I can be wilder than the wind 119 miles an hour I'm in a whole other dimension Dancing doubles on the floor You think I'm crazy a little bit hazy But I'm stone cold sober

det blev ingen träning idag, planen är avstängd, så istället sitter jag och kollar på Vänner. Inte fy skam det heller. Har gjort klart mina frågor inför imorgon, några är mer klara än andra, men jag vet inte vad mer som ska skrivas eller vad som ska skrivas överhuvudtaget egentligen. Men får hoppas det räcker på seminariet.

Idag började även nollningen för de som ska börjar på media programmet. Första året var jag nolla och förra året var jag fadder. Och även om det var jätteskoj förra året, så har jag desvärre inte tiden att vara fadder i år. Men hoppas nollningen blir kanoners för de som nollas och de som nollar i år med.

Nu blir det tvn. Och datorn.


stone cold sober

Idag var det första föreläsningen och den var intressant, jag var mäkta trött, men överlevde.
Lunchade med Frida och Sanna, inte helt fel.

Sen var det en genomgång av duggor och jag åkte hem efter vi hade gått igenom det viktigaste, vi kunde påbörja dugga nr 1 om vi ville, men jag ville hellre åka hem och fokusera på mina sista frågor till seminariet imorgon, som börjar kvart över 8. Jippie.

Så nu blir det plugg och sen fotboll.


I will not be frozen dancing is my remedy remedy oh Stop stop praying 'cause I'm not not playing I'm not frozen dancing is my remedy

Lite mer text på några av frågorna, är bara två frågorna som är helt blanka. Framsteg. Men jag är trött och mitt internet är trögt. Så lägger ner för stunden och måste därför tvinga mig själv till att skriva mer efter jobbet. Men det är framtids-Angelicas problem.

Inte ens min bästa pluggningslåt hjälper just nu.


And I was thinking to myself 'This could be Heaven or this could be Hell' Then she lit up a candle and she showed me the way There were voices down the corridor I thought I heard them say...

Jag överlevde kursintroduktionen. Tror det kommer bli en intressant kurs. Går ju i samma klass som halvkusinen Malin och det är inte fel någonstans.

Imorgon börjar vi 8:15! Så tidigt har jag inte börjat skolan sedan jag gick på högstadiet. Inte helt okej.

Nu ska jag skriva mer på mina frågor som inte är klara och sen vankas det jobb. Vardagen har kommit. Sista året. Pepp pepp.


The sinners sin but aren't aware Our fables take us everywhere I can't keep up with you I can't keep up

Nu ska jag snart åka till skolan. Det känns ju inte alltför bra allstå. Är redan skoltrött.
Nåja, bara att kämpa på nu sista året så står jag där om några månader med ett examensbevis, det vore ju inte helt fel.

Men jag ska gå alldeles själv till ett klassrum fullt med främmande människor. Jag vill ju gå med min klass. Tråkigt. Nåja, får hoppas att det är snälla barn i historiakursen och att jag inte blir helt utmobbad.


What a shame we never listened I told you through the television And all that went away was the price we paid People spend a life time this way and that's how they stay

Idag var det en fin dag. Som sagt så kom ju mamma, pappa, Andreas och Sabina upp till Karlstad. Vi åt mat och sprang runt i affärer på Bergvik, träffade även på Sofia där, inte fel.
Sen åkte vi hem till mig och åt kladdkaka och äpplepaj. Himla trevligt.

Jag hade tänkt dra och kolla på fotboll nu ikväll, men med tanke på hur länge mitt sällskap stannade och hur lite jag har pluggat på historian idag så får jag snällt stanna hemma och skriva. Men har gjort 3,5 fråga nu kanske. Jo vi säger det. Vet inte hur utförliga varje svar ska vara så får hoppas det duger.

Så det ska jag pyssla med i afton. Skriva skriva. Kommer nog inte hålla mitt schema, där jag hade sagt att alla frågor ska vara tills ikväll, men seminariet är ju inte förren på onsdag, så det är lugnt om jag inte hinner klart med allt idag.


