vit/röd

Vart med Sanna och badat idag. Brände mig, är man inte vit så är man röd. Lovely. Vi såg en orm i vattnet, efter det var vi en aning paranoida, men vem blir inte det efter att ha sett en orm? Vi solade och badade, tjatade och skrattade. Det var en väldigt bra förmiddag måste jag säga. Och imorgon gör vi om det igen. Då med fika och förhoppningsvis Thea. Inte fel alls.

Nu sitter jag och ser på Allsång på Skansen och sen är det Morden i Midsomer. Tisdagar är lätt den bästa tvkvällen på hela veckan =)


The rain was never cold when I was young, I'm still young, we're still young. Life's too short to be afraid, Step inside the sun

Det är sjukt varmt! Båda mina fönster är öppna men de hjälper föga. Blev inget bad idag. Ringde och väckte Sanna vid 11, kanske inte var planerat, men vem kan sova klockan 11 när det är såhär varmt?? Herrgud ;)  Sanna kunde iaf inte bada idag, så vi ska bada imorgon. Så det får bli en kall (iskall) dusch sen innan jobbet. Går in på sista veckan innan semester, 4 veckor. De veckorna ska jag spendera väl. Hultsfredfestivalen, Resö, träna fotboll! Leka med vänner. Kommer bli bra =)

Nu ska jag nog stänga av min dator. Den är sjukt varm. Måste snart fixa iordning den, måste bara ha en extern hårddisk först, så jag inte förlorar alla mina bilder. De vore inte alls bra det!


I am not afraid to keep on living I am not afraid to walk this world alone Honey if you stay, I'll be forgiven Nothing you can say can stop me going home

Haft en bra helg hemma i Dalsland. Blev grilla, tjat, skratt, Scotts, dans, ömma tår, promenad på Bfors gator i jakt efter skjuts hem, träffade en hel del vänner som jag inte sett på länge. Sånt är aldrig fel =)
Hade lite små problem att komma hem från festivalten igår, men som jag brukar säga. Hem kommer man alltid. Idag har jag bott i soffan. Vart sjukt varmt ute. Nu blir det att sova, upp tidigt imorgon för att åka hem till Karlstad. Sista veckan jobb innan 4 veckors ledighet.


Who's gonna be there after the last angel has flown

Klockan 7:00 imorgon rullar mitt tåg ut från perrongen. Innan klockan 7:00 imorgon ska jag ha; packat, diskat, städat, klippt och målat naglarna, hämtat ut biljett, tagit ut pengar, fixat med ipoden och säkert något mer som jag glömt nu. Hur många tror jag hinner det? Ja inte jag iallafall...blir att prioritera. Så disk, städ och naglarna får vänta. Så prioriterar jag. Nu blir det att peppa lite mer bra musik. Känner mig sjukt peppad inför morgondagen redan nu, det känns bra.

solen skiner i karlstad. Nu tar jag helg!

Sitter på jobbet. Segt idag. Har inte haft något vettigt att göra sedan 19:00 typ. Men är lite små paranoid så har inte vågat fixat iordning de sista förren nu. Kom då på att skrivaren är emot mig. Skriver ut ett papper var 30 sekund typ och jag brukar skriva ut runt 20 papper ...det är lycka det. Har varit en bra dag på jobbet annars, ska inte klaga. Ovh snart tar jag helg =) Blir en bra helg. Hem, ska på festival. Inte varje dag det händer någon i Bfors. Så då måste man ju passa på, men de allra bästa är, jag är INTE chaufför. Brukar alltid bli det. Men inte imorgon. Blir att grilla och ha de trevligt hos Emlan först och sedan bege oss mot festivalområdet. Blir bra det.

Ska strax åka hemåt, väntar bara på de sista papperna. Blir en sväng förbi ica med. Det är ju trots allt fredag =)

fredag 26 juni 2009

Benen överlevde min jogging/promenad. Det gillas! Mer idag blir shopping, sen ska jag se om jag får med Sanna på bad och om jag hinner det.

