i won't let the sun go down on me

Jag sa upp mitt internet för 3 månader sedan, eller ja, pappa sa upp hans internet, eftersom det är det jag har. Hur som helst, det skulle gå ut nu i juli någongång, vilken lycka jag kände. För telia, som jag har nu, är jag så trött på, om man överstiger något, är inte så insatt, så halveras min hastighet och då är det omöjligt att använda Spotify och youtube och liknande sidor. Varje månad sedan jag fick mitt internet har det halverats, runt den 25e, det slog liksom aldrig fel. Utom denna månad. Och idag fick jag ett meddelande om att Telia har nu, konstadsfritt, höjt den där gränsen.

Bra tajming där.


When the weather's fine we go fishing or go swimming in the sea We're always happy life's for living yeah that's our philosophy

Hittade en gammal sommarfavorit på Spotify.
Så jag kände att jag bara måste dela med mig av den.
Här här här



god morgon

Jag är hungrig och sjukt sugen på en stor frukost. Scones och vaniljyogurt och ett glas oboy. Men detta är relativt omöjligt om jag inte hittar energi för att springa ner till Ica i regnet (vilket är en ännu större omöjlighet) så får jag nöja med mig knäckemackor.

Härlig start på dagen...



Whorses

Idag var jag alltså ute på en tur med mina inlines, blev en rätt lång bit, jag chansar på ca en mil. Sen fick jag ett skavsår som heter duga, så imorgon får mina inlines stå i hallen hela dagen lång.

Sen fick Sofia med mig ut och sola vid Sundsta. Trevligt värre, även om solen försvann lite då och då.

Och när jag ställde cykeln i cykelstället brände jag mig på en brännässla...

När jag var på jobbet fick jag ett sms som fick mig att tappa koncentrationen helt, ska inte gå in på detaljer vad det handlade om, men det var hemskt att läsa och jag var som bortdomnad ett tag. Förstår inte riktigt varför det skedde, eller vad som har skett egentligen, men det är så orättvist.


don't stop believin'

Åkte ut på en liten tur med mina inlines imorse. Och gissa vad jag har nu, jo ett skavsår. Såklart. Någon som är förvånad? Nåja, det tar väl några gånger att "åka in dem" antar jag. Får blir att köpa hem lite mer compeed helt enkelt och varva löpskorna med inlines.

Jag är arg nu. Dumma dumma fötter!

We all enjoy the madness 'cause we know we're gonna fade away

de tre bästa ögonblicken som har med fötter att göra.

3. När man tar av sig inlinesen efter en åktur

2. När man tar av sig fotbollskorna efter en match

1. När man tar av sig skidpjäxorna efter en dag i backen.

But we've been making money since the day that we were born

Idag kom jag tillbaka till Karlstad och så fort jag vaknat till liv drog jag ner till Stadium och köpte mig ett par Inlines. Som jag har längtat. Även om mitt konto inte är speciellt glad, så är jag det. Idag blev det ingen långtur och det gick inte speciellt snabbt, men detta var första gången jag åkte inlines på sisådär 10 år, så idag var det en "lära känna inlines dag".

Skoj var det i alla fall!


The river was deep but I swam it Janet The future is ours so let's plan it Janet So please don't tell me to can it Janet I've one thing to say and that's Dammit Janet I love you

Det var molnigt och blåsigt på Resö, blev ingen tur med båten som planerat. Istället åkte jag, Sabina och Andreas till Grebbestad och åt mat och gick runt på bryggan.

Nu är jag hemma i Billingen igen, imorgon ringer klockan tidigt, med betoning på tidigt, för att åka mot Karlstad och vardagen igen. Jobbar nämligen alla kvällar denna vecka. Fick tre extra jobbpass och det kan jag bara inte tacka nej till.

Nu sitter jag och tittar på VM och som alltid när det vankas fotboll på tvn, googlar jag spelare. Har idag lärt mig att Tysklands Thomas Müller bara är 20 år och att Wayne Rooney var otrogen mot sin fru för några år sedan. Fotboll är lärorikt.


