all i want to do is

Jag har det toppen i Stockholm.
Än så länge har jag gjort och smaka på Sushi, spelat COD,  spelat nintendo Wii, lagt pussel, målat, åkt runt i Täby, åkt runt i stan, varit på radioinspelning och sett Bo Kaspers Orkester, varit inne i Svt's reception och shop, jag har handlat kläder och mössor, sett hyrfilm och varit på bio, varit på en halloweenfest på en lågstadieskola och sett Alex Schulman och hans otroligt söta Charlie. IRL.

Man hinner med mycket i huvudstaden. ¨

Nu jobbar kusin Sua och de andra sover. Jag ser på Oceans 13, ska nog sova jag med nu tror jag. Sjukt trött. Och imorgon väntar ännu en spexig dag.


ring of fire

Nu drar jag till Stockholm för att hälsa på kusin Sua och hennes fina familj. Torsdag till måndag, en minisemester. Inte fel alls.


A-Charlie come a-Charlie come A-bubble gum Charlie Burstin' your bubble like a Hubba Bubba nightmare

Idag har det varit full rulle.
Skola mellan 8-12, inte för att jag hängde med speciellt bra, var så seg i huvudet, min bror piggade dock upp mig genom att bomba mig med skämt. Så timmarna gick fort ändå.
Sedan åkte jag ner till stan och lekte fotograf med Sofia och sedan begav jag mig ut på en shoppingtur, blev ett par skor och en tröja. Jag blev nöjd. Och sen avslutades dagen med jobb. Och som vi jobbade. Var bara jag och Anna vid vårt bord idag, så vi hade att göra.

Nu har jag packat klart inför min tripp till Stockholm, har diskat och klippt av lite hår runt örat, passade även på att klippa mig i örat, varför inte liksom, när man ändå är där och klipper.

Nu ser jag på Mighty Boosh. Har hamnat i en Mighty period. Var hemma hos Frida i måndags och såg på filmen Bunny and the bull. Och jag gillade den, menar, jag tänker fortfarande på den och jag gillar filmer som man tänker på efter man sett den.


Don't be fancy just get dancey

Ny hårfärg på g. Jag är glad. Och snygg...


Highly suspicious where was I last night Seek and you shall find

Det gick inte helt okej på seminariet idag. När jag väl kom på något smart att säga, så hann så klart någon annan före med det, min hals började sticka och jag hostade varannan minut, sedan kom även en härlig huvudvärk.

Take That kommer inte till Sverige, de ska dock till Danmark. Himla dumt.

Nu måste jag städa och diska innan jobbet.

Men jag lunchade med Sänna på Subway, något roligt som hände denna förmiddag i alla fall.

Får hoppas det blir en rolig dag på jobbet, det brukar ju bli det, skratta tills man gråter är inte helt fel.


"FATHEEEEEEEEEEEEEEEER!"

Idag blir det många inlägg. Det blir lätt så när man pluggar.

Men jag måste helt enkelt dela med mig av ett klipp från The It Crowd. Jag har redan twittrat om den, men den måste upp på bloggen också, för så bra är den.

Den bästa scenen so far. Kan se på den och skratta om och om igen. Jag älskar att den är så himla random.


Standing on the edge of forever At the start of whatever Shouting love at the world

Det går rykten om att Take That ska ut på turné. Om det är sant så väger det upp för att jag missade Biffy och John C. Inte för att jag är et TT fan precis, men jag är RW besatt och sen är ju deras nya singel veckans låt för mig. De måste till Sverige och jag måste se dem.


Although no one understood we were holding back the flood Learning how to dance the rain

Idag är det en solig och skön höstdag.
Den ska jag spendera inne i min lya och lite i tvättstugan.

På torsdag morgon åker jag till Stockholm, så rena kläder vore ju inte helt fel. Så nu tvättas det.

Jag ska läsa om korståg och sen ska jag börja med hemtentan. Den ska inte vara inne förrän om en månad, men eftersom vi även har en salstenta om en månad (hemtentan ska vara inlämnad på salstentadagen) så måste jag vara ute i god tid med denna så man kan fokusera på salstentan några veckor i förväg.

Men som sagt, Stockholm. Jag vet ett ställe jag vill besöka när jag är där. Östasiatiska museet. Får se vad kusin säger om det. Åker på torsdag och kommer hem måndag. En lång helg. Och jag får sällskap på tåget hem i form av två kusinbarn. Är det svårt att underhålla en 7 åring och en 5 åring på en tågresa som tar 3 timmar?



don't dream it be it

Titta vad som väntade på mig när jag kom hem till lyan i morse.

