att springa av sig tröttheten.

Råkade somna förut. Så nu ska jag försöka vakna till liv genom en löptur. Kan bli piggare eller så blir jag tröttare. Det lär märkas. Så nu ska jag bara komma ur soffan. Det är steg ett.


såhär valde jag att spendera min helg.

Lördag. Godis. Chips. Saft. Krabbelurer. Life of Brian. Sanna.


Söndag. Sol. Kroppkärr. Bad. Bok. Sanna.


LDN

En vecka kvar.

Dålig kvalité, jo visst, men gillar denna video mer än den andra. Så de så.


kan man inte festa får man äta istället.

Mina ben är inte vana vid inlines åkning. Inte alls. De är så otroligt stumma just nu. Åkte ca 15 km. Tror jag. Typ.

Nu står jag i köket och gör krabbelurer. Sanna hade aldrig smakat på det och så får det ju inte vara. De blir ätbara tror jag. Inte mamma nivå kanske. Hoppas de duger i alla fall.

Sanna kommer alltså ikväll. Vi är för fattiga för att festa så vi kör på film/godiskväll istället. Inte fel de inte.


frukost är bäst på lördagar.

Sitter i valet och kvalet om det blir inlines eller löpning nu på morgonen. Vill springa eftersom de har fungerat bra de senaste gångerna, men inlines är ju roligt och det blir inte lika varmt. Dessa dilemman.


jag är alltid lika rolig att bjuda.

ikväll var jag bjuden på två olika trevligheter. Men jag är sliten och sen jobbade jag ikväll också, så jag valde att stanna hemma som den toffel jag är. Så nu ser jag på Monty och dricker juice.

Men de har varit en bra dag vill jag påstå. Gick bra och fint på jobbet, det bjöds på kokosbollar, sådana med skum i. Sånt är inte fel.


dricker man inte läsk får man dricka saft.

Att jag gillar saft är ingen nyhet. Är besatt av fun light kiwi green tea. Men nu har jag hittat en saft som ger kiwin konkurrens. Denna får bli kiwins efterträdare när den försvinner. Det går ju inte att misslyckas när man blandar vattenmelon och smultron.


isitfriday.org

Vilken bra dag det har varit än så länge.
Började med en tidig morgonjogg tillsammans med Sofia. Hur trevligt som helst, inte träffat henna på hela sommaren typ, så det var ju alldeles förträffligt. Och löpturen gick himla bra den med. Fin start på dagen.

Sedan bar de av mot stan och apoteket, compeed är min bästa vän. Träffade även på Frida på stan, henne har jag inte heller sett på hela sommaren, så det var ju inte fel någonstans. Sen råkade jag även hamna inne på klipoteket och innan jag visste ordet av har jag en klipptid. Jag älskar att klippa mig. Lockarna ska falla lalalala.

Jag är på bra humör. Det gillas. Hoppas dagen fortsätter lika bra.


inte utan mina rullskridskor.

Gym och sedan steka i solen. Fint upplägg för en förmiddag som denna.

Jag och Anna svettades nästan bort inne på gymmet, det blev en rätt så lugn träning idag. Men sådana behövs också. Sedan pressade vi i solen och Anna bjöd på fika. Muffins och saft. Himla trevligt.

Jag åkte inlines till och från gymmet. Första gången i år jag använder dem. Men det ska de bli ändring på. Är ju jätteskoj att åka.


det bästa sättet att avsluta en dag på tillsammans med John, Michael, Terry, Graham, Eric & Terry.

Om det är något jag älskar så är det tv-serier. Och jag älskar att nörda tv-serier. Alltså ha maraton och se hela säsonger i ett svep. Ikväll har jag det bästa av alla maraton. Ett Monty maraton. Det var längesedan sist.

 

"You probably noticed that I didn't say, "And now for something completely different," just now. This is simply because, I am unable to appear in the show this week. Sorry to interrupt."

en kvällstur i solen är aldrig fel.

