den 15 augusti 2009 vill jag vara i skåne!

H E R R E G U D!

Är för tillfället i upplösningtillslånd. Jag såg att Mika ska till Sverige i sommar!! Till RixFm festivalen i Malmö! 15 augusti. Nu börjar mitt projekt att övertala någon eller några att åka på en liten roadtrip med mig. Måste måste måste se honom!

Så om någon är sugen på en helg i Malmö, let me know ;)

Teenage dreams in a teenage circus

Hatar min hals och det är ömsesidigt. Så fort jag blir lite sjuk så får jag väldigt ont i halsen, otroligt störande. Vilket innebär att det inte blir någon träning för mig ikväll. Men ska dit och kolla lite. Skulle ha hjälpt farmor och farfar i dag med, men de är inget vidare väder och så vågar jag mig inte dit bort när min hals är som den är.

Och på tal om ingenting så drömde jag väldigt underliga saker i natt. Jag brukar drömma väldigt mycket och väldigt underligt;

 Jag träffade Mika (!) och skulle berätta vilken min favoritlåt med honom var, men jag kom inte på vad den hette eller hur det gick och sen när jag äntligen kom på vilken låt jag menade, var det inte ens en av Mika's låtar.....


kvällen får 5 av 5 toasters. Kanonkul!

Tanken var att det skulle grillas i afton hemma hos Sofia. Men de blev lite ändrade planer och det blev istället bullkalas med mormors hallonsaft här hemma hos mig. Satt och tjatade, kollade på en massa roliga klipp på internet innan det var dags för S att åka hemåt. Aldrig fel att träffa Fia Pia.

Nu sitter jag i mitt rum och hänger på Youtube. Har pappas dator, älskar det. För till skillnad mot min dator så spelas faktiskt klippen upp direkt, man behöver inte vänta sisådär 5 minuter för att se ett klipp på 1 minut. Det gillas skarpt!

Golden

Ä L S K A R


Vi kan bättre!

Blev inte riktigt som planerat igår, brukar nästan bli så när jag och Emlan planerar något. Vi hittade inte Offside eller Dancer in the dark, så de filmerna såg vi inte. Vi orkade inte se mer än The Shining och Kopps, så blev alltså ingen Smala Sussie heller. Skamligt filmmaraton måste jag säga, två stycken. Både jag och E var lite besvikna över oss själva, men vi var sjukt trötta. Vårt lilla dalsländska filmmaraton slutade kl 2. Men trevligt var det :)


kvällen blir sannerligen spexig :)

Blev ingen film igår, bror kom hem försent för det. Så jag hamnade framför tvn hemma istället, Coupling och Little Britain. Inte helt fel det inte. Idag har de inte hänt allt för mycket, blir mer ikväll. Fotbollsträning och filmkväll med E. Vi har ett tema för kvällen/nattens filmer, de ska vara inspelade i Billingen med omnejd, iaf delvis inspelade här. De blir Offside, Smala SussieDancer in the dark och Kopps. Sen blir de även The Shining, inte riktigt inspelad här kanske, men ja har alltid velat se den =)

måndag 27 juli 2009

Blev inget grejande hos mormor, men satt där nere en stund och pratade med henne och bror. Trevligt.
Sen åkte jag och mamma till Mellerud, åt Thaimat och sedan kom pappa och vi köpte golv, mamma har ju projekt extreme homemakeover som hon pysslar med. Sen var vi en sväng hos moster och morbror med.
Mer idag blir en filmkväll hos bror. Jag bjöd in mig själv, som vanligt när de gäller honom. Vi ska se den nya Terminator filmen. Hoppas den är bra =)



It's plain to see That is what they mean to me Madness, madness, they call it gladness, ha-ha

Var sjukt roligt i lördags.  Förfest med Sara och Frida hos Sara.Sen blev det Ankan istället för Nöjes. Nöjes var sjukt dött, medan de var livat värre på Ankan. Mycket roligt. Och de kändes igår vill jag lova, trött och hade världens huvudvärk, men det är väl så det ska vara.

Är hemma i Billingen igen. Lyssnar på Madness och bli allmänt glad. Ska troligen ner till mormor och hjälpa henne med lite träd, men nu regnar det som aldrig förr, så får se hur det blir.
Nej nu blir det House =)

Det är Robin Hood jag vill ha!