You are creating all the bubbles at night I'm chasing round trying to pop them all the time We don't need to trust a single word they say You are creating all the bubbles at play

Efter en dag fylld med solning, mat, båttur, utflykt, besök, fotboll och yatzi med hut, säger vi hej då till Midsommar 2010. Har varit en fin fin helg detta vill jag lova. Imorgon är det en vanlig söndag på Resö. Det kommer bli bra det med. Alla dagar är bra på Resö. Det bara är så.

Och sen vann ju Ghana idag med. Härligt!


The spaceman says Everybody look down It's all in your mind

Solen skiner som aldrig förr, jag har bränt mig, sitter därför inne och för över Disney filmer från min brors hårddisk samtidigt som jag även snor lite musik från honom. Ska väl ta och försöka mig på att sola baksidan av kroppen också, bränna mig lite där med kanske, så man får en jämn röd färg över hela kroppen.



jag älskar mitt resö

 


glad midsommar

Idag är det midsommar och för en gångsskull är ju vädret helt perfekt! Jag, mamma, pappa, moster och morbror kom till Resö igår, då var det mulet och kallt, men idag är det alltså sommar. Har solat lite, ätit jordgubbar och ska snart hoppa i midsommarklänningen och promenera till Johans Gård här på Resö och se på majstång och allt vad det innebär. Sen kommer bror och Sabina och andra mostern och andra morbrorn. Fint det. Det enda som saknas är en krans, men eftersom jag reagerar på gräs eller vad det nu är, så får jag helt enkelt hoppa det i år. Inte för att jag brukar ha det, men det kändes som att det skulle vara roligt att ha det i år.



 


I won't show what's underneath It's time for surprises I can't climb up your ladder I can't ride your horse

När matchen mellan Danmark och Japan började, hejade jag på Danmark. Men allt eftersom matchen pågick växte ett oväntat motstånd mot Danmark. Jag gick från att heja på dem, till att vara likgiltlig, till att heja på Japan. Allt kan hända i fotboll.

Hur som helst, bara det går bra för mitt Argentina.



I gave birth to a fire It's like it's features were burning I'm in control I am the son of God

Hittade lite bilder på mammas dator. Och en sak är ju säkert, att klippa av mig håret var en av de bättre idéer jag haft.










Angels fall to the floor Like they would if I was captain Silver children She roared I'm not the son of God

Idag har jag sprungit runt på stan med Sänna. Vi har spenderat pengar, jag hittade allergitabletter, midsommarklänning och alkohol. En givande shoppingtur med andra ord.
Efter det har det varit jobb, var helt okej lugnt idag, men jag är så trött och mitt huvud bara är emot mig och värker. Jag skyller allt på pollen-tjaffset. Men nu ska vi äta piller och bli bra. Kan ju inte springa runt på Resö under midsommar och vara trött heller.
Nu ska jag göra ett försök i att tömma mitt kylskåp på mjölk.


and it hurts with every heartbeat

Nu är jag är jag måttligt glad. Gav mig ut på en joggingtur, hann springa hela 2 km innan mitt älskade skavsår kom tillbaka. Jag måste röra på mig i sommar, uppenbarligen fungerar det inte så bra att jogga, cykla kan jag bara göra när jag är hemma i Billingen, så nästa vecka är det jag som hänger på låset till Stadium och köper ett par inlines. Det kan man väl ändå inte få skavsår av?

She comes in colors everywhere She combs her hair She's like a rainbow

Jag har varit snuvig och tät i näsan ett bra tag nu, köpte för några veckor sedan en nässpray mot pollen och gräs och sånt tjaffs. Det har väl fungerat sådär, och nu blir det bara värre och värre, tät, hosta, nysningar, huvudvärk. Mäkta irriterande att jag känner av gräs eller pollen eller vad det nu är för något. Kände verkligen av det när jag och Sänna solade på gräset idag. Så imorgon blir det apoteket och tabletter. Orka vara snuvig och hängig liksom.