Efter jobbet drog jag ut på en joggingtur. Tänkte springa längs älven, en tur som är ca 5 km, men när jag kom till den bro där jag tänkt vända, kände jag mig väldigt pigg. Så jag fortsatte över bron och körde en längre tur på 8 km. Och det kändes så bra. Inga skavsår. Inget håll. Inget sådant tjafs. Och Karlstad är faktiskt en väldigt fin stad i kvällssolen måste jag erkänna. Det är synd att det inte går att ta kort med min ipod. Men videokamera har den. Känns ganska så onödigt med en videokamera måste jag säga.

Hur som. Jag är väldigt nöjd med dagens löpning!


london ringer.

Om två veckor befinner jag mig i London. Staden som jag är fullständigt förälskad i, fast jag aldrig varit där. Det är en underlig förälske måste jag erkänna.

Det har inte slagit mig att vi åker om ca 1,5 vecka. Så jag försöker få in det i huvudet nu. Kommer nog bli en del London inlägg fram tills dess, för att komma i stämning så att säga. Ge gärna tips på saker att se/göra i London. :)


hej och välkommen tillbaka solen.

Förmiddagen har spenderats vid Kroppkärr med Sanna. Vi har stekt. Badat. Läst. Pratat. Skrattat.
Tror jag kan ha fått mig lite färg. Det vore ju inte helt fel i så fall.

Idag är det sommar. Har nästan glömt bort hur de känns.


det är såhär en ledig tisdag ska spenderas.

Idag har jag hängt med mor och far hela dagen. Vi började med att åka ut till Mariebergsskogen där vi spelade minigolf. Jag förstår inte hur jag kan tycka att de är så roligt att spela, när jag är så dålig. Men skoj är de. Eller ja, jag kanske inte var dålig, i alla fall inte i slutet, då spelade jag upp mig.

Sen blev det mongolisk mat i bästa restaurangen här i Haga. Och sen avslutades dagen med shopping på Bergvik.

Fin dag med fina föräldrar.



så länge solen skiner är de ok att svika gymmet.

Dagen skulle ha börjat med gym, men eftersom solen sken för första gången på, vad som känns som en evighet. Blev det en joggingtur med inslag av lite styrka.

Mamma och pappa är på väg upp till mig nu. Så får se hur dagen kommer att se ut, men det lutar åt gym ikväll, beroende på hur länge de stannar. Vill till gymmet på eftermiddagen, bara för att jag kan. Jag är nämligen ledig från jobbet idag.


när det vankas besök från föräldrarna måste en städning genomföras.

Imorgon kommer mor och far på besök. Det bestämdes förut, så jag har städat min lya. Dock var det inget storstäd, då jag var duktig och städade järnet i helgen. Men de ska bli trevligt att återse min familj, var allt några veckor sen sist. Och de har med sig mina träningskläder och min regnjacka. Fint de.


varför vara i tid när man kan vara tidig.

Kom till gymmet en timme innan de öppnade idag. lyckat. Drog hem till Anna och kollade på musik och tecknat innan vi drog tillbaka till gymmet igen. Var en hel del folk där, men vi gjorde våra pass och nu är kroppen smått mör. Precis som de ska vara efter en timme på gymmet.


söndagskväll i skoghall.

Vi hade verkligen tur med vädret. Det kom några få regndroppar under vår lilla match, men inget mer än så. Var en hel del som spelade, så jag och Katarina hoppade runt bland banorna. Gick bättre denna gång än den förra. Men Katarina vann över mig ändå, men det var med en relativt liten marginal vill jag påstå.

Fint avslut på helgen!





minigolf it is.

Det har regnat hela dagen, så jag har hållit mig inne i lyan. Men nu började de komma ljusare moln, då tar jag och åker mot Skoghall och Katarina. Minigolf står på schemat.
Det gör mig glad.


Amy Winehouse 1983-2011.


norge.

Det är ju ren och skär galenskap de som hänt i Norge.
Helt ofattbart.
Har haft på NRK hela dagen och den kommer nog få stå på resten av dagen också.

