me and my drum

Imorgon är det den 1:a december och jag har ingen chokladkalender! Hur gick det till? Måste köpa en ikväll efter jobbet. Jag kommer även gå upp lite tidigare än vanligt och se det första avsnittet av årets julkalender. Jag ser alltid det första och bestämmer utifrån det om det är något att ha eller ej.

Men kommer oavsett köra på Mysteriet på Greveholm i år. Förra året körde jag på Sune's jul. Nostalgi.



Give yourself over to absolute pleasure

Fick ner ensam hemma 2, en film jag inte sätt på länge, när man inte kan se El Clasico, så måste man se på något annat. Och sen var självaste Frank-n-Furter med också, och då kan det inte bli fel.

Hittade ingen gran, för jag hade ju hittat en på internet, på rusta, men rusta finns ju inte i stan, så får dra mig ut till våxnäs i helgen. Hade sällskap av Sofia i stan idag, himla trevligt.

Denna vecka blir det skola och jobb. Som vanligt alltså.


Come they told me pa rum pum pum pum A new born King to see pa rum pum pum pum

Nu har jag advent.




Sailors fighting in the dance hall

Kom till Karlstad idag, efter en snöig och rolig helg i Billingen. Var lite besviken dock när jag kom hem, det är ju ytterst lite snö här. Nåja, det är i alla fall vitt ute, jag ska inte klaga.

Ska snart iväg till skolan, sista delkursen börjar idag. Handlar väl om krig, som de mesta inom historia.

Sen ska jag härja på stan, ska köpa adventsljusstakar och en julgran. Tidig? Jo men that's how I roll. Förra året hade jag julgran sedan den 1a dec. Vet inte om jag faktisk ska sätta upp den direkt eller om jag har den i garderoben ett tag. Får se. Men i år ska jag ha en stor, eller, ja större än den lilla buske jag hade förra året. Störra lya, större julgran.


Saturday night I feel the air














the sweet escape

Tentan gick inge bra. Hemtentan blev inge bra. Det krävs ett mindre julmirakel för att detta ska gå vägen.

Nu är jag rastlös och väntar på att mamma och pappa ska komma till stan. Eller ja, till ikea, jag ska möta upp dem där, och sen ska vi åka mot Dalsland.

Det är så ovanligt att inte behöva plugga på något, känns så fel att jag inte gör det. Men så ska jag ha det hela helgen. Inget plugg what so ever. Jag ska istället våldgästa bror, se på när Långed spelar match mot Långed. Bli sminkad av Emlan och sedan fira Emlan som fyller 22 år, vi ska på hc och se Sator.

Nu ska jag inte göra något vettigt alls. Bara för att jag kan. Och vill.


love today

Jag sov dåligt i natt, vaknade hela tiden av att jag trodde att jag hade försovit mig, vem lägger en tenta klockan 8 på morgonen? Dumt.

Nåja. Det är väl bara att få den gjord och sedan ta helg. En helg som ska spenderas lite här och där i Dalsland.

Nu går vi och skriver ett U.

Wiihoo.


I'm Going Slightly Mad

hur min dag har sett ut:



hur min kväll ser ut:


(har fortfarande inte flyttat på julklappen, därav en till svart ruta)


I've got to break free God knows God knows I want to break free

Igår var det 19 år sedan Freddie Mercury dog, eftersom jag alltid är lite efter, utser jag denna dagen till en Queen-dag.


I feel it in my fingers I feel it in my toes Christmas is all around me and so the feeling grows

efter 7 timmars plugg på uni sitter jag nu och ser på Love Actually och äter Geisha. Det tycker jag att jag förtjänar.


that would really be a breakthru

Ett kapitel i bibeln (läs; historieboken, alltså ingen riktig bibel, ska vara mer tydlig framöver, vissa tror att jag sitter och läser en riktig bibel på dagarna) har jag börjat dagen med. Om en timme ska jag till uni och hänga med gruppen och läsa lite mer efter det. Ska plugga hela dagen fram till klockan slår 19:00, då ger jag mig själv ledigt för lite Love Actually. Så det så.


"bibeln"


Save our souls we're splitting atoms Go tell Eve and go tell Adam

Har läst i bibeln sedan min klocka ringde i morse. Jag är trött och hostar ut mina lungor var 5e minut. Att bli sjuk under tentaveckan är väl det bästa. När inte hjärnan längre fokuserar på det som läses, ja då är det dags för en paus.

