These are the days When you wish your bed was already made

Idag var det nära att jag bröt ihop. Ångest över skolarbetet, skräp föreläsning, stress till jobbet, middag bestående av äpple och snickers, dåligt med sömn och dåligt med bra mat. Jag mår inte bra för tillfället. Vill bara ha arbetet klart, men det känns omöjligt just nu. Förstår inte hur jag ska kunna hitta referenser i mina böcker vilket var tvunget. Ångest.nu

Nej, jag är inte på topp just nu. Får bli sömn på detta tror jag, imorgon väntar en pluggdag utan dess like. Hoppas mina pluggkamrater kan hjälpa mig få lite ljus på tillvaron och arbetet.


God is outraged, cause' our love is profane, but it's exciting

Idag blir det ingen roligt alls. Upp til skolan kl 11, jobba med arbetet till föreläsningen börjar kl 13-16, åka direkt hem och hoppa upp på cyklen och trampa bort till jobbet, börja jobba sent och förhoppningsvis inte sluta så himla mycket senare än vanligt sen är det inte så mycker mer att göra, se lite på tv och sen sova antar jag.


kanske ska byta skola till Kelsey Grammar School?

Efter en dag fylld med plugg så är det skönt att sitta och häcka framför youtube. Detta hade jag nästan glömt bort från Little Britain. Underbart underhållande!


mitt hår står rakt upp och på tvn är marit bergman

Skulle ha pluggat igår, hann inte på jobbet, tänkte göra det här hemma, men var så trött att jag däckade istället. Har även kommit fram till att jag troligen ska byta ämne, smart att komma på det en vecka innan det ska vara klart, tur att jag inte har gjort så mycket på arbetet jag har nu då egentligen. Ska samtala lite med mina pluggvänner och se om de kan hjälpa mig lite med mitt dilemma.
Ska upp till skolan nu för plugg.

Ljuva tisdag


It's like you're the swing set and I'm the kid that falls

Idag åkte jag med pappa till Ktown. Lite powernap och sen var det Uni med Frida. Satt och försökte få ordning på arbetet, gick sådär bra. Men upptäckte att Mika ska till Sverige i mars 2010, efter det var det inte så lätt att koncentrera sig på arbetet längre. Nu har jag ÅTE lite mat, ska snart hoppa upp på cykeln och trampa bort mot jobbet, har med mig alla mina böcker idag, om det blir någon tid över blir det plugg där borta med. Måste komma igång nu. Plugg plugg, så det brukar se ut en vecka innan tenta eller inlämningsdatum, jag jobbar nog bäst under stress antar jag.Could you believe The same old phonies, Those painted ponies That you've ridden all before

Igår var det partaj. Förfest hos mor och far med tequila rose. Sedan vidare till mellanfest hos kusin Malin, sedan vidare till Åmål och HC. Velvet var akut sjuk, vi fick istället en cider i baren, skulle smaka smultron, men den var inte så god. Dimman var tjock, så jag sprang mest runt och letade efter folk, hängde lite på dansgolvet med. Sen var det msn natten lång, släckte kl 5. Sjukt trött. Och den tröttheten har hängt med hela dagen. Middag hos mormor, stekt makrill, det blir knappast bättre än så. Öppnade mediaboken och läste ett kapitel, sen var det bio med mamma och pappa, Flickan som lekte med elden. Ett bra avslut på denna helgen tycker jag allt.


lördag

Oj vad jag har grejat idag. Först en ny frill, kortare än förr, trevligt. Sen var det fika hos moster där även Kusin var med familj. Trevligt. Sen lekte jag frisör med mammas hår och sen började förberedelserna inför kvällen. Blir lite annorlunda än planerat, först en förfest här hos mina föräldrar, sen drar jag och Fia till kusin Malin och sedan vidare till Åmål och dimman.

Nu blir det att sätta på sig ett ansikta, dona med håret och kläder.


Syns i dimman :)


jag har tagit helg

Idag var det shopping med Frida och Sanna. Blev ett par skor rikare, syns i förra inlägget, från Din Sko. Gillar dem skarpt. Sen blev det även en Star Wars tröja, det köpte även Sanna och Frida också, så nu är vi Star Wars trion, med olika motiv och modeller då. Vi kommer vara hetast i Ktown när vi gör stan osäker och har på oss våra S W tröjor!
Sen var det jobb i några timmar, gick bra.