So I got busy throwing everybody underneath the bus Oh and with your poster 30 foot high at the back of Toy-R-Us

Sitter i mitt lilla kök och svarar på frågor om tryckpressar, industrialisering och kulturer, till min hjälp har jag RW. Har svarat på 1,5 fråga. Så det går framåt.
Blev ingen inlines idag heller, familjen kommer vid 2 och jag var tvungen att börja med pluggandet och Linn var lite sliten efter gårdagen.
Nu ska jag försöka påbörja en fråga till och sen göra mig iordning inför middag med mamma, pappa, andreas och sabina.Out of sentimental gain I wanted you to feel my pain But it came back return to sender

Sista dagen på mitt sommarlov. Mitt sista sommarlov någonsin?
Jag vet inte riktigt hur den kommer spenderas, får se om det blir rätt bra väder så jag och Linn kan åka lite inlines och sen var det prat på att familjen kommer till stan för att fira min pappa som fyller år idag. Ett stooooooort grattis till honom!! =)

Sen blir det historia, historia och historia.


I wrote a letter in my mind but the words were so unkind about a man I can't remember I don't recall the reasons why I must have meant them at the time Is this the sound of sweet surrender

Men vilken rolig lördagskväll. Tvn på mute eftersom det bara är skräp, mår illa av chipsen och godiset, har inlett svaret på den första av åtta frågor i historian och jag är redan trött på det, detta kommer gå bra.

Jag vill gå och lägga mig i brist på annat att göra, men är hur pigg som helst, så det kommer ju inte gå bra, borde väl skriva mer på frågorna MEN det är ju trots allt lördagkväll och belysningen i min lägenhet är inte den bästa (ja jag skyller på ljuset, jobbigt att läsa i boken då ju)(och nej, sitta ensam i köket och skriva lockar inte speciellt mycket, då kan jag ju inte ens se skräpet på tvn).
Slow change may pull us apart When the light gets into your heart baby Don't You Forget About Me

När det är lördag och man inte har några planer eller pengar. Ja, då finns det ju bara ett sätt att spendera den lördagen på, med näsan i historieboken och handen i chipspåsen. Jag har dock bara 20 sidor kvar i boken, så jag ser ljuset i tunneln. Men det är i alla fall så jag kommer spendera min kväll. Ja inte plugga hela kvällen, det har jag inte diciplin till, sen vill jag inte spendera min kväll med att plugga heller, så blir att läsa klart i alla fall. Sen blir de väl lite mer chips och godis (var ju halva priset när man köpte lösgodis i snabbkassan OCH det är lördag, då måste man ju köra på godis också, det säger ju sig självt).

Nej, nu ropar det Mänskliga nätverk på mig. Kalla kriget nästa.


living in fame

Idag är det lördag och vilken lördag jag ska ha! Läsa ut de sista sidorna i historiaboken, påbörja frågorna, städa som en dåre. Något säger mig att detta kommer ta hela dagen.

Nu ska jag göra en lördags-städnings-pluggnings-spellista, sen är det bara att gå på't.


I read your mind and tried to call My tears could fill the Albert hall

Fredagen har börjat bra.
Nördat Robbie & Gary låten, som jag la upp i det förra inlägget (som inte verkar fungera just nu, men låten är bra!)
Varit på stan och fikat med Erica som precis har kommit hem från en sommar i Grekland. Det var hur trevligt som helst och jag blev inte alls avundsjuk när hon berättade om allt hon hade gjort.

Nu ska jag läsa historia innan det vankas jobb.

Jag och Erica på en jobbfest i vintras


Well there’s three versions of this story mine yours and then the truth

Robbie Williams & Gary Barlow - Shame


Looking at life from the perspective of a boy Who’s learnt to love you but has also learned to grow

Detta blir det sista jag skriver om min tand och min mun, de har tagit en stor plats i min blogg det senaste, men sen är det ju en blogg om mig, och min mun är en del av mig.
Hur som helst.

Jag tog ju bort tanden idag, tandläkaren frågade om jag ville behålla tanden. Tanden som har orsakat mig smärta och som har tömt mina konton. Jag har lagt ut ca 2 000 kr på tanden. För den summan skulle jag kunna få två biljetter till John C. Men det är ju fickebös för en student som mig...
Jag ville i alla fall inte ha kvar tanden, vill aldrig mer se tanden.