Vet inte vad mer jag ska skriva.


så kan de gå när man letar runt i garderoben.

Fördelen med att använda en tröja som man vanligtvis inte använder och har då inte heller använt den på ett bra tag, är att det ger en lite ny-tröja-känsla. Även om de är en av de äldsta tröjor jag har.


dagens soundtrack.


Brown paper, white paper
Stick it together with tape
The tape of love
The sticky stuff.

rosa är det nya vita.

I juni fick jag en jordgubbsplanta av de blonda kusinerna. Jag ville inte dra med den sköra plantan till storstaden så mamma var snäll och lät den stanna kvar hemma på landet. Det var ett bra val måste jag säga. Vet dock inte riktigt varför blommorna är rosa, de brukar väl vara vita? Nåväl, den lever ju i alla fall.


gymhäng vs. strandhäng.

Drog till gymmet imorse med Anna. Armarna protesterade, men vi lyckades genomföra ett bra pass ändå. Efteråt drog vi till gymmets baksida och hängde vid stranden. Jag badade, det var sådär varmt. Men skönt att bada efter ett svettigt pass i gymmet. Där hängde vi i några timmar innan de var dags att dra hemåt.

Fin förmiddag med fina Anna.


Tjena kexet står du här och smular.

När jag kom till jobbet idag möttes jag av en ovanlig syn på den vita tavlan. Där stod det en topp tre lista på de som hade mest smulor i sina tagentbord. Jag kom på andra plats, med tanke på de x-antal riskakor jag har ätit. Sen tänkte jag att nu ska jag verkligen hålla det rent. Jag äter ju inte riskakor längre, brukar oftast ha med yogurt eller frukt. Men just idag hade jag med mig digistive. Och det första jag gör när jag öppnar paketet, är att smula sönder de första kexet...smulor överallt. Typiskt.

Men annars gick de relativt smärtfritt på jobbet. Kom nästsist och sist i två omgånger kortspel. Kanske inte så bra. Men de var ett nytt spel som jag inte spelat förr. Skyller på det.


mina armar hatar mig.

Mina armar är redan döda efter dagens pass på gymmet som jag startade dagen med. Tillsammans med Anna blev det ett hårt pass. Imorgon är det att gå på't igen. I och med att jag inte kan springa denna vecka, blir det all in gym.

Sitter och väntar på att klockan ska slå jobb. Fördriver tiden med att läsa en spökbok. Läser den bara när det är ljust ute. Lättskrämd, jag? Nä inte alls. Ska nog ta med den till jobbet idag, är ju som sagt lugnt där under semesterveckorna. Carro läste en bok igår och jag måste härma.

Oklart varför jag poserar med världens mest naturliga leende.


britter är bäst på humor.

Det är ju semestertider nu för industrin, vilket innebär att vi har det galet lugnt på jobbet. Tänk då min glädje när jag upptäckte x-antal avsnitt av Ricky G och hans radioprogram. 23 timmar med skratt. Inte mig emot.

Sen har jag upptäckt ett brittiskt tvprogram, Would I lie to you. Det kan jag rekomendera. Jag älskart. Bor framför youtube. David Mitchell är min nya besatthet.


ska aldrig mer springa utan musik.

Började dagen med att hälsa på den grå katten som, lite då och då, hänger på min balkong. Sedan blev det en joggingtur på ca 5 km. Det var helt galet jobbigt, vart har min energi tagit vägen? Otroligt störande.
Det kan i och för sig bero på att jag levde på toast och yogurt igår...
Men till något mer positivt, hann springa 5 km, utan skavsårsplåster, innan skavsåren började komma. Det är framtsteg vill jag lova.


youtube har varit min bästa vän denna måndag.

Det är mulet och galet tråkigt väder ute. Jag ska cykla till jobbet om några timmar. Då tackar vi för att jag hittade min poncho längst in i min garderob. Med poncho och regnstövlar klarar man allt.

