Wuthering Heights

Om en kort stund kommer Frida över på lite Mighty Boosh-maraton. Hon ska även hjälpa mig att äta upp godiset och chipsen som blev över från igår.

Såg det här klippet imorse med bäst Noel Fielding, och då bara måste man ha ett maraton. Det bara är så.


Tell me a story Where we all change And we'd live our lives together And not enstranged

Nu har min Sofia Alf åkt hem efter en mycket trevlig vistelse.

Igår åkt vi godis och chips tills vi mådde illa, såg på schlager och var lagom nöjda med resultatet. Vi såg på rolig film, Date night och sedan lite av Mitt stora feta grekiska bröllop.

Idag har vi härjat på stan hela dagen lång. Jag är trött tröttare angelica just nu.
Och så glömde jag bort att lämna in filmen på ICA också. Så måste dit och göra det nu. Hurra för mitt korta minne.


Friends are people who are not strangers

Inget varmvatten och måste duscha. Får besök om en timme av bästa Sofia Alf. Men duscha kallt har man gjort förr, så ska nog klara av det ännu en gång.

Sofia Alf ska spendera 24 timmar i Karlstad med mig. Det ska bli hur bra som helst. Inte träffat henne på skamligt länge. Tacos och schlager och lördagsgodis. Det är kvällens planer.


leave for paris tonight

Nu blir det gym med Anna.
Bra start på helgen.
Hepp hepp.


Come for the party come to make sure

Nu är arbetet inskickat. Det firar vi med 5 timmars jobb och Clash.


The voices in your head are calling Stop wasting your time there's nothing coming

Sista dagen med arbetet. Det känns sådär bra. Har nått upp i antal ord. Men det känns jäkligt flummigt. Nåväl. Det får blir som det blir. Om det blir kompletteringar så får det bli framtids-Angelicas problem. Ska i alla fall sitta och pilla på arbetet fram tills bussen går 14:40 och sen blir det jobb. Och sen klockan 21:00, tar jag äntligen helg. Inte en dag för sent.


across the universe

Överlevde opponeringen. Fick inte överdrivet mycket feedback, så får väl köra på. 23 timmar kvar innan det ska vara inne. Ordmängden kommer jag nog upp i, men frågan är om orden är de korrekta...

Nu är det plugg tills klockan är 8, med en fikapaus inplanerad också. Man måste ha det med.

Om jag kommer upp och över min personliga gräns med ord nu tills 8, ska jag belöna mig med film. Beatles film. Across the universe. Nördar soundtracket nu och Frida lovordade filmen, så får ta mig i kragen och se den. Om inte, så straffar jag mig själv med att plugga hemma i den krigszon jag kallar hem.
Fika.
(ja, jag lägger upp mängder med bilder. allt för att inte plugga)


valentine

Idag är mitt hjärta emot mig och slår lite som de själv vill. Skulle vilja ta en tablett mot det, som jag fick från Dr. Men bieffekterna skrämmer mig mer än hjärtklappningen. Får hoppas de blir bättre sen när jag får vara bland folk. Opponering eller inte, just nu vill jag bara till skolan.

Nåja, ska inte klaga för mycket. Hjärtat slår ju i alla fall.

Idag har jag försökt förbereda en presentation om mitt arbete, ska prata om det i 10 minuter...ehh...det kommer inte gå. Jag blir glad om jag kommer upp i 2 minuter.

Nåja, det får gå som de går. Nu blir det mat med KarlP som sällskap.


I could be wholesome I could be loathsome I guess I'm a little bit shy

jag har aldrig känt mig så osäker på ett arbete förut som jag gjort med det jag skickade in idag.

Jag har försökt dämpa ångesten med choklad och dona med bilder från Mika konserten. Det har inte gått så bra. Nu mår jag illa och min lya ser ut som en krigszon.

Nu ska jag försöka plocka bort det värsta och sen börja läsa Fridas arbete.


Teenage dreams in a teenage circus Running around like a clown on purpose

Sitter på skolan och vill skjuta mig själv, men har lovat Sanna att inte göra det, eftersom hon ser fram emot att opponera på mitt arbete imorgon.

Sitter i biblan på plan 4, som alla andra dagar, denna gång tillsammans med Frida och Erica. Det är trevligt.