Så nu sitter jag med ett hål i min mun och det gör ont. Jag försöker få i mig lite mat i form av nudlar. Det går sådär bra. Har egentligen fotbollsträning nu, men på grund av att jag inte hade fått i mig någon mat och att jag kom till Karlstad för ca 30 minuter sedan och på grund av att min nedre tandrad dunkar till så fort jag sätter ner vänster fot, hoppar jag träningen och ska istället läsa historia.


And with your bitter words you kick me in the gutter But my troops are bigger than yours 'Cause you'll never stand my fight

Är hemma hos min bror, kom till Bfors vid 11 för min tandläkartid. Och min ordinarie tandläkare velade fram och tillbaka om han skulle ta bort tanden eller ej, men till slut bestämde han att den skulle ut. Så nu sitter jag med halva munnen full med bomull och den är även bedövad. Lagom härlig känsla. Vid 3 går min buss tillbaka till Karlstad. Hoppas jag kan vara med på träningen idag.cause you can't avoid the sentiment That echoes in your ear Saying love will stop the pain Saying love will kill the fear

Jag borde läsa om mänskliga nätverk i den gamla världen, om bankväsendets uppkomst och om tryckpressar och om industrialiseringen. Men det är så mycket årtal, så många namn, så många länder, gränser, krig, fred, kungar, gudar och religioner. Jag blandar ihop allt och förstår därför inte speciellt mycket av det jag läser, vilket leder till att jag finner det hela otroligt tråkigt. Målet idag är att nå till 200 lästa sidor och att hela boken ska vara klar innan lördag, då det är dags att sätta igång med frågorna som ska vara klara innan söndagkväll.

Jag älskar att skolan håller på att börja igen...So I look for love I like the search And I'll be standing for election all across the known universe

Jag har börjat fundera kring tatuering nr 2. Jag har kommit fram till att den ska sitta på vänster handled och den ska bestå av bokstäver. Antingen AMW, AW eller A. Eller så kör jag på någon längre text eller ord, är lite inne på Love Supreme. Men som sagt, har inte riktigt bestämt mig än, men platsen är i alla fall bestämd. Alltid något.


I'm not perfect but you don't mind that do you? I know you're there to pull me through aren't you?

JAG ÄR GLAD!! (ja exakt, versaler och två utropstecken, så glad är jag).

Jag gick ut på min lilla joggingrunda, blev ca 4 km, men sen har jag ju inte tränat på hela sommaren heller, så är nöjd. (sen skyller jag på att det var sjuk motvind också, det blåser visst en del i Karlstad idag) Hur som helst. Jag har inga skavsår!! Jag kom hela 4 km utan skavsår. Vilken glädje. Visst kände jag av det lite, när de var ca 500 meter hem, men det är bara lite rött, inga blåsor, ingen hud som saknas. Oh så glad jag är =)

Jag upptäckte idag att Rena rama Rolf visas på tv4.

Min interneträkning stämde inte, nu behöver jag bara betala hälften av det som var sagt.

Sen har jag även fått i uppdrag att promota en av mina vänninors bloggar (hon vill vara anonym), om jag länkade hennes blogg här på min blogg, så skulle hon uppdatera ofta sa hon. För uppdatera ofta när det gäller bloggar är inte hennes starkaste sida.Så här är den,
den lite hemliga bloggen och den är fanimig helt otroligt.


Tell a joke Tell it twice If no one else is laughing then why am I

I söndags hade jag bra koll på hur min vecka såg ut. Jobb måndag, onsdag och fredag. Fotboll på tisdag och plugg hela dagen på torsdag. Nu är det, fortfarande, jobb på måndag, onsdag och fredag, men fotbollen har bytt dag från tisdag till torsdag och jag ska även till tandläkaren på torsdag. I Bengtsfors. Så blir att åka hem, dona med tanden och sedan brumma direkt tillbaka till Ktown och träning. Lagom stressigt.

Detta var ju intressant att veta, eller hur?

Så idag har jag alltså inget alls planerat. Vilket innebär att jag ska plugga historia som aldrig förr. Och försöka ge mig ut på en joggingtur.Now so long Marianne it's time that we began to laugh and cry and cry and laugh about it all again

Om exakt en vecka börjar skolan. Vart tog min sommar vägen?
Sista året på universitet.
Hur gick det till?

