en liten impulsresa blir det idag

Ska hemåt idag, det hade jag inte trott när jag vaknade imorse, men satt och tänkte på kursintroduktionen att jag faktsikt inte har något att göra förren på onsdag eftermiddag då det är jobb. Så ska hemåt idag, pappa var ju ändå i området med jobb så åker hem med honom, vi ska även till Ikea, jag måste handla lite ramar. Sen blir det hem att dona och greja lite, sen åker jag alltså tillbaka på onsdag någongång.
Nu blir det packa och diska.

torsdag-söndag, underbara dagar jag haft !

I torsdags kom Fia upp från Kosta till Karlstad. Vi sprang runt lite på stan innan vi gick hemåt och började peppa inför kvällen. Vi gick till Sofia, där var även Thea och Sanna. Vi tjatade lite, spelade lite Guitar Hero World Tour innan det var dags för Ankan. Hade mycket roligt !
Fredagen var lite seg, skola mitt på dagen, få betyg och skriva en kursutvädering. Hemåt, sitta och bara vänta på att klockan skulle gå. Kl 6 kom Emlan, halv 7 kom Frida och förfesten började. Var en lugn förfest, blev en del prat. Sen var det äntligen dags för att gå mot Nöjes. Vi shotta en tequila och var efter det redo att se The Hives. Fick bra platser, så gott som längst fram. Det var helt sjukt, det var folk överallt, ibland kunde man inte röra sig, klänningen och mina strumpbyxor gick sönder, jag blev några blåmärken rikare, men de gjorde absolut ingenting, för jag rörde Howlin' Pelle och sen fick jag tag på Vigilante's plektrum. Kan inte bli mycket bättre än så. Efter konserten var det lilla dansgolvet som stod i fokus, dansade loss där en stund och sen kastade vi in handuken och gick hemåt efter en UNDERBAR kväll.
Lördagen började rätt tidigt, Emlan skulle med tidigt tåg och sedan kom Amanda upp. Vi strosa runt på stan, åt på mongolisk restaurang innan Amanda var tvungen att åka hemåt igen. Jag och Fia gick hemåt och började peppa inför lördagskvällen som bestod i VMkvalet mellan Sverige och Portugal på Harry's, en hamburgtallrik och en jordgubbsdrink. Nöjda med resultatet med, trevlig lördag.
Idag, söndag, har Fia åkt hem och jag är trött, inte van vid att gå ut tre dagar i rad...ska snart ta tag i städningen. Ska nog ta och ladda upp lite bilder från helgen senare i veckan, tar ju sisådär 10000 år för mitt internet att göra något nu för tiden

.


Frida, Emlan och Fia innan Hives !



 


lördag

Idag var Amanda här. Roligt.
Nu håller Sofia på att leka stylist åt mig och letar fram tre tänkbara outfits för i afton då det blir Harry's och vmkval.

En längre sammanfattning av helgen kommer imorgon =)

det var alldeles underbart !


Doo wacko! Ah you get up, you get down and you try it again

Försöker hitta peppet jag hade i förmiddags, är lite små trött, men sitter och lyssnar på peppmusik och snart börjar förberedelserna för kvällen på riktigt. Emlan är här om sisådär en timme, Frida kommer lite efter det och då är det bara att köra på =)
Fick bra betyg på kampanjfilmen också, så det ska firas. Så nu jäklar. Nu är det inte månader kvar längre, det är inte veckor kvar längre, det är inte dagar kvar längre utan nu är det endast några få timmar innan vi intar Nöjes. Kommer blir en otroligt spexig kväll, det känner jag på mig =)
Nu ska jag nog ta och plocka iordning lite sen försöka få liv i Fia.


fredag den 27 mars 2009

Idag är det The Hives.

Men innan dess är det skola en stund, sen hemåt, möta Emlan, korka upp.