Läste nu med att Michael Jackson har dött. Han blev bara 50 år, himla ledsamt. Jag har aldrig varit något superfan av hans musik, men man kan ju inte förneka att han var duktig.  Men självklart har man ju några Micheal favoriter, det tror jag att de allra flesta har.
Här är iallafall mina:


Dirty Diana

 
Bad


 
Billie Jean


R.I.P. Micheal Jackson 1958 - 2009

People are like songs, I swear. Some found you as a child, and still they're always there. A boy I once knew was Anarchy in the UK, Burned out too quickly, but in such a beautiful way

Sitter och peppar Hultan musik. Bara två veckor kvar nu ju! Dagen har börjat bra. Frukost med Frida på Wanye's och sedan dess har jag grejat med bilder på datorn och lagt upp lite bilder på FB. Borde städa och så, men det är så sjuukt varmt. Blir att äta middag nu och sen dra till jobbet. Ikväll blir de inget speciellt. Kanske plocka iordning lite då istället när de inte är så varmt. Fixa tågbiljett hem också. Ja det är det som står på schemat.

Hade en otroligt bra kväll igår =)

Gårdagen var bra. Sol och bad på förmiddagen med Sofia på Skutberget. Var skönt i vattnet faktiskt. Sen jobb i några timmar. Klar lagom till Nöjes. Var premiär för deras sommaronsdag. Så det bjöds på mat och dricka. Härligt. Satt och tjatade med Frida, Sanna, Sofia, Jessica och Thea hela kvällen. Underbart. Sofia och Jessica åker till USA idag. Så vi hade en liten tjejkväll och de var inte fel alls. Skrattade sjukt mycket. Efter Nöjes hamnde jag och Frida på BK. Hon har ju sin lägenhet här i stan nu. Härligt =)


Karlstads finest =)



Kvällens bästa bild!

i'm a V.I.P.

Check me out. I'm a very important person! Det tackar vi Sofia och hennes vän för :D :D


solig onsdag

Idag har jag fullt upp. Tvätta, diska, städa, laga mat. Men man kan ju inte bara göra en massa tråkiga saker denna soliga onsdag. Så blir att bada med Sofia innan jobbet och sen efter jobbet blir det Nöjes med Ktowns finest! Kan nog bli en bra dag detta =)

And when life gets tough, I feel I've had enough, I hold on to a distant star, I'm thinking about, all the things, I'd like to do in my life

Dagen började inte bra. Sjukt varmt, klagomål och ett U. Shoppade upp en stor summa pengar på mat, mat som jag egentligen redan hade, men var tvungen att slänga. Men mat måste man ha. MEN jag ska tänka positivt. Det är sommar, snart semester, snart Hultan, snart Bfors festivalen, snart sjukamp med mitt DLIK. Imorgon ska jag träffa Karlstad Finest. Och ikväll är det Allsång på Skansen och Morden i Midsomer. Ett U kan man komplettera upp till ett G. Klagomål kan man fixa. Och sen är det bara att öppna ett fönster så är de inte lika varmt längre. Positiva tankar. Jag har det ju faktiskt väldigt bra egentligen!


Grebbestad. Inget Resö precis. Men västkusten. Underbart!




midsommar 09

Grebbestad. Sol. Skratt. Fina vänner. Härliga grannar. Skratt. Femkamp. Grill. Röde Orm. Blå märken. Dans. Skratt. Sång. Fika. Bergsklättring. Kladdkaka. Jordgubbar. Foppatoffla. Alkohol. Skratt. Twister. Träningsvärk. Prat. Buss.  Spännande lampa. Skratt.







glad midsommar!


Nu ska jag stänga ner datorn och snart börja gå till stationen.
Hoppas alla får en trevlig midsommar =)

Midsommar 09 har börjat

Sitter med en hårinpackning, mitt hår ser precis ut som svinto. Iaf i luggen. Så det försöker jag fixa iordning så man ser lite civilserad ut. Bränt en skiva också och klippt naglarna. Fasen vad jag är effektiv. Mer idag blir att åka hemåt. Träffa Emlan i Bfors för en fika. Sen hem till Bifors och fixa iordning de sista och sedan åker jag och flera fina flickor till Grebbestad. Tredje året vi är där nu. Hoppas på bra väder, alltså inte regn. Här i Ktown är det fint nu iaf. Sol och blå himmel, så som de ska vara. Jag måste verkligen skaffa mig fler tvkanaler alltså. En liten parentes sådär.

Och ett löfte jag ger till mig själv och till folket i min mobil, är att jag INTE ska upprepa förra årets sms-skickning. Från torsdagkväll till söndagförmiddag, lyckades jag skicka iväg drygt 500 sms. Det är mycket, även för att vara mig...Så i år blir de lugnt med mobilen. I promise :)

Vad är passande för att ha som rubrik idag då?