Ser på en Disney klassiker, Robin Hood samtidigt som jag smuttar på en cider. Ikväll blir det utgång, har ingen aning om med vilka, eller ja, Frida vet jag, sen fick jag följa med henne på en förfest, det kommer med all säkerhet bli jättebra. Så nu peppar jag tillsammans med Prins John och Sir Väs. Härligt det.

Syns i dimman =)


"I'm hard yet soft, I am coloured yet clear, I am fruity and sweet, I am jelly... what am I?"

Förmiddagen bestod av tvättning. Eftermiddagen var jag en kort runda på stan. Sen har jag haft en Little Britain afton. Little Britain abroad och nu Little Britain Live. Himla roligt.

Imorgon blir det en roligare dag. Min hals är bättre nu, så det blir en joggingtur, sen städa och greja (okej, kanske inte så roligt) men på kvällen är det festligheter. Nöjes och grejer. inte fel =)


He's in love with rock ‘n' roll, woah He's in love with getting stoned, woah He's in love with Janie Jones, woah

Idag har jag lyckats med följande:
Städat
Diskat
Tvättat hultanstövlarna
Bokat tvättid
Handlat
Fixat middag, plättar
Pimplat varm oboy
Knaprat halstabletter
Knaprat reliv
Pimplat vatten
Spelat GH
Sett Brigdet Jones på VHS
Läst skvallertidning


Nu är jag trött. Scones ikväll kanske. De vore ju inte fel iallafall. Får se vad man orkar.

I remember you well in the Chelsea Hotel, you were talking so brave and so sweet

Så himla typsikt. Tränar för första gången på över en månad. Vaknar upp förkyld och de sitter fortfarande i. Huvudvärk och halsont som igår och idag har illamående tillkommit. Trött är jag med, sovit i ca 12 timmar och är ändå sjukt trött. Så måste stå över träningen idag. Är så sjukt segt att de inte är sant!
Så idag blir det en äcklgt lugn dag, ska ta mig bort til Ica sen och köpa mjölk, varm oboy är ett måste.

Although you think I cope, my head is filled with hope...of some place other than here.

Ja det dygn jag spenderat i Ktown är inte det allra bästa kanske. En massa lappar i huset har gjort mig paranoid. Jag känner mig allmänt sjuk och de värsta av allt, min eller nej, min mammas cykel (vilket gör det hela värre) har blivit stulen!! Blir så arg. Jävla offer som inte kan köpa egna saker! Blir så trött! Så ska ringa polisen idag.

Nej, det har inte varit mitt dygn, är inte på världens bästa humör och mitt huvud spränger och för första gången på flera veckor är det soligt ute. Typiskt...


inte en dag försent

Idag åker jag till Karlstad. Ikväll är det första fotbollsträningen på över en månad för mig. Inte helt fel. Kommer nog vara rätt död iochmed att jag inte har tränat något alls typ under denna månad, jag skyller på benen och jobbet ;)


We are not what you think we are. We are golden!

Nu börjar Mika's låtar från nya albumet komma. Första är We are Golden. Gillar den verkligen. Blir så himla glad av hans musik =)


"den är väldigt sträv, men ändå silkeslen"

Var sjukt roligt igår =)
Var många från damlaget, mer än de brukar, det är ju aldrig fel! Var mycket folk annars med, så de var skoj. Körde en småländsk klapp-drink-lek. Var två versioner av mig där, en mörklila årgång 08 och en ljusbrun/grå årgång 09. Kan inte vara fel på en fest med två stycken Angelica Widén. Även om en av dem var ett huvud med en pinne. Som förövrigt försvann under kvällen. Blev lite ensam kvar. Ensam Billingare. Men jag är härdad.  Efter det blev det även en liten efterfest innan de var dags att åka hem. Hade sjukt skoj och de känns lite idag. Trött som få. Så idag blir det lugnt, får se om de slutar regna och jag går bort till farmor och farfar och hjälper dem lite. 

Borta bra men hemma bäst?

Det regnade på Resö. Vi tänkte åka förbi Nordby på vägen hem och spendera lite pengar, fick ingen parkering. Åkte hemåt. Till Billingen. Nu blir det fest i Långed istället för fest i Resö hamn. Blir nog bra det med. Regnar här hemma med, men ikväll blir det ju partytält i allafall. Nu peppar jag på med min peppmusik. Känner mig inte så peppad just nu, men de kan nog bli ändring på =)



Brännbollen 05


Brännbollen 07

Resö. Dag 1

Har redan hunnit häva i mig några glas passoa som moster bjudit på. Och jag måste erkänna, de är waaay starkare än de som jag brukar göra. Så mycket juice som jag har i mina drinkar har hon passoa. Jag ligger sannerligen i lä.
Just nu väntar jag på mat. Pappa håller på att grilla på berget. Jag leker DJ och dunkar BlackJack medan min moster leker frisör och har i vaselin i mitt hår för att få bort frisset. Det fungerade tror jag.