Jag har inte nått min personliga dagens-ord gräns, men har slut på ord. Jag vet inte vad mer som ska vara med, eller vad som inte ska vara med. Jag vet inte hur det ska vara uppbyggt.

Det kommer bli roligt imorgon på opponeringen.


tar en gammal skjuta-mig-själv bild (har en del), eftersom jag inte vill posera vant i biblan.


i need a doctor

Idag är det sista spurten på arbetet, för denna gång i alla fall. I eftermiddag ska den skickas in för morgondagens opponering och sen har vi 24 timmar på oss att skriva klart det.

Jag har ingen aning om det jag har gjort hittills är rätt, men det lär väl märkas imorgon antar jag.

Nu blir det heldag på uni. Igen. Inte lika mycket heldag som igår, men ändå, en heldag.


We had guns and drums and drums and guns

Hur jag har spenderat min dag:


En suddig bild på mina plugg-kompanjoner Frida, Stefanie och lite av Sanna


Detta har jag stirrat på hela dagen. Mitt bord. Med min nya bibel.


Det blev en fb-paus eller två.

I just knew too much Does that make me crazy

Hur man vet att man har varit på skolan alldeles för länge.
Och har x-antal timmar kvar.


"we used to dream of living in a corridor"

Monty räddar min måndagskväll.


Four yorkshiremen

 

Bicycle Repairman


You waited since lunch It all comes at once

Hade pluggdag mellan 9 och 16 idag. Sen var det gym och matlagning.
Jag kommer inte öppna worddokumentet mer idag. För imorgon väntar en heldag, verkligen en heldag, på uni med bara plugg. Så nu har jag tagit ledigt.


white sky

Sitter på uni, har lite mer text än vad jag hade när jag kom hit för ca 6 timmar sedan. Men det känns så himla orelevant och så himla fel det jag har skrivit. Hu. Vet inte hur jag ska göra riktigt heller, har mailat ett smått ångestladdat mail till läraren, får se om jag får svar, annars är väl det bara att tjata på och sen lämna in och hoppas på att man inte är helt fel ute.

Blir gymmet i eftermiddag. Måste fokusera på något annat än propaganda känner jag. Har totalt tappat all motivation what so ever just nu.


I'm a rocket ship on my way to Mars On a collision course I am a satellite I'm out of control

Idag tänkte jag dra till gymmet, men blev lite för stressigt och det var ju så fint väder ute, så drog ut och sprang istället. Gick väl inte överdrivet bra om jag ska vara ärlig. Men hade i och för sig bara ätit en smörgås och ett glas juice. Så hade väl inte överdrivet mycket energi. Men kom runt min lilla runda i alla fall, alltid något.


Is this the real life Is this just fantasy

Idag åkte jag tillbaka till Karlstad.
Har haft en bra helg i Billingen. Ska inte tillbaka dit på länge nu, har mycket i skolan och sen är så gott som varje helg i mars uppbokad. Jisses, har jag fått mig ett liv?
Har pluggat sinnessjukt dåligt i helgen. Ska dock ta ett sista ryck just nu och läsa ännu en artikel om propaganda via youtube. Anledningen till att jag tagit det relativt lugnt i helgen är att denna vecka som kommer nu är det maratonplugg varje dag, hela dagarna, fram tills fredag.

hey ho let's go.


i want candy

Idag var det fika med Emlan. Alltid lika trevligt.
Sen var det bowling med mamma, pappa, Andreas och Sabina. Jag började dåligt, men sedan arbetade jag upp mig. Lyckades få in 6 strikes på en och samma serie.
Nu blir det chips och dipp och godis och tvn med mamma och pappa. Det ska bli skönt med en lugn och fin familjekväll.


I'd sit alone and watch your light My only friend through teenage nights And everything I had to know I heard it on my radio

Igår var hela familjen i högheden och åkte skidor. Det var kul, hade inte åkt skidor på ca 2 år, så ramlade lite grann, men det är smällar man får ta. Det var mammas jobb som bjöd, himla trevligt jobb hon har. Dock frös jag från det att vi kom hem klockan 21:00 till jag la mig klockan 00:00 typ. Men skoj var det, oavsett efterföljande frossa.


all we hear is radio gaga radio bla bla

När jag vaknade i morse vad det 14 härliga grader i huset. Så i dag har jag eldat som aldrig förr. Nu är det 18 varma grader. Det får mig att undra om uttrycket: Borta bra, men hemma bäst, verkligen stämmer...


