But I don't feel afraid As long as I gaze on Waterloo sunset I am in paradise

Var tillbaka på gymmet för första gången på länge idag. Var där och härjade med Anna. Det var lite svettigt sådär.

Var på stan och härjade också, fick reda på hur mycket min tatuering kommer gå på, så nu är det bara att börja spara, men den kommer inte komma på min kropp förrän efter London i alla fall.

Sen hade bästa Hagahallen "kanonpris" på jordgubbar. Så det har jag ätit idag, och ska äta mer ikväll. Och imorgon får jag mormors jordgubbar. Jag älskar jordgubbar.

Snart blir det återigen promenad till jobb. Bättre skor denna gång är en nödvändighet. Och jag måste, återigen, slå ett slag för Ricky Gervais radioshow. Jag hittade 10 avsnitt som jag inte hört innan igår, och plöjde igenom tre under arbetsdagen, varje avsnitt är ca 50 minuter långt. Det är så galet bra. Skrattar så jag gråter.


i walk the line

Blev bara promenad till jobbet idag, fick skjuts hem, men hade inga bra skor på mig, så fötterna började göra lite ont. Men jag ska inte klaga, är ju fint väder i alla fall. Och jag har en fin promenadväg till jobbet.


You don't have to look at me You don't have to smile at me You just have to love me till the sun shines

Det har blivit väldigt lite träning nu den senaste veckan, senast jag tränade på riktigt var i fredags då jag sprang runt och letade blommor. Men å andra sidan promenerar jag en hel del och cyklar. Alltid något antar jag.

Idag blir det väldiga promenader, blir lätt så när cykeln har punktering och jag är sämst på att laga sådant. Så får vackert vänta på att pappa har tid för att hjälpa mig. Först promenad till polishuset och tillbaka och nu blir det promenad till jobbet och tillbaka.

Tur att de finns ipod och fin musik att lyssna på.


Phony monkey toy money lose end soda hands Pink plastic Jesus on the dashboard Just say it He's the alphabet pony

Idag var jag hos polisen och ansökte om nytt pass.

Var tvungen att gå dit då min cykel fick punktering igår och det är varmt idag. Så var lite smått svettig i pannan när jag kom till polishuset, men tänkte att min lugg kan ju ligga över pannan och täcka de våta hårstråna. Men tji fick jag. Man får inte ha hår framför ansiktet när man tar passkort. Jag är med andra ord svettig och allmänt snygg på passkortet. Men som tur är åker vi buss, så det finns ju en relativt stor chans att jag inte behöver visa upp det.

Såhär får man inte ha håret på passkort. Om någon hade tänkt ha det.


feeling that hot blood grew cold

Solat och badat i Sundsta med fina vänner.

Sommaren 2011 är äntligen här, som jag har längtat.


And I will settle in Pamplona And I'll provoke the bulls with word

Min slappa måndag avslutades på bästa sätt. Arrested Development maraton hemma hos Frida med glass och popcorn. Det är ju en sjukt rolig serie, absolut en av de bättre amerikanska serierna. Himla tur att Frida introducerade det för mig.

And I will settle in Pamplona
And I'll provoke the bulls with word

More lyrics: http://www.lyricsmania.com/king_of_spain_lyrics_tallest_man_on_earth_the.html
All about Tallest Man+On+Earth+The: http://www.musictory.com/music/Tallest+Man+On+Earth+The

Today I Don't Feel Like Doing Anything I Just Wanna Lay In My Bed Don't Feel Like Pickin' Up My Phone So Leave A Message At The Tone 'Cause Today I swear I'm Not Doin' Anythin

Idag ska jag göra som Bruno Mars. Ingenting.

Jag är galet trött, la mig i sängen efter jag och Sanna hade varit på uni och lämnat in Cupp, sov i två timmar. Har sovit jättelite i helgen och det tar ut sin rätt nu. Så idag blir det lugnt med betoning på lugnt. Soffläge.


when the weather's hot

Midsommardagen.in the summertime

Midsommarafton.


When you say that I'm no good and you feel like walking

Idag skulle jag sola och läsa strindbergs stjärna. De var min plan, men råkade sova bort halva dagen och de är mulet. Istället blir de tv och pizza. Helt okej det också.