Cdon sjönk i mina ögon idag. Eller om det är posten. Hur som helst. Jag fick mina cdskivor idag, 4 st, och alla var sönder. Alltså fodralen, vissa så mycket att man inte kunde öppna den utan att de flög små plastbitar runtom i mitt lilla rum. Otroligt störande. Blir att maila cdon. Jag som ville lyssna på en massa bra musik nu ju. Nåja, tur spotify finns =)

Varit en bra onsdag =)

Varit en bra dag idag. Började med scones till frukost. Fick igång min video och såg på Disney klassikern Lejonkungen för att fira detta. Fick ett mms av Frida, tältet är köpt! Sen blev min frys fri från is och frost. Fick mina armband från kyssjohanna, städat, diskat, klippt håret, bäddat nytt i sängen och de gick bra på jobbet idag med. Nu sitter jag och ser på Family Guy. Blir att packa sen med innan man får hemåt på fredag.

inga skor, men en hel del annat

Hade en plan när jag gick ner på stan idag. Hitta ett par skor att ha till midsommar när man springer runt på Grebbestads bryggor. Vill ha gladiatorsandaler, likadana som Marit har, sjukt snygga, fanns på Din Sko, i storlek 40, det kan jag ha ibland, oftast funkar det rätt bra. Men dessa var sjukt stora. Och de hade ingen mindre. Letade efter ett par andra skor som skulle kunna funka, men hittade inget. Var nära att gråta lite, men tog mig samman och tröstshoppade cdskivor istället och ett armaband eller två, och en mascara.  Pengar är farligt att ha i plånboken har jag hört.


Then he said something else, I didn't understand, Because he came from the south of Sweden, he spoke just like a Dane

Tillbaka efter en längre vistelse i Billingen. Helgen var bra. Träffade Sofia och Amanda, vi åt kinamat och så var vi på Majberget och så tog vi en raggarunda i Laxarby(!), det var Fia's val det. Hamnade hemma hos Louise också. Trevlig lördag! Söndags så var det match, mina ben protesterade inte (jeeey) men de gjorde typ resten av kroppen, var inte min dag. Hade lite oflyt och förlorade matchen. Upp till Ktown igår, jobbade järnet.

Planer för idag:
Gråta över att jag inte har någon mat i min frys längre
Frosta av min frys
Köpa ny mat att ha min min frys (om jag hinner)
Träna - blir här hemma, får inte jogga, hinner inte träna fotboll på kvällarna...
Jobba

Spexigare dag får man leta efter!

p.s. 3 veckor och 1 dag kvar!!

kvällen blir bra, så himla bra!

Ikväll blir det kinamat i Bfors med några av mina största favoriter i denna värld. Sofia och Amanda, de blonda kusinerna.
Har saknat mina vänner vill jag lova! 



It doesn't get me down and I feel OK, Cause the sights that I'm seeing are priceless

Igår var det studenten, var i Åmål och grattade kusinen och Louise. Regnade så gott som konstant, men studenterna var glada ändå, vilket jag kan förstå. Sen vankades det kalas hemma hos faster, bjöds på god mat och trevligt sällskap. Hade en lugn kväll hemma med Freaks and Geeks som jag äntligen har fått över på min dator. Är ju jättebra.

Idag har jag sett på Freaks and Geeks, kört pappa och hans vänner till deras årliga fest vid vattnet, ska snart fixa kycklingfajitas med bror som vi ska äta tillsammans med mamma och ikväll komemr Fia hem! Det ska vi, alltså jag, Sofia och Amanda, fira med att äta kinamat!

mitt hår i bilder








inte bara himlen är grå idag

utan även mitt hår. Var hos Marit förut idag. Färgade håret grått, blev silvergrått i olika nyanser iochmed att jag hade olika nyanser av blont när jag kom dit. Men jag blev nööjd =) Jag och farmor kommer matcha med varandra eftermiddag när lillkusinen springer ut ;) Vet inte hur jag ska göra med klädseln dock, köpte ju en klänning igår som jag tog med hit och har nästan inga andra kläder med mig. Så får se hur det blir.


torsdag 11 juni 2009

Var en bra dag på stan idag. Fick mig en klänning tills imorgon och midsommar. Ett par stövlar till Hultan. Ett linne till, ja någon dag bara och dricka till imorgon. Inget till mig själv dock, utan till lite studenter. På tal om studenter, det är fullt med studenter på stan, sjunger och skriker och har det skoj. Är grymt avundsjuk. Vill ju med ta studenten igen. Roligare dag får man leta efter alltså. Nåja får väl festa till det 2011 istället =)

Ska ta och städa lite i lägenheten. Den får besök av dalslänningar i helgen så de kan ju se lite hemtrevligt ut iaf.