Har inte gjort något vettigt idag, skulle till gymmet med Anna, men vaknade med noll energi. Istället har jag hängt i soffan och tagit en lång dusch. Men Emlan sa att de var okej att ha sådana dagar, noll energi-dagar. Och Emlans ord är lag.


det är svårt att posera med en kniv utan att se galen ut.

När man äter pizza måste man ha den speciella pizza-kniven. Det säger sig självt.


om söndagen spenderas i soffan var lördagen lyckad.

Var en riktig lyckad kväll igår. Förfest hos Katarinas kompis, som var himla trevlig. Sen blev det dans på Korriander hela natten. Tog en lång sovmorgon och sedan kollade jag och Katarina på Veronica Mars, vad annars? Trevligt.

Borde försöka ta tag i dagen, men idag ska jag inte göra det. Ska bara lämna lyan en gång och det är när jag springer bort till Napoli och köper pizza. Annars blir det soffhäng hela dagen.


med en rosett på ryggen och en ljus passoa i handen är jag redo.

Jag ska ut ikväll med ett nytt linne med spexig rygg, som jag desvärre inte kan visa.
Ska ut tillsammans med Katarina och hennes vänner. Nya människor. Hoppas de är snälla. Men det tror jag nog.
Jag är galet pepp.



jag har hört att dimman kommer vara tung i karlstad ikväll.

Planen var att dra ut med en bussbåt idag med Sanna och Katarina. Och steka i solen. Men eftersom vi bor i Sverige och de är juli, så lyser solen med sin frånvaro.  Istället drog jag och Katarina ut en sväng på stan, kom hem med ett färgglatt linne som jag ska springa runt i under kvällen. Ikväll ska jag nämligen ut och härja. I Karlstad. Senast jag gjorde det var...längesedan. Så det är verkligen på tiden.


tvätt mellan 7-10 är de bästa.

Idag ringde klockan 7, jag skulle tvätta, och för en gångsskull drog jag mig faktiskt ut i regnet och satte igång maskinerna. Anledningen till att jag tog den tidiga tiden var för att jag och Sanna hade planerat att sola järnet idag. Men så blev det ju inte. Regn. Och jag blev ju även jätteglad när jag var klar med all tvätt att upptäcka att jag glömt tvätta ett lakan...

Tänkte att jag kanske istället kunde dra till gymmet, när jag ändå var uppe liksom, men råkade lägga mig i sängen och somnade om till halv 11 och nu är jag lagom pepp på gym. Och eftersom de är fredag betyder det att jag "får" äta mjukt bröd, jag tänkte fira detta genom att göra scones till frukost, men hade inget mjöl, så det fick bli havregrynsgröt...

Men har i alla fall lyckats tvätta, hängt upp tvätt, byta lampor, så nu kan jag återigen se vad jag pysslar med i köket.
Alltid något.


år 2016 ska jag vara het som smet, då blir det nytt körkort och nytt pass.

Varför blir man aldrig nöjd med fotografierna man tar till pass och körkort och liknande? Hämtade ut mitt pass idag och det var ju ingen vacker syn.
Om mina vänner tycker jag ser ut som en kurd på mitt körkort så skulle de säga att jag ser ut som en förrymd fångde från Shutter Island på mitt pass. För en gångsskull kan jag komma på en fördel med att jag inte vill flyga, jag slipper visa upp mitt passkort.

Men får se de positiva. Ett steg närmre London!


det blir inte alltid som man planerat.

Upptäckte att man fått antagningsbesked från studera idag. Jag gick rätt så lugnt in på sidan, hade ju trots allt sökt sisådär 7 kurser. 2 av dem var mina säkerhetskurser, båda på distans och halvfart, perfekt, då de innabar att jag fick bo kvar i lyan samt behålla jobbet. Båda dessa kurser blev inställda...Paniken började då krypa fram. Jag kom in på 3 kurser, en på KAU, och efter lite mailande med kbab upptäckte jag att jag får bo kvar i lyan även om jag läser en mini kurs, men betoning på mini, men ska ändå söka en kurs till på Kau. Hoppas jag kommer in på den.