Operator operator dial her back Operator put me through

Jag är så trött. Har varit på uni hela förmiddagen med Sanna och Frida, letat böcker och skrivit lite på min litteraturöversikt. Jag har stressat i mig en middag från BK och jobbat järnet. Jag har åkt bil från Karlstad till Billingen. Nu ska jag lägga mig i min uppblåsbara säng och sova.


Hot patootie bless my soul I really love that rock 'n' roll

Ser på när Uncle Jesse sjunger Hot Patootie-Bless my soul. Ingen Meatloaf precis. Men sen är det ju inte den riktiga Rocky Horror Picture Show heller, utan Glee. Och så gör de även om texterna i låtarna. Inte helt ok.
Läser om propaganda, vilket jag verkligen gillar.
Äter god choklad som jag fått av snälla Frida.
Kunde haft det värre på en onsdagskväll.Oh how he crossed us on that fate your path in my own satellite

Idag var det informatörsdagen. Det var riktigt bra. Mycket intressanta föreläsare. Och en trevlig goodiebag. Minglade lite med Bingo Rimér, köpte hans bok till ett mycket studentvänligt pris, fick även den signerad.


Jessica och Jennifer hängde med Bingo


En suddig Gudrun Schyman


Bingos hälsning i boken "En flickfotografs bekännelser"


Satellite gave up the ghost too soon

Idag blir det uni hela dagen.
Idag blir det informatörsdagen.


Lost her behind the station Lost her behind the moon


Strawberry Fields forever

Seminariet gick bra. Letade böcker om amerikanska filmer, hittade några, men inga var användbara för mig. Bestämde mig för att skriva om något annat, så hoppas läraren skriver tillbaka något i stil med: "men herregud vilket bra ämne! Skriv om det, ändra inget alls". Så kanske detta kan gå vägen. Annars blir jag en aning stressad. Lite mer stressad än vad jag redan är alltså.

Har börjat spana på tatueringar igen. De jag ville ha från början, Dont dream it, be it, fick inte plats på den plats jag ville. Men vill ändå ha en tatuering där. Och hittade denna fina. Jag har varit lite inne på blommor innan. Och inte överdrivet stor heller.


Some people call me the space cowboy yeah Some call me the gangster of love

Herregud. Jag är verkligen för gammal för att festa två dagar i sträck. Igår var jag så trött! I och för sig så var jag ju uppe tidigt och gymmade, men ändå. Höll på att somna redan klockan 8. Försökte verkligen att läsa allt vi skulle ha läst tills idag, men det gick inte, läste i och för sig det mesta och har skrivit mina 250 ord. Så hoppas det räcker utan att jag ser ut som ett fån.

Idag blir det de sista seminariet och från och med idag och en vecka framåt är det bara litteraturöversikt som gäller.

Hepp hepp.


Fredags


And you know that she's half crazy But that's why you want to be there

Idag var jag på gymmet med Katarina. Det gick inte överdrivet bra precis. Är så trött i kroppen efter helgen. Är för gammal för en tvådagars helt enkelt.

Mitt hjärta slår lite som det vill idag. Och det gjordet det igår också. Mycket störande då det var bra hela förra veckan. Kan det bero på alkohol? Rökning kan väl påverka hjärtklappning i alla fall. Så kanske alkohol också kan göra det. Mars blir oavsett en vit månad för mig. Även om jag har saker att göra de flesta helger, så blir det nyktert. Om det är det som krävs för att jag ska ha ett hjärta som slår normalt, ja då är det värt det.

Idag blir det att plugga och tvätta.
Precis så man vill spendera alla hjärtans dag.In this way Mr. K. will challenge the world The celebrated Mr. K.

Riktigt trevlig kväll igår. Bästa kollegorna. Började med förfest hemma hos Micke. Där vi körde "jag har aldrig" och hade det allmänt trevligt. Jag hamnade i diskussion om Billingen, så fort någon vet vart jag kommer ifrån och de vet vad Billingen är, måste jag försvara mig och Billingen. Men det gör jag så gärna. Jag vann förövrigt diskussionen också. Sedan var det dags att dra in mot stan. Jag var liten sliten från fredagen, så jag drog hemåt med lite nattmat. Kände mig gammal.
Men hade en riktigt trevlig kväll.