Peppet har jag kvar sedan igår, en mycket rolig kväll !

sin is in

Idag har helgen inofficielt börjat. Har ju kursutvärdering i två timmar mitt på dagen imorgon, så det räknas inte riktigt ;)
Har städat och sprungit på stan, fick med mig en blond liten figur från stan, nämligen SuperSnällaSilverSofia. Hon kom med tåget straight from smålands mörka skogar. Nu har hon låst in sig på toan, hon gör sig het som smet inför en utekväll i Karlstad. Ska snart gå bort till Sofia, alltså en annan Sofia, Sofia i min klass, på förfest med en massa trevligt folk, och sedan vet jag inte ritkigt vad som vankas, men det lär märkas =)

 


onsdag

Dagen har gått fort. Vilket jag inte trodde i morse. Redovisningen gick bra, får veta betyg på fredag. Kom till jobbet en timme sent, men hade fått hjälp av J så de gick fort, var hemma innan 8 till och med, det brukar inte hända. Åt en lite sen middag, men hann inte äta mellan skola och jobb.
Imorgon kommer Fia hit. Så imorrn ska jag upp rätt tidigt, städa städa, sen ner på stan och sen möta Fia =)

I have seen your sort before. You're all over history, Like dust on the kitchen floor

jag vill ha torsdag, jag vill att det ska vara fredag, jag vill att lördag ska komma.
ja jag vill helt enkelt att denna onsdag ska gå fort, dock tror jag inte att det kommer bli som jag vill. Skola, examintion, mellan 13-16, sen direkt till jobbet och vara kvar där tills allt är klart. Ja, denna onsdag kommer nog inte gå så fort som jag vill att den ska göra.

2 dagar kvar !



tisdag

Inget i skolan idag, hade tänkt ge mig ut på en joggingtur, men hamnade i badet istället, läste Labyrinten. Upptäckte under en promenad att jag har sträckt mitt lår, troligen igår på vägen hem från jobbet. Lekte lite kock, lagade för andra gången i mitt liv köttfärssås, blev godare än förra gången, jag gör framsteg. Kan dock bero på att jag vräkte på med vitlöksmak. Pluggat lite, läsa igenom det jag ska säga imorgon på skolan. Spelarmöte i Råtorp.


4 dagar kvar


I know that it has been a long time coming
Your bought your tickets, you waited in line
You were walking and now you find yourself running
To get closer to the giant neon sign


har bestämt mig

i sommar ska jag prova på att bli grå i håret. Jag bara måste prova, det är en liten chans på att de blir snyggt och att jag passar i det, men jag bara MÅSTE prova. Nu ska jag därför inte färga håret något mer innan det är dags att blondera håret. Vilken ångest, springa runt i min naturliga hårfärg.....Nåja, det är ju jag själv som väljer det. ¨





 


söndag

Vaknade upp till nybakta scones. Inte ett helt fel sätt att starta dagen på.
Sen var det bara att ta tag i packning och städning, är inte klar än, jag har världens sämsta disciplin är det gäller städning, tar mer än gärna en paus eller två eller kanske 100. Men packningen är iaf klar. Bara lite mer städa kvar.
Vart en kort, en alldeles för kort, sväng hos Emlan. Hämta lite saker som hon haft sedan nyår.
Sen var bror här, lämnade sin kamera, så i helgen ska det banne mig tas en massa kort.
Var meningen att åka till K-town idag egentligen, men har en av världens bästa kusiner som jag fick åka med imorgonbitti istället. Så kvällen kommer spenderas hemma framför Beck.

männen i våra liv

Ett kärt återbesök av Ika & Fia's tio i topp lista.

1.
Henrik Lundqvist

2. Carlos Tevez

3. Wayne Rooney

4. Robbie Williams

5. Peter Settman

6. Dr. House

7. Marcus Rosenberg

8. Zlatan Ibrahimovic

9. Hasse Aro

10. Mikael Persbrandt





vita, guldiga, röda och nu svarta

Hade inte världens bästa dag idag precis, iaf inte på fotbollsplanen.....

Hamnade på överby med mamma och pappa, mamma var extra snäll idag och jag fick ett par svarta converse :D




fredag

Än så länge har jag gjort minsta möjliga. Lekt med nya stereon, spelat kort med mor o bror, sett på tv. Men har varit lite duktig med, har faktsikt tvättat. Nu ska jag snart åka iväg till bror och se på FoC och Himym. Ska se om jag kan ta en sväng förbi Emlan också. Har lite saker där som vart där sedan nyår...det är ju en aning skamligt :P

nu har jag tagit helg

Blev klara med vår kampanjfilm idag, inte helt fel. Var på skolan från 10-16, har skrattat så mycket att jag är helt trött :P
Ska nu packa ner det sista i min väska, diska lite och sen ska jag ner till tåget och åka hemåt. I Åmål blir det dock en lite längre stopp, jag o bror ska äta på pizzerian, inte fel.


nästa vecka händer det grejer i k-town

Om en vecka kommer Fia
Om en vecka och en dag kommer Emlan
Om en vecka och två dagar kommer Amanda


årets första match

Ja, jag ska spela fotbollsmatch på lördag, underbart. Med DLIK. I Vänersborg på konstgräs. Härligt härligt.