Nåja. Idag blir det städa, plugga och jobba. Härliga måndag.
Och nu ska jag ringa tandläkaren. Igen. Tredje gången gillt, eller hur är det man säger?


You're such a pretty melody I'm just a tattooed tragedy Oh baby we don't have to be Like the rest of them

Såhär spenderade jag min helg:Det var en underbar helg.

a kiss is not a contract

Igår var det hudvårdsgrejs (vet fortfarande inte det korrekta namnet) hos Sofia tilsammans med Sänna och Jäss. Vi provade en rad olika produkter från Mary Kay. Och jag gillade det. Ska se om ekonomin tillåter att man investerar i lite ansiktsrengöring så småning om. Men trevligt var det i alla fall.

Sedan var det stress och full rulle på jobbet. MEN vi fick kakor och dricka i mängder. Så det gick bra ändå.

Nu har jag tvättat, diskat, ska snart påbörja lite städning och packning inför helgen. Plugga ska jag också göra. Och sen är det jobb igen. Och denna fredag kommer nog inte bli den roligaste på Örsholmen. Igår var vi 17 på jobbet och hade verkligen fullt upp, idag är vi bara 15 stycken. Men vi ska börja en timme tidigare, så förhoppningsvis blir det inte alldeles för jobbigt. Ska köpa med mig lite godis. Det är ju trots allt fredag.


Baby when our hearts collide We're leaving a whole world behind The planets and the stars align Holding back the hands of time

Idag har min dag börjat på bästa tänkbara sätt, med Monty Python. 
Jag hade tänkt tvätta och dona idag och sen träna fotboll, men jag kom på att jagvar ju inbjuden till Sofia nu på en, jag vet inte riktigt vad det heter, men hennes frisör ska visa upp hudvårdsprodukter. Så blir tvätt imorgon, och så blir det extra pass på jobbet istället för träning.


I'm not afraid Of anything in this world There's nothing you can throw at me That I haven't already heard I'm just trying to find A decent melody A song that I can sing In my own company

Lördagskväll var det kräftskiva i Bengtsfors med förfest hos kusin. Och så roligt jag hade! Var en underbart bra kväll. Förfest med wavin' flag (som jag och Nina kämpade för att få den spelad), vi dansade på en åker, vi gick på en grusväg i de mörkast av skogar, träffade gamla klasskompisar, provade diverse olika solglasögon, dansade, tjatade, skrattade, åt pommes och hamburgare och åkte van.

Några av de mest normala bilder jag har på mobilen från kvällen. Och ja, den bilden på mig, är den mest normala bilden jag har överhuvudtaget på mig själv från lördags. Men måste ju visa upp brillorna, liksom.i had a dream joe

En uppdatering kring vad som sker i mitt liv:.
Jag har numera utemöbler på min balkong, jag har påbörjat Lost säsong 6, jag har bokat bussbiljetter till Trollhättan från lördag till söndag, ska härja med mina DLIK tjejer, det gör fortfarande ont i min mun, jag har jobbat, jag har tränat fotboll, jag har läst i min historiabok, jag har lyckats låsa fast min cykelnyckel i låset, jag ringde pappa som fixade låset åt mig.

Intresseklubben antecknar febrilt


I'll buy you a diamond ring my friend if it makes you feel alright I'll get you anything my friend if it makes you feel alright 'Cause I don't care too much for money money can't buy me love

Projekt "spara ut lugg" är i rullning.


Någon månad sedan


För ca 2 veckor sedan


Idag


blame it on the girls

Idag har jag åkt från mitt ena hem till mitt andra. Från Karlstad till Billingen.
Jag har färgat håret, varit i Bengtsfors och lämnat present och hämtat fina glasögon från Grekland. Jag har ätit pizza och jag har blivit het som smet efter att Emlan har sminkat mig. Nu ska jag hoppa i mina partykläder och fixa min frill, sen är det all in i dimman! Kräftskiva i Bengtsfors med förfest hos kusin.


Could have supported us when we retired bought us a cottage near the countryside

Idag var jag hemma hos Sänna en sväng. Gav henne en födelsedagspresent, hon fyller ju år imorgon och det var även därför jag bakade muffin igår. Jag fick också en födelsedagspresent, lite försenad, men ack vad glad jag blev. Var en kopp/mugg (vad är skillnaden egentligen?) som jag suktat efter ett tag nu, så blev väldigt glad, ska inviga den ikväll.
Sen spelade vi Super Mario på Wii. Och herregud va skoj det var! Även om jag dog för det mesta, så var det sjukt roligt. Vill ha!

