Another One Bites The Dust

nu är jag hemma. kom hem vid 4 och sedan dess har jag hunnit med att shoppa loss med mamma på ica, en löptur, ätit godaste maten med mamma, andreas och sabina, varit på jakt efter böcker på vinden, sett biggest loser och nu ser jag och mamma på idol.

inte fel. inte fel alls.I've been beat up I've been thrown Out but I'm not down I'm not down I've been shown up but I've grown up And I'm not down I'm not down

Jag har tagit helg. På torsdagförmiddag. Vet inte när det hände senast, men nu har det hänt. Om en timme ska jag gå ner til tåget och sedan åka hem. Ska bli skönt att komma ifrån Karlstad ett tag. Hem till mamma och pappa.

Nu ska jag packa ner det sista och diska den sista disken. Sen är det Dalsland nästa.


you are creating all the bubbles at night I'm chasing round trying to pop them all the time

jag har spenderat morgonen och förmiddagen på skolan. Föreläsning om feodalsamhälle. Hurra.
jag var lagom stressad när jag kom hem, hade inte tid eller ork för att laga mat, så köpte pizza.
jag har läst 40 sidor utav 200 inför morgondagens föreläsning.
jag har påbörjat packningen inför hemfärden. Om exakt 24 timmar är jag på väg hem.
jag ska snart dra mot bussen och sen jobba järnet i 5 timmar.


On a long lost day When you're grey and old You'll be there remembering Your old toy boy

Nu ska jag lämna min lya. Jag är nämligen bortbjuden på kvällsfika hos Frida. Och det är ju inte fel någonstans det!


I had a budgie but it died Whoa oh I like pie

Så var säsongens första (och förhoppningsvis sista) vantar inhandlade och visar upp dem med min traditionsenliga pose.I want to be rich and I want lots of money I don't care about clever I don't care about funny I want loads of clothes and fuckloads of diamonds I heard people die while they are trying to find them

Dagen börajde med ett studebesök och vandring på stan med klassen. Vi pratade på om Karlstads historia. Lagom intressant.

Mötte sedan upp Anna för lunch och en liten shoppingtur. Himla trevligt.

Nu ska jag göra en ny peppande spellista och sedan ge mig ut på en joggingtur. Får se hur det går, är lagom pigg för tillfället.


Riding through the city on my bike all day Cause the filth took away my license It doesn't get me down and I feel OK Cause the sights that I'm seeing are priceless

Föreläsning från 8-12. Jag fungerar inte så tidigt. Läraren pratade på om folkvandringar och franker och goter och allt vad det var. Ska vara duktig nu och renskriva anteckningar.

Och idag blir det en lyxig middag vill jag lova. Nudlar och bacon. Fint ska de vara.

Sen ska jag boka tågbiljett hem. Jag ska hem hem hem. Första gången på en månad. Torsdag till tisdag. Underbart.

Och dagen avslutas med jobb.


does your mother know

Skoj igår trött idag.

Har inte riktigt vaknat till liv än, men måste verkligen göra det snart, ska spela match ikväll, fick precis sms, är i och för sig inhoppare, men får förhoppningsvis spela lite i alla fall.

Igår var det förfest hemma hos mig, det var meningen att vi skulle bli rätt många, men pga olika hinder blev vi bara 4, men det var skoj ändå, kortspel och singstar. Sedan blev det Koriander, inte helt fel alls!

Nu måste jag göra iordning middag.


Send someone to love me I need to rest in arms Keep me safe from harm In pouring rain

Det var meningen att jag skulle hänga med på afterwork, vara lite social och ha en trevlig fredagskväll. Men jag är så trött och är nog inte till mycket trevligt sällskap ikväll, så jag valde att stanna hemma. Ser på Big Bang Theory i mjukiskläderna. 'Cause thats how I roll.


The pressure is on You feel it But you've got it all Believe it

Tentan gick inte bra. För ett G krävs ett mindre mirakel.

Åkte direkt efter tentan ut till Bergvik, för där fanns Sofia. Vi strosade runt där tills det var dags för Sofia att klippa sig och dags för mig att åka hem.

Nu borde jag diska och städa. Men jag orkar inte. Är tröttare än tröttast och sen var det tal på afterwork ikväll också, och då vill man ju vara lite pigg i alla fall.

Men nu är det i alla fall HELG!