Imorgon är det lördag, och som jag har längtat till denna lördag. Klippning, träffa kusinbarn, makrill hos mormor (hoppas jag..) sen är det fest fest fest fest natten lång!

goes modeblogg


Mina nya skor invigs imorgon när Velvet spelar och jag svänger runt på dansgolvet.


dagens tack

Går till Frida som förgyllde min dag genom att ha ALLA bilder från The Hives på sin hårddisk =)


Dance, dance to the life you wanted, when you were only 17 With your good girl dream.

Idag var det föreläsning och sen skulle jag, Sanna och Frida jobba på arbetena, och det gick som det brukar, mer skratt än arbete. Men livet kan inte vara allvarligt hela tiden heller. Efter skolan träffade jag Sandra, vi fikade och tjatade, sen blev det kallt och vi gick hemåt. Jag fick Mika's skiva idag. Underbar. Så har lyssnat på den samtidigt som jag har klippt och klistrat och påbörjat Finsittning albumet. Nu blir det plugg till Mikas underbart glada låtar.


You taste of potato chips in the morning, Your face has the Marlon Brando club calling

Fick ingen Mika skiva idag, kan det vara så att posten från cdon fortfarande går via Billingen och eftersänds till mig? Hmm...
Idag har det varit jobb, fick jobba över en halvtimme eftersom en av bilarna var sena, nåja, kom hem tillslut iaf.
Imorgon blir det plugg, plugg, plugg på uni. Måste ta tag i det nu.
Sen fika med Sandra om det hinns med, det vore ju inte fel.

Nu blir det lite tv och sen sova.Do you use your pointy nipples as telescopic antennae transmitting data back to Earth?

Idag hade jag tänkt att gå ut på en morgonpromenad, men eftersom natten inte bjöd på så mycket sömn som jag hade velat, var jag mycket trött när klockan ringde, så hoppade över promenaden. Just nu tvättas lite tvätt, jag väntar på posten, Mika's nya album ska komma idag. Försöker skriva lite på arbetet, går sådär bra. Sen blir det jobb i eftermiddag. Min onsdag det. Plugg, tvätt och jobb.


The ice age is coming, the sun's zooming in. Engines stop running, the wheat is growing thin

Dåligt idag
Hårddisken är sönder, Bfors kunde inte rädda bilderna
Måste ta tag i skolarbetet
Ingen fotbollsträning
Inget Stockholm för att gå på Skavlan och se Mika
Städa
Diska

Bra idag
Fick en adress till ett företag som kan rädda bilder från trasiga hårddiskar
Lönespec
Kycklingciabatta
Little Britain USA


Får hoppas dagen blir bättre...Took a right to the end of the line Where no one ever goes. Ended up on a broken train with nobody I know

Kan inte se Mika live på Skavlan. Hade sökt biljetter dit men det var fullt, får nöja mig med att se det på tvn och vetenskapen att han kommer komma till Sverige någon mer gång, och när han gör det, kommer jag vara längst fram.
Jump, if you want to taste my kisses in the night then, jump

Shoppat mat. Lagat mat. Åte mat. Fryst in mat.
Har även lyckats med bedriften átt börja skriva på mitt arbete.
Lagt upp bilder på FB.
Kanske inte den mest produktiva dagen jag har varit med om, men inte heller den mest slöa dagen.

Nu blir det strax jobb.
Cykeln är lagad, skönt det.


I BEG Your pardon, I never promised you a rosegarden

Det blev tre poäng. Tre poäng som vi kämpade oss till. Otroligt härligt. Detta ska firas på lördag, dans på HC med Velvet. Har inte varit på HC sedan påsk(?), och saknar det faktiskt. Och nu är det live artist, dagen efter löning, det känns som om det kan bli en del folk då, skoj det, vill träffa mycket folk som jag vanligtvis inte träffar. Är redan pepp på detta.


