A little less conversation a little more action please

Beslutade mig för att ta bort det gula och köra på blått. Så mina färger idag är ljusblått, rött och svart. Att matcha är det jag gör näst bäst.

Nu väntar jag på resten av släkten, mostrar med män och bror. Mor och far är ju redan här. Inte så konstigt egentligen med tanke på att de bor här. Ena mosterns man pensioneras idag, så det blir att fira honom med grill och Elvis musik och sedan gå ner till brasan. Har inte varit där nere på x-antal år. Nostalgi.

Nu blir det lite passoa. Blir en lugn kväll för mig, men ändå. Låt firandet börja.

 


So we sailed on to the sun Till we found the sea green And we lived beneath the waves In our yellow submarine

Nu åker jag, mina gula naglar och min gula tshirt hem till Billingen. Träffa släkt, vänner och äta mat. Sånt som jag gör bäst.

Ha en fin Valborg


ett litet inlägg om nagellack

Om ca en timme kommer pappa. Fram tills dess ska jag kämpa med att få mitt nagellack att torka. Gult kör vi på idag när det är Valborg och allt. Inte den snyggaste färg jag sett, men hey, man måste ju prova. Tar dock med lite andra färger om jag skulle ändra mig under helgen.

Oj detta blev ett intressant inlägg.


snart är det jag som är kung

Jag har en del vuxenpoäng. Jag ses väl som vuxen utav lagen med, inte så stor koll på det, men antar det. Men angående poängen, jag har egen lägenhet, betalar min hyra, har ett jobb, pluggar på universitet, har inte haft en riktigt sommarlov på länge och detta år kommer jag inte ha ett sommarlov, plugg och jobb sätter stopp på det.

Detta ignorerar jag idag, jag ignorerar all min "vuxenhet" och ser på Lejonkungen och dricker Oboy. Fint de.

Jag funderar på hur många gånger jag sett filmen egentligen, är i alla fall säker på att det är den film jag sett flest gånger i mitt liv.
Bästa Disney. Helt klart.

"Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries"

Igår var det ju jag som stod för film i våran lilla filmklubb. Jag valde att visa en film som förklaras såhär på omslagets baksida: "Ännu en film som är helt annorlunda än vissa av de andra filmer som inte är riktigt detsamma som denna...Vi förs 900 år tillbaka i tiden".

En av mina absoluta favoriter. Monty Python and the holy grail.


Living Is a Problem Because Everything Dies

Om ca 40 minuter  kommer Karlstads Finest. Det är dags för ännu en filmkväll. Denna gång är jag värdinna och har alltså valt en film. Har velat fram och tillbaka mellan två filmer, men till slut bestämde jag mig. Hoppas den får godkänt av mina klubb-kamrater.


stuck on repeat

Annie - I know ur girlfriend hates me

Dirty Pretty Things - Tired of England

Kasabian - Where did all the love go?

Marina and the Diamonds - Oh no

MIKA vs RedOne - Kick Ass

The Libertines - Death on the stairs

Robyn - Fembot

Donkeyboy - Ambitions

The little ones - There's a pot brewin

hermit the frog

Idag har det varit skola och det har varit KFF.

I skolan var det föreläsning och lite diskussion. Mitt i diskussionen så fick Sanna för sig att de skulle vara roligt att mixtra med min stol som slutade i att jag föll framåt, blev livrädd och hela diskussionen stannade upp och rummet blev helt tyst. Jag ska dock få min hämnd. På ett eller annat sätt.

Kvällens KFF var Jessica värdinna för. Det blev I taket lyser stjärnorna. Sorglig film. Men det var en trevlig kväll.

Nu är jag mindre glad, men har sett lite Cougar Town och nu Christine och kommer nog avsluta kvällen med något av John Cleese. Så nu är det påväg upp upp.

Ge. Mig. Resö. NU!