Hade jag inte kommit in på någon kurs hade jag stått utan jobb och bostad. Inte överdrivet roligt kanske, men det verkar lösa sig bra nu, oavsett så måste jag börja söka lägenhet som en dåre nu i alla fall. Jag har ju inte planerat att plugga så länge till.

Och dagen som började så bra.


gifflar är ett måste när det ska pressas.

Jag fick rätt, blev en bra dag.

Solning med Sanna på gubbholmen. Åt vanilj gifflar, var inte så goda som jag trodde de skulle vara. De fick 2,5 bullar av 5 möjliga av både mig och Sanna. Men de gick ju ner.

Fick mitt passerkort i ett brev som snälla bror hade postat till mig. Så kunde cykla iväg till jobbet och veta att jag kommer både ut och in. Det gick bra på jobbet, vi jobbade på som dårar och var klara tidigt. Lyssnade på KarlP och skrattade.

Sen hoppade jag över första halvleken i fotbollsvm, drog ut på en kort men relativt snabb joggingtur. Trevligt att springa i kvällsolen.


cage the elephant.

Dagens veckans låt.


solen skiner vi pressar.

Morgonens bra 1. Det är sol ute, det blir alltså solning.
Morgonens bra 2. Jag är faktiskt pigg.
Morgonens bra 3. Hittade radio prime på internet.
Morgonens bra 4. Jag ska äntligen prova gifflar vanilj.

Har varit vaken i knappt en timme, detta kan nog bli en bra dag.


trevlig tisdag.

Sprang runt på stan tillsammans med Frida och Sanna, alltid lika trevligt. Vi drog runt på bikini-jakt. Jag hittade en överdel som jag verkligen gillade, underdelen fanns inte i min storlekt, så klart. Är man ute i god tid så är man. Köpte bara en som fungerade ok med överdelen. Jag skulle vilja visa min nya bikini, men jag föredrar att inte göra det. Efter det blev de lite sko-jakt och sedan fika. Himla trevlig förmiddag vill jag lova.

Sen kom regn och åska, och eftersom jag glömt min regnjacka hemma (vad har jag inte glömt egentligen?*) så tog jag bussen till jobbet. Denn gång missade jag den inte, följde efter Elisabeth som en liten skugga, hon har koll på bussarna. Det märks att flera företag har gått på semester nu, då det är galet lite att göra på jobbet. Men skönt att slippa stressa.

*Jag har glömt viktiga saker hemma, såsom passerkort, bikini, träningskläder och regnjacka. Men jag fick med mig dator, kamera och alkohol (jag hade inte ens med min någon alkohol till billingen, bra gjort angelica) . Jag prioriterar. Det låter som om jag har planerat att spendera min sommar inomhus.


kan man inte bada får man spendera pengar istället.

Idag var planen att vi skulle ligga på gräset vid vattnet och steka som aldrig förr. Men idag är det helmulet. Man kan inget annat än att älska den svenska sommaren...
Istället blir det stan. Jag är på jakt efter en bikini, eftersom jag glömde min andra hemma hos mina föräldrar. Men hade ändå tänkt köpa en ny denna sommaren. Och nu är jag ju illa tvungen.

Jag lyckades även glömma mitt passerkort till jobbet hemma. Bra gjort. Och mina föräldrar är och steker på kusten. Typiskt, men då är det ju tur att jag har en snäll bror som postade min kort till mig, så snart har jag det i min ägo igen.


en så kallad "aha-upplevelse".

Note to self: de där korta shortsen, använd dem ALDRIG mer. Ok?


Efter sisådär 20 meter kom jag på varför jag slutade använda shortsen för ca 4 år sedan. De glider upp. Både här och där. Fick nog efter 1 km, drog hem och bytte shorts. Sen gick det mycket bättre. Kunde fokusera på träningen istället för shortsen uppglidande.


När solen skiner sviker vi gymmet.