Nu mat =)

It's always better on holiday So much better on holiday That's why we only work when We need the money





Kväll i billingen.

Har upptäckt att jag har en förkärlek till låtar med namn i titeln. Vet inte riktigt varför det blir så, men när jag får en cd och det finns en låt med ett tilltalsnamn i någon titel så lyssnar jag på den först.

Några av mina favoritlåtar har namn i titeln.

The Kinks - Lola
The Clash - Janie Jones
Flight of the Conchords - Carol Brown
Frank Zappa - Bobby Brown
Mando Diao - Gloria
Franz Ferdinand - Ulysses
Gyllene Tider - Billy
Hello Saferide - Anna
Kate Nash - Mariella
Leonard Cohen - Suzanne
Lily Allen - Alfie
Mika - Holy Johnny
Rolling stones - Angie
The Turtles - Elenore
The 101'ers - Gloria


I wrote your name upon the back of my hand Slept upon it, then I woke up with it Backwards on my face Reading forwards to my mirror to my heart

Solen skiner ute och det är varmt. För första gången på x-antal veckor så har jag inte vaknat upp i gryningen simmandes i mitt egna svett. Älskar att vara hemma i mitt kyliga blåa rum! Blev en lååång sovmorgon. Blev ju en seen kväll igår. Blev bjuden på filmmaraton hos fina Emlan, det tackar man ju inte nej till. Vi såg Förortsungar, No country for old men, I could never be your woman och Cry Baby. Fin kväll/natt. Hemma vid 4 tiden imorse. Trött, men de var det värt det =)




Hultsfredfestivalen 09

Hemma igen efter en mycket fin vecka. Den kommer få benämningen "Hultsfredveckan" av mig hädanefter. Såg så himla mycket bra band. Såg 26 spelningar på 4 dagar, bodde alltså mer eller mindre i festivalområdet, dock såg vi inte alla 26 stycken i sin helhet tråkigt nog, då det var några som krockade med varandra och kylan gjorde även sitt.
Men de som vi såg var:

Dropkick Murphys. Gossip. Franz Ferdinand. Kings of Leon. Fibes, Oh Fibes! Maia Hirasawa. Peter Bjorn and John. Hello Saferide. Regina Spector. White Lies. The Killers. Takida. Dungen. Markus Krunegård. Madness. A Camp . The Sounds. Timbuktu. Melody Club. John Me. Adiam Dymott. Sahara Hotnights. Klaxons- Lars Winnerbäck. Slagsmålsklubben. Thåström.

Alla var riktigt bra. Vissa utmärkte sig dock mer än andra, såsom John ME, jag blev kär. Madness, jag blev glad och dansade hela kvällen. Franz Ferdinand, jag fick ett återfall.
Rörde vid Peter Morén, sångare i Peter, Bjorn and John.
Såg det mest underliga jag sett, nämligen SMK, björkris, nakna män, ballonger med skaldjur, ballonger med pengar, och x-antal tusen personer som bara stod och dansade. Man kunde inte bli annat än glad av den spelningen. Blev även kär i Beth Ditto. Härligare röst får man leta efter!
Det som knäckte mig en aning var:
Hann inte smaka på den wookade älgen.
Missade när Thåström sjöng Die Mauer!
Min sovsäck från seklets början som inte kunde hålla värmen.



Hinner inte ladda upp så många bilder just nu eftersom min dator är en av
Sveriges segaste dator. Men att se mina och
Frida's spexiga stövlar är inte fel =)




Veckan ska spenderas med Frida, the killers, Franz Ferdinand, Kings of leon osv. osv. =)

Sista inlägget av mig på sisådär en vecka. Tar inte med datorn på mitt lilla äventyr konstigt nog....
Håller på att måla naglarna. Sen fixa håret. Sen är jag klar. Åker till Åmål. Hoppar på tåget och åker mot Frida. Köpte våra biljetter i april och nu är det äntligen dags. Sjukt =)
Vädret ser inte ut att bli underbart precis, men bara det inte regnar hela tiden är jag nöjd.







full rulle

Vart full rulle idag. Först var det att åka till Åmål och Kroppspalatset, kom därifrån med en ny frill och ny färg. Sedan sprang jag runt i stan och brände pengar. Sen var det att åka till bror, förde över bilder till hans hårddisk och sedan musik till min dator. Brände även lite film. Blev bjuden på middag hos Andreas med. Efter det var det raka vägen hem, hämta lite majscrackers och sedan till Långed. Där fikade jag, Amanda, Louise och Sofia. Otroligt trevligt! Och sedan dess att jag kom hem så har jag packat, peppat musik, packat, skrivit ut biljetter. Nu ska jag packa lite till, sen peppa mer musik och sen sova.