Nu ser jag på An idiot abroad med bästa Karl P och sen blir det läsa läsa läsa resten av dagen. Älskar söndagar.


There will be a show tonight on trampoline

Det blev en riktigt bra kväll igår, även om två små pojkar gick lite vilse. Vi var hemma hos mig och förfestade och peppade med lite Ebba Grön. Inne på Tempel dracks det en god drink, vi dansade oss svettiga framför scenen när Ebba Gold spelade. De hade med alla mina favoriter, så jag var mycket nöjd. De tog kort på mig och Sofia, får se om det kommer upp på deras hemsida, svettiga och härliga som vi var. Sen var det dans med massa Irländare innan det blev en sväng förbi McDonalds.

Som sagt, en riktigt bra kväll.


Vi fryser ihjäl det är så kallt stackars barn men snart blir det varmt Ja vi fryser ihjäl det är så kallt stackars barn men snart blir det varmt Det blir åttahundra grader

sitter och väntar på mitt sällskap för kvällen/natten. De borde snart vara här tycker jag. Men de är klart, halt ute, det tar sin tid att köra och de kommer ju ända ifrån Dalsland.

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Gymmet, stan, städa, laga mat, handla, plugga och sen göra mig iordning.

Jag fördriver tiden genom att sippa på en cider och nörda nostalgiska klipp på youtube. Tiden går lite snabbare då.

Ikväll blir det Ebba Gold på Tempel. Himla trevligt. Jag tar det dock relativt lugnt, ska ut imorgon igen med jobbet. Och jag är för gammal för att gå all in två dagar i rad. Men har en känsla av att det kommer bli trevligt idag, oavsett alkoholmängd.


I met the highest lama His accent sounded fine

Igår skulle jag till Kronoparken, inte det lättaste när det är snökaos och bussarna går lite som de vill. Stod i en halvtimme och väntade på bussen. Men den kom i alla fall, och vi kom till slut fram till Julie. Där stod TP och Risk på schemat. Jag kom tvåa i bägge. Himla trevligt. Blev lite senare än planerat, men det gjorde inget alls. Var en väldigt trevlig kväll.


Who gives a fuck about an Oxford comma? I've seen those English dramas too

Idag var det gym med Katarina. Jag provade även på löpbandet och till min förvåning, inga skavsår. Då blev jag glad. Nu blir det mat och plugg och sedan väntar ett seminarie.

Och det snöar. Det har varit snö sedan november nu ju. I vanliga fall brukar jag gilla snö, men det har blivit lite väl mycket och lite väl länge. Nä, nu får det mer än gärna töa och bli vår.

Ikväll är det återförening med Julie och Pelle. Vi ska spela spel och ha det allmänt trevligt.


I said You know There's nowhere else to go But changing roles It struck me that the two of us could run

Om man har nere persiennerna så att bara lite utav solen kommer in, men man inte kan se ut, samtidigt som man lyssnar på Vampire Weekend, så kan man nästan lura sig själv till att de är sommar ute.

Nu blir det läsa som aldrig förr. Vet dock inte riktigt vad som ska skrivas denna gång heller, men det får väl bli något spexigt om global networks eller nått liknande.

Måste även börja ta tag i uppsatsen nu. Har ju ingen aning om när den ska vara klar dock, men det är nog inte överdrivet lång tid kvar kan jag tänka mig. Har i alla fall valt ämne, alltid något.

Sen är det jobb idag också. Första och enda passet denna vecka. Även om det innebär mycket mindre pengar, så är det ändå rätt skönt att bara kunna fokusera på skolan. Men saknar mina kollegor, så ska bli kul att träffa dem ikväll igen.the kings speech

Har precis kommit hem från bion. Såg på The Kings speech, tillsammans med Frida och Sanna. Det var en film jag velat sett länge och med alla lovord man har hört om filmen så var mina förväntningar höga. Och de infriades. Vilken underbart bra film!
Se den. Det rekomenderar jag verkligen.