Ingen Sommar Utan Reggae (eller gifflar)

Idag var det sol och varmt, så jag och Sänna drog iväg och solade vid Kroppkärrsbadet. Vi åt kakor och gifflar så klart, det är ett måste när man solar, vi försökte även bada, men det var kallt i vattnet så det räckte med att doppa fötterna för att man skulle bli avkyld.
Sen följde Sänna med mig hem där jag bjöd på en väldigt kulinarisk middag i form av hamburgare och pommes.
Trevligt indeed.


incomplete in the na diamondless in the na hold my hand in the na

Har varit en bra och fullspäckad helg. Fika hos mormor, fest i Bfors, Roadtrip till Ed med Emlan, fika i Ed, grillning hemma.

Nu är jag tillbaka i Karlstad, kom 8 imorse, och sedan dess sovit. Nu ska jag dock ta tag i livet och börja dona. Skura golvet och gå till affären och handla. Om ni ville vet vad jag skulle dona med.


Lose my stare in the Na Watch my back in the Na Hid my past by the Na

Idag sa vi hej då till det blonda...




...och välkommen tillbaka till det lila


mama i'm coming home

Har tagit helg nu, och jag hade inga planer för denna helg. Har ingen att leka med här i Karlstad då alla antingen är på kalas eller inte i stan. Så jag hade en hel helg i ensamhet framför mig, tänkte ta tag i städa, tvätta och sådana roliga saker, men sen sa Sabina att det var pubkväll på Kickis i Bengtsfors imorgon. Och nu sitter jag helt plötsligt med en bussbiljett hem klockan 08:00 imorgon. Spontant och trevligt.

Nu borde jag packa lite.

I can tell you what you want the most Hang around for the champagne toast When the end of the night gets tricky Don't you know that beggars can't be picky

Idag ringde min klocka 08:00, tanken var att jag skulle ge mig ut på en joggingtur för att sedan börja storstäda lägenheten. Jag hade tänkt vara effektiv, men så blev det inte. Vaknade till liv vid 11 och allt jag åstadkommit hittills är att se på två avsnitt av Coupling och ätit frukost. Bra där.

Ska faktiskt ta tag i dagen nu, städa som aldrig förr och sen jobba. Sen tar vi helg på det.



When you go would you even turn to say "I don't love you like I did yesterday"?

Jag valde ett bra lag att hålla på i VM. Efter 81 minuter står det nu 4-1 till Argentina. Känns bra.

Ska snart hoppa ner til Ica innan det blir jobb.
Dagen spenderades på Bergvik, köpte otroligt nödvändiga saker nämligen, så som hårfärg, rakhyvel, tuggumi. Saker som gör livet lite lättare att leva helt enkelt.


en helt vanlig onsdag

Sitter i bussen på väg till Ktown. Saknar det faktiskt, Karlstad alltså. Saknar min lya, min säng, mitt ICA, mitt jobb, mitt lag och självklart mina vänner.

Idag körde jag med smsbiljett för första gången, och även sista. Den första busschauffören trodde jag hittade på och att det inte var en biljett jag visade upp, men han lät mig åka med till Åmål, mycket skeptisk till de hela.
I Åmål fick jag åka med, en snäll chaufför, en trevlig chaufför, sen var det dock en annan resande som tjatade på om att SJ's smsbiljetter inte gilldes och bla bla, men den trevliga chauffören sa att det gick bra ändå. Så det så!

Jag fick ett telefonsamtal från KAU förut, om sommarkursen jag sökt, det var en del avhopp så jag kunde få en plats om jag ville, även om det hade variit skoj att läst religionshistoria, så är jag inte sugen alls på att plugga, det är ju trots allt en heltidskurs hela sommaren. Och nu när jag fått mer pass på jobbet är jag inte i lika stort behov av pengarna som kommer med kursen. Så jag valde att tacka nej.

Sitter och pratar med Frida på fb-chatten, hon gjorde mig medveten om att vårt betyg från den senaste kursen ligger uppe. Och jag klarade den. Hurra. Det betyder att jag gick hela andra året utan ett enda U. Wo! Det ska jag fira ikväll efter jobbet med Änglar och Demoner. Den råkade ju komma hem till mig bara sådär från cdon konstigt nog, men det är ju min favoritbok, så jag måste ju nästan se filmen.



