på jobbet

Sitter på jobbet, danskan börjar dock om en halvtimme så sitter och spenderar lite tid vid datorn.
Sista dagen med danskan idag, och jag kan verkligen inte. Jag kan räkna till 10, så om en dansk ringer och undrar vad 9 heter på danska kan jag hjälpa honom, annars inte.......
Får se hur det blir.....

innomhus träning

Första innomhusträningen idag, var skoj!
En tredjedel av våra tränare var där och tränade oss idag, men är ju som sagt inte obligatoriskt än, de andra kommer nog lite senare skulle jag tro.
Vi körde lite taktik o så, bollen rullar fort på golvet o så har man ju en 4:a, lite mindra än vad man är van vid.
Sen var det tvålag, skoj!


image377

do you want to boll?

Rubriken är lätt dagens bästa citat och den stod R för på jobbet. Är lite av ett internskämt. Eller kanske danskar förstår det ;)

Kl 20 idag är det träning, innomhus, skoj. Är en frivillig träning, så får se hur många som dyker upp, vet i alla fall två som ska dit o det är jag o J.
Men har längtat efter detta sedan i torsdags då vi bestämde att vi skulle ha träning idag.
Så ska ha på mig mina nya fotbollströja, självklart IFK, måste ju ha guldlagets tröja :)

image376

snart är det slut på frokosten

Har lärt mig att lunch heter frokost på danska, det lär jag ju blanda ihop med svenskans frukost...varför måste danska vara så störande bakvänt?

Ska snart tillbaka till träningsalen och öva på att ta emot danska samtal. Går ju fruktansvärt bra *hrm*


Tisdag, den dag de säger är segast?

Sitter på jobbet är inte alls lika trött som jag var igår. Härligt det, kan bero på att jag tog det äckligt lugnt igår, lämnade inte huset när jag hade kommit hem. Dammsög rummet, kollade på CSI, duschade och satt lite vid datorn, sen åt jag även mat med. Det var min gårdag.

så läser man danska

Har nu haft 3 timmar danska, har inte lärt mig något alls känns det som, inte för att det är något fel på läraren, tvärtom, han är bra. Men det är bara det att min hjärna inte vill ta in det danska språket. Vet inte riktigt varför, är bara så antar jag.....
Ska läsa det i tre dagar tror jag?
Eller ska läsa i två dagar, sen den tredje ska vi öva telefonsamtal? Det var iaf så jag fattade det..

.

seger är vår, guldet ska hem till göteborg, alla vi som älskar blåvitt klappa nu, *klapp klapp*

Var många olika hejar ramsor och sånger idag. Och det var så himla roligt, satt inte så långt ifrån en klacken, och vi hejade fram våra Änglar till guldet. Enda minuset var regnet o blåsten, men det fick gå.  :))


GULDET ÄR HEMMA!!!!!

image375
Bilden är kanske inte den bästa,
 men det regnade och hade bara mobilen

nu ska guldet till göteborg

Ska snart åka till Göteborg och se på fotboll. IFK mot Trelleborg. IFK har ju en chans till guldet, så det ska bli hur roligt som helst, förutsatt att de vinner då. Fast det är klart, själva matchen kommer bli rolig ändå. Var länge sedan nu jag var och kollade på en allsvenskmatch. Så nu ska det hejas med 40 000 andra :)

image374

my saturday

Idag blev det inte riktigt som jag hade planerat. Skulle egentligen till Trollhättan för lite lördagsmys med A o J, men jag var/är så trött att jag var tvungen att stå över. Blev senare än jag trodde igår och så sov jag inte lika länge som jag trodde. Och så är det en lååååååång dag imorgon och sen blir det jobb o träning igen, så hinner inte direkt vila ut mig på veckorna....

Så idag har jag mest glott på tv:n, en massa program om EMA som är snart antar jag, visade det på alla MTV kanalerna. Sen har jag vart hos mormor, där var även moster o kusinbarn, söta söta. Jag o M åt pannkakor och jag försökte även lära henne Imse Vimse Spindel rörelserna, men hon förklarade att det var svårt att lära sig det. Så vi skulle vänta tills hon blivit äldre sa vi. S var ännu sötare nu än förra gången jag såg honom.


image373

undra vart man hamnar?