Funderar på vem fan Lanvin är och lyssnar på Take That's nya album och det är ju helt okej bra måste jag säga, i alla fall de låtar jag än så länge har hört. Kanske ska lägga till den i önskelistan som ska skickas iväg snart.

Ska hoppa in i duschen, laga mat, läsa om reformer och sen drar vi till jobbet.

Ge mig fredag klockan 13:00 nu tack. Och gärna ett G. Även om det känns avlägset. Jävligt avlägset.


These are the days When you wish your bed was already made t's just another manic Monday

jag börjar bli förkyld.
jag har skrivit en sida till på hemtentan.
jag har handlat mat.
jag har läst om franska revolutionen.
jag har städat.
jag har lagat mat.
jag har läst onödigt mycket bloggar.
jag ska snart åka och jobba.

Vilken underbart produktiv dag.


Don't Fucking Tell Me What To Do

Försöker vända tillbaka dygnet, går man upp klockan 15 på en söndag så blir dygnsrytmen en aning rubbad. Nu är jag trött. Ska skriva hemtenta och sen läsa läsa läsa och sen avslutar vi dagen med jobb jobb.

Underbar start på veckan.
Verkligen.


sunday bloody sunday

Igår var det skoj, tills det spårade ut. Har mig själv att skylla. Idag är jag död, eller ja, nu är jag väl bara halvdöd. Går sakta men säker uppåt. Ska tvätta strax och försöka skriva hemtenta. Det är inte lätt att plugga när man bara vill hänga i soffan och se på Love Actually.


but i shot a man in reno just to watch him die

Jag har nu lyckats få ner drygt en till sida på min hemtenta. Har utvecklat de två frågor som jag var sisådär halvklara med. Jag börjar närma mig. Sen måste man ju råplugga för salstentan också. Men det gör jag inte nu. För jag har suttit på mina obekväma köksstolar (eller jag har ju bara suttit på en) i ca 3 timmar nu och jag är trött i ryggen. Nu förtjänar jag middag och fest. Först middag. Sen fest. Så det så.


all i want for christmas

Ett försök till att göra det mer juligt i lyan.


hade en julklapp på bordet, därav den svarta rutan.


let is snow let it snow let it snow

Blev nästan lite blind när jag drog upp persiennerna idag. Det var alldeles för vitt ute för mina nyvakna ögon. Men vitt är bra, jag ska sätta upp mina röda julgardiner idag nämligen. Julkänsla på högnivå alltså.

Sen ska jag plugga hela dagen. Skriva hemtenta. Och ikväll är det festligheter med Anna.


Pretty pretty please don't you ever ever feel Like you're less than fuckin' perfect

Idag var det fredag på jobbet. Och det märktes. Jag skrattade så jag grät, vi hade ingen stress och allt flöt på bra.

och så klart så var det fredagsmys med riskakor och godis.



Sen målade vi de hus vi växte upp i. Mitt bidrag:


it's friday i'm in

Igår vart det biljard. Vi blev bara tre stycken, men det var trevligt ändå. Vi spelde en mot en, det gick sådär bra för mig. Vann en match, det gjorde iofs Pelle också, så vi kom på delad andraplats och Julie dominerade totalt och vann 4 gånger.
Sen var det BK och en del prat om allt möjligt innan det var dags för hemfärd. Riktigt trevlig kväll.

Idag har jag pluggat alldeles för lite, jag är trött och hungrig, och jag mår illa. Om två timmar ska jag jobba. Jag gillar inte denna fredagen speciellt mycket.


so try to catch me if you can

Igår var det en lång dag på jobbet. Kom hem vid halv 11 och till min stora glädje hade min lägenhet fått tillbaka sin normala temperatur.

Idag var det föreläsning och sen stannade jag kvar på skolan i ca 2 timmar och läste om upplysningen och sånt tjaffs. Kom hem, somnade direkt och vaknade till liv för ca 15 minuter sedan. Ska snart ner mot affären för att få något att äta, innan det blir plugga igen.

Ikväll är det biljard med studiegruppen. Dags för revansch!


and if i stay it will be double

jag har fått svar på varför min lya leker bastu. Det var något med en värmemotor eller något sånt som hade gått sönder vilket leder till att vissa lägenheter får allt varm vatten i sina rör och lägenheterna blir då varma, medan vissa andra lägenheter inte får något alls och leker igloo.

Känns lite skumt att jag sitter med fönster och balkongdörr öppen medan vissa andra i samma hus sitter och huttrar.

