick vi på bio, The Curious Case of Benjamin Button, den var bra. Blev lite kär i
Brad Pitt på nytt, inte varit det på några år, men han är fin fin. Efter det bev det thai mat och sedan hem till Madde igen där vi kollade på Ace Ventura och hade en trevlig tvkväll. Såg även på hennes skola fyrade av fyrverkerier för 70 000 kr. Det var maffigt.
Idag, söndag, så gick vi på stan, jag köpte en klocka, Madde spanade på klänningar. Vi tog en tur i Gamla Stan. Blev bio igen, då vädret var dåligt och vi hade några timmar att döda, så då blev det Bride Wars, den var allt lite smårolig så. Sen gick vi till min buss och jag satte mig på den och åkte hem.
Det var min helg. Tog en del bilder, men har inte dator sladden här uppe, så får lägga in dem när jag kommer tillbaka till Dalsland. Men hade iaf en toppen helg med min toppen Madde =)


and i'm off

Ska nu stänga ner datorn och börja fixa med håret för att om drygt en timme åka mot Stockholm och Madde. Kommer bli en toppen helg med utgång, bio och en massa annat =)


en snöig förmiddag i karlstad

Tidig skola idag, roligare än igår, mycket roligare, hade med en bild som man berättade om och sedan diskuterade i grupp, träffade förövrigt min grupp första gången "på riktigt". Sen kollade vi på andras bilder. Som sagt, roligt och intressant. Eller ja, roligt, bilderna var ju inte roliga, men själva lektionen.
Sen var det en runda på stan, jag hittade det som skulle hittas, scarf, bälte och väska. Så jag är nöjd. Har lagat mat, och nu ska jag packa inför min tripp och göra mig iordning =)


they said release remote control, but we didn't want it on the label

Skolan i förmiddags, orginaltextseminarium, om det är ett helt ord vet jag inte, och jag orkar inte heller kolla upp det. Efter det var det hemfärd och här har jag varit sedan dess. Surfat runt på internet, diskat, och packat. Känner mig helt trött i huvudet och kroppen, inget bra avslut på dagen alltså, men alla dagar kan ju inte vara toppen hela tiden heller, så nu blir det att missbruka Clash och måla naglarna lila


Förra gången jag övernattade i Sthlm vaknade jag upp med några elefanter
och kameler utanför stugan. Undra vad man får se nu i helgen?

och så ska man komma på en rubrik...

Har nu pluggat i drygt en timme, läst och skrivit lite kommentaren på texten som ska det ska pratas om idag. Får hoppas jag fattade tillräckligt mycket för att kunna hänga med på seminariet. Annars vet jag inte vad som händer riktigt? Aja, så ska vi inte tänka nu. I eftermiddag blir det...plugg ! Vilken chock. Ska leta efter en bild till bildseminariet imorgon. Det låter ju en aning roligare än det jag gjort nu de senaste två dagarna...
Nu ska jag väl dra iväg och göra mig iordning. Ska åka med bussen till skolan om en timme.
Wish me luck...

inte klar med pluggandet än...

Har nu suttit sedan förra inlägget med att plöja igenom texten och översätta den. Jag, Madelene och Jennifer översatte några sidor var och sedan sattes det ihop, ska ta och läsa igenom snart och sedan försöka svara på frågorna. Det var ingen rolig text alls !
Så nu har jag paus, sen läsa de 8 (!) sidorna text som det blev och svara på frågor...


plugg plugg

Sitter och försöker plöja igenom den texten som vi ska analysera tills imorgon. Fått några frågor som ska besvaras. Det var ju lättare sagt än gjort. Texten är knepig, frågorna är knepiga och att hitta svaren är knepigt. Har kommit 2 sidor fram i texten, har suttet i ca 30 minuter, ingen fråga besvarad än....härligt !
Var ute och joggade förut, skulle se om jag hittade till jobbet, det gjorde jag, fanns en bra cykelväg, så mamma, du får gärna komma upp en med cykel fortast möjligt !