Lite nostalgi =)

sms av sofia

"fan mitt huve värken"

=

"jag börjar få ont i huvudet"


Jag tror att det är bra att du snart kommer hem Fia, så du börjar prata och skriva som normalt folk igen ;)

Some might say that sunshine follows thunder, Go and tell it to the man who cannot shine

Igår åkte jag till Ktown. Jobbade, blev klart snabbare än någonsin förr, vilket var väldigt bra, för skulle upp till Thea och hennes nya lägenhet för lite kalas. Hon fyllde ju 21 år igår =) Så var där uppe med Jäss, Sanna, Sofia och två av Theas kompisar, vet inte riktigt vad de hette *skämmes* och sen kom även Theas Philip. Vi tjatade, åt lite, skrattade, spelade lite Nintendo 64. Najs. Var inte där så länge med tanke på bussarna. Men hade en uunderbar kväll iaf =)

Idag blir det stan och stan. Ska shoppa lite, spana efter kläder tills imorgon och midsommar, lite dricka som ska ges bort imorgon, hultan stövlar, skor i allmänhet, behöver lite spexigare skor som man kan ha i morgon när lillkusinen tar studenten. Sen kommer bror, han ska köpa skor, jag skulle vara lite smakråd tror jag. Får se hur det går, han brukar inte lyssna på mig i vanliga fall så ;)




på väg mot det gråa


Har beställt färgning på fredag. Grått/silver eller hur det nu blir. Men åt det hållet iaf =)
Just nu ser jag ut såhär i håret. Bättre än igår. Skit i diamanter, det är silverschampoo som är en flickas bäste vän


Jag får alltid så spexiga ansiktsuttyck....

haha jag är så himla velig

Blev blooond idag. Eller ja, lite orange blond, men de kan silverschampoo fixa. Men har jag redan ändrat mig? Blond är inte riktigt jag, iofs har jag inte vant mig än, inte varit såhär blond på x-antal år, men ändå. Får se hur det blir, prata lite med Marit sen med om hon tränar ikväll.


i'm going blonde....again

Sitter med blekning i håret, slingor. Får se hur det blir, just nu är det mer gult än vitt, blir en aning oroad, men det är ju ett tag kvar innan det ska ut så. Sen ska jag äta världens godaste pannkakor, nämligen mormors och dagens avslutas med ett pass fotboll med DLIK. Inte en helt fel tisdag alltså =)



Jag har ju varit blond en gång i tiden..blir dock inte lika blond nu men..

tredje gången gillt

Sofia säger:
lujss
Sofia säger:

öjss

Sofia säger:

puss


ett litet förklarande

Skrev i förra inlägget att jag inte blivit blond än, kanske ska vara mer precis, jag ska göra slingor, ljusa. Det är det närmsta jag kommer grått detta år. Får se hur det går att göra slingor här hemma. Risken är stor att det blir mer organge, men jag är sjukt trött på brunt och liknande. Och är inte speciellt sugen på att bli svart nu när det är sommar. Så då blir det slingor. Och Sofia, det är skillnad på att vara blond och att vara blond ;)  Och när klagade jag på någon som var blond? Kan du förklara hur du menar med klaga? Jag blir lite förvirrad, känner mig redan blond ;)

fortfarande en solig måndag

blev inte blond idag. Blir imorgon istället. Pratade med sjukgymnasten, ska skaffa nya inlägg så får vi ser hur det blir under sommaren, annars väntar lite behandling. Men kunde träna denna vecka =)
Ska snart iväg till farmor och farfar och fira farfar som fyller år idag =D Grattis grattis :D
Sen ikväll ska jag till Långed och kolla på fotbollsmatch.

oh no..