Nu blir det jobb.


the past is over and the future's far away

jag är så trött att mina ögon svider och tåras. Jag skulle vilja ge mig ut på en promenad. Få lite friskt luft och vakna till liv innan det är dags att stänga in mig på jobbet framför två datorskärmar. Men jag måste även plugga. Läsa bibeln. Men tror inget kommer fastna ändå så trött som jag är nu. Blir en kort promenad, två varv på Gubbholmen kanske och sen läsa innan jobbet.


so much for my happy ending

Inom loppet på tre (!) dagar har jag felanmält min lya två gånger. Först i måndags för rören i badrummet och idag för värmen i badrummet. Eller ja, värmen i hela lyan egentligen, men badrummet är värst. Det är så sjukt varmt. Jag kunde inte sova hemma igår, fick smått panik av värmen, så ringde och väckte halva telefonboken. Eller ja, jag ringde Sofia och Sanna. Jag fick sova hos Sofia, eller ja, jag fick sova hos bägge, men det är en aning närmare till Sofia. Snälla vänner jag har. Sofia räddade mig. Så sov på hennes soffa i hopp om att värmen skulle försvinna under natten då jag stängde av alla element och öppnade fönstret. Men kom hem i morse och det var lika varmt. Nu sitter jag med balkongdörren på vid gavel. Tur att jag inte ska hänga för mycket i lyan idag. Skola och sen jobb. Och hoppas att de kommer idag och fixar det så jag kan sova hemma.

Det är dagar som denna jag saknar Igloon.


I can't contain how I feel When your love shines down on me

Idag använde jag mitt badkar som ett badkar för första gången. Jag badade alltså. Låg och läste om Sveriges befolkning. Hade i en duschcreme, som var för barn, som luktade tutti frutti. Fick av mamma. Men det blev skum och det luktade gott. Så varför inte använda det? Även om det innebär att man går runt och luktar barn.


Who Wants To Live Forever

Idag har jag varken jobb eller skola. Ovanligt.
Jag ska då ta tag i en massvis med saker.
Jag ska snart iväg på en löptur. Plugga järnet. Handla hårfärg. Färga håret. Baka bröd. Städa.

Man kan ju inget annat än att älska lediga dagar.

Och nu kom en handyman som ska fixa mitt badrum. Fin start på dagen.


The morning isn't far away We've got a reason to keep holding on Tomorrow has become today

På allmän begäran (nåja) kommer här min nya frill.
Svartvitt för att min hårfärg är inte att leka med.


God save the Queen she ain't no human being

veckans planer:

plugga och jobba.

Livin' life and lovin' it


You gotta stand up straight carry your own weight 'Cause tears are going nowhere baby

Igår var jag hemma hos Emlan och hade lördagsmys med henne, chips och geisha. Jag fick även leka lite med hennes pappas Ipad. Jag skrattade väldans mycket. Vi började se på American History X, upptäckte sedan att de bara var halva filmen som var inspelad, vi började se på The Day After Tomorrow, men även den var halv. Varför se hela filmer när man kan se halva? Sen satt vi mest och tjatade.

Trevligt värre.

Idag har det varit plugg, eller ja, försök till plugg i alla fall. Förstår inte ens frågorna jag ska besvara. Det kommer gå bra på onsdag.

Snart kommer Andreas och Sabina och vi ska äta födelsedag/fars dag middag. Inte fel någonstans. Och innan det är dags att åka tillbaka till Ktown blir det innebandy.



Left & Right In The Dark

Jag är trött tröttare angelica. Råkade somna i soffan en liten sväng förut. Jag har dock fått en del gjort idag. Klippt mig, försökte få en bild på nya frillen, men det gick sådär. Jag har hängt med Andreas och Sabina en stund. Läst om Sveriges ekonomiska historia. Varit hos farmor och farfar och nu sitter jag i soffan med mamma. Tror det blir tacos lite senare och sen ska jag ner till Emlan.

En helt okej lördag måste jag påstå.


oh lord make me pure

När man går upp 05:45 på en lördag krävs det en bra start på dagen. Jag börjar min med en jävla massa RW videos. 07:00 går mitt tåg mot Åmål och Billingen. Hemma ska jag klippa mig, fira mamma, fira pappa, dricka julmust med emlan, plugga och se på innebandy. Sen hinner jag förhoppningsvis med att träffa Madde också. So much to do, so little time.


i'm afraid of americans i'm afraid of the world

Imorgon ska jag klippa mig, och som det behövs. Ser ut som att jag har en svamp på huvudet. Så idag varvar jag tentaplugg med att googla frillor. Har fastnat lite extra för denna.