Yeah i'm sorry i can't afford a ferrari But that don't mean i can't get you there

Jag är trött och frusen. Tanken på att jag ska spendera 1 timme och 45 minuter på en fotbollsplan i detta höstväder gör inte saken bättre.

Jag har nu en paus från tentaläsningen, eller ja, den har jag haft i ca en timme nu, borde läsa. Måste läsa. Men jag vet inte riktigt vad som har hänt, min ångest är borta och kvar är likgiltighet och det kan inte vara speciellt bra att vara likgiltig inför en tenta. Men ångesten kommer säkert tillbaka, så fort klockan ringer imorgon.

Sen tar jag helg. Och vilken helg sen. Löningshelg och helgen mellan två kurser, alltså inget att plugga. Underbara helg.

I could change the world I could make it better Kick it up and down Take a chance on me

Tänk vad man hinner med mycket när man går upp tidigt. Idag ringde klockan 7, kom i och för sig inte upp fören halv 8, men ja. Pluggade lite innan jag tog bussen till Nobelgymnasiet där Elin klippte mig och jag blev nöjd! Förskte ta en bild för att visa, med Daffyd vägrade hitta fokus så jag struntade i det och körde på webcamen men där såg ja bara drogad ut. Men det är i alla fall kortare är förut, inte för kort, men kortare. I like.

Sen har jag även hunnit med att springa på ica och köpte sudd, penna och stift till pennan. Nu jävlar är jag redo för tentan! I alla fall redo att skriva, nu ska jag bara bli redo för att ha något att skriva. (låter det logiskt? underlig svenska) Det jag vill ha fram är i alla fall att jag måste plugga. Vilket jag ska göra nu. Hela dagen.


I see you driving ’round town With the girl I love and I’m like Fuck you

Vilken underlig dag det har varit idag. Den började med att min väska gick sönder när jag hade bibeln i den. Det borde vara förbjudet med böcker som är så tunga att väskor går sönder. Sen kom jag till skolan och träffade studiegruppen, fick då reda på att jag hade läst 4 kapitel för mycket inför tentan, det är ca 130 sidor, det gjorde mig lagom knäckt. Sen frågade Elin mig om jag ville vara hårmodell på hennes skola imorgon, och det är ju aldrig fel, var på morgonen och skulle inte ta så lång tid, så har hela dagen sen på mig att plugga. Och nu har jag precis kommit hem från en joggingtur och nu blir det att läsa hela eftermiddagen. Fick ta del av några anteckningar som gruppen hade skrivit, så har att läsa. Tro mig.


We hate it when our friends become successful Oh look at those clothes Now look at that face it's so old And such a video Well it's really laughable

Idag var det meningen att jag skulle jobba, men lyckades få ledigt i förmån för tentaplugg. Så ska upp till skolan om ca en timme och plugga med studiegruppen. Och alla duggor är klara och godkända. Inte fel någonstans.

Idag är det alltså plugg plugg plugg. Älskar't


They're decomposing composers There's less of them every year You can say what you like to Debussy But there's not much of him left to hear

Nu är det 6 timmar tills min buss till jobbet går. Jag har alltså 6 timmar på mig att läsa klart alla sidor ur bibeln, skriva klart den sista duggan, skicka in de resterande duggorna, hitta vilka sidor det är som ska läsas ur ekonomiboken och läsa anteckningar.


Underbara dag.


They're decomposing composers There's nothing much anyone can do You can still hear Beethoven But Beethoven cannot hear you

Jäss. 3 duggor av 6 godkända! Så nu har jag i alla fall 3 poäng på tentan! Imorgon ska jag skicka in två till (jag vågar inte skicka in fler än två samtidigt) och göra klart den sista.

Har kommit hem från en väldigt kort träning. Blir ju mörkt så himla fort just nu och så regnade det och planen blev lerig.

Nu är de Biggest Loser och sen avslutar vi dagen med att läsa anteckningar.


Near to the East in a part of ancient Greece In an ancient land called Macedonia Was born a son to Philip of Macedon The legend his name was Alexander

Sitter på uni med Malin. Vi gör duggor så det står härliga till. Duggorna 2, 3, 4 är klara, eller i alla fall så gott som. Hurra. Snart blir det lunch och sen mer dugga, vi har 6 stycken som ska göras. Om man blir godkänd på dem, har man 6 poäng på tentan, och något säger mig att det verkligen behövs.