Nu ska jag strax ta på mig min nya poncho och cykla till jobbet i härligt sommarregn.
6 timmar till helg.


Her beauty in the moonlight overthrew you She tied you To a kitchen chair She broke your throne she cut your hair And from your lips she drew the Hallelujah

Egentligen har jag väl varit relativt effektiv idag. Tvättat och hängt upp tvätt. Bakat muffins. Läst i min bok om mänskliga nätverk. Fått bord och stolar till min balkong. Provsmakat muffins. Nördat Eddie Izzard på youtube.

Nu är det två timmar kvar till klockan slår fotboll. Innan dess ska jag ha plockat upp alla kläder och verktyg (när man bakar muffins behövs nämligen en hammare) som ligger och skräpar på mitt golv och så ska jag ha lyckats med bedriften att laga middag.

Lugg...


Why are we here What's life all about Is God really real or is there some doubt Well tonight we're going to sort it all out For tonight it's The Meaning of Life

Idag är det den stora tvätta-baka muffins-träna fotbolls-dagen.
Det är alltså detta jag ska sysselsätta mig med idag.

Ville bara meddela det.


Letsgetabitarockin

på lördag ska jag färga håret. Jag hade tänkt göra det här hemma själv, men eftersom mitt hår är så kort så lär jag behöva lite hjälp (så mamma, ha några minuter lediga på lördag).
Men det hjälper ju inte mig just nu, har ju ingen hårfärg längre...man kan se lite skymtar av att det en gång i tiden har varit mörklila. Inte helt okej.
Men då kom jag på den briljanta idéen att bära en huvudbonad. Så fram tills lördag är det jag som bor i kepsen.

Och eftersom jag ser så löjligt snygg ut i en keps, bjuder jag på hela tre bilder. Så snäll är jag.


they said release remote control but we didn't want it on the label

okej, så jag kom inte upp till tvättiden imorse, men det var ju inte så svårt att räkna ut egentligen, somnade inte fören 1 i natt och har drömt sjuka drömmar hela natten. Så var trött när klockan ringde i morse. Så får leta efter en ny tvättid imorgon.

Idag blir det plugg och jobb. Ska läsa som en dåre i historiaboken. Och sen jobba som en dåre med fraktsedlar.the hills are alive with the sound of music

Idag har jag sprungit runt på Bergvik och handlat kläder för pengar jag inte har (vill man vara fin så får plånboken lida pin, som jag brukar säga).
Sedan har jag, Sofia och Molly promenerat runt på Skutberget, hurtiga som få.
Nu har jag ätit scones och ser på Sound of music. En mastodontfilm, så får se hur länge jag orkar se.

Lyckades få tvättid klockan 7 imorgon bitti med, får se hur det går med det.


Your looks intoxicate me Even though your folks hate me There's no one like you Elenore really

Tummen upp:
Det är lördag
Jag hittade mitt pandora-armband
Mitt tandkött ömmar inte längre
Det blir strax tv/spelkväll med
Sanna&Sofia

Tummen ner:
...
...
...
...


Summa summarum: Fin lördag.
And I will always be your soldier

Idag säger vi grattis till världens bästa bror som fyller år idag.
Hela 25 år (läs; halvvägs till 50).

 


Super Trouper beams are gonna blind me But I won't feel blue Like I always do 'Cause somewhere in the crowd there's you

Den 15e oktober kommer Mamma Mia the Musical till LLA och dit ska även jag och Amanda. Biljetterna bokades idag och det kommer bli så bra. Det vet jag. Senast jag var på musikal var...för några år sedan, med mamma på Grease. Man borde ju egentligen gå oftare, musikaler är ju jätteroliga. Det blir en helg med Amanda alltså, och det kan ju inte bli fel.


och så blir det ännu ett inlägg om min mun och dess förmåga att göra mitt liv lite jobbigare