Säger hejdå till DLIK efter 11 år

Match om två timmar, brukar vara glad då, idag är jag mindre glad och mer ledsen. Sista matchen med mitt DLIK. Det finns verkligen inget bättre lag. Vill inte sluta egentligen, men är mer eller mindre tvungen.
Nu ska vi köra över Viken tänkte vi. Måste sluta på ett bra sätt tycker jag. 3 poäng? Ja tack :) 


With an audience of four, it's not a crowd I have no need for more

Har kommit på vad det är jag ska analysera i mitt arbete. Nu ska jag bara klura ut från vilket perspektiv min internetsida ska analyseras. Ska läsa på lite om dem och sedan bestämma mig. Ska alltså öppna min böcker för första gången denna termin. Skolan har börjat igen, härligt.
Åker hem till Karlstad idag med. Är ju i Åmål och härjar på en fotbollsplan i eftermiddag, då är det lika bra att åka direkt efter matchen. Kommer tillbaka nästa helg igen, då ska jag klippa mig. Underbart.

Denna vecka blir full med skola, plugg, jobb och fotboll. Sen kommer även Mika's nya album till min brevlåda, jag ska på lägenhetsjakt igen, får pengar(!) och förhoppningsvis ett positivt mail.
Blir nog en bra vecka detta :)


Just one more night And I'm comin' off this Long & winding road

Idag har det varit full rulle. Upp till bror på morgonen med datorn och hårddisken, fick inte iordning på det där heller. Följde med mor och far och lämnade in hårddisken på den lokala it-supporten, nu ber vi för att jag får tillbaka hårddisken med alla mina bilder kvar.
Sen åkte jag till Emlan, vi fikade loss på Kickis, shoppade loss på Konsum och avslutade våran date med skräckfilm. Sen hemåt och äta lite mat, Sofia kom och vi gav oss ut på bergsbestigning och rundtur i Billingen, med oss följde även Daffyd, vilket resulterade i att det blev en hel del kort tagna.

Ja, min lördag var sannerligen inte fel alls!

jag och teknik går inte så bra ihop

Jag känner stressen komma. Jag är så gott som knäckt. På tre olika datorer har jag nu försökt få igång min hårddisk (som jag har haft i drygt två veckor) och det går inte. Den fungerade bra de första dagarna, men nu hittar datorn den inte, eller ja, den installerar drivrutiner och sånt, men sen är det stopp. Det som gör mig knäckt är det faktum att jag har ALLA mina bilder på den. Över 3 000. Ångest.nu
Får hoppas att Andreas kan hjälpa mig imorgon och få över bilderna på hans hårddisk igen, snacka om att jag ångrar att jag tog bort dem därifrån. Men naiv som jag är trodde jag ju att min hårddisk skulle fungera lite längre än 3 dagar....


Dear, dear diary, I want to tell my secrets I know you'll keep them, and this is what I've done


När jag var yngre skrev jag dagbok så gott som varje dag. Hittade två av mina gamla dagböcker förra gången jag var hemma. En 5-års dagbok (2000-2004) och en 1-års dagbok (2005). Alltid roligt att läsa sånt tycker jag.

18e September 2000: Idag var jag inte med någon. Jag såg klart på filmen jag lånat av André. Den heter South Park. Min idol där är Kenny.


All we’ve ever wanted Is to look good naked, Hope that someone can take it, God save me rejection From my reflection, I want perfection

Kunde inte somna igår av diverse anledningar, detta betyder att min planerade löpning som skulle äga rum kl 9 imorse blev uppskjuten på obestämd tid. Men ska ta och bädda min säng för första gången på x-antal veckor, alltså bädda den till en soffa. Har inte fått reda på ännu vad arbetet som ska göras i skolan går ut på, skulle få reda på det igår, men icke. Får väl maila vid lunch igen om det inte har kommit upp. Börjar redan bli stressad över detta. Ska i alla fall läsa i böckerna sen, alltid något. Och packning, ska åka hem till Bitown idag.


gaah!

Alltså jag har spasmer. Jag har googlat runt på hela jävla internet, olika sidor och forum. Och ingen vet vad Mika ska göra i Stockholm den 1 oktober, förutom att träffa 3 stycken vinnare. Om det är signering eller en spelning av något slag, ja då kommer jag att vara i Stockholm den 1 oktober. Måste det helt enkelt.

Var bara det jag ville.


Änglar och demoner, Da Vinci-koden och nu Den förlorade symbolen. Robert Langdon är tillbaka.


