20:30-21:30

Släck.


trött tjej som peppar inför morgondagen med amazing.

Jag borde kanske skriva om min sista dag på slottet.
Men min kropp är sliten och vill inte vara vaken en minut till. Men packa måste man.

Och i morgon ska jag göra ett 12 timmars pass. Med en sjuk kropp. Jag har faktiskt sett fram emot morgondagen länge, men med en förkylning känns det sådär lockande. Shoppade dock loss som aldrig förr på apoteket, så ska nog överleva imorgon. Hur pigg jag kommer att vara i Branäs återstår att se.


En produktiv dag om jag får säga det själv.

Under dagen har förkylningen lämnat halsen och gått vidare till näsa och huvud. Jag ser det som ett framsteg.

Näst sista dagen på slottet är gjord. Det känns vemodigt, hade inte haft något emot att stanna kvar lite längre. På slottet har jag mailat, ringt, skrivit, mailat lite till, vikt t-shirts, lämnat t-shirts, googlat, youtubat, mailat, skrivit, fikat.

Jag har skickat in min heltidsrapport och sökt jobb.

Jag har Earth Hour-pimpat mig och Lilla A. Dvs tatuerat oss, hade en fin bild på det, men min mobil vägrar kopplas ihop med datorn. Så ni får helt enkelt tänka er hur snyggt det är.

Jag har googlat runt som en dåre efter fakta om Drottning Elizabeth II.


nu tycker alla synd om mig.

Sista och viktigaste veckan på praktiken. Och jag är sjuk.

Typiskt.

När lilla A och jag spelar rita & gissa.

Jag: Om du vill kan du få mitt papper och rama in den och hänga på ditt rum.
Lilla A: Ehh, skojar du med mig nu?
Jag: Vadå, vill du inte ha mina fina teckningar?
Lilla A: ...


Sista lediga helgen i huvudstaden.

Harry Potter. Shorts. Shopping. Vår. Studsmatta. Våfflor. Hårfärg. Lördagsgodis. Midnight in Paris. Rostat bröd. Hemmagjord pizza. Löptur. Familjemys. Arrested Development. Solsken. Telefonsamtal. Rita&Gissa. Disney Channel. Plugg. Barnvakt. Promenad.

men tills dess blir det att acceptera mitt hår som det är.

Idag har jag matchat otroligt bra. Gul tröja. Blå klocka. Gröna naglar. Och så såg jag ut som ett troll i håret. Jag har verkligen ingen frill just nu. Jag har slutat platta håret eftersom det ändå bara flyger iväg och lockar sig bäst det vill. Man skulle kunna tro att jag gett upp. Men det har jag verkligen inte. I helgen ska ny färg slita sönder mitt hår och om sisådär 2 veckor, när jag återigen andas dalsländsk luft, ska jag beställa en klipptid. Och ge frisören så gott som fria händer. Helt ny frill ska det bli.


Torsdag.

9-10: mail
10-13: möte/lunch
13-16: mail.

SOM jag har mailat idag. Och likadant blir det imorgon. Typ.

Roligt inlägg känner jag.


goodbye yellow brick road.

Lejonkungen i all ära, men Elton John har gjort mer bra saker har jag upptäckt.


happy hunting.

Jag har kommit fram till att denna blogg bara kommer att finnas kvar i 2 veckor till. När jag säger hejdå till Stockholm säger jag även hejdå till Anjeliica. Men eftersom jag är såpass bloggskadad som jag är, har jag redan hunnit starta min nya blogg. Kommer att länka till den i det sista inlägget. Men den som är nyfiken kan ju börja leta. Kan väl säga som så att om man kan mitt namn är det inte speciellt svårt att hitta den.


Stockholm på 12 010 steg.
vissa dagar orkar man inte med plattången.

Förutom grön tröja, firar jag Saint Patrick's Day genom att låta mina lockar frodas fritt och härja bäst de vill.


s:t patrick's day.


att vara fastkedjad i en koldioxidmolekyl.

Idag var det premiär får konstinstallationen Carbon Lockin, den är gjord av konstnärerna Bigert och Bergström. Tanken är att man ska kedja fast sig i dessa molekyler som en symbol för att vi är fast i en värld med fossiltbränsle. Dessa molekyler är alltså en del av Earth Hour och det var mycket press där. Skoj. Kallt, men kul att få vara med om det också.dagens kontor.


Du kan vara lugn mamma. Åt en riktig lunch innan jag åt bullen.


hej torsdag du var en bra dag.

Idag har det varit en bra dag. Jag har fått göra flera spellistor i spotify. Jag skrattade så jag grät på lunchen och jag har pratat i 1,5 timme med Emlan. Och idag kom även vovven Cera tillbaka. Hur trevligt som helst. Snällare hund får man leta efer.den 31 mars.

När Sofia frågade på twitter om när jag ska skriva om den 31a mars, slog det mig att det kanske inte är superspännande att få veta det jag har att delge med er, men jag gillar att bygg upp förväntningar, om jag sedan lever upp till dem är en annan sak. Men idag är det bekräftat vilka som ska vara med på Earth Hour Show. Vi har ettan och tvån från Melodifestivalen. (Loreen och Danny, för er som bott under en sten den senaste veckan och missat detta). Vi har Adam Tensta, Moneybrother, Kajsa Grytt, Tensta Gospel Choir och Daniel Norgren. It's gonna be awesome! Så bli glada för vår skull nu. Vi har jobbat hårt med detta!


och så har jag ätit lax till middag.