Fick precis en aha-upplevelse. Kommer ju spendera så gott som hela sommaren i Ktown. Då till det stora problemet:
Hur ska jag våga se på Morden i Midsomer själv i sommar??

solig måndag i billingen

Helt ledig idag. Ingen skola. Inget jobb. Är i Billingen, har inga större planer för dagen. Fixa håret i en ljusare nyans, sjukgymnasten. Ja det var väl det egentligen. Rätt härligt att inte ha någon skola måste jag säga.

Igår var det kalas här hemma för mig. Farmor, farfar och mormor var här och så bror. Vi åt tårta och kakor. Jag fick väldigt bra hårprodukter och självklart de obligatoriska dammsugarna. Har redan åte en. Gött.
Sen var det match hemma med DLIK mot Ed. Det gick bra, vi vann med 3-0 och blev tre poäng rikare. Själv blev jag några skavsår rikare, men de var ju ingen direkt chock, har man känsliga fötter så har man.


idag slog det mig

I tåget på vägen hem satt jag och lyssnade på ipod. Spelade en massa olika musik, sen kom jag till låten Love is my drug med John ME. Tänkte då på Fridas inlägg "tips från coachen" med låten Run av samma artist. Och då slog det mig, på riktigt, att jag SKA på Hultsfredfestivalen i år. Är nästan bara en månad kvar. Har haft biljetterna länge, men det var först idag det verkligen slog mig. Att jag, i 4 dagar, kommer se en massa bra artister och bara ha det underbart skoj. Jag satt med ett leende på läpparna hela vägen hem till Åmål och tänkte på Hultan =)


"British justice is the best in the world. Anyone who disagrees is either gay, a woman or a mental"

På vägen till jobbet idag, kom jag att tänka på att det var alldeles för längesedan jag besökte Lilla Britanien. Saknar Daffyd, Vicky, Sebastian, Lou, Andy, Emily, Marjorie och alla de andra. Så nu blir det Little Britain maraton, börjar i mitten med säsong 2 =)

sweet loretta martin thought she was a woman but she was another man

Skolan - redovsning, först ut, gick sådär skulle jag säga, se andra redovisningar + en tävling, vann inte. Sa hejdå till den goda smörgåsen med kycklinggegga med flickorna.
Hemma - tvspel FFVII, vad annars? Nalle Puh boken & middag.
Jobb - siffror, papper, gummisnoddar (har ju inte jobbat än så vet inte vad det blir riktigt, men kan iaf garantera att jag kommer greja med de tre sakerna)

Nu sitter jag och lyssnar på Beatles och funderar på vad man ska packa, vet ju inte hur länge jag stannar hemma.
Nåja. Får väl packa efter jobbet.

ge mig sommarledigt nu!

Är så himla trött. Full rulle hela dagen. Tvätt, besök, plugg, jobb, mat, plugg. Sitter nu och skriver lite på de jag ska säga på presentationen nu. Nu ber vi alla för ett G. Nåja. Bara att bita ihop. 12 timmar till sommarledigheten!

Havana fought the playboy in the Cuban sun, For Castro is a colour, Is a redder than red

Fullt upp idag. Mamma och Kari var precis här med lite mat och andra nödvändigheter, såsom databord, vinylskivor och Nalle Phu boken. Har tvättat för första gången på sheriffen, eller ja, håller fortfarande på, kläderna torkas just nu as we speak. Ska direkt efter att jag hämtat upp kläderna åka till Jäss där det vankas plugg, sen direkt från Jäss till Sheriffen, hämta cykel och trampa iväg mot jobbet. Sen när jag kommer hem ska jag äta potatis för första gången på x-antal veckor....Men först, göra mig iordning.

imagine that


Kom på att jag fick tillbaka min hårddisk av Frida idag, och i den har hon lagt Rhys Darby live och blev helt hyper, det kändes som om mitt liv fick lite mening igen denna otroligt sega onsdagskväll. Så starta min hårddisk, och allt såg fint ut tills jag skulle lägga in den i VLC och spela upp den, det fungerade inte!! Blev en aning förkrossad...får hoppas den fungerar imorgon.....


onsdag 3 juni 2009

Idag har jag: duschat, målat naglarna röda, shoppat choklad, gett chokladen till Frida, sjungit med de andra girlsen för Frida som blir 21 idag, welcome to the dark side ;)  möte, pluggat, pluggat, pluggat, diskat, diskat, dammsugit, plockat undan, spelat tvspel, sett på tv, gjort smoothie och toast.