De fanns en anledning till att jag inte gillade hemkunskap speciellt mycket....

Kom inte så långt på min joggingtur, mina vader protesterade. Men blev iaf någon km, alltid något, kom ju ut en sväng med, aldrig fel.
Har lagat köttfärssås för första gången i mitt liv med och nja, de var väl inte det godaste jag har åte helt enkelt. Jag är helt enkelt ingen naturbegåvning i köket. Nåja, de blir väl bättre och bättre hoppas jag.
Om någon timme eller så ska jag hoppa på cykeln och trampa bort till jobbet, fram tills dess ska jag väl ta och diska och sen påbörja packningen, de finns ju en chans att jag åker hemåt imorgon redan. De vore ju sannerligen inte fel.


this is the way you left me, i'm not pretending

Det är soligt, inte lika soligt som igår, men sol. Så jag ska hoppa i min joggingkläder och springa iväg en liten bit. Blev senare än jag trodde, men när jag vaknade var hela kroppen död efter träningen igår. Men nu är den lite levande igen, så det är bara att köra på. Ingen skola idag heller, pojkarna i gruppen skulle fixa lite med bilderna, eftersom vi flickor hade andra saker att göra under dagen, såsom jag har jobb i eftermiddag. Sista jobbpasset denna vecka, vilket innebär att jag ska hemåt i helgen. Härligt. Nej nu måste jag iväg och springa, ska ner och handla mat sen med, ska laga köttfärsås för första gången i mitt liv...

Kan inte någon ge mig massvis med pengar?



Allt jag behöver är ju bara detta och ett par nya skor.......

10 dagar kvar


The Hives - Won't be long

They will catch me if I dare drop back. Won't you give me all the speed I lack

Så, nu är sista bilden på vår kampanjfilm tagen. Inte helt fel. Blev lunch på kebabhouse med, gott med vesuvio, får träna bort den ikväll. Så har alltså grejat med kampanjfilmen hela dagen, nu blir det att leka husmor och städa och diska, packa träningsväskan ska göras också. Och ikväll vankas det fysträning...det lockar inte speciellt mycket, med tanke på att min träningsvärk började redan innan träningen var slut förra veckan, inget bra tecken. Får hoppas mina muskler är snälla och inte masar med mig, hade tänkt ge mig ut på en joggingtur imorrn om det är soligt då med. *hoppas hoppas*

So tired that I couldn't even sleep. So many secrets I couldn't keep

Vaknade på ett bra humör idag, solen skiner och det är ju aldrig fel. Blev sugen på att ge mig ut på en joggingtur, men har fysträning ikväll, och jag behöver alla mina krafter till det ...
Just nu pimplar jag den obligatoriska frukost juicen, sen, om sisådär 50 minut ska jag ta mig ner på stan och greja med grupparbete. Vi börjar verkligen komma någonvart nu, vilken är väldigt bra eftersom de ska vara klart nästa måndag.

ibland vill man bara hem

Jag vill hem och leka med min nya stereo, jag vill hem och sova i min säng, jag vill hem och få färdig-och hemlagad mat, jag vill hem och se på en massa tvkanaler, jag vill hem och träna boll med DLIK, jag vill hem och våldgästa Andreas och se på FoC & Himym, jag vill hem och bara njuta av Billingen :)



söndagskvällen är räddad

Ikväll visas en av mina favorit filmer, Sliding Doors.



på allmän begäran

Va e det med killar å Linda Bengtzing???


rolig lördag, mindre rolig söndag

Igår, shopping, fest och utgång
idag, städa, städa och diska

Saturday night, dance, I like The way you move, Pretty baby

Strax kommer Sofia, hem till henne en sväng, sen bär de av mot festligheter mot campus, vart vi hamnar sen lär märkas =)


Hetast på nöjes? ;)

it was an Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini

Lördag, en mulen lördag, men spela roll, det är ju lördag. Om knappt en timme kommer Sofia och vi ska bege oss till Bergvik, min lilla Ipod ska lämnas in och sen blir det ett besök till systemet. Vet inte riktigt vilken sorts dricka som ska inhandlas, men det lär märkas, lär iaf blir några Xider spring, goood. Har redan börjat peppat med musik, hittade två otroligt spexiga cdskivor på Spotify, Nostalgi vol 1 & 2, så nu spelas Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini
 med Brian Hyland, känner peppet komma =)

helgen har äntligen börjat

Nu har jag äntligen tagit helg, gick relativt bra på jobbet idag, var för första gången klar före 20:00, kan bero på att jag började innan 16:00 också, men ändå. Det går framåt.
Helgen har börjat bra, naturgodis och tropisk juice framför halva Så ska det låta.
Mer i helgen blir Bergvik, lämna in ipoden, och på kvällen är det festligheter med Sofia, tror de var till en av hennes kompisar i Kronoparken, ja jag har inte världens bästa koll, men det lär märkas, kommer säkerligen bli alldeles underbart =)