Kanske inte blir Parga ändå nu, är tal på Korfu, så får se vart man hamnar, men ska iaf ut  och resa till våren :)

resan är bokad :)

Jäss, igår bokade mamma, moster o kusinen resan vi har planerat att göra till våren. Det har varit ett väldigt velande hit och dit om vart vi ska åka, men nu är det i alla fall bestämt att det blir Grekland, ön heter Parga :)

Åker 19 maj och kommer hem 27 maj. Vilket innebär att jag kommer fira min 20 årsdag i Grekland, inget mig emot, har firat födelsedagen i Spanien två gånger och det var inte helt fel det heller.

Längtar redan :)

image372

gårdagen

Var på kalas för Malin igår. Var hur skoj som helst !!
Var en hel del människor där, en del som jag inte hade någon aning om vilka de var, en del som jag hade en svag aning om vilka de var och en del som jag visste vilka de var.
Malin gillade presenten med, hon sa i alla fall det, även om hon inte såg så glad ut när hon såg en spec bild men men ;)

Det var en toppen kväll helt enketl och det känns idag kan jag ju säga.... ;)

malin 20 år

Sitter hos kusinen Malin, hon fyller 20 år :D Skoj, så det är kalas för henne nu, jag bränner en cd, som vi ska spela på kalaset, najs najs:D

vilken produktiv dag

Har inte gjort alls mycket idag, har suttit på den andra sidan, Kim har läst ur sin skit-guide, vi har lekt med lego och vi har åte mat i brist på annat att göra. Alltså har det varit en mycket produktiv dag. Men fick nu höra att vi ska sluta 4 istället för 5, vilket inte är helt fel.

Så det blir helg tidigare än jag trott, inte för att jag klagar på det :)

Så nu blir det hemfärd och sen blir det kalas :)

Snart helg

Snart helg, och vilken helg  det blir. Kommer bli en mycket rolig helg, det känner jag på mig!

Fredag
Idag blir det födelsedagskalas för kusinen, hon fyller hela 20 år. Det är kusinen Malin som blir gammal och det ska firas. Har gjort klart hennes present nu med, hoppas hon blir glad, för jag har faktiskt jobbat ganska så mycket med den måste jag erkänna.
Så det är det som händer idag, kommer hem, duscha o göra mig fin, åka iväg till festen och sedan ha jätteskoj.
Det är min fredagsplanering.


Lördag
Blir nog ingen simmning för mig, kommer nog inte orka :P
Så får se hur jag tar mig ner till trollhättan, skulle tippa på att det blir med buss.
Väl framme i Trollhättan ska jag träffa Amanda o Jenny, ska hem till Amanda, första gången i hennes lägenhet, trevligt :)

Söndag
IFK-Trelleborg
(behöver jag skriva något mer?)


its gonna be a long long day

Har nu fått höra att vi inte ska ta några samtal idag. Ska istället öva hela dagen på de olika systemen. Och det beetyder att det finns inte så många olika saker man kan göra, så det kommer nog bli lite småsegt.

Har för övrigt redan tagit ett samtal. Det är så det blir när man sitter på andra sidan....
Men men...


Nu ska jag äta ett äpple, har även hört trevliga nyheter angående danskan :)

The king is back

Har paus nu, Strumpan ska ta nästa samtal, allt som allt har vi haft 5 samtal idag, dock inga sålda än, men det kommer förhoppningsvis snart.

Har nu vart på jobbet i 7 timmar, har 2 kvar, måste säga att denna dagen går fortare än vad gårdagen gjorde. Kan vara det att vi har fått mer samtal och att det inte är lika nervöst.

Nej nu ska Strumpan få jobba lite ;)


piiiip

Idag så har det varit rush på jobbet, hela två samtal på 3 timmar, blir ju snart utrbränd ;)
Både jag o fia har fått ett samtal var, har kanske inte riktigt gått vår väg, men vi har iaf gjort som vi skulle.
Lunch senare idag med, men det får gå.

På tal om saker o ting

Ska dra te träningen om en stund, har styrka o kondition idag, lagom skoj kanske, men det skadar definitvit inte.

Så det är egentligen min dag, eller min eftermiddag, träning, eller är det kväll nu kanske?
Jo det är det nog, aja skitsam, har inte mycket tid övers till presenten jag måste göra klart, får fixa det imorgon., måste fixa det imorgon...

fick allt några samtal idag

Jag svarade på två samtal idag, gick väl sådär, lyckades dock inte kunna hjälpa dem så mycket men det löste sig till slut. Kanske får boka något imorgon, det är nog mer roligt hoppas jag.