Som jag har traskat runt idag. Mina fötter är lagom glada på mig just nu.

Spenderade första halvan av dagen inne i stan och sedan andra halvan av dagen ute på slottet. Verkligen helt okej.

Och idag fick vi glada nyheter angående den 31a mars. Ska delge dessa med er imorgon.


det är egentligen alldeles för långt om man kan ha tofs.

Förstår att alla är nyfikna på hur mina planer kring mitt hår ser ut. Då ska jag delge dem med er.

Jag hade som tanke att dra in till stan och hoppa in på första bästa frisörsalong med drop in tid och bara klippa av mig allt burr. Men efter att jag kastat ett öga på kontot, konstaterade jag snabbt att det inte var något alternativ. Jag kom då på den briljanta idén om att spara ut håret tills dess att jag flyttat hem igen och klippa mig då. I någon ny spexig frill. Är lite roligare att klippa sig när man har något hår att klippa. Som jag brukar säga.

Och det är ju även så att min bästa frisör Marit is back in Åmål och har återigen börjat klippa. Hurra.

Så i en månad till låter jag håret frodas friskt. Så om ni ser någon springa runt med ett burr som inte alls ser ut som en frisyr, ja då, kan det mycket väl vara jag.


hur jag och frida valde att spendera en helg i uppsala.

Helgen i Uppsala var mycket trevlig.

Vi fikade. Promenerade. Turistade i Domkyrkan. Shoppade. Lagade mat. Drack drinkar. Åt godis. Dansade på gatan. Lyssnade på Schlager. Såg på Schlager. Röstade. Såg på fin brittisk humor. Gick på bio och såg the Artist. Åt förrätt i form av popcorn.


har jag berättat om min jeansskjorta.

Nu blir det äventyr i Uppsala med Frida. Det gör mig glad.
Får se om jag kommer med rätt bussar och tåg. Spännande.


hej helg.

Efter en inte lika hektiskt dag som jag trodde har jag nu tagit helg.
Hurra. Inte en dag för sent.

Hämtade min lilla Freddie som blivit lagad och kom sedan hem till finfin middag.
Nu hänger jag och Lilla V & Lilla A i rummet och nördar. De med nintendo DS och jag med datorn. Kvalitetsfredagsmys med andra ord.

Imorgon blir det äventyr i nya delar av landet. Ska till Uppsala och härja med Frida. Himla fint!


ingen snö i stockholm är sådant som glädjer mig.

Nu börjar det bli full rulle på jobbet. Imorgon kommer det bli hektiskt. Men det är skoj, så jag ska inte klaga.

Idag har jag introducerat lilla V och lilla A samt V's kompis för Monty Python. Det uppskattades. De har allt bra humot de där små.

Men vem gillar inte the fish slapping dance?


"angelica ska ha på sig tröjan varje dag fram till earth hour"


på allmän begäran.

En god vän till mig klagade över att det var för lite Earth Hour i min blogg. Blir nog lätt så med tanke på att jag spenderar hela dagarna att tänka och jobba med det. Men för alla som undrar vad jag har bidragit med till Earth Hour kan ni läsa en artikel som jag har skrivit här (och så lär ni er om Earth Hour runt om i världen). Och sen kommer jag härja på detta i form av värdinna och visa till platser och sånt.

Och våra annonser börjar synas lite överallt nu. McDonalds till exempel.

Mycket av det vi jobbar med just nu är fortfarande hemligt. Så mer får ni inte veta för tillfället. Men den som väntar på något gott...hehe.


vad ska man nu se på kvällarna.

Jag och kusin har följt Biggest Loser var dag sedan jag flyttade hit. Idag skulle vi se de sista avsnittet som vi spelat in under förra veckan. Vi hade alla avsnitt. Utom det sista. Hur typiskt? Så vi fick helt enkelt googla fram vinnaren. Det fungerar i och för sig också. Men hade varit lite trevligare att faktiskt se själva programmet.


en dag då jag har sjungit Everyday I'm Shufflin.

Bra dag på praktiken. Gjort allt möjligt idag. Varit på möte, pratat inför en massa WWF:are, tapetserat slottet med annonser, mailat, ringt, skrivit och strukturerat rapport.

Sen är min Ipod på väg hem till mig igen. Även min bok som bokus inte ville skicka den första gången, istället skickade de en annan bok istället. En bok som jag inte riktigt hade tänkt ha i min ägo. Nåväl. Kanske läser den någon dag. Man vet aldrig.


långhelg.

McDonalds. Tåg. Orangea bussar. Böcker. Rock The Casbah. Pyjamasparty. Haga. Sigge. Karlstad. Badhus. Fajitas. Bengtsfors. Mormor. Böcker. Lyxfrulle. Billingsfors. Wordfeud. På spåret. Godis. Promenad. Solsken. Åmål. Vännerna. VH1. Skidor. Barnvakt. Bil. Äkta människor. Bäddsoffa. Stockholm. Krabbelurer. Cider. Familjen. Onepiece. The Little Prince. Fotbad.