Olga och Birgit

snabbt snabbt

Fick min stereo igår, eller ja, den kom till Billingen, men sjukt snabbt. Beställde den i tisdags och fick den igår. Hoppas den funkar perfekt med. Får se när jag kommer hem nästa helg =) Fast lite segt är det att jag inte har någon Ipod då, ska åka till Bergvik imorgon och lämna in den. Så får hoppas den blir bra snart igen.

Idag har jag varit på skolan under förmiddagen, grejat lite med kort, kom hem, åt lite mat, och nu är jag ledig i några timmar innan jobbat kallar.

varför var jag tvungen?

Ja, varför var jag tvungen att smaka på Ben&Jerry's glassen Wich? Den var farligt god och typiskt är den farligt dyr med, iaf för en liten student som mig, men har fått ett nytt beroende nu ju....



Unglue your lips from being together and wear some pink and pearls. You can have your friends 'round and they can stay for tea. Won't you just try to fit in please, do this for me.

Torsdag idag, hade tänkt ge mig ut på en joggingrunda, men hade ont i ett muskelfäste i hjärttrakten imorse, och jag gillar inte att springa när de gör ont där...så jag stannade hemma och läste Män som hatar kvinnor, herregud, sjukt bra ju. Är snart klar med den nu, sen ska jag ta tag i Feel som jag har läst i ca 3 års tid ....

Ska strax hoppa i stövlarna och promenera ner mot stan och möta gruppen sen ska vi ta kort på utråkade ungdomar.


Sommar?
Ja, varför inte....

en solig(!) onsdag i karlstad

Än så länge har jag vart på skolan, fick tillbaka hemtentan, blev godkänd, lycka oh denna lycka. Och som belöning till mig själv för detta, har jag nu beställt min stereo, hittade en billigare internet sida än den jag först tänkt, sparade hela 300 kr, härligt härligt. Hoppas min onsdag fortsätter lika trevligt, ska iväg till jobbet om sisådär två timmar, ska vara där tidigare än vanligt då vi har fått nya datorer. Närmast blir det väl att äta lite mat antar jag :)


allt kretsar kring vår favorit

Det är inte så konstigt att jag och Sofia alltid, och då menar jag ALLTID, börjar prata om vår favorit bland favoriterna. Självklart pratar jag om Carlos Tévez.


Sofia säger:
nu ska jag visa snyggaste spelare i united för en united fan

Sofia säger:
ÅH my sweet little CARLOS TEVEZ

Angelica säger:

underbara tevez

Sofia säger:
OJA

Angelica säger:

finns ingen som carlos

Sofia säger:
Nej menar det CARLOS Is tha shit

Angelica säger:

sannerligen !


Sen får man denna bilden av Fia, tror nog alla kan förstå vår besatthet då....


 




(ironi?)

har redan träningsvärk.....träningen var för ca en timme sedan....

Ja, det känns lovande att ha träningsvärk nu, när träningen slutade 21:15.....var en sjukt svettig träning, varmt som en bastu i hallen och sen sprang vi, vi sprang och sprang och sprang, sen hoppade vi lite jämfota, lite utfall och sen sprang vi lite mer och just de ja, vi avslutade träningen med att springa.
Så nu sitter jag här och har precis avslutat min kvällsmat, en stooor skål med vanlijyogurt, müsli och varma hallon. Gottans.
Nu ska jag skriva på lånepapperen från Råtorp och så får jag hoppas att DLIK lånar ut mig i vår =)


Remember those walls I built, Well baby they're tumbling down. And they didn't even put up a fight, They didn't even make a sound

Nu jäklar händer det saker i min fotobollskarriär. På träningen idag, som var J O B B I G, så pratade jag med tränaren, ska försöka få DLIK att låna ut mig lite till Råtorp, så jag får spela matcher och sånt med dem, de vore ju himla roligt =)


men det är klart, om de inte går så bra med min fotbollskarriär, har jag ju
alltid modellkarriären att falla tillbaka på ;)

sparka boll det bästa är

Om en knapp timme ska jag iväg och spela fotboll. Är inne idag med, det är snö på uteplanen, men det ska ändå bli roligt att sparka boll. Har inte gjort det på flera veckor, så det ska verkligen bli roligt =)

Har pluggat med gruppen med, vi har nu gjort en grunplan och snart ska vi börja fotografera.