Jag o Fia delar dator, så var med när hon fick en kund med, det gick väl ganska så bra, förutom ett litet missöde., men man kan ju inte allt första dagen precis...

image371

jobbet

Sitter på jobbet, väntar o väntar. Trodde att jag skulle svara nu, men det var inget sådant samtal, men shit vad pulsen steg när det ringde, undrar hur det blir när det verkligen är ett riktigt samtal. Tror dock inte att någon har fått ett samtal än...Får se när det första kommer, om det kommer. Vi får bara sådana samtal som de andra inte har tid med typ. Så får se hur det går.

spelas mycket hos mig just nu


The Buggles - Video Killed The Radio Star

uno

Hos Emelie spelades det UNO, mycket roligt. Vi satt o skrattade åt en massa amerikanare, roligt folk.
Var till affären och satt o tjatade. Var som vanligt en mycket trevlig kväll, även om hennes katter trodde att jag var en levande klösbräda ;)


Snart blir det en liten tripp

Helgen var lugn, lämnade aldrig kära Billingen förutom en gång på söndag, då åkte jag ända bort till Långed o tog ned frågor med De blonda kusinerna. Trevligt!

Har haft träning på jobbet, men nu är det slut på det, nu blir det lite mer allvar från och med imorgon, så håll tummarna för mig...


Pappa kom hem med en mycket trevlig överraskning idag, han hade biljetter till IFK-Trelleborg matchen på söndag!! Ohh va roligt! Nu ska det hejas på IFK, hela vägen fram till guldet!!!

Har allt en del framför mig nu, men det orkar jag inte skriva upp nu, för nu bär det av mot Bfors och Emelie! Mycket mycket skoj!


Snart klar?

Satt i några timmar med presenten igår kväll, första delen är klar iaf. Bara den lite mer jobbiga delen kvar nu,måste göra klart det idag nästan, för i veckan har man inte mycket tid på sig. Med tanke på att födelsedagen är till fredagen med så måsta jag snabba mig lite.
Tror att födelsedagsbarnet är lite nervös inför presenten, och det med all rätta ;)

image370

Så vad har då jag gjort idag?

Jag har gjort en del idag, har hämtat far, sett på innebandy, vart till affären, sett Svensson Svensson o House.

Kollade på innebandy förrut, var både herrarna o damerna som spelade idag. Herrarna vann, var dock spännande hela matchen. Tyvärr gick det inte lika bra för damerna, de hade otur, jag tyckte att de spelade bra, faktiskt lite bättre än det andra laget, men det gick inte deras väg.

Just nu håller jag på med en present till den person som fyller år nästa vecka, hoppas presenten blir bra....

vad gör jag just nu?

Thats all they really want
Some fun
When the working day is done
Oh, girls they wanna have fun
Whoa girls just wanna have fun

Letar efter saker....

Längesedan känns det som

Har inte uppdaterat på länge känns det som, men det kan bero på att min dator var inte ens på igår. Tror inte att det har hänt sedan jag fick den, att den har varit avstängd en hel dag alltså.

Har inte gjort så mycket, jobbat o tränat,hinner inte med datorn då.

Är typ såhär 3 dagar i veckan:
9-17 - jobb, en massa info, blir trött i huvudet
17.20 - hemma, äta mat, slänga av sig kläderna, slänga på sig träningskläderna
18.30 - träning
20.30 - hemma från träning, duscha o äta
21.00 - House sen sova

Har alltså inte tid till att blogga, eftersom jag prioriterar House säsong 1, som jag måste plöja mig igenom fortast möjligt, före datorn.

image368
Bara för att jag vill lägga ut en bild

jobb o träning, min dag i ett nötskal

Har fått en ny "lärare" på jobbet. En från nordirland, och irländska är inte en så rolig version av engelskan som man är van att höra. Den är en aning svårare att förstå....
Eftersom vi inte längre har Sara så lär vi oss även ett nytt program, det var svårare än det första, men kommer väl förhoppningsvis förstå det så småningom



Har precis kommit hem från träningen, var joooobbigt. Har redan träningsvärk i ryggen...undra hur det kommer att kännas imorgon :/
Så just nu sitter jag o eftersvettas och ska snart hoppa in i duschen.

gårdagen spenderades i ed

Igår var det jobb som vanligt, hade två prov, ett gick bra det andra, inte lika bra.