Nu  blir  att läsa lite mer om decoding...

vad som är hemma hos mig nu

Denna väntar hemma på mig =)
Jag ska härma Frida hade jag tänkt (hoppas inte att det gör något? ), hon hade en affisch med R.E.M +  biljett inramat och det var ju snyggt snyggt, så ska prova att göra så med favorit RW, får hoppas de ser lika bra ut som hos Frida =)


bara för att


tisdag 20 januari 2009

Skola på morgonen, föreläsning. Gick igenom en massa krångliga ord, lärde mig lite iaf. Sen var det stan, skulle ha en del nödvändiga saker, kom hem med mindre nödvändiga saker, men är det rea så är det rea, och pengar är till för att spenderas, eller? Sen kom sambon hem, vi lagade middag, korvgryta med grönsaker och ris. Gott. Nu sitter jag och slösurfar, tänkte ta tag i min resväska och packa ur den lite. Eller så tänkte jag plugga, får se vad det blir.



Ta bort slasket och ge mig sol !

like a cakeshop without any cakes

Har nu kommit hem från skolan, hade introduktion av nya kursen, verkar faktiskt roligt, även om det verkar vara en hel del att göra. Ska analysera bilder och texter och sedan även göra filmer och sånt. Nu är även sambo Malin här, inte sett henne sedan juldagen, men hon sover, så får tjata lite på henne sen. Ska äta mat strax tänkte jag. Har precis sett klart på Flight of the Conchords första avsnitt på den nya säsongen, om som jag redan visste var det helt underbart  =) Så Frida, du har verkligen något att se fram emot :)

Nu mat, sen träning.

Well we drank champagne and danced all night

Sitter i Karlstad. Skola om en timme, trodde att de var 13:15, men fick höra igår att de var 12:00 lektionen började, men idag var det 13:00 istället...Så ska väl snart bege mig mot skolan. Har introduktion till den nya kursen, Text och Bild. Låter lite roligt faktiskt. Sen blir det fotbollsträning och FoC säsong 2 !! Underbart :D


She's really got a magical spell, and it's working so well that I can't get away

Var trött när jag vaknade imorse, inte så konstigt, fick inte så mycket sömn i natt. Iallafall, åkte till Långed och skulle träna boll. Jag var näst först, tror aldrig det har hänt förut, till och med före tränaren, tillslut var vi hela 6 stycken. Först var det löpning, mina ben tyckte inte om mig då, trappor, backar och skit., men kom runt tillslut. Sen var det inneträning, lite roligare, teknik och passningar, sen var det fotbollstennis och sen tvålag. Var jobbigt när vi var så få, men roligt. Har nu duschat och allt sånt, väntar på maten, när nu den blir klar. Ska dra igång och packa också, åker tillbaka till Karlstad imorgon och på fredag åker jag till huvudstaden =)
Har även kommit på att Spotify är ganska så roligt, där finns ju alla de udda låtarna som jag inte har lyckats hitta annars. Nu packning och tvpel =)


Is it really necessary, Every single day, You're making me more ordinary

Åkte från Karlstad tidigt imorse. Blev hämtad av snälla bror i Åmål, vi gick på en snabb skojakt då bror är kräsen. Så jakten fortsatte i Mellerud, inte heller där fanns det någon som föll bror i smaken. Så vi åkte till moster och morbror. Kollade lite på skidor och pratade, åkte sedan vidare till kusin. Bror och kusin pratade resor, de vill ut på en i år med, men jag kan ju inte följa med, ska ju iväg med mina vänninor till våren, är inte så rik att jag kan åka på två utlandsresor inom loppet på 6 månader. Sen är det ju lite andra orsaker som spelar in också. Men iallafall, vi var där en stund, jag fick min nya lilla leksak, eller nej det är ju ingen riktig leksak, men den är så liten att den ser ut som en leksak. En ny plattång. En liten, som är bra att ha när man reser och sånt, för min "riktiga" är jag lite rädd om och vill helst inte dra fram och tillbaka  den från Karlstad, så nu ska jag ha den "riktiga" i Karlstad och den lilla här. Helt perfekt med andra ord.
Blir en lugn kväll ikväll, är chaffis åt päronen, kanske åt bror med, men han kan ju inte höra av sig, så får se hur det blir där. Så blir en lugn kväll i husets enda varma rum, nämligen mitt, med popcorn och Monty =)



Min nya plattis, men min är rosa (!) vet inte riktigt varför dock, rosa är inte riktgt min färg egentligen, men roligt att variera :P


 


nyttigare än godis, roligare än grönsaker

Nja träningen gick väl inte så himla bra precis, jag glömde till och med lite regler..då är det skamligt...
aja, det var iaf roligt, aldrig fel med fotboll. Åker ju hem imorgon, tidigt, så det blir en lugn kväll med naturgodis, juice och självklart Monty. Ska gå in i säsong 3 nu. Spexigt värre =)
Mer idag, blir städa iordning, diska, ja det är väl det.