Sen har jag inte gjort så mycket mer, tagit mig ett bad, läst Män som hatar kvinnor, fått ångest över det faktum att vi får tillbaka hemtentan på onsdag, men nu ska jag hoppa i träningskläderna =)

Beyonce - Halo


söndagen som spenderades i gbg

Igår var jag, Emelie, mamma och pappa i Göteborg, eller gtb som en viss fröken Staf säger. Vi kom iväg lite sent eftersom E var lite snurrig ;)
Sprang runt och shoppade lite i 5an först. E gick runt med tröjan ut och in, som sagt, hon var lite snurrig igår.
Sen vid 16 gick vi till The Studio, blev sminkade efter någon timme, sedan fick vi vänta i några timmar till innan det blev fotografering, tur att jag inte har någon större lust att bli modell, för fy vad dumt det kändes, nåja. Sen fick vi vänta i någon mer timme innan vi fick se bilderna och sen var det raka vägen hem. Jag köpte några kort, så nu blir det att leva på nudlar ;) Var roligt att bli sminkad av proffs, jag blev lila runt ögonen.
Var hemma vid 23:00, hade en rolig dag i gbg =)





imorgon blir vi modeller =)


Eller som Emlan säger "Dalslands next top model"

lördag

Min hårfärg blev helt okej, tror man kan kalla det för violett.
Hem till bror för tvdag.
Twilight var helt okej, Himym var bra och FoC var bäst, som vanligt.
Blev lite besviken på Twilight, jag hade höga förväntningar på den filmen, men den var inte lika bra som jag trodde, fast ändå helt okej.
Träffade Sandra sen med, prat, skratt, prat, skratt. Som vanligt. Smakade på den nya glassen från Magnum, sjukt god, chocolate temptation tror jag den hette.
Sen hemåt, äta lite mat, nörda lite tvspel och så sitter jag här. Hjälper mor med spotify.


you've got to burn to grow, but your mother should never know

Sitter med färg i mitt hår, färgen ska vara lite lila/röd tror jag, aja det lär väl märkas om 15 minuter då jag ska skölja ur det. Sen ska jag hem till bror och se på FoC, Himym och Twilight, efter detta ska jag till Kickis och träffa Sandra. Sen ikväll ska jag plugga lite och ha en allmän lugn kväll.


I missed the fourteen-eighteen war, But not the sorrow afterwards. With my father dead, my mother ran off, My brothers took the pay of hoods

Skolan gick fort idag, hem och hämta väskan och packa ner det sista, tåget hem, läste Män som hatar kvinnor, den börjar bli ruskigt bra nu ju. Mamma hämtade upp mig på stationen, direkt till frisören Marit, klippte mig, klippte bort en hel del hår, hade visst längre än jag först trodde, men nu är det kort igen, iaf på ena sidan, blev inte så stor förändring från förra gången, men lite iaf, och det är aldrig fel =) Hem till Billingen, favorit maten stod på borden Kycklingfajitas, och nu sitter jag här. Ska strax sätta igång och nörda lite FFVII.


Kunde inte ha färg på korten då min hårfärg inte är speciellt spexig, en ny hårfärg kommer dock i morgon =)

freitag

Som jag har längtat till denna dag. Jag ska klippa mig, ska få bort den så kallade frisyren jag har på mitt huvud just nu, ska bli så otroligt härligt. Så ska alltså hemåt idag, eftersom jag har min lilla frisör i Åmål som klipper mig. Ska upp till skolan strax, gå på föreläsning. Sen hem, köpa hårfärg, vet inte vilken jag ska satsa på :/ och sen hemåt som sagt =)

önskedrömmar för sommar 09

Where the action is 12-13 juni
Peace and love 22-27 juni
Hultsfredfestivalen 8-11 juli
Way out West 14-15 augusti

Varför kan inte alla mina favoriter spela på en och samma festival? Varför måste alla vara utspridda? Typiskt...