Planen var gym nu på morgonen. Men Anna, den stackarn, hade bränt sönder sin rygg under helgen. Så hon hoppade över gymmet. Jag har inte det problemet med tanke på att solen har lyst med sin frånvaro på de ställen jag har spenderat de senaste dagarna, men jag hittade inte motivationen för att gå iväg till gymmet och stå inne där och svettas när solen skiner ute. Så då blir det på med löparskorna och de galet korta shortsen.

Har glömt mina löpartights hemma. I alla fall de knä-korta. Då blir de galet korta shorts helt enkelt.

(visar jag upp mina korta shorts i bloggen, blir det inte lika pinigt att springa runt i dem i Ktown.)


hej vardag.

Efter drygt en veckas semester är jag nu tillbaka i Karlstad. Det känns bra. Har saknat min lilla lya och framförallt min underbara säng. Jag har saknat mina vänner och mitt jobb, faktiskt, fast de är väl mest kollegorna som lockar.

Nu blir det tre veckors jobb, så gott som varje dag, inget jag klagar över. Sen är det dags för sommarens andra semestervecka och den ska spenderas i London. Trevligheter!

Men det är ju ett tag kvar, fram tills dess blir de alltså att jobba, både på jobbet och på brännan. Och härja på gymmet. Det är ett måste. Har levt onyttigt under semestern. Så imorrn är det att gå på't igen tillsammans med Anna.

Bra film ikväll också. Mickey Blue Eye. Det gjorde mig glad.


alltid när jag är i långed har jag det trevligt, måste bero på sällskapet.

Igår vankades det fest med mina dlik-tjejer. Det var grill och lekar. Det var dans och skratt. Det var godis och dricka. Det var en helt underbart bra kväll. Som jag saknar mitt gamla lag.


dagen då vi sjöng det blir bara värre framåt natten.

I fredags kom ju som sagt Sofia och Amanda. Och vädret var så klart det sämsta de vart på hela veckan. Men vi hade trevligt ändå.

Vi:
Tog en promenad.
Åt makrill.
Tog en hel drös med bilder.
Lekte modeller.
Blåste nästan bort.
Åkte badring.
Badade.
Skrattade.
Cyklade.
Läste Amelia.
Spelade yatzi. (jag vann)
Spelade Cluedo. (jag vann)
Var på pubafton.
Drack jordgubbs slush med en stänk alkohol.
Sjöng allsång.


solen jag saknar dig.

Om några dagar är min semester slut. Det har varit mestadels molnigt hela veckan. Så typiskt. Men inga större mängder regn i alla fall. Men avslutar min semester på ett dundersätt. För om några få timmar kommer två av mina stora favoriter till Resö och de ska stanna tills imorgon. Skoj! Hoppas att regnet håller sig borta, det skulle visst komma oväder hit under dagen om man ska lita på nyheterna. Och imorgon åker jag med dem hem och så ska vi gå på fest tillsammans med bästa DLIK tjejerna!

Fint avslut på en fin semester.


Karl Pilkington kan mycket väl vara mannen i mitt liv.

Min nya bibel.

 

"More bad news in the middle east. I don't know how they can keep this anger up. It's gone on for so long I've forgot how it all started. The same happend when I watched Lord of the Rings."

And happy we'll be beyond the sea And never again I'll go sailing

Min morgon/förmiddag spenderades ute på havet. Vi fiskade makrill. Blev 42 stycken, inte fy skam det inte.
Nu är jag trött.


cluedo

Jag var så nära att komma på vem som mördaren var, hur och vart. Men mamma hann före. Men skoj var det.

Kul med andra spel än yatzi och alfapet.


If I could fly like birds on high Then straight to her arms I'd go sailing

Blev inget lekande med badringen idag. Har ju ingen pump här, men pappa ska hemåt en sväng imorgon, tar med pump då. Så på fredag blir det leka med ringen.