Hade en trevlig afton igår, vann på hela havet stormar, bara en sån sak. Bilder kommer sen.


dirty dancing

Sitter hemma hos Fia och leker med hennes nya superdator, tog roliga bilder i photobooth men lyckades inte ladda upp de bilderna, jag är oteknisk.
Nu ska jag fira midsommar med de bästa blonda kusinerna som finns.
Hoppas alla får en spexig midsommar. De ska i alla fall jag ha!


let's do the time warp

Igår var jag inne på ur&penn och suktade över en speciell blå klocka från jetset addiction. Den har jag velat haft sedan jag köpte min röda från samma märke. Det var sååååå nära att jag köpte den, men gjorde till slut inte det.

När jag kom hem fick jag en examenspresent av mamma och pappa, ett litet paket med just den blåa klockan i. Gissa om jag blev glad. Den är dock för stor just nu, så kan inte inviga den idag, men nästa vecka så ska den bo på min handled.


What we're searching for Is to have a jolly good time

Om man börjar dagen på ett tråkigt vis, kan det ju bara bli bättre, eller hur?
Så min dag började med disk och betala räkningar.

Nu blir det städa och packa. Åker hem till Billingen idag, ska spendera hela helgen där. Inte mig emot.


What to believe in when they change your name wash your brain play the game again

Jobbade över idag med, jag är trött. Glömde mitt mellanmål hemma, jag är hungrig.

Annars har det varit en bra dag, skickade int Cupp på tryck, åt glass med Sanna, sett på Skins, lyxat till det med köpmat, dock inte pizza utan en god sallad från hagahallen. Sen klippte jag och klistrade med kort från Green Day och Pink.


i'm gonna run back to to the edge with you

Jag är inget stort Lady Gaga-fan, tycker hon är överskattad. Men jag måste erkänna, hennes musik är jäkligt bra att träna till. Just nu är de dessa som spelas flitigt när jag härjar på gymmet.
Judas & Edge of glory


Bittersweet strawberry marshmallow butterscotch

Detta är en glädjensdag.
10 veckor av ångest och panik och stress har gett utdelning.
Cupp är godkänd.
180 hp är mina och jag har en universitetsutbildning.

Woohoo.
Nu ska den bara tryckas och sånt, sen kan sommaren börja, på riktigt.


Vi lyckades och vi är fortfarande vänner.


i wanna go to marz

Skulle ha dragit iväg till gymmet nu egentligen, men blev lite ändrade planer, så det blir löpning för min del. Får se hur smart det är, men jag är galet trött och seg i kroppen, måste ut och röra på mig, får bli en lite kortare tur.


All I need is somewhere I feel the grass beneath my feet A walk on sand

Drog till vårdcentralen imorse, klagade lite över mina knölar, som man uppenbarligen inte ska ha. Jag trodde det var någon som alla hade? Nåja, så var det i alla fall inte. Sjuksköterskan kunde dock inte säga varför jag har dem eller vad som kan göras för att de ska gå bort. Hennes bästa tips var "använd skavsårsplåster".
Värt besök.

Jag blev uppriktigt ledsen över att jag inte kunde få någon hjälp, jag vill ju springa. Jag har hittat något som fungerar bra, som jag tycker är roligt sedan jag slutade med fotbollen. Och så sätter mina fötter stopp för det.

Det är otroligt frustrerande att det blir såhär i mina nya skor, de andra skorna, som gick sönder och jag reklamerade, fick jag inte skavsår av. Och ändå är de nya exakt likadana som de andra.

Jag antar att så länge de inte blir öppna sår på hälarna får jag väl fortsätta som jag gör nu, springa med plåster och hoppas på att de inte gör allt för ont.


Filmstar propping up the bar driving in a car it looks so easy

Idag vankades det fika med Anna.
Alltid lika trevligt.
Sen sprang vi runt i mitticity, var inne på akademibokhandeln, fanns så många böcker jag vill ha. Det ska jag göra i sommar, läsa böcker och träna och jobba. Det får bli min sommar det.

Nu ska jag försöka vakna till liv. Är fortfarande galet trött. Gårdagen tog slut på mina krafter.


Filmstar giving it class living it fast tonight

Dagens låt.


Bye bye Hollywood Hills I'm gonna miss you wherever I go

Jag kom runt banan, på ett nytt personbästa till och med, 57 minuter och 38 sekunder, enligt min Ipod och jag litar alltid på vad min ipod säger. Tror de var något strul med tiderna som stod när man kom in i mål. Hur som, jag är en nöjd tjej.

Sen fick jag den briljanta (?) idén att åka med mamma och bror ut till Örsholmen och hämta min cykel. Alltså de körde ut mig och jag skulle cykla in den. Efter 10 km löpning var mina ben inte så pigga på att cykla i 5 km. Kom hem och däckade och råkade ta en två timmars powernap. Jag är så seg i kroppen just nu, blir en galet lugn kväll i soffan med lite godis som sällskap.