If you can't get a girl But your best friend can It's time to move your body

Jag har bestämt mig. Det var inget svårt beslut egentligen. Men nu är det officiellt. Jag hejar på Argentina i VM. Anledningen stavas Carlos Tevez. Och lite Lionel Messi.
Carlos bara för att han är Carlos.
Lionel bara för att han heter Lionel och är kortare än mig. Sen är han ju en helt okej spelare också.


polkagris är den nya sommartrenden har jag hört

Idag satt och och Emlan ute i solen och pratade. Jag solade mina pappersvita ben i hopp om att få lite färg. Resultatet? Mina ben är fortfarande pappersvita, på vaderna, på smalbenen är de tomatröda. Likadant är det med mina armar. Röda fram och vita bak. Så jäkla snyggt alltså. Men det var allt några trevliga timmar som spenderades ihop med Emelie. Och hoppas att det röda snart tonar ut i en mer brunaktig nyans.

Nu blir det att se vm.

Your time to shine Dont wait in line

Solen skiner, jag är i Billingen och jag är helt ledig idag. Nu ska jag till världens bästa Emelie och leka med henne.




Everything changes but you

Vilken dag det har varit.
Den började med att jag vaknade alldeles för tidigt egentligen, hoppade i de snygga cykelbyxorna jag lånat av mamma och mötte upp storebror för att sedan bege oss ut på en cykeltur, tror den var på ca 2 mil eller så. Jobbigt var det i alla fall. Efter det så våldgästade jag min farfar och farfar och sedan mormor. Himla trevligt.
Sen var det att åka hem och hjälpa mamma med middagen innan det var dags för träning. Och träningen var skoj. Saknar tjejerna något otroligt det ska jag erkänna.

En annan sak, det är konstigt hur det kan gå från att inte ha något att göra på dagarna till att få fullt upp. Jag skulle egentligen åka till Karlstad imorgon för att vara med på träningen, men uppenbarligen har vi bytt träningsdag från tisdag till onsdag. Så den missar jag. Sen har även min chef ringt och jag har fått mer jobb denna vecka, var meningen att jag bara skulle jobba onsdag, men fick även torsdag och fredag. Det betyder att jag missar all fotbollsträning denna vecka, och jag som hade tänkt att vara med på minst två stycken denna vecka. Men när jag får jobb måste jag helt enkelt ta det. Lite surt med tanke på hur skoj det är med fotboll men man måste vara lite vuxen och ekonomisk också.


You're a good soldier Choosing your battles Pick yourself up And dust yourself off And back in the saddle

Om en timme ska jag göra något jag inte gjort på över ett år. typ. Jag ska träna med Långed. Det ska bli en lugn och teknisk träning har jag fått höra, men det spelar ingen roll. Jag ska få träna med mitt gamla lag som jag har saknat något helt otroligt. För även om jag trivs bra i Råtorp, vilket jag verkligen gör, så är det inte Långed. Men det är klart, har spelat över 10 år i Långed och 2 år i Råtorp, klart det blir skillnad, och så skyller jag på mitt jobb att jag inte kan träna så mycket som jag vill med Råtorp, det gör också skillnad. Hur som helst. Jag är glad över att få kunna hoppa in i min (läs pappas) lilla bil och återigen kunna åka till Ekhagsvallen, även om det bara är för en kväll. Jag vet inget annat lag som har så bra sammanhållning som vi har i Långed, även om jag inte längre är medlem i klubben, och inte spelat med laget på riktigt på nästan två år, så är jag ändå lika välkommen på träningarna, lagfesterna och spelkvällarna. Nu ska jag leta upp min gamla DLIK-tröja och börja dona inför träning. Känns bra vill jag lova.


come let's pray for the weekend babe

Denna helg har varit sjukt rolig, men även sjukt utmattande. Det är först nu, ikväll, som jag bara kan sitta ner och bara vara.