Girls they never befriend me Because I fall asleep when they speak Of all the calories they eat

Igår pratade jag med Madde, riktigt trevligt, inte sett henne sedan juldagen, och det räknas knappt. Men i alla fall, vi pratade på om att styra en playdate, att hon ska komma och härja i Ktown med mig. När jag letade efter en passande helg upptäckte jag att jag inte en enda ledig helg fören 19 juni. Vad hände där liksom, när fick jag mig ett liv?

Det är hemresor, klippning, skogenträff i Trollhättan, gbgvarvet, Green Day.
En hel del.

Men måste hitta något bra, saknar Madde. Vi hade sjukt roligt under högstadiet.


Nu är det snart skola. Ska ha läst över 100 sidor tills idag. Jag har för tillfället läst 0.
Bra.

idag blev jag kär. på riktigt


That her baby buys her things you know He buys her diamond rings you know

Idag började jag min träning inför gbgvarvet 2011. Var inte världens längsta tur precis. Men jag kom iväg. Fick ett härligt skavsår också av skorna. Nyckelordet i den meningen är ETT. Brukar alltid få minst ett skavsår på varje fot. Nu var det bara ett och det är dagens glada.

Nu ska jag snart göra mig redo för dagen och sedan hoppa ner på stan.

Städa, betala räkningar och jobbar står också på schemat. Men det är ju sådär skoj.

And I find it kind of funny I find it kind of sad The dreams in which I'm dying Are the best I've ever had

Jag har varit stressad sedan fredags. Det var först igår på bussen hem som jag faktiskt bara kunde slappna av. Var hemma som sagt en snabbis. Skulle ju spela boll idag. Så åkte med mamma och pappa upp till Ktown. Var inte med så mycket i matchen, missar man flera träningar får man skylla sig själv helt enkelt. Men det gick bra för laget ändå, vinst med 19-0.

Sen var det hem, äta lite och sedan gick jag bort till Frida där det var dags för andra omgången av KFF. Det blev Donnie Darko, med Frida och Sanna. Himla trevligt avslut på helgen och veckan.

Nu lyssnar jag på spexig musik och har Da Vinci koden på mute. Ian McKellen, det är han som gör filmen.


Sänna och Frida kickar some ass!


where did all the love go

Var riktigt bra igår (hur kan de bli annat med en cykel på köpet?) och jag var relativt pigg när jag vaknade imorse. Då var det bara upp och iväg till planen för jobb där. Kratta kratta kratta. Vi krattade järnet i flera timmar. Innan det var dags att åka hemåt, slänga i sig mat och sedan gå ner till Score och bowla med laget. Jag hann inte vara med på hela bowlingen, min buss gick vid 5 och vi var lite försenade, men under tiden som jag var med hade jag riktigt roligt!

Den bussen som jag var tvungen att hinna med var buss 800 med slut destination Åmål. Jag åkte alltså hemåt idag. Var inte tänkt så, men under tiden jag krattade kom jag på att jag inte hade några planer för kvällen eller imorgon på dagen, så tänkte, varför inte åka hemåt. Roligare att uggla tillsammans med mamma och pappa än att uggla själv. Så jag bokade biljett hem. Efter att jag bokat biljetten fick jag en inbjudan till fest och på bussen hem fick jag sms om att jag kunde vara med på matchen imorgon.

Min hemfärd blir alltså kort. Men jag behöver detta. 15 timmar i Billingen är bättre än inga timmar i Billingen, som jag brukar säga.
i just wanna feel real love feel the home that i live in

haft en sådan trevlig och rolig kväll med mitt fotbollslag.
Förfest med lekar och singstar hos Petra för att sedan hamna på Rock Friday på Tempel. Så jäkla roligt.
Borde väl sova. Ska snart upp igen och cykla iväg till planen och städa den. Vet inte riktigt vad det innebär men det lär märkas.
Är en aning berusad just nu, så får se hur man mår imorgon när klockan ringer, men har ätit (!) mat och druckigt vatten.

Lyssnar på RW och är allmänt kär i honom. Fick ett RW ryck idag då vi kördet Let me entertain you på Singstar och sedan körde även de även den låten på Tempel. Så måste helt enkelt lyssna lite extra på honom innan det är dags att sova.