I’m having a bad bad day if you take it personal thats ok watch this is so fun to see huh despicable me

Hoppade över gymmet imorse. Sov så sjukt dåligt i natt, så jag kunde knappt hålla ögonen öppna när klockan ringde. Ska istället ut på en liten joggingtur nu. Har inget att plugga på direkt, väntar på mail från lärare och sen måste jag komma på vad jag ska skriva om. Kanske kan rensa tankarna lite när jag springer? Och inga skavsårsplåster har jag. Livin' on the edge.

Hepp hepp.


Well I'm not the world's most masculine man But I know what I am and I'm glad I'm a man

Jag har inte haft hjärtklappning på två dagar! *peppar peppar*
Det är värt att fira med...eh...har inget att fira med.
Nåväl.

Glad är jag i alla fall.


They say true talent will allways emerge in time

Idag lekte jag kock. Jag gjorde thaimat. Inte så avancerat som det kanske låter, men det är mer avancerat än köttbullar och spagetti i alla fall. Och det blev ätbart! Men nästa gång blir det att ha ris till också, nudlarna var inte så mättande.

Har nu skrivit klart de 250 orden som vår lärare ville ha. Ska strax maila dem, får se om hon och jag har tänkt samma.

Funderar på om jag ska se 300 ikväll. Inte någon favoritfilm precis, men den är snyggt gjord, och det väger upp en del.

Ser på Biggest Loser och äter ost och kex. Det är det bästa, att äta framför Biggest Loser.

Och det snöar ute. Men hurra.


it's a very very mad world mad world

Igår halv 8 på kvällen fick vi de frågor vi skulle tänka på när vi läste texterna. Idag kvart över 9 fick vi ett mail om att vi skulle ta med ett textstycke på 250 ord. Vet dock inte vad de 250 orden ska innehålla. Så får väl se om mitt är ok, annars kunde vi skicka in ett nytt imorgon klockan 9.

Har även fått reda på mer exakt vad litteraturöversikten innebär. Var lite förvirrad över den. Så nu blir det att skriva järnet. Ska bara komma på något att skriva om.

Ringde på dörren förut, precis när jag kommit ur duschen typ. Det var de där kvinnorna som brukar härja här. Tror de är från Jehovas vittnen. Har öppnat de andra gånger de har varit här, men idag gjorde jag inte det. Inte så sugen på att stå och prata om Guds existens eller icke existens i handduk.


Good Morning Starshine

Jag älskar det faktum att jag läser en massa text men inte vet vad jag ska göra med det. Vi har fått instruktioner om att läsa olika kapitel i olika böcker. Men sen då? Vi ska göra något med 250 ord i alla fall. De andra fördjupningarna har fått frågor och sånt de ska besvara, men inte vi globala.

Jag älskar't som sagt.


Bright Lights Bigger City

Blev akut sugen på en sibylla hamburgare. Gick således ner till stan och köpte en. Mycket god.

Har matat Fridas djur. Tänkte ta kort på dem, men det gick inte så bra, dels för att de är livrädda för mig och hängde i huset under hela tiden jag var där och dels för att jag pratade i telefonen...men tro mig, de är söta.

Om 90 minuter ska jag möta upp resten av schlagergänget. Trevligt.

Nu är det meningen att jag ska fortsätta läsa de resterade sidorna i mina böcker, men tänker sen, att det är ju trots allt lördag. Så jag hoppar över det lite. Har ju hela dagen imorgon på mig.
While you're wondering what the hell to be Are you wishing you were ugly like me

Dagen började med att jag, Katarina, Saja och Malin härjade loss på Actic i ca 1 timme och 45 minuter. Helt okej start på dagen.
Nu blir det plugga och städa. Roligaste lördagen någonsin tror jag. Men ikväll är det schlager hos Rebecca. Fint avslut på dagen måste jag säga.


You know you’re a twisty little girl You know you twist so fine

Hade tänkt göra en lite roligare frilla idag, med tanke på att jag konstant har samma frisyr, bara mer eller mindre fluffigt. Det gick väl sådär, det slutade med att allt hår såg ut som ett fågelbo. Då är det bra att hårnålar finns. Så min nya frill är ju otroligt spännande, luggen bakåt istället för framåt.


an idiot abroad

Detta är nu påväg ner till min dator. Och jag har mina aningar om att det kommer bli en av mina favoriter.
Karl Pilkington kan mycket väl vara mannen i mitt liv.