"...and I've just finished my milk"


But did you hear us when we mentioned We're from another dimension

Sitter och äter nybakt bröd med ost, dricker oboy, lyssnar på The Clash, skriver hemtenta och Sofia skickar obscena bilder på msn. En helt vanlig torsdagkväll.

Och jag måste påpeka, att mitt bröd blev helt vansinnigt gott. Om nu någon trodde något annat.


mama can you see me now trying to get through some how

Har varit på uni sedan ca klockan 12. Har sedan dess hunnit med att beställa Mysteriet på Greveholm, jag bojkottar årets julkalender, jag har skickat in lägenhetsnr till skatteverket, jag har pratat med mamma och bror, msnat och facebookat och twittrat och nu bloggat. Jag har fört över lite pengar på mitt konto, jag har bokat tågbiljett hem på söndag och planerat min helg lite mer.

Och just de ja. Jag har skrivit lite tenta. Och lyckats valt fråga nr 3. Men så klart har jag inte de böckerna jag behöver här med mig för att besvara på den frågan. Smart jag är. Blir att plugga när jag kommer hem.

Nu ska jag försöka skriva lite mer innan det blir stan och spendera pengar.


topp 5 brittiska komedier

  1. Monty Python's Flying Circus.
    Utan tvekan världens bästa serie. Alla kategorier. Det var relativt nyligen jag upptäckte serien, har alltid nördat filmerna innan. Men serien, den är så skruvad, random, underlig och framförallt är den så himla poänglös och helt underbar. Om jag någonsin känner mig lite nere eller allmänt seg, då är det bara att sätta på lite Monty, speciellt säsong 2 ("Nobody expects the Spanish Inquisition"), och sen känns livet bra igen. John, Micheal, Eric, Terry, Graham och Terry är komedins grundare. Punkt!

  2. Little Britain
    Underbara Little Britain. En av de få serier jag har följt slaviskt under veckorna när de sändes. Aldrig förr har jag älskat SVT så mycket. Även detta är så himla skruvat och underbart underligt. Och jag gillar catch phrases, och om det är något Little Britain, så är det just catch phrases ("I'm the only gay in the village"). Sen har de så gott som samma karaktärer genom alla säsonger, vilket jag verkligen gillar, menar, man kan ju inget annat än att älska Daffyd, Vicky, Emily eller Mr Mann.

  3. The IT Crowd
    Detta är en väldigt ny serie för mig. Har bara vetat om den i någon månad. Men vilken favorit det har blivit. Det var längesedan jag skrattade så mycket och så högt när jag sett på en serie i min ensamhet. Kan ha varit årets bästa tv-upptäckt. Jo det måste vara årets bästa upptäckt. Ja det är det. Den är inte underlig på samma sätt som Monty eller Little, men den är underbart underlig på sitt egna nördiga sätt. Jag kan knappt vänta tills boxarna släpps i Sverige. Och jag hoppas innerligt att nya säsonger är på ingång, hörde ett rykte om det från Frida. Så hoppas hoppas!

  4. Mighty Boosh
    Jag upptäckte Mighty Boosh för ca ett år sedan, under en tentanatt i Igloon tack vare Frida. Och det är så sjukt underbart bra. Låtar. Karaktärer. Flygande mattor. Monster. Äventyr. Talande kokosnötter. Ja listan kan göras lång. Vince och Howard. Bästa paret på tv. Man kan inte bestämma sig om vem man gillar mest, för man gillar dem båda, på helt skilda sätt. De är så olika och det är så underbart.

  5. Coupling
    Jag gillar att förklara Coupling som en blandning av Vänner och Sex and the city. Typ. För det är det ju inte riktigt egentligen. Men lite. Men det är skillnad på Coupling mot de andra seriena på denna lista. För denna är mer normal. Inga utklädnader, inget underligt så. Men det är riktigt riktigt roligt. Dialogerna. Idéerna (framför allt från Jeff) är klockrena. Och Jeff. Han gör serien. Underbara Jeff Murdock.


    Bubblare:
    Pang i Bygget
    Grandma's House
    Absolutely Fabulous
    The Office
    Snuff Box




Who the fuck anyway wants a christmas tree

Jag har stirrat på mitt worddokument med namnet "hemtenta" i tre timmar nu (okej då, har stirrat på lite andra saker också). Nu är jag trött och mina ögon svider. Jag behöver skriva mer. Jag måste skriva mer.