And it's the first day of spring, the flowers are blooming Drum Boom bass and the party is booming

Imorgon kommer det finnas pengar på kontot. Och aldrig förr har det varit så behövligt.
Det ekar överallt där det kan eka. På mitt konto, i min plånbok, i min kyl och i mitt skafferi.
Det som är störande är att jag inte kommer ha någon tid att fylla på mitt skafferi eller kyl på riktigt fören söndag typ. Storhandla står på schemat nämligen.

Träningen idag gick väl inte allra bäst. Orkade inte ge allt, men det visste jag ju att jag inte skulle göra. Så det var ingen toppen träningen, i alla fall inte om man ser på min prestation. Men att träffa laget är ju aldig fel. Och imorgon vankas det festligheter med nämnt lag. Trevligt.

Nu ska jag se på SVT, händer inte allt för ofta ska jag erkänna, men idag visas Flight of the Conchords: Bakom kulisserna, som Sabina berättade för mig. Och det kan ju inte bli fel.i can't ride your horse

Okej, så jag är inte helt frisk har jag kommit fram till. Alltså frisk från förkylningen. Detta ignorerar jag dock. Jag ska på träningen och jag ska träna det jag klarar av. Imorgon får min kropp hata mig, idag är det jag som hatar den.  Jag har försökt kurera mig på alla möjliga sätt och de har ju inte fungerat som önskat, så nu ska bacillerna svettas bort.

Jag blir glad av fotboll. Och idag behövs det lite extra.

Hey ho let's go


Don't drink yourself to a lonely death In casinos on crystal meth

Igår låg jag och läste Karriär & Köksbesvär långt in på natten och det första jag gjorde när jag vaknade var att ta upp boken igen. Få författare får mig att skratta som Sophie Kinsella. Så den boken rekomenderar jag verkligen.

Men idag blir det inte bara att läsa, idag ska jag ner på stan och härja.

Sen ikväll är det fotbollsträning. Som jag har längtat. Min hals är helt okej nu, kommer inte ge allt kanske, men jag ska i alla fall vara med. Sen väntar en hel helg med laget, typ. Fest imorgon, dona med planen på lördagförmiddag och bowling på eftermiddagen, sen är det match på söndag. Kommer troligen inte vara med på den, men vore ju skoj att se matchen, får se vart den spelas någonstans helt enkelt.There's A Pot Brewin

Igår kvar det premiär för Karlstads Finest Filmklubb (KFF), det var Sofia som var värdinna, dock saknades halva gruppen, men det fungerade fint ändå. Vi skulle se Hundtricket, men pga. tekniska problem, blev det istället Big Fish. En mycket fin film.
KFF är något som ska vara ett återkommande evenemang där alla turas om att vara värd och välja film. Mycket roligt.


Idag har det varit en relativt lugn dag. Halsen är bättre, vilket gör mig lycklig.
På jobbet var det stress, jobbade över.

Nu äter jag riskakor, pimplar oboy och ser på Sagan om Ringen.
Fint avslut på dagen.

what became of the dreams we had

Då och då hamnar jag i läs-perioder. Dvs att jag läser böcker som om de inte fanns någon morgondag. Jag gillar dessa perioder, för jag gillar att läsa. Och nu är jag i just en sådan period. Och tur är väl det, har ett antal böcker jag har påbörjat men inte avslutat. Den förlorade symbolen är inne på slutspurten, likaså Feel,, har påbörjat Karriär och köksbesvär, My Booky Wook  och Redemption song. Jag har att läsa. I och med min "nyfunna" kärlek till böcker kunde jag inte hålla mig utan klickade hem ett par nya. En av mina favorit böcker, Three men in a boat och Mitt liv, Micheal Parkinsons biografi.

Som sagt. Jag har att läsa, och jag gillar det verkligen.


framtiden...

Var nyss inne på en släktings blogg, hon pluggar i LA.
Och det fick mig att ångra att jag inte försökte komma utomlands under min fria termin nu i höst.
Jag har bara sökt kurser här i Ktown.