Det var en mycket trevlig dag igår. Fikade med Malin i några timmar, sånt är aldrig fel, provade på ett nytt fik i Bengtsfors, våffla och glass. Inte fel någonstans.

Eftersom mina föräldrar valde att lämna mig under helgen så tog ju jag självklart tillfället i akt att styra upp en liten fest igår kväll. Bjöd in lite folk och tillslut blev det en tjejfest med mig, Emelie, Sofia, Hanna, Sabin, Niklas och Patrick. Riktigt skoj. Vi grillade och spelade lite tangera (stavning?). En riktigt trevlig afton.

Idag kom familjen hem igen, så imorse städade jag och sen kom Emlan på en snabbvisit och sen åkte jag, storebror och mor ut med mormors båt och fiskade. Jag fick många, men små fiskar. Jag körde på kvantitet helt enkelt, de andra körde lite mer på kvalité. Jag rodde förövrigt också. Det var jag banne mig en hejare på...
Efter det var det raka vägen till Långed (efter en dusch givetvis) och se när de spöade Brålanda. Fint slut på helgen vill jag lova.

Nu är det fotbollsvm och kebabtallrik.
Helt okej.



a monkey needs to dance so do you

Var så bra igår. Trevligt sällskap, god mat, allsång och dans.

Mitt internet segar som aldrig förr, så får bli fler bilder senare.
Nu ska jag strax hoppa in i bilen och brumma mot Bfors för att fika med kusin Malin.
Fab.






we are golden

Nu drar jag på kalas. Eller ja, först blir det lite stopp hos Fia och hennes nya lya. Sedan vidare till kalaset. Ska träffa två av mina absolut största favoriter här i världen. Amanda och Sofia. De blonda kusinerna. Kommer bli så bra.


The Road To Mandalay

jobbet var inte helt okej idag. Så mycket att göra. Stress och nytt kontor är inget roligt alls.
Men sen väntade en tvkväll med Frida, mycket roligare. Frida hade med sig ballerina kladdkaka och jag hade glass, vi mumsade på det samtidigt som vi såg på underbara Mighty Boosh och sedan såg jag även mitt första Blue Mountain State, ett av de mer sjukare program jag sett, men det var allt roligt.
Fint avslut på en lagom rolig dag.

Nu sova. Imorgon hemfärd.



i no longer feel alone

jag är en person som tycker ha något att se fram emot. Visst ser jag till att ha kul i nuet, men jag gillar verkligen att längta till något. Nu är det helgen som jag längtar något otroligt till.

Fredag blir det hemfärd, examenskalas för Amanda och pyjamasparty hos Sofia.
Lördag blir det fika med kusin Malin och lite grill med fint sällskap hemma hos mig.
På söndag blir att leka cheerleader i Långed.
På måndag ska jag träna med mitt Långed.

Som ni ser, jag har då att längta till.


Blond?


blame it on the girls blame it on the boys

Har varit en sväng på Biltema och Arkens zoo med Frida och Sänna. Träffade på Ennelie på Arken, aldrig fel det. Sedan började Frida prata om kebabrulle och jag blev ju helt enkelt tvungen att gå ner och köpa en. På tal om det, om kioskgubben säger följande till mig "hur går det med skolan då?" Innebär det att jag har varit där en aning för mycket när han känner igen mig? Gott är det i alla fall.
Nu är min jobbväska packad och jag ska strax trampa iväg mot jobbet. Kör på mjukisar och lång hoodie. Jag satsar stenhårt på att införa casual wednesday.



dagens stora fundering

Seriöst. Vad kallas min hårfärg? Kan ju försöka ignorera min fina morgonfrill och fokusera på färgen. Är det brunt? Blont? Råttfärg? Jag är så missnöjd med min färg just nu, sjukt sugen på att färga allt lila, men det gjorde ont, både i hårbotten och i plånboken, att få det ljust, så jag vill ju inte ge upp nu precis. Men den stora frågan är, vad har jag för hårfärg egentligen?


i feel fine

Det var så bra igår. Maten var god och sällskapet underbart. Slänger upp en bild, fler kommer nog komma så småningom.