Dan Brown kan mycket väl vara min favorit författare. Därför är det inte så konstigt att jag blir lite glad över att se
detta.I'm the pretty prince of parties, You're a tasty piece of pastry

Föreläsningen idag blev inställd. Hade tänkt att plugga lite ändå, men sen slog jag, Sanna och Frida våra Globala huvuden ihop och bestämde oss för att det var roligare att se på Flight of the Conchords. Sagt och gjort. Jag och Sanna gick till Frida där vi såg på första halvan av säsong 1. Tror att Sanna blev frälst.
Nu har det blivit lite mat. Ska snart ta tag i disken och sen blir det fotbollsträning. Ute. Gräs. RIKTIGT gräs. Underbart.
Ingen skola imorgon heller, så då ska jag plugga här hemma. Och städa. Och jogga (missade ju de 3 km som jag skulle ha gjort igår). Sen kommer pappa och fixar med min cykel och sen åker vi mot Billingen och tacoskväll med hela familjen.

Om 10 minuter är det Little Britain USA. Detta blir en underbar tvdag måste jag säga!
Everyday I look across the office floor There you where your hair down to your legs And your legs down to the floor

Okej, så jag kanske överdoserade o'boyen lite. Blev helt hyper ett tag, som om jag vore övertrött, och nu har den känslan försvunnit och kvar är bara tröttheten. Blev jättetrött nu på bara någon minut. Nu vet jag det till nästa gång, inte hets dricka oboy dark. Får se om jag minns det till nästa gång mitt kylskåp erbjuder mjölk.

Jag överlevde förövrigt promenaden hem från jobbet. Är ca 5.5 km dit har jag räknat ut. Pratade med Olga och mamma.


o'boy dark, my new obsession

Efter att ha läst detta inlägg, så kände jag att det bara var något jag var tvungen att prova. Efterstom min kärlekt till både O'boy och mörkchoklad är stor, så måste detta ju vara något för mig. Och så rätt jag hade. Sjukt gott =)


"So, how 'bout it then?"

Igår såg jag, Frida, Sofia, Sanna och Jessica på the Boat that rocked. Underbar film.
På vägen hem från Sofia fick jag punktering på cykeln...hurra. Idag har jag jobb, vilket innebär att jag åker buss ut till jobbet, men måste gå hem. Underbart. Någon lär få sig ett samtal av en paraniod Angelica som går ensam i mörkret, eller ja, skymningen iaf.

Nåja, nu blir det att ta tag i livet. Kan inte bo framför tvn när det är soligt och fint ute.

i am the lizard king. I can do anything

Idag har jag varit mer aktiv och pepp än igår. Morgonen började tidigt med ett sms, det gjorde det även igår (note to self; berätta för mina vänner att jag är en student och inte en mjölkpiga som är uppe i ottan), hur som
helst, gick på en långpromenad, hade tänkt att springa, men hade lite ont i halsen, så det blev promenad. Sen hem och dona lite, över till Frida där jag fick med mig Rhys Darby Live och Flight of the Conchords live. Underbart! Skrattat högt och länge. Aldrig fel. Tack tack!
Och idag, äntligen, fick jag upp min tredje tavla. Haft de två med the Rat pack och Sean Connery länge. Och idag fick jag tummen ur och fixade iordning den sista med Jim Morrisson.

Maybe if I act like that, that guy will call me back, Porno Paparazzi girl, I don't wanna be a stupid girl

Ska klippa mig den 26 september, som jag längar, trivs inte alls i mitt hår nu. Så jag googlar runt och spanar på lite olika frisyrer, eftersom mitt hår är såpass kort som det är finns det inte så himla många möjligheter att leka med det, men är inne på en rejäl undercut, hade det förra gången jag klippte mig, men göra den större eller bredare eller vad det nu är man gör. Hittade en bra bild på Rihanna, men hittar den inte nu, men hittade denna på Pink. Inte riktigt så som jag vill ha, men liknande.
My makeup is dry and it clags on my chin, Im drowning my sorrows in whisky and gin

Okej, så dagen har inte varit toppen precis, men det börjar ändras på det nu. Åte lite gammalt godis på jobbet, spelat bra musik på Ippe och har fått mycket jobb gjort. Och har planerat morgondagen med, mitt projekt beach 2010 har ju varit lite i skymundan nu iochmed nollningen, men imorgon ska jag ta tag i det igen. Känns bra. Imorgon är det filmkväll, The Boat that rocked, har velat se den igen sedan vi såg den på Bio i våras. Så det kommer bli bra. Så jag peppar mig själv, ser fram emot (särskrivning?) morgondagen, då ska jag ta tag i mitt liv. Så det så.