Vill bara hem och städa (lite sorgligt att man längtar till att städa, hur tråkigt har man inte då?). Jag får ju besök av tre spexiga damer ikväll. Och jag kan inte släppa in dem till det kaos jag kallar hem för tillfället.



Peace on Earth can it be Years from now perhaps we'll see See the day of glory

Idag är min första dag med julmusik. Man ska vara ute i god tid.
Och den allra första låten som jag spelade var såklart favoriten:
Little Drummer Boy / Peace on earth med David Bowie & Bing Crosby


But why should I be so sad The hours are good And the money's not bad

Nej nu har jag varit lite väl negativ de senaste. Piggar upp mig själv med lite Snuff Box.


baby i hate days like this

Jag vill ha december nu. Eller jag vill ha lördag 27e november om  jag ska vara specifik. Då är tentorna inlämnade och jag ska ha en lördag i lugn och ro. Kanske åka hemåt om det passar. November är en stressmånad utan dess like. Två tentor, ett litteraturseminarium, snitt tre arbetspass och två föreläsningar i veckan och sen vill man hinna med att ha ett socialt liv också och träna och åka hem. Jag ska hemåt i helgen. En kort visit. Fira mamma och pappa, klippa mig, hänga med trevligt folk och plugga.

November är stressigt. Och idag är det snöstorm. Eller ja, det snöar knappt, men det blåser iskallt verkligen. Nu ska jag skriva mer om reconquistan. Himla spännande. Hemtentan SKA bli klar senast fredag, så har jag exakt två veckor på mig att råplugga inför salstentan.


on the radio

I lördags på innebandycupen kände jag igen en kille från ett utav de andra lagen. Och jag kom inte på vart jag hade sett honom förut, men jag visste att jag hade gjort det. Gav till slut upp och accepterade att jag inte skulle komma på vart jag hade sett honom förr. Men idag kom jag på det. Eller ja, jag såg det. Han går i min klass. Jag har, som alltid, bra koll...




So baby please kill me Oh baby don't kill me

En föreläsning mellan 8-12. Sjuk huvudvärk. Hemtenta. Sen avslutas dagen med jobb.

Härlig start på veckan.
Verkligen.


have you met miss jones

Ikväll bojkottar jag mtvgalan, är otroligt ointresserad. Jag ska se Bridget Jones. Jag blev så glad när jag såg att den visas ikväll, har velat se den länge nu.

Ville bara skriva något så att jag fick lite tid att gå. Har det lite små tråkigt just nu.


But we'll raise our swords high when our day comes You thought it was gold but it was bronze

Efter tre avsnitt av Snuff Box kan jag konstatera att de är en av de mest underliga serier jag sett. Och jag gillar't. Underlig brittisk humor är det bästa.
Någon gång ska jag göra en lista av de brittiska humorprogram som jag anser är de allra bästa. Bara för att jag kan. Och vill.


So i guess it's goodbye now it's over Nothing much changed we're just older But if i see you again back in detox Put my remains in my snuff box

Det vore väl toppen om hemtentor skrev sig själva?

Det tycker i alla fall jag.



I can't be in love if it's plastic To live on my own just seems tragic

Igår var det innebandy hela dagen. För mitt lag gick det inte så speciellt bra, men det gick bättre för det andra Cougars laget, de blev trea. Och det är ju inte fy skam.

Igår kväll tog jag det sjukt lugnt, hängde på youtube och åt kladdkaka. Denna vecka har tagit död på min energi. Så en lugn lördagskväll behövdes. Och i veckan går vi på't igen. Lite mindre jobb dock, men desto mer i skolan.

Idag blir det hemtenta och tvätt, om jag får någon tvättid det vill säga. Ska ut och springa en sväng först. Har inte ont i mitt bröst längre och då känns det inte obehagligt att springa. Så nu är det bara att köra på så jag kan ge mig på milen snart igen.

Jag har sett klart på alla säsonger av IT Crowd, så nu är jag på jakt efter en ny serie, tror denna kommer bli bra. Har den snart på datorn. Snuff Box med nya favoriten Matt Berry. Det ska min söndagskväll bestå av.


Where cities come together To hate each other in the name of sport

Idag ska jag greppa tag i innebandyklubban för första gången på 2 år. Cupen guldklubban går av stapeln idag.
Hepp pepp.


I been running Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday Runnin Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday what have i done

En sida på hemtentan är nu skriven. Men jag måste fylla ut den som bara den. Vet inte riktigt hur bara. Och sen är det ju två frågor till efter det. Ljuvligt.