I do belive in fairies. I do! I do!

Idag så åkte jag med mamma, moster och två kusinbarn till Camilla och mina andra två kusinbarn. Där har jag varit större delen av dagen, lekt med lego, lagat "fruktsallad", sett början på engelska Askungen, sett Tingeling, åte mat och haft det allmänt trevligt. Kom hem för inte så längesedan. Åt lite mat innan träningen, ska äntligen träna igen, ska nog skippa ute löpningen, eftersom jag vart sjuk så länge. Sen blir det att åka hem, packa och fixa innan hemfärden imorgon.

yes man

Var ju på bio igår med Frida och Sofia. Först hade vi tänkt ta en fika, så vi gick runt på stan, på jakt efter ett öppet fik. Vilket var lättare sagt än gjort. Det blev så att vi hamnade på McDonalds, inte helt fel det heller. Sen blev det alltså bio, Yes Man, den var väldans rolig. Hade en trevlig kväll :)


dear boy, i'm gonna make you a man

Sitter och lyssnar på lite musik. Vart på möte i skolan idag, vår nya föreningen heter KRAMA. Kommer bli den spexigaste föreningen på Uni ! Sen efter det var det dags att åka hemåt och börja kommentera, har nu kommenterat de jag skulle, får hoppas det duger =) Hade tänkt dra mig ner på stan idag med, kolla på klockor, men jag har ingen lust just nu, så får se om de blir efter middagen. Resten av dagen blir lugn, Monty skulle jag chansa på att kvällen har i beredskap ;)

väskorna är packade, ipoden är laddad, snart redo för karlstad

Så nu åker jag snart med mamma och mormor till Åmål. Tåget går vid 17 tiden, men först är det shopping.
Men är så gott som klar, ska bara duscha ur min slinga och ta på mig lite mer respektabla kläder, sen bär det av mot Karlstad. Blir kvar där tills lördag, då blir det att åka hemåt igen för att dra med mig lite mer kläder upp, just nu är det mest träningskläder i min väska. Men men, tur att det är billigt att åka tåg nu iaf ;)


dagens planer

Har äntligen skickat in tentan, får hoppas det går bra nu då och att den inte blir totaltsågad av klasskamraterna .. :P
Mer idag blir packa, färga slingan och åka iväg till Karlstad. Sen kanske det blir bio ikväll med, Yes man, med Frida och Sofia, eller så blir det imorgon. Det lär märkas =) Nu, packning.

mina favoriter än så länge




I just can't get enough av just can't get enough

Än så länge har det inte hänt mycket. Men ska ta tag i mitt liv snart tänkte jag. Ska påbörja min packning, skriva klart tentan, hmm, ja de var väl det jag ska göra. Lyssnar sönder Just can't get enough med Mika också, hittade den igår och sedan dess har den gått på repeat =)  Har varit i Bfors, hämtat bil, nu sitter jag här, ska ta fram tentan nu tänkte jag och spana lite på den.


min otroligt spexiga dag

Idag har jag:
 pluggat  - hemtentan, börjar komma någonvart nu
städat - julen och alla (miljontals) tomtar skulle bort
tvättat - måste ha lite rena kläder i K-stad
pluggat - hemtentan igen, chockerade nog

Inte ens sett på Monty idag, riktigt illa :P


Pier Pressure

Abba the show

Igårkväll var jag och mor i Karlstad på Abba The Show. Vi satt högt upp på läktaren medan vi såg på en väldigt bra show, måste jag säga. De spelade de största Abba låtarna och några som jag aldrig hört förr. De hade en otroligt söt barnkör. Höll på från 20:00 till ca 23:00, sen var det att åka hemåt, var sjukt trött. Men det var riktigt bra =)
Har dock inga bra bilder, både jag och mamma glömde våra kameror....typiskt...