Igår, när jag släckte min lampa, trodde jag att jag skulle få en fredag där jag skulle ringa tandläkaren och höra varför mitt tandkött är ömt, sedan jogga, laga nyttigare och godare mat än vad jag har gjort de senaste och sedan avsluta dagen med att jobba.
Jag hann ringa till tandläkaren, som ville att jag skulle komma in igen och undersökas. Jag var ju i Karlstad så det blev lite komplicerat, ringde då runt till tandläkare i Karlstad, men de hade semester eller inga tider. Jag fick helt enkelt slänga mig på första bästa tåg, åka hemåt och hoppas att det skulle dyka upp en tidigare tid hos tandläkaren i Bfors. Och det fick jag, klockan 11, samtidigt som min buss var framme i Bfors. Något som går min väg i alla fall.
Hos tandläkaren fick jag höra att det var en liten skinbit som jag, uppenbarligen, tuggar på och det leder då till att mitt tandkött bli irriterat. Tandläkaren brände således av min skinbit. Det smakade lagom gott i min mun efter det. Nu ligger jag i mammas och pappas soffa och väntar på att min mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig till Karlstad och mitt jobb. Jag hann inte heller äta frukost hemma och just nu håller bedövningen på att släppa i min mun, vilket innebär att det gör härligt ont just nu, vilket i sin tur innebär att jag inte kan äta. För att sammanfatta; jag är hungrig.

Jag har aldrig haft problem med mina tänder, aldrig. Och nu, när det börjar kosta pengar att gå till tandläkaren, ja då blir jag ju såklart deras bästa kund. Två akuttider på två veckor. Härliga tider...


I'm singing in the rain

Hej, jag heter Angelica och har precis cyklat hem från jobbet i regn.


Everything I touched was golden Everything I loved got broken On the Road to Mandalay

Nu är mina sista penicillintabletter borta. Men jag har fortfarande ont i min mun. Det började värka mer igår än vad det gjort på hela veckan. Det är inte okej! Nu blir det skölja munnen som en dåre, för jag vägrar göra om detta.

Nu idag ska jag städa köket! Det är dagens stora plan. Sen är det jobb också.
Rolig dag.
Men måste säga, jobbet är ju faktiskt roligt, på riktigt. Så ska nog överleva.


There's a light over at the Frankenstein Place There's a light burning in the fireplace There's a light light in the darkness of everybody's life

Idag var det stora-städa-köket-dagen, men eftersom jag inte ställde klockan igår, vaknade jag sent och i halvt koma. Så nya tag imorgon!
Idag börjar även arbetsveckan, har fått höra att det inte är lika slappt som förra veckan, men ska nog överleva ändå.
Nu ska jag äta brunch i form av scones. Inte helt fel.


Hot patootie bless my soul I really love that rock 'n' roll

Idag har jag och Sänna sprungit runt på stan, träffade Sofia lite här och var på stan när hon höll på att dela ut flyers. Jag var på jakt efter present till bror, men kom hem med saker till mig själv. Bra gjort Angelica. Det är någon persmäss eller vad det nu heter på stan och i ett av stånden fick man glass. Landskapsglass tror jag det hette, det var tre kulor, jordgubbssorbet, messmörglass och knäckebrödsglass. Jordgubben var godast och jag var en aning skeptisk till knäcke och messmörglassen, men det var faktiskt helt okej gott.


My momma made me join the hygiene squad The money's bad and the hours are odd They make me work double And they make me work hard

Vaknade klockan 9 av ett sms från bror, "Vamos ala playa!!", han och Sabina är ju på Rhodos. Vissa har det bra. Somnade om direkt, vaknade av alarmet halv 10, stängde av och somnade om direkt och vaknade halv 11. Jag är så trött, men bara två dagar kvar med penicillin.

Idag ska jag ner på stan, leta födelsedagspresent till tidigare nämnda bror, Sänna ska med också.

Igår var det den första fotbollsträningen för mig på flera månader, hade inte tränat sedan maj. Så det kändes i benen, konditionen och överallt. Idag är det att gå på't igen, inget jobb idag heller så det blir träning.

Jobb blir istället onsdag,torsdag,fredag. Jobbar varje fredag hela augusti. Men då kan jag ju vara med på fotbollsträningar i alla fall. Gäller att prioritera. Så kommer inte bli alltför många resor hem i Augusti.