Men jag vet i alla fall, att när jag är klar här, maj 2011, så vill och ska jag ut och resa. Flygrädslan kan ta sig. Jobba eller studera utomlands lockar något fruktansvärt just nu.

Jag har ju varit inne på att läsa tyska igen, och nu hittade jag en tyskakurs i München. Hittade förövrigt en massa roliga kurser på EF's hemsida. Beställde hem lite broschyrer. Inte för att detta är något som kommer hände inom den närmsta tiden, det är ju trots allt över ett helt år kvar, men tiden går sjukt snabbt, så det gäller att ha lite planer i beredskap.

Någon som vill med på äventyr i den stora världen?


Man säger att man längtar livet ur sig...

...och nu längtar jag verkligen till mängder av saker.

Skogenträff i Trollhättan
Födelsedag i GBG
Flight of the Conchords live
Green Day live
P!nk live
Sommar
Resö
Midsommar
Arvikafestivalen
London(nu är det inte säkert att alla dessa saker kommer att ske, men jag hoppas)

what's the story morning glory

Ny vecka, nya tag, eller hur är det man brukar säga?

Denna vecka kommer i alla fall vara fullspäckad.
Jobb, skola, filmkväll, fotbollsträning, fotbollsfest och bowling.

De positiva och roliga sakerna överväger de mindre roliga.
Så detta kan nog bli en rikigt bra vecka.
Och sen ska ju min förkylning försvinna också. Bra.


och hon gör det igen

Sofia säger:
ocke  fr
årg gpt till tv
voi hörs
ppyusss


Någon som kan översätta detta?

It's calling out for blood and we must quench its thirst The night is calling all it's dusky children back to work

Igår var det som sagt jobbfest. Vi var en tapper liten skara som förfestade hos Anna, det blev ölspelet, våghals 2 och en massa prat. Himla trevligt. Efter detta blev det Ankan och jag följde med, men samtidigt som min hals och huvud började värka, avtog mitt pepp. Jag gick hemåt vid 1, samtalade med Emlan och åt BK.

Även om min kväll slutade tidigare än de andras hade jag ändå väldigt väldigt roligt!
Mina kollegor är världens bästa.

Idag har jag hunnit med att bädda nytt i sängen, sorterat tvätten som strax ska tvättas, läst några kapitel ur Den förlorade symbolen i solen på balkongen, frukost och allmänt plockade i lägenheten.
Sen blir det inte mycket mer idag. Min hals är inte min vän, inte heller är mitt huvud eller näsa det. Tvätta några timmar sen blir det full on kurering.

zero to hero

Skrev att det skulle bli en lugn kväll för mig ikväll, men sedan dess har jag utvecklat ett enormt fest-pepp. Men jag ska stå emot och kurera min näsa och hals. Så Daffyd ska garanterat komma med på festen. När Daffyd är med, är Angelica lugn. Ett gammalt djungelordspråk.

Nu har jag ca 3 timmar på mig att göra mig iordning för fest. Vilket innebär att jag ska nörda tvspel i ca två timmar och sedan fixa allt annat. Jag känner mig nostalgisk idag, så det blir att nörda Herkules.
California English

Idag var det en sväng till Arvika med Sofia, Frida och Sanna. Frida skulle dit och hämta hem sina nya husdjur Dirty och Tobbe. De var väldigt söta även om deras bur var i största laget, i alla fall om man jämför med bilen, men det gick bra, fick sitta trångt men det överlever man ju ;)

Nu ska jag nog ta och läsa lite bok innan det blir middag. Funderar på vad det blir. Noll fantasi.

Och ikväll är det jobbfest, men på grund av min lilla förkylning blir det lungt för mig, några cider och förfest och sen hem. Tar nog med Daffyd också.


“Nudge, nudge, wink, wink. Know what I mean?”

Dagens positiva min hals är bättre.
Dagens negativa min näsa är tätare, men det är inget som inte lite nässpray kan fixa.

Har varit en rolig dag på jobbet, skrattade och var lagom stressad, helt okej för en fredagskväll.