Så nu är det sista spurten inför tentan på fredag. Känns väl sådär bra. Men jag har lärt mig att kristendomen blev romersk statsreligion år 380. Väldigt bra att veta.

Sen blir det fotbollsträning.

Nu blir det att skriva mer om
Alexander den store och hans lilla erövringar i Asien.


I found a whole new way to love you

Vilken hemlängtan jag fick nu då helt plötsligt. Det blir nog så när söndagsångest och tentaångest blandas. Då vill man bara hem. Mamma och pappa är i och för sig inte hemma, men shit vad jag saknar mormor, farmor och farfar. Vill träffa dem nu!

Men det dröjer till oktober innan jag kan åka hemåt. Och då ska jag våldgästa dem som aldrig förr.


When we collide we come together If we don't we'll always be apart I'll take a bruise I know you're worth it When you hit me hit me hard

Jag har nu bestämt mig att jag inte ska gå på Biffy Clyro i oktober. Det är oerhört segt men jag måste prioritera kurslitteratur och annat skoj. Men de kommer väl tillbaka hoppas jag. Kanske när jag inte är en student med begränsad budget. För se dem ska jag. Förr eller senare.


we're running out of money of confidence we're running out of drugs of patience of air we're running out

Vad som behövs för en kakkväll:Kakor och superstora ostbågar!

Cookiepants!


we're running out of money of love of luck we're running out of language of fame of bread we're running out

Äntligen! Jag har tvättat! Det blev bara uppskjutet en vecka, men bättre sent än aldrig, som jag brukar säga.

Jag har upptäckt att jag bara sett halva säsong 1 av Glee, jag trodde jag sett hela säsong 1, men glömde bort att amerikanska serier har sisådär 100 avsnitt per säsong. Så nu måste jag leta upp den andra halvan.

Har inte pluggat något alls än så länge. Det är ångest framkallande. Men ska läsa i historieboken om islam och göra duggor snart. Jag lovar.

Jag har blivit helt besatt av Scissor Sisters nya album, framför allt
Running Out.

Hade en trevlig lördagskväll igår med kakor och Little Britain och superstora ostbågar och Sänna. Bildbevis kommer.


You can see that you’re being surrounded every direction Love was just something you found to add to your collection

Idag hade jag tänkt starta dagen klockan 8 med en löptur och sen börja tvätta 10. Men så blev det inte, min granne hade fest igår, så somnade sent, var vaken någon timme i natt på grund av åska. Så var lagom pigg när klockan ringde.

Så började istället dagen med en pannkaksfrukost och plugg och en joggingtur som jag precis kommit hem ifrån. Och jag sprang längre än någonsin förr, 7 km. Älskar att det går framåt.
Nu blir det att plugga lite till innan middag och sedan kommer Sänna på en kak-kväll. Inte fel.

Tvätta får vi göra i morgon helt enkelt.


I had a dream we were running from some blazing arrows yesterday You said fight fire with fire

Idag hade jag tänkt att försöka mig på att göra pannkakor och vem gör världens godaste pannkakor? Jo mormor. Så ringde henne för att få receptet, vilket inte var det lättaste eftersom mormor inte har något recept på pannkakor. Hon bara häller i det hon vill typ. Men jag fick i alla fall ett recept som var lite mer specifikt, så ska strax börja äta. Smakade lite på den första, och den var helt okej ätbar, inte som mormors, men det är ju bara mormor som kan få dem som hennes.When I get to Warwick Avenue Meet me by the entrance of the tube

Dagen har börjat bra. Jag skickade in min första dugga igår och fick svar idag, godkänd, så nu har jag i alla fall ett poäng på tentan! Wo.

Idag blir det nog faktiskt lite mer fokus på just duggorna, har 5 till att göra innan nästa torsdag. Och sen blir de väl att läsa lite och dagen avslutar vi med jobb.

Nu är även min mamma, pappa, moster och morbror på väg till soliga Spanien. Jag hade tänkt hänga med, men tentan förstörde det för mig. Så nu sitter jag i ett regnigt Karlstad. Bitter? Nej aldrig.

Dagens
soundtrack.I'm through accepting limits 'Cuz someone says they're so Some things I cannot change But till I try I'll never know

Har jag nämnt att jag är helt besatt av soundtracket till Glee?

Nu har jag även fått min historiabok och jag är faktiskt glad över att jag köpte den. Den är ju rolig att ha. Nu har jag pluggat klart, i alla fall för en stund, snart kommer pappa och ska hjälpa mig med cykeln och sen fotbollsträning.