I want to be rich and I want lots of money, I dont care about clever I dont care about funny

Är så himla opepp idag. Om 30 minuter ska jag till jobbet. Inte alls sugen på det. Hade tänkt göra en massa saker idag, men det har inte blivit av. Har bara degat framför tv/datorn.

Ingen skola fören torsdag heller. Så får väl ta tag i arbetet denna vecka här hemma antar jag.
I helgen blir det Billingen. Sista fotbollsmatchen för höstsäsongen, sista matchen med mitt DLIK.


lite bilder från tjejkvällen & finsittningen


I know the girl felt all alone, till the Hitsville hit U.K.

Hade sjukt kul igår. Känns bra idag med. Härligt. Många punkter..

Idag har det inte hänt allt för mycket än så länge. Fixat med bilder från gårdagen på FB, ska snart ta tag i tjejkvällen bilderna. Men det är ju mycket, så det får blir om en stund. Lat som jag är.

Idag spelar DLIK match hemma och jag är inte med. Var mitt egna val, visst är det tråkigt, för det betyder ju att jag redan har spelat min sista match på Ekhagsvallen. Men jag orkar inte åka upp och ner som en jojo, eftersom jag måste vara tillbaka i Karlstad imorgon igen. Så jag valde att stanna i Karlstad och ta tag i min lägenhet som ser ut som en krigszon.

 

 
underbart

Haft det sjukt bra ikväll
Buzz. Ostbågar. Skratt. KRAMA. Alkohol. Dans. Mat. Spex. Isbjörn. Cheesecake. Skratt. Dans. Sång. Spex. Applåder. Skrik. Hästen. Inferno.

Hade det underbart skoj i kväll. Så synd att nollningen är slut. Har nu väldigt ont i halsen. Trött som ett spån, så det blir att sova nu.


jag lyckas

När jag skulle ta på mig min klänning för kvällen lyckades jag ha sönder den. Mitt tema skulle vara svart och vitt. Men nej då. Utan istället blir det marinblå klänning med guld kedjor. Inte min favorit klänning, men man tar vad man har. Och förresten, det var ju denna klänning jag hade på mig när jag rörde vid Howlin'Pelle, och då kan de ju inte bli så himla fel precis.


Nu blir det finsittning. Det sista på hela nollningen. Blue Moon Bar.


är sofia full eller bara blond?

Ett axplock från dagens msn-konversation med Sofia

Sofia säger:
syns ju står ju såÖP
alla kannaparr är et tsteg åt höger ba

Sofia säger:
nu dks jag
öägga migg
haha tyå

Sofia säger:
hshs dkojs bsts


Vad jag gillar med cyberphoto

Jag gillar cyberphoto. Beställde i onsdags, fick idag. Och när man beställer där får man med en chokladbit och det är inte fel.

purple prestige?

Lila?

Life could be simple but you never fail To complicate it every single time

Snart släpps albumet, längtar :)

Mika's nya,
Blame it on the girls. Och jag gillar den! 

uppdate:
jag gillar den inte, jag älskar den! Ska verkligen spelas sönder om jag får tag i den!


uppdate 2:
Jag har låten. Bror fixade det :D


blir en trevlig afton


Senare ikväll


Men först, fotboll.


2 månader kvar


I can't help it, I like to party, it's genetic
It's electrifying wind me up and watch me go
Where she stops nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you


på väg tillbaka :)


Robbie Williams - Bodies


pengarna kommer in. pengarna rullar ut

Cyberphoto brukar vara snabba va? Köpte min digitalkamera där för några år sedan, har för mig att det gick relativt snabbt. Beställde nu en väska därifrån. Kanske inte världens bästa tidpunkt ett ur ett ekonomiskt perspektiv, men jag måste ha en väska till Daffyd. Hoppas den kommer innan fredag.