Det gjorde mig glad.

"I hope it doesn't sound arrogant, when I say that I am the greatest man in the world!"

Nu har jag samtalat lite med min kurskollega och kommit fram till att man inte ska lämna in några svar eller så, vi ska ju bara diskutera, så jag kör på det jag har typ och så får jag väl utveckla svaren under diskussionen.

Nu blir det The It Crowd!


We were holding back the flood they said we’d never dance again

Idag har jag inte gjort det jag borde. Jag vet att jag borde skriva om korståg, men det gör jag inte. Istället går jag på tipspromenader, kör bil, äter mat, ser på Robinson (där min chef är en av jokrarna!), lyssnar på musik och funderar på när jag ska sätta igång med dagens The It Crowd maraton.

Men nu har jag tagit mig i kragen. Jag sitter inne i det varma vardagsrummet hos mor och far och lyssnar på pluggmusik och ska få mer skrivet nu på alla punkter. Pepp pepp.



Coffee Tea And Sympathy

Jag sitter i soffan med mitt korstågshäfte i knäet. Det går långsamt. Och hur roligt är det det då, sitta på en lördag och skriva om korståg och död och källor och tjaffs. Men om ca en timme ska jag och fika med Sofia. Det kommer inte bli fel. Sen ska jag nörda The It Crowd. Jag är helt besatt. Ingen gör brittisk humor som britterna.


Don't ask me to explain again I can't lie to my heart and I

Idag har jag varit på Nygård i Bengtsfors. Det är alltså vårdcentralen. Jag har kommit fram till att varje gång jag är hemma (typ) är jag på Nygård. Är det inte tandläkaren så är det doktorn. Idag var jag alltså hos doktorn, eftersom jag har haft ont i musklerna kring hjärtat de senaste och med tanke på att jag är paranoid, ville jag höra från en doktor som undersökt mig att allt är ok, till skillnad från att höra det från en tant i en telefon. Hur som helst. Det var inget fel på mitt hjärta, även om ekg:t visade en "störning"... eh? Men det var visst ingen fara med det med tanke på hur mina andra testresultat såg ut. Så får väl lita på doktorn. Och jag gillade honom, jag förstod honom. Bara det är ju en fördel.

Nu ska jag försöka mig på att plugga, sedan ska jag, mamma och Andreas till badhuset. Jag tycker personligen att badhus borde stängas under vinterhalvåret. Det är ingen bikinisäsong då! Men jag fick order om att åka med. Får väl vara blekast i poolen antar jag.


i mean every word i dont mean a single one of them

Nu har jag städat bort resterna från gårdagens filmkväll. Blev Shrek 3. Gillar att mina vänner tycker om animerat lika mycket som jag gör.

Nu håller jag på att packa, ska nämligen åka hem idag. Pappa kommer och hämtar mig efter jobbet och sedan är det Billingsfors fram till söndag.


Microwave yourself today Save you for a rainy day

Det går rykten om att det ska komma snö snart. Det blåser redan iskalla vindar. Jag fick nog av min skinnjacka, jag skulle inte överleva en vinter till i den. Så jag gick ner på stan och köpte en riktig vinterjacka. Nu är jag redo för vintern!


Baby I gotta know Are we gonna make it Lay you down beside me tonight And do whatever you feel

Idag är jag för övrigt besatt av denna:


you know i'm no good

Tog en lång och härlig sovmorgon, men nu är det på tiden att ta tag i dagen.
Ska börja läsa om korstågen inför ett litteraturseminarium nästa vecka.
Måste diska.
Sen kommer Sofia över på mat och som den sanna mästerkock jag är, bjuds det på spagetti och köttbullar.
Och så avslutar vi dagen med jobb.


And we have come here from very far away Another galaxy a burning star

Hittade gamla bilder och har kommit fram till att min frill har ändrats en aning de senaste åren. Till det bättre hoppas jag...






















meet the stars

Det var riktigt roligt igår. Middag på Glada Ankan, mycket prat och skratt, sedan drog vi hem till Ankan och Robert där förfesten hölls. Det blev lite lekar, vi körde Sista minuten från Doobidoo. Mitt lag kom 2a, ett poäng från 1an, men det var skoj, sedan blev det lite sång och dans innan vi drog mot Tempel för mer sång och dans.

En bra kväll. En rolig kväll.

Idag har jag vart på en joggingtur, en lugn sådan, är lite sliten efter helgen. Ska försöka få lite pluggat sen.


någonting som inte fanns förut

Eftersom jag redan är klar för Ankan och inte ska möta upp Sandra förrän (se mamma, jag lär mig) om en halvtimme, tar jag tillfället i akt och skriver lite om torsdag och fredag.