Kom hem och satte på tvn, John Cleese gästade Skavlan och jag fick ett Monty Python sug, så nu har jag Monty-maraton. Det bästa av alla maraton.

Nu är det helg, och vilken helg sen.
Imorgon är det en liten roadtrip till Arvika, Frida ska hämta hem lite nya familjemedlemmar. På kvällskvisten är det jobbfest och söndag, ja det vet jag inte riktigt vad det blir. Men det lär märkas.


Here we are now entertain us

Det är strålande sol ute och varmt. Jag sitter inne. Det är ju helt fel. Vill ut och springa. Vill inviga mina skor på riktigt, men min hals stätter stopp för det.

Istället blir det att städa och städa och diska och sen jobb.
Så roligt ska jag ha det idag.
Hurra.


torsdagskväll

När jag är sjuk, ja då är det ju automatiskt synd om mig. Så ikväll är det jag som tröstas av Ben & Jerry. Ska se på South Park: Bigger Longer and Uncut som snälla Cristina fixade åt mig. Det är min kväll det. Inte fel.


Look like a girl but I think like a guy Not ladylike to behave like a slime

Var nere på stan förut. Fyndade som aldrig förr. Nya löparskor och Ipod + eller vad det nu heter. Så nu blir det roligare att springa, tror jag.

Var inne en sväng på apoteket med. Ska kurera mig som aldrig förr. Kändes konstigt dock. Först köpa löparskor och sedan halstabletter. Inte riktigt den kombon som man riktigt tänker sig.

Ska inviga skorna på väg till jobbet sen. Ska gå in dem jag tänkt. Nu håller vi tummarna för att jag inte får skavsår.

Blev även billigare än jag tänkt. Sånt ska firas. Hur jag ska fira det vet jag inte riktigt, men på något sätt.


blame it on boys

Frukosten är avklarad. Nu har jag tömt mina konton, ska snart gå ner till stan och se om jag hittar några bra löparskor. Nya pjucks (som min bror hade sagt) är nödvändigt när man ska träna inför ett halvmaraton.

Sen är det jobb.

Så roligt har jag det idag.

Sen borde jag väl städa också.


coma girl

Jag kände mig lite småkrasslig imorse när jag vaknade så skippade löpturen, tänkte att jag skulle ta igen det imorgon på gymmet. Men nu blir det inget gym heller, halsen svider, näsan rinner och huvudet dunkar. Himla härligt, speciellt nu när det är så fint väder ute.

Idag var det lektion, sitta och pilla i Adobe Dreamweaver (tror jag) och inte förstå speciellt mycket. Promenad hem från skolan med Frida och sedan var det MKV-mingel på Båten med mat och dricka.

Och nu sitter jag i min soffa. Har läst lite Kalle Anka, inget är lika tröstande som tecknat när man är sjuk. Varm o'boy och tecknat. Då känner man sig lite bättre. Funkar alltid.Got some cash bought some wheels Took it out 'cross the fields Lost control hit a wall But we're alright

Idag har jag invigt min balkong. Frukost och När änglar dör ute i vårsolen är inte helt fel.

När man inte har riktigt utemöbler får man ta det man har.
Spana gärna in min lyxiga frukost.


Death or glory becomes just another story

Mitt projekt, Göteborgsvarvet 2011 som börjades idag, har redan stött på sitt första problem. Nämligen mina hälar. Skavsår. Jag kan ju inte direkt påstå att jag är så chockad precis. Hade lite känningar efter match och träning, fotbollsskor är aldrig skoj att ha på sig. Och idag när jag, Sanna, Frida och Sara gick hem från skolan, japp, så hurtiga är vi, var riktigt varmt och skönt med men mer om det sen. Det var då det började göra ont och nu har jag två röda hälar. Det är tillfällen som dessa då jag tackar för compeed.