Helgen

Helgen har varit bra. Igår var det sjukamp i Långed med mitt DLIK, både herr och damlag, fotbollsgolf i skogen, stövelkastning, utklädning, uppdrag, apelsinjuck, musiktävling. Mitt lag vann, även om vi höll på att regna bort. Sen var det fest. Jag var lugn, drack vatten och fanta. Men hade sjukt roligt.

Idag har jag fikat med Emelie och Peter. Sen hem till Linda och Robin och spelade lite Rock Band. Hemåt, fixade lite med packning och sånt inför Hultan. Sen kom Sofia och vi cyklade runt i skogarna. Skönt att komma ut och röra på sig lite. Mor o far kom hem också. Trevligt.


Franz Ferdinand - No You Girls


Dagens tack

Har två dagens tack idag.

Första går till
Frida, som fixat så mycket inför Hultan. Tält, en brassestol, mobilladare, sen får jag ju sova där före och efter Hultan. Hiiiimla snällt tycker jag =)

Dagens andra tack går till Andreas. Min mobil är död eftersom jag inte har någon laddare, så ska få låna hans gamla! =)


vilken härlig start på semestern..

Sitter på jobbet. Bara tråkar. Är klar med allt egentligen. Bara fixa ihop allt. Men det regnar och åskar ute. Och jag har shorts och tshirt och cykel...Är inte så lockad att åka hemåt just nu. Men vill hem nu ju, planer att åka till Thea, de var förfest där, även om jag inte ska festa är det ju inte fel att träffa lite folk. Men får se hur det blir. Måste fixa iordning hemma med innan jag åker hemåt imorgon. Kommer inte tillbaka till Ktown förren nästa måndag, alltså måndagen efter Hultan. Så måste se till att jag fått med allt hem och så. Så om de skulle sluta regna typ nu skulle jag vara glad.

sånt här ger mig rysningar


We'll be the same tomorrow 'Cause we all been painted by numbers

Saker jag borde göra:
Börja storstädningen
Börja packningen
Fixa tvkanaler
Träna
Klura ut vad man ska ha till middag



Men det är ju sjukt tråkigt. Istället ska jag & Sanna  & Thea åka till Kroppkärr och bada. Och vi ska ha fika med oss! Härligt =)

Och jag har förövrigt förälskat mig i Beth Ditto's röst


Nästan bättre än orginalet =)


Pop, pop, pop goes the world New sensation Pop, pop, pop goes the world New creation

Sitter och väntar på att min bror ska komma online på msn. Slutar jobbet nu, så han borde rätt snart vara online om han är den nörden som jag tror han är ;)

Under tiden jag väntar sitter jag och lyssnar på min Hultsfred spellista på Spotify. Vissa låtar spelas lite mer än andra. Såsom:
Mando Diao - Gloria
Gossip - Pop goes the world
Hello Saferide - Overall
Kings of Leon - Use somebody
Klaxons - Golden Skans


Sent på midsommardagen. Tror ingen mer förklaring behövs. En av få
bilder jag har på mig o bror när vi är lite äldre.






Varit en bra onsdagskväll vill jag lova =)

Idag var det sådär på jobbet. En del nya grejer som jag inte riktigt förstod mig på. Får väl se om någon kan lära mig det imorgon =)
Efter jobbet var det raka vägen ner på stan. Träffa Sanna och Thea. Blev BK och sedan hängde vi på torget. RixFm var ju där med sin lilla festival. De vi såg var Lillie och Sussi, Kim(från made in Sweden), Basic Element och Milow. Hörde också Style och Janet från Made in Sweden. Var varmt men väldigt trevligt =)
Tog lite kort med mobilen, men eftersom jag sitter i min fotölj, mobilen i väskan på sängen bak mig och usb sladden i min hylla framför mig, orkar jag inte lägga in bilder just nu.

Bara så ni vet...

...om en vecka är jag och Frida i Hultsfred, Småland.