Känner mig sjuk, kroppen är trött och vill sova, halsen gör ont och vill ha varm oboy, huvudet dunkar och vill ha alvedon. Inte helt optimalt med tanke på att det ska spelas innebandy imorgon. Guldklubban.

Igår jobbade vi inte över på jobbet. Första gången hela veckan vi fick gå hem vid 21 tiden. Inte mig emot. Hoppas på en favorit i repris idag.

Ska försöka få ner lite mer smarta ord på tentan sen ska jag duscha och göra mig någorlunda fräsch och sedan blir de affären, jag gjorde kycklingsallad igår och min vitlöksdressing tog slut. Jag kan inte äta sallad om salladen smakar sallad. Så jag brukar dränka den i vitlöksdressing. Allt blir bättre med vitlök.


Hemmagjord sushi från sthlm när jag och Victor lekte kockar.


You think you're better you're better than me

Plugga. Städa. Jobba.
Och ute skiner solen
Underbar dag.


I Guess That's Why They Call It The Blues

Nu har jag precis avslutat ett samtal med min tränare. Jag har även avslutat en stor del av mitt liv, jag har slutat spela fotboll...Jag har alltid spelat fotboll, så länge jag kan minnas. Det var inte för att jag inte älskar det eller för att jag inte trivs i RIK, för det gör jag. Men min tid räcker inte till. Tanken på att fotbollen skulle dra igång igen gjorde mig mer stressad än glad. Jag är stressad när jag har tid till att träna och jag får dåligt samvete när jag inte kan träna, vilket är jävligt ofta med tanke på mina arbetstider. Och nu ska RIK upp i trean, vilket innebär att man måste verkligen ge 100% varje träning, och det kan inte jag. Jag kan inte fokusera på fotbollen när jag tränar, tänker på allt annat som jag borde göra. Jag kommer börja spela igen när jag har mer tid över på kvällarna, när det blir vet jag inte riktigt. Men inte i år i alla fall. Jag ska prioritera skolan och jobbet. Men jag ska träna, gym och löpning. Det är bättre med egna tider som jag bestämmer själv. Men jag kommer sakna att vara med i ett lag. Det kommer jag sakna allra mest. Laget.


live and let die

Jag blev så nöjd med mig själv när jag hade skrivit en början på en av de frågor jag ska besvara på hemtentan att jag beställde en klipptid. I Åmål hos Marit. Det var längesedan jag klippte mig hos henne, så det ska bli underbart. Jag ska även åka hemåt då, mamma fyller år och så är det farsdag. Så kommer spendera ca ett helt dygn hemma i Billingen. Och som jag brukar säga, ett dygn i Billingen är bättre än inget dygn i Billingen.


You Could Have It So Much Better

Vilken kväll det var på jobbet.
Jag kom dit klockan 17:00, men jag fick inte igång en dator, eller ja, jag fick inte igång det program jag behövde för att kunna arbeta. Det nya programmet alltså. Jag satt i tre (!) timmar och inte hade något att göra, förutom att äta godis. Fick till slut en dator, en liten sliten sak nere i ett hörn, jag såg ut som ett litet utmobbat offer. Klockan 21:00 blev en fungerade dator ledig och jag fick komma tillbaka till de andra. Sällskap. Blev inte så sent som 1, var istället hemma vid 23:00.


Satt långt ifrån alla andra.
Och jag som var sällskapssjuk...


i am electro boy i am electro girl

En sak som jag upptäckte i helgen,
Stockholm är ju fint.


Random Acts Of Kindness

Har precis kommit hem från Stockholm. Haft en underbar helg. Jag och kusinbarnen åkte tåg helt själva och det gick ju hur bra som helst, Svarte Petter och målarbok hade vi som underhållning.

Det känns ensamt i min lya nu, gick från att vara i ett hus med 5-6 andra personer, varvav två barn, och nu sitter jag ensam i en liten lägenhet. Men ska jobba extra idag, så ska göra middag och spåna på hemtentan innan dess.

Denna månad kommer inte vara helt okej.
Mer jobb än vanligt och två tentor. En hemtenta och en salstenta. Och så börjar fotbollen. Hej då det jag kallar liv.
Så det var nödvändigt med en minisemester.

Jag är redan helt slutkörd, vet inte hur det kommer gå att jobba, och sen finns det en chans att vi kan bli kvar på jobbet tills 01:00 i natt, eftersom vi börjar med ett nytt program idag. Hurra.