Fick skavsår också, började svida efter bara 3 km, jätteskoj. Men sen övergick svedan till ren och skär smärta, från hälen och ner till foten, jag blev galet frustrerad men fortsätte ändå, när jag tog av mig skorna efter målgång var dagens bästa känsla. Men har kommit på varför jag får skavsår, tror de är pga det i alla fall. Jag har som två kulor på hälarna, jag tror de är typ brosk eller nått. Detta har jag inte riktigt tänkt på förut, trodde alla hade "kulor" på hälarna, men varken bror eller mor har det, någon annan som har det? Detta ska jag forska vidare i, jag vägrar bo i tofflor hela sommaren!

Nu ska jag se på film och äta lördagsgodis och dricka fun light kiwi green tea. Det förtjänar jag.


You're So Square Baby I Don´t Care

Ipoden är laddad och fylld med peppande musik.
Skavsårsplåster på plats.

Om ca 1 timme går starten.

Jag vet att mina ben klarar av att springa 10 km, så det är bara att köra på.


May my words walk you home safe and sound

Idag skrattade jag så jag grät och fick huvudvärk, Ricky Gervais, Karl Pilkington och Steve Merchant är mina gudar på jobbet.

Sen kom jag hem till en lya full med folk, mor och bror, det krävs inte så många människor för att min lya ska bli full. De hade lagat mat, kycklingfajitas, underbart. Sen hade bror med sig sin hårddisk så nu har jag nya serier och nya filmer på datorn, sommaren är räddad.


The world's still spinning around we don't know why

Ingen återvändo. Imorgon ska mina ben ta mig runt en 10 km lång bana genom Ktown. Jag är lika pepp som jag ser ut...nästan...


always know sometimes think it's me but you know I know and it's a dream

Idag är en sån dag jag bara vill spendera i soffan kollandes på skräptv.
Men sån tur har jag inte.
Istället håller jag på att tvätta, ska snart sätta igång och städa och jag måste hämta min nummerlapp inför morgondagen och dagen avslutas med jobb.

Ingen ro och ingen vila.


I heard That you're settled down

Jag gillar att börja jobba sent, i alla fall när jag har saker att göra på dagen.

Idag var jag på Bergvik och shoppade loss. Var en lyckad tur skulle jag vilja påstå, hittade allt det som jag behövde. Nu har jag mat i kylskåpet igen, underbar känsla. Det var tvunget att köpa mat, för imorgon kommer mor och bror upp och spenderar natten här hos mig. På lördag ska jag och bror springa Stadsloppet* och mamma ska agera cheerleader. Så inte nog med att jag har köpt en massa mat, jag har även påbörjat storstädning deluxe. Min lägenhet är aldrig så ren som när ett besök av mamma nalkas.


* Det är ingen intern tävling mellan mig och min bror. Ingen alls. Mycket viktigt att poängtera.


i don't want to miss a thing

En liten notis, började leka med designen på bloggen, men sen tröttnade jag, har fått ner mer Skins nu. Så orkar inte masa mer med den. Får bli nya tag någon annan dag istället.

You know how the time flies Only yesterday It was the time of our lives

Enda kvällen på hela veckan jag inte jobbar och då är det bara skräp på tvn. Typiskt. Och inget mer Skins har jag att se. Skins är min nya besatthet nämligen. Måste få ner säsong 2, men det går ju inte överdrivet snabbt om jag säger så.

Dessa problem.


Ain't like you to hold back Or hide from the light

Jag har en mapp på min dator som heter "framkalla" där lägger jag bilder som jag vill ha i fysiskt format så att säga. Jag är dock jättedålig på att faktiskt framkalla dessa kort. Bilder från nollningen, alltså MIN nollning, tre år sedan...från hultsfredfestivalen, the hives konserten, min 21 årsdag... en hel del bilder alltså, mitt projekt i sommar är att framkalla dessa och sätta in dem i fina fotoalbum.

Ett axplock:


med mera med mera...

Sun sun sun here it comes

Började dagen med en morgonpromenad. Nu kommer strax Säna och vi ska skriva på Cupp.


career opportunities

Sitter i pyjamasen och hatar ordet "identitet", jag skriver alltså på Cupp.