En historiestudents bibel.


It's time to try Defying gravity I think I'll try Defying gravity And you can't pull me down

Blev ingen tvätt, någon som är chockad? Inte jag i alla fall.

Jag har istället pluggat. Tentan är om en vecka och en dag, och ett G känns jävligt avlägset. Jag minns inte hur man pluggar inför en salstenta, jag är van vid hemtentor. Ge mig en sådan istället. Jag läser och läser och läser lite till. Inget fastnar...
Nu ska jag dock försöka ge mig på en övningsuppgift om Kina och deras gyllene år. Får se hur bra det går.

Har dock lyckats få in ljudfiler med sammanfattningar av samtliga kapitel från boken på min ipod, så nu kan jag både läsa och lyssna. Inte helt fel.

Borde städa också, hur kommer det sig att lägenheten alltid ser ut som en krigszon när det är tentatider? Men nej, jag måste läsa om detta ska gå vägen. Sen avslutas dagen med fotbollsträning. Ska bli skönt att tänka på något annat.


I was so lost back then But with a little help from my friends I found a light in the tunnel at the end

Idag när jag kom hem från jobbet så hade jag fått två mail från bokus. Jag har beställt en bok därifrån, en som är rätt bra att ha när man tentapluggar. Hur som helst, i det första mailet stod det att min bok var försenad, och de visste inte när jag skulle få den. Jag öppnar det andra mailet, som kom ca en kvart efter det första, där står de att de precis har skickat boken och att jag bör ha den imorgon eller fredag.

Bokus är veliga idag.

Nu ska jag lägga mig och läsa anteckningar sen sova. Har tvättid sjukt tidigt imorgon, men känner jag mig själv, vilket jag gör, kommer jag "glömma" den. Tvätta kan man ju alltid göra senare. Som på fredag.It was a techno D-day a techno D-day Way out on Omaha beach Where the troops believe in a life of freedom And this is all about free speech

Jag skulle egentligen gå upp tidigt och sätta mig direkt med historiaboken. Har nämligen en del sidor att läsa. Men råkade gå med i "take sthlm", jag springer för Kungsholmen. Så nu måste jag färga kartor istället, så det blir en joggingtur innan det blir att ta tag i plugget.


She's got cats A couple of cats Clad in loose skin So hungry perhaps To eat her up And spit her out Ignore the landslide baby And sink this ship

Efter en dag fylld med historia och duggor och diskussioner, förtjänar jag nu att äta en stor kvällsmat framför mitt nya beroende:
Grandma's House.
Underbart.

without you i am lonely revolutions of love

Träningen idag blev inställd, så drog ut på en joggingtur. Jag kom 6,2 km! Jag är glad. Det går framåt. I och för sig så springer jag på plan mark, med någon enstaka uppförsbacke, som knappt kan kallas uppförsbacke, är man från Billingen så är man, där har vi backar.
Hur som helst. Jag är nöjd med min tur. Det går ju framåt liksom.

Nu blir det plugg resten av kvällen.
Woohoo.


How do you rate the morning sun After a long and sleepless night How many stars would you give to the moon Can you see those stars from where you are

Jag ville se VMA's på mtv, men mtv är konstig ikväll och sen är det ju mer reklam än gala. Så jag tar min källkritiska bok och går och lägger mig och läser om Drottning Kristina och hennes tronavsägelse.


I wrote a note to the jungle and They wrote me back that I was never crowned King of the jungle so there's a end to my horizon

Idag har det varit en stressig dag. Plugg innan skolan, föreläsning, hem slänga i mig mat och samtidigt läsa boken som ska vara klar tills imorgon, packa fotbollsväskan, hoppa på bussen, läsa bok på buss, träna fotboll, åka buss hem.

Nu ska jag slappa lite framför tvn, och sen blir det läsa de sista sidorna i boken, tur att de är intressant. Alltså intressant på riktigt! Inte ofta det händer, men källkritik är fan grejen alltså.

Träningen var lugn också, fotbollstennis hela tiden, kan ha med att göra att de var match igår och vi säkrade andra platsen i serien, vilket innebär att vi kommer gå upp i division 3 nästa säsong! Spexigt.