I torsdags var det fest med min studiegrupp, inte hela gruppen, men vi var 5 från min grupp och Julie från en annan grupp. Vi var på Herrhagen och förfestade, och jag hittade till huset helt själv. Gick helt upp och ner på slumpmässiga gator, men jag hittade i alla fall. Det var himla trevligt på förfesten, vi citerade Monty Python, pratade och jag fick spela två hela låtar med Clash. Sedan hamnade vi på ett biljardställe, jag råkade förstöra lite för mitt lag, som bestod av mig och Julie. Så vi vann alltså inte. Men det var trevligt ändå. Sedan hamnade vi på tempel, jag var inte på danshumör så satt och tjatade hela kvällen.. Hur som helst, trevlig kväll!

Igår var det Mamma Mia med Amanda. Det var verkligen hur bra som helst! Hela fredagen var så klart underbar och det faktum att den avslutades med mat på restaurang och musikal var ju pricken på i:et.

Nu hoppas vi på en minst lika trevlig afton som de två senaste :)


the world should revolve around me

Nu blir det lagfoto, följt av middag på Glada Ankan och sedan fest med Råtorps bästa damlag!


Mamma mia here I go again My my how can I resist you Mamma mia does it show again

Idag har jag och Amanda strosat på stan, gått en mil, handlat chips och godis, gjort isdrink, hävt isdrink och nu gör vi oss iordning inför kvällen.

Blir middag på stan och sedan LLA och Mamma Mia.

Fin fredag



you'll be so high you'll be flying

Ja! Vilken helg detta kommer bli.

Upptäckte nyss att jag klarade tentan!
Ikväll är det fest med studiegruppen!
Imorgon förmiddag kommer Amanda!
Imorgon kväll ska jag och Amanda på Mamma Mia!
På lördag kväll är det middag och lagfest med RIK!
På söndag är det söndag!

Underbart.


children of the revolution

Igår kände jag mig lagom pigg, köpte oboy dark, har inte haft det hemma på väldigt länge. Så gjorde mig varm oboy, bra för svidande halsar liksom, men sen började jag må illa. Gick och la mig och sov 11 timmar, mådde mycket bättre när jag vaknade, men fortfarande lite irriterad i halsen, tog en kopp oboy till frukost och började må illa. Och jag tror nog vi kan se den gemensamma nämnaren till mitt illamående.
Så min stora fundering är nu, varför mår jag illa av oboy?
Och framför allt, borde jag vara orolig?


I hope there's a golden age I pray for my sanity Where we don't have to answer to anyone about anything

Jag har precis sett John C och Arj Barker på Robins. Jag är så bitter över att jag inte kommer få se John C live. Men biljetterna är sjukt dyra för en liten student som mig. Men han måste ju betala sin ex-fru sjuka mängder med pengar, så förstår varför hans biljetter är dyra...

Min förkylning blir inte bättre. Huvudet är tungt, halsen lite irriterad och jag kallsvettas. Mysigt.

Ser på när Sverige krossas av Holland och lyssnar på Robbie.


First they ignore you Then laugh at you and hate you Then they fight you Then you win

Hur man motverkar en förkylning:



O'boy och glass.


Often I won't wake up from a dream You know I love to dream Often I don't stand up for what I believe There's nothing left to believe

När man kommer hem från en lång föreläsning, med alldeles för mycket information, när man är trött och känner sig sjuk med huvudvärk och en svidande hals, när man har disk som måste diskas och mat som handlas. Då är det fint att se ett paket från cdon på hallgolvet. Och när man upptäcker att det är Robbies nya, ja då blir livet helt okej igen.


The music washed away all the hate And society started advancing Every demographic was represented It was a Rainbow Coalition of dancing

Idag sprang jag 10,82 km! Jag sprang alltså en mil! Jag hade som mål att springa en mil utan uppehåll innan den 31a december, men jag klarade det idag.

Jag stannade inte en enda gång och jag fick inte heller skavsår!

Jag är såååå nöjd med mig själv!


it's about to get worse

Uppe med tuppen, jag kunde ha sovit längre, min buss går inte fören om en kvart, och jag har varit klar och redo för skolan i 10 minuter.

Skola idag, tror vi får hemtentan, sen kommer väl salstentan denna vecka också. Inte kul.

Skola två dagar, måndag och tisdag.
Jobb två dagar, onsdag och torsdag.
Och på fredag kommer Amanda.