Funderar på att dra iväg på en joggingtur, trotsa regnet och springa runt lite på gubbholmen. Vågar inte dra iväg så långt när skavsåren hänger över mig som ett otroligt stort irritationsmoment.

Sen i eftermiddag är det jobb. Mitt sommarschema har börjat nu, fick 4 dagar i veckan typ, någon vecka var det 3 dagar, men jag ska nog överleva i alla fall, det är de viktigaste.


"I have to watch telly and drive cars now, It's the pressure of being an adult"

Vad som muntrar upp mig en kväll som denna.


Little darling I feel that ice is slowly melting

Idag på jobbet pratade jag med Victoria om lördagen, jag nämnde att jag hade träningsvärk från bowlingen i armen, detta hörde flera i rummet och de skrattade lite åt mig. När jag sedan frågade om det seriöst inte var någon annan som hade träningsvärk i armen, blev det helt knäpptyst.
Nu jäklar ska jag träna upp bowlingmuskeln.


Little darling the smiles returning to the faces Little darling it seems like years since it's been here

Ännu en dag som spenderas på detta sätt.
Men, ju mer dagar som spenderas på detta sätt, desto mindre dagar framöver kommer att spenderas på detta sätt.


killer of jonathan low

Äntligen är Cupp tillbaka. Som jag saknat den lilla pappershögen.
Glädjen är obeskrivlig.


There's a rhyme and reason to the wild outdoors

Hade en toppenkväll igår. Började med att Katarina kom till mig en sväng, vi lyssnade på musik och pratade och hon bjöd på en jättegod drink. Sedan var det dags att bowla. Mitt dunderlag, som bestod av mig, Angelica, Johanna, Malin och Axel ägde totalt och vann. Någon som trodde något annat?

Sen var det mellanfest hos Jimmy för att sedan bege oss ner på stan i jakt på ett uteställe. Efter några om och men blev det tillslut korriander där vi dansade och tjatade och skrattade.

Gudars vad jag tycker om mitt jobb och mina kollegor.

what have i done

Är nu redo för kvällen. Och vilken kväll sen.

Snart kommer Katarina till mig en sväng innan de är dags att gå ner mot stan och möta upp resten av kollegorna. Sedan drabbar vi samman i en bowlingmatch utan dess like och det bjuds även på mat. Hur bra?

Och idag har jag på mig något som jag aldrig har haft förr. Rosa nagellack. Någon gång måste vara den första, det känns somrigt.

Bildbevis


Youth is wasted on the young Before you know it's come and gone to soon

Jag skulle kunna skriva om gårdagen, men låter bilderna tala för sig själva. Hade en toppenkväll med min toppenklass. Kommer sakna dem.

There's a calm surrender to the rush of day When the heat of the rolling world can be turned away

Idag skulle jag sova länge, vaknade 8 och var pigg, låg kvar i sängen till 9 i ren protest.

Låg och funderade på när jag tar examen, är det idag? var det igår? är det när jag är godkänd på Cupp? eller är det när vi har den där cermonin efter sommaren?

Klurigt.

Idag är det i alla fall avslutningsfika med min klass. Och med min klass menar jag både visuella och globala såklart. Hoppas många kommer. Jag ska lyxa till det med asti, inte varje dag man slutar universitetet liksom, även om jag ska plugga i höst också.

Nu börjar dagen med en löptur, stadsloppet är om en vecka och jag har inte sprungit milen på väldigt länge. Men får ju skavsår av skorna, otroligt störande. Men ska prova utan plåster idag, så får vi se hur det går.


shines around me like a million suns It calls me on and on across the universe

Jag har tänkt att ha en lite annorlunda frisyr imorgon kväll, har man inga nya kläder får man göra något med håret, som jag brukar säga. Så idag övade jag. Det gick sådär bra...

Men jag är glad ändå. Överlevde opponeringen. Blir nya tag på Cupp men inte idag. Idag är jag helt ledig från allt vad plugg heter. Då blir det gym med Katarina och sen avslutas dagen hos Frida med den underbart roliga serien Arrested Development. Jag har ju bara blivit introducerad för den serien än så länge, men jag gillar verkligen det jag sett. Vi kom överrens om det för längesedan, att se på Arrested skulle bli vår belöning efter Cupp. Det förtjänar vi.


It blows a hole in the radio When it hasnt sounded good all week

Många statusar på FB handlar om studenten, kul för dem.
Själv ska jag till uni och bli kritiserad, kul för mig.

Nåja. Då gör vi väl sista dagen (bortsett från arbetet med Cupp som komma skall) i mitt program. Det är en underlig känsla vill jag lova.