Men vi gick alltså hem från skolan. Skönt. Vi avslutade promenaden nere på torget med varsin Daimstrut. Inte fel någonstans!and she sat there softly singing

Än så länge har jag lyckats med att ge mig ut på en löptur, duschat och fixat frukost, städat plockat under högarna med kläder som länge har ockuperat mitt golv, läst igenom ett av två kapitel till föreläsningen idag och bokat biljett till Göteborg den 22a maj. Vilket innebär att jag kommer spendera min 22a födelsedag på västkusten och Sveriges finaste stad. Inte mig emot. Får styra kalas på fredagen den 21a här i Ktown. Men det ligger ju några dagar framåt i tiden.

Löpturen idag blev inte speciellt lång, benen värkte från träningen igår och kroppen var trött av några timmar för lite sömn, men blev väl ca 30 minuter effektivt löpning iaf.

Nu kommer Frida och vi ska plugga lite innan det bär av till skolan.


visste ni att...

...jag har världens bästa bror och att jag är så glad för det?

:)


projekt: "gbgvarvet 2011" börjar nu!

När jag var 11 år sprang jag Göteborgsvarvet med pappa (det faktum att jag fyllde 12 några dagar senare struntar jag i, låter som en större prestation om jag säger 11 år). Jag kände då att jag har gjort mitt på löpfronten. Tills igår. Då jag chattade med Andreas, som ska springa varvet för tredje (?) året i år, han frågade när det var dags för mig att ställa upp, jag sa då att om han fixar låten Kick Ass med Mika ska jag springa nästa år. Ca 10 minuter senare hade jag låten på min dator, en låt som jag tjatat om i ca 1,5 månad men som han aldrig hittade förut. Hur som helst så var det inte så att jag skulle hålla mitt löfte, men imorse blev jag faktiskt sugen på att göra det. Springa alltså.

Så jag ska alltså springa Göteborgsvarvet 2011. Målet är att få ett nytt personbästa.

Det som behövs nu är nya skor, så inget Xbox för mig denna månad.

Hey ho, let's go.
Mitt nya motto.

i natt sov jag på mitt hemmagjorda AIK-örngott

När jag gick på låg- och mellanstadiet hejade de allra flesta på FBK. Jag ville vara lite annorlunda, jag eftersom jag inte hade speciell stor koll på hockey, så valde jag att härma min pappa istället. Så mitt lag blev AIK. Och jag försökte verkligen vara ett bra fan. I syslöjden sydde jag ett svart örngott med gula bokstäver som bildade AIK jag köpte en AIK-halsduk. AIK åkte sedan ur elitserien och jag har sedan dess sagt att jag hejar på Frölunda (pga Henke L) tills dess att AIK kommer tillbaka. Och igår vann AIK och de är nu tillbaka i Elitserien. Kanske ska försöka följa serien lite bättre detta år.

Jag har noll koll på spelare eller något sånt, så stort fan är jag inte, men idag, bär jag gul pingvintröja och en svart cardigan. Gult och svart. Som AIK.


shout at the devil

Okej, det är officiellt nu. Jag har slut på ord. Jag kan verkligen inte skriva mer på min essä. Det går bara inte, jag hatar essän av hela mitt hjärta och nu vill jag inte se den något mer. En refenslista ska tillkomma, sen är jag klar. Om jag är nöjd? Nej. Men det blir inte bättre än vad det är nu så.

På tal om lite mer trevliga saker.

Jag har twitter. Jag har haft den ganska länge, men aldrig vara direkt aktiv på den, bara lekt stalker och följt en massa kändisar. Nu är dock en stor del av min umgängeskrets twittrare har jag upptäckt vilket har lett till att jag nu med har börjat twittra. Härma is my middlename.

Följ mig om ni så vill.

Ikväll blir det pizza/tvkväll.
Pizza. Som jag längtat.

Bitter Sweet Symphony

Jag vill:
Se på Sagan om Ringen
Läsa När änglar dör
Spela tvspel
Ta en promenad i solen
Slösurfa

Jag borde:
Diska
Skriva essä
Läsa ett kapitel till lektionen
Plocka iordning i garderoben

Jag gör:
Ingenting


i will talk and hollywood will listen

Var en trevlig lördag.
Fika på stan och sedan fick man finbesök från Billingen.
Jag och Emlan styrde tacos och såg på film innan vi drog bort mot Nöjes och deras bowlingbanor. Jag stod som vinnare, även om Emlan försökte fuska. Sedan hängde vi på dansgolvet innan vi drog oss hemåt.