Friday night and the lights are low. looking out for the place to go, where they play the right music, getting in the swing, you come to look for a king

Ikväll ska jag och mamma på Abba the show i Karlstad, ska bli roligt =)
Fick det i julklapp, och Abba gör ju rolig musik så det ska bli spexigt att se och höra. Jag har inte så stor koll på vad detta innebär, såhär står de i alla fall på ticnet.se :

ABBA The Show är utan tvekan den mest autentiska och storslagna av alla ABBA föresätllningar som turnerar världen över. Med gästartister som Ulf Andersson och Janne Schaffer som båda var med och spelade bakom ABBA så får föreställningen oss att känna att tiden stannat. Tillsamans med The National Symphony Orchestra of London och dirigenten Matthew Freeman, en lokal barnkör och den svenska gruppen Waterloo utlovas en ABBA upplevelse utöver det vanliga

Det låter ju inte helt fel =)

Gårdagen

Igår så var det ju fotbollscup. Det gick bra, vi spelade tre matcher i gruppspelet, där spelade bättre och bättre för varje match, den tredje spelade vi som bäst och den matchen var även den roligaste att spela. Det var tur att vi spelade med herrarna, för det var mycket tack vare dem som vi gick och vann (!) var grupp, dock så åkte vi ut i semin, men det var ändå roligt att spela cup. Vi vann ju trots allt gruppen =)

Sen åkte jag, Hanna, Louise, Marit, Xandra och Jenny hem till Jennys syster Julia. Där kollade vi på Björn Gustafssons livsverket och lite på Kvarteret Skatan. Vi åt god middag och förfestade, spelade Med andra ord och sedan åkte vi mot Åmål och HC. Vi släppte av Hanna i Långed och plockade upp Simon, sen tog de några timmar innan vi kom fram, men fram kom vi ;) Var mer folk än jag trodde det skulle vara, så de var ju roligt =)

min dag

Idag så har jag gjort lite på tentan, gjort den mer strukturerad och skrivit på den. Sen så var jag hos sjuka bror med soppa och chips, vi hann med en fotbollsmatch, sen träffade jag Sandra, vi satt och fikade på Kicki's . Alltid lika trevligt.
Nu sitter jag och ser på Monty *chock*, ska packa och greja lite sen med. Blir tidigt i säng med, ska ju upp tidigt för fotboll imorgon :D



Jag och Sandra i Bari =)

it's....

...Monty Python's Flying Circus



Igår fick jag den, sett nästan hela säsong 1, så himla bra =)

planer för dagen

Skriva på tentan, maila lärare, maila erk, skriva på tentan, fixa ordning Sandras present, skriva på tentan, packa fotbollsväskan, skriva tentan, bfors, systemet och träffa Sandra för fika och dagen avslutas med Monty ;)

Efter kl 16 blir det en spexig dag =)



Sommar....


det är alltid problematiskt att chatta med sofia

Sofia säger:
ksojabarea


ksojabarea = skoja bara


A champagne supernova in the sky

Idag har jag varit på två möten. Började på skolan, styrelsemöte, vi gick igenom stadgar och sånt, nytt möte nästa vecka. Sen var det hemfärd, iväg på nästa möte, om ett jobb, ska börja utbildningen om några veckor och börja jobba två kvällar i veckan, det är lagom det när man har skola och fotboll också. Men aldrig fel med lite extra pengar =)

Har skrivit lite på tentan. Vet dock inte om jag vågar visa upp den imorgon, så som den ser ut, herregud, ingen struktur alls. Tur att jag har en vecka kvar ....




Sommar och Resö? Ja tack...

i'm back

Är tillbaka i Karlstad. Kom för knappt en timme sedan. Har inte gjort allt för mycket sedan dess. Packat upp halvt, har inte med mig så mycket med tanke på att jag åker hem om mindre än 48 timmar. Är uppe på en snabbvisit som innehåller två möten och en lektion.

Har haft en RW dag med, bara spelat hans låtar från Knebworth och nu ser jag på konserten, trevligt avslut på dagen =)


rätt lugn dag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har städat rummet, packat lite, beställt biljetter, sett på tv, sutte vid datorn och klarat FFVII för andra gången. Jag är väldigt produktiv. Ska snart iväg till Långed och hänga lite med Sofia. Jag åker ju till Karlstad ikväll och Fia åker till Kosta imorgon, sen vet jag inte när vi ses igen, men det kommer nog dröja ett tag, tråkigt nog.

trollhättan

Idag skulle mamma till Trollhättan, då följde jag och Madde med. Vi gick runt och kollade i affärerna, jag fick tag i en tröja och Madde en cardigan. Ingen stor-shopping alltså, men vi var ändå nöjda. Kom hem för inte allt för längesedan. Var mycket roligt att Madde följde med =)

Fick en inbjudan till spelkväll i Långed vilket aldrig är fel. Men jag vet inte om jag ska dit, ska packa, tenta och så är jag chaufför åt mamma och pappa. Så får se hur det blir.