Idag saknar jag Resö


I know for certain that some one is watching but is it from up or down I make you miserable you stick with me although you know I'm gonna ruin your life

Denna vecka kommer jag kunna vara med alla fotbollsträningar. Hurra. Det innebär också att jag inte kommer ha någon kväll ledig denna vecka, men jag ska nog överleva.
Nu ska jag plugga lite, äta frukost, sånt som man gör på morgonen, och sen blir det skola.

Har en Biffy Clyro-dag idag. Jag hoppas så innerligt att jag får se dem nästa månad.


And all that went away was the price we paid People spend a lifetime this way Oh what a shame

Okej jag har gjort alldeles för lite denna dag. Inte okej alls. Jag har inte tvättat, inte sett fotboll, inte lagat middag, inte tränat, inte pluggat så mycket som jag skulle ha gjort.

Istället har jag spelat Age of Empire, tagit en powernap, läst Hundringaåringen som gick ut genom fönstret och försvann, läst ett kompendie om Antikens ekonomi och slaveriet, röstat, köpt compeed, haft Glee-maraton, köpt hem Shame, nördat Shame, sett på Mamma Mia på mute samt vräkt riskakor.

Produktiv dag om jag får säga det själv...


mitt ljus i mörkret

Underbar bok!


danger stranger you better paint your face no elvis beatles or the rolling stones in 1977

Idag är det ingen bra dag. Jag har magkatarr vilket leder till att jag mår illa och då vill jag inte äta, som i sin tur leder till att jag är trött och får huvudvärk. Har i alla fall fått i min en skål med nudlar och lite yogurt. Så idag har link varit min bästa vän. Gick och la mig en stund förut med ipoden och helt plötsligt så var klockan 17:00, och jag hade tvättid 16:00. Bra Angelica. Verkligen, jättebra.

Nu ska jag försöka läsa historia.
Eller försöka, jag måste läsa historia. Tentan närmar sig med stormsteg.When the band began to play the stars were shinging bright Now the milkman's on his way and it's too late to say good night

Idag hade jag tänkt dra ut på en tur med mina inlines, men vaknade med ont i halsen och tät näsa, så hoppar det idag. Istället ska jag rösta, tvätta, plugga och spana efter skor på stan. Ska försöka dra mig bort till Råtorp också och se match. Får se hur jag hinner.

Men först frukost framför Gilmore Girls. En av mina favoritserier. Fin start på dagen.


Everybody shoved him I very nearly loved him I said hey listen to me stay sane inside insanity

Igår spenderades hela kvällen hemma framför tvn, ser ut att bli en favorit (?) i repris idag. Inte för att jag är allmänt torr och tråkigt, utan främst för att jag är fattig, det blir så när man prioriterar annat före fest, såsom hyra och mat, och kurslitteratur och den jävla tanden. Tanden är roten till allt ont!

Men på tal om något trevligare, så har jag nu kommit hem från en brännbollsrunda med jobbet, det bjöds även på dricka och mat. Mitt lag vann inte, men det var ändå trevligt, skrattade mig trött :)

Nu var planen att jag skulle tentaplugga, men hur troligt är det, egentligen?
Nej, får bli ica istället. Och sen en film på det. Och Top Gear.


I'm gonna take a trip around the world I'm gonna kiss all the pretty girls I'll do everything silver and gold And I got to hurry up before I grow too old

Har lyckats med bedriften att flytta mig från sängen till soffan. Sett på Gilmore Girls och ätit frukost. Frukost på lördagar är det bästa. Nu ska jag försöka få lite historiaplugg gjort och sen väntar brännboll med jobbet i eftermiddag. Inte helt fel.don't talk to me like i'm stupid you're the dumb one

Har lyckats göra klart dugga 1, påbörjat dugga 2, renskrivit alla föreläsningsanteckningar och fyllt i lärarens anteckningar med mina egna anteckningar. Jag har bokat tvättid, handlat mat, försökt pumpa mitt cykeldäck, förstört min cykelpump.
Nu förtjänar jag middag!


Köket är bästa pluggplatsen!


Drinking champagne made by the angel Who goes by the name of Glittering Gabriel Drinking champagne made of an angel's Tears and pain but I feel celestial

Dansar runt med moppen till denna underbara låt.


In the velvet darkness of the blackest night Burning bright there's a guiding star No matter what or who you are There's a light over at the Frankenstein Place

Idag kom jag ca 5,5 km och inga skavsår. Det gör mig glad. För jag gillar att springa egentligen och när det inte gör ont så är det ju skoj. Mer sånt!
Nu ska jag göra något mindre skoj, skura lägenheten. Och efter det kör vi på dugga nr 1, nr 2 och nr 3. Och sen lite tentaplugg på det.