I'm thinking about all the things I'd like to do in my life

vilken dag. vilken underbar dag!

Det var sista dagen på detta skolår, mitt andra år på universitet och nästa år är det alltså tredje och sista. Men det är inte fören i höst, nu är det sommarlov!
Redovsningen gick bra.
Skattepengarna har kommit.
Mitt disk är diskad och mitt skräp bortplockat.
Min fina farfar fyller 80 år! Grattis till honom :)
Och om ca 1,5 timme ska jag möta upp fina vänner och vi ska fira avslutning med en middag på den underbart goda mongoliska restaurangen här i Haga.

Daffyd har ett nyladdat batteri, så han följer självklart med.

som sagt, en underbar dag.



23 juli 2010


en hipp transverstitt

Ibland kan man inte annat än att älska spotify. Menar, på hur många andra ställen kan man hitta Rocky Horror Picture Show soundtrack på norska? Det är inte speciellt bra, men norska är alltid roligt att lyssna på. Alltid.

You know you make me wanna Shout! Kick my heels up and Shout!

Hemsidan är klar. Tog 10 veckor och nu är den klar. Bara rapporten och presentation och opponering kvar nu. Nu börjar vi peppa inför sommaren. Pepp pepp.


King for a day princess by dawn

Sista dagen att plugga på innan jag tar sommarlov. Eller ja, det beror ju på om jag kommer in på sommarkursen eller ej. Men hur som helst. Sommarlov från mitt program, så säger vi. Idag ska rapporten skrivas färdigt och hemsidan ska kodas klart och imorgon ska allt presenteras. Sen är det avslutningsmiddag på Mongolien steakhouse. Men det är imorgon, nu väntar plugg och ikväll träning.


Started at the age of 4 My mother went to the grocery store Went sneaking through her bedroom door to find something in a size 4.

Dygnet i Göteborg har varit underbart.
Sol och lagom varmt, förutom på natten, då var det lite kyligt.
Vi var inte ute och härjade allt för mycket i stjälva stan, vi spenderade mest tid i Sabinas lägenhet och självklart inne på Ullevi.
Ingen av oss är sådana hardcore fan att vi ville trängas, så vi stod rätt långt bak, men ändå så att man kunde se scenen. Inte fel alls.
Johnossi var bra, de spelade Roscoe och jag vad mer än nöjd. Joan Jett spelade de två låtar jag kunde, men hon är kult så det var spexigt att se henne live. Green Day var underbart bra. De var några låtar jag inte kunde, men det gjorde inte speciellt mycket, det var bra. Ack så bra.
Nattpromenaden hem var väl inte den roligaste, kallt och ont i ben och fötter, men vi kom hem till slut i alla fall.

Idag var det hemfärd. Jag, Niklas och Patrick hoppade på bussen som tog oss till Åmål och Karlstad.

Efter 23 timmar och 55 minuter i Göteborg är jag nu tom på krafter. Jag ville ge mig ut på en joggingtur, men mina ben vill inte bära mig. Får se om det blir ändring på det senare. Borde plugga också. På tisdag ska rapporten vara inne och hemsidan redovisas. Ge mig ork.

Sometimes I give myself the creeps Sometimes my mind plays tricks on me It all keeps adding up I think I'm cracking up Am I just paranoid? Am I just stoned?

nu blir det Göteborg och Green Day.
Fab.


My generation is zero I never made it As a working class hero 21st Century Breakdown

Direkt efter jobbet igår cyklade jag till Gubbholmen, för att i alla fall hinna vara med och fira Frida några timmar. Det var trevligt. Satt på filtar i gräset och pratade, några spelade kubb andra sparkade på en boll. Jag velade hela tiden fram och tillbaka om jag skulle med ut eller ej, men valde det mest ekonomiska och gick hem.