Det får gärna bli fredag snart. Typ nu.


a boombox is not a toy


We are here for future fun from a planet called Camden We're from another dimension

Väntar på flickorna från Bengan. De blev lite försenade. Så nu sitter jag med en liten drink och ser på Mighty Boosh.
Skål.


I'm petrified I am losing everything Cause I want what you have

Igår såg jag en kändis på stan. Nämligen Magnus Betnér.

Det ska jag leva länge på.

Var bara det jag ville säga.


I'm reaching out are we gonna sink or swim I'm hibernating under your skin

Igår var det ju som sagt afterwork, vi, jag, Anna, Carro, Malin och Saja, var hemma hos Malin och vi spelade "jag har aldrig" innan vi drog mot stan. Väl framme, så splittrades gruppen, jag drog hemåt, var sjukt hungrig och trött. Så drog och köpte en kebabtallrik och åt den framför datorn innan jag däckade.

Men det var en himla trevlig kväll!
Gillar mina kollegor.

Idag blir det också lite festligheter. Bengtsfors eliten kommer till mig. Malin, Nina och Tere. Vi ska göra Karlstad osäkert.

Så nu ska jag städa järnet och sen försöka få lite pluggat också innan jag får besök.

Dagens
låt.


On the floor of Tokyo Or down in London town to go go With the record selection And the mirror's reflection I'm dancing with myself

Hade en skum dröm inatt, drömde att jag var med i en Kalle Anka tidning. Sen när jag vaknade kan jag inte minnas, var jag tecknad eller var Kalle och Knattarna riktiga? Dagens fundering.

Idag är det underbart väder i Karlstad. Synd att man ska behöva hålla sig inne och plugga historia på förmiddagen och sedan jobba under eftermiddagen/kvällen.

Efter jobbet blir det afterwork. En lugn sådan för mig, men att vara lite social är ju inte fel.



And I can't talk in a crowd When I'm alone I'm too loud

Har nu gjort ca 5 frågor av 17. Det går framåt. Jag har dock inte suttit här hela tiden, jag var tvungen att vila lite, mitt huvud är inte min vän just nu. Och snart börjar min tvättid och jag måste tvätta. Inte helt okej.

Allt jag vill är att baka scones och se på Lost. Men jag kan inte baka scones, för att den enda bunke jag äger är full med kyckling/pastasallad. Inte helt okej.

Men jag har bokat biljett till Stockholm. Åker torsdag den 28 oktober och kommer hem måndag 1 november. Missar en föreläsning, men jag sparade sjukt mycket pengar genom att åka på måndagen istället för söndagen och sen får jag ju en extra dag med kusinen och hennes familj, och det är ju inte fel någonstans.

Nu ska jag lägga ner plugget tror jag. Får ändå inget gjort och mitt huvud dunkar.

Bilder från mars när jag var i Stockholm, då tillsammans med Frida & Sanna









Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Pluggspellista på Spotify - check
Bekväma pluggkläder - check
Alla böcker - check
Frågorna - check
Sitter i köket - check

Nu jäklar ska det pluggas.


INTERRUPTING ALL PROGRAMMES THIS IS RADIO CLASH FROM PIRATE SATELLITE ORBITING YOUR LIVING ROOM

Idag är det en såndär dag då jag ska vara duktig. Jag ska träna, städa, tvätta och plugga.

Börjar dagen med en stor frukost och lyssnar på Joe Strummers radioprogram, lyckdes hitta det som podcast på iTunes. Hur underbart?

Om ca en timme ska jag möta upp Fia vid Gubbholmen för några varv.

Sedan blir det alltså att läsa och påbörja svara instuderingsfrågor.

Sen funderar jag på hur det är möjligt att lägenheten blir så stökig så fort?

Och dagen avslutas med tvätt.


Now every cheap hood strikes a bargain with the world And ends up making payments on a sofa or a girl

Denna vecka har jag inga lektioner. Denna vecka läser jag istället ikapp allt de jag inte har läst fram tills nu. Det vill säga alla kapitel i alla böcker jag har, ungefär. Jag har nu läst klart om klerker och bönder i Sverige, ska snart byta bok till bibeln tror jag. Lite mer bilder i den. Lite roligare.

Idag blåser det för övrigt järnet i Karlstad. Känns som om mina fönster ska gå blåsas bort. Ser det lilla smala trädet utanför som i princip ligger i horisontalt läge, hur det fortfarande kan stå upp är för mig en gåta.

Nej. Nu blir det disk och sen blir det historia och för att göra denna onsdag ännu bättre, avslutar vi dagen med jobb.



life has to end, love doesn't

6 år.


hey take me away

Idag saknar jag sommaren och jag saknar Resö.