Fantastiska fredag!


Presenting me with a heavenly angel You took my hand and asked me truths aside To his questions I replied Do you want the truth or something beautiful

Jag är uttråkad till max. Hör när grannarna har fest och ser på tvn, på mute som vanligt. Vet inte varför jag alltid har tvn på mute, men det har jag.
Känns som fredag, fast det är torsdag. Kan bero på att jag inte har någon skola eller jobb imorgon. Helt ledig. Så då ska jag såklart göra som sig bör på en ledig dag. Jogga, skura lägenhet och plugga. Hurra.

Nej, ska man läsa lite bok kanske innan man ska sova, eller se klart på Liar Liar?
Dessa svåra beslut.


do you want the truth or something beautiful

Jag är trött, med betoning på trött. Nu har jag även påbörjat min tentapluggning. Två veckor kvar. Hurra.
Nu blir det affären en snabbsväng och sedan promenad till jobbet. Man kan ju hoppas att man vaknar till liv på vägen.

Och förresten, lägg märke till luggen. Nu är den så lång att jag måste ha den åt sidan. Framsteg!


Open name with no horses flesh we're galloping slowly through this broken glass she's got hooves preposterous hooves I've never had a lover who's my sister or my brother before

Idag antecknade jag flitigt på hela föreläsningen, jag har kommit fram till att jag lär mig lättare då, smart att komma på det när jag bara har ett år kvar att läsa. Hur som helst, föreläsningen var kort och gick snabbt. Lite prat med min grupp om duggorna och nu sitter jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Och sen blir det jobb. Sista passet denna vecka, vilket innebär att jag tar helg ikväll klockan 21. Det har inte hänt på länge. Skönt.

En sak som stör mig idag dock, är att min cykel har fått punktering! Hur irriterande är inte det? Så måste gå till jobbet idag. Sen får jag hoppas att de finns någon snäll själ med bil som ska till stan.


Flottrace 2010I've been counting on the wrong things to make life feel alright you could be my acid queen

Skrivaren fungerar fint, har redan invigt den med att skriva ut anteckningar från föreläsningar.

Har även öppnat min historiabok och påbörjat dugga nr 1. Heja mig.
Och så har jag städat iordning i min lägenhet. Heja mig igen.

Nu ska jag hoppa ner till stan och vräka smörgåsar på Subway och sedan blir det alltså Flottrace. Hejaheja KRAMA.


I pronounce it aluminium 'cause there's an I next to the U and M now write it down slowly and read it out fast

Idag älskar jag compeed. Var ute på en joggingrunda, blev 5 km, och tiden var inte helt fy skam om jag får säga det själv, med tanke på hur lite jag tränat de senaste. Och det var på grund av trötthet som jag begav mig hemåt, allts inte på grund av skavsår!! Underbara underbara compeed.

Och AoE installationen går framåt. Härligt.

Ska snart hoppa in i duschen och sen spendera pengar på en skrivare nere i stan. Sedan blir det plugg och dagen avslutas med flottrace. Heja KRAMA!


Into my car Comes the light of the setting sun That lonely star And the sound of the traffic hum

Idag har det varit föreläsning om religoner, filosofer, krig. Det har varit lunch på skolan med Sänna, en till lunch här hemma med mig själv. Ett avsnitt av Lost. Och ett otaliga försök till att installera Age of Empire. Sedan vi började prata om krig i skolan blev jag galet sugen på att spela AoE igen, längesedan sist, men det funkar alltså sådär. Får se om min broder kan hjälpa mig.

Nu; jobb
Life is life Dreams are dreams And I'm floating Somewhere in between

Igår blev det ingen träning så istället hamnade jag hemma hos Sofia på lite födelsedagsfirande. Vi åt massa gott samtidigt som vi såg på Biggest Loser, troligen den bästa kombinationen någonsin. Var en himla trevlig kväll.


i talk to god as much as i talk to satan 'cause i want to hear both sides

Det första jag gjorde när jag kom till Karlstad var att hänga på låset till Kicks, rusade sedan in och köpte hårfärg, raka vägen hem och färgade håret. Samma färg som alltid, eller i alla fall, oftast. Lila.