Idag var det upptidigt och spela boll. Lämnade lägenheten i Emlans händer, och det var inte helt fel. För jag kom hem till en städad lägenhet! Himla snällt =)

Matchen då, jag var med för det mesta och solen sken och vi hade ett bra spel för det mesta, så är nöjd, även om resultatet blev 4-0 till de andra. Inte riktigt rättvisa siffror, men det är så det.

Somebody get my phone So I can throw it in a public Pool and watch it float And as it slowly sinking down Become a social ghost

Hela veckan tjatade jag om att Emlan skulle komma upp och hälsa på. Ta en sväng i Ktowns vilda uteliv. Jag lyckades övertala henne och jag var peppad som få.
Idag fick jag ett mess om att de var match imorgon. Jag visste att de var match, men eftersom jag inte hade hört något så antog jag att jag inte skulle vara med.
Som tur är var Emlan förstående. Det blir ändå en sväng i Ktowns vilda uteliv. Men jag kommer vara mer lugn är vanligt. Man kan ha skoj utan att vara dyng har jag hört.

Nu ska jag snart hoppa ner på stan och härja lite, sen kommer Emlan och vi ska styra upp tacos, sen får vi se vart kvällen för oss.


"va fan var det?"

Frida länkade sin favoritreklam, och jag bara måste härma.

Min favorit.

gissa vem som hälsar på mig på lördag...


torsdag

Sitter på skolan med Sänna och Frida.
Vi sitter med våran underbara essä, som vanligt. Detta är verkligen en evighets-essä. Jag försöker och försöker komma på något vettigt att skriva, men jag hamnar här, på bloggen. Jag hamnar på FB, twitter, AB. Jag hamnar överallt förutom i word dokumentet där jag borde vara.


Sen är det föreläsning och min dag kommer avslutas med fotbollsträning.

Intressantare än så blir det inte idag.


BTW!

Följ min blogg med bloglovin

Girls are not meant to fight dirty Never look a day past thirty

Jag satt och skulle skriva om min dag. Det blev två rader, nämligen dessa:

Idag var Sanna och Frida här, vi hade en plugg-date.
Efter det var det jobb.

Ja. det var min dag det.

Roligt.

Nej får bli en egobild i detta inlägg också. Bara för att.


I can't find that hole in the wall I know that they never will

Lite mycket ego-bilder nu tycker jag, men å andra sidan, detta är ju en blogg om mig så.

Hur som helst.
Idag var det skola igen, ny kurs. IKT och sen något med projekt. Kommer inte riktigt ihåg. Verkade väl okej, mer att göra än i de föregående kurserna men ska väl överleva på ett eller annat sätt.

Härjade på stan en sväng med Sänna.
Sedan dess har jag pluggat och sett på tv och spenderar oroväckande mycket tid på felsms.com

Snart kommer Frida över på lite Cougar Town. Hon kommer vara brun och jag kommer vara avundsjuk. Men det ska bli skoj att höra om hennes äventyr i Spanien.


Fortsätter trenden med ego-pics.


saknar min onaturliga hårfärg


saknar min lugg


fotboll

Träning nu, 21-22. Jag kommer somna stående på planen, är en rätt trött människa, så får se hur det går.

Mörkt och kallt är det med.
MEN det är fotboll.
Och som jag älskar't.svt kan om de vill

Just nu på 1anbeat on the brat with a baseball bat

Jag har fått nog av min dumma hals och näsa.
I flera veckor har jag nu missat fotbollsträningen på grund av dem.
Men nu har jag fått nog. Ikväll blir det fotbollsträning. Första uteträningen för mig detta år.