Produktiv dag måste jag säga...Nu har jag inte så mycket att göra...trött är jag i alla fall.

Så kan de gå när man lämnar datorn i Jäss händer


sommaren 09

Sitter i skolan. Sista onsdagen innan sommaren. Ska strax fortsätta att skriva om Image och grejs. Men nu börjar det bli svårt att fokusera, sommaren 09 är ju snart här! Och vilken sommar sen.

Fia kommer hem, midsommar i Grebbestad med DLIK-maffian som bror min så fint kallar oss, fest och allmänt häng i Ktown, 4 veckors semester, Billingen, Resö, fotboll, inlines (ska inhandla mig ett par) and of course, vad jag tror kommer bli, sommarens stora höjdpunkt, Hultsfredfestivalen med Frida.

Låter inte det som en toppensommar?? Det tycker iallafall jag =)


lite utav min dag i bilder och text


Dagen började starkt med frukost, kiwi och müsli med yogurt


Kom sedan på den briljanta idén att måla naglarna,
 kom sedan på att organge inte var någon passande färg.
Tog alltså bort den fort som fan.
Frågan är då när ska jag ha oranga naglar, Hultan kanske?
Har hört att man kan se ut lite hur som helst då ;)



Sen väntade många timmar på skolan med plugg och möte...



plugget gick inte så himla bra precis...


Och nu sitter jag och pluggar igen och har typ samma blick som på bilden ovan... Vill bara att de ska vara slut nu...hu!

Something beautiful will come your way

Just nu känns fredag så himla avlägset...Vill bara att arbetet ska vara klart och jag inte behöver tänka på skolan förren i Augusti igen. Har ångest över arbetet. Sitter och bara glor in i mitt dokument, skrivs inget alls. Imorgon är det möte igen, ångest inför det med. Längtar till fredag, eller ja, vi kan ju säga lördag, ska hem på lördag. Träffa Emlan och Robin. Har inte träffat Robin på......är det två år? Sist vi såg var jag rätt glad i hatten så att säga och försökte spela Guitar Hero hemma hos honom på en efterfest. Och nu bor jag i Ktown och han ska bli pappa, ja det händer då saker. Så det ska bli skoj att träffa Sär-Robin igen ;) Sen är det kalas och sådana trevligheter hemma på söndag och fotbollsmatch. Härligt!
Så jag vill gärna ha helg nu tack och ett G på arbetet. Det vore inte alls fel det ... =)

Nej nu blir det snart träning. Får försöka få ner några ord till på arbetet samtidigt som jag lyssnar sönder RW. Tror dock att det är omöjligt att lyssna sönder hans låtar men =)


Lazing on a sunny afternoon, And I can't sail my yacht, He's taken everything I've got, All I've got's this sunny afternoon

Sitter på skolan. Min grupp är försvunnen. Eller ja, vi jobbar ju på olika delar av arbetet, så de andra har åkt hem för att plugga mer hemma. Jag ska nog med snart hemåt, eller om jag stannar kvar och skriver lite mer, det lär märkas. Måste ner till stan med, inhandla lite saker på apoteket av alla ställen. Min ben protesterar idag, speciellt i trappor, så kan man ju inte ha det.

Just de, har gjort en ny kategori här på bloggen som heter "Sofia berättar", har inte fått in allt som jag har på bloggen, men något säger mig att den kommer att fyllas relativt snabbt ;)

Nej nu blir det att skriva lite mer om Donken och Max.


språklektion med sofia del 2

vart vingen = var tvungen


 

nu har vi lärt oss ännu mer ifrån de småländska skogarna!
Ska bli spännande att se vad mer man kan tänkas få lära sig framöver!

Don't you be waisting all your money on syrup and honey Because i'm sweet enough

Sitter och lyssnar på Duffy, vilket är ett mycket bra sätt att börja dagen på måste jag säga.
Igår var det match, kom lite sent, mitt fel, jag hade blandat ihop tiderna, jag trodde det var samling 18:00 men 16:50 ringde Lindah och undrade var jag var någonstans, så det var bara att stressa. Men vi kom fram inte allt för sent. Var varmt att spela, väldigt varmt. Men matchen gick bra, vann med hela 8-1. Najs :D

Nu blir det plugg plugg och sen fotbollsträning ikväll.
Går in på sista veckan på mitt första år på universitetet....