Min förkylning är bättre med, men känner mig fortfarande en aning sliten, ska ta de lugnt inför lördag, då det vankas både fotboll (förhoppningsvis) och utgång :)

ny design....igen

Nu, jag orkade inte ha den förra fula, så gjorde om den lite. Inte för att jag är så bra på det, men nu får det duga såhär ett tag iaf. Tills jag börjar trycka på en massa knappar igen :P
Har skrivit en del på tentan. Men har myckte kvar, men har börjat nu, en bit på vägen, vilket inte är fel =)

Nu blir det nog att nörda FFVII, ska klara det nu tänkte jag, dog igår, men idag är en annan dag ;)



Hittade Italien bilder på en cd-skiva =)

oh

nu har jag petat på designen igen, varför jag gör det vet jag inte, men orkar inte ändra, så får ha denna fula....

You're waiting for someone to perform with

Jäss, har börjat på tentan. Vet inte riktigt om jag gör rätt men får hoppas det helt enkelt. Det lär märkas på torsdag då det är "lektion", får höra vad lärare J tycker. Ska städa rummet idag med, vilket otroligt härlig söndag måste jag säga. Nåväl, kunde ha varit värre, har ju fått mammas nybakta bröd till frukost, så det kunde ju ha varit värre. Nu ska jag väl läsa på mer om lagstiftningar, ERK, reklam m.m. Får hoppas jag kommer en bit idag =)

ingen fotboll för mig idag

Skulle ha tränat fotboll idag egentligen, men är snuvig så skulle så över själva träningen men fortfarande åka och kolla och träffa lite vänner, men så blev det inte. Mor och far övertalade mig att stanna hemma och kurera mig så jag är frisk tills lördag, vilket jag ska vara. Oavsett om jag får spela eller inte, så ska jag med till Ed iaf !
Så nu blir det tenta idag.

fika runda med madde

Idag så träffade jag Madde, var längesedan vi hittade på något, så det var sannerligen på tiden ! Vi var i Bfors, fikade loss och tjatade på Kickis, blev så klart mycket prat om skolan, Madde går ju i Sthlm och ska bli officer, hur spexigt är inte det?? Sen så gick vi en sväng på konsum, sen så skulle vi se om Café Strömmen var öppen, vilket den inte var, så vi drog till It cafét och hängde där tills de stängde. Vi bestämde att vi skulle hitta på något på måndag, innan hon åker tillbaka till Sthlm, som jag förövrigt ska åka till i Januari och hälsa på =)


Några dagar under 2008 då min kamera var med


Jag gillar att göra kollage för de som har missat det, så här kommer spexiga dagar ur mitt 2008



Jag och Sofia var hårmodeller



Jag och Fia spenderade ett härligt sommardygn i vackra Bifors



Midsommar, roligt roligt



Göteborskalaset med Louise, Jenny, Anna och Takida



Fest är aldrig fel !



Nollning - flottbygge


Nollning - finsittning



Nollning - tacksittning över och underklass tema



Helg i Kosta

mitt nyår, lite text kanske, men bilder säger väl mer än 1000 ord?

Jag orkar inte skriva om nyår just nu, huvudet spränger, får se om det kommer, men kan iaf skriva att jag hade jätteroligt och jag åt choklad på 12 slaget =)



den är äntligen på väg hem till mig =D


Can't wait :)

vad jag borde ha gjort innan klockan slog 14:00

Jag borde ha städat rummet, hoppat ur pyjamasen, duschat, börjat på tentan, skrivit ett inlägg om nyår, lagt in bilder på min dator från nyår. Men inget av detta har hänt, istället har jag spelat FFVII, har bara masat runt och gjort en massa battle, jag är en tv-spels nörd, I know..., när man väl börjar spela, är det svårt att sluta. Men nu ska jag spara, gå in i duschen, och sen försöka mig på tentan, får se hur det blir, är inte nöjd med min frågeställning, men det var den enda jag kom på så då får de väl bli som de bli.