Men åkte lite båt idag. Det var ju inget överdrivet bra väder under dagen, solen kom och gick, mer moln än sol. Men nu på kvällen har det blivit mestadels solsken. Nu blir det grillat på berget och sen fotbollsvm.


elle me dit

Mika har börjat släppa nytt igen. Hurra.
Har ingen aning om vad han sjunger om, men jag gillar den ändå. Men enligt google translate betyder Elle Me Dit typ hon säger. Om någon undrade.
Och ett helt nytt album kommer 2012.


It's always better on holiday So much better on holiday That's why we only work when We need the money

Det har väl inte direkt undkommit någon att jag trivs bra på Resö? Men det är lite smått jobbigt att sova i samma lilla stuga med två föräldrar som har en väldigt annorlunda syn på sovtider än mig. Vi har ganska skilda åsikter om vad "sova länge" innebär. Men jag vågar inte sova ensam i sovstugan, så får väl inte klaga egentligen.

Och pappa har hämtat hem båten, eller han är på väg hem med båten, och en stor badring. Jag ska definitivt leka järnet med den. Det är alltså en sån ring som går efter båten, jag behöver ingen vanlig badring, kan simma relativt bra måste jag erkänna.

Solen skiner halvt idag, jag ska hoppa i träningskläderna och springa, denna gång längs havet. Trevligt.


hur gjorde du dom alla tavlor som blev historia sen

Idag gömde solen sig, inte bra då jag måste jobba på brännan. Vi åkte således in till Strömstad, där vi shoppade loss. Jag hittade en tröja som jag letat så länge efter, jag var ganska glad.

Sen drog vi hemåt igen, ju närme Resö vi kom desto bättre väder blev de, så hoppade i löparskorna och drog iväg på en joggingtur till hamnen och tillbaka, ca 5 km. Helt okej. Sen blev det bad i havet. Skönt, var ju hela 20 grader i vattnet.

Nu var de meningen att vi skulle spela Cluedo, men de blev godis och allsången istället. Helt okej det med.

Lite bilder från dagen, tagna med bästa Frank'n'Furter (mobilen)


Strömstad


Godisbolaget. Hur trevlig affär?


Ignorera mitt jättehuvud, det är tröjan jag vill visa.


Looking for treasure In the things that you threw

Jag tycker om att vara på Resö.





In any other world You could tell the difference

Nä, nu får de vara nog.
Nu byter jag ut Billingsfors, Dalsland för Resö, Bohuslän.



my beloved monster

Hur jag spenderade min eftermiddag:



Today she's been working she's been talking she's been smoking but it'll be alright

Dagen började med joggingtur, en svettig sådan, är kvavt med betoning på kvavt.
Råkade trampa snett på en sten, smärtan förstvann efter någon minut, sen när jag skulle in i duschen trampade jag snett igen med samma fot och nu har jag ont. Typiskt. Är de inte skavsår så är det något annat.

Nåväl, skönt att börja springa igen i alla fall.


Oh whatever makes her happy on a Saturday night

Lekte med designen igen, det är inte meningen att de ska se ut såhär, men jag saknade mitt namn, and now for... man måste ha lite monty python referenser här i livet.

Första dagen på semestern, blev en mulen sådan. Men jag deppar inte ihop för det. För dagen har/ska spenderas med trevligt folk.

Och dagen började ju med bästa tänkbara frukost, mormors jordgubbar och ica's kiwi. Sen upptäckte jag att rostat skogaholms limpa är galet gott.

Nu ska jag göra mig fin, ska på date nämligen.


Filmstar elegance a terylene shirt it looks so easy

Titta vad posten kom med.
Nu vet jag vad jag ska göra i sommar.


As the floods of God Wash away sin city

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst, utan idag går jag på semester. Gör de klockan 21 ikväll. Sen väntar en hel vecka i Dalsland/Bohuslän. Det gör mig ganska så glad.

I natt kunde jag även sova på rygg för första gången denna vecka, brände ju sönder ryggen när vi var och badade tidigare i veckan. Kylbalsam is the shit.

Nu ska jag packa och städa, så det känns bra att det är mulet och grått ute. Då kan man lika gärna vara inne och städa liksom.