NOW BACK TO THE GOOD PART

Ny frill, en kortare sådan. Det tycker vi om.

Bio med Katarina också, himla trevligt, blev nya Pirates filmen, helt okej måste jag säga. Hade
denna låt på hjärnan under hela filmen, otroligt otippat.

Nu ska jag peppa inför morgondagen med ett Eddie Izzard maraton.

Man kan se mitt öra igen!


this is the tale of captain jack sparrow

Idag är det dan' före domedan'. Nåja inte riktigt kanske. Men imorgon är det opponering. Jag ska försöka att inte ha alldeles för mycket ångest, kan ju ändå inte göra något åt det nu ändå.

Men har fullt upp idag. Om en timme kommer Säna på lite pluggfrukost. Vi ska dona med de sista inför morgondagen.
Sen faller äntligen mina lockar.
Och dagen avslutas med bio tillsammans med Katarina.

Trevligt.


london calling

Plötsligt händer det.
Om exakt två månader ska jag till London!
Ska åka dit med Sofia och vi ska härja där från måndag till torsdag. Min Fia är bäst för hon gick med på att åka buss med mig istället för att flyga.

Vi åker alltså buss, via Tyskland, Belgien och Frankrike. En liten roadtripp sådär.

Jag är helt säker på att London är min absoluta favoritstad. Inte för att jag någonsin har varit där men det känns onekligen så.

Jag är glad gladare Angelica just nu.


always take the weather with you

Idag har det regnat och åskat hela dagen, mer eller mindre.

Jag ska snart åka hemåt till Ktown igen. Enligt mina källor är det klarblå himmel där, får hoppas de håller i sig tills mitt tåg är framme. Är inte så jättepeppad på att gå hemåt i åska och regn i en tunn tunika, som råkar vara vit, och ett par gladiatorsandaler. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, eller hur är det man brukar säga?
 
Jag är sämst på att packa, packar bara utifrån det väder de är när jag åker, som i lördags, då var det soligt och fint, hade inte en enda tanke på regn. Nu får jag skylla mig själv.

Får sno med ett paraply från mamma och pappa tror jag nog.


And it sees me through It's enough for this restless warrior

Idag är det regn och åter regn med lite inslag av åska. Min plan var att dra ut på en joggingtur, men får avvakta lite. Istället ska jag ha det superkul och läsa C-uppsats.


I just came to say hello

Nu ska jag lägga mig på ett berg och läsa C-uppsats. Fullt påklädd. Är bränd brändare Angelica just nu. Där jag har hud har jag bränt mig. Men grundbrännan måste läggas förr eller senare.


Daddy where's the sun gone from the sky

Jag är röd och bränd men de är smällar man får ta.

Somewhere beyond the sea

Är på Resö. Underbart.
Har tagit årets första dopp.


i'll do everything silver and gold

Blev ingen ny frill, får gå runt i mitt burr tills nästa vecka.

Var en sväng på jobbet, märktes att flera företag har klämdag, var galet lugnt.
Drog till Gubbholmen med Säna där Frida firades, hängde där någon timme tills jag höll på att förfrysa och bli uppäten av mygg. Sen ska jag upp 05:30 imorgon också, då kan man inte vara ute och svira för mycket.

Nu ska jag packa klart min väska. Imorgon rullar tåget mot Dalsland innan bilen rullar mot Bohuslän.


i


and i know that i should let go but i can't

Nä nu har jag fått nog av mitt burr. Nu drar jag på jakt efter en frisör med drop in.


It's alright I'm getting dizzy just enjoy the party It's OK with me if you don't have that much to say

Råkade lägga mig i sängen och spelade lite Angry Birds, det var inte dagens bästa idé, höll nästan på att somna. Ska försöka vakna till liv genom en löptur i kvällssolen.


You're alright but I'm here darling to enjoy the party Don't get too excited cause that's all you'll get from me

I lördags spelade Katarina denna låten och jag har blivit beroende.


Yeah I think you're cute but really you should know I just came to say hello

Idag är jag helt ledig från allt vad skola heter.

Jag ska såklart spendera min lediga dag på det rätta enda sättet.
Städa och tvätta.

Kul!


They say true talent will allways emerge in time When lightening hits small wonder

Nu är den utskriven och inlämnad. Nu lämnar jag min och Sänas hatade uppsats för en vecka och fokuserar på en annan uppsats.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta...


last day of magic

Sista dagen på i alla fall någon vecka som jag spenderar på detta sätt.