Rise up this mornin' Smiled with the risin' sun Three little birds

Idag var det gym med Katarina och Anna. Vi kämpade på bra måste jag säga. Känns så bra att faktiskt ta tag i träningen igen. Längtar tills det blir såpass bra väglag ute att man kan springa. Springa i vårsolen med peppande musik i öronen. Det får faktiskt ta och bli vår nu.

Jobbet gick bättre idag. Hamnade där jag brukar vara och där jag helst vill vara. Skrattade som vanligt himla mycket, vi börjar alltid prata om de mest skruvade saker. Men kul är det.


Singin' sweet songs Of melodies pure and true

Hade en toppen kväll med Frida, Jessica, Sanna, Sofia och Thea.
Inte för att jag trodde något annat.


Måste ha energi när man spelar tvspel.


4 av 6 från Karlstad Finest. Thea joinade lite senare.


Mario Cart


Bowling


Golf.


Come over to the window my little darling I'd like to try to read your palm.

Sitter och läser om cyklonen Yasi som härjar i Australien. Vet inte vart detta intresse kommer ifrån, kanske ska sadla om och bli meteorolog...

Om ca 45 minuter kommer mina väninnor och Mario Cart Wii tournament 2011 börjar.

Var ju på introduktion förut, och det verkar vara himla bra faktiskt. Skönt med en lärare vars engelska man faktiskt förstår.

Nu ska jag städa iordning det sista.


All your life you dreamed a dream Somehow connected with the silver screen With half closed eyes you realise It’s love in the life that is paradise

Är helt seg i kropp och huvud. Var sjukt seg på jobbet igår. Och idag är det introduktion för min fördjupning. Allt på engelska. Jag kommer hänga med bra känner jag. Börjar inte förrän 15:15 till 17:00. Vad är det för skräptid egentligen? Och ikväll kommer Karlstad's Finest hem till mig för att spela Mario Cart Wii. Det kommer bli fint.


Well so long liberty Let's forget you didn't show Not in my timeIdag är det en Joe-dag


curly boys law

Eftersom jag hade planerat att bo i mjukiskläder hela dagen, kör jag stenhårt på casual tuesday.
Och mitt hjärta slår i normal takt igen. Hurra.
Nu worky work.


alvöra?


the ricky gervais show


Oh but love grows where my Rosemary goes And nobody knows like me

Egentligen skulle det vara min enda lediga dag denna vecka, men ska jobba ett extra pass ikväll. Och jag tror det behövs. Jag vill vara bland människor. Dagen började bra med träning tillsammans med Katarina. Sedan dess har det gått en aning neråt. Jag fick lite hjärtklappning, som blev bättre när jag la mig ner och somnade, nu är den dock tillbaka lite smått. Jag blir så irriterad på mig själv, på min kropp som håller på såhär. Och även om jag VET att de inte är farligt, att det går över och sånt, så är det jävligt svårt att faktiskt intala sig själv det. Är man en liten hypokondriker så är man. Obehagligt är vad det är. Så det ska bli fint med jobb faktiskt. Träffa mina kollegor, lyssna på Ricky Gervais podcast. Det är nog precis vad jag behöver.


Bouncy Bouncy

Igår firade jag att jag klarade tentan med lite (läs: mycket) glass och de resterande avsnitten av Sherlock (hur bra?) när jag kände att det började lukta en underlig frän stark doft. Kom utifrån. Tror de var min granne under som hade gjort något, då hennes/hans(?) balkongdörr var öppen, det var lite väl kallt bara för att ha dörren öppen tycker jag.
Jag gjorde då såklart det enda rätta, ringde min kära granne Frida och frågade om jag fick våldgästa henne, och det fick jag. Frida var min räddande ängel igår. Istället för att sitta i en skumt luktande lägenhet, fick jag varm choklad med marshmallow och popcorn, samtidigt som vi såg på Mighty Boosh dokumentären och sedan presenterade Frida mig för Arrested development. Sjukt roligt. Det måste ses mer av. Hade en mycket trevlig spontankväll i en annan del av Haga. Eller det är väl egentligen samma del, lät dock lite roligare att skriva så.

När jag kom hem igen var doften borta. Härligt.