Fram tills dess ska jag försöka få ner lite mer på essän, städa iordning här hemma.ministry of silly walks

Har en John Cleese-kväll. Ser just nu på Fawlty Towers och efter något mer avsnitt blir det underbara Monty Python. Pappa och jag spanade på biljetter till hans Sverige show nu i höst. De kanske var en aning dyra, men va fan, det är ju J O H N   C L E E S E vi pratar om.
Så pappa, vi måste gå. Vi bara måste!


this is how i roll, easter style

Lördag, påskafton, kväll.

Jag har tvättat, stirrat på ett word dokument, sett på Mighty Boosh och Star Wars. Jag har ätit godis och kladdkaka. Sett på skräp film i form av Bring it on; All or nothing. Lämnat dricka till föräldrar och tog samtidigt en raggar runda i Billingen.

Mina föräldrar skulle på en promenad vid 19-tiden. Klockan 22 ringer de och säger att de hamnat på fest.

Slutsats:
Mina föräldrar härjar på fest.
Jag ser på Star Wars och suktar efter hamburgare.
Det är påskafton.

Jag kanske ska börja ta efter mina föräldrar lite mer...

You stick to your yogurts I'll stick to my apple pie

Hade igår en mycket trevlig kväll som innhöll inflyttningfest hos kusin, med kortspel, skratt, tjat och musik och Dalia som följd på detta. På Dalia var det inte lika mycket människor som jag trodde det skulle vara, men de var ändå helt okej. Lite dans, lite tjat och lite mingel.


Vaknade upp till solsken och åkte snart efter det till Långed, där jag träffade Jenny och Amanda på den årliga Påskparaden. Vi tog en långpromenad och hamnade hemma hos Sofia där vi satt och pratade om allt och inget i solen innan vi åkte hemåt. Hemma väntade en underbar påskmiddag hos mormor. Inga onödiga saker såsom köttbullar, Janssons eller korvar. Nej. Det bjöds på stekt makrill och potatis med mormors kanelbullar som efterrätt. Underbart gott.


Nu hade jag tänkt tvätta lite och sen försöka få ner lite ord på essän. Men jag är sliten efter gårddagen. Så det blir Lost med lite påskgodis och sen får jag rycka upp mig och skriva. Men nu som sagt, Lost.


Marina and the diamonds - Shampain

Jag är så fruktansvärt kär i denna.


långfredagen

Vaknar upp till mammas nybakta kaka, TV4 visar på rymmen med Pippi Långstrump och framför mig står en stor skål med godis. Ska snart bort till farmor och farfar med en kladdkaka som sällskap och ikväll är det inflyttningsfest hos kusin med utgång.

Glad Påsk!


champagne supernova in the sky

Jag ramlade inte en enda gång, vilken lycka. Men mina fötter hatar mig idag. De skrek igår efter de platta och sköna conversen. Så nu har jag en paus från de skorna.

Men igår, det var riktigt rolig kväll.
Började hos Simon med Thea, Sanna och Isak. Snack om lite allt möjligt innan det var dags att gå mot campus och förfest. På förfesten var det mindre känt folk än vad man trodde, men de var trevligt ändå. Beer-pong och allmänt tjat. Inte fel alls. Sedan blev det en mindre trevlig promenad med onda och blöta fötter. Hade som tur var Sanna som sällskap, det var det fina i kråksången. Sen kom vi tillslut till Bunkern. Där blev det prat prat, lite dricka lite mat och lite mer prat. Trevligt. Sen hamnade vi på campus igen. Åt våfflor med lönnsirap. Har aldrig någonsin tidigare ätit något sötare. Hur de (kanadensarna & amerikanerna) kan äta det som frukost förstår jag verkligen inte...

Men, kvällen var riktigt riktigt skoj.


Idag kom Fia till mig. Vi gjorde stan, shopping, Fia gjorde sig extra fin på salong, vi åt Subway och hon spanade in min lägenhet. Innan det var dags att trycka in sig i ett överfullt tåg och åka hemåt.

Det var en bra dag.

Nu sitter jag och försöker få ner några kloka ord i essän. Jag får ner ord, men de är inte speciellt kloka, mest flummiga. Bara en timme kvar tills middag, tacos. Något att se fram emot i alla fall.