Sen efter jobbet, så promenerade jag o Strumpan hem till Laxen, dit kom även Simon. Vi åt middag o efterrätt som Laxen hade lagat till oss. Sen såg vi på Little Britian, gick på promenad, färgade Laxens hår och kollade på House. Sedan var det dags att sova. Jag hade den stora äran att dela soffa med Strumpan, har nog aldrig låge så rakt så länge, men fick mig allt några timmars sömn ;)


hel mysig och rolig kväll

Jag o Laxen hittade till bowling hallen helt själva nästan, bra gjort av oss :)
Sen började vi bowla för fulla muggar. Vi spelade tre omgångar, varvav mitt lag, jag, Strumpan, Laxen och Loui ,vann en gång, en paradisask. Det var discobowling, alltså discokulor och UV-ljus och sådant roligt. Jag lyckades till och med få någon strike.
Sen efter två timmars bowling var det tacos. Andra dagen i rad jag äter det, men tur då att det är gott gott!


Hade en otroligt underbar kväll!!

image366
 


Säsongsavslutning med bowling o tacos

Har inte haft någon match eller träning på några veckor, så egentligen är väl säsongen redan slut, men har säsongsavslutnin idag med laget, så jag räknar med att det tar slut idag.
Lite tråkigt, vår tränare slutar, men vi har i alla fall fått tre nya tränare inför nästa säsong vilket känns väldigt väldigt bra.

Blir alltså avslutningspartaj om en stund, ska åka med Laxen till bowlingen, vi ska mumsa tacos och sedan bowla, vet dock inte om det är exakt det ordningen men. Det ska blir roligt i alla fall. Är många i laget jag inte har träffat på länge, så det ska bli skoj skoj!

image365

oh my sweet lord vad det var trevligt igår

Igår var jag ju hembjuden på middag hos Emelie o Sammie. Det bjöds på mumsig tacos. Efter vi hade åte och tjatat lite såg vi på Beck - I Guds namn, var bra, lite konstig dock men bra. Sen kollade vi lite på en gala och sen spelade vi Gears of War. Ingen kväll hos Emelie är komplett utan lite TV-spel, precis som det ska vara!

Är så roligt att hon bor i Bfors nu!!!!!!

Hade en oooootroligt trevlig lördagskväll

image364

idag har jag lekt frisör för er som undrar

Ska snart hem till Emelie o Sammie, de har bjudit in mig på middag, det är ju bara för trevligt! Blir nog någon film o så med, najs najs!
Har pluggat lite, läst igenom första delen. Ska se om jag läser något ikväll med, annars får jag ta det imorgon.
Ska snart klippa min naglar, för er som undrar.
Men har faktiskt lekt frisör på mig själv idag, det var inte planerat, utan var 100% impulsklipp. Klippte bort en liten tuss som såg väldigt sliten ut, så nu är den borta. Klippte ju lugg för någon månad sedan, och nu är den låååång, men orkar inte ha  lugg så håller på att vänja mig med att ha väldigt myclet hår framför ena ögat. För er som undrar.

Nej nu ska piffa till mig innan middagen.


image363
Bryssels himmel
fotograf: Strumpan

Hunting

Så har lite av lördagen gått förbi. Har inte hunnit med så mycket med tanke på att jag gick upp 12, Emelie ringde o väckte mig och jag lät nog rätt otrevlig när jag svarade, men jag var inte vid mina sinnens fulla bruk.

Har varit ute o joggat, blev inte så långt, men det blev intensivt, sprang upp o ner för berget som är i skogen bakom huset.

Nu ska jag snart plugga lite och sedan se på House skulle jag tro.

and when we go don't blame us

Sitter o lyssnar på MCR och funderar på dagens planering,
Har blivit en del som ska göras, en del roliga saker och en del midre roliga...

Ska alltså:
Städa iordning på rummet
plugga jobb-pärm
Jogga
Klippa naglarna
Greja med en grej? (lite hemlisar måste man ha när man inte vet vem som läser bloggen)
Hem till Emelie o Sammie på middag


Sen blir det nog lite mer saker som jag inte har skrivit ner, men men

image361

körde runt i kommunen i två timmmar

Igår satt jag mest vid datorn o tv:n, men orkade inte uppdatera bloggen, detta pga att jag var mycket upptagen med att sitta vid msn och se på tv/datorn.
Var som sagt även på innebandy, det blev oavgjort 4-4. Var första damlagsmatch jag sett, och det var skoj, var ju en hel del folk med :)
Sen satt jag som sagt och kollade på tvprogram, blev en del avsnitt av House, Coupling, 30 Rock, så hade en rolig tvkväll igår.
Började mitt skift som chaufför vid 3, körde först te Skåpa, sedan Bifors, sedan Skåpa sedan Bfors sedan Skåpa, sedan Bifors o tanka, sen till Bäfors och sedan tillbaka till Bifors. Var hemma vid 5, var då mycket mycket trött.