Who gives a damn about the family you come from? No giving up when youre young and you want some

Idag var det sexmästerimöte. Finsittning på lördag. Jag ska ta parfotografier. Spexigt. Måste ha tag i en väska att ha kameran i, paranoid som jag är. Jag har ju en tendens till att överbeskydda mina teknologiska leksaker, speciellt när de är nya och kostar mer än en månadshyra.
Pappa var här idag igen. Han kom med ram, skor, handduk, hårvax och lyse till cykeln.
Nu blir det snart jobb, missar matchen, störande. Får följa den via internet.But you ain't saying nothing cool, I could fit your whole house in my swimming pool

Denna veckan blir de fullrulle.
Träning. Möte. Skola. Jobb. Läxa. Tvätt. Fotboll. Fest. Spex. Shopping. Finsittning.

Och så kanske det blir hemfärd och match på söndag.
Har då att göra.

Idag har det varit skolan, städning, diskning, pappa på besök, jogging.
Nu väntar jag på att Little Britain ska börja.


 


me, i'll run run run run run run run


Dagens låt

Eller ja, den har väl egentligen varit veckans låt.

Inte hela låten heller, men jag älskar livespelningar.


Please be gentle I'm still learning You seemed to say As you kept turning up

Idag har jag åkt tillbaka till Ktown. Var hemma en liten stund, grejade lite med datorn som formaterades om igår. Den blev lite skum, men en aning snabbare. Så det var väl bra antar jag.

Har hänt en hel del bra saker idag.
Sett första halvtimmen på Rocky Horror Picture Show
Fått 3:an, 5:an och ZTV. De kanaler jag saknade
Fått lite plugg gjort med Sanna och Frida
Fått in ny musik på ipoden
Fått pengar på kontot igen

Ja de var väl det. Ikväll blir det smoothie och renskriva det som vi kom fram till idag hemma hos Frida. Sen blir det att städa lite och sista timmen på Rocky. De tycker jag låter bra det.

Nej, nu blir det mer jobb.


It makes me a little sad

Jag måste överleva med mitt burr. Har inte riktigt ekonomin eller tiden för att klippa mig imorgon. Och färgen måste jag nog med ha kvar, då jag har otroligt störade utslag i nacken. Buhu! Och på lördag är det FINsittning. Känns bra...


Nåja. Idag är det match. Sånt är inte fel. Ikväll ska jag formatera om datorn om jag får tag på min bror, ska även få Rocky Horror Picture Show :)tjejkväll


mama, i'm coming home

Nu lämnar jag de värmländska skogarna för de dalsländska skogarna. Stor skillnad vill jag lova.

Kommer tillbaka till storstaden på måndag. Med ny färg och frill. Fear me you lord and lady preachers, I descend upon your earth from the skies. I command your very souls you unbelievers, Bring before me what is mine, The seven seas of rhye

Är så gott som klar nu, bara de sista kvar, sen är jag redo för tjejkväll på faggotten. Daffyd ska med, dock bara till Jennifer och Erica, sen får den åka hem. Men måste ju passa på att ta kort nu under de dagar jag är med på nollningen. Min lilla kamera är emot mig. Eller om det är batteriladdaren, hur som helst, så tar batterierna slut direkt. Segt. Men ändå, har gjort en kyckling/pastasallad med gurka och majs. Orka ha sallad i en sallad liksom ;)
Blir nog utgång ikväll ändå, har blivit värsta pepp nu. Jag kommer ju inte vara med imorgon, var nykter igår och förrgår, så jag förtjänar en riktig utgång tycker jag. Hoppas att det är många som ska med :)
Nej nu blir det att lyssna sönder Seven seas of rhye och sedan bege sig ner mot torget.

Syns i dimman :)Violet in the rainbow just melt away, There's not enough minutes in the hour Or hours in the day

De blir en bra helg detta.

Ikväll är de tjejmiddag. Alla tjejer i KRAMA och Inferno ska till Jennifer och Erica för en picknickförfest typ. Inte fel alls det. Sen blir de utgång. Imorgon åker jag hemåt. Färga håret, hälsa på hos farmor och farfar och hos mormor, sova i min säng, äta mammas kaka, spela fotbollsmatch, träffa kompisar, klippa mig.

Underbart.