Någon som har lust att sponsra?


one day you will confess and pray to the saints of Los Angeles

Har vart ute på en joggingtur, var skönt att springa idag, gick lätt, kan bero på att de inte finns några backar i Karlstad, men ändå. Har åte lite frukost nu och ska strax fixa håret och sen bege mig mot biblioteket för plugg med min grupp. Sen blir det nog Bergvik med Malin och sen packning och städa.


I am just a simple man With simple expectations

Idag har det varit full rulle.
Skolan mellan 10-14:30, hade roligt dock, skrattade så jag grät, det är så det ska vara när man pluggar tycker jag, får ju ha roligt med, och det hade jag verkligen =)
Vi kom en bra bit på vårat projekt med, inte fel det.
Sen var det jobb, hann inte äta middagen när jag kom hem, så köpte med mig lite mellanmål till jobbet, jobbade över lite, var vrålhungrig när jag kom hem, blev att äta Malins köttfärsås och spagetti, gott gott =)
Sedan dess har jag bara sutte i soffan, ska försöka mig på en "nyttig" dag imorgon, då jag bara gör nyttiga saker, såsom att jogga, plugga, packa, städa och shoppa hårfärg.


Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down



You can run on for a long time
Run on for a long time
Run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
Sooner or later God'll cut you down


onsdag

Idag har jag en otroligt spexig dag framför mig. Vara på skolan mellan 10-14:30, hem, slänga i sig mat, cykla iväg till jobbet och vara där till ca 20:00, sen hem. Ja så spexig dag har jag idag.


vad som hjälpte mig på träningen igår

Flight of the Conchords - Carol Brown

He doesn't cook or clean
He's not good boyfriend material
(Ooh we can eat cereal)


pust.... fysträning efter ca 3 veckors vila...

Tränade idag, herregud va skönt de känns, ja det känns så nu efteråt. De var inte lika skönt när vi sprang och sprang och sprang, men nu är det gjort =) 
Har haft skola hela dagen idag med, workshop, skrivit lite texter och gjort en film om tristess.

Har även fått massvis med bilder från mamma, hon har köpt sig en scanner, roligt att se bilder som man inte sett förr, eller har glömt bort =)


Storebror, kusin Malin, jag och kusin Nicke

ny kamera på g? troligen...

Allt bara går sönder för mig känns de som nu, min stereo och nu min digitalkamera. Har dock redan hittat min nya stereo och nu har jag hittat en ny kamera. Har dock inte riktigt råd att köpa dem samtidigt, så måste priotera, då prioterar jag stereon först, dels för att min kamera fungerar ju ibland, men är ju tvungen att ha en kamera under Hives, fick låna snälla brors då, så ska nog överleva till April utan kamera.

Men det är iaf denna som ska bli min =)


måndag

Snö snö snö snö - usch usch usch usch

Varför kommer det bara mer och mer snö??
Och jag som ska cykla till jobbet strax..otroligt störande. Och att mina vantar är hos Frida i Kronoparken, känns lagom bra, jag ska nog sluta ta med vantar när det vankas utgång. Men som tur är har jag en snäll kusin, så fick låna hennes vantar till jobbet idag =)

lördag/söndag

Lördagskvällen/natten var mycket rolig.
Började med att jag och Sanna åkte hem till Frida, där det sjöngs på Singstar, även om jag inte var den mest lysande stjärnan kanske, så hade jag iaf sjukt roligt. Vi drog tillslut vidare till Aksels och Petters inflyttningsfest, och där blev vi kvar, var roligt, spelades lite spel, vi sjöng, Frida fick tag på datorn och blev kvällens DJ, spelade mycket spexig musik vill jag lova, sjöng mig hes, precis så som de ska vara =)
Åkte hem rätt tidigt, hade sällskap av Patrik som också skulle hemåt samtidigt som mig.

Söndagen var lugn lugn. Mådde bra, hes bara, men de gjorde inte så mycket. Såg på Eagle vs Shark som jag fick låna av Frida, var en härlig film, en udda film, men härlig =)


man är allt en liten tvspelsnörd, och stolt över det ;)


Jag förstår inte hur jag kan vara så beroende av FFVII, det är från 1997, vilket innebär att grafiken (och allt vad de heter) inte är speciellt bra, men jag älskar det ändå, önskar att jag hade mitt PS2 här uppe nu, vill spela...Det är sjukt att jag vill spela det mer än vad jag redan har gjort, jag vill nog inte ha reda på hur många timmar jag har spenderat framför tvn med detta spelet, om jag visste det skulle jag verkligen få ångest... Nåja, får spela nästa gång jag kommer hem helt enkelt ...