sexed up

sitter o njuter av att det är fredag och det som väntar nu är helg. Ska inte göra alls mycket i helgen, plugga lite inför provet på jobbet som kommer på tisdag. Men det tar jag imorgon, och på söndag är det avslutning med fotbollen, ska bli roligt att träffa alla igen.

Det som sker ikväll är att jag ska kolla på innebandy, se lite på tv, hämta mor o far, sitta vid datorn, som jag har flyttat in till tv:n och sitter här o lyssnade på robbie williams - sexed up på vh1.

image360

dilemma

Har ett litet dilemma. Ska jag stanna uppe i 20  minuter till o sedan kolla på house, och alltså vara uppe i 40 min till, och om man har gått matte c kan man räkna ut att det blir 60, alltså en timme. Då blir klockan 23, och jag tror att jag ska göra det, för brukar ändå inte somna innan 23, så varför inte göra något istället för att höra klockan ticka?

Så det blir nog House i afton skulle jag tro, och ja, jag är beroende. Jag blir det då och då av olika saker o skäl


på väg hem till mig :)

image359

ännu en dag

Shit vad jag är trött, det är allt jobbigt att sitta vid en dator hela dagarna o lära sig en massa saker.
Har fått reda på att jag ska vara i den danska delen, kan ingen danska....men sa på anställningsintervjun att det vore roligt att läsa en danska kurs, vad jag inte visste innebar detta att jag ska prata flytade danska, efter två dagars danska kurs.......var väl inte riktigt det jag hade tänkt mig precis...men får se hur det blir...

Nej nu ska  strax gå o byta om inför träningen

Onsdag. Ingen rolig rubrik kanske, men sann är den i alla fall

Har gjort allt på min långa dagplanering, eller har inte sett House o inte sovit än, men det ska jag göra omgående hade jag tänkt. Har till och med gjort lunch inför imorgon, blir otroligt goda ostsmörgåsar samt en yougurt.

Tränat idag med, men idag har jag inte lika mycket smärta som jag brukar ha, så antningen börjar mina muskler vänja sig eller så tog jag inte i så mycket idag, kan ju hoppas att det är det första....

Nej nu är jag trött, nu ska jag dra ur alla sladdar till min ögonsten och se på House och sedan sova sova.

ingen ro och ingen vila

Har kommit hem från jobbet för en stund sedan, jobbade till 17 idag. Håller på att lära oss ett program på datorn som vi ska hålla på med nu de närmsta 5 dagarna, sen blir det ett annat program. Så det är en hel del..men men

Ska snart iväg till hallen o träna, är styrka kondition idag, så ingen klubba ska med, har lärt mig tiden nu, kvart över 7, inget halv 8 som jag först trodde och inte heller 7 som jag sedan trodde fram tills i måndags, utan är alltså kvart över.

Blir nog skriva kort nu, träna, House, sova.
Min dagplanering.

image358

en liten lista

Hittade denna hos Therese o tyckte att det verkade rolig :)

1. Ditt namn:
- Angelica

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
- Angizzle

3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
Blue Tiger 

4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
- Maria Bokväg

5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn):
- Widancar


6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
- Black sprite

7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
- Ann-Charlott

8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
- Black
(har inget husdjur o har aldrig haft...)


Börjat jobba nu då

Gjorde min andra dag på mitt första riktiga jobb idag. Var som igår, en massa prat om företaget och så. Så slutade lite tidigare. Har även fått sett min plats, är mitt emot Strumpan vilket inte är helt fel.
Har varit lugnt nu dessa två dagar, men imorgon börjar den riktiga utbildningen tror jag, men datorer och program och så. Så det ska jag hålla på med de närmsta veckorna, innan mitt jobb börjar på "riktigt".

skoj igår, trött idag

Måste bara påpeka att förra inlägget är ett litet intern skämt...