Vi två hör hemma I ett rum med inga andra, Om jag var tio år yngre Skulle jag inte behöva dig längre

Oh va bra Gangsta kämpade på igår. I musicquiz alltså, vi kom 2a. Inte fy skam det inte. Var delad 1a, men åkte ut på utslagsfrågan. Nåja, det var en rolig kväll igår ändå.

Idag blir det inget jobb, Linn var snäll nog att ta mitt pass idag så jag kan vara med på tjejkvällen ikväll.
Så har lite saker att göra idag. Komma på något att äta under kvällen, något att dricka, vad jag ska ha på mig, (dresscode är klänning eller kjol), sen ska jag packa, städa iordning lite, be för att Marit jobbar imorgon så jag kan klippa bort burret, springa runt på stan med Thea och allmänt grejande står på schemat.


Gangsta!


sommaren 2009
när man låter tankarna vandra samtidigt som fingrarna går över tangentbordet

Sitter på jobbet. Har jobbat hårt idag. Nu är det nog inte så många bilar kvar tror jag. Får se när de dyker upp. Är ju flottrace nu, hoppas de går bra för KRAMA och Inferno. Kan ju inte gå så mycket sämre än förra året dock ;)
Så fort jag är klar här blir att hoppa upp på cykeln och cykla hem i tour de france-fart och sedan byta om och sen hitta en förfest innan det blir Nöjes. Blir nyktert för mig idag. Har inte råd med något annat. Kameran var dyr och jag vill gärna kunna äta lite också. Sen ska jag ju till mamma och pappa i helgen också, inte gratis att ta sig dit. Så det blir nyktert idag. Men kommer säkert ha skoj ändå :)

Har inte så mycket att göra just nu, så skriver på. Troligen väldigt ointressant, men som sagt, har inte så mycket att göra.

I helgen ska jag alltså hemåt. Fullt upp. Färga håret. Laga datorn. Få musik och film. Spela fotboll. Packa med mig lite extra saker hemifrån till Ktown. Låna kameraväska. Träffa vänner (de vet jag inte riktigt, men ska försöka). Hälsa på hos mormor och hos farmor och farfar. Inte sett dem på länge. Sverige spelar VMkval.

Ja, jag har lite att göra i helgen. Saknar min säng med. Och mina föräldrar och min bror. Vet inte när jag var hemma senast. Hmm, två veckor? Inte så himla länge egentligen. Men efter hösten kommer jag vara här uppe mer iochmed att jag slutar i DLIK och inte har några matcher eller så med dem. Förhoppningsvis kommer jag ha matcher med RIK på helgerna istället.

Imorgon ska jag förövrigt ta tag i beach 2010 igen. Springa springa. Och så ska jag verkligen ringa hyresvärden. Måste ha fler tvkanaler! Skulle ha gjort det igår egentligen, men kameran var roligare än att ringa. Och idag har jag hängt på stan med Sanna och Sofia. Och lekt med kameran. Mycket nytt att lära sig. Inte världens mest avancerade kamera precis, men jag gillar min Daffyd, det är kamerans namn, Daffyd Thomas.

Nej nu får jag väl se om de finns något arbete som ska utföras.


Amir posen som mamma kallade den....

"In a fight between Batman and Darth Vader, the winner would be Chuck Norris"

Bror skickade en rolig länk till mig igår, med Chuck Norris Facts. Mycket underhållande. Det tycker iallafall jag.


 Most people know that Descarte said, "I think, therefore I am." What most people don't know is that that quote continues, "...afraid of Chuck Norris."


flottbygge

Inget jobb idag. Har nu delat passet igen, delar med Linn. Så ledig varje tisdag och torsdag. Idag var det flottbygge med KRAMA och Inferno. Vi möter varandra (och alla andra studentföreningar) imorgon på det årliga flottracet. Missar det eftersom jag jobbar, vilket är segt. Men måste jobba. Jag som ville klä ut mig. Nåja. Blir väl utgång på kvällen. En lugn sådan.

Nu blir de snart Little Britain USA. Inte sett på länge :)Nu är den miiin =)

Den är min. Nikon D3000 är min. Köpte den idag efter att ha sett den på sibas hemsida. Hoppa på bussen till Bergivk och nu laddas batteriet. Wo! Lite små fattig nu, men det är det värt. Så nu blir de att snåla i några veckor. Men som sagt. Värt det =)