Världens bästa lilla ö.



The morning sun touched lightly on the eyes of Lucy Jordan In a white suburban bedroom in a white suburban town As she lay there 'neath the covers dreaming of a thousand lovers Till the world turned to orange and the room went spinning round

Idag började dagen med att följa med Sofia ut till Bergvik där hon köpte skor, som vi sedan direkt invigde, eller ja Sofia invigde, i ett löpspår i Färjestad. Molly var med också. Trevlig start på dagen.

Efter det så städade jag, sorterade tvätt, storhandlade mat, bokade tvättid, lagat middag, pluggat, avbokat tvättid, bokat en ny tvättid och nu lyssnar jag på Marianne Faithfull och ska fortsätta mitt pluggande.


I guess he's an xbox and i'm more atari But the way you play your game ain't fair

Igår var jag, Frida, Jessica och Sanna på bio.
Jag älskar att gå på bio, synd att de ska vara så dyrt. Men eftersom man inte kan gå så ofta, blir det ju lite mer speciellt när man väl gör det.
Söndagsbio är ett fint sätt att avsluta veckan på.

Och sen var ju filmen helt underbar också!


Now get this London calling yeah I was there too

Igår var det skoj. Vi kom till Karlstad lite försenat, powerwalk hem till min lya, slängde in sakerna och sprang ner mot bussen. Kom hem till Therese och Cissi (de hade en så fin lägenhet!) där det var singstar och spel. Himla skoj. Sen drog vi ner mot stan, jag hamnade på Koriander en sväng, träffade Frida och flera av de nollor som jag var med och nollade förra året, trevligt. Sen drog jag mot Ankan där Emlan och Sofia var. Velade lite och stod lite väl mycket i kö under kvällen, men kom i alla fall in till Ankan så småningom. Där dansade vi till världens bästa Clash.

Sedan var det den obligatoriska nattmaten, jag drog dock hem då, för jag frös benen av mig.

Fick idag höra att de andra inte kom hem från 7 imorse på grund av diverse saker, men allt har löst sig nu i alla fall. Men det var en trevlig afton.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, hängt på stationen och höll Patric sällskap, nu ska jag snart påbörja uppackning och städning och ikväll är det bio.


and i'm like fuck you

Cee Lo Green - Fuck you


let's spend the night together

Idag gick jag upp alldeles för tidigt för en lördag, men hade mycket att göra innan vi skulle åka till karlstad 16:10.

Jag gick upp, drog ut på en joggintur, när jag springer, de är då jag hatar att bo i Billingen. Jävla backar. Kom i alla fall ut på en 5,5 km tur. Benen hatar mig, men ja, de får man ta.

Jag hälsade på hos farmor och farfar. Och det var lika trevligt som alltid. Satt där och tjatade en stund innan det var dags att gå hem och packa.

Sen bestämdes det att vi inte ska åka 16:10 utan 17:45 istället. Så fick lite extra timmar på mig att dona. Inte mig emot egentligen. Nu är jag typ klar med allt. Sitter och väntar på mamma och pappa, får se om de hinner komma hem innan jag traskar ner mot bussen.

Men nu blir det alltså Karlstad igen.
Jävla farande.


gonna ride my bike until i get home

Jag hade tänkt vara hemma mellan torsdag till måndagkväll och sedan åka tillbaka till Karlstad. Jag fick sedan reda på att det var en inflyttningsfest i Ktown på lördagkväll, dit Emlan och Sofia skulle. Två spexiga flickor som jag inte träffat sedan augusti, så de ville jag ju väldigt gärna träffa, så bestämde att åka upp på lördag, festa till det, och sen åka hem på natten till billingen igen. Men detta känns väldigt jobbigt, så har nu bestämt att inte åka tillbaka till Billingen i natt. Stannar i Karlstad. Det var inte ett lätt val alls, satt och velade fram och tillbaka som en dåre igår. Men nu får det bli så. Får stanna extra länge nästa gång jag åker hemåt istället.



THE ROAD TO ROCK'n'ROLL

Idag har jag varit i Bfors och härjat på systemet och apoteket.
Idag har jag varit på mammas gamla jobb.
Idag har jag varit hos mormor och ätit paj.
Idag har jag spelat alfapet med mamma, andreas och sabina.
Idag har jag kommit tvåa i alfapet.
Idag har jag sprungit 6,4 km.
Idag har jag ätit kokt potatis.
Idag har jag sett på innebandy.
Idag har jag sett på doobidoo med mamma och pappa.