Men hade det skoj igår, var jag o Strumpan o vi hade en trevlig fest med datorer mobiler. Sen kom Josse o Madde, de skulle åka med till Ed. Det var vår allas Laxen som körde oss, sen i Ed var det återigen endast jag o Strumpan, träffade dock ett antal trevligt folk som man känner. Efter en lång tid fick jag äntligen med mig alla till hotellet och väl där inne var det en del folk, men inte så många som jag trodde det skulle vara, fast var ju mest på övervåningen, kanske var packat nere...
Hade en mycket trevlig afton, även om man är lite trött idag, men så det ska vara :)

Nu blir det House.

för fan luffarn

för fan luffarn


veckans favorit

image358
House M D

Marknad

Vart på marknad idag, var uppe tiiidigt, eftersom mamma vill vara först, så vi var där innan något hade hunnit öppna typ...men men
Köpte inget, bara en smaskig munk, Strumpan hamstrade strumpor.
Så vi gick runt o runt, fram o tillbaka i all evighet kändes det som, det hjälpte ju föga att det var dimmigt i kallt med...
Men men, helt okej ändå måste jag säga.

image356

gårdagen

Igår så tog jag o Strumpan tag i vårt simmningsprojekt, som har haft en paus på lite mer än ett halv år tror jag det är. Men korten gällde fortfarande så nu blir det att simma simma! Fick även plats i bubbelpoolen o där satt vi o myste med två medelåldersmän.

Sen, efter simningen, bar det av hemåt till min hemstad där vi bevittnade ännu en seger för BIBK.

Sen avslutades dagen med House, som så många dagar innan har avslutats.

En dag helt i min smak!

3 år

image355

Min dag med Laxen

Hela dagen har spenderats med Laxen i Bengtsfors. Vi var på en mässa med vårt företag o sålde vår bok, gick bättre än förväntat :)
Var även med i radio, vet dock inte när det sänds med skoj ändå, även om jag kommer att hata min röst när man väl hör den, men men ...

Innan vi gick till mässan var jag o Laxen i vår gamla skola, o man blir lite sentimental och längtar tillbaka, var ju faktiskt roligt ibland i skolan ;)

Har även firat kanelbullens dag med två kanelbullar, mamma har bakat idag med, så det lär bli mera ;)

Ska nog träna i kväll med, men mår lite illa, får hoppas det blir bättre när jag har ätit middag.

image354



ca 320 bilder

Har under idag o igår fått nästan (!) alla mina kort som jag skickade in till framkallning i helgen, igår fick jag de i lite större format och idag fick jag dem i normal storlek. Fick 313 kort idag, det är en del kort, sen ska det komma något mer, vet inte riktigt vad det är, men det lär märkas.
Så idag har jag suttit vid köksbordet hela tiden och klippt o klistrat, har börjat med med scrapbook (stavning?) som jag ska göra med Brysselbilderna, dock går det rätt så långsamt framåt, jag har inte mycket till fantasi nämligen.

Har vart på träning med, blev en annorlunda träning, jag, o en del andra hade fel på tiden så det var inte många där när det nalkades löpning, så istället blev det body pump, det kom jag faktiskt i tid till. Men shit, vad jobbigt...huuu. Min träningsvärk i armarna har precis gått bort, o nu kommer det nog igen, men det är alltid skoj att prova på något nytt :)

Nu ska jag käka kvällsmat o se på House.

Något jag inte skulle tacka nej till

image353

Dagens låt


Marianne Faithull - The Ballad of Lucy Jordan

min dag samt lite queen

Sitter här o reflekterar över min dag samtidigt som jag lyssnar på Queen.
Det blir då såhär:

  • Fick ett paket av posten vid dörren som jag var tvungen att skriva på, mycket skoj tyckte jag, paket innehöll skivor o dvdfodral till mig o bror
  • Har fått Photoshop, vilket har innebärt att jag har lekt en hel del med det
  • Har tränat innebandy, var match mot pojkarna, var med lite grann, lyckades ramla det först jag gjorde typ, det gjorde nog ett bra intryck


Min dag i korthet, har alltså inte gjort alls mycket.


Fått photoshop idag, då leker man :)

Före
image352

Efter
image351

Att prata med Fia är inte det lättaste



Sofia säger:

det kanske finns turkiska saker på marknaden?

Sofia säger:

vad sa min pappa att vi skulle ha för middag?

Angelica säger:

?

Sofia säger:

jhmm jag meD?

Angelica säger:

va?

Sofia säger:

Ååh simma fredag?


Gäller att hänga med i svängarna...