Idag började dagen med att jag och Sänna satt på uni och skrev presentation. Efter en timmes hårt (nåja) arbete så tyckte vi att vi förtjänade en glass. För min del blev det magnum gold, och jag var inte imponerad. Sen drog vi runt på stan en sväng, kom hem med lite saker inför morgondagen, såsom dricka och tröja.

Sen var det några timmars jobb och nu ser jag på Mord i Sinnet. Råkade ju köpa hem boxen.

Do you know what's worth fighting for? When it's not worth dying for?

Imorgon är det inte en helt vanlig dag vill jag lova.
Då ska nämligen jag, storebror Andreas, hans kvinna Sabina, mina kära pojkvänner Niklas och Patrick åka till Göteborg och härja på Ullevi tillsammans med Johnossi, Joan Jett and the blackhearts och Green Day.
Andra gången någonsin jag ska på konsert på Ullevi. Första och senaste gången var på Robbie 2006. Så nu är det ju verkligen på tiden.
Vi har beställt sol och lagom varmt.

Så nu är det Green Day och Johnossi som går varma här hemma hos mig. Inte helt fel.


I walk this empty street On the Boulevard of Broken Dreams Where the city sleeps and I'm the only one and I walk alone

Sitter på min balkong och skriver på rapporten. Eller jag har skrivit klart för dagen, vet inte vad mer som ska vara med, får höra med mina fimpare imorgon.
Hittade lite småsaker på stan, leggins, blått naglack och sådana nödvändiga saker.
Nu blir det middag och sen peppar vi inför jobb.
Och avslutas kvällen på Gubbholmen med fint sällskap.


past the gates quite stark the roses trimmed and the windows dark I see the walls through a limestone crack

Planen var att jag redan skulle vara nere på stan och härja just nu, men sov dåligt inatt så råkade snooza några gånger extra. Men ska ner så snart som möjligt i alla fall.
I eftermiddag blir det jobb och ikväll ska Frida firas på Gubbholmen :)

Blir en bra torsdag detta.


I followed the sounds to a cathredal imagine my surprise to find that they were produce by Brian Eno

Solen skiner ute och jag ska spendera hela dagen framför en dataskärm och pilla med hemsidan. Målet är att den ska bli klar idag. Så nu ska jag leta upp information om andrahands-rökning. Sen väntar Dreamweaver. Sånt gör mig glad.
Ikväll vill jag ge mig ut på en joggingtur, men mitt vänsterben och min högra fots häl är emot mig. Så får se hur det går, annars blir det kanske att färga lite hår. Ikväll är det alltså andra kvällen i rad jag inte har något större planerat. Men eftersom jag var så skräp på att skriva rapport igår, får jag ta igen det idag.

Dagens veckans
låt



i can tell that he's kind of smiling but what does he know? we're always one step behind him he's Brian Eno

Idag fick jag ett litet brev med posten. I brevet låg en födelsedagspresent från Skogen. Eller ja. 4 stycken om man ska vara petig. 4 trisslotter. Vinst på 2 av dem, 75 kr rikare. Hur är det man säger, "plötsligt händer det".
Fin överraskning :)

Sen under dagen fick jag ett glassogram från jobbet. Valfri glass från GB. Hur bra är inte det?

Löpturen med Fia och hennes lilla vovve Molly gick fint. Fick dock lite skavsårskänningar samt ont i vänster benhinna. Men jag överlever. Det var första gången av många joggingturer som komma skall nu i sommar.


before i grow too old

Igår upptäckte jag att jag inte hade några planer för ikväll. Inget jobb och ingen träning. Det har inte hänt på länge, att jag inte har något att göra alltså. Det fick man ju göra något åt, messade Fia och hörde om vi ska ta tag i vårt joggningsprojekt idag. Och det var hon pepp på. Så ikväll är det joggingtur alltså.

Innan dess är det lagom skojigt.
Skola och föreläsning.
Hem och städa järnet.
Skriva rapport.
Och på tal om rapporten, kan någon förklara för mig varför jag inte har panik över den? Den ska vara klar om en vecka och jag har mer än hälften kvar att skriva. Jag får panik över att jag inte har någon panik.

Livin' the dream.