Jag var pepp och sugen på att träna fotboll idag (de var den enda dagen denna vecka jag kunde pga jobb och skola), men då var träningen inställd idag, så jag har nu försökt byta pass, till fredagen, ja så gärna vill jag träna fotboll att jag offrar min första lediga fredag på några månader, får se hur det går.

Nu blir det skola.Can anybody hear me Line up your soldiers one final time We're gonna have a ball

Efter en helg i Långed sitter jag nu hemma hos mina föräldrar och ser på Monty Python.

Helgen har varit bra, vi spelade en jippomatch igår, det var "oldladies" (alltså vi som slutat spela i DLIK) mot dagens damlag. Och det var så underbart skoj. Vi spelade bara 2 gånger 20 minuter och båda lagen hann göra ett mål var. Så det var ju ett bra resultat egentligen. Sen var det lite förfest hos Marit med pizza, chips och spel, alltid lika skoj. Och kvällen/natten avslutades i folkets hus med dans, mat, tårta, skratt, svett och fyrverkerier.

Idag har det varit lugnt och stilla hela dagen, hängt hemma hos Sofia och sedan hjälpte jag Linnea att vara linjeman på matchen mellan Långed och Viken. Långed krossade Viken, inte fel det.

Imorgon blir det Karlstad igen och denna gång kommer jag stanna länge länge.


Tonight I'm a Rock 'n' Roll star Tonight I'm a Rock 'n' Roll star Tonight I'm a Rock 'n' Roll star

Klockan är 21:59 och det är fredagskväll och jag ska strax gå och lägga mig.
That's how I roll.


I'll be your open tap You'll be my favorite sin

Idag har jag fixat klart mitt fotoalbum från finsittningen, tog bara ett år. Ibland är jag snabb.
Jag har fixat med tvätt och jag har packat inför helgen.
Imorgon åker jag nämligen till mitt tredje hem. För Billingen är fortfarande hem nummer ett, Karlstad nummer två och Långed är nummer tre. Jag ska alltså till Långed och vara där så gott som hela helgen. Min gamla klubb fyller år, så det är spexigheter hela lördagen med middag och fest på kvällen. Och på söndag spelar mitt gamla lag match, så jag ska vara där och heja.
En helg i Långed på Ekhagsvallen. Som förr i tiden. Inte mig emot.

Nu middag och sen jobb. Sen tar vi helg.


I don't wanna die Don't expect me to die We can live forever

Jag har accepterat att jag inte kommer att se John C i år. Dumma datum och dyra biljetter är det som förstör för mig. MEN nu har jag upptäckt något som gör de mörka höstdagarna lite ljusare. Biffy Clyro kommer till Sverige, och dem kan jag få se för den nätta summan 240 kr. Det är ju fickebös på riktigt (nåja nästan i alla fall).

Nu ber vi för att de finns biljetter kvar när min ekonomi är stabil.
Någon som vill joina?
Världens bästa Biffy liksom!How do I make this not sound cheap I wanna show you where I sleep Keep you there a couple weeks

Sommaren 2010 var en bra sommar.


You may not believe it But I don't believe in miracles anymore And when I think about it I don't believe I ever did for sure

Jag är inte gjord för att gå upp tidigt. Jag är så trött efter att ha gått upp halv 7 TVÅ dagar. Hur fan överlevde jag när jag jobbade?
Det är som Sanna sa, vi är bortskämda. Vi har ju haft sovmorgon mer eller mindre i två år och jag har under de två åren inte heller haft normala jobbtider.

Jag var vaken och pigg när jag kom hem från skolan, drog ut på en joggingtur, blev trött som få, la mig i min säng en sväng (det är aldrig bra att lägga sig när man är trött mitt på dagen), somnade såklart och efter det var hela min dag förstöd. Jag är som i koma. Inte helt okej. Men har i alla fall fått lite tråkiga saker avklarade, såsom räkningar och tandförsäkringar och sånt. Pegnar rullar alltid ut fortare än de kommer in, hur kan det komma sig?


I'll be your waste of time You'll be my happy end

Nej nu har min blogg fokuserat lite väl mycket på skolan och det är ju inte överdrivet skoj att läsa om kan jag tänka mig. Så nu blir det tyst på skolfronten. I alla fall för ett tag.

Och då blir det så att jag inte har så mycket att skriva om.
Får se om det händer något spännande idag som är värt